Ciudad de Castelldefels 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī labi aprīkota viesnīca atrodas lieliskā vietā. Viesnīca atrodas ērtā vietā, tāpēc ir viegli apvienot relaksējošu atpūtu pie jūras saulē ar vienas dienas braucieniem uz dažādām apskates vietām – no Barselonas līdz atrakciju parkam PortAventura. Varat arī izmēģināt spēkus golfā kādā no tuvējiem laukumiem.Vairāk →
аватар savol79
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Spā nija ir valsts, kas vilina, piesaista un nevē las doties prom. Tā pat kā visiem ceļ ojumiem, ir plusi un mī nusi. Š im ceļ ojumam ir vairā k priekš rocī bu. Castelldelfeis pilsē ta atrodas 15 km attā lumā no Barselonas. no pilsē tas visu diennakti ik pē c 20 minū tē m kursē autobusi uz Barselonas centru (Pl. … Tomēr ▾ Spā nija ir valsts, kas vilina, piesaista un nevē las doties prom. Tā pat kā visiem ceļ ojumiem, ir plusi un mī nusi. Š im ceļ ojumam ir vairā k priekš rocī bu. Castelldelfeis pilsē ta atrodas 15 km attā lumā no Barselonas. no pilsē tas visu diennakti ik pē c 20 minū tē m kursē autobusi uz Barselonas centru (Pl. Catalunya). Jū ra tī ra, pludmale smilš aina, sauļ oš anā s krē slus un saulessargus var ī rē t, bet mē s nopirkā m un veiksmī gi izmantojā m 10 dienas (tā pat kā lielā kā daļ a spā ņ u - visi ar saviem lietussargiem). ū dens visu laiku bija silts, bet jū ra vairā kas dienas vē traina. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , lī dz pludmalei lē nā tempā.5 minū tes. viesnī ca tī ra, ē rta, ē diens labs (lai gan ē dā m tikai brokastis), numuriņ us tī rī ja katru dienu, dvieļ us arī mainī ja katru dienu. mums bija istabiņ a ar terasi un logiem uz baseinu, uzreiz teikš u, ka aiz viesnī cas vā rtiem ir noslogota š oseja, bet numuriņ os ir ļ oti laba skaņ as izolā cija un maš ī nas netraucē ja. kondicionieris darbojā s. pati pilsē tiņ a ļ oti tī ra, mā jī ga ar daudz kafejnī cā m un restorā niem. jū s varat daudz rakstī t par Barselonu, bet labā k ir redzē t. 10 dienas katru vakaru braucā m ar autobusu, devā mies uz š o brī niš ķ ī go pilsē tu un gā jā m, gā jā m, gā jā m, baudot Rambla, Gaudi darinā jumus, flamenko.....


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Monseratas klosteris
Novērtējums 9.7
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats
Sagrada Familia
Novērtējums 8.9
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Casa Batlló
Novērtējums 9.0
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Stats

Этот отлично оборудованный отель расположен в идеальном месте. Отель удобно расположен, так что можно легко сочетать расслабляющий отдых на берегу моря в лучах солнца с однодневными поездками к различным местам интереса - от Барселоны до парка аттракционов PortAventura. Вы также можете попробовать себя в гольфе на одном из близлежащих полей.

Atrašanās vieta Отель расположен на второй линии пляжа Кастельдефельс в 10 мин от аэропорта и 20 мин от Барселоны в легкой доступности как на такси, так и на общественном транспорте (автобус и поезд каждые 15 мин).
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 100 м от отеля.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Bērniem
Telpu apraksts

К услугам гостей просторные, светлые и комфортабельные номера. Всего 103 номера.

Istabās

Все номера отличаются современным декором, очень светлые и просторные, укомплектованы удобной мебелью. Яркие и современные номера отеля Ciudad De Castelldefels оснащены кондиционером и спутниковым телевидением. Каждый номер включает сейф, мини-бар и рабочий стол. В отдельной ванной комнате вы найдёте фен и туалетные принадлежности.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.