AnnaMariia 3*– Atsauksmes

60
Novērtējums 7.110
№9 viesnīcas reitingā Zatoki
8.0 Numurs
7.1 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.6 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Melnās jūras piekrastes pirmajā līnijā, ekoloģiski tīrā vietā Kurortnoje ciemā, Belgorodas-Dņestrovskas rajonā, Melnās jūras piekrastē.Vairāk →
аватар babluganrs
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vieta laba - Spa, tī ra jū ra un milzī ga pludmale, viesnī cai ir divas priekš rocī bas baseini un neslikta virtuve, visi pā rē jie mī nusi, par naudu, ko saņ em no viesiem varē ja nopirkt sadzī ves ķ ī miju un neizņ emt smadzenes sovkovom pieeja cilvē kiem - izlijusi uz gultas veļ as tē jas, izbraukš anas dienā iestudē ju izrā di, pavicinā ju deguna priekš ā to segas pā rvalku, kuru š ķ iet neiespē jami noņ emt - izskatā s pē c klienta pazemojuma, vē l pirms tā lā ceļ a mā jup, izlutinā ts atpū tas noskaņ ojums un iespaidi, aizkaitinā ts. … Tomēr ▾ Vieta laba - Spa, tī ra jū ra un milzī ga pludmale, viesnī cai ir divas priekš rocī bas baseini un neslikta virtuve, visi pā rē jie mī nusi, par naudu, ko saņ em no viesiem varē ja nopirkt sadzī ves ķ ī miju un neizņ emt smadzenes sovkovom pieeja cilvē kiem - izlijusi uz gultas veļ as tē jas, izbraukš anas dienā iestudē ju izrā di, pavicinā ju deguna priekš ā to segas pā rvalku, kuru š ķ iet neiespē jami noņ emt - izskatā s pē c klienta pazemojuma, vē l pirms tā lā ceļ a mā jup, izlutinā ts atpū tas noskaņ ojums un iespaidi, aizkaitinā ts. Viesnī ca par manu naudu nopirka š o atsauksmi : ) - cena kā bojā ts segas pā rvalks, cik viesi to izmantoja man - varbū t viņ am laiks "aiziet pensijā ".
Ja nevē laties doties mā jā s sliktā garastā voklī un tikt pazemotam no š ī s viesnī cas personā la – izvē lieties citu nakš ņ oš anas vietu ar adekvā tā ku vadī bu, par lī dzī gā m atpū tas izmaksā m izvē le ir milzī ga!
аватар olgaaa85
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s neiesakā m š o viesnī cu!!! ! ! Viņ š nav savas naudas vē rts! Viesnī cas numuriņ š lielisks, bet attieksme š ausmī ga! Apsargi ir nekaunī gi, un ī paš nieks viņ us iedroš ina ((((Skumji... Mums nepatika virtuve, es atkā rtoju - viņ i gaida naudu, dzeramnaudu ((( Gā jā m ē st uz citu iestā di, gar krastmalu, kur ē diens super un uz pusi lē tā ks! Nu svarī gā kais pluss ir JŪ RA! Vodichka bija lieliska, super!! ! ! Tā tad, lai dotos uz jū ru un vienkā rš i atnā ktu nakš ņ ot istabiņ ā , nevajag tē rē t naudu Anna-Maria hotelī , var atrast numuriņ us lē tā k un lieliski atpū sties! Atkal, mē s neiesakā m viesnī cu!. … Tomēr ▾ Mē s neiesakā m š o viesnī cu!!! ! ! Viņ š nav savas naudas vē rts! Viesnī cas numuriņ š lielisks, bet attieksme š ausmī ga! Apsargi ir nekaunī gi, un ī paš nieks viņ us iedroš ina ((((Skumji...
Mums nepatika virtuve, es atkā rtoju - viņ i gaida naudu, dzeramnaudu (((
Gā jā m ē st uz citu iestā di, gar krastmalu, kur ē diens super un uz pusi lē tā ks!
Nu svarī gā kais pluss ir JŪ RA! Vodichka bija lieliska, super!! ! ! Tā tad, lai dotos uz jū ru un vienkā rš i atnā ktu nakš ņ ot istabiņ ā , nevajag tē rē t naudu Anna-Maria hotelī , var atrast numuriņ us lē tā k un lieliski atpū sties! Atkal, mē s neiesakā m viesnī cu!
аватар ikuinna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tusies dzimtenē ar 3 gadus vecu bē rnu 2017. gada 5. -13. augustā pirmo reizi š ajā viesnī cā . Devos pē c draugu ieteikuma, kuri septembrī tur pavadī ja 4 gadus. Iespaidi tiek gū ti plū stoš ā , globā lā , izkliedē tā veidā . … Tomēr ▾ Atpū tusies dzimtenē ar 3 gadus vecu bē rnu 2017. gada 5. -13. augustā pirmo reizi š ajā viesnī cā . Devos pē c draugu ieteikuma, kuri septembrī tur pavadī ja 4 gadus. Iespaidi tiek gū ti plū stoš ā , globā lā , izkliedē tā veidā . Sā kš u ar labo. Pirmkā rt, visas vietnē sniegtā s fotogrā fijas ir absolū tas patiesas.
