Botany Beach 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.510
5.5 Numurs
5.5 apkalpošana
5.5 Tīrība
6.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Botany Beach Hotel ir klusa un mūsdienīga viesnīca, kas darbojas kopš 2007. gada. Viesnīca sastāv no 8 ērti iekārtotām bungalo kotedžām (38 personām) un 6 standarta numuriem ēkā (12 personām), ar kopējo ietilpību 50 personas.Vairāk →
аватар frolovaelena196
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
uz modernas viesnī cas nevelk. . . Telpas pretī ga tī rī š ana! viņ i par santī mu algo vidusskolnieces no tā liem ciemiem un viņ as strā dā kā sagū stī ti vā cieš i - viņ iem nav ne jausmas ne par mazgā š anas lī dzekļ iem, ne par tī rī š anas aprī kojumu. … Tomēr ▾ uz modernas viesnī cas nevelk. . . Telpas pretī ga tī rī š ana! viņ i par santī mu algo vidusskolnieces no tā liem ciemiem un viņ as strā dā kā sagū stī ti vā cieš i - viņ iem nav ne jausmas ne par mazgā š anas lī dzekļ iem, ne par tī rī š anas aprī kojumu. Viss ir notraipī ts. teritorijā , tuvā k pludmalei ir pā rpildī ta tualete - tai garā m uz pludmali nevar iet - tā ir slē gta sabiedrī bai un smarž o saldi visā teritorijā ! Ē diens ir slikts, kā pieticī gā sanatorijā . arī nav interesanti. porcijas kā bē rnudā rzā .
Reģ istrē joties un izbraucot neviens nesanā ca un neizgā ja - ilgi gaidī ja meiteni, kura nezinā ja par mū su ieraš anos - viņ a kaut kur piezvanī ja un uzzinā ja, un mē s stā vē jā m pagalmā karstumā .
Ir plusi - tas ir Issyk-Kul! diezgan tī ra pludmale, atš ķ irī bā no pludmalē m Cholpon ota. Mē s nekad vairs neatgriezī simies š ajā "viesnī cā ". Kempingam - tas ir dā rgi, bet viesnī cai - nav nosacī jumu. apsaimniekotā ji te. , kā mē s saprotam, ī rnieki taupa uz visu !! !
Pateicoties Kirgizstā nas dabai – tas neļ auj viņ iem palikt bez tū ristiem
аватар Taya99
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es paliku kopā ar savu dē lu š ajā viesnī cā . Mē s devā mies turp, cerot peldē ties baseinā ar ezera ū deni, kas savu darbī bu sā ks 2009. gada sā kumā , trenē ties fitnesa centrā un doties izjā dē s. To visu solī ja tū risma firma, caur kuru iegā dā jā mies biļ eti. … Tomēr ▾ Es paliku kopā ar savu dē lu š ajā viesnī cā . Mē s devā mies turp, cerot peldē ties baseinā ar ezera ū deni, kas savu darbī bu sā ks 2009. gada sā kumā , trenē ties fitnesa centrā un doties izjā dē s. To visu solī ja tū risma firma, caur kuru iegā dā jā mies biļ eti. Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā , izrā dī jā s, ka tā ir tik ā rpus pasaules, ka uz tirgu nevar tikt, kā vien ar taksi. Viesnī ca paredzē ta 40 personā m. Dē ls neņ ē ma lī dzi zobu birsti, domā jā m, ka iziesim no viesnī cas un nopirksim visu nepiecieš amo. Bet aiz vā rtiem ir stepe ar smiltsē rkš ķ u biezokņ iem. Pateicoties administratorei Ludmilai Nikolajevnai, viņ a palī dzē ja atrisinā t š o nelielo problē mu. Dzī vojā m kotedž ā diviem cilvē kiem. Telpā ir viss nepiecieš amais, tikai platī ba maza - apmē ram 9 kv. m.
Tualete un duš as kabī ne aptuveni 1 metru plata. Par ē dienu var teikt, ka viss bija ļ oti labi, pat izcili. Pavā rs - jauns puisis centā s, viesmī ļ i apkalpoja ā tri, vienmē r ar smaidu. No rī ta devā mies apsekot viesnī cas teritoriju, bet baseins ar ezera ū deni nekur netika atrasts, un pat nav redzams š ī baseina bū vniecī bas sā kums. Jautā jā m administratorei par izjā dē m, mums atbildē ja, ka ir tikai divi zirgi un tie ir mež onī gi, tā pē c izjā des nebū s. Viņ i arī stā stī ja, ka kā dreiz bijis fitnesa centrs, bet visi trenaž ieri aizvesti, jo neesot pieprasī juma. Pludmale ir tī ra, nav pā rpildī ta, daž reiz nebija vairā k par 5 cilvē kiem. Pludmales dvieļ i maksā.50 somus par visu uzturē š anā s laiku, neviens tos netī ra, tikai viņ š pats. Lai gan solī ja bezmaksas pludmales dvieļ us. Vakarā nav ko daudz darī t, var iznomā t velosipē du, var uzspē lē t biljardu (arī par naudu, 1 stunda - 300 somi), teniss 1 stunda - 150 somi. Manuprā t, visas š ī s "izklaides" varē tu darī t par velti, neskatoties uz to, ka pilnī gi neko citu darī t nav, izklaides programma notiek tikai sestdienā s. Mē s, kā jau ilggadē jie apmeklē tā ji, saņ ē mā m bonusu no administrā cijas - 1 stundu bezmaksas pirts. Vanna, jā saka, laba, dž akuzi, hammam, man ļ oti patika, tur redzē jā m zaķ i (ne vannā , teritorijā ! ). Kad devā mies ekskursijā s, izrā dī jā s, ka sausā s devas tika savā ktas tikai no mū su viesnī cas. Kopumā varam teikt, ka pā rē jais bija veiksmī gs par 75%.
Коттеджи В горах На пляже отеля Дорожка на пляж Экскурсия на соленое озеро На соленом озере Выход на пляж Вид на ресторан отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Botany Beach - тихий и современный отель, работает с 2007 года. Отель состоит из 8 комфортабельно обставленных коттеджей-бунгало (на 38 мест) и 6 стандарт номеров в корпусе (на 12 мест), общая вместимость 50 человек.

