Druzhba 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№13 viesnīcas reitingā Harkova
7.0 Numurs
5.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
4.7 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīcu un restorānu komplekss "DRUZHBA" atrodas ekoloģiski tīrā pilsētas rajonā, ezera krastā un atrodas uz vienas no centrālajām Harkovas maģistrālēm - Gagarina prospektā.Vairāk →
аватар dolgoli
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lielisks variants ī slaicī gai atpū tai pilsē tā . Pieejamas, ē rtas. Pilnī gas siltas brokastis piecos no rī ta! Patiesi mazi numuriņ i un bez gaisa kondicionē š anas. … Tomēr ▾ Lielisks variants ī slaicī gai atpū tai pilsē tā . Pieejamas, ē rtas. Pilnī gas siltas brokastis piecos no rī ta! Patiesi mazi numuriņ i un bez gaisa kondicionē š anas.
аватар fakirrafik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika izpalī dzī gais personā ls viesnī cā . Restorā ns ir atvē rts 24/7, kas ir svarī gi daudziem. Pirmajā naktī viņ i apmetā s kā dā ļ oti trokš ņ ainā istabā , bet pē c tam pā rcē lā s uz pirmo stā vu un viss bija lieliski. … Tomēr ▾ Man patika izpalī dzī gais personā ls viesnī cā . Restorā ns ir atvē rts 24/7, kas ir svarī gi daudziem. Pirmajā naktī viņ i apmetā s kā dā ļ oti trokš ņ ainā istabā , bet pē c tam pā rcē lā s uz pirmo stā vu un viss bija lieliski. Bet telpas, protams, ir mazas.
аватар drugdruzey
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturē jā s savā labā kajā divvietī gajā numurā . Patika ē diens restorā nā . Garš ī gi un lē ti. Noderī ga lieta ir agru brokastu iespē ja. No mī nusiem - neliela istaba, 14 metri ar vannas istabu. … Tomēr ▾ Uzturē jā s savā labā kajā divvietī gajā numurā . Patika ē diens restorā nā . Garš ī gi un lē ti. Noderī ga lieta ir agru brokastu iespē ja. No mī nusiem - neliela istaba, 14 metri ar vannas istabu.
аватар korder
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patika pilnas brokastis 5-30 no rī ta. Istaba ir maza, bet tieš i piemē rota tranzī ttū ristiem. Nepatika: "superior" numuros nav gaisa kondicioniera, bet tas ir izturams pā ris naktis. prasiet istabu ar logiem uz pagalmu, ezeru, pretē jā gadī jumā traucē s ceļ a troksnis. … Tomēr ▾ Man patika pilnas brokastis 5-30 no rī ta. Istaba ir maza, bet tieš i piemē rota tranzī ttū ristiem. Nepatika: "superior" numuros nav gaisa kondicioniera, bet tas ir izturams pā ris naktis. prasiet istabu ar logiem uz pagalmu, ezeru, pretē jā gadī jumā traucē s ceļ a troksnis
аватар seregka109
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jums jā saprot, ka š ī nav viesnī ca, bet gan tipisks motelis. no plusiem, lidostas tuvums, zema cena, droš as autostā vvietas klā tbū tne. draudzī gs personā ls. Piemē rots lē tai 1 nakts nakš ņ oš anai. santehnika istabā jauna. … Tomēr ▾ Jums jā saprot, ka š ī nav viesnī ca, bet gan tipisks motelis. no plusiem, lidostas tuvums, zema cena, droš as autostā vvietas klā tbū tne. draudzī gs personā ls. Piemē rots lē tai 1 nakts nakš ņ oš anai. santehnika istabā jauna. Atrodas tuksnesī . ap moteli nav neviena pā rtikas veikala un pat telts. tuvā kais parastais veikals ir 2 pieturu attā lumā . motelis ļ oti atgā dina tipisku padomju laika viesnī cu ar daļ ē ju remontu. Veicot rezervā ciju, izvē lieties "superior" klases numuru ar 2 gultā m. neviena no booking. com uzrā dī tajā m istabas fotogrā fijā m neatbilda telpai, kurā bijā m. varbū t š ā di izskatā s "suite" numuri un "junior suite" numuri. nav iespē jas norē ķ inā ties ar kredī tkarti, tikai skaidra nauda.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

Гостинично-ресторанный комплекс "ДРУЖБА" расположен в экологически чистом районе города, на берегу озера и находится на одной из центральных магистралей Харькова – проспекте Гагарина.

Atrašanās vieta Расстояние от гостиницы по Харькову: - центр города 7 км; - аэропорт "Харьков" 3 км; - ж/д вокзал "Харьков-пасс" 10 км; - стадион "Металлист" 5 км.
Viesnīcā

Wi-Fi Интернет бесплатно с полным покрытием, трансфер, конференц-сервис, парковка и круглосуточная охраняемая автостоянка, два зала ресторана (банкет до 300 человек, фуршет до 500 человек), кейтеринг.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • transfērs uz/no lidostas
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Одно и двухместные стандартные номера, полулюксы и люксы. В номерах отеля могут одновременно разместиться 155 человек.

Istabās

Рабочий стол, кабельное и спутниковое телевидение, телефон с междугородней и международной связью, ванная комната, халат и тапочки.

Adrese г. Харьков, пр. Гагарина, 185
Tālruņi: +38 (057) 775-10-70
+38 (057) 775-74-34
+38 (0572) 50-79-16
+38 (0572) 52-20-91
Tīmekļa vietne: Druzhba
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.