Plusi: savlaicī ga norē ķ inā š anā s, tī ra liela istaba ar kvalitatī vā m mē belē m, diennakts karstais ū dens, kondicionieris istabā , tī ri dvieļ i, kafija un tē ja, "kā solī ts", sā kumā satraucas, ka logs veras uz privā to sektoru, bet tagad Saprotu – tas ir liels pluss – ļ oti kluss. Papildus dzī vesvietai - labs draudzī gs personā ls, tī ra teritorija. skaists silts baseins ar bē rnu zonu, vieta grilē š anai, animatori, kuri izklaidē jas kopā ar bē rniem un palī dzē ja noorganizē t dē la dzimš anas dienu.
Draudzī gs bā rmenis Aleksandrs, kurš pacē la garastā vokli ne tikai ar kvalitatī viem kokteiļ iem))), bet arī ar labu mū ziku. No viesmī ļ iem gribu pieminē t Niku, laikam viņ as ī stajā vā rdā - bite, vismaz tā viņ a strā dā - skaidri, ā tri, prasmī gi. Es domā ju, ka vadī tā ji ar prieku uzslavē s savus darbiniekus. Teritorija ir iež ogota, nepiederoš o nav, stā vvieta nav iež ogota, bet visu diennakti apsargā ta. Apsardze neļ auj maziem bē rniem atstā t viesnī cu bez vecā ku brī dinā juma! Atdeva uz soliņ a atstā to telefonu)))
Ko lai saka par humā nistisko noskaņ u viesnī cā . Izeja uz jū ru - sava, kas arī apsargā ta, tī ra pludmale, ir sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i pludmalei tiek izsniegti atseviš ķ i. Netā lu atrodas veikals ar adekvā tā m cenā m (Kijeva))))). Mī nusi - 1!
- ceļ š uz atpū tas vietu, maigi izsakoties, tā vienkā rš i nav, citā di, manuprā t, apkā rtnē nav pietiekami daudz poligonu, var vienkā rš i nolikt plastmasas atkritumu tvertnes pie sauļ oš anā s krē sliem, pie baseina, arī uz pludmale, kas ir viegli tī rā ma. Ilgstoš a ē diena gaidī š ana (lī dz 1-1.5 gadiem), ī paš i nepatika, ja pasū tā t kaut ko vienlaikus bē rnam, piemē ram, un tiek atnests jaunā kais no pasū tī juma (bē rniem jā bū t prioritā tei). Nezinu vai tas ir mī nuss, bet varu padomā t par "viss iekļ auts" varianta iespē jamī bu, proti, kaut kā pā rtikas cenu pieskaitī t pie pilnas svē tku cenas, lai nedomā tu, ko pasū tī t. Principā ļ oti labi atpū tos un, ja nemainī si saimnieku attieksmi pret servisu, braukš u vē lreiz, bet uz ilgā ku laiku. Kas attiecas uz zaļ o jū ru, tad diemž ē l tas nav cilvē ku kontrolē ts process, lai gan man nepatika aļ ģ es zaļ ā s ž elejas veidā . Interesanti, vai tā ir katru gadu? Inna, Kijeva, 2017.  gada augusts.
аватар NIKSLEE
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca diezgan laba, bet ir ar ko salī dzinā t. Š ī viesnī ca atrodas Kurortnoe ciemata vidū . Apkā rt vā c kartupeļ us, dzied gaiļ i. Pā rsvarā salauztas mā jas, jo pamatnes ir ļ oti vecas. Š ķ iet, ka esat ē rtā bū rī. … Tomēr ▾ Viesnī ca diezgan laba, bet ir ar ko salī dzinā t.
Š ī viesnī ca atrodas Kurortnoe ciemata vidū . Apkā rt vā c kartupeļ us, dzied gaiļ i.
Pā rsvarā salauztas mā jas, jo pamatnes ir ļ oti vecas. Š ķ iet, ka esat ē rtā bū rī...kopumā kā rtī bā :
1) Ceļ š gandrī z pretī ciematam ir vienkā rš i briesmī gs. 15 km jū s veicat ceļ u cauri tā dā m slazdiem - ka viena automaš ī na svā rstā s no vienas puses uz otru, lai tikai izbrauktu un nenogrimtu vai, vē l ļ aunā k, pazaudē tu riteni, ja pē kš ņ i nolemjat paā trinā ties lī dz 10 km/h. Tā tad š ai sadaļ ai jums ir jā atvē l apmē ram stunda, atkarī bā no automaš ī nas klī rensa un mī lestī bas pret savu automaš ī nu) Jā , es nekļ ū dī jos)
Paš ā ciematā jau ir izcils ceļ š , nesen tika remontē ts.
2) Istabas:
Iztī rī ts perfekti, nekā du sū dzī bu. Es nezinu, kad tika veikts remonts, bet daudz Vitek Rash aprī kojuma)
Ledusskapis tieš i pie galvas - lai naktī labā k gulē tu) Un tas ir istabā par 2 grivnā m. Man vienkā rš i vajadzē ja to izslē gt.
Ū dens. Es nezinu, kā ds spiediens ir pirmajos stā vos - bet uz 4. š uvē m. Biež i vien 1 minū tē , no auksta lī dz verdoš am ū denim, ū dens mainā s - ir ļ oti mē ms mazgā t bē rnu. Administrā cija izlikā s, ka kaut ko dara, bet tas nepalī dzē ja.
