Scandic Rovaniemi City 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
Mūsdienīga un mājīga viesnīca pašā Rovaniemi pilsētas centrā. Uzcelta 1992. gadā. Ir nesen atjaunots. Sastāv no vienas 5 stāvu ēkas. Atrodas tikai 10 km attālumā no Rovaniemi lidostas un 8 km attālumā no Ziemassvētku vecīša ciemata.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans dē ls ļ oti gribē ja redzē t ī sto Ziemassvē tku vecī ti, un mē s ar sievu nolē mā m viņ am uzdā vinā t Ziemassvē tku dā vanu. Lapzeme nav izvē lē ta nejauš i, jo, pē c mana dē la domā m, tieš i tur dzī vo ī stais Ziemassvē tku vecī tis. … Tomēr ▾ Mans dē ls ļ oti gribē ja redzē t ī sto Ziemassvē tku vecī ti, un mē s ar sievu nolē mā m viņ am uzdā vinā t Ziemassvē tku dā vanu. Lapzeme nav izvē lē ta nejauš i, jo, pē c mana dē la domā m, tieš i tur dzī vo ī stais Ziemassvē tku vecī tis. Neviens no mū su draugiem nekad iepriekš nebija bijis Somijā , un mē s vienkā rš i nezinā jā m, kur vē rsties, kuru viesnī cu izvē lē ties, kā das ir ekskursijas un, visbeidzot, kur labā k rezervē t ekskursijas, Maskavā , pē rkot ekskursiju vai vieta. Ekskursiju iegā dā jā mies no TO "Labirints" un, kā izrā dī jā s, nezaudē jā m. Mums tika piedā vā ta tā da izklaides programma, ka mums nebija nevienas brī vas dienas, un, starp citu, tas viss bija iekļ auts ekskursijas cenā , kas mani noteikti iepriecinā ja. Sā kumā bijis iespaidī gs ceļ ojums pie Ziemassvē tku vecī š a, dē ls vē l tagad atceras š o tikš anos. Viņ š visiem draugiem stā sta, ka izvilcis Ziemassvē tku vecī š a bā rdu. Bijā m arī uz ledus restorā nu. Bija priekš nesums ar Sniega karalienes piedalī š anos, un starp citu bija garš ī ga tē ja, vai nu ar jā ņ ogā m vai brū klenē m, nesapratā m. Man personī gi no plā notajā m izklaidē m visvairā k patika sniega motocikls, ļ oti ekstrē mi. Man un manai sievai viesnī ca patika. Atrodas pilsē tas centrā . Istabas nav lielas, bet pietiekami ē rtas. Ē dā m tikai ar brokastī m, bet ar tik bagā tī gu ekskursiju ar to pilnī gi pietiek. Mē s ē dā m pilsē tas restorā nos. Mū su svē tki bija izdevuš ies. Domā jam nā kamgad braukt slē pot un, protams, uz Somiju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bijā m viesnī cā ziemas brī vdienā s ar bē rniem. Viesnī ca ir vienkā rš a un sakopta. Kas ir interesanti - numuriem nav logu uz ielu - tikai viesnī cas centrā ar skatu uz restorā nu. Logi, protams, neatveras. Š ķ iet, ka vispā rē jā gaisa kondicionē š anas sistē ma darbojas, bet nav iespē jams kontrolē t klimatu. … Tomēr ▾ Bijā m viesnī cā ziemas brī vdienā s ar bē rniem.
Viesnī ca ir vienkā rš a un sakopta. Kas ir interesanti - numuriem nav logu uz ielu - tikai viesnī cas centrā ar skatu uz restorā nu. Logi, protams, neatveras. Š ķ iet, ka vispā rē jā gaisa kondicionē š anas sistē ma darbojas, bet nav iespē jams kontrolē t klimatu.
Ē diens: Bufete, izņ emot nedē ļ as nogales par 28 EURO. Sestdien - tikai restorā ns. Svē tdiena - restorā ns ir slē gts (izņ emot brokastis).
Viesnī ca paš ā centrā lī dz stacijai 2 minū š u braucienā no stacijas (braucā m ar vilcienu)
Daž i vā rdi par kū rortu un ekskursiju:
Rovaniemi ir kā rtī ga somu bedre. Viena iela. Tirdzniecī bas centrs. Dzelzceļ a stacija. VISI. Tur nav ko darī t. Netā lu ir visā di sanataklausu un citu neī stu izklaiž u ī paš umi - tas viss sū dī gi pat maziem bē rniem.
Somi nav ī paš i saspringti - viss darbojas lī dz 18-00. Bez labā m angļ u valodas zinā š anā m viņ i jū s nesapratī s un pat nemē ģ inā s saprast. Aptiekas izsniedz zā les tikai pē c receptes, un kur tā s iegū t. Decembrī saule iznā k pulksten 3. Ī sā k sakot, miegaina karaļ valsts. Joprojā m auksts - mī nus 25 C.
Slē poš anas kalns - maigi tikai pasmejies.
Vispā r nesapratu – priekš kam tur iet.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lī dz Rovaniemi nokļ uvā m ar vilcienu (24h). Kad ieradā mies, laiks bija lielisks -8. Š ī , protams, ir pasaka! Apmeklē jā m Ziemassvē tku vecī š a ciemu, ziemeļ briež u fermu, zoodā rzu, var slē pot un slidot. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , un tuvumā atrodas veikali un restorā ni. … Tomēr ▾ Lī dz Rovaniemi nokļ uvā m ar vilcienu (24h). Kad ieradā mies, laiks bija lielisks -8. Š ī , protams, ir pasaka! Apmeklē jā m Ziemassvē tku vecī š a ciemu, ziemeļ briež u fermu, zoodā rzu, var slē pot un slidot. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā , un tuvumā atrodas veikali un restorā ni. Gardas brokastis, ē rti numuriņ i. Pieklā jī ga viesnī ca, bez liekumiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Современный и уютный отель прямо в центре города Рованиеми. Построен в 1992 году. Недавно был реновирован. Состоит из одного 5-ти этажного здания. Расположен всего в 10 км от аэропорта Рованиеми и в 8 км от деревни Санта-Клауса.

Atrašanās vieta Отель расположен в нескольких минутах ходьбы от площади Лорди, напротив торгового центра Revontuli, в 10 км от международного аэропорта г. Рованиеми и в 1,5 км от железнодорожного вокзала. До музея и научного центра «Арктикум» — 600 метров.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Scandic Shop 24 часа, Restaurant Bord — меню a la carte. блюда скандинавской кухни (часы работы: ужин 17:00-22:00, в вс. ресторан не работает), основной ресторан — часы работы — завтрак: пн-пт 06:30-09:30, сб-вс 07:00-10:00, диетическое меню (по запросу), лобби-бар (часы работы: пн-вс 09:00-01:30), 3 конференц-зала (Koski 40 м2, макс. 30 чел, Ounas 63, макс. 40 чел., Kaira 156 м2, макс. 90 чел.).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Традиционная финская сауна, на стойке регистрации можно бесплатно арендовать велосипеды и палки для скандинавской ходьбы.
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma  FREE 
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 178 номеров.

Istabās

Кондиционер (климат-контроль), ЖК-телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), прямой телефон, сейф, мини-бар, утюг и гладильная доска, ванная комната с душем, фен, туалетные принадлежности. Уборка номера: ежедневно, room service.

Adrese Koskikatu 23, Rovaniemi, 96200 Finland
Tālruņi: Tel: +358 16 460 6000 Fax: +358 16 460 6666
Tīmekļa vietne: Scandic Rovaniemi City
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.