Filvarok nad Gukom 2*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.910
№1 viesnīcas reitingā Šēšors
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.5 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Jauna trīsstāvu māja ar 7 istabām (14 gultasvietas), atrodas ciematā. Sheshory, 2 km no Kolomya-Kosov šosejas (R-24).Vairāk →
аватар Iskra82
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta Mini-viesnī cā "Filvarok nad Gukom" atstā ja tikai daudz pozitī vu iespaidu! - perfekta numura un viesnī cas tī rī ba; -pieklā jī gs, uzmanī gs un ā tri reaģ ē t uz pieprasī jumiem darbinieki -ī paš s paldies Gaļ inai Petrovnai (administratore) un Gaļ inai, oficiantei, par gardo ē dienu un labo gribu. … Tomēr ▾ Atpū ta Mini-viesnī cā "Filvarok nad Gukom" atstā ja tikai daudz pozitī vu iespaidu!
- perfekta numura un viesnī cas tī rī ba;
-pieklā jī gs, uzmanī gs un ā tri reaģ ē t uz pieprasī jumiem darbinieki
-ī paš s paldies Gaļ inai Petrovnai (administratore) un Gaļ inai, oficiantei, par gardo ē dienu un labo gribu.
Ja meklē jat mieru un klusumu prom no rosī gā s metropoles, jū s esat 100% š eit. Un vē l jo vairā k ar bē rniem!
Es vē los atzī mē t š ī s viesnī cas ī paš o un lielo +. Virtuvē no vakardienas lī dz š odienai nekā di priekš darbi nenotiek, viss tiek gatavots svaigā veidā , no naž a, pē c Jū su vē lmē m. Nekā tā da nav – š odien ē dienkartē ir zupa un borš č s pusdienā s – tas ir vienī gais, no kā vari izvē lē ties. Jū s varat izvē lē ties, ko sirds kā ro un uz kā du laiku vē laties. Tas ir ļ oti ē rti. Ja, piemē ram, esi devies uz kalniem, tad tikai jā brī dina administratore, ka kavē ji un svaigā s un siltā s pusdienas vai vakariņ as tevi gaidī s ierodoties viesnī cā .
Jā , tieš ā m nav bail atnā kt uz š o viesnī cu pat ar maziem bē rniem un pabarot tos ar ē dienu no virtuves.
Viņ i mū s konsultē ja un palī dzē ja atpū tas un ekskursiju organizē š anā .
IESAKU! ! !
Номера на фото и в реале полностью соответствую! Все! У меня была возможность посмотреть.
аватар tiger012
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
7 dienas neaizmirstamu piedzī vojumu, lieliska vieta atpū tai, no logiem paveras skats uz kalnu upi, kur var peldē ties, 200 metru attā lumā no Sudraba ū denskrituma, ē dienkarte, ē dienu kvalitā te un daž ā dī ba man patika, cenas pieņ emamas. … Tomēr ▾ 7 dienas neaizmirstamu piedzī vojumu, lieliska vieta atpū tai, no logiem paveras skats uz kalnu upi, kur var peldē ties, 200 metru attā lumā no Sudraba ū denskrituma, ē dienkarte, ē dienu kvalitā te un daž ā dī ba man patika, cenas pieņ emamas.
Ī paš i vē lamies atzī mē t administratores Tatjanas un Oksanas un Jū lijas draudzī gumu un viesmī lī bu un sirsnī go uzņ emš anu. Viņ i jutā s kā mā jā s. Daudzas interesantas ekskursijas: Privā tais aitu muzejs "Kosmatska Pysanka" Kosmach ciems, I. Franko muzejs Kryvorivnya ciems, atceļ ā varat apmeklē t foreles, kuras noķ ersiet un pagatavosiet kopā ar jums, Pistan ciematā celtajā koka baznī cā . 1600, Mež a muzeja skulptū ras
Шешоры Шешоры возле церкви  село  Пистынь Деревянная церковь 1600г село Пистынь в районе села Пистынь Форели много не бывает село  Космач
аватар victoriya777
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su ģ imene, kurā ir trī s diezgan mazi bē rni, es un mans vī rs ar lielu prieku atpū tā mies š ajā gleznainajā nostū rī augusta sā kumā . Saņ ē mu vispozitī vā kā s emocijas no viesnī cas un atpū tas aktivitā š u saraksta! Numuri tieš ā m atbilst visā m Suite prasī bā m! - tie ir plaš i, glī ti koka, tī ri, aprī koti ar kvalitatī vā m mē belē m un veļ u. … Tomēr ▾ Mū su ģ imene, kurā ir trī s diezgan mazi bē rni, es un mans vī rs ar lielu prieku atpū tā mies š ajā gleznainajā nostū rī augusta sā kumā . Saņ ē mu vispozitī vā kā s emocijas no viesnī cas un atpū tas aktivitā š u saraksta! Numuri tieš ā m atbilst visā m Suite prasī bā m! - tie ir plaš i, glī ti koka, tī ri, aprī koti ar kvalitatī vā m mē belē m un veļ u. Un bē rniem, kuriem patī k "soļ i", tika uzstā dī tas skaisti izgrebtas durvis, lai mazulis nenokristu! Ļ oti garš ī gs mā jā s gatavots ē diens, un mū su gadu vecajai meitiņ ai tika pagatavotas gardas putras un zupas, un viņ a tā s arī ē da! Veselī bas ū dens pie baseina un netā lu esoš ā upe mū s un mū su bē rnus sacietē ja un dziedinā ja! Brī niš ķ ī gi braucieni un ekskursijas: pie mež a pē c derī gā m ogā m, pie Svē tā Nikolaja muiž as, pē c č etrgadī gā dē la lū guma devā s 4 reizes ! , netā lu no rezervā ta dzī vniekiem, pie ū denskrituma!