Mani pā rsteidza gulta - mē beles ar kaut kā dā m dekoratī vā m dzegā m - un nav droš a ceļ iem un bē rniem.
Ir tē jkanna un daž i tē jas/kafijas maisiņ i.
Televizors ar multeņ u kanā lu (ir arī citi), kas ir ļ oti parocī gs.
Istaba 4 personā m. VIENA istaba un daudzas gultas. Jū s paskatā ties viens uz otru dupš ā un aizmiegat.
Izkā rtojums - vienkā rš i noplē š un izmet).
3) Margas. Visā viesnī cā ir zemas margas. Bija baisi bē rnu vienu izlaist uz balkona vai uz kā pnē m. Zema un ar platā m atverē m, kur var izlī st cauri gan mazajai galvai, gan paš am ķ ermenim. . . Par 100$ gan apgalvotu, ka saimnieki izglā ba.
4) Ē diens - cenas mē renas, trijiem var atstā t 700 grivnas vakariņ ā m un ē st. Vidē ji maltī te trim ir aptuveni 450 UAH. (nu, ja pasū tā t divas porcijas olu un pankū kas ar gaļ u).
Patieš ā m garš ī gi, tieš ā m. Bet esiet uzmanī gi ar cenā m - droš i jautā jiet. Daž reiz, piemē ram, svaiga sula ar burkā niem un ā boliem, apmē ram 150-200 grami par 85 UAH - kaut kā skumji).
BET, jums ir jā gaida ilgi - jā gaida apmē ram 30-40 minū tes). Pasū tī jā m un devā mies mazgā ties. Tikko devā mies lejā , viss jau bija uz galda.
5) Pā rgā jiens uz jū ru:
kā pnes - viņ i par to raksta un brī dina. Tač u daž i cilvē ki iedomā jas, kā karstumā kā pt pa kā pnē m augš ā un augš up.
Ja dzī vojat augš ē jos stā vos - tad + laidumi stā vos - lifta nav).
Un tā jū s iegā dā jā ties matrač us, apļ us - un ar visu to jū s steidzaties uz jū ru). Vai arī atstā jat to pie atkritumu tvertnes pludmalē , blakus apsargiem.
Jū ra ir lieliska, un krastā sekla, un, ja pastaigā nedaudz, tā jau ir dziļ a.
Uz seklā ir daudz aļ ģ u, bet tas nav svarī gi.
Delfī ni pat peldē ja
Pludmalē ir daudz brī vas vietas. Tas ir patieš ā m forš i – jo nav tā das sajū tas, ka esi š protu burkā .
6) Sauļ oš anā s krē sli: tas ir atseviš ķ s jautā jums)
Kopumā ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nav, ja ne viens BET.
Puse no rī ta sauļ oš anā s krē sliem - ap 7-7:30 - JAU ir aizņ emti. Kas ir interesanti - aizņ emti sargi)
Par 20 UAH. Viņ i laipni aizņ emsies jums sauļ oš anā s krē slus, vismaz 4 pē c kā rtas, ē nā )
Un puse pludmales - skatā s uz š iem aizņ emtajiem sauļ oš anā s krē sliem - un tad viņ i raksta komentā rus, ka ak, nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu...
Jā , apsargam ir PIENĀ KUMS atrast jums sauļ oš anā s krē slu, bet ne vienmē r ē nā )
Kopumā tas ir ī sts administrā cijas punkcija - jo sauļ oš anā s krē slos ir jā ieņ em ī stiem cilvē kiem, nevis iedzī votā jiem, kas guļ savā s istabā s.
Mani tas netraucē ja, jo reiz ar to saskā ros, bet man bija lī dzi lietussargi - un patī kamā k bija gulē t krastā nekā kopē jā fondā .
Lietussargi - neviens jums tos nedos) Agrā k bija ziņ a, ka viņ i izdalī s veidu - bet tas nenotika.
7) Administrē š ana.
Viss ir labi, bet neviens neatkā psies no viesnī cas noteikumiem.
Mums bija jā dodas prom veselī bas apsvē rumu dē ļ . Izgā jā m no istabas 4 dienas agrā k. Neviens pat neatzvanī ja un neteica, ka ļ oti ž ē l, ka kas tā ds noticis. Š ķ iet, ka viņ i berzē rokas - un tagad brauksim pa istabu pa puscenu un taisī sim vē l.
Kopumā š ajā viesnī cā sajū ta ir “nocirsta”. Š eit ir labi - un tad viņ i to vienreiz pā rtrauc.
Š eit ir viesnī ca, un turpat aiz ž oga - viņ i rok kartupeļ us. Teritorijas maz, viss kaut kā trū cī gs. Bija kaut kā Sanmarī no (Marine) viesnī cā , tur ir lieliska teritorija, un pat mini kinoteā tris, bet jū ra nav ļ oti laba.
Š ajā viesnī cā jū ra ir daudz labā ka, un pludmale ir lieliska ar daudz brī vas vietas.
Istabu plā nojums ir vienkā rš i š ausmī gs, un pilieni ar ū deni - jū s varat nopelnī t apdegumu, ja esat neuzmanī gs.
