Favorit 2*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.410
pamatā
21 atsaukt
№5 viesnīcas reitingā Koktebel
9.5 Numurs
8.1 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.1 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesu nams atrodas 50 metru attālumā no jūras, Karadag vulkāna pakājē, Koktebelā. Akvaparks atrodas 1,5 km attālumā. Blakus viesu namam atrodas krastmala, veikali, restorāni un kafejnīcas, boulinga zāle, sauna, biljarda zāle, tūrisma biroji. "Favorite" ir piemērots ģimenes brīvdienām, ceļojumiem ar draugiem vai individuālam ceļojumam.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2018. gada septembrī . Atraš anā s vieta laba lī dz pludmalei 120 m. Bet tas nav š ī s viesnī cas lielā kais mī nuss, mī nuss ir personā ls. Visa viesmī lī ba beidzas pē c samaksas. Piecas dienas veļ a netika mainī ta, dvieļ i vienreiz un tad ar kautiņ u. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2018. gada septembrī . Atraš anā s vieta laba lī dz pludmalei 120 m. Bet tas nav š ī s viesnī cas lielā kais mī nuss, mī nuss ir personā ls. Visa viesmī lī ba beidzas pē c samaksas. Piecas dienas veļ a netika mainī ta, dvieļ i vienreiz un tad ar kautiņ u. Mā jturī ba ir atkritumu izneš ana un tualetes papī ra atneš ana. Bet tas nav ierobež ojums, sliktā kais ir tas, ka viņ i zog no viesnī cas seifa.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vladimirslukin
Mē s ar sievu nolē mā m atpū sties no mā jas steigas un nopirkā m biļ eti uz Krimu Draugi mums ieteica š o viesnī cu Koktebelē ! Apkalpoš ana viesnī cā.5 plus! Ē dinā š ana 3x dienā kafejnī cā teritorijā ! … Tomēr ▾ Mē s ar sievu nolē mā m atpū sties no mā jas steigas un nopirkā m biļ eti uz Krimu
Draugi mums ieteica š o viesnī cu Koktebelē ! Apkalpoš ana viesnī cā.5 plus! Ē dinā š ana 3x dienā kafejnī cā teritorijā !
аватар eli.66
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ilgu laiku viņ i izvē lē jā s, kur atpū sties š ovasar Krimā , apmetā s Koktebelē un, pē c atsauksmē m un izskata, izvē lē jā s "Izlase". Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Satikā mies, neskatoties uz to, ka bija vē lā reģ istrē š anā s, ievietojā m, visu izskaidrojā m, palī dzē jā m ar bagā ž u. … Tomēr ▾ Ilgu laiku viņ i izvē lē jā s, kur atpū sties š ovasar Krimā , apmetā s Koktebelē un, pē c atsauksmē m un izskata, izvē lē jā s "Izlase". Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Satikā mies, neskatoties uz to, ka bija vē lā reģ istrē š anā s, ievietojā m, visu izskaidrojā m, palī dzē jā m ar bagā ž u.
Viesu nama teritorija priecē ja ar savu zaļ umu un svaigumu, strū klaka pagalma vidū ir ļ oti skaista un dzī vi bruņ urupuč i izraisa emociju jū ru, š ķ iet! Pie ieejas administratī vajā stā vā ir neliela ū denskrā tuve ar zelta trakumiem, demonstratī vi sita lū pas, it kā gribē tos kaut ko pastā stī t)): , zied lotoss! Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu jū rai. Un skats no krastmalas ir brī niš ķ ī gs! Mana mī lestī ba ir Koktebele visā tā s krā š ņ umā , un jū ra ir aicinoš a un maģ iska. Uz vietas ir kafejnī ca. Ak, kā du pleksti mē s tur ē dā m! Pavā res meitenes un viesmī lis Yulechka, vienkā rš i lieliski biedri! Ē diens ir svaigs un ļ oti garš ī gs. Manas cerī bas mani nepievī la. Lai lieliska atpū ta! Paldies visam viesu nama personā lam un saimniekiem par š ā da skaistuma radī š anu un uzturē š anu. Mē s noteikti atgriezī simies, sekojiet lī dzi jaunumiem!
