Chastnaia usadba Dikii Med 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.210
№15 viesnīcas reitingā Tatarova
4.5 Numurs
5.2 apkalpošana
5.9 Tīrība
4.9 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca Tatarivas ciemā. Lieliska vieta atpūtai, rezervātā. Skaista daba, lielisks gaiss, ērtas telpas.Vairāk →
аватар olga-flay
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Diemž ē l pā rē jais neizdevā s, un lū k, kā pē c. Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2019. gadā un nolē mā m atbraukt vē lreiz, jo pa istabas logu bija redzams skaists varens Mež s. No plusiem priecē ja tikai atraš anā s vieta, proti, attā lums no š osejas un atkal tas pats skaistais mež s. … Tomēr ▾ Diemž ē l pā rē jais neizdevā s, un lū k, kā pē c. Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2019. gadā un nolē mā m atbraukt vē lreiz, jo pa istabas logu bija redzams skaists varens Mež s. No plusiem priecē ja tikai atraš anā s vieta, proti, attā lums no š osejas un atkal tas pats skaistais mež s.

Mī nusi:
1. Š ogad (2021) viesnī cas pagalmā tieš i zem daž u istabu logiem "parā dī jā s siltuma ģ enerators", kas strā dā dienu un nakti ar pauzē m darbā.5-10 minū tes, dū koņ a lī dzinā s Kijevas metro. Pē c mana lū guma pā rcelties uz citu istabu administratore piedā vā ja pā rvā kties uz brī vu istabu, bet par piemaksu (kā vē lā k izrā dī jā s, tajā arī bija trokš ņ ains, jo dū koņ a parasti ir starp viesnī cas sienā m, neatkarī gi no no telpas atraš anā s vietas).
2. Piedā vā tā s ē dienkartes neatbilstī ba cenas un kvalitā tes standartam (piepū stas cenas parastajiem standarta ē dieniem, kas pasniegti diezgan pieticī gā porcijā ).
3. Gultas veļ a - tī ra, bet vietā m nobruž ā ta, pat saplē sta.
4. Junior suite aizkari ar caurumiem.
5. Halā ti izskatā s tī ri, bet tos uzvelkot uzreiz gribas vilkt nost, jo ļ oti “kož ” (audums pē c daudzkā rtē jā m mazgā š anas reizē m kļ uvis ļ oti raupjš ).
Kopumā iespaids nav labs.
Kā ieteikumu iesaku viesnī cas Wild Med ī paš niekiem izrā dī t lielā ku cieņ u pret viesiem, kuri no privā tī paš umu "tū kstoš un viena varianta" izvē lē juš ies jū sē jo, un ieviest vismaz elementā ru atlaiž u vai bonusu sistē mu, gadī jumā cilvē ks ierodas ar tā diem paš iem nosacī jumiem, bet tā vietā saņ ē ma pavisam citu.
аватар lenacat20144
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s jau sen gribē jā m apmeklē t š o viesnī cu (lasī t atsauksmes, apskatī t atraš anā s vietu). Un viņ i neizdevā s! Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri un bez problē mā m, pat administratora prombū tnē . … Tomēr ▾ Mē s jau sen gribē jā m apmeklē t š o viesnī cu (lasī t atsauksmes, apskatī t atraš anā s vietu). Un viņ i neizdevā s! Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri un bez problē mā m, pat administratora prombū tnē . Viesnī ca atrodas Zhenets mež saimniecī bas teritorijā aizsargā jamā teritorijā netā lu no Huk ū denskrituma pacē luma (40 minū tes ar kā jā m), tā pē c gaiss ir pā rsteidzoš s (izbraukuš i visus Karpatus, ir ar ko salī dzinā t), lieliska daba. Labā k ir izmantot savienojumu "Vodafone" - "Kyivstar" gandrī z vienmē r gulē ja. Lielisks WiFi.
Cipari daž ā diem makiem. Atpū tā mies "komforta-mini". Meitenes tī rī ja pē c pieprasī juma, glabā ja svaigus dvieļ us utt. , un pat slikti aizveramā s durvis un tekoš ā duš as apakš daļ a nebojā ja kopē jo iespaidu. Brokastis iekļ autas. Ē dinā š ana uz vietas - kolyba. Ē dieni daudzveidī gi (pat man, vegā nei, bija no kā izvē lē ties) un garš ī gi, porcijas lielas. Piemē rots maziem bē rniem, diē tas ievē rotā jiem un grila cienī tā jiem. Krā na ū dens istabā s ir no avota - tī rs un ļ oti garš ī gs.
Ē rta atraš anā s vieta gan ceļ otā jiem ar transportu, gan kā jā m. Taka 7 minū š u gā jiena attā lumā . Mikroautobusi ik ​ ​ pē c 15-20 minū tē m uz Yaremche un Bukovel (30 minū š u braucienā ). Netā lu no viesnī cas ir tī ra kalnu upe, sā kas pā rgā jienu takas. Gan paš as viesnī cas, gan kalybas personā ls ir vē rī gi, draudzī gi puiš i un meitenes, savas jomas profesionā ļ i. Sveiks, Pan Vasil! Nom
Man pietrū ka tē jkannas, karstā s spoles un vismaz neliela ledusskapja. Un vē l lielā ks lū gums pā rvaldei ir atdzī vinā t veselī bas zonas, par kurā m daudzi zina un nā k ciemos, pasē dē t, aptaustī t.
Esam ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos viesnī cā ! Mē s plā nojam atgriezties nā kamgad un paņ emt lī dzi daž us draugus.
аватар egor.volkov180