Telpas izmaksā m ar š ā diem trū kumiem vajadzē tu bū t divas reizes mazā kā m. Bet akcijas saimnieku alkatī ba katru gadu darī s savu (š aubos, ka labos spiedienu).
Mē s vairs neapmeklē sim š o viesnī cu.
Холодильник рядом с кроватью, чтобы тише было. Рашевский чайник ) Лестница препятствий ) Панорамная фотография побережья.
аватар andreiandrei83
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju ar ģ imeni š ī gada jū lijā . viss augstā kajā lī menī . Apkalpojoš ais personā ls un administratori savu darbu dara vislabā k - es pat nesapratu, kad viņ i visi gulē ja : ). Ē diens ļ oti garš ī gs, istabiņ a tī ra, arī pludmale tī ra. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar ģ imeni š ī gada jū lijā . viss augstā kajā lī menī . Apkalpojoš ais personā ls un administratori savu darbu dara vislabā k - es pat nesapratu, kad viņ i visi gulē ja : ). Ē diens ļ oti garš ī gs, istabiņ a tī ra, arī pludmale tī ra. Droš ī ba nesnauž . Es gulē ju labā k nekā mā jā s. Es personī gi neredzu iemeslu doties uz to paš u Bulgā riju vai Turciju. Cieš i un kvalitatī vi. Domā ju, ka cenas arī adekvā tas - viss atbilst pilnam.
аватар monti0108
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma, atpū tā mies ar visu ģ imeni – liels paldies visiem saimniekiem un visam viesnī cas personā lam. Var teikt, ka nebija nekā du mī nusu, tikai plusi: pozitī vas emocijas, lieliska viesnī ca, tī ras, tī ras telpas, skaista pludmale, dzidra jū ra, neticami garš ī ga un daudzveidī ga virtuve, daž ā das animā cijas bē rniem, un pats galvenais - siltā attieksme viss personā ls padara atpū tu par ī stu brī vdienu un atpū tu. … Tomēr ▾ Tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma, atpū tā mies ar visu ģ imeni – liels paldies visiem saimniekiem un visam viesnī cas personā lam. Var teikt, ka nebija nekā du mī nusu, tikai plusi: pozitī vas emocijas, lieliska viesnī ca, tī ras, tī ras telpas, skaista pludmale, dzidra jū ra, neticami garš ī ga un daudzveidī ga virtuve, daž ā das animā cijas bē rniem, un pats galvenais - siltā attieksme viss personā ls padara atpū tu par ī stu brī vdienu un atpū tu. Liels paldies par saprā tī gu un kompetentu biznesa ievadu un patiesu cilvē cisko attieksmi. Ī paš u paldies vē los teikt viesmī lim Dimam no Dņ epropetrovskas. Mē s iesakā m Anna Maria Hotel visiem mū su draugiem un visiem, kas vē l izlemj, kur doties atpū sties (jū s nekļ ū dī sit : )))
numuri 117 un 118.2017. gada jū lijs
аватар adrenalinol
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar sievu Viku atpū tā mies no 06.11. 2017 lī dz 16.06. 2017 kā medusmē neš a ceļ ojumu. Viss ļ oti patika, atmosfē ra, personā la attieksme un rū pes. Biju ļ oti pā rsteigts, ka pazaudē jā m sudraba auskarus, un administrā cija tos atrada, sazinā jā s ar mani pa telefonu un pā ris nedē ļ as pē c tam, kad mē s ar sievu atgriezā mies mā jā s, droš i nosū tī ja pa Jauno pastu uz Zaporož je. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu Viku atpū tā mies no 06.11. 2017 lī dz 16.06. 2017 kā medusmē neš a ceļ ojumu. Viss ļ oti patika, atmosfē ra, personā la attieksme un rū pes. Biju ļ oti pā rsteigts, ka pazaudē jā m sudraba auskarus, un administrā cija tos atrada, sazinā jā s ar mani pa telefonu un pā ris nedē ļ as pē c tam, kad mē s ar sievu atgriezā mies mā jā s, droš i nosū tī ja pa Jauno pastu uz Zaporož je. Liels paldies, ka mū su laikā tū risma jomā ir tik godī gi uzņ ē mē ji. Visu to labā ko jums.
аватар Kievljanin
