Slavutich-Zakarpate 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 3.110
№20 viesnīcas reitingā Lauces
6.0 Numurs
6.3 apkalpošana
4.8 Tīrība
5.2 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīcu komplekss "Slavutich-Transcarpathia" atrodas sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā. Tas sastāv no divām ēkām, kas celtas 2005. gada sākumā. Atpūtnieki viesnīcas kompleksā var iziet ārstniecības kursu sanatorijā "Sunny Transcarpathia".Vairāk →
аватар smatya
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
No rī ta ierodoties š ajā viesnī cā , mū su kompā nija 6 cilvē ku sastā vā zinā ja par reģ istrē š anos plkst. 14.00. Bet laipnā adminne Oksana (kura pā rsteidza ar glamū ru, tā pat kā visi citi viesnī cā ) nejautā jot teica, ka telpas jau tiek tī rī tas un bū s gatavas lī dz 12. … Tomēr ▾ No rī ta ierodoties š ajā viesnī cā , mū su kompā nija 6 cilvē ku sastā vā zinā ja par reģ istrē š anos plkst. 14.00. Bet laipnā adminne Oksana (kura pā rsteidza ar glamū ru, tā pat kā visi citi viesnī cā ) nejautā jot teica, ka telpas jau tiek tī rī tas un bū s gatavas lī dz 12.00. Pa to laiku viņ a laipni piedā vā ja par saviem lī dzekļ iem doties brokastī s uz blakus ē ku, kur visi tika brī dinā ti un mū s gaidī ja. Protams, Oksanai pateicuš ies, devā mies brokastī s, kur mums iedeva ē dienkarti un pē c 10 minū tē m informē ja, ka mū s nebaros, jo. gatavojos svē tku vakariņ as! Gandrī z neķ ī trā formā norā dī juš i darbiniekiem par savu viesmī lī go tikš anos, viņ i, protams, atrada, kur ieturē t brokastis, bet nosē dumi jau bija parā dī juš ies.
Protams, neviens nedomā ja mū s reģ istrē t pulksten 12.00, bet tā nav problē ma. Iekā rtojuš ies, bijā m lī dz asarā m pā rsteigti par a la pshonka stila glamū ru, bet ar plastmasas caurulē m pa visu telpu perimetru. Mati gultā.2 istabā s un dvieļ i citā istabā . Un ū dens trū kums visā s 3 istabā s!
Protams, laipnā Oksana apliecinā ja, ka ļ autiņ i to labo un ū dens parā dī sies katru brī di. Pē c lū guma vakarā paņ emt cepeš krā sni un pasē dē t lapenē (rezervē jot š o š amani, pakalpojums bija iekļ auts cenā ), Oksanka nolē ma dziedā t un salauza 200 UAH par cepeš krā sns nomu uz 2 stundā m un 150 UAH par lapene.
Jā , mē s š o jautā jumu atrisinā jā m ar citiem darbiniekiem un naudu, protams, nemaksā jā m. Bet atkal nogulsnes. Nā kamā diena tika veltī ta tiesā š anā s ar citu adminu, kad bū s ū dens. Tika nodroš inā ta pusstunda vanna citā ē kā , un, protams, tika solī ts, ka ū dens bū s š eit. Pē c banjas pusdienas satricinā ja plastmasas lauskas zupas bļ odiņ ā s! Iznā ca "pavā re" un apmulsa viņ as viesmī lī bu: ļ aujiet man ieliet jums š ņ abi! ! ! Bungu rī boņ a!

Pē c vakara gaidī š anas un ū dens nesagaidī š anas prasī jā m, lai mū s pā rved uz istabā m ar ū deni (un tā das bija) vai atdod naudu. Administrators š ā dus jautā jumus nerisina, bet ar vadī bu sazinā ties neizdevā s, savstarpē ja atbildī ba. Protams, lī dz brī dim, kad ieradā s policija, neviens neko negrasī jā s darī t.
Abi admini, attē lojot sejā s nevainī bu, jau pē c paziņ ojuma sastā dī š anas un lietas pā rņ emš anas policijā atrada mums istabas savā tī klā Continent Hotel.
Ž ē l, ka tik skaistas vietas sabojā tā di grā bē ji!
