Casa De Maris Spa & Resort Hotel 5*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.510
№6 viesnīcas reitingā Marmarisa
8.9 Numurs
8.9 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.3 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Elegantā viesnīca atrodas iepretim smilšu-oļu pludmalei, tikai 3 km attālumā no Marmarisas centra. Atvērts 2012. gadā. Sastāv no vienas 7. ēkas. Piemērots romantiskām brīvdienām pāriem un ģimenēm.Vairāk →
аватар rhrechukh
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā mē s ar sievu izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c atsauksmē m un par pievilcī gu cenu (ekskursijas cena bija 1450 eiro par 11 naktī m par 2. Rezervē ts uz misto. travel), kā arī tā pē c, ka tā atrodas tajā paš ā vietā . … Tomēr ▾ Sā kumā mē s ar sievu izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c atsauksmē m un par pievilcī gu cenu (ekskursijas cena bija 1450 eiro par 11 naktī m par 2. Rezervē ts uz misto. travel), kā arī tā pē c, ka tā atrodas tajā paš ā vietā . vieta, kur mē s atpū tā mies Mums ļ oti patika pirms daž iem gadiem.
Tagad sī kā k:
Svarī gi ir tas, ka karantī nas laikā atpū tā mies, tā pē c varbū t daž as lietas bū s aktuā las tikai š ogad!
1. NORĒ Ķ INS:
Ieradā mies 00:30, reģ istratū rā mū s sagaidī ja divi draudzī gi viesnī cas darbinieki, viens no viņ iem uzreiz paņ ē ma mū su bagā ž u un devā s to pilnī bā dezinficē t, un tad atnesa to tieš i uz mū su istabu. Reģ istratū ra tikmē r ļ oti ā tri nokā rtoja visas formalitā tes, palū dza aizpildī t veselī bas anketas (sā p kakls, vai ir temperatū ra utt. ) un izsniedza mū su istabiņ as atslē gas karti (tā ir viena uz diviem), lī dzi veids, kā mums precī zi izskaidrot, kur tas atrodas.
2. NUMURS:
Mū su istabai bija standarta skats uz zemi.
Istaba tī ra, plaš a, pietiekami liels balkons ar galdu un diviem krē sliem. Balkonā starpsienas ar blakus telpā m nav vienlaidu (starp starpsienu un sienu ir atstarpe). Tas ir mī nuss, jo kaimiņ i tajā nemitī gi ieskatā s, un jū s attiecī gi arī visus redzat. Istabā tualete ir atseviš ķ i aiz bī dā mā m stikla durvī m, kas, manuprā t, ir pluss. Izlietne atrodas tieš i istabā , un arī duš a ir atdalī ta ar stikla durvī m. Duš ā ir ļ oti forš a plata lejkanna no griestiem, ļ oti ē rti mazgā t. Arī no duš as ir logs uz guļ amistabu, daļ ē ji noslē gts ar matē tu plē vi. Gulta liela un ē rta, gulta ideā li balta, lai gan kā du dienu viņ i pamanī ja palagā caurumu. Telpā nav centrā lā apgaismojuma, bet ir daudz punktveida gaismas, kas padara telpu ļ oti tumš u jebkurā diennakts laikā . Ir daudz spoguļ u, bet tajos neko ī sti nevar redzē t, jo istaba ir tumš a.
Manuprā t, Standard Land View istabu lielais pluss ir tas, ka pa dienu tur vispā r nespī d saule, jo logi vē rsti uz ziemeļ iem un lī dz ar to istabā vienmē r ir vē ss. Ir kondicionieris, diezgan skaļ š , labi dzesē . Telpu atver ar kartes aplikā ciju, karti iegrū ž speciā lā niš ā un tikai tad telpā parā dā s gaisma (kondicionieri atstā jot ieslē gtu izejot no telpas nedarbosies). Interesanta iespē ja ir arī skā rienjutī gais panelis, uz kura ir divas pogas (netraucē t un tī rī t), uz kuras noklikš ķ inot no katras telpas ā rpuses iedegas atbilstoš ā gaisma (ļ oti ē rti, nav jā kar papī ri uz fiksators). Tie labi tī ra, gulta tiek mainī ta katru dienu, ja neliek uz gultas speciā lu karti, lai tā netiek mainī ta (kā ū dens taupī š anas koncepciju izmantojā m). Tas pats ar dvieļ iem: ja viņ i tos nometī s zemē , viņ i tevi mainī s.