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Meklē ju budž eta alternatī vu Turcijai, Bulgā rijai un Krimai, un domā ju, ka atradu. Par viesnī cu ir rakstī ts pietiekami daudz, tieš ā m viss ir ļ oti pieklā jī gi, tieš ā m brī niš ķ ī ga pludmale, uz to tieš ā m ir kā pnes un droš i vien ir grū ti kā dam uzkā pt-viss taisnī ba. … Tomēr ▾ Meklē ju budž eta alternatī vu Turcijai, Bulgā rijai un Krimai, un domā ju, ka atradu. Par viesnī cu ir rakstī ts pietiekami daudz, tieš ā m viss ir ļ oti pieklā jī gi, tieš ā m brī niš ķ ī ga pludmale, uz to tieš ā m ir kā pnes un droš i vien ir grū ti kā dam uzkā pt-viss taisnī ba. Un par veļ u ar tī ģ eriem gan ne ī sti kaut kā...Bet negribu meklē t vainu detaļ ā s - doš u kopvē rtē jumu - Ļ OTI LABI. labi cilvē kiem, kuriem ir svarī gs miers, nesteidzī ga komfortabla atpū ta, tī ra, mazapdzī vota pludmale (lai gan atpū tos septembra sā kumā , sezonā noteikti ir vairā k cilvē ku, bet man likā s, ka pludmales josla ļ auj izmitinā t daudzus reizes vairā k atpū tnieku, un domā ju, ka viesnī ca pievienos saulessargus. ) Kopumā visas manas cerī bas ir pamatotas, viss vietnē atbilst deklarē tajam, nekas nav izpuš ķ ots. Daž ā s iepriekš ē jā s atsauksmē s bija negatī vs, bet es domā ju, ka tā bija tikai cilvē ku lokā la negatī va reakcija uz kaut ko, un tas izraisī ja vispā rē ju vilš anos. Jā , ir trū kumi, par tiem arī rakstī ja, bet kur viņ i nav. . ? Ceļ ojot uz daudzā m valstī m un kū rortiem, praktiski nekad neesmu sastapis viesnī cas un kū rortus, kas bū tu ideā li visā dā ziņ ā - visur ir nianses, bet galvenais, kas atsver to, kā tu vispā r atpū š as, bet te vispā r ir labi! Virtuve ļ oti pieklā jī ga , protams, kā dam ir personī gais ķ ī nieš u š efpavā rs, bet man tā nav un man patika viss. Cā ļ i skrien - jā , viņ i skrien pē c viesnī cas un ciemata apkā rt, bet tas ir galvenais - ē rta viesnī ca ciematā jū rmala. . Ir brī niš ķ ī gi no rī ta nonā kt gandrī z pamestā pludmalē pie skaidras jū ras, redzē t savvaļ as zosu, krabju, rapanu, delfī nu barus (ak, tas jau man saslī dē ja, es neredzē ju delfī nus, bet cilvē ki teica, ka viņ i redzē ja - viņ i peldē jā s pie pludmales pusstundu) Nu, lai nerakstī tu ļ oti garu opusu, ī si:
1. Pludmale - lieliski
2. Istabas ļ oti labas (mī nus par veļ u, saprotu, kopš pirku, vajag izmantot, bet ja iespē jams no sirds novē lu viesnī cai to mainī t, jo gribu nā kt vē lreiz. )
3. Ē diens ļ oti labs (neteicu perfekti, jo katram savas izvē les, man viss derē ja)
4. Personā ls viss pieklā jī gs un pieklā jī gs, iekā rtojas 5 minū tē s (ja ir rezervā cija), ja nē , tad varbū t 10 minū tē s. Vitā lijs (tas ir menedž eris) ļ oti pieklā jī gi un pacietī gi visu izskaidro, pastā vī gi praktiski viesnī cā un tur pasū tī jums. - cilvē ki jau rakstī ja - vajag formas tē rpu personā lam, ļ oti vajag. . .
Jā , un funikulieris uz pludmali(jokoju) Ī sā k sakot, gribu tur atbraukt ne reizi vien. Novē lu viesnī cai uzplaukumu, attī stī bu un nelī dzenumu likvidē š anu. Nu, saglabā jiet cilvē cī gu cenu politiku, neaizraujieties un viss bū s labi. "Anna Maria" paldies par pā rē jo!
аватар alla13-05
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas ļ oti klusā un mā jī gā vietā . Ļ oti piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Mū su izvē le attaisnojā s, jo meklē jā m klusu un mierī gu vietu. Mazliet apnicis ceļ š cauri strautai, pastā vī gi sastrē gumi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti klusā un mā jī gā vietā . Ļ oti piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Mū su izvē le attaisnojā s, jo meklē jā m klusu un mierī gu vietu. Mazliet apnicis ceļ š cauri strautai, pastā vī gi sastrē gumi. Kopumā viss ir kā rtī bā . Mī nusi: vā jš Wi-Fi. Bet jū ra un pludmale, protams, ir galvenokā rt uzslavas!
аватар alenakv78
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirms skolas nolē mā m uz pā ris dienā m aizbraukt pie jū ras. Atradā m š o viesnī cu internetā , noskaņ ojā mies uz pozitī vo un devā mies ceļ ā . Piepildī ja pilnu tvertni pie izejas no Kijevas (apmē ram pulksten 8:00) un pā rcē lā s uz dienvidiem! Viesnī cā ieradā s ap pulksten 14:00. … Tomēr ▾ Pirms skolas nolē mā m uz pā ris dienā m aizbraukt pie jū ras.
