Rantasipi Laajavuori 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Rantasipi Laajavuori ir lieliska konferenču viesnīca tīras dabas vidū. Lieliskā vide, profesionāli darbinieki un daudzveidīgas izklaides programmas padarīs jūsu pasākumu šeit unikālu. Viesnīca sporta centrā Laajavuori Jiveskilē ir pārveidota par spa oāzi un konferenču un sanāksmju viesnīcu.Vairāk →
аватар interes-2004
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz š o viesnī cu devā mies kluba "Salut" dē ļ (esam ar bē rniem). Klubs, kā vienmē r, nepievī la – bē rni ir sajū smā . Un viesnī ca bija labā ka nekā gaidī ts. Paš ā viesnī cā infrastruktū ra ir attī stī ta - pat nekur nav jā dodas: peldbaseini, restorā ni, nakts bā rs, bē rnu istabas, vairā kas patī kamas atpū tas vietas. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies kluba "Salut" dē ļ (esam ar bē rniem). Klubs, kā vienmē r, nepievī la – bē rni ir sajū smā . Un viesnī ca bija labā ka nekā gaidī ts. Paš ā viesnī cā infrastruktū ra ir attī stī ta - pat nekur nav jā dodas: peldbaseini, restorā ni, nakts bā rs, bē rnu istabas, vairā kas patī kamas atpū tas vietas. Personā ls ļ oti draudzī gs, reģ istratū rā vienmē r ir kā da krieviski runā još a meitene. Mani pā rsteidza gardais ē diens restorā nā - izvē le maza, bet viss ir nenormā li garš ī gs - gan zivis, gan gaļ a un vienkā rš i vā rī ti kartupeļ i. Slē poš anas, snovborda un vienkā rš i slidoš anas ar ragaviņ ā m cienī tā jiem - netā lu atrodas kalns 5 minū š u aukstumā . Lī dz pilsē tai - 10 min. brauciens ar autobusu - un ir laba iepirkš anā s. Iesakā m visiem! Varbū t nā kamgad mē s uz turieni dosimies tā pat – tik ļ oti sā p. Vienī gais negatī vais ir tas, ka nedē ļ ā nekad nav veikta mitrā tī rī š ana. Godī gi sakot, mē s to nesapratā m. . . Kas tas bija?
аватар Oxania
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā Jaunajā gadā nolē mā m doties uz Somiju. Kur? Tū risma vadī tā js ieteica Jiveskilu, mazu pilsē tiņ u Somijas centrā lajā daļ ā . Viesnī ca atrodas netā lu, burtiski desmit minū š u brauciena attā lumā ar autobusu, un atrodas ļ oti gleznainā vietā - starp priež u mež u, uz ezera. … Tomēr ▾ Š ajā Jaunajā gadā nolē mā m doties uz Somiju. Kur? Tū risma vadī tā js ieteica Jiveskilu, mazu pilsē tiņ u Somijas centrā lajā daļ ā . Viesnī ca atrodas netā lu, burtiski desmit minū š u brauciena attā lumā ar autobusu, un atrodas ļ oti gleznainā vietā - starp priež u mež u, uz ezera. Mū s kā kaislī gus (bet ne profesionā lus) slē potā jus interesē ja kalna klā tbū tne, tas ir burtiski trī ssimt metru no viesnī cas, viss inventā rs, pacē lā js pieejams. Viesnī ca ir orientē ta uz ū dens aktivitā tē m, no rī ta un pē cpusdienā gaiteņ os ik pa brī dim satiekas ģ imenes peldmē teļ os - vai nu aiziet uz baseinu vai pirti, vai atgriež as. Baseini ir ļ oti forš i - no jebkuras vietas sit spē cī gas ū dens strū klas, uz kurā m var sē dē t, gulē t vai stā vē t. Jū s varat masē t burtiski jebkuru ķ ermeņ a daļ u. Baseinā ir panorā mas logi, un peldoties var aplū kot sniegotā s priedes un ezeru. Viesnī ca man ļ oti patika, neskatoties uz mazajā m istabiņ ā m un drū majiem gaiteņ iem. Visur tī rī ba un kaut kā da mā jī ga atmosfē ra, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir diezgan liela. Viesnī cā bija tikai krievi un somi – mums stā stī ja, ka daudzi cilvē ki no Helsinkiem š eit ierodas ar nolū ku pavadī t brī vdienas. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, ir halā ti, fē ns, TV. Ē diens diezgan labs, diezgan daudzveidī gs un garš ī gs, vienmē r ir daudz konditorejas izstrā dā jumu, vairā ki gaļ as un zivju ē dieni, salā ti noteikti. Ir restorā ns ar ē dienkarti. No izklaides - boulings, naktsklubs. Divi bā ri. Ļ oti laba animā cija – klubs ir daļ a no Salyut sistē mas, kurā galvenais uzsvars tiek likts uz bē rnu animā ciju. Bē rni ir aizņ emti visas dienas garumā , ļ oti jauki animatori viņ us nenogurstoš i izklaidē no rī ta lī dz vakaram. Tas tieš ā m ir ļ oti ē rti, jo vecā ki var mazliet darī t paš i. Starp citu, ir arī animā cija pieauguš ajiem, piemē ram, galda spē les. Un 31. decembrī bija lielais Jaungada bankets ar dejā m, mū ziku, viktorī nā m un nakts diskotē ku. Dienas paskrē ja nemanot, ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti. Š ī ir lieliska iespē ja relaksē još ā m brī vdienā m ar bē rniem.
Отель Собор в Ювяскюля Наш номер Ресторан Холл


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Rantasipi Laajavuori – великолепный конференц-отель посреди чистой природы. Блестящая обстановка, профессиональный персонал и разнообразные развлекательные программы сделают проводимое здесь мероприятие уникальным.

Отель у спортивного центра в Лаайавуори в Ювяскюля превратился в курортный оазис и отель для проведения конференций и собраний.

Atrašanās vieta До центра 4 км До автовокзала 4 км До вокзала 4 км До аэропорта 18 км Смотровая башня Harju 4 км Центр водного спорта Aalto Alvari 3 км
Viesnīcā

3бара, 19 комнат для переговоров/конференц-залов

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem детский крытый бассейн
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
Telpu apraksts

В отеле всего 196 номеров.

Istabās

TV, Радио, Мини-бар, Фен для волос

Adrese Kylpylähoteli Rantasipi Laajavuori Laajavuorentie 30 40740 Jyväskylä
Tālruņi: +358 14 628 211,
+358 14 628 500
Tīmekļa vietne: Rantasipi Laajavuori
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.