Istabā ir č ī bas, š ū š anas komplekts, duš as cepure, kosmē tika, sū kļ i.
3. PĀ RTIKA:
Ē diens bija garš ī gs un vienmē r ir bijis. Ē dienu bija daudz, bet es neteiktu, ka tas bija ļ oti daudzveidī gs.
Brokastis: katru reizi cita veida olas, desiņ as vai desiņ as, grauzdiņ i, grilē ti tomā ti ar sieru, pā rslas, jogurti, kruasā ni, smalkmaizī tes, daž ā das desiņ as, sieri, ievā rī jumi. Principā tas pats, kas visur citur. Kafiju atnes viesmī ļ i un diezgan slikta, tē ja laba.
Pusdienas: vienmē r viena zupa, parasti kā da krē mzupa. No gaļ as: vista, tī tara, teļ a gaļ a, zivis (apmē ram 2 reizes nedē ļ ā ). No piedevā m: rī si, bulgurs, kartupeļ u biezeni, frī kartupeļ i, daž ā das pastas. Salā ti, garš ī gi sieri, augļ i (persiki, aprikozes, krē jums, arbū zs, melone, vī nogas), deserti (ap 10 veidu standarta turku), ļ oti garš ī gs saldē jums (apmē ram 7 veidi).
Vakariņ as: apmē ram tā das paš as kā pusdienā s.
Uzkodu bā rs pie baseina (12:00-16:00): frī kartupeļ i, tī rradņ i, pica, burgeri, nedaudz pitas maizes.
Kafijas laiks bā rā (17:00 - 17:30): kafija, tē ja, kū kas un cepumi (ap 10 veidu). Ļ oti garš ī gi virtuļ i.
Ē dienu karantī nas laikā nodroš ina pavā ri (puse runā tikai turku valodā , puse vairā k vai mazā k saprot angļ u valodu).
4. PAKALPOJUMS:
Pakalpojums š ajā viesnī cā padara to par lielisku. Uzreiz var redzē t, ka viņ i š eit strā dā un strā dā ļ oti labi.
Visi, kas tur strā dā , ir lieliski kolē ģ i, un viņ i dara titā nisku darbu, lai nodroš inā tu, ka š ī viesnī ca ir pelnī jusi tik augstus novē rtē jumus. Ī paš s paldies viesmī ļ iem Adem un Kerim, kuri mū s apkalpoja, viņ i ir lieliski : )
5. BOSAINS:
Baseins ir mazs, bet vairā k vai mazā k likā s, ka vietas pietiks visiem. Arī sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz, bet kalna malā bija arī kaudze, tā pē c domā ju, ka tev bū tu iedevuš i papildus, ja bū tu palū guš i.
Baseinā ir tualete. Ar 175 augstumu dziļ ums ir lī dz kaklam, un ir arī neliela daļ a (apmē ram 20 cm), kur atrodas sauļ oš anā s krē sli.
6. JŪ RA UN PLUDMA:
Pludmale ir sadalī ta divā s zonā s (koka mols un smilš u pludmale). Abā s zonā s ir sauļ oš anā s krē sli.
Uz mola ir sauļ oš anā s krē sli ar mī ksta auduma matrač iem, bet pludmalē ar matrač iem, kas pā rklā ti ar kaut kā du brezentu. Ī sā k sakot, sā kumā visi sauļ oš anā s krē sli uz piestā tnes bija iesaistī ti, un pē c tam pludmalē . Principā vienmē r bija daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, it ī paš i vakarā . Pludmalē ir bā rs, bet tas ir ļ oti relatī vi, jo dzē rienus, piemē ram, alu, tur atnes no bā ra, kas atrodas pie baseina, uzreiz ielej un ievieto ledusskapī . Kad paprasa alu, to uzreiz izņ em no ledusskapja glā zē , un nelej svaigu. Arī kafija un tē ja ir tur jau gatavā s krū zē s.