Водоемчик у входа в админэтаж Золотые рыбки -загадывайте желание. Фонтанчик, в котором обитают черепашки
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los padalī ties ar savu atvaļ inā jumu Koktebelē , ceru, ka kā dam noderē s. Koktebelē atpū tā mies no 02.08. 16 lī dz 15.08. 16 ar bē rnu 6 gadi. Pē c ilgiem meklē jumiem internetā un viesnī cas izvē les apmetā mies uz Favourite. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar savu atvaļ inā jumu Koktebelē , ceru, ka kā dam noderē s. Koktebelē atpū tā mies no 02.08. 16 lī dz 15.08. 16 ar bē rnu 6 gadi. Pē c ilgiem meklē jumiem internetā un viesnī cas izvē les apmetā mies uz Favourite. Mums bija taisnī ba savā izvē lē ! Lieliska atraš anā s vieta, 3 minū tes lī dz jū rai taisnā lī nijā bez kā pumiem un kritumiem, naktī kluss, krastmalas troksnis nav dzirdams. Personā ls un administrā cija ir tik uzmanī ga, cik nepiecieš ams, uzmanī gi pret katru pieprasī jumu. Tī rī š ana katru dienu, istabā viss tī rs un kā rtī gs, mums negaidī ti griezā s gulbji, sirsniņ as un visā das figū riņ as no dvieļ iem. Tas bija ļ oti negaidī ti un patī kami. Viesnī cā ir pavā rs, mā jā s viņ š gatavo garš ī gi, ī paš i patika, ka var pasū tī t ē dienu pagatavot lī dz noteiktajam laikam, treš ajā uzturē š anā s dienā Koktebelē pā rgā jā m tikai uz ē dinā š anu viesnī cā (un mē s nekad neesmu to nož ē lojis)). Zinā tkā res, intereses un salī dzinā š anas dē ļ apietas citas viesnī cas. Varu droš i teikt, ka tā du cenas, kvalitā tes, servisa un vē l jo vairā k – tik mā jī gu pagalmu Koktebelē nekur citur nevar atrast. . Vispā r, ja Koktebelē , tad tikai Favoritā cena tieš ā m atbilst kvalitā tei, naudu než ē lojiet. Iesaku! ! ! Liels paldies vadī tā jai Natā lijai Fedorovnai, administratorei Alenai, istabenei Svetlanai! Paldies Sergejam Ivanovič am par lē tu un ā tru transfē ru. Sveiki bruņ urupuč i! No vietā m, kuras obligā ti jā apmeklē - Klusais lī cis un pastaigu ekskursija pa Kara Dagu, skati uz turieni. . . neparasta, unikā la vieta. P. S. Godī gi sakot, es vispā r nesaprotu, kā viņ iem izdevā s tik labi apmā cī t personā lu. . . ir pienā cis laiks atvē rt kursus Krimā ))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 777MDV777
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija 2016. gada jū lijā . Favorit ir jauka mā jī ga vieta, tuvu pludmalei, naktī kluss, krastmalas troksnis nav dzirdams. Koktebelei visoptimā lā kā vieta. Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, uzmanī gs katram lū gumam. Iekopta zaļ ā zona. … Tomēr ▾ Bija 2016. gada jū lijā . Favorit ir jauka mā jī ga vieta, tuvu pludmalei, naktī kluss, krastmalas troksnis nav dzirdams. Koktebelei visoptimā lā kā vieta. Draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, uzmanī gs katram lū gumam. Iekopta zaļ ā zona. Istaba bija labi iztī rī ta. Tī ri. Viesnī cā ir š efpavā rs, kas gatavo gardas mā jas maltī tes. Meitai patika zinā tkā rie bruņ urupuč i. Ja atkal dosimies uz Koktebelu, tad izvē lē simies Favorit. Cena tieš ā m atbilst kvalitā tei.
