Grand Hotel 4*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Biškeka
9.0 Numurs
9.2 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.4 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca Grand atrodas Biškekas centrālajā daļā. Viesnīcas interjers veidots klasiskā baroka stilā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas centrā . Ir ļ oti ē rti nokļ ū t, ņ emot vē rā Biš kekas centrā lo ielu sastrē gumus. Serviss labs, nav pā rgalvī gs. Reģ istratū ras darbiniece draudzī ga un pieklā jī ga. Brokastis ir daudzveidī gas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas centrā . Ir ļ oti ē rti nokļ ū t, ņ emot vē rā Biš kekas centrā lo ielu sastrē gumus. Serviss labs, nav pā rgalvī gs. Reģ istratū ras darbiniece draudzī ga un pieklā jī ga. Brokastis ir daudzveidī gas. + 24 stundu trenaž ieru zā le.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti patika Grand Hotel. Tā ir ē rta un klusa viesnī ca. Uzturē jā s 2014. gada decembrī . Istaba bija ļ oti silta. Atraš anā s vieta ir ideā la: netā lu no pilsē tas centra. Restorā ns bija labs (pusdienā s/vakariņ ā s izmē ģ iniet krievu pelmeņ us "pelmeņ i"" un Ā zijas "manty" - garš ī gi). … Tomēr ▾ Ļ oti patika Grand Hotel. Tā ir ē rta un klusa viesnī ca. Uzturē jā s 2014. gada decembrī . Istaba bija ļ oti silta. Atraš anā s vieta ir ideā la: netā lu no pilsē tas centra. Restorā ns bija labs (pusdienā s/vakariņ ā s izmē ģ iniet krievu pelmeņ us "pelmeņ i"" un Ā zijas "manty" - garš ī gi). Rustam reģ istratū rā bija lieliski. Noteikti palikš u vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies rezervā cijas laikā ilgu laiku. Galvenie kritē riji - tuvu centram un kluss! Š ajā viesnī cā ir viss. Visiem ļ oti patika! Lieliska atraš anā s vieta. Visas apskates vietas atrodas 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies rezervā cijas laikā ilgu laiku. Galvenie kritē riji - tuvu centram un kluss! Š ajā viesnī cā ir viss. Visiem ļ oti patika! Lieliska atraš anā s vieta. Visas apskates vietas atrodas 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . Brokastis ir bagā tī gas un garš ī gas. Vē lreiz teikš u, ka man ļ oti patika! Ļ oti jaukas un draudzī gas meitenes reģ istratū rā . Nu mums paveicā s ar laikapstā kļ iem! : -))))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā rtī ga viesnī ca, tī ras istabas (ieskaitot tē jkannu, tē ju un kafiju). Gardas brokastis, katru dienu ē dienkarte tiek nedaudz papildinā ta. … Tomēr ▾ Kā rtī ga viesnī ca, tī ras istabas (ieskaitot tē jkannu, tē ju un kafiju). Gardas brokastis, katru dienu ē dienkarte tiek nedaudz papildinā ta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lennie013
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Manuprā t, labā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. Pilnī gi jaunas telpas, tī rī ba, klusums, apkalpoš ana iespaidī ga! Ne par augstā ko cenu par nakti. Patī kami, ka viņ i mums veica agro reģ istrē š anos bez maksas, transfē ru ar vadī tā ju automaš ī nu. … Tomēr ▾ Manuprā t, labā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. Pilnī gi jaunas telpas, tī rī ba, klusums, apkalpoš ana iespaidī ga! Ne par augstā ko cenu par nakti. Patī kami, ka viņ i mums veica agro reģ istrē š anos bez maksas, transfē ru ar vadī tā ju automaš ī nu. Istabā ir viss nepiecieš amais. Viesnī ca pilnī bā atbilda mū su cerī bā m.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliski mā jī ga atmosfē ra, tī ra, silta, pilsē tas centrā . Rezervē š ana, reģ istrē š anā s, izmitinā š ana un izrakstī š anā s noritē ja raiti un bez starpgadī jumiem. Jau pirms izbraukš anas uz Biš keku e-pastā saņ ē mā m detalizē tas atbildes uz visiem interesē još iem jautā jumiem, tostarp par taksometra pasū tī š anu. … Tomēr ▾ Lieliski mā jī ga atmosfē ra, tī ra, silta, pilsē tas centrā . Rezervē š ana, reģ istrē š anā s, izmitinā š ana un izrakstī š anā s noritē ja raiti un bez starpgadī jumiem. Jau pirms izbraukš anas uz Biš keku e-pastā saņ ē mā m detalizē tas atbildes uz visiem interesē još iem jautā jumiem, tostarp par taksometra pasū tī š anu. Jau esot tur, darbinieki ieteica, kā vislabā k nokļ ū t vietā s, kuras vē lamies apmeklē t. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar bufetes tipa brokastī m no rī ta. Atraš anā s vietas ziņ ā daudzas vietas ir pastaigas attā lumā : laukums, Beta veikali iepirkš anā s centri, Biš kekas parks un Karavan bija ļ oti patī kami. . . Kopumā naktsmī tne bija raitā kā ceļ ojuma daļ a. Paldies par pakalpojumu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man bija daudz jā ceļ o un jā nakš ņ o daž ā du zvaigž ņ u viesnī cā s, tač u tā bija pirmā reize, kad nokļ uvu viesnī cā ar tik labu servisu. Tas tika atvē rts pagā juš ajā gadā pē c remonta. Personā ls ir draudzī gs, restorā ns un brokastis ir garš ī gas. … Tomēr ▾ Man bija daudz jā ceļ o un jā nakš ņ o daž ā du zvaigž ņ u viesnī cā s, tač u tā bija pirmā reize, kad nokļ uvu viesnī cā ar tik labu servisu. Tas tika atvē rts pagā juš ajā gadā pē c remonta. Personā ls ir draudzī gs, restorā ns un brokastis ir garš ī gas. Man viss ļ oti patika.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es vienmē r apmetos š ajā viesnī cā ī sos komandē jumos. Tā atrodas man ē rtā vietā . Visur tī rs, kluss, ē rts, praktisks. Personā ls reģ istratū rā ir ļ oti uzmanī gs, visu izdara ā tri, kas ir ī paš i svarī gi mazā viesnī cā (vai nu ierodas naktī , tad vajag aizbraukt vai kā dam kaut ko iedot, tad saņ emt padomu utt. … Tomēr ▾ Es vienmē r apmetos š ajā viesnī cā ī sos komandē jumos. Tā atrodas man ē rtā vietā . Visur tī rs, kluss, ē rts, praktisks. Personā ls reģ istratū rā ir ļ oti uzmanī gs, visu izdara ā tri, kas ir ī paš i svarī gi mazā viesnī cā (vai nu ierodas naktī , tad vajag aizbraukt vai kā dam kaut ko iedot, tad saņ emt padomu utt. ). Forš i matrač i un spilveni, biezi aizkari un labi logi - lai var labi izgulē ties. Numura padoms: nav lifta, tā pē c ar smagu č emodā nu (ja tā ds tieš ā m ir) ir jautrā k dzī vot otrajā stā vā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viena no pirmajā m 4 zvaigž ņ u viesnī cā m pilsē tā . Atrodas pilsē tas centrā . Tī ri komfortabli numuri, draudzī gs personā ls. Jums noteikti vajadzē tu pusdienot viņ u restorā nā , ļ oti garš ī gs ē diens. … Tomēr ▾ Viena no pirmajā m 4 zvaigž ņ u viesnī cā m pilsē tā . Atrodas pilsē tas centrā . Tī ri komfortabli numuri, draudzī gs personā ls. Jums noteikti vajadzē tu pusdienot viņ u restorā nā , ļ oti garš ī gs ē diens.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba viesnī ca, kas atrodas pilsē tas centrā , netā lu no galvenajiem apskates objektiem. Viesnī cas serviss ļ oti labs, neuzbā zī gs. Pati viesnī ca no ā rpuses izskatā s ļ oti jauka, un iekš puse ir ļ oti ē rta un plaš a. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, kas atrodas pilsē tas centrā , netā lu no galvenajiem apskates objektiem. Viesnī cas serviss ļ oti labs, neuzbā zī gs. Pati viesnī ca no ā rpuses izskatā s ļ oti jauka, un iekš puse ir ļ oti ē rta un plaš a. Es nenož ē loju, ka izvē lē jos viņ u!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums grandhotel.kg
‹ Viesnīca Grand Hotel 4*
Atrakcijas

Гостиница Grand Hotel находится в центральной части города Бишкек. Интерьер гостиницы выдержан в стиле классического барокко.

Viesnīcā

Ресторан, бар, летняя площадка, трансфер (встреча и проводы в аэропорту), сейф на ресепшн, заказ такси, автомойка, охраняемая автостоянка, круглосуточный лобби бар, русско- и англоязычный персонал, конференц-зал рассчитан до 40 человек, площадь 50 кв.м. (5м х 10м), функционирует круглый год и оснащен необходимым оборудованием.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Telpu apraksts

27 номеров на 60 мест.

Istabās

Телевизор с многоканальной спутниковой системой, индивидуальная система кондиционирования с возможностью регулировки температуры в помещении, беспроводной Интернет (Wi-Fi), DVD-проигрыватель, фен, тапочки/халат, отопление, плазменный телевизор, холодильник, услуга «будильник», wi-fi, городской телефон.

Adrese Кыргызская Республика, г. Бишкек ул. Фрунзе № 428
Tālruņi: +996 (312) 340000
+996 (312) 340001
+996 (312) 340114 (факс)
Tīmekļa vietne: Grand Hotel
FAQ