Pludmale ir tī ra, sauļ oš anā s krē sli ir ē rti, saulessargi arī . Agrā k jū ra bija netī ra, reizē m tī ra. Ja iebrauc no mola gala, uzreiz tiek lī dz dziļ umam, tur vienmē r ir tī rs. Ieieš ana jū rā no pludmales ir nedaudz sā pī ga, jo tur ir akmeņ i.
7. VISPĀ RĪ GA INFORMĀ CIJA:
Teritorija viesnī cā principā nē , izņ emot baseinu.
Tas atrodas divu ceļ u krustojumā , tā pē c var dzirdē t, kā pie baseina brauc maš ī nas, lai gan tā s nebrauc biež i.
Mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija piepildī ta, kā man likā s, par 80%. Un 70% no visiem apmeklē tā jiem bija turki, 15% briti un 15% ukraiņ i. Principā tas bija vairā k vai mazā k ē rti.
Bā ros pie baseina un viesnī cas iekš ienē gatavo ļ oti garš ī gus kokteiļ us, vienmē r no 10 lī dz 24 stundā m izlej visu, ko prasi un kā prasi.

Mī nusi:
1. Istabā m ir slikta skaņ as izolā cija (plus mums nezinā ms, koridorā no rī ta ieslē dz mū ziku, kas dzirdama istabā ).
2. Starpsienas uz balkoniem nav vienlaidu.
3. Numurs ir tumš s.
4. No baseina uz jū ru nav tieš as pā rejas un jā izmet milzī gs lī kums cauri rietumu viesnī cai (nav skaidrs kā pē c).
5. Viena karte uz numuru.

Ja kaut ko aizmirsu, tad jautā , atbildē š u. Paldies par jū su uzmanī bu: )
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu bijis Turcijā trī s reizes un ne reizi neesmu nokļ uvis viesnī cā , par kuru samaksā ju. Mē s rezervē jā m ekskursiju uz Luna Beach Deluxe Hotel, bet, kad ieradā mies lidostā , viņ i teica, ka nav vietas un mū s pā rcē la uz Casa De Maris viesnī cu. … Tomēr ▾ Esmu bijis Turcijā trī s reizes un ne reizi neesmu nokļ uvis viesnī cā , par kuru samaksā ju. Mē s rezervē jā m ekskursiju uz Luna Beach Deluxe Hotel, bet, kad ieradā mies lidostā , viņ i teica, ka nav vietas un mū s pā rcē la uz Casa De Maris viesnī cu. Ē dienu ziņ ā ir 10. Pie baseina nav neviena koka, nekas neaizsedz, bija nedaudz karsts, baseinā bija 3. Paš as telpas kaut kā dī vainas spoguļ os, 6 balles. Balkons skaists ar ainavā m, velk 9 balles. Mums jā nokļ ū st pludmalē , tur mums nozaga somas un telefonus, un neviens nereaģ ē ja, nav droš ī bas, neviens to neskatā s. Viņ i noņ em sauļ oš anā s krē slus, it kā gribē tu tos izsist no pludmales, saule joprojā m ir zenī tā , un viņ iem jau jā savā c mantas. Daž reiz labi, daž reiz ne tik labi. Apkalpoš ana laba, viesmī ļ iem nepatika, skaidrs, ka cenš as. Š ķ ī vji vienmē r ir tī ri un dekorē ti. Ē dienu klā sts labs. Bet viņ i teica, ka viesnī cā , kuru plā nojā m, tur esot sliktā k. Internets nē , knapi elpo. Animā cija angļ u valodā , virspusē ja, nu nē , mū sē jiem š is noteikti nepatiks. Dzī vā s mū zikas nebija, lai gan vietnē bija norā dī ts, skanē ja magnetofons. Viesnī cai nav teritorijas.
