Poliana Kvasova 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
8.5 Numurs
7.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.0 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Polyana Kvasova" atrodas Poļanas ciemā, blakus sanatorijai "Sunny Transcarpathia".Vairāk →
аватар allover
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirms daž ā m dienā m atpū tos ar ģ imeni. Lieliska vieta atpū tai. Mē s dzī vojā m kotedž ā . Kotedž a ir ē rta, plaš a un skaista. Blakus kotedž ā m ir restorā ns. Viņ i gatavo garš ī gi, un ir arī iespē ja nobaudī t Aizkarpatu virtuvi. … Tomēr ▾ Pirms daž ā m dienā m atpū tos ar ģ imeni. Lieliska vieta atpū tai. Mē s dzī vojā m kotedž ā . Kotedž a ir ē rta, plaš a un skaista. Blakus kotedž ā m ir restorā ns. Viņ i gatavo garš ī gi, un ir arī iespē ja nobaudī t Aizkarpatu virtuvi. Iesaku braukt ziemā . Karpatu skaistums ziemā ir nepā rspē jams. Kopumā mē s bijā m ļ oti apmierinā ti))
аватар Mary55
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 12.04 lī dz 18.04. 15 mā jā numur 4. Esam 4 pieauguš ie un mazs bē rns (lī dz viena gada vecumam). Kopumā bija ļ oti apmierinā ti, bildes atbilst realitā tei, mā ja iekš ā tī ra, nā ca tī rī t katru dienu (prasī ja vai vajag vai nē ). … Tomēr ▾ Atpū tā s no 12.04 lī dz 18.04. 15 mā jā numur 4. Esam 4 pieauguš ie un mazs bē rns (lī dz viena gada vecumam). Kopumā bija ļ oti apmierinā ti, bildes atbilst realitā tei, mā ja iekš ā tī ra, nā ca tī rī t katru dienu (prasī ja vai vajag vai nē ). daba ļ oti skaista, lai gan vē l bija maz zaļ umu, paš a kompleksa teritorija maza, bet ir kur izstaigā t. Komplekss ir noņ emts no š osejas, kur pastā vī gi brauc automaš ī nas, tā pē c klusums ir garantē ts. pavisam netā lu sanatorija "Sunny Transcarpathia", kur var dzert ā rstniecisko ū deni (kam tas vajadzī gs). Ē diens ļ oti labs, ē diens garš ī gs, apkalpoš ana laba. Ē diens diviem no mums maksā vidē ji 150-170 UAH. uz vienu apmeklē jumu (ne dienā un tas ir bez alkohola). Vienī gais, kas mani nedaudz traucē ja, dzī vojot mā jā , bija skudras. Viņ i atradā s abos stā vos un bija jā uztraucas par bē rnu. Vē l gribu atzī mē t, ka kompleksā kā tā da nav administrā cijas. Kad es gribē ju rezervē t mā ju, izmantojot numurus, kas ir vietnē (turpoliana. com), es nevarē ju tikt cauri, es tiku caur š o informā cijas vietni tikai vadī tā jam, un, ierodoties, izrā dī jā s, ka es samaksā ju par to caur aģ entū ru. Tomē r ē rtā k ir zvanī t pa tieš o, jo vadī tā js man divas reizes sniedza daž ā du informā ciju (interesē jos, kas ir mā jā , sā kumā viņ š teica, ka nav mikroviļ ņ u krā sns. Otrajā reizē teica, ka ir), un starp citu, kad braucā m un nedaudz apmaldī jā mies es viņ am zvanī ju un viņ š nekad neatbildē ja. Vispā r mana vē lme kompleksa ī paš niekiem joprojā m ir tieš s darba telefons jū su mā jas lapā , lai uzzinā tu informā ciju no pirmavotiem, nu man kā mā miņ ai ar mazuli nepietika gultiņ as bē rnam, ja jū s bija tā du ī rē t bū tu ē rtā k. Bet kopumā viss patika, bū s iespē ja atbraukt vē l.
совсем рядлм с отелем, если подняться чуть в горы
аватар ksana.jan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies, par laimi, citā kū rorta viesnī cā - Fantasia (ar ko esam ļ oti apmierinā ti), tač u, izlasot atsauksmes par lielisko virtuvi š ī s iestā des bū dā , tomē r uzdroš inā jā mies paš i to pā rbaudī t. … Tomēr ▾ Atpū tā mies, par laimi, citā kū rorta viesnī cā - Fantasia (ar ko esam ļ oti apmierinā ti), tač u, izlasot atsauksmes par lielisko virtuvi š ī s iestā des bū dā , tomē r uzdroš inā jā mies paš i to pā rbaudī t. Cienī jamie Poļ anas Kvasovas ī paš nieki! Ceru, ka izlasi cilvē ku viedokļ us. Jā , tieš ā m kolyba nacionā lajā stilā ir populā ra, nā k veselā s grupā s. BET viesmī ļ u maiņ a, kur bā rmenis ir gados vecā ks vī rietis, un veiklā viesmī le apkalpoja ā tri un kvalitatī vi, neskatoties uz lielo cilvē ku pieplū dumu (svē tdiena 08.09. 