Imatran Kylpyla SPA 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.910
№1 viesnīcas reitingā Imatra
9.5 Numurs
8.9 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.8 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas piecu kilometru attālumā no Imatras centra, Saima ezera krastā, piemērota gan atpūtai, gan biznesa tikšanās. Tā sastāv no divām ēkām - ģimeņu ar bērniem iecienītās Promenādes un atjaunotās Spa viesnīcas. Tikai nesmēķētāju numuri.Vairāk →
аватар mahony
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - viss kā parasti, tikai vislabā kie iespaidi par š o viesnī cu. Divas reizes atpū tā s, novembrī un Vecgada vakarā . Viesnī ca paplaš inā ja SPA zonu ar nosaukumu "Burvju mež s", kas iepriecinā ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - viss kā parasti, tikai vislabā kie iespaidi par š o viesnī cu. Divas reizes atpū tā s, novembrī un Vecgada vakarā . Viesnī ca paplaš inā ja SPA zonu ar nosaukumu "Burvju mež s", kas iepriecinā ja. Parā dī jā s: 80 metru slidkalniņ š un papildu zonas ū denstilpju masā ž ai, atpū tai, baseini ar siltu un aukstu ū deni. Palielinoties SPA zonas apjomam, cilvē ku nav tik daudz, visi izš ķ ī st daž ā dā s vietā s, neviens nevienam netraucē . Kā parasti, mē s rezervē jā m promenā des istabu. Tiesa, sā kumā viņ i nolē ma izmē ģ inā t standartu, tač u pē c apskatī š anas uzreiz atteicā s un par papildu samaksu pā rcē lā s. Ē diens ir virsū , visa kā pietiek, un gaļ a, un zivis, un dā rzeņ i, un augļ i, tē ja, kafija, sulas, kvass - mū su paš u raž ots. Ja ņ em alkoholu viesnī cas bā rā , tas izrā dā s nedaudz dā rgs, labā k pirkt pa ceļ am uz Duty Free vai jau pilsē tas veikalā , lai gan cenas tur kož , bet tomē r lē tā k nekā viesnī cā . Ja agrā k Somijā preces bija zemā kas par pie mums, tad tagad tā s ir izlī dzinā juš ā s, izņ emot daž us pā rtikas veidus, un protams arī kvalitā ti. Viesnī cā ir boulinga zā le, maksā vairā k nekā Pē terburgā , bet spē lē t var. Trenaž ieru zā les apmeklē jums ir iekļ auts kuponu cenā , lai gan simulatori pā rsvarā jau ir veci. Ar muitas pā reju kā paveicā s, bet lielie autobusi iet cauri atseviš ķ ai lī nijai un, kā likums, ā trā k nekā automaš ī nas. Zivju zupu iesaku izmē ģ inā t zivju veikalā , garš a ir apbrī nas vē rta un dabiski atš ķ iras no Disas Fish piedā vā tā s. Pilsē tas veikalos jū s varat saņ emt izpā rdoš anas, kas notiek periodiski. Preces parasti ir labas kvalitā tes. Imatra, pati pilsē ta ir maza, bet ļ oti tī ra un ē rta, ir daudz vā veru un pī ļ u, kuras nemaz nebaidā s no cilvē kiem un kuras labprā t ē d piedā vā to bulciņ u. Tie, kas vē las, var paš i nokļ ū t pilsē tas centrā ar autobusu (5 eiro no cilvē ka) vai taksometru (~15 eiro), grafiks ir Reģ istratū rā . Arī Jaunais gads pagā ja ar blī kš ķ i, kā rtī gu galdu, gardu ē dienkarti, mā kslinieku priekš nesumiem, salū tu, dejā m gribē tā jiem. Kopumā š ajā viesnī cā ierodamies kā savā lauku mā jā , viss ir tik skaisti, kopts un ē rts, ka nemaz negribas braukt prom.