аватар julia_pekarchuk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst aprakstam! 5 zvaigznes pilnī bā Nebiju domā jusi, ka Turcijā var bū t pilnvē rtī gi Eiropas svē tki! Tī rī ba, komforts, personā ls dara visu iespē jamo! Vienī gais negatī vais ir vā jais internets istabā s, bet tie ir diezgan sī kumi Par godu mana vī ra dzimš anas dienai un medus mē nesim viņ i mums sagā dā ja milzī gu daudzumu dā vanu, viesu attiecī bas darbojā s pā rsteidzoš i Vietē jie dzē rieni iznī cina visus stereotipus par Turciju, beznodokļ u rež ī mā var droš i neko neņ emt) ē diens garš ī gs, jū ra 60 sekunž u attā lumā , animā cija nav stresa, viesnī cā katru dienu dzī vā mū zika - vijole, klavieres Dzē rieni glā zē , plastmasā tikai pie baseina Ē diens visu dienu, neviens nebū s izsalcis SPA. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā atbilst aprakstam! 5 zvaigznes pilnī bā
Nebiju domā jusi, ka Turcijā var bū t pilnvē rtī gi Eiropas svē tki!
Tī rī ba, komforts, personā ls dara visu iespē jamo!
Vienī gais negatī vais ir vā jais internets istabā s, bet tie ir diezgan sī kumi
Par godu mana vī ra dzimš anas dienai un medus mē nesim viņ i mums sagā dā ja milzī gu daudzumu dā vanu, viesu attiecī bas darbojā s pā rsteidzoš i
Vietē jie dzē rieni iznī cina visus stereotipus par Turciju, beznodokļ u rež ī mā var droš i neko neņ emt) ē diens garš ī gs, jū ra 60 sekunž u attā lumā , animā cija nav stresa, viesnī cā katru dienu dzī vā mū zika - vijole, klavieres
Dzē rieni glā zē , plastmasā tikai pie baseina
Ē diens visu dienu, neviens nebū s izsalcis
SPA...tas ir viesnī cas prieks un rosī ba
Ļ oti iesaku, neskatoties uz to, ka paviesojos 36 valstī s un pieredzē juš ā kais tū rists - ā rprā tī gi apmierinā ts, nebiju ne jausmas, ka bū s viesnī ca, kurā vē lē š os atgriezties pē c mē neš a ; )))
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c saviem kritē rijiem: skatī jos atsauksmes un vē rtē jumus, plus vē lē jos 5 zvaigznes un pirmo rindu. Norē ķ ins bija ļ oti garš . Skaitlis izcils. Teritorija brī niš ķ ī ga, viss patika, viss bija lieliski. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c saviem kritē rijiem: skatī jos atsauksmes un vē rtē jumus, plus vē lē jos 5 zvaigznes un pirmo rindu. Norē ķ ins bija ļ oti garš . Skaitlis izcils. Teritorija brī niš ķ ī ga, viss patika, viss bija lieliski. Noteikti iesaku doties atpū sties š ajā viesnī cā . Kas attiecas uz mani, tad mī nusu nav.
аватар 19kutsenko82
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika ieteikta, un mē s bijā m pilnī bā apmierinā ti. Iedzī vojā s labi. Teritorija maza, aiz viesnī cas milzī gs uzbē rums, ir kur pastaigā ties. Es neredzē ju animā ciju. Internets bez problē mā m, istabā un teritorijā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika ieteikta, un mē s bijā m pilnī bā apmierinā ti. Iedzī vojā s labi. Teritorija maza, aiz viesnī cas milzī gs uzbē rums, ir kur pastaigā ties. Es neredzē ju animā ciju. Internets bez problē mā m, istabā un teritorijā . Ē diens arī labs. Lieliskas brī vdienas. Atpū ta bija apmierinā ta.
аватар ponomarina88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas, patieš ā m kvalitatī va un droš a uzturē š anā s. Viesnī cā ir 80% eiropieš u, serviss tam paredzē ts, apkalpoš anas lī menis augsts, personā ls pā rsvarā runā angliski, visi ļ oti pieklā jī gi un patī kami cilvē ki, viesnī cā ir kaut kā da ģ imeniska atmosfē ra. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no š ī s viesnī cas, patieš ā m kvalitatī va un droš a uzturē š anā s. Viesnī cā ir 80% eiropieš u, serviss tam paredzē ts, apkalpoš anas lī menis augsts, personā ls pā rsvarā runā angliski, visi ļ oti pieklā jī gi un patī kami cilvē ki, viesnī cā ir kaut kā da ģ imeniska atmosfē ra.