аватар nataliya_nev
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ar ģ imeni devā mies uz Poljanas ciemu Aizkarpatijā . Š ogad mums nebija laika rezervē t istabu mū su ierastajā viesnī cā , mums bija jā izvē las cita viesnī ca caur internetu. Viņ i to izvē lē jā s, fotoattē lā un aprakstā viss bija kā rtī bā , bet, kad viņ i ieradā s. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni devā mies uz Poljanas ciemu Aizkarpatijā . Š ogad mums nebija laika rezervē t istabu mū su ierastajā viesnī cā , mums bija jā izvē las cita viesnī ca caur internetu. Viņ i to izvē lē jā s, fotoattē lā un aprakstā viss bija kā rtī bā , bet, kad viņ i ieradā s...briesmī gas š ausmas! Netī ri, putekļ i un zirnekļ u tī kli visapkā rt, mazas vannas istabas, beigti kukaiņ i gulē ja mū sē jā , un uz griestiem sē dē ja milzī gs zirneklis.
Pasū tī ju vakariņ as, kā nā ca, atkal š ausmas! Administrators ē damzā lē -kafejnī cā š ajā viesnī cā ir piedzē ries, smird pē c izgarojumiem un nes kaut kā dus atkritumus, kurus mums aizmirsuš i pagatavot! Ī sā k sakot, izsalkuš i aizgā jā m. Un no rī ta jū s neticē siet! Mū s pamodinā ja (nebija pat deviņ i) ā mura un urbja sitieni pa sienu! Urbjas sienā ! Izrā dā s, ka tie izolē skursteni. Ī sā k sakot, mē s paņ ē mā m lietas un pieprasī jā m atmaksu. Paldies Dievam, vismaz naudu atdeva (protams, atskaitot tur pavadī to dienu). š ausmas (
Ū dens ar pā rtraukumiem: tas ir, tad nē , tad izplū da verdoš s ū dens, tad auksts, duš ā nav iespē jams ieiet (par netī ro dibenu, drausmī go eļ ļ as audumu, kas jums pielī p duš ā , es jau klusē ju (Dvieļ u ā ķ is ir saplī sis, virs poda vajag pakā rt sejas dvieli. Dvieļ i luksusa istabā tie nav balti, bet kaut kā da krā saina sintē tika.
Славутич Закарпаття, с. Поляна, рабочие в 9 утра долбят стену дрелью и молотком Поехали семьей в с.Поляна на Закарпатье. В этом году не успели забронировать номер в привычном для нас отеле, пришлось выбирать через интернет другой отель. Выбрали, на фото и по описанию было все нормально, но как приехали...ужас ужасный! Грязно, кругом пыль и паутина, санузлы крохотные, в нашем валялись дохлые насекомые и паук огромный на потолке сидел. Заказала ужин, как пришли, опять ужас! Администратор в столовой-кафе в этом отеле пьяная, воняет перегаром и несёт какую-то белеберду, что забыли на нас приготовить! Короче, ушли мы голодные. А утром, не поверите! Нас разбудил ( не было и девяти) стук в стену молотка и дрели! Дрели в стену! Оказывается, они утепляют дымоход. Короче, забрали мысли вещи, и потребовали возврат денег. Слава богу, хоть деньги вернули ( естественно, за минусом суток которые мы там провели). Ужас( Жаль, что просто звонила им и бронировала, а не через Букинг, даже отзыв правдивый оставить не могу. Хоть тут предупрежу, что бы никто так себе отдых не испортил. Паук у угоду душевой, Славутич Закарпаття Грязь, Славутич Закарпатье Павутина на люстре, Славутич Закарпатье
аватар miroszlav.p
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. draudzī gs personā ls. 2. mā jī gas telpas. 3. izcils ē diens (saprā tī gas cenas) … Tomēr ▾ 1. draudzī gs personā ls.
2. mā jī gas telpas.
3. izcils ē diens (saprā tī gas cenas)
аватар santeh5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Nepatika. Karstā ū dens nav, knapi silts. Istaba ir auksta un nav kur izž ā vē t drē bes. Solī tais minerā lū dens nav pieejams. Ē diens arī ne vienmē r ir kvalitatī vs. . Attieksme pret iedzī votā jiem ir bubulis, padomju... Ja nolemsi tur vairs neciest un pā rcelties uz normā liem apstā kļ iem, neviens tavu naudu neatdos! Tā pē c padomā jiet, pirms dodaties uz turieni!. … Tomēr ▾ Nepatika. Karstā ū dens nav, knapi silts. Istaba ir auksta un nav kur izž ā vē t drē bes. Solī tais minerā lū dens nav pieejams.