аватар sergey6464
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū lijā atpū tā mies Favourite. Gribu atstā t atsauksmi, mums tur ļ oti patika! Pirmo reizi rezervē ts caur vietni. Mē s baidī jā mies, ka attē ls vietnē bū s tā ds pats, bet patiesī bā tas izrā dī sies sliktā ks. … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tā mies Favourite. Gribu atstā t atsauksmi, mums tur ļ oti patika! Pirmo reizi rezervē ts caur vietni. Mē s baidī jā mies, ka attē ls vietnē bū s tā ds pats, bet patiesī bā tas izrā dī sies sliktā ks...Bet Favorit attaisnoja visas mū su cerī bas ! ! ! Tieš ā m ļ oti jauka, tī ra, ē rta viesnī ca! Ļ oti uzmanī ga un draudzī ga vadī tā ja Natā lija Fedorovna izturas pret visiem atpū tniekiem ar uzmanī bu un rū pē m. Uz visiem jautā jumiem detalizē ti atbildē s Natā lija Fedorovna vai administratore Alena. Meitene tieš ā m ir savā vietā , savas jomas profesionā lis. Viņ a mums pastā stī ja par ekskursijā m, sniedza nepiecieš amos padomus, palī dzē ja reģ istrē ties un izdrukā ja biļ etes (Koktebelē grū ti atrast dokumentu zī mogu, bet š eit viss ir ē rti, visu var izdarī t jau viesnī cā ) un kā labā pieciniekā viņ a iekā rtojā s istabā : aizveda mū s uz istabu, visu izstā stī ja, parā dī ja. Mā jaslapā lū dzā m vē lmē s apmesties apakš ē jos stā vos, jo vī ram ir problē mas ar kā ju. Mū s novietoja 1. dzī vojamā stā vā . Pasū tī jā m transfē ru no viesnī cas, mū s sagaidī ja Sergejs Ivanovič s, paldies viņ am par lē tu komfortablu braucienu, par noderī gu informā ciju pa ceļ am. Ieradā mies ļ oti agri ap 7 no rī ta, tomē r mū s uzņ ē ma un uzreiz iekā rtoja bez maksas, istabiņ a jau bija gatava un mū s gaidī ja. Bija negaidī ti un ļ oti patī kami atrast no dvieļ iem veidotas figū riņ as, istabā mū s sagaidī ja skaisti gulbji, kas rotā ti ar kā da eksotiska auga ziedlapiņ ā m. . . Kalpone ļ oti patī kama, satiekas ar smaidu, un galvenais, dara savu darbu ar smaids, domā jot, vai mums vajag kaut ko citu istabā . Tā da apkalpoš ana bija redzē ta tikai 5 zvaigž ņ u viesnī cā un arī tad ne visur! Manā ms pareizs vadī bas darbs. Jū ra tieš ā m ir 2 minū š u gā jiena attā lumā . Neaprakstī š u viesnī cas un istabas skaistumu, viss ir redzams fotoattē lā vietnē . Nav iespē jams nodot brī niš ķ ī go rož u aromā tu, š ī mā jī gā pagalma atmosfē ru, labi izvē lē tu muzikā lo pavadī jumu - RELAX. Par kvalitā ti gribē tos teikt: saimnieki netaupī ja. . . par santehnikas kvalitā ti, duš as jaucē jkrā nu, plauktu un ā ķ u skaitu, kur var likt š ampū nus, ž elejas utt. , pakā rt halā tu, dvieļ us. . . Istabā jums bū s dvieļ u komplekti, kā arī fē ns, el. tē jkanna, tē jas krū zes, tē jkarote, nazis, korķ viļ ķ is. . Tikai par 50 rubļ iem. dienā jū s varat izmantot seifu, jū s ievietojat savu kodu. Istaba ir ļ oti klusa, jo ir 2 stikla pakeš u logi un ir dalī ta sistē ma. Bet pa atvē rtajiem logiem pū š svaigs jū ras gaiss - tikai ž ē lastī ba! Kopumā mums pietika! Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Iesakā m visiem! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! ! ! Tā turpinā t, mē s nā ksim pie jums, mē s nā ksim, mē s nā ksim! ! !