Atrašanās vieta с.Кара-Ой (бывш. Долинка), в 8км от г.Чолпон-Ата, на северном побережье оз.Иссык-Куль.
Pludmales apraksts собственный, золотистый песок; оборудованный зонтами и шезлонгами. Бар на пляже. Зонты, шезлонги, пляжные полотенца – бесплатно. Каждую субботу проводится дискотека под живую музыку. Максимальное расстояние до пляжа - 150м.
Viesnīcā

2 топчана в восточно-европейксом стиле
Кальян бар на берегу жемчужного озера
SPA салон – отеля «Botany Beach» поможет оздоровить, омолодить Ваш организм и снять стресс после городской суеты
Турецкий хаммам, финская баня
Настольный теннис
Охраняемая парковка

Telpu apraksts

Коттедж-бунгало стандарт – двухместные номера с верандой, отдельным санузлом, душ с горячей водой, спутниковое ТВ, холодильник, столики и кресла.
VIP коттедж на 4 человека - отдельный коттедж с гостиной и спальней. Кожаные диваны и кресла, кухонный гарнитур со встроенной техникой и посудой, ТВ с DVD- плеером, душ Шарко, отдельная зеленая лужайка.

Уборка номера – ежедневно, смена белья – 1 раз в неделю, смена полотенец – 2 раза в неделю, имеется room service.

Эконом-класс – двухместные номера, санузел, душ с горячей водой расположены на этаже. Уборка номера – ежедневно, смена белья – 1 раз в неделю, полотенец – через 3 дня, имеется room service.
Юрта - возможно размещение большой группы до 8 человек. Великолепная возможность ощутить себя кочевником, пожить в национальном жилище кыргызов. В юрте имеется национальные одеяла (тошоки) и подушки, которые используются для сна, холодильник, телевизор с DVD плеером, стол. Принять утренние водные процедуры можно на озере (20м), санузел и душевые - в корпусе.

Уборка номера – ежедневно, смена белья – 1 раз в неделю, полотенец – через 3 дня, имеется room service.

Tīmekļa vietne: Botany Beach
FAQ