Ē diens ir labs, bet brokastis vienmē r ir vienā das, pusdienas un vakariņ as daudzveidī gas. Arī alkohols š eit ir labs, pā rsteidzoš i labas kvalitā tes vī ni. Ē diens ir viss svaigs, tie nekad nav saindē ti un nebija nekā du traucē jumu. Tā ir laba ziņ a))
Arī animā cija ir laba, vadī tā js runā vairā kā s pasaules valodā s, visiem bū s ē rti)
Pludmale atrodas pā ri promenā des ceļ am, ļ oti tuvu viesnī cai, mī nus patiesī ba pludmalē nav WiFi, bet viesnī cas teritorijā tas ir bezmaksas
Viesnī ca ir vairā k ģ imenes un mierī ga formā ta, bez diskotē kā m lī dz rī tam
Pē c š ī s viesnī cas ir sajū ta, it kā bū tu bijusi Eiropā (tas ir ā rzemju viesu dē ļ )
Ir neliels mī nuss par kuru vē rtē ju 9, tualetē durvis ir caurspī dī gas un stikla un cieš i neaizveras, tas ir, daž reiz var dzirdē t, kas notiek blakus istabā tualetē ) tas nav piemē rots romantiķ im tikt prom)
Kopumā viesnī ca ļ oti pieklā jī ga, iesaku
аватар radio3020
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Tī rī ba nevainojama, baseins iztī rī ts, ū dens regulā ri mainī ts un hlorē ts. Turku un Eiropas virtuve ļ oti pieklā jī ga. Jebkura gaļ a, nevis soja. Un vistas, jē ra un liellopa gaļ a. Dorado zivis, sarkanā kefale, skumbrija, anš ovs, kā dreiz bija forele. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Tī rī ba nevainojama, baseins iztī rī ts, ū dens regulā ri mainī ts un hlorē ts. Turku un Eiropas virtuve ļ oti pieklā jī ga. Jebkura gaļ a, nevis soja. Un vistas, jē ra un liellopa gaļ a. Dorado zivis, sarkanā kefale, skumbrija, anš ovs, kā dreiz bija forele. Dā rzeņ i, augļ i sortimentā , 8 veidu olī vas. 10 veidu sieri. Vakaros pie baseina ir grilbā rs Alkohols - labi der vietē jie sarkanvī ni un baltvī ni. Ja vē laties bū t stiprā ks, labā k to ņ emt beznodokļ u rež ī mā . Bā rā lej "tā dus". Personā ls uzmanī gs bet krievu valodā ļ oti slikti. 70% tū ristu ir angļ i un uz viņ iem vē rsta apkalpoš ana. Viesnī ca ir klusa ģ imenes atpū tai. Animā cija nav intensī va. Vakarā koncertprogramma. Istabā s labs internets. Ā rsts vienmē r ir blakus un ļ oti uzmanī gs. Bija gadī jums, kad kazlē ns nogrieza uzaci, tā pē c daktere bija minū tē , apstrā dā ja brū ci, izsauca transportu no slimnī cas, visu paskaidroja vecā kiem. Bē rns bija aizlā pī ts un vakarā jau peldē jā s jū rā .
No mī nusiem bē rniem praktiski nav animā cijas, bē rnu baseins vairā k izskatā s pē c vannas istabas. Ieeja jū rā no pludmales ir pretī ga. Labā k ar pantonu. Kopumā iespaids ir ļ oti labs.
