La Vilia 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.510
9.8 Numurs
9.5 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.8 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Ģimenes viesnīca atrodas zaļajā mikrorajonā Teremki-2.Vairāk →
аватар kruk_roman
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vieta diezgan skaista, ī paš i ģ imenes cilvē ki, diezgan klusa. Alkohols nav pā rdoš anā - var ņ emt lī dzi savu, slikto vai labo - katrs izlemj pats. Ļ oti garš ī ga virtuve, kvalitatī va pirts. Bū s interesanti paskatī ties uz jauno Lavilu, kas top netā lu. … Tomēr ▾ Vieta diezgan skaista, ī paš i ģ imenes cilvē ki, diezgan klusa. Alkohols nav pā rdoš anā - var ņ emt lī dzi savu, slikto vai labo - katrs izlemj pats. Ļ oti garš ī ga virtuve, kvalitatī va pirts. Bū s interesanti paskatī ties uz jauno Lavilu, kas top netā lu. Veiksmi visiem)
аватар cavcb
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauks komplekss, kluss, ē rts un tī rs. Lieliska virtuve, istaba bija diezgan laba, lai gan, kad iekā rtojā mies, bija nedaudz vē ss - vienalga, ā rā bija 30 grā du sals. Tomē r š ī problē ma tika ā tri atrisinā ta. par ko ī paš s paldies. … Tomēr ▾ Ļ oti jauks komplekss, kluss, ē rts un tī rs. Lieliska virtuve, istaba bija diezgan laba, lai gan, kad iekā rtojā mies, bija nedaudz vē ss - vienalga, ā rā bija 30 grā du sals. Tomē r š ī problē ma tika ā tri atrisinā ta. par ko ī paš s paldies. Vienī gā piebilde iestā dei ir mazs istabu skaits, gribē tos lielā ku izvē li. Domā ju, ka jaunajā kompleksā , kas tiek celts pavisam tuvu, š ī s problē mas nebū s - sola 43 istabas, divus restorā nus un baru bā ru. Veiksmi visiem!
аватар MicroIce
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijis tur daudzas reizes. Atsauksmes ir patiesas. Pirts lieliska, garš ī ga virtuve, ī paš i steiki un salā ti, ī paš s paldies š efpavā ram. Neliela piebilde – telpa jā rezervē iepriekš , jo tā biež i ir aizņ emta. Vispā r jau telpu par maz, kā jau man, lai gan saimniecei vaicā jā m, viņ a teica, ka blakus gatavo kompleksu ar 43 istabā m. … Tomēr ▾ Bijis tur daudzas reizes. Atsauksmes ir patiesas. Pirts lieliska, garš ī ga virtuve, ī paš i steiki un salā ti, ī paš s paldies š efpavā ram. Neliela piebilde – telpa jā rezervē iepriekš , jo tā biež i ir aizņ emta. Vispā r jau telpu par maz, kā jau man, lai gan saimniecei vaicā jā m, viņ a teica, ka blakus gatavo kompleksu ar 43 istabā m. Paredzams, ka cenas bū s ievē rojami zemā kas. Un tā pē c tā ir lieliska vieta.
аватар bazhenova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ļ oti iesakā m kopā ar vī ru viesnī cu un restorā nu kompleksu Lavilia. Plusi - ļ oti tī rs, ļ oti ē rts - manuprā t tā ir iestā des ī patnī ba. Izcila virtuve, slā vu aristokrā tijas stilā , flambē ts cū kgaļ as ceļ gals - kopumā dieviš ķ i! Man ļ oti patika interjers - gan telpā s, kas, starp citu, ir diezgan plaš as, gan banketu zā lē - viss tiek darī ts ļ oti dā rgi un kvalitatī vi! Tā kā pils stilā iekā rto ļ oti romantisks noskaņ ojums. … Tomēr ▾ Mē s ļ oti iesakā m kopā ar vī ru viesnī cu un restorā nu kompleksu Lavilia.
Plusi - ļ oti tī rs, ļ oti ē rts - manuprā t tā ir iestā des ī patnī ba. Izcila virtuve, slā vu aristokrā tijas stilā , flambē ts cū kgaļ as ceļ gals - kopumā dieviš ķ i! Man ļ oti patika interjers - gan telpā s, kas, starp citu, ir diezgan plaš as, gan banketu zā lē - viss tiek darī ts ļ oti dā rgi un kvalitatī vi! Tā kā pils stilā iekā rto ļ oti romantisks noskaņ ojums. Starp citu, kad bijā m tur, bijā m liecinieki filmas filmē š anai. Tas ir vē l viens arguments Lavilia interjera stilā . Atseviš ķ s jautā jums ir cenas, tā s š eit ir vairā k nekā demokrā tiskas, un, godī gi sakot, tas priecē . Pakalpojums nav par ko sū dzē ties, ja nopietni.
Verdikts - lieliska vieta, darī ts ar dvē seli, to var just. Mē s ar vī ru, Tamā ra un Iļ ja Gļ iņ ikovi, iesaku!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Семейная гостиница расположена в зелёном микрорайоне Теремки-2.

Viesnīcā

Каминный зал, заказ такси.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports Сауна.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

7 номеров класса стандарт.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, плазменный телевизор, ванная комната, фен, отопление.

Adrese г.Киев, ул. Вильямса/Успешная, 20
Tālruņi: +38 (044) 229-42-49 +38 (044) 331-68-06 +38 (067) 329-39-84
Tīmekļa vietne: La Vilia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .