Vernigora 4*– Atsauksmes

27
Novērtējums 8.010
№6 viesnīcas reitingā Truskaveca
8.2 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.5 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
"Vernigora" ir viesnīca un atpūtas komplekss Truskavecas mežainā apvidū.Vairāk →
аватар amlviv
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu-sanatoriju "Vernigora" mana meita izvē lē jā s starp daudzajā m Truskavecas viesnī cā m. Es nekļ ū dī jos ar izvē li. Iekopta teritorija, daudz priež u, puķ es, nopļ auti zā lieni, flī zē tas celiņ i un daudzi ē rti soliņ i starp apstā dī jumiem. … Tomēr ▾ Viesnī cu-sanatoriju "Vernigora" mana meita izvē lē jā s starp daudzajā m Truskavecas viesnī cā m. Es nekļ ū dī jos ar izvē li. Iekopta teritorija, daudz priež u, puķ es, nopļ auti zā lieni, flī zē tas celiņ i un daudzi ē rti soliņ i starp apstā dī jumiem. Ļ oti kluss, apkā rt mež s, tuvā kā š oseja un pilsē ta ir vismaz 5 kilometru attā lumā . Ejot satiek fazā nus, pē rļ u vistiņ as, pī les un japā ņ u vistiņ as, aiz ž oga mī t divi strausi. Istaba laba, smarž o pē c koka, liela lodž ija-terase. Lielisks tī rs baseins ar saunā m. Daudzi atpū tnieki ar bē rniem (kā mana meita ar diviem bē rniem). Ē dieni - zviedru galds, viss ļ oti garš ī gs un laba izvē le, vienī gā vē lme vairā k augļ u, vē l vasara. Ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs personā ls. Daudzas procedū ras, ī paš s paldies masierim Panam Igoram. Lieliska vieta atpū tai un labsajū tai! Tiesa, bija viens trū kums. Man istabā bija papildu gulta (meita gulē ja ar bē rniem uz gultas) - ļ oti neē rta š aura saliekamā gulta ar plā nu matraci un kuprī ti vidū , no rī ta sā p sā ni. (lai gan nedomā ju sazinā ties ar administrā ciju, tagad domā ju, ka velti). Un nenā ktu par ļ aunu arī rotaļ u laukumus modernizē t, jo vairā k paš am nekas nav jā izdomā , jū ras piedā vā jumi ir katrai gaumei un budž etam. Un tā pē c iesaku un nā kš u vē lreiz, iepriekš vienojoties par gultu nevis saliekamo gultu.
аватар izzolotoystepi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē loties viesnī cu, galvenie kritē riji bija: pā rtika, bē rnistaba ar animatoru, peldbaseina klā tbū tne, internets. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m internetā un izvē lē jā mies Vernigoru. Visi mū su kritē riji tika izpildī ti. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, galvenie kritē riji bija: pā rtika, bē rnistaba ar animatoru, peldbaseina klā tbū tne, internets. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m internetā un izvē lē jā mies Vernigoru. Visi mū su kritē riji tika izpildī ti. Tagad sī kā k.
Plusi: Jauka klusa vieta, lielisks gaiss, nekas neliedz atpū sties. Istabas ir tī ras, tī ra un maina dvieļ us katru dienu, gultas veļ a reizi 4 dienā s. Personā ls ir draudzī gs un nav uzmā cī gs. Izej no istabas pastaigā ties, vai paē st, atnā c, viss jau iztī rī ts. Ē dieni, zviedru galds, garš ī gi, daudzveidī gi, ja ir vē lē š anā s, var izrullē t. Arī bē rniem patika. Lieliski animatori bē rniem, mazā kajam ļ oti patika Vaņ a, tagad jautā , kad atkal brauksim uz Vaņ u. Labos laikapstā kļ os spē lē jā s ā rā , lietū – bē rnu istabā . Spa centrā bija tikai baseins un saunas, man patika viss, ū dens silts, ir bē rnu baseins. Arī lielisks masā ž as terapeits. Bibliotē kas nav lielas, lasī t var. Pie ē kā m ir iekā rtots vasaras rotaļ u laukums, kur var pasē dē t pie vī na glā zes un iegā dā ties saldē jumu bē rniem. Jū s varat dzert minerā lū deni, neizejot no Vernigoras. Ir autostā vvieta. Internets ir vidē js.