2013) Kā da bija mū su vilš anā s, kad nā cā m vakariņ ā s nā kamajā dienā , 09.09. 2013 ! ! ! Maiņ a ir mainī jusies! Jauna viesmī le, š ķ iet, Marina nezinā ja, kā dus ē dienus vakarā pasū tī t, viņ a TRĪ S REIZES skrē ja uz virtuvi, lai prasī tu katru preci. Beidzot paņ ē ma pasū tī jumu, atnesa alu un pazuda. PĒ C Č ETRDESMIT MINŪ TES mē s beidzot to noķ ē rā m un jautā jā m, kur patiesī bā ir mū su vakariņ as, kad tā s mums tiks pagatavotas un beidzot pasniegtas, uz ko dzirdē jā m atbildi "TU NEKO CITU NEPASŪ TĪ JI!! ! " Paldies, mē s nekad neesam atgriezuš ies no restorā na tik izsalkuš i un dusmī gi. . Tagad ir skaidrs, kā pē c viņ i rakstī ja, ka Poļ anas Kvasovas bū dā , kas atrodas AIZ Fantasia viesnī cas - NE PĒ JAS! ! ! Viesnī cas Fantasia restorā ns - tas ir pieklā jī gs apkalpoš anas lī menis, un forele ir sagatavota tikpat labi! ! !
аватар Ellada100
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es parasti plā noju savu atvaļ inā jumu seš us mē neš us iepriekš . Es to gribē ju Aizkarpatijā . Es ilgi meklē ju. Apstā jos pie tū risma kompleksa "Polyana Kvasova". Atsauksmes bija ļ oti maz, bet no fotogrā fijā m man viss atbilst. … Tomēr ▾ Es parasti plā noju savu atvaļ inā jumu seš us mē neš us iepriekš . Es to gribē ju Aizkarpatijā . Es ilgi meklē ju. Apstā jos pie tū risma kompleksa "Polyana Kvasova".
Atsauksmes bija ļ oti maz, bet no fotogrā fijā m man viss atbilst. Tā pē c es nolē mu.
Iepriekš piezvanī ja saimniekam, noskaidroja visas detaļ as un devā mies ceļ ā . Dzelzceļ a stacijā Svaļ avā mū s sagaidī ja saimnieks Oļ egs. Braucot uz mū su izvietoš anas vietu, viņ š mums pastā stī ja, kas, kā , kur un cik daudz.
Mā joklis: mē s apmetā mies skaistā divstā vu mā jā ar skaistu interjeru. Kotedž a paredzē ta 6 personā m. Mā jā ir viss nepiecieš amais, proti: ledusskapis, gludeklis, tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns. Ir arī televizori un DVD. Pirmajā stā vā ir koplietoš anas telpa (piemē ram, viesistaba), guļ amistaba ar divguļ amo gultu, vannas istaba.
Otrajā stā vā ir divi dī vā ni, kas paredzē ti 4 personā m. Vannas istaba.
Ē dinā š ana: Tū risma kompleksa teritorijā atrodas restorā ns, kur vakaros dodas visi lauku atpū tnieki, tač u vienmē r var atrast brī vas vietas. Viņ i gatavo garš ī gi, vienī gais ir tas, ka tas aizņ em ilgu laiku. Bet vē lā k mē s pieradā m. Lai gan meklē , kā das pā rmaiņ as. Bijā m 3 pieauguš ie un 2 bē rni, brokastis un vakariņ as visiem maksā ja ap 20-25 dolā riem, pusdienas ap 30 dolā riem.
Teritorija: Pats tū risma komplekss atrodas mež ā . Tī rā kais gaiss ir apreibinoš s. No rī ta putni dzied. Skaistums un vairā k. Teritorijā ir rotaļ u laukums (bū tu nedaudz pabeigt, vispā r bū tu jauki), tenisa korts, futbola laukums. Teritorijā ir arī ekspromta aka, kur tiek vests minerā lū dens "Polyana Kvasova".
Izklaide: Apmeklē jā m gandrī z visas ekskursijas. Ļ oti iesaku Nikolaju, viņ š nodarbojas ar ekskursijā m. Stā sts interesants, ar humora izjū tu. Palī dz visiem un visur. Prieks ar viņ u braukt. Ekskursijas cena ir no 60 lī dz 150 grivnā m vienai personai, ja bē rns ir rokā s, tad naudu viņ am neņ em.
Infrastruktū ra. Tuvā kā s sanatorijas un veikali, tirgi atrodas aptuveni 500 metru attā lumā . Daž kā rt braucā m ar taksi par 20 grivnā m. Cenas veikalos ir augstā kas nekā Ukrainā . Suvenī ri ir dā rgi (tikai salī dzinu Karpatus, Karpatus), bet nopirkt var, cenas tik ļ oti nekož .
Kopumā man svē tki ļ oti patika. Iesaku visiem. Vecā kiem ar bē rniem pā rē jais ir vienkā rš i pasakains.
P s: kad es braucu, mani uztrauca pakā pieni uz otro stā vu, jo tur bija 2 bē rni. Es gribu pateikt saviem vecā kiem, neuztraucieties, soļ i ir ļ oti ē rti, lai nokristu no turienes, jums ir jā pamē ģ ina.
Ресторан Вход в ресторан Ресторан Детская площадка Территория. Вид с балкона. Гостиная Комната 2 этажа