Ē diens arī ne vienmē r ir kvalitatī vs. . Attieksme pret iedzī votā jiem ir bubulis, padomju...
Ja nolemsi tur vairs neciest un pā rcelties uz normā liem apstā kļ iem, neviens tavu naudu neatdos! Tā pē c padomā jiet, pirms dodaties uz turieni!
аватар petryshynamu
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu mums ieteica draugi, atpū tā mies desmit dienas. Tā kā ī paš u veselī bas problē mu nebija, ā rsti netika vē rsti. Principā viesnī ca "Suite" bija apmierinā ta, nekā das problē mas neradā s, ja neskaita wi-fi trū kumu, bet pē c tam pieradā s un nejutu savu neatbilstī bu. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ieteica draugi, atpū tā mies desmit dienas. Tā kā ī paš u veselī bas problē mu nebija, ā rsti netika vē rsti. Principā viesnī ca "Suite" bija apmierinā ta, nekā das problē mas neradā s, ja neskaita wi-fi trū kumu, bet pē c tam pieradā s un nejutu savu neatbilstī bu. Personā ls bija jauks un labprā t atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Ē dā m daž ā dā s viesnī cā s un vienkā rš i sanatorijas restorā nos, ī paš u mī nusu nebija. Tomē r daž i restorā ni vē lē jā s ā trā ku apkalpoš anu. Man ļ oti patika Aizkarpatu virtuve, iesaku pamē ģ inā t to bograch, pelmeņ us, fritē tus ar speķ i! ! ! ! ! Tas ir ļ oti garš ī gs. Vē los ī paš i izcelt masieri Miroslavu, kurš strā dā š ajā viesnī cā , un viņ am no sirds pateikties. Neskatoties uz savu jauno vecumu, viņ š ir eksperts savā jomā . Pateicoties vispā rē jam masā ž as kursam (8 seansi), man pazuda muguras sā pes un roku nejutī gums.
Tas bija neaizmirstams prieks maniem muskuļ iem. Salī dzinot ar Kijevu, masā ž as cenas ir niecī gas. Un paldies par interesantajā m sarunā m sesijas laikā . Iesaku, nā kamreiz noteikti sazinā š os.
Netā lu no viesnī cas atrodas tirgus, kur var iegā dā ties lē tas lietas.
Visticamā k, viesnī cu nemainī sim.
аватар m_katerok1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikai vakar atbraucu no Saulainā s Aizkarpatu kū rorta un nolē mu uzreiz uzrakstī t atsauksmi, cik saprotu, cik grū ti ir izlemt par vietas izvē li, pansiju, viesnī cu, kur paē st, kur doties, ko redzē t utt Nu un protams profesionā lais pienā kums uzliek? . … Tomēr ▾ Tikai vakar atbraucu no Saulainā s Aizkarpatu kū rorta un nolē mu uzreiz uzrakstī t atsauksmi, cik saprotu, cik grū ti ir izlemt par vietas izvē li, pansiju, viesnī cu, kur paē st, kur doties, ko redzē t utt Nu un protams profesionā lais pienā kums uzliek? . Un tā es sā kš u…
Mana ceļ ojuma mē rķ is bija morā lā atpū ta, ainavu maiņ a, jauni iespaidi un atveseļ oš anā s. No "1000" vietē jā m viesnī cā m mana izvē le krita uz "Slavutych Transcarpathia". Internetā recenzijas tikpat kā nav, tā pē c nolē mu, ka viss bū s. Un vispirms paldies administratorei Yanai - jaukai meitenei, no pirmā zvana lika saprast: kas, kur, kā un kā pē c! Laipni paņ ē mu telpas vajadzī gajos datumos, lai arī ar pā rvā kš anos, bet man nebija grū ti pā rvest savas lietas uz blakus ē ku. Ierodoties Svaļ avā , varat izsaukt taksometru (80 UAH), noķ ert pasaž ieri (50 UAH) vai doties uz autoostu.
Saulaino Aizkarpatu nokļ ū siet 10-15 minū š u laikā.
ar taksometru un 25 minū tes ar autobusu.