аватар strikal44
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika pilnī gi viss, es burtiski iemī lē jos š ajā paradī zē uz Zemes – apbrī nojamā vietā . Es teiktu, ka esmu pilnī bā sajū smā par visu, sā kot ar paš as viesnī cas izskatu un tā s pagalmu ar tik skaistiem un koptiem ziediem, visur zaļ umi un visskaistā kā rož u smarž a, strū klakā dzī vo burvī gi bruņ urupuč i, kas nevar tikt garā m, kā arī dī ķ ī dzī vo zivis ar ī stā m ū densrozē m - beidzot ar iejū tī gu, draudzī gu un pretimnā koš u darbinieku attieksmi. … Tomēr ▾ Man patika pilnī gi viss, es burtiski iemī lē jos š ajā paradī zē uz Zemes – apbrī nojamā vietā . Es teiktu, ka esmu pilnī bā sajū smā par visu, sā kot ar paš as viesnī cas izskatu un tā s pagalmu ar tik skaistiem un koptiem ziediem, visur zaļ umi un visskaistā kā rož u smarž a, strū klakā dzī vo burvī gi bruņ urupuč i, kas nevar tikt garā m, kā arī dī ķ ī dzī vo zivis ar ī stā m ū densrozē m - beidzot ar iejū tī gu, draudzī gu un pretimnā koš u darbinieku attieksmi. Istabā valdī ja pilnī ga tī rī ba, jo mū su istabiņ a tika pieskatī ta katru dienu; devā mies uz jū ru, atgriež oties viss spī dē ja: jauni dvieļ i, gultas veļ a un tā tā lā k. Skats pa logu gā ja tieš i uz jū ru - vienkā rš i pasaka, vieta ir labā kā , kas var bū t. Liels paldies par š o lielisko attieksmi! ! ! Mē s izbraucā m pulksten 5:00, tā pē c viņ i cē lā s, lai mū s izvestu. Tā s bija neaizmirstamas divas nedē ļ as! Milzī gs paldies visiem un visiem! Paldies! ! !
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika, brī niš ķ ī gs personā ls, lieliska viesnī ca, lieliska vieta - blakus krastmalai. Viesnī ca ir klusa un ē rta. Natā lija Fedorovna vienmē r bija gatava palī dzē t jebkurā jautā jumā , viņ u interesē ja, kā mē s pavadā m brī vdienas un vai ir kā di trū kumi. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika, brī niš ķ ī gs personā ls, lieliska viesnī ca, lieliska vieta - blakus krastmalai. Viesnī ca ir klusa un ē rta. Natā lija Fedorovna vienmē r bija gatava palī dzē t jebkurā jautā jumā , viņ u interesē ja, kā mē s pavadā m brī vdienas un vai ir kā di trū kumi. Bijā m apmierinā ti ar cenā m, viss ir pieņ emams un nav dā rgs! BRAVO!! ! Pā rē jais bija veiksmi draugi! Paldies š ī s viesnī cas vadī bai! Sveiki visiem, ī paš i administratore Aļ onoč ka. Noteikti nā ksim vē l!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen bijā m Favorit, š ī ir oā ze Koktebelas vidū . Augstā kais apkalpoš anas lī menis, darbinieki Ļ OTI cenš as iepriecinā t visprasī gā ko apmeklē tā ju: visas vē lmes tiek izpildī tas, atsaucas uz pirmo zvanu. Jū tieties brī vi pateikt, kas jums nepiecieš ams ē rtai atpū tai. … Tomēr ▾ Nesen bijā m Favorit, š ī ir oā ze Koktebelas vidū . Augstā kais apkalpoš anas lī menis, darbinieki Ļ OTI cenš as iepriecinā t visprasī gā ko apmeklē tā ju: visas vē lmes tiek izpildī tas, atsaucas uz pirmo zvanu. Jū tieties brī vi pateikt, kas jums nepiecieš ams ē rtai atpū tai. Uzturē jā s "superior" numurā (kas ir lielā ks). Tas ir ļ oti ietilpī gs, ē rts, bet paskatī jā mies arī uz standartu, un arī ļ oti patika. Viss nepiecieš amais ir katrā istabā : ledusskapis, tē jkanna, pat nazis ar grieš anas dē li un pudeļ u nazis, kondicionieris, TV ar kabeļ televī zijas kanā liem. Tī rī š ana ir neslavē jama, viss vienmē r ir tī rs, viss spī d. Ē dienu daudzveidī ba un tā kvalitā te atstā j vislabā ko iespaidu (ī paš