Mī nusi: to nav daudz, bet tie ir. Pirmais iespaids, ieejot un ieraugot uzrakstus uz paviljoniem, ka tie ir maksas, š ķ iet, ka jā maksā par katru soli. Zinā mā mē rā tā ir taisnī ba. Cenā iekļ auta tikai terapeita konsultā cija, ū dens, bibliotē ka un bē rnu istaba ar animā ciju. Ē dieni, kā ds ē diens beidzā s vairā kas reizes un vairs netika izņ emts (kartupeļ u biezenis, siļ ķ e zem kaž oka), tā pē c labā k nā kt laika sā kumā pē c ē diena. Trenaž ieru zā les nav, viena vanna bija remontā . Un nez kā pē c tika slē gts biljards un galda teniss. Telpā ir tikai š ķ idrā s ziepes, tā pē c lī dzi jā ņ em sava zobu pasta, birstes un š ampū ns. MTS ķ er slikti.
Kopumā mums patika mū su uzturē š anā s un labprā t atgrieztos.
аватар nika.like
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es paliku š eit ar savu piecus gadus veco meitu. Rezervē jot iepriekš , ir jā veic priekš apmaksa vienas nakts izmitinā š anas apmē rā . Istabā tē jkanna, sū knis ar sū kni dzeramajam ū denim - katrā mā jā , veļ as ž ā vē tā js un gludeklis - katrā stā vā . … Tomēr ▾ Es paliku š eit ar savu piecus gadus veco meitu. Rezervē jot iepriekš , ir jā veic priekš apmaksa vienas nakts izmitinā š anas apmē rā . Istabā tē jkanna, sū knis ar sū kni dzeramajam ū denim - katrā mā jā , veļ as ž ā vē tā js un gludeklis - katrā stā vā . Manai meitai bez problē mā m tika uzklā ta papildu gulta, labi iztī rī ta, regulā ri mainī ti dvieļ i un veļ a. Teritorijā daudz apstā dī jumu: bē rzi, priedes, egles. Mini zoodā rzs — daudzi jauki dzī vnieki. Ē diens izcils, zviedru lī nija, neskatoties uz to, ka diē ta ir garš ī ga. Baseins atrodas atseviš ķ ā ē kā , pā rklā ts ar stikla konstrukciju, ir neliels bē rnu baseins. . Vieta piemē rota atpū tai ar bē rniem.
аватар olegg727
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ties ar draugiem š ajā kompleksā . Vieta dvē selei. Daba ir lieliska, un pats komplekss ir labi aprī kots. Teritorijā ir daudz skaistu koku un dzī vnieku. Istabas koka mā jā s - vienkā rš s dizains. Istabā ir tē jkanna, peldmē teļ i, fē ns, veļ as ž ā vē tā js, gludeklis. … Tomēr ▾ Atpū ties ar draugiem š ajā kompleksā . Vieta dvē selei. Daba ir lieliska, un pats komplekss ir labi aprī kots. Teritorijā ir daudz skaistu koku un dzī vnieku. Istabas koka mā jā s - vienkā rš s dizains. Istabā ir tē jkanna, peldmē teļ i, fē ns, veļ as ž ā vē tā js, gludeklis. Ē diens ē damzā lē ir garš ī gs, bet mē s biež i izvē lē jā mies no ē dienkartes restorā nā . Spa ir tikai debesis! Ī paš s paldies masieriem. Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, nā kamreiz nā ksim ar lielā ku grupu"
аватар KovalkovaM87