"Slavutych Transcarpathia" - neliela 2 stā vu viesnī ca ar numuriem Economy, Standard, Junior Suite, Suite. Tas bija divos formā tos - ekonomiskā un junior suite. Abas brī niš ķ ī gas istabas: plaš as, tī ras, ar balkoniem, vannasistaba, tualete, duš a. Istabā s viss nepiecieš amais: ledusskapis, TV, skapis, gulta, papildus. dī vā ns, elektriskā tē jkanna, trauki (krū zes, glā zes, karotes, dakš iņ as, š ķ ī vji, karafe), veļ as ž ā vē tā js, gludeklis, dē lis un pat strā dā još s Wi-Fi. Priecē , ka viesnī cā ir sū kņ u telpa ar minerā lū deni dzerš anai. Protams, pilnī gai laimei es bū tu gribē jusi istabā redzē t fē nu, bet tā nebija. Reģ istratū rā nekad neviena nav, bet var piezvanī t administratorei un visu atrisinā t! No "-" ekonomiskā s telpas santehnika vannas istabā sū ca un jaucē jkrā ns ar slē dzi darbojā s slikti. Un pusluksa istabiņ ā bija ievē rojami piesmē ķ ē ts, bija jā iegā dā jas gaisa atsvaidzinā tā js un jā noņ em smirdoņ a.
Viesnī cas teritorija, lai arī maza, bet ļ oti krā saina, dzī vī ga, skaista, man likā s viena no labā kajā m. Vieta, kur atpū sties dā rzā , š ū poles, strauti, ziedi, zā le - tas viss pieš ķ ir š armanto Aizkarpatijas krā su. Skat foto un pā rliecinies pats.
Paš ā viesnī cā.1. stā vā ir kafejnī ca, kur var paē st garš ī gi un pat diē tiski. Š eit jū s varat izvē lē ties kompleksu maltī ti (170 UAH), vai tikai brokastis vai pusdienas vai vakariņ as. Tač u tas, cik grū ti man ir ievē rot grafiku, un interese par vietē jo virtuvi pā rņ ē ma manu ziņ kā ri, nolē mu apmeklē t vairā kas vietē jā s iestā des. Kafejnī ca (ja to tā var nosaukt) netā lu no tirgus lika man 40 minū tes gaidī t pelmeņ us. , restorā ns Furshet "iepriecinā jis" ar nepatī kamu apkalpoš anu, augstā m cenā m Bet blakus esoš ā kafejnī ca "Camilla" pateiks ikvienam. Jauks personā ls, interesants interjers un galvenais garš ī gs ē diens par pieņ emamu cenu un Wi-Fi.
Noteikti izmē ģ iniet chinachi, bograch, ceptu foreli un kafiju ar saldē jumu un kanē li.
Saulainā s Aizkarpatijas kū rorta zona ir lī dzī ga mazajai Prā gai, daudzā m ē kā m, viesnī cā m, privā tā m viesnī cā m, kas ir ī paš i vē sas vakaros. Blakus mež s, ezers, upe, kas vairā k atgā dina strautu. Parks ir neliela teritorija pie galvenā s ē kas ar daudziem soliņ iem. No rī tiem pie sū kņ u telpas un spa ciema iedzī votā ji pā rdod produkciju: sieru, pienu, ā bolus, dā rzeņ us, ogas, garš augus, sē nes, tē jas un daudz ko citu. Ir arī divi nelieli tirdziņ i, pā rsvarā materiā lu tirgi, tač u var iegā dā ties arī produkciju (saldumus, kafiju, eļ ļ as, kosmē tiku, sadzī ves preces) no Vā cijas, Č ehijas, Polijas, Ungā rijas u. c.
Atveseļ oš anā s parasti ir klibo, pat salī dzinot ar Morš inu. Vienī gais, kas priecē ir Ū DENS, labi attī ra organismu, ir sā ļ š un ara, bet dziedē ! Bet atkal sū kņ u telpa strā dā laikā , ne vienmē r ir ē rti.
Jā pā rspē j ū dens izvads, kur jebkurā laikā varat sastā dī t numuru.
Spa ir mazs, datē ts no padomju laikiem, par ko liecina medus. telpu aprī kojums un pamata interjers. Piemē ram, sporta zā le ir š ausmī gā stā voklī : parkets plaisā zem kā jā m, netī rs paklā js un paklā ji vē las bū t daudz labā ki. Cik saprotu, nodarbī bā m kritiski pietrū kst inventā ra. Bet treneris ir vienkā rš i lielisks. Paldies par lielisko rī ta treniņ u.