i, ja saproti, ka viesnī cā nav daudz apmeklē tā ju, tikai 32 numuriņ i). Ī paš s PALDIES š efpavā ram! Katru dienu ē dā m brokastis, pusdienas un vakariņ as. Vispā r visi viesmī ļ i un viesnī cas administrā cija ir ļ oti č akli. Š ajā viesnī cā ir vē lme atgriezties un atvest draugus. Bija patī kami pasē dē t vakarā mā jī gā pagalmā , ieturē t garš ī gu maltī ti un klausī ties relaksē još u mū ziku. . . Brī niš ķ ī ga atmosfē ra! Viesnī cā ir daudz gleznu, skaists interjers: viss mā jī gs, mā jī gs un gaumī gs. . Redzams, ka vadī tā ji ielikuš i dvē seli. Bē rniem ļ oti patika vē rot zivis un bruņ urupuč us, ī paš i to baroš anas procesu. Vē rtī gi ir arī tas, ka viesnī cas teritorija ir slē gta no sveš iniekiem. Mums ir ļ oti svarī ga droš ī bas sajū ta, sirdsmiers bē rniem un personī gajā m mantā m. Iesaku arī doties uz Kluso lī ci, bet labā k pastaigā ties. Maz cilvē ku, skaisti skati, lido tvaika lidmaš ī nas, romantika! Man ļ oti patika arī pastaigu ekskursija pa Karadag dabas rezervā tu. Jū s atrodaties citā pasaulē , uzskati, kas tur ir vienkā rš i vā rdos neaprakstā mi! Mums ir tikai pozitī vā kie iespaidi. Paldies visiem, kas tos mums dā vinā ja! Ceram uz drī zu tikš anos!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja kopā ar draugu 2015. gada augustā . Izī rē jā m divvietī gu istabu ar balkonu otrajā stā vā . Ē rts un tī rs, numuriņ š tika tī rī ts katru dienu. Sakopta zaļ a teritorija, bija tik jauki vakarā pasē dē t š ū polē s, lasī t grā matu klusas romantiskas mū zikas pavadī bā . … Tomēr ▾ Ceļ oja kopā ar draugu 2015. gada augustā . Izī rē jā m divvietī gu istabu ar balkonu otrajā stā vā . Ē rts un tī rs, numuriņ š tika tī rī ts katru dienu. Sakopta zaļ a teritorija, bija tik jauki vakarā pasē dē t š ū polē s, lasī t grā matu klusas romantiskas mū zikas pavadī bā . Š eit nav dzirdama diskotē ku dā rdoņ a no krastmalas, lai gan atrodas tikai divu minū š u gā jiena attā lumā . Draudzī gs un iejū tī gs personā ls, vienmē r gatavs palī dzē t visu jautā jumu risinā š anā . Es aizmirsu pieminē t bruņ urupuč us strū klakā ! Tik smieklī gas un mī ļ as radī bas, nav iespē jams paiet garā m un neapbrī not! Viss ir augstā lī menī ! Iesaku š o viesnī cu visiem : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Saulainā ieleja
Novērtējums 6.5
Krima, Koktebel
Daba
kluss līcis
Novērtējums 7.0
Krima, Koktebel
Daba
Hameleona rags
Novērtējums 6.0
Krima, Koktebel
Daba

Гостевой дом расположен в 50 метрах от моря, у подножья вулкана Карадаг, в Коктебеле. В 1,5 км находится аквапарк. Рядом с гостевым домом есть набережная, магазины, рестораны и кафе, боулинг, сауна, бильярдная, экскурсионные бюро. «Фаворит» подойдет для семейного отдыха, поездок с друзьями или для индивидуального путешествия.

Atrašanās vieta «Фаворит» находится в 20 км от железнодорожного вокзала Феодосии и в 130 км от международного аэропорта Симферополя.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Предоставляются услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 15 комфортабельных номеров.

Istabās

Ванная комната, кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, холодильник, электрический чайник, фен, телефон, кровать, прикроватные тумбочки, стол, стул, шкаф для одежды.

Adrese ул. Десантников 16, 98186 Коктебель, Крым
Tālruņi: +73656224387 (стационарный) +79788630349
Tīmekļa vietne: Favorit
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).