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta - bumba, apkā rt priede un kalns. Aiz loga kalnu upe. Viesnī ca ir paredzē ta klusai, noslē gtai atpū tai. Kyivstar gandrī z nedarbojas, wi-fi par 3 punktiem. Telpas ir noguruš as, bet ne sliktā veidā . TV, ja strā dā , rā da tikai krievu kanā lus. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta - bumba, apkā rt priede un kalns. Aiz loga kalnu upe. Viesnī ca ir paredzē ta klusai, noslē gtai atpū tai. Kyivstar gandrī z nedarbojas, wi-fi par 3 punktiem. Telpas ir noguruš as, bet ne sliktā veidā . TV, ja strā dā , rā da tikai krievu kanā lus. Labā k bū tu nestrā dā t vispā r. Ē diens ir normā ls, bet š im lī menim - dā rgs. Ja gribi kā rtī gi paē st, labā k dodies uz Tē va slieksni vai Veco bū du pa ceļ am no Tatarovas.
аватар mega-mishunya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s š ajā ī paš umā marta pē dē jā nedē ļ as nogalē . 2 naktis no 23.03. -25.03. Mē s rezervē jā m ekonomiskā s klases numuru (500 UAH/dienā ). Man patika gandrī z viss viesnī cā . 2 stā vvietas, apsardze, liela teritorija, bū da, istabiņ ā silts - paš i atslē dzā m apkuri, jo bija par siltu. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā ī paš umā marta pē dē jā nedē ļ as nogalē . 2 naktis no 23.03. -25.03. Mē s rezervē jā m ekonomiskā s klases numuru (500 UAH/dienā ). Man patika gandrī z viss viesnī cā .
2 stā vvietas, apsardze, liela teritorija, bū da, istabiņ ā silts - paš i atslē dzā m apkuri, jo bija par siltu.
Brokastis bija iekļ autas cenā - viņ i mums deva iespē ju izvē lē ties no trim ē dieniem. Vienī gais, kas mani pā rsteidza, bija tikai krievu kanā lu klā tbū tne, un neviena Ukrainas kanā la klā tbū tne.
Teritorija liela - ir kur pastaigā ties, daba ir lieliska. Kluss, ē rts.
Lī dz Bukovelai (centrā lā autostā vvieta) - min. 20-25 ar auto. Ir ē rti nokļ ū t, jo viesnī ca atrodas 400 m no galvenā ceļ a Tatarivā . Mums patika, nā ksim š eit vē l.
аватар olly_moll
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: 1. Lieliska vieta relaksē još as atpū tas piekritē jiem noslē gtī bā - mež onī ga daba, upe, apkā rt kalnam un perfekti tī rs gaiss, 6 km pa ainavisku ceļ u - ū denskritums. Atš ķ irī bā no daudziem citiem Tatarovas ī paš umiem un viesnī cā m, kas atrodas galvenokā rt netā lu no ceļ a 2. … Tomēr ▾ Plusi:
1. Lieliska vieta relaksē još as atpū tas piekritē jiem noslē gtī bā - mež onī ga daba, upe, apkā rt kalnam un perfekti tī rs gaiss, 6 km pa ainavisku ceļ u - ū denskritums. Atš ķ irī bā no daudziem citiem Tatarovas ī paš umiem un viesnī cā m, kas atrodas galvenokā rt netā lu no ceļ a
2. Slē gta teritorija, autostā vvieta
3. Labas nacionā lā stila istabas, nesmē ķ ē tā ju, plaš as (izņ emot bē niņ u istabas), lielā kā daļ a ar balkoniem, lielā kā daļ a siltā s, siltā s grī das vannas istabā , ē rtas gultas, tī ras gultas, halā ti un dvieļ i, papildu gultas - saliekamie krē sli (arī neē rtī bas nepiegā dā t), mē beles ir cietas, viss darbojas
4. Labas brokastis, garda Karpatu tē ja
5. Atsaucī gs personā ls reģ istratū rā
6. Internets ar pienā cī gu ā trumu un lielisku Wi-Fi pā rklā jumu telpā s
Mī nusi:
1. Apakš ē jo stā vu istabā s ir auksti, ja pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru ir palielinā ta apkure, augš ē jos stā vos paliek karsti : )
2. Nav skaņ as izolā cijas (ja jums ir vardarbī ga kompā nija vai bē rni, jums nav paveicies)
3. Trū kst arī tī rī š anas, atkritumi tika izvesti reizi nedē ļ ā , gultas veļ a un dvieļ i netika mainī ti.
4. Daž ā s istabā s nav ledusskapja, krē slu, kas reizē m ir neē rti
2. Virtuve bija praktiski tukš a no personā la un puse no produktiem (vā jš attaisnojums - oktobris un pustukš s ī paš ums)
3. Parastā s ē dienkartes cenas ir pā rā k augstas, ne viss ir pieejams, vienas maiņ as slinkā pavā ra tante nesteidzas sasprindzinā t, tā pē c ne visu varē ja izmē ģ inā t, un tad vairs nebija vē lē š anā s . Š o un iepriekš ē jo mī nusu daļ ē ji kompensē vairā ku bū diņ u un restorā nu klā tbū tne rajonā ar gardu virtuvi un saprā tī gā m cenā m.
4. Ī paš umā praktiski nav ko darī t. Ir kaut kur galda teniss un sava veida pirts, neliels rotaļ u laukums bē rniem
5. Mobilā savienojuma praktiski nav (ī paš i Kyivstar un it ī paš i istabā s)
Citas piezī mes:
1. Vakariņ u kompleksajā akcijas piedā vā jumā iekļ autie ē dieni ir niecī gi, negarš ī gi un absolū ti nesaistī ti ar nacionā lo Karpatu virtuvi (desiņ as, griķ i, ceptas zivis, kafija no automā ta)
2. Ē dienkartē nav alkohola (mī nus vai plus - katrs izlemj individuā li)
3. Ir jē ga ierasties tikai ar automaš ī nu, ī paš i ā ra aktivitā š u cienī tā jiem, jo. paš ai pā rvietoties pa apkā rtni ir neē rti un tā lu (tas pats attiecas uz veikaliem kafejnī cā s). Ceļ š no š osejas lī dz muiž ai ir gandrī z ideā ls.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель в селе Татаров.