аватар mahony
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - no Pē terburgas tikā m ā tri, muitā izgā jā m ar blī kš ķ i! - kas mani iepriecinā ja. Viss kā parasti: iepirkš anā s centra veikalos, ekskursija uz ū denskritumu un iekā rtoš anā s viesnī cas numurā . … Tomēr ▾ Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - no Pē terburgas tikā m ā tri, muitā izgā jā m ar blī kš ķ i! - kas mani iepriecinā ja. Viss kā parasti: iepirkš anā s centra veikalos, ekskursija uz ū denskritumu un iekā rtoš anā s viesnī cas numurā . Viesnī cā tiek veikta rekonstrukcija, lai paplaš inā tu esoš o akvaparku. Darbi tiek veikti jaunā ē kā , kas ir pievienota galvenajai. Plā notais nosaukums ir "Burvju upe", kurā bū s: pē du baseini, masā ž as strū klas, liela dž akuzi, karstais un aukstais baseins, kā arī.80 metru slidkalniņ š . Visam š im skaistumam vajadzē tu atvē rties 2018. gada jū lijā . Brī vdienā s darbi netika veikti, lī dz ar to bū vniecī bas trokš ņ a nebija. Esoš ais akvaparks, kā ierasts, ir augš ā , ir viss nepiecieš amais, lai gū tu pilnī gu baudī jumu, varu iedomā ties, kas notiks pē c slidkalniņ u atvē rš anas! Ē diens un apkalpoš ana - "super", ir krieviski runā još s vecā kais bā rmenis, igaunis, kurš labprā t atbildē s uz visiem jautā jumiem un palī dzē s ar dzē rienu izvē li. Tie, kas vē las, var paš i nokļ ū t pilsē tas centrā ar autobusu (5 eiro) vai taksometru (15 eiro), automaš ī nu var pasū tī t atpakaļ jebkurā tirdzniecī bas centrā . Mums “paveicā s” ar laiku ā rā , mī nus 20, likā s 25-28, bet saulains, stiprs vē jš . Somiem tas nav š ķ ē rslis staigā š anai, un arī mū su krievi daudz neatpaliek. Neliela pastaiga pa ezeru 40-50 minū tes tikai uzmundrina, un ja pē c tam vē l silts baseins un pirts, tad! ! ! Pā rē jais bija aktī vs un pozitī vs, lai gan Somijas muita nedaudz apbē dinā ja atceļ ā , pirmo reizi! sā ka pā rbaudī t no Somijas izvestā s lietas un preces, kas bija nedaudz pā rsteigts un nedaudz apbē dinā ts! acī mredzot cenš as sekot lī dzi mū su robež sargiem? Nu vispā r tikai pozitī vas emocijas! Mē s iesakā m š o viesnī cu - jū s to nenož ē losit.
аватар mahony
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - nolē ma Jauno gadu sagaidī t Somijā un nenož ē loja. Salī dzinoš i ā tri nokļ uvā m, ja neskaita sastrē gumus cauri visai Svetogorskai no rī ta, bet autobuss pagā ja gandrī z bez rindas. … Tomēr ▾ Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - nolē ma Jauno gadu sagaidī t Somijā un nenož ē loja. Salī dzinoš i ā tri nokļ uvā m, ja neskaita sastrē gumus cauri visai Svetogorskai no rī ta, bet autobuss pagā ja gandrī z bez rindas. Kā jau ierasts pastaiga pa centru, veikaliem un reģ istrē š anā s viesnī cā . Tū ristu pulcē š anā s Jaunajam gadam (svinī gā s vakariņ as) pulksten 2200 pē c vietē jā laika, 2300 pē c Maskavas laika. Tā tad Jaunais gads tika svinē ts divreiz - uz vietas un pē c Maskavas laika. Jā saka, vakariņ as bija cienī gas, bija gandrī z viss, ko parasti gatavo š ā dam pasā kumam un pat vairā k. Papildus pirmajam, otrajam ē dienam un salā tiem lieliski deserti, tostarp konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, rieksti un augļ i. Galdiņ us iepriekš bija rezervē jis tū roperators, tā pē c nebija ne simpā tiju, ne simpā tiju. Katram pā rim maza pudele š ampanieš a, pā rē jais caur bā ru vai kurš gudrā ks atnesa lī dzi. Papildus vakariņ ā m bija koncerts un salū ts. Abiem arī patika. Vienos naktī vai divos pē c Maskavas laika svinī bas beidzā s, bet neviens ar varu netika izmests, varē ja sē dē t gan koptelpā , gan bā rā . . Iespaids ir pā rsteidzoš s, viss ir mierī gs, pieklā jī gs un cē ls. Nā kamajā rī tā , kā ierasts, baseinā un SPA procedū rā s dzē rā ju nebija, ekskrementos neviens negulē ja. Tiesa, viesnī cas teritorijā notiek celtniecī ba, grib pabeigt bū vē t piebū vē , lī dz kopē jam baseinam, ū dens slidkalniņ iem, saka, pabeigs lī dz š ī gada jū nijam, ar ilgstoš u bū vniecī bu neļ aujas. . Kopumā man viss ļ oti patika, kā jau ierasts, viesnī ca izrā dī jā s virsū . Nā kamajā Jaunajā gadā , ja viss bū s labi, noteikti brauksim vē lreiz.