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mī nusi - istabā s nav kosmē tikas, nav vakara animā cijas pieauguš ajiem. Plusi - teritorija, garš ī ga virtuve, procedū ru un pakalpojumu jū ra, ļ oti forš s personā ls, lieliski animatori, telpas tī ras! … Tomēr ▾ Mī nusi - istabā s nav kosmē tikas, nav vakara animā cijas pieauguš ajiem.
Plusi - teritorija, garš ī ga virtuve, procedū ru un pakalpojumu jū ra, ļ oti forš s personā ls, lieliski animatori, telpas tī ras!
територія територія квіти територія зелень територія зелень
аватар valya99865
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ģ imenes viesnī ca! Ja vē laties atpū sties kopā ar bē rniem, bet kā ds par viņ iem rū pē jas, jums vajadzē tu izvē lē ties Vernigora. Personā ls ir draudzī gs, gā dī gs. Turklā t ir labs medicī nas centrs. Tā pē c izrā dī jā s apvienot atpū tu ar ā rstē š anu. … Tomēr ▾ Ģ imenes viesnī ca! Ja vē laties atpū sties kopā ar bē rniem, bet kā ds par viņ iem rū pē jas, jums vajadzē tu izvē lē ties Vernigora. Personā ls ir draudzī gs, gā dī gs. Turklā t ir labs medicī nas centrs. Tā pē c izrā dī jā s apvienot atpū tu ar ā rstē š anu. Ē diens ir daudzveidī gs.
Istabā bija problē mas ar televizoru, pē c zvana visas problē mas ā tri tika novē rstas.
аватар nzmr66
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka viesnī ca, bet! Skaņ as izolā cijas pilnī bā nav: visi jū s dzird un jū s dzirdat visus! Viss č ī kst, č ī kst, klauvē , krakš ķ un vaimanā - koka etnomā jas. Ar wi-fi bē dā m visā. Un vissliktā k izsalkuš ie nesterilizē tie kaķ i (trī s). … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, bet!
Skaņ as izolā cijas pilnī bā nav: visi jū s dzird un jū s dzirdat visus!
Viss č ī kst, č ī kst, klauvē , krakš ķ un vaimanā - koka etnomā jas.
Ar wi-fi bē dā m visā.
Un vissliktā k izsalkuš ie nesterilizē tie kaķ i (trī s).
Vai tad viesnī ca nav tū kstoš grivnu par sterilizā ciju un pā rtiku?
ES neticu! Par tā dā m cenā m vajadzē tu bū t)
Ē diens koptelpā man patika: viss garš ī gi, visa pietiek un viss kvalitatī vi! Es pat necerē ju uz tā da lī meņ a bufeti.
Personā ls ir apmā cī ts, draudzī gs un profesionā ls.
Spa labā lī menī . Marijas kundzes pateicī ba par darbu pie ķ ermeņ a - masā ž a un ietī š ana - super).
Iesaku ģ imenē m ar bē rniem.
Ja vē laties mieru un klusumu, jū s š eit neesat.
Izņ emot gadī jumus, kad skolā s nav brī vdienu)
аватар Pachok
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
http://vernygora. com Rezervē jot tieš i, ir jā iemaksā priekš apmaksa vienas nakts uzturē š anā s maksas apmē rā. Š ajā kompleksā mē s palikā m nedē ļ u 2014. gada augustā . Rakstu, lai paliktu, jo to ļ oti nosacī ti varē tu saukt par atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ http://vernygora. com
Rezervē jot tieš i, ir jā iemaksā priekš apmaksa vienas nakts uzturē š anā s maksas apmē rā.
Š ajā kompleksā mē s palikā m nedē ļ u 2014. gada augustā . Rakstu, lai paliktu, jo to ļ oti nosacī ti varē tu saukt par atvaļ inā jumu.
Š is bija mans pirmais ceļ ojums ar mazu bē rnu (1 gads un 4 mē neš i). Rakstu atsauksmi, balstoties uz savā m cerī bā m - citu kategoriju tū ristiem varē tu bū t pavisam citi iespaidi.