Atradā m š o viesnī cu internetā , noskaņ ojā mies uz pozitī vo un devā mies ceļ ā . Piepildī ja pilnu tvertni pie izejas no Kijevas (apmē ram pulksten 8:00) un pā rcē lā s uz dienvidiem! Viesnī cā ieradā s ap pulksten 14:00. (4 stundas lī dz Odesas rajonam un no Odesas 2 stundu brauciens ī risā , atpū tnieku virkne, kravas automaš ī nas un kaudze slē gtu dzelzceļ a pā rbrauktuvju) Ceļ š ir vairā k vai mazā k pa cieto 3.
Man ļ oti patika jū ra un pludmale.
Ļ oti nepatika: odi, netī rumi, putekļ i, pā rtika, serviss, telpas.
Noparkojā mies nenož ogotā vietā zem kokiem uz zemes ceļ a. Koferi bija jā velk kā ir zemē , zā lī tē . Apkā rt skraida bariņ š apsargu, bet neviens nepalī dzē ja izkraut bagā ž u, bet ak, labi, izkrauts.
Iemaksā jā m viesnī cas administratoriem 1000 grivnu depozī tu gadī jumā , ja kaut ko uzlauzsim vai nozagsim, bet solī jā m naudu atdot, ja viss bū s ok - novadā . (pirmo reizi es to satieku, bet ak, viņ i atstā ja depozī tu, ne pā rā k lielu summu, nu, pats fakts, ka pret jums izturē jā s kā pret klientu).
Jū ra. Jū ra. Un atkal JŪ RA. Klase, super, tikai pozitī vi, tī ri, skaisti, viļ ņ i, smilš u uguns! ! !
Sauļ oš anā s krē sli un nojumes pie jū ras. Sagadī jā s, ka pē c brokastī m 9-10 no rī ta ieradā mies pludmalē un zem nojumes mums nebija vietas. 2 nojumes ir paredzē tas 30 sauļ oš anā s krē sliem ē nā (rē ķ inot uz 10-15 numuriem, neskatoties uz to, ka viesnī cā ir ap 100 numuriņ iem). Sauļ oš anā s krē sli bija vienmē r, bet saulē . Ejot pirms brokastī m un tad pē c tam nebija spē ka uzkā pt 9 stā vus, atvaļ inā jumā gribas atpū sties, nevis nomirt, mums pietika ar 150 pakā pieniem dienā svelmainā saulē reizi dienā . Tas ir smags darbs, ī paš i vecā kiem cilvē kiem un bē rniem. Lielā kā daļ a atstā j jū ru paš ā saulē un iekrī t karstumā , lī dz paceļ as 9. stā vā . Uz laidumiem tiek izgatavoti soliņ i, bet sē dē š ana uz tiem karstumā ir vē l viens pā rbaudī jums kuģ iem. Ī paš i tas nav ieteicams bē rniem un veciem cilvē kiem, lai gan es neieteiktu ikvienam š ā dus ikdienas testus zem svelmes saules mū su valsts dienvidos...
Peldbaseins. Peldieties pē c vakariņ ā m baseinā . Vienmē r atradā s vieta ē nainā vietā un sauļ oš anā s krē slā . Nav jautā jumu.
Restorā ns. Cena neatbilst kvalitā tei un pasniegtajam ē dienam. Apkalpoš ana š ausmī ga. Pavā re katru otro reizi gatavo normā li. Pē c salā tiem ar garnelē m man palika diezgan slikti.
Melnā tē ja 30 UAH. Vai nu viņ i piepilda to ar nevā rī tu ū deni, vai arī piepilda ar sekundā ru. Tē jai nav garš as. Kafija ir pilnī gs absurds, to nav iespē jams dzert. Nu, viesnī ca ir orientē ta uz premium klases atpū tnieku segmentu, lielā kā daļ a no tiem, kas š eit ierodas, dzer un ē d normā lu pā rtiku. Kafija nav pat Jē kaba ​ ​ graudi, ko jū s saprastu.
Cū kgaļ as iesmi ir labi. 100 UAH porcija 200 grami.
Salā ti ir muļ ķ ī bas. Carbonara atkal un atkal nav jā dara. Vienreiz klase, super, bet otrs - vienkā rš i š ausmī gi, bekona vietā uzlika kū pinā tu speķ i. Pē c ē š anas gribas vemt. . . nu kur ir labi?
Neliels padoms tiem, kas uzdroš inā s tur doties: pasū ti uzreiz pirmo, pagaidi, kamē r tev atnesī s, tiklī dz atnes pirmo, uzreiz pasū ti otro, lai neizdodas kā mums , atnesa griķ us, tad frikadeles un pē c 40 min zupu.
Komplekss uzturs amatieriem, 250 UAH, bez augļ iem. Brokastī s 4 š ķ ē les grauzdiņ a maizes pusfabrikā ta. Nav cepts. Liels gabals margarī na sviesta. Jogurts. No karstuma izplū da tē jas maisiņ š un 4 Holandes siera gabaliņ i. Un Bonusa omlete, olu kultenis vai kartupeļ u pankū kas vai kas cits. Augļ us nav kur nopirkt, lī dz tirgum tā lu, bijā m tur pā ris reizes, bail iet vakarā , tumš s, biezokņ i, neviena nav. Dienā ir karsts. No rī ta, pie jū ras.
Kukaiņ i. Odi kož . Ļ oti asinskā rs. Uz logiem, kā rakstī ja iepriekš ē jā s atsauksmē s, viesnī cā nav tī klu, tieš ā m tī kli ir tikai tajā ē kā , kurā saņ em administratori-direktori.