аватар mahov2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - kā rtē jo reizi atpū tuš ies š ajā viesnī cā , atbraucam kā mā jā s. Viss kā parasti ļ oti labā lī menī . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Š oreiz nolē mā m paņ emt ekonomiskā s klases numuriņ u un bijā m vī luš ies, pati istabiņ a ir maza, un tai ir vairā kas atš ķ irī bas no promenā des, proti, nav č ī bu, vecu peldmē teļ u, nav tē jas un kafijas komplektu un, protams, nav arī balkonu. … Tomēr ▾ Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - kā rtē jo reizi atpū tuš ies š ajā viesnī cā , atbraucam kā mā jā s. Viss kā parasti ļ oti labā lī menī . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Š oreiz nolē mā m paņ emt ekonomiskā s klases numuriņ u un bijā m vī luš ies, pati istabiņ a ir maza, un tai ir vairā kas atš ķ irī bas no promenā des, proti, nav č ī bu, vecu peldmē teļ u, nav tē jas un kafijas komplektu un, protams, nav arī balkonu. . Nolē mā m likteni nekā rdinā t un pā rcelties, ar piemaksu, uz promenā di. Labā k, protams, uz š o viesnī cu ierasties darba dienā s, jo brī vdienā s SPA zonā tā nav pā rpildī ta, ir daudz cilvē ku. Nelielas izmaiņ as ir notikuš as paš ā viesnī cā : tagad aproces baseina un SPA zonas apmeklē jumam tiek izsniegtas reģ istrē joties, uz visu uzturē š anā s laiku viesnī cā , un, lai gan brokastis ir iekļ autas cenā , darbinieki pā rbauda nakš ņ oš ana viesnī cas numuros pie ieejas restorā nā . Es domā ju, ka nav nepiecieš ams skaidrot, kā pē c š ā das izmaiņ as tika ieviestas, lai gan mē s nesamulsinā jā mies. Uzturā nav tā das daudzveidī bas kā pirms 2-3 gadiem, bet badā neviens nepaliek, visa kā pietiek. Daba apbur. Mē s noteikti š eit ieradī simies vē lreiz, pat neatkarī gi no iepriekš aprakstī tajā m izmaiņ ā m. Lī dz 2018. gada vasaras vidum tiek bū vē ta papildu ē ka, š ķ ietami SPA zonas paplaš inā š anai, tač u tas netraucē patī kami pavadī t laiku. Mē s noteikti iesakā m apmeklē t š ī s brī niš ķ ī gā s vietas.