Cits piemē rs, nodaļ ā s, kur š ausmī gā stā voklī guļ uz dī vā nu (magnē ta, elektroforē zes u. c. ) spilveniem, bailes pā rņ em, ja padomā , cik cilvē ku te ir, un pat vienreizē jos dvieļ us neliek!
Ā rstē š anas process slimnī cā balstā s uz principu – darī t ā trā k un par pakalpojumu kvalitā ti reti kurš uztraucas.
Speciā listu laikam ir par maz, bet, piemē ram, viņ iem nav endokrinologa, netaisa vairogdziedzera ultraskaņ u, kaut gan raksta, ka sanatorija specializē jas vielmaiņ as slimī bā s! Ā rsti ņ em tik ā tri, kā bija pirmajā reizē , sapratu, ka vajadzī gā s procedū ras jā izsauc paš am, un tad piedē vē vienkā rš ā ko un pusi no nevajadzī gā.
Izklaides š eit ir pietiekami: ekskursijas visā m gaumē m - termā lie ū deņ i Berehove / Kosine, klosteri, ū denskritumi, tvertnes; velobraucieni, pā rgā jieni Terenkur, filmas, koncerti un pat deju vakari ar dzī vo mū ziku. Var doties uz apsildā mo baseinu, no kuriem viens atrodas viesnī cā "Slavutych Transcarpathia", kā arī atrast dž akuzi, zā ļ u mucas, daž ā da veida masā ž as.
Masā ž as Saulainajā Aizkarpatijā tiek veiktas ik uz soļ a, katrā sanatorijā , viesnī cā , pagalmā , bet es tieš ā m atradu tikai vienu patieš ā m profesionā lu speciā listu - Myshko, Vasya, Vanya un viņ i atrodas Smerichka ē kā . Noteikti iesaku tikai viņ iem.
Un jā , ja tev vajag skaistā ko manikī ru vai pedikī ru, mī ļ ā meitene Viktorija, viņ a to ar prieku izdarī s. Viņ as diezgan lielais birojs atrodas, kā pjot pa kā pnē m uz sū kņ u telpu.
Vispā r iesaku aizbraukt ciemos, apskatī t, atpū sties un veseļ oties!
вид с номера отеля номер номер озеро на территории Солнечного Закарпатья номер Полулюкс
аватар julia_kravcova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s palikā m 2011. gada decembrī . Ko lai saka - pilnī gi piekrī tu lielā kajai daļ ai atsauksmju! No "+": liela telpas platī ba, ē rta atraš anā s vieta, sū kņ u telpas klā tbū tne ar minerā lū deni dzerš anai un principā viss. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2011. gada decembrī . Ko lai saka - pilnī gi piekrī tu lielā kajai daļ ai atsauksmju! No "+": liela telpas platī ba, ē rta atraš anā s vieta, sū kņ u telpas klā tbū tne ar minerā lū deni dzerš anai un principā viss. Mums bija "Standarta" istaba ar minerā lvannā m - pilnī ga rupjī ba, nebija minerā lū dens, tā pē c bū tu grū ti ņ emt minerā lvannas. Turklā t parastajā krā nā ū dens ir nedaudz silts, nebija iespē jams nomazgā ties. Santehnika "no padomju pagā tnes": krā ni noplū st, atskrū vē jot svilpo. Ierodoties nekavē joties pievē rsiet uzmanī bu mē beļ u pieejamī bai un sarakstam, jo ​ ​ vienā no dienā m neatradā m atzveltnes krē slu, tas izrā dī jā s citā telpā “tas ir vairā k vajadzī gs” un vadī bas atbilde “Tas viss ir mū su un izlemjam paš i” pilnī bā raksturo viesnī cu. Arī telpā s pilnī bā nav skaņ as izolā cijas: jū s varat dzirdē t visu, kas notiek blakus telpā s. Aprakstā norā dī tā ikdienas uzkopš ana ietver tikai atkritumu urnas tī rī š anu, bez dvieļ u maiņ as jums, bez veļ as maiņ as. 1. stā vā ir kafejnī ca ar "Wi fi" uzlī mi - bet nepriecā jieties, neviens no viesnī cas darbiniekiem par to nezina un interneta nav vispā r. Tā kā apkā rt ir ļ oti daudz viesnī cu, š ā da personā la un vadī bas attieksme ir dī vaina. Nā kamreiz apmetī simies citā viesnī cā , un es neieteikš u š o viesnī cu nevienam no saviem draugiem.