Istabā uzmanieties, lai uzklā tu pilnī gi ī paš us lī dzekļ us no blakš u un odu atbaidī š anas. Diemž ē l viesnī cā ir gultas blaktis.
Izlasot iepriekš ē jo atsauksmi, katram gadī jumam paņ ē mā m gultas veļ u un dvieļ u komplektu. Es negribē ju pā rbaudī t, vai ir blaktis vai nav. Taisnī bu sakot, pē c š ā dā m atsauksmē m nebija vē lē š anā s doties, bet vī rs samaksā ja par rezervā ciju un nebija kur iet.
Blaktis savā istabā viņ i neredzē ja, skatī jā s zem matrač a, zem gultas, skapī.... neviens kukainis, izņ emot odus, netika manī ts. BET! ! ! Tū lī t pē c ieraš anā s es pilnī bā saklā ju gultas veļ u un apsmidzinā ju matraci ar kukaiņ u atbaidī š anas lī dzekli.
Kā rtē jo reizi saprotu, ka pirms brauciena jā izlasa atsauksmes pirms priekš apmaksas, un tā pē c pludmalē satikā m puiš us, viņ i arī atpū tā s š ajā viesnī cā . Un mū su bē rni spē lē jā s ar viņ iem. Biju š okā , kad nā kamajā dienā ieraudzī ju, ka draugus sakoduš as blaktis, uzreiz sapratu, ka esmu visu izdarī jusi pareizi, bruņ ojusies ar gultas veļ u un dvieļ iem. Ar viņ u atļ auju nofotografē ju kodumus, mē ģ inā š u pievienot foto atsauksmei.
Istabā s ir dī vaina smaka. Ja nolemjat doties, izvē lieties istabu ar atseviš ķ u izolē tu balkonu. Viesnī cā ir numuri ar koplietoš anas balkoniem. Un daudz. Ieeja istabā ir tikai caur balkonu. Logu nav. Naktī s nevarē si aizmigt ar atvē rtā m durvī m. pastā v risks, ka kā ds nā ks pie jums. Esi uzmanī gs.
Karsts ū dens un auksts visu diennakti. Telpā maz rozetes, bet mums pietika. Ja ar divā m rozetē m nepietiek, paņ em pagarinā tā ju.
Novadā administratore meitene atdeva depozī tu, sazvanī jusies ar istabeni un noskaidrojusi, vai viss ir vietā , izdzirdot pozitī vu atbildi, nauda tika atgriezta un novē lē ts laimī gs ceļ š . Tikmē r esiet gatavs nogurdinoš ajai telpas ī rē š anas procedū rai. Ja jums ir vilciens vai lidmaš ī na, labā k ir iepriekš parū pē ties par telpas ī ri. istabiņ u saņ emoš ā sieviete š ajā ziņ ā ir ļ oti pedantiska, skaita karotes, apakš tasī tes, š ķ ī vjus, spilvenus utt. . . nu tas ir viņ as darbs, viņ ai tika dots uzdevums, viņ a to dara pareizi!
Paš i secinā jā m, ka š ī viesnī ca ir slē gta uz visiem laikiem!
Завтрак. Блины магазинные. Последствия после ночи на постельном отеля. Ужин. Сущая темнота и мрак+комарьё. Но шашлык вкусный.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Prosecutore
Mēs nejauši uzzinājām 2016. gada 8. jūlija ziņu par E. coli klātbūtni jūrā pie Kurortnijas krastiem. http://strana.ua/news/21750-kishechnaya-palochka-vzyala-v-osadu-plyazhi-odessy-zakryto-py at-mest-kupaci.html Mums ir jautājums: vai jūsu pludmale šobrīd darbojas vai ir slēgta līdz īpašiem SES pasūtījumiem? Vai baseina ūdens ir uzsildīts? “Odesas apgabala Gribovkas, Zatokas, Sergejevkas, Kurortnijas un Bolšaja Balabanovkas pludmales tika aizliegtas. Par to paziņoja SES sanitāro un higiēnisko pētījumu organizēšanas nodaļas vadītāja Jeļena Varetskaja.
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Scorp919
vai no 4. līdz 11. jūlijam jūs varat aprēķināt izmaksas ar pilnu pansiju un bez tā
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums gperun
Kas zina, būšu pateicīgs par atbildēm.
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Ohrenich
Pastāsti man, ar kādām Baltkrievijas tūrisma aģentūrām jūs strādājat?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums gkrach
SOS! Pastāstiet, lūdzu, kas zina, kādi TV kanāli pārraidīs EURO 2012? Galu galā daudzi kanāli tiks kodēti un pārsūtīti uz maksas kanāliem. Būšu ļoti pateicīgs. Pateicos jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Гостиница находится на первой линии черноморского побережья, в экологически чистом месте поселка Курортное Белгород-Днестровского района, на побережье Черного моря.