аватар mahony
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - kā rtē jo reizi atpū tuš ies š ajā viesnī cā , atbraucam kā mā jā s. Viss kā parasti ļ oti labā lī menī . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Š oreiz nolē mā m paņ emt ekonomiskā s klases numuriņ u un bijā m vī luš ies, pati istabiņ a ir maza, un tai ir vairā kas atš ķ irī bas no promenā des, proti, nav č ī bu, vecu peldmē teļ u, nav tē jas un kafijas komplektu un, protams, nav arī balkonu. … Tomēr ▾ Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - kā rtē jo reizi atpū tuš ies š ajā viesnī cā , atbraucam kā mā jā s. Viss kā parasti ļ oti labā lī menī . Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Š oreiz nolē mā m paņ emt ekonomiskā s klases numuriņ u un bijā m vī luš ies, pati istabiņ a ir maza, un tai ir vairā kas atš ķ irī bas no promenā des, proti, nav č ī bu, vecu peldmē teļ u, nav tē jas un kafijas komplektu un, protams, nav arī balkonu. . Nolē mā m likteni nekā rdinā t un pā rcelties, ar piemaksu, uz promenā di, starp citu, halā ti nu ir jauni un ļ oti ē rti. Labā k, protams, uz š o viesnī cu ierasties darba dienā s, jo brī vdienā s SPA zonā tā nav pā rpildī ta, ir daudz cilvē ku. Nelielas izmaiņ as ir notikuš as paš ā viesnī cā : tagad aproces baseina un SPA zonas apmeklē jumam tiek izsniegtas reģ istrē joties, uz visu uzturē š anā s laiku viesnī cā , un, lai gan brokastis ir iekļ autas cenā , darbinieki pā rbauda nakš ņ oš ana viesnī cas numuros pie ieejas restorā nā . Es domā ju, ka nav nepiecieš ams skaidrot, kā pē c š ā das izmaiņ as tika ieviestas, lai gan mē s nesamulsinā jā mies. Uzturā nav tā das daudzveidī bas kā pirms 2-3 gadiem, bet badā neviens nepaliek, visa kā pietiek. Daba apbur. Mē s noteikti š eit ieradī simies vē lreiz, pat neatkarī gi no iepriekš aprakstī tajā m izmaiņ ā m. Lī dz 2018. gada vasaras vidum tiek bū vē ta papildu ē ka, š ķ ietami SPA zonas paplaš inā š anai, tač u tas netraucē patī kami pavadī t laiku. Mē s noteikti iesakā m apmeklē t š ī s brī niš ķ ī gā s vietas.
аватар mahony
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - ļ oti laba SPA viesnī ca, atpū tā mies tajā.2015. gada novembrī , februā rī un maijā.2016. Viss ļ oti patika, laipns personā ls, ē rtas un plaš as istabas ar balkonu, ir halā ti un č ī bas. … Tomēr ▾ Viesnī ca Imatran Kylpyl? 4+, Imatra, Somija - ļ oti laba SPA viesnī ca, atpū tā mies tajā.2015. gada novembrī , februā rī un maijā.2016. Viss ļ oti patika, laipns personā ls, ē rtas un plaš as istabas ar balkonu, ir halā ti un č ī bas. Viesnī ca atrodas mež ā pie ezera. Ē dinā š ana - puspansija bufete, diezgan pieklā jī gas brokastis un vakariņ as, var izvē lē ties pē c savas gaumes, daudz zivju un gaļ as. Pusdienas var iegā dā ties paš iem par 20 eiro vai doties uz paš as viesnī cas kafejnī cu, vai tuvā kajā m kafejnī cā m pie ezera. Tač u, kā liecina prakse, pietiek tikai brokastī m un vakariņ ā m, pusdienu vietā - uzkodas kafejnī cā . Akvaparks ir viens no lielā kajiem Somijā , diezgan plaš s, ir daudz karsto vannu un strū klu, gandrī z visā m ķ ermeņ a daļ ā m. Ir gan somu, gan turku pirtis, un vispā r ir pieņ emts pilnī bā izģ ē rbties, neatkarī gi no tā , vai tā s ir apvienotas vai nē . Sā kumā tas kaut kā nebija ī paš i pazī stams, tad pieraduš i, bija pat forš i - kopī gs pirts apmeklē jums vī rieš iem un sievietē m, lai gan ir atseviš ķ i, vispā r amatierim. Uzturē š anā s laiks nav ierobež ots, iespē jams no rī ta lī dz slē gš anai, vairā kas reizes dienā . Kopumā jū s saņ emat pilnī gu atslā binā š anos, pē c visā m š ī m procedū rā m un priež u gaisa, jū s vē laties aprakt sevi gultā (starp citu, tā ir kā spalvu gulta), un baudī t patī kamu nogurumu pa visu ķ ermeni. No Sanktpē terburgas ir ļ oti ē rti nokļ ū t - apmē ram 2.5 - 3 stundas, atkarī bā no Somijas muitas pā rejas. Mē s varam teikt, ka mē s vienkā rš i iemī lē jā m š o viesnī cu. Mē s noteikti apmeklē sim š ī s brī niš ķ ī gā s vietas, kad vien iespē jams.