аватар jam2012
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vasarā bija viesnī cā . Atceros daž as nepilnī bas, kuras daž kā rt atceras. Pirmā lieta, kas man nepatika, bija tas, ka reģ istratū rā nekad nebija neviena! Manuprā t, tā ir normā la klienta prasī ba, kad viņ š vē las iereģ istrē ties istabā pē c ieraš anā s. … Tomēr ▾ Vasarā bija viesnī cā . Atceros daž as nepilnī bas, kuras daž kā rt atceras. Pirmā lieta, kas man nepatika, bija tas, ka reģ istratū rā nekad nebija neviena! Manuprā t, tā ir normā la klienta prasī ba, kad viņ š vē las iereģ istrē ties istabā pē c ieraš anā s. Bet sakarā ar to, ka pa dienu ar uguni nevar atrast darbiniekus, man nā cā s staigā t pa viesnī cu darbinieku meklē jumos, kas izrā dī jā s ļ oti problemā tiski, pateicoties meitenei no kafejnī cas, kas atrodas š ajā kompleksā , viņ a pasauca pie mums sievieti, kura galu galā mani nokā rtoja (par laimi! ).
Un tagad par numuru. Pirmais, kas steidzā s, bija š ausmī gā dū mu sienu smaka (lai gan telpa ir nesmē ķ ē tā jiem). Santehnika vannasistabā lē ta, jaucē jkrā ns tecē ja, duš ā jaucē jkrā ns vispā r regulā ri nokrita (neskatoties uz personā la nemitī gajiem mē ģ inā jumiem salabot), solī tā min. Ū deni nekad neredzē ju, arī dzelzs nebija (tā kā man to nevajadzē ja, neprasī ju). Vē l daž i negatī vi, kas mani sarū gtinā ja. . . Skapī tika atrastas kā da cilvē ka vecas novalkā tas č ī bas (vai varbū t š ī viesnī ca nodroš ina klientus? ? brr). Un pē dē jā manas uzturē š anā s dienā š ajā pasakainajā vietā krā na ū dens acī mredzot pā rvē rtā s par "minerā lu", jo tajā bija tik daudz balinā tā ju, ka viss ķ ermenis smirdē ja pē c vannoš anā s un mazgā š anas, un kā da bija mana garš a pē c mutes. tī ru zobus es galī gi klusu! ! ! Acī mredzot arī tas, ka televī zija tur praktiski nedarbojā s un internets ir jā izmanto tikai tai, kas atpaliek no tuvē jā m viesnī cā m (jo viesnī cas darbinieki nevar izskaidrot, kā pē c viņ u WI-FI nedarbojas). neattiecas uz plusiem.
Labi varu teikt, ka viņ u dvieļ i ir balti un tas priecē , personā ls kopumā izpalī dzī gs, telpas plaš as.
Gaiss tur ir brī niš ķ ī gs, noteikti braukš u vē l uz Solņ eč noju. . . bet tas jau bū s cits stā sts citā viesnī cā.. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums steen
‹ Viesnīca Slavutich-Zakarpate 2*

Отельный комплекс "Славутич-Закарпатье", находится на территории санатория "Солнечное Закарпатье". Состоит из двух корпусов построенных в начале 2005 года. Отдыхающие в отельном комплексе могут проходить курс лечения в санатории "Солнечное Закарпатье".

Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
Izklaide un sports Массажный кабинет, велосипеды напрокат, экскурсии по Закарпатью, сауна-бассейн, русская баня (400 метров от комплекса).
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

2-местные номера различных категорий и люксы. Номерной фонд: 11 двухместных номеров уменьшенной площади (из них 10 с ванной с возможностью набора минеральной водой и 1 номер с душевой кабиной без возможности набора минеральной водой); 5 двухместных номеров стандартных с ванной с возможностью набора минеральной водой; 7 двухместных номеров с дополнительной кроватью (из них 5 с ванной с возможностью набора минеральной водой и 2 номера с душевой кабиной без возможности набора минеральной водой); 3 люкса двухкомнатных и 3 люкса трехкомнатных с душевыми кабинами.

Adrese 89313, Закарпатская обл., Свалявский р-н., с.Поляна, курорт Солнечное Закарпатье, ул.Курортно-бична, 1
Tālruņi: +38 (050) 5603140
+38 (067) 3126507
+38 (0312) 650934
Tīmekļa vietne: Slavutich-Zakarpate
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.