Par labo:
Lieliska teritorija - sakopta, zaļ a, ar puķ ē m un zā lā jiem, ar apzaļ umojumu. Nelieli atvē rti iež ogojumi ar truš iem un fazā niem - bē rni ir sajū smā . Daudz droš ī bas gan dienā , gan naktī . Pa teritoriju kursē onkuļ i ar uzrakstu "Guard", un tas nebū t nav lieki, ņ emot vē rā , ka baseins un bā rs ir atvē rti arī viesiem no ā rpuses.
Tē jkanna istabā , pudeles ar dzeramo ū deni - katrā mā jā , veļ as ž ā vē tā js un dē lis ar gludekli - katrā stā vā.
Manai meitai ielika pieklā jī gu gultiņ u, labi iztī rī ja, regulā ri mainī ja dvieļ us un veļ u.
Viss par labo.

Pa tā lruni, veicot rezervā ciju, viesnī cas darbinieks man apliecinā ja, ka viņ iem ir visi nosacī jumi atpū tai ar maziem un ļ oti maziem bē rniem, ieskaitot diē tisko pā rtiku. Diemž ē l viņ a aizmirsa pieminē t, ka viesnī cā nekur nav uzbrauktuvju un nav arī liftu. Trī s reizes dienā skriet pa marmora kā pnē m ar bē rnu padusē uz ē damistabu otrajā stā vā ir amatieru izklaide. Dzert kafiju - treš ajā . Savā istabā otrajā stā vā – neskaitā mas reizes.
Istabas ir atseviš ķ s jautā jums. No rī ta ierodoties viesnī cā , uzreiz samaksā jā m par agro reģ istrē š anos, saņ ē mā m numura atslē gas un konstatē jā m, ka tajā nav gaisa kondicionē š anas. Rezervā cijas vietnē.
com viesnī ca apgalvo, ka "standarta" numuriņ os ir kondicionieri, tā s paš as mā jaslapā tā di nav, bet pa telefonu teica, ka "standartos" ir kondicionieri. Laiks ir karsts, uz logiem ir moskī tu tī kli, kas aiztur ne tikai odus, bet arī jebkuru gaisa kustī bu. Uz manu jautā jumu administratore atbildē ja, ka viņ iem gaisa kondicionieri ir tikai otrajā stā vā esoš ajā s istabā s. Kā pē c jū s man nepateicā t rezervā cijas laikā ? "Un mē s jums iedevā m istabas numuru (? ), š is ir pirmais stā vs. " Kā tū ristam jā zina viesnī cas numuriņ u aprī kojums, man palika noslē pums, tač u mē s prasī jā m citu numuru. Tikko atbrī voja vē l vienu istabu otrajā stā vā (8.00), teica, ka istabenes nā ks tī rī t pulksten 10 un bū s gatavas ne vairā k kā.11. Gaidī jā m savā istabā lī dz 16:00! Kalpones nā ca un gā ja uzkopt citas telpas, rupji parunā ja meiteni no reģ istratū ras un nolika klausuli. 16:00 mē s beidzot devā mies uz savu istabu.