аватар dalida78
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gandrī z viss, kas publicē ts viesnī cas aprakstā , ir patiesī ba. Viesnī ca ir piemē rota gan ģ imenē m ar bē rniem, gan pā riem/vientuļ iem. Diezgan labs SPA komplekss ar kaudzi baseinu katrai gaumei, pā ris pirtī m un iespē ju peldē ties brī vā dabā (ne vienmē r un visur tā du atradī si). … Tomēr ▾ Gandrī z viss, kas publicē ts viesnī cas aprakstā , ir patiesī ba. Viesnī ca ir piemē rota gan ģ imenē m ar bē rniem, gan pā riem/vientuļ iem. Diezgan labs SPA komplekss ar kaudzi baseinu katrai gaumei, pā ris pirtī m un iespē ju peldē ties brī vā dabā (ne vienmē r un visur tā du atradī si). Pieklā jī gs restorā ns ar normā lu ē dienu, lai gan ir savi plusi un mī nusi.
Mē s devā mies uz nedē ļ as nogali, trī s pieauguš ie, rezervē jā m studijas istabu, bet, tā kā tā s vairs nebija pieejamas, mums piedā vā ja promenā des ē ku. Viņ i to nenož ē loja - istabā ir viss nepiecieš amais, tā ir salī dzinoš i plaš a, bet ar kā jā m pa gultu un mē belē m nedauzī ja, dē ls gulē ja kaktiņ ā , kuru no istabas galvenā s daļ as atdalī ja slī doš ā s durvis. Š ajā kaktā var ievietot divus - papildus dī vā nam ir arī augš ē jais plaukts, kā vilcienā , un kā pnes, lai uzkā ptu uz š ī plaukta. Neliels balkons ar galdu ar pelnu trauku un diviem dzelzs krē sliem. Skats gan nebija ī paš i labs – uz jaunu ē ku, kas tiek bū vē ta. Bet kopumā nenā cā m apbrī not skatu no balkona. Vannas istaba ir plaš ā ka nekā biju gaidī jusi - izlietne, fē ns, tualete, higiē nisks duš as pieslē gums, un duš as zona ar plastmasas durvī m. Jū s nevarat ņ emt lī dzi duš as ž eleju - dozatori karā jas pie sienas. Numurā ir pieejami ķ ermeņ a un matu kondicionē tā ji atbilstoš i personu skaitam. Mums kaut kā du iemeslu dē ļ bija 2 personas. Vannas dvieļ i, sejas dvieļ i un peldmē teļ i. Č ī bas nebija. Papildus gultā m istabā bija drē bju skapis, naktsgaldiņ i, kafijas galdiņ š , rakstā mgalds ar iebū vē tu mini bā ru (izmantojā m kā ledusskapi), pie sienas LCD televizors. Bezvadu internets ir pieejams bez maksas.
Viesnī ca atrodas prom no civilizā cijas. Imatras centrā var nokļ ū t ar 3. autobusu - brauciena cena ir 3.8 eiro vienā virzienā vienai personai, vai ar taksometru aptuveni 17 eiro par automaš ī nu. Tuvumā nav veikalu.
Papildus SPA centram var pastaigā ties gar ezeru (karstajā laikā jū s gaida divas pludmales), organizē t š aš liku, apmeklē t sporta zā li un spē lē t boulingu. Pē dē jais nav iekļ auts cenā , tā pē c par maksu. Cenas ir sekojoš as - lī dz 19 stundā m cena par 1 stundu spē lē š anu vienā celiņ ā ir 16 eiro. Pē c pulksten 19 ir neona apgaismojums, un cena pieaug lī dz 23 eiro. Boulinga bā rs ir ļ oti dā rgs.
Vakariņ as nebija iekļ autas ekskursijas cenā , tā pē c par tā m maksā jā m papildus. Mums tas maksā ja 22 eiro no cilvē ka, bet darba dienā s vakariņ as maksā ja 19 eiro. Kā ds tam bija iemesls, nav skaidrs, jo somiem uzvaras dienu svinē t kaut kā nav aktuā li, tač u pē c raidī juma 10. maija vakariņ as maksā tu 26 eiro, bet pusdienas 11. maijā pat 34 eiro. Pat 22 eiro neatbilst cenai-kvalitā tei. Mans dē ls pameta vakariņ as gandrī z izsalcis.
Brokastu izvē le bija diezgan pietiekama. Viltī gie lī dzpilsoņ i dedzī gi sargā ja, kad tiks atnests arbū zs. Cilvē ku bija daudz un viesmī ļ i netika galā ar pieplū dumu. Patiesī bā nebija neviena brī va, laicī gi notī rī ta galda. Ī paš i "nogalinā ja" rindas pē c tē jas. Un mazi bē rni 3-4 gadi, kā pjot zem kā jā m, vecā ku sū tī ti paš iem dabū t ē dienu, lai netraucē viņ iem (vecā kiem) ē st brokastis.