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

База отдыха «Поляна Квасова» находится в селе Поляна, рядом с санаторием «Солнечное Закарпатье».

Atrašanās vieta 11 км от железнодорожной станции города Свалява Закарпатской области. Расстояние от Мукачева: 35 км, от Ужгорода: 75 км.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан-колыба на 40 человек с отдельным залом на 12 человек, бювет минеральной воды «Поляна Квасова», беседка с мангалом возле рыбника с радужной форелью.

  • restorāns
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem Детский городок.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Русская баня, теннисный корт с грунтовым покрытием, универсальная спортивная площадка с искусственным покрытием, поездки на квадроциклах.
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
Telpu apraksts

5 деревянных коттеджей.

Istabās

В каждом коттедже — гостиная комната, две спальни на первом и втором этажах, два санузла с ванной и душевой, два балкона с шезлонгами. Во всех номерах два телевизора, холодильник, DVD, электрочайник, фен, утюг, сейф, хозяйственное помещение для размещения туристического снаряжения, стиральная машинка.

Adrese Закарпатская область, Свалявский р-н, с.Поляна, ул.Октябрьская, 38а.
Tālruņi: +38 050 609 6239
+38 068 067 7546
+38 099 626 1869
Tīmekļa vietne: Poliana Kvasova
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.