Un nolē mā m duš ā iet no ceļ a, kas izrā dī jā s liktenī ga kļ ū da - piecu minū š u laikā no saplī suš as duš as paliktņ a uz grī das nolija 5 cm lietus, kā jas varē ja nomazgā t, vienkā rš i aizejot uz vannas istabu. Kondicionieris, kas bija sacē lis visu traci, rū ca kā ievainots bifelis, kratī dams sienas. Š ajā dienā vairs nebija spē ka nekam, nā kamā s dienas rī tā atkal devā mies mainī t numuru. Dabū ja kaimiņ u. Š eit duš a netecē ja, kondicionieris rū ca tā pat, bet atdzisa kā rtī gi. Turpravda vietnē viena tū riste rakstī ja (arī atsauksmē par Vernigoru), ka viņ ai pat nav jā iekā pj guļ baļ ķ u mā jiņ ā s. Nodzī vojot tajā pā ris dienas, es ļ oti labi sapratu, ko viņ a ar to domā . Viss č ī kst - durvis, kā pnes, gulta, skaņ as izolā cijas vispā r nav, moskī tu tī kli uz logiem trenē odos viltī bu un drosmi un tie lido pa spraugā m zem durvī m un ā rā no vannas istabas. Ledusskapis Candy bija jā atvieno no strā vas.
Jo tajā paš ā laikā varē ja bū t tikai viena lieta - vai nu gulē t, vai baudī t š ī s mā jsaimniecī bas vienī bas darbu. Gribu atzī mē t, ka televizori ir forš i: LCD, liela diagonā le un lasā mie zibatmiņ as diski. Ietaupī ja daudz uz santehniku ​ ​ - jaucē jkrā ni un duš as kabī ne bija lē tā kie, ko iespē jams tirgū atrast, attiecī gi arī darbojā s - durvis nederē ja, kustē jā s ar grū tī bā m, peļ ķ es uz grī das bija neizbē gamas, apsildā mais dvielis sliede iztecē ja pa plaisu.
Dodieties tā lā k. Ē diens.
"Diē tiskais" ē diens bija ļ oti dī vainu ē dienu "zviedru lī nija", no kuriem lielā kā daļ a ne tikai nebija diē tiski, bet bija paredzē ti, lai kaitē tu gaumei un veselī bai. Patiesī bā tas bija padomju lauku restorā na sortiments - klasiskie zrazy, kotletes, pildī ti kā postu rullī š i ar rī siem un gaļ as atgriezumiem, jū raszā ļ u purvs, kurā peld paprikas kubiņ i.
Arī restorā nam, acī mredzot, paveicā s kaut kur dabū t neizsī kstoš u skā bā krē juma avotu (vai nupat beidzies derī guma termiņ š ), - skā bais krē jums bija it visā : vā rī ti kartupeļ i ar krē jumu, cepta vista ar krē jumu, sautē ti baklaž ā ni ar burkā niem un skā bs. krē ms. Brokastī s nekad nebija biezpiena, jogurta, svaigā siera, ierasto viesnī cas omleti, ko gatavo pilnī gi visi visā pasaulē , nomainī ja kraukš ķ ī gs olu kultenis, kā rtī gi ieeļ ļ ots. Visi ļ oti cepti, biezi aromatizē ti. Nogalinā ja salā tus no neapstrā dā tiem gurķ iem, vā rī tiem ziedkā postiem, zirņ iem un sieru.
Mē ģ inā jā m no brokastu ē dienkartes pasū tī t omleti ar dā rzeņ iem un omleti ar sieru, dabū jā m arī treknu ceptu kraukš ķ ī gu pankū ku, kurā bija ietī ta konservē ta kukurū za (tas ir ar dā rzeņ iem) un tā da pati pankū ka ar š ķ iņ ķ i (š ī ir ar sieru ). Starp citu, bā ra, restorā na un grila kafejnī cas ē dienkartē cenas ir Kijevas cenas.