Отличное расположение для оздоровительного отдыха, в заповеднике. Красивая природа, великолепный воздух, комфортные номера.

Atrašanās vieta 15 км от города Яремче, 13 км от ближайшего подъемника.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Ресепшн с холлом, зал для отдыха, колыба на 80 мест, беседки, мангалы, большая ухоженная территория, автостоянка, скоростной бесплатный Wi-Fi, организация экскурсий, вызов такси, трансферы к подъемникам и с вокзала или автостанции.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Сауна на 6 человек с комнатой отдыха и контрастным бассейном. Велосипедные экскурсии. Пешеходные экскурсии. Снаряжение для бадминтона. Верховая езда pа территорией (оплачивается отдельно). Велоспорт. Маршруты для пеших прогулок. Библиотека. Караоке. Настольный теннис. Катание на лыжах.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель на 22 номера.

Номера: Комфорт мини, Стандарт, Полулюкс, Полулюкс улучшенный, Люкс.

Istabās

Wi-Fi предоставляется на территории всего отеля бесплатно.

Телевизор с плоским экраном, кабельные каналы, спутниковые каналы, бумага, белье, полотенца, тапочки, собственная ванная комната, туалет, бесплатные туалетные принадлежности, халат, фен, душ.

Adrese Ивано-Франковская область, Яремчанский горсовет, село Татаров, урочище Женец, 696
Tālruņi: +38 (03434) 6-62-45,
+38 (098) 031-00-01,
+38 (099) 061-77-71,
+38 (095) 137-16-35
Tīmekļa vietne: Chastnaia usadba Dikii Med
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).