Un ī paš s gods un pateicī ba viesnī cas administratorē m Tatjanai un Oksanai, kuras ar pā rcilvē cisku enerģ iju un neviltotu rū pī bu padarī ja ā das svē tkus viesnī cā priecī gus, tā pē c vē los š eit atgriezties vē lreiz!
аватар PureHorror81
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja runā jam reā listiski, tad Š eš ori galvenā atpū ta un izklaide ir kalni un daba. Filvarkam vajadzē ja tikai nodroš inā t ē rtu miegu un brokastis + vē lā s vakariņ as. Jo no 9 lī dz 21 ikdienā iepazinā mies ar Karpatu apskates objektiem : )). … Tomēr ▾ Ja runā jam reā listiski, tad Š eš ori galvenā atpū ta un izklaide ir kalni un daba. Filvarkam vajadzē ja tikai nodroš inā t ē rtu miegu un brokastis + vē lā s vakariņ as. Jo no 9 lī dz 21 ikdienā iepazinā mies ar Karpatu apskates objektiem : )).
Varbū t sā kš u ar cenu, tā ir ļ oti augsta, salī dzinot ar tuvē jā m lī dzī gā m iestā dē m, 2-3 reizes, un, ja piestā t kempingā pie upes vai ī rē jat istabu, tad 5-10 reizes. Par š o naudu dabū jam istabu ar labu iekā rtojumu, bez tē jkannas vai interneta formā m, bet tī ru un skaistu. Vilš anā s saplī susi duš a (tec) un tā pati tualete. Pusotrs kanā ls pa TV, pa visu izklaides teritoriju bē rniem tikai 1 š ū poles un 2 soliņ i, iekš ā viss skaisti bet garlaicī gi. izmazgā ts, noslaucī ts ū dens, noskalota tualete arī . Pa logiem skats uz pagalmu un , skaņ as izolā cijas ziņ ā varē tu labi konkurē t, izņ emot varbū t ar aizkaru, jo viesu kliedzieni vai vienkā rš i peldē š ana tuvumā upē noteikti neļ aus pietiekami gulē t.
No plusiem es atzī mē š u virtuvi, iespē jams, ka š eit ir 5+, un esiet gatavs maksā t daudz, bet tas ir tā vē rts, it ī paš i kartupeļ i un banuš s, brokastis ir iekļ autas cenā . Palieciet bez vakariņ ā m vai pusdienā m.
Personā ls draudzī gs, viss ir pareizi. Ir iznomā jami velosipē di diezgan pieņ emamā lī menī , lai gan tikai 2 : ))). Ī paš uma iekš puse un eksterjers ir gaumī gi noformē ts, viss skaisti un ē rti, ir autostā vvieta. Iecienī ta peldvieta ir kalnu strauts un daž ā da lī meņ a kafejnī cas no uzkodā m lī dz restorā na tipam. Veikals, aptieka utt.
аватар sim2406
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. reize Karpatos. Uzreiz teikš u, ka viesnī ca brī niš ķ ī ga, personā ls draudzī gs, ē diens izcils. Man ļ oti patī k apkā rtne, ž ē l, ka bija vē ss un lietains un nevarē jā m izpeldē ties ū denskritumos, bet daba ir forš a, jā iet karstumā un vasaras 2 pusē bū s ogas un sē nes un iedegums un aktī vas pastaigas