Visā ī paš umā bezvadu internets ir pieejams bez maksas, un signā ls ir spē cī gs.
Problē mas ir ar mobilajiem sakariem – tas pieejams tikai daž os punktos. Tikko ieraduš ies atpū tnieki š os punktus var uzreiz atrast pē c cilvē ku kopas, kas runā pa tā lruni. Restorā na ē kas treš ajā stā vā esoš ajā bā rā publiskai lietoš anai ir divi datori. Internets ir deklarē ts, bet patiesī bā nevarē ju lietot pat reizi nedē ļ ā , visu laiku kaut kas nebija kā rtī bā ar modemu. Ar briesmoņ iem var braukt, tie tiek regulā ri "uzlā dē ti", spriež ot pē c apmierinā tajiem pusaudž iem.

Peldbaseins. Jauka, liela, tī ra. 50 UAH stundā vai 100 UAH dienā . Viņ i ielaiž ne tikai viesnī cas viesus, bet arī visus, kas to vē las. Brī vdienā s no Truskavecas brauc cilvē ki, lai tikai tur pavadī tu laiku. Baseins atrodas atseviš ķ ā ē kā , pā rklā ts ar stikla konstrukciju, labos laikapstā kļ os sauļ oš anā s krē sli tiek iznesti uz ielas, var sauļ oties. Baseinam ir bē rnu sekcija 3*3m, ar siltā ku ū deni. Š ajā nodalī jumā nav margu, pakā pienu nolaiš anai ū denī.
Pieauguš ie sē dē ja uz grī das, nolaida kā jas bē rnu baseinā , pē c tam nolaida tur bē rnus. Tā s ir tikai daž as muļ ķ ī bas. Vecā ki ņ ē ma lī dzi arī bē rnus uz pieauguš o baseinu. Pamanī ju, ka mazi bē rni baseinā ir pliki, reģ istratū rā jautā ju, kas tas ir, vispā r saka - var arī meitu palaist pliku. Iespē jamie infantī li "negadī jumi" viņ us nemaz nesatrauc. Tas ir, biedri, izdariet secinā jumus - nedzeriet ū deni no baseina)) Ē kas iekš pusē ir bā rs ar piena kokteiļ iem, skā bekļ a putā m un citiem veselī giem dzē rieniem.

Sū kņ u telpa un ā rstē š ana.
Mē s esam daudzkā rt bijuš i Truskavecā , mē s zinā m ū deni un ā rstē š anu, un mē s ļ oti cerē jā m, ka nedaudz pacienā sim mammu. "Vernigorā " ir sū kņ u telpa ar importa ū deni, viņ i saka, ka tas tiek piegā dā ts trī s reizes dienā . ES š aubos. Reizi dienā , pirms vakariņ ā m, š is ū dens ir gandrī z lī dzī gs Truskavets Naftusya. Pā rē jā s divas reizes - ne pē c garš as, ne smarž as nav lī dzī gas.
Viņ i teica, viņ i saka, ka viņ ai beidzas tvaiks, kamē r viņ i viņ u ņ em. Es atkal š aubos - lī dz Truskavecai ir 6 km un 10 minū tes ar automaš ī nu, š ajā laikā nekas nevar beigties, visticamā k, ka viņ i to ņ em vienu reizi dienā un pē c tam atš ķ aida.
Mamma aizgā ja pie ā rsta, gribē ja nopirkt iknedē ļ as ā rstē š anas paketi (1400 UAH, 16 procedū ras, ultraskaņ a, testi, konsultā cija), dzirdē ja, ja viņ ai ir 70 gadi, augsts asinsspiediens un cukurs, tad nevar piedā vā t viņ ai jebko.
Savukā rt tie atpū tnieki, ar kuriem runā jā m, ļ oti atzinī gi novē rtē ja medicī nas iestā des un ā rstu un personā la draudzī go attieksmi.
Mums bija iespē ja iepazī ties ar galveno ā rstu Pā velu Ivanovič u. Vē los izmantot iespē ju, lai pateiktos viņ am par iejū tī go un uzmanī go attieksmi pret manu meitu, kad viņ a saslima. Viņ š neizrakstī ja papildu zā les, nepumpē ja tā s, bet savu darba dienu sā ka ar slimu bē rnu apmeklē jumu. Viņ š nā ca pie mums, lai ieklausī tos sirdī un plauš ā s. Viesnī cā nav aptiekas, varat veikt pasū tī jumu reģ istratū rā.
Darbinieki iesniegumu nodod savam š oferim, viņ š reizi dienā atnes nepiecieš amā s lietas. Uz Truskavecu varat doties pats uz aptieku (taksometrs 60 UAH vienā virzienā ).
Kas vē l der bē rniem - tur strā dā apbrī nojama animatore Svetlana. Mazi bē rni un pusaudž i ir traki pē c viņ as, vienmē r ir kā di pasā kumi - tos veido no mā la, tad viņ i kaut ko krā so, vakaros ir diskotē ka. Mums tas vē l neatbilst vecumam, bet bē rni, kas vecā ki par 3 gadiem, bū s aizņ emti un laimī gi.