Ja nebū tu nepiecieš ams atvē rt vī zu ar uzturē š anos vismaz divas dienas, es nebrauktu uz š o vai citu viesnī cu Somijas valstī . Jū s varat vienkā rš i atpū sties Ļ eņ ingradas apgabalā , ar elegantiem spa kompleksiem, jums tikai jā zina vietas. Dodieties iepirkties vienas dienas laikā . Š ajā valstī laba atpū ta ar bagā tī gu ekskursiju programmu. Piemē ram, tā pat kā rudenī mū su vizī te Savonlinna un Kerimyaki, kā arī Novovalamas klosteris.
аватар freyana
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca atpū tai tajā kopā ar visu ģ imeni, ar bē rniem. No dzelzceļ a stacijas var nokļ ū t 5 minū tē s ar taksometru vai 3. autobusu (gala pietura pie ieejas viesnī cā ). Ar to paš u autobusu 15 minū tē s var nokļ ū t centrā lajā pilsē tas laukumā , kur atrodas visi krievu tū ristu iemī ļ otie somu veikali. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca atpū tai tajā kopā ar visu ģ imeni, ar bē rniem. No dzelzceļ a stacijas var nokļ ū t 5 minū tē s ar taksometru vai 3. autobusu (gala pietura pie ieejas viesnī cā ). Ar to paš u autobusu 15 minū tē s var nokļ ū t centrā lajā pilsē tas laukumā , kur atrodas visi krievu tū ristu iemī ļ otie somu veikali. Autobuss kursē reti, apmē ram reizi stundā , pē c grafika var paņ emt reģ istratū rā .
Viesnī cas teritorija atrodas nelielā mež ā burtiski milzī gā Saimaa ū denskrā tuves krastā . Lī dz smilš u pludmalei jā iet 500 metri. Ū dens tī rs, dibens no maziem granī ta oļ iem, peldē ties prieks. Makš ķ erē t var ar vienkā rš u makš ķ eri bez spoles. Ziemā var iznomā t somu ragavas un slē pes.
Bet pats galvenais, kura dē ļ te gribas nā kt atkal un atkal - š iks SPA centrs, kurā ietilpst liels peldbaseins ar celiņ iem (š eit notiek ū dens aerobikas nodarbī bas) ar skaistu krā sainu apgaismojumu un ū dens masā ž u, airu baseins bē rni ar nelielu slidkalniņ u un milzī gu baseinu, kas veidots kā rezervuā rs tropos: akmeņ aini krasti, lekna veģ etā cija (protams, mā kslī gā ), ū denskritums, paradī zes putnu dziedā š ana. Ik pa laikam, bē rniem par prieku, viņ i ieslē dz "tropu lietusgā zi" ar pē rkonu un zibeņ iem (par to viņ i brī dina minū tes laikā ). Caur tuneli jū s varat izpeldē t nelielā ā ra baseinā . Viesnī cā ir arī dž akuzi, burbuļ vanna un plaš s masā ž as strū klu klā sts. Ir tvaika pirts un vairā kas saunas. Apmeklē jot š o paradī zi no rī ta lī dz vakaram bez laika ierobež ojuma.