аватар Irina412639
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Casa De Maris Spa & Resort Hotel 5 *, es ļ oti gribē ju atpū sties Marmarisā . Ar norē ķ inā š anos viss bija ā tri. Mums viesnī cā viss patika. Ar ē dienu viss ir kā rtī bā , bija augļ i, un to bija daudz: ā boli, bumbieri, arbū zi, citrusaugļ i, un gribē tos kaut ko eksotiskā ku. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Casa De Maris Spa & Resort Hotel 5 *, es ļ oti gribē ju atpū sties Marmarisā . Ar norē ķ inā š anos viss bija ā tri. Mums viesnī cā viss patika. Ar ē dienu viss ir kā rtī bā , bija augļ i, un to bija daudz: ā boli, bumbieri, arbū zi, citrusaugļ i, un gribē tos kaut ko eksotiskā ku. Istabā viss ir tī rs, iztī rī ts, bez sū dzī bā m. Lai arī spoguļ i bija nedaudz tumš i, tur grū ti kaut ko redzē t, bet tā ds ir dizains. Baseina bā rs ir forš s, man ļ oti patika. Uz pludmales bā ru tikpat kā neaizgā jā m. Pludmale atrodas pā ri ceļ am no viesnī cas, bija smiltis, tad sā kā s oļ i, tas nebija ī paš i ē rti. Centrs ir aptuveni 5 km attā lumā no viesnī cas, ja ej kā jā m, ceļ š aizņ em gandrī z stundu. Gids viesnī cā nav slikts, bet bija viena nianse ar ekskursiju, kuru rezervē jā m pie viņ a. Viesnī cā mums teica, ka nevajag iet brokastī s, ņ emiet lī dzi kā du ē dienu, neuztraucieties par to, jo viss bū s iekļ auts gan ekskursijas, gan brokastu un pusdienu cenā.
Rezultā tā sanā ca, ka brokastis ir kefī rs un bulciņ a, š ī s ir tā s, kuras neē du vispā r. Tas saniknoja daudzus cilvē kus, ī paš i tū ristus ar bē rniem, jo ​ ​ viņ i bija izsalkuš i un nebija kur neko nopirkt. Bē rni bija izsalkuš i no pulksten 7 lī dz pusdienlaikam. Pusdienas bija normā las. Man nepatika, ka gids teica: "viss tiks iekļ auts ekskursijas izmaksā s", bet patiesī bā - nē . Un viesnī ca man ļ oti patika, es biju apmierinā ta ar pā rē jo.
аватар plaksyuk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti laba, teritorija maza, bet viss ļ oti kompakts. Ē diens brī niš ķ ī gs, daudzveidī gs, katrai gaumei. Saldumi ir vienkā rš i š edevri! Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Telpas tī ras, uzkopj katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, teritorija maza, bet viss ļ oti kompakts. Ē diens brī niš ķ ī gs, daudzveidī gs, katrai gaumei. Saldumi ir vienkā rš i š edevri! Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Telpas tī ras, uzkopj katru dienu. Daba skaista, kalni, daudz zaļ umu. Krastmala ir ļ oti gara, ir kur pastaigā ties, var iznomā t velosipē dus un izpē tī t visu š o skaistumu. Viss ir lieliski! ! ! ES iesaku! ! !
аватар office_gold-avers.com
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar draudzenē m, viesnī cas izvē lei piegā ja ļ oti nopietni un ilgi! No ceļ ojuma mī nusiem - Marmarisa atrodas 2h no lidostas, bet ar labu kompā niju laiks paskrien ā tri. Pati Marmarisa ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. . . … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draudzenē m, viesnī cas izvē lei piegā ja ļ oti nopietni un ilgi! No ceļ ojuma mī nusiem - Marmarisa atrodas 2h no lidostas, bet ar labu kompā niju laiks paskrien ā tri. Pati Marmarisa ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. . . viss prieks! Jū ra, cilvē ki, ainavas! Tā tad, par viesnī cu! Mē s nekavē joties tikā m sē dinā ti, kaut arī ieradā mies agri. Reģ istratū rā viņ i uzreiz paņ ē ma depozī tu par kartē m - 20 USD katra. e. Bet pē c izlikš anas nauda tiek atgriezta. Ar dvieļ iem, starp citu, viss ir ļ oti ē rti, jebkurā laikā var mainī t pret jauniem, galvenais ir kartes klā tbū tne. Numurs ir lielisks, tač u tie visi ir standarta. Visiem numuriem ir balkoni. Istabu uzkopš ana katru dienu. Istaba hi-tech stilā , ar caurspī dī