Sabiedrī ba uz Vernigoru neiet, rakstī ju par taksometru cenā m. Viesnī cā nav sava transfē ra, precī zā k, viņ i pa telefonu pasū ta parastu Truskavecas taksi. Ā rpus teritorijas varat iet uz blakus esoš o sanatoriju (pa labi). Pā rvarot 300 metrus garas "ceļ a" bedres un bedrī tes, tur atradī siet vecu padomju slimnī cu ar milzī gu sakoptu teritoriju.
Te ir lieliska veģ etā cija, gluda, bez bedrē m, asfaltē ti celiņ i, stadions un vienkā rš as kū rorta izklaides, piemē ram, ogu, riekstu, treniņ tē rpu un briljantu tirdzniecī ba no stenda.

Lī dz ar to iespaidi par "Vernigoru" ir neviennozī mī gi. Cilvē ki tē rē ja daudz naudas zemei, ē kā m, ainavu veidoš anai un bizoniem)), bet taupī ja uz visā dā m nejē dzī bā m, piemē ram, lē tajiem ķ ī nieš u Midea gaisa kondicionieriem, uz krā niem, rampā m. Neziņ a ik uz soļ a.
Domā ju, ka atpū ta š eit var bū t veiksmī ga pie noteiktiem nosacī jumiem: 1. Nekā p iekš ā.9. korpusā , ir problē ma ar santehniku ​ ​ un gaisa kondicionē š anu. 7. , kur dzī voja mana mamma, viss bija kā rtī bā . 2. Ceļ ojiet ar lielu draugu pulku un ieņ emiet blakus esoš ā s istabas, lai dzirde netiktu nokaitinā ta. 3. Ceļ ojiet ar bē rniem, kas vecā ki par 3 gadiem vai vispā r bez bē rniem (bet tas ir tikai tad, ja sveš inieki nekaitina, jo vasarā bē rniem ir tumsa). 4. Paciest š ā du ē dienu vai ē st grilbā rā.
Lai gan ...restorā nā pat redzē ju pateicī bas grā matu par tik garš ī gu ē dienu, un zrazy tika izkaisī ti sekundē ar degoš ā m acī m, sakraujot tos uz š ķ ī vja slaidā.
Mē s izturē jā m nedē ļ u no plā notajā m divā m un aizbē gā m uz Skhodnicu uz Santa Maria. Tur izrā dī jā s daudz labā k, par to atseviš ķ s apskats.
аватар Ramzayeva.ov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vasarā nesanā ca atpū sties, bija daudz darba. Vē lē jos klusu relaksē još u atpū tu pie dabas. Mē s atradā m Vernigoru internetā , apskatī jā m vietni un nolē mā m š eit ierasties uz nedē ļ u. 9. decembra rī ts nokā rtots. … Tomēr ▾ Vasarā nesanā ca atpū sties, bija daudz darba. Vē lē jos klusu relaksē još u atpū tu pie dabas. Mē s atradā m Vernigoru internetā , apskatī jā m vietni un nolē mā m š eit ierasties uz nedē ļ u. 9. decembra rī ts nokā rtots. Istaba ir tī ra, silta, mums neko vairā k nevajag - man nepatī k patoss un lē ti “dā rgi” dekori. Vikai ļ oti patika rotaļ u istaba, tur ir daudz rotaļ lietu! Teritorija ir sakopta, ir pat zoodā rzs. Mē s ar vī ru gā jā m uz pirti un baseinu, un es pā ris reizes gā ju uz masā ž u, un tad nolē mu doties uz talasoterapiju - meitene spa reģ istratū rā izstā stī ja š o procedū ru tā , ka es nevarē ju pretoties. : ) un nenož ē loju! Ļ oti patī kama procedū ra un ā da pē c tam ir tik maiga! Es biju ļ oti apmierinā ta ar ē dienu, viss ir veselī gs, svaigs un garš ī gs! Par nepilnī bā m-tikai internets, atrums istabā pietika tikai pasta skatī š anai, bet filmu nevarē ja lejupielā dē t. Viņ iem ir kinoteā tris, vienreiz gā ja skatī ties romantisku komē diju. Nedē ļ a paskrē ja ļ oti ā tri, bet aizbraucā m ar patī kamā m atmiņ ā m par atpū tu! Mē s iesakā m)
аватар moncheri
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pamatojoties uz brī niš ķ ī gajā m atsauksmē m, mē s izvē lē jā mies Vernigora kompleksu ģ imenes atpū tai ar diviem bē rniem . . un ļ oti, ļ oti ž ē l, ka mē s nekavē joties nepagriezā mies un nedevā mies uz pilsē tu ! ! Mā jas izskatā s ļ oti jauki un mā jī gi, teritorija ir skaista . … Tomēr ▾ Pamatojoties uz brī niš ķ ī gajā m atsauksmē m, mē s izvē lē jā mies Vernigora kompleksu ģ imenes atpū tai ar diviem bē rniem . . un ļ oti, ļ oti ž ē l, ka mē s nekavē joties nepagriezā mies un nedevā mies uz pilsē tu ! !
Mā jas izskatā s ļ oti jauki un mā jī gi, teritorija ir skaista . . , bet:
1. ļ oti mazas telpas ar izcilu skaņ as pā rraidi! ! Š ķ iet, ka kaimiņ i dzī voja mū su istabā .
2. Gultas pā rklā ji uz gultā m visi bija notraipī ti, bija pretī gi sē dē t.
3. bufete ir ok, bet neceri uz ī paš u sortimentu.
4. restorā ns - pē c otrā apmeklē juma zvē rē ju iet uz turieni, nav nekā , un ja ir, tad gaidiet lī dz 40-50 min ! !
5. un sliktā kais! ! ! uzzinā ju jau Kijevā , mā jā s vī rs teica. . kad jau gā ja prom nostū ma ledusskapi un zem tā bija beigta pele !!! !
Viss! ! nekad vairs baļ ķ u mā jiņ ā s! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tatiana-T
Cik tālu ir viesnīca no Truskaveca?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