аватар Photosvetpoetry
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.11. , 12. , 13. , 16. un 18. augustā viesnī cā "Promenadi Hotelli". Š is ir visē rtā kais kompleksā pieejamais. Ē diens, numuriņ i un apkalpoš ana par 4 zvaigznē m, bet atraš anā s vieta (viesnī cas pakā jē ir priež u mež s un no trim pusē m ap to vijas lielisks ezers) un pakalpojumu komplekts - visiem 5. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.11. , 12. , 13. , 16. un 18. augustā viesnī cā "Promenadi Hotelli". Š is ir visē rtā kais kompleksā pieejamais. Ē diens, numuriņ i un apkalpoš ana par 4 zvaigznē m, bet atraš anā s vieta (viesnī cas pakā jē ir priež u mež s un no trim pusē m ap to vijas lielisks ezers) un pakalpojumu komplekts - visiem 5. Ir viss pasī vajam un aktī vā atpū ta: laivu braucieni, tostarp ekskursijas pa Saimaa kanā lu), velosipē du un visurgā jē ju noma, golfs, skvoš s, ielu š ahs un daudz kas cits. Daudz stā vvietu. Peldē ties var gan akvaparkā , gan ezerā ar tī rā ko ū deni. Bū tī bā es negribē ju iet prom. Vē rtē jums - 5-
аватар barbaryska
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labi pavadī jā m ziemas brī vdienas, peldē jā mies, ripinā jā m ragavā s un gā jā m augš ā . Dzī vojā m kotedž ā , lielajā ar pirti un kamī ntelpu. Augš stā vā divas guļ amistabas, viena ar vienu divguļ amo gultu, otrā ar divā m vienvietī gā m gultā m, kamī ntelpā izvelkams dī vā ns un bū s vē l viena gulta. … Tomēr ▾ Labi pavadī jā m ziemas brī vdienas, peldē jā mies, ripinā jā m ragavā s un gā jā m augš ā . Dzī vojā m kotedž ā , lielajā ar pirti un kamī ntelpu. Augš stā vā divas guļ amistabas, viena ar vienu divguļ amo gultu, otrā ar divā m vienvietī gā m gultā m, kamī ntelpā izvelkams dī vā ns un bū s vē l viena gulta. Neliela virtuvī te ar visiem piederumiem. Divas tualetes un VIENS! duš a. Sauna ir standarta. Kamī ns. Visi viesnī cu pakalpojumi kotedž u iemī tniekiem ir maksas, nekas nav iekļ auts, brokastis un spa apmeklē jumi tiek apmaksā ti atseviš ķ i, ir nelielas atlaides. Ē dā m trī s reizes dienā , ne pā rā k parocī gi, labā k gatavot paš iem. Bē rniem patika spa. Attieksme pret krieviem viesnī cā nav ī paš i laba. Krieviski neviens nerunā , lai gan ar savu numuru varē tu reģ istratū rā ielikt kā du, kas runā . Reģ istratū rā ne visi runā angliski, daž kā rt nā cā s nedaudz pagaidī t, lai angliski runā još ie darbinieki kaut ko pajautā tu. Vispā r radā s iespaids par kaut kā du nesakā rtotī bu, brī ž iem bija apjukums ar pā rtikas kartē m, daž reiz ar dvieļ iem spa, tad ar spa atslē gā m, tad ar ragaviņ ā m, 5 zvaigž ņ u viesnī cai tas kaut kā nav ļ oti. Neskatoties uz š iem nelielajiem trū kumiem, labi pavadī jā m laiku, ī rē jā m gan somu, gan ledus ragavas. Mē s daudz staigā jā m un elpojā m svaigu gaisu. Pastaigā jā mies pa rotaļ u laukumu, tas atrodas aiz viesnī cas. Apkā rt ļ oti skaists un liels parks. Spa ar vienu slidkalniņ u vecā kiem bē rniem un vienu mazajiem, tur ir hammam, sauna, liels regulā rs baseins un notiek ū dens aerobikas nodarbī bas. Nu, galvenais baseins ar visā dā m strū klā m un masē tā jiem, ū denskritums, kubls, labi, uz ielas var izpeldē t baseinā . Mums patika! : )
Зимние каникулы Коттедж Зимние каникулы Зимние каникулы Зимние каникулы Зимние каникулы Зимние каникулы Зимние каникулы


iemiesojums petrushka94
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель в пяти километрах от центра Иматры, на берегу озера Саймаа, подходящий как для отдыха, так и для деловых встреч. Он состоит из двух корпусов - Promenade, пользующийся популярностью среди семей с детьми, и обновленный Spa Hotel. Номера только для некурящих.

Atrašanās vieta Ж/д вокзал находится в 5 км, аэропорт (Лаппенранта) – в 40 км, автобусная остановка - в нескольких десятках метров от отеля.
Viesnīcā

бесплатная автостоянка, несколько ресторанов (все для некурящих), летняя терраса, spa-центр, салон красоты, медицинский центр, спортивный центр (бадминтон, сквош, теннис, волейбол, баскетбол, настольный теннис и т.д.), 8 конференц-залов. Освещенная лыжня протяженностью 10 км находится неподалеку. В 500-х метрах от отеля есть песчаный пляж.

FAQ