Atrašanās vieta 100 м. до моря (имеется собственный спуск), 80 км от Одессы, 20 км от Затоки.
Viesnīcā

* открытый фонтан;

* детская площадка;

* мангал, беседка, садовая мебель и т.д.;

* круглосуточно охраняемая автостоянка;

* спутниковое телевидение;

* кафе-ресторан с приготовлением блюд по Вашему заказу;

* премиум бильярд;

* компьютерный зал Sony PlayStation 3 Blu ray;

* WI-FI Интернет;

* бар-палатки возле фонтана;

* возможность заказа экскурсий;

* услуги первой медицинской помощи;

* мини аптека;

* возможность оздоровления «Шаболатскими» лечебными грязями.

Telpu apraksts

Номера оборудованы итальянской мебелью, кабельным телевидением, кондиционерами, холодильниками, охранными сигнализациями.

Istabās

* Система климат-контроля "Samsung"

* Wi-Fi Интернет

* LSD телевизор

* Кабельное телевиденье

* Мини-сейф

* Холодильник

* Вид из гостиницы на море

Adrese Одесская обл., Белгород-Днестровский р-н., пос. Курортное, ул. Черноморская 14а.
Tālruņi: +38 (067) 7589281 +38 (067) 9551969
Tīmekļa vietne: AnnaMariia
FAQ