«Вернигора» – гостинично-оздоровительный комплекс в лесопарковой зоне Трускавца.

Viesnīcā

В стоимость проживания входит: первичная консультация врача, бювет минеральных вод «Нафтуся», «Мария», «София», парковка, WI-FI, камера хранения.

Ресторан (питание 3-разовое комплексное, бар и фито-бар, конференц-зал.

Медицинский центр оборудован всем необходимым для диагностики, профилактики и лечения ряда заболеваний: желудочно-кишечного тракта, гинекологических и урологических заболеваний, эндокринной системы, органов дыхания, болезней и травм опорно-двигательного аппарата, стресса и физического истощения.

SPA-центр: бассейн 20х8 м, комплекс бань (русская на дровах, финская, инфракрасная), гидромассажная ванна, косметология тела и лица, талассотерапия, SPA-массажи, парикмахерская.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская игровая комната, бесплатное проживание детей до 3 лет, открытые площадки с качелями и горками, детское отделение в бассейне 3х3 м, зоопарк, детский лабиринт, аниматоры, няни, диетическое питание.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Услуги развлекательного центра: теннисный корт, мини-футбол, волейбол, настольный теннис, бильярд, велоспорт, беседки и мангалы для барбекю, пешие прогулки, мини-зоопарк, экскурсии.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

14 деревянных коттеджей (112 номеров) на 200 человек: «Стандарт» Double, Twin (однокомнатный, 25 кв.м), «Стандарт» Семейный (двухуровневый двухкомнатный, 46 кв.м).

Istabās

Однокомнатный номер, санузел совмещенный (душевая кабинка), внутренний телефон. Номер оборудован спутниковым телевидением.

Площадь номера – 25 кв. м.

Есть возможность доставить в номер дополнительную кровать.

Утюг – по запросу на рецепции (без доплаты).

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese 82186, Львовская область, Дрогобицкий район, с. Модричи, ул. Курортная, 3/1
Tālruņi: +38 (032) 295-88-11
+38 (067) 675-61-83
Tīmekļa vietne: Vernigora
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.