gā m durvī m uz vannas istabu un tualeti, tač u tas nerada diskomfortu. Viesnī ca ir diezgan liela, ar spa centru mī nus otrajā stā vā . Tur jebkurā laikā var apmeklē t sporta zā li, saunu un gozē ties turku pirtī pilnī gi bez maksas, bet par papildus samaksu. par pakalpojumiem (pī lings, masā ž a u. c. ) bū s jā piemaksā . Restorā ns ir lielisks. Vienmē r bija brī vs galdiņ š , pat ņ emot vē rā , ka sezonā atpū tā mies. Saldumi ir atseviš ķ s jautā jums. . . acis pacē lā s! Kopumā ar ē dienu vienmē r bijā m apmierinā ti! Baseinā gandrī z nepeldē jā mies. Brī vas vietas nav daudz, un ir grē ks skā bē t balinā tā jā , ja tuvumā ir tā da jū ra ! ! ! Lī dz pludmalei ejiet 3 minū tes. Lieliski sauļ oš anā s krē sli, kurus pē c vē lē š anā s var ievilkt ū denī . Brī niš ķ ī gas ainavas! : ) Lasiet sliktas atsauksmes par animā ciju. . . Es nemaz nepiekrī tu! Lieliski puiš i! Animatori runā vismaz 3 valodā s. Vakaros regulā ras pulcē š anā s pie baseina. Parasti tiek rī kotas sacensī bas vai grupu uzstā š anā s. Un pē c tam - animā cija pulcē visus Bā ra ielā . Brauciet droš i, viņ i jū s aizvedī s un atvedī s veselu! : ) Par viesnī cas apmeklē tā jiem atseviš ķ a tē ma! Krievu praktiski nav, ukraiņ u arī maz. Bū tī bā Eiropa atpū š as viesnī cā , tā pē c viss ir diezgan kulturā ls un lī menī ! Ja kā dreiz atgriezī š os Marmarisā , tad tikai Casa de Maris!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums casademaris
‹ Viesnīca Casa De Maris Spa & Resort Hotel 5*
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Элегантный отель расположен напротив песчаного-галечного пляжа, всего в 3 км от центра Мармариса. Открыт в 2012 году. Состоит из одного 7-го здания. Подходит для романтического отдыха парой и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 км от центра г. Мармарис, в 90 км от аэропорта г. Даламан.
Pludmales apraksts Пляж в 50 метрах перед отелем (через дорогу). Вход в море: песок. Пляжные полотенца (под депозит). Ресторан Pier Beach Snack — на пляже (10:00-17:00).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, room service: круглосуточно (платно), Wi-fi в лобби (бесплатно), интернет-кафе (платно), 1 конференц-зал (на 120 чел), магазины, 1 открытый бассейн 250 м2.

Рестораны и бары:

Главный ресторан Maris (07:00-00:00);

A la Carte ресторан Saranda (платно);

A la Carte ресторан Moonlight — морепродукты (платно);

Ресторан Caria Pool Snack — возле бассейна (10:00-00:00);

Ресторан Pier Beach Snack — на пляже (10:00-17:00);

Lobby Bar Physkos — бар в холле отеля (10:00-00:00);

Кофейня (14:00-17:30).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский мини-клуб (4-8 лет), игровая комната, детский буфет, детский открытый бассейн 20 м2.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — анимация, живая музыка (2 раза в неделю), турецкий вечер (1 раз в неделю), турецкая баня, сауна, дартс, аквааэробика, пляжный волейбол. Платно — массаж, салон красоты, парикмахер, фотограф.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 190 номеров: 120 Standard Room with Sea View (26 м2), 66 Standard Room with Landview (26 м2), 2 Junior Suite with Seaview (52 м2), 2 Room for Disabled Guests (26 м2).

Istabās

Центральный кондиционер работает в зависимости от погодных условий, LCD-телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), Wi-Fi (платно), телефон, мини-бар (платно), душ, фен, балкон. Уборка номера: каждый день, смена полотенец и постельного белья: 3 раза в неделю, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Sirinyer Mah. 100 Sok No:2, Siteler Mevkii, Armutalan, Marmaris, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 417 87 00
Fax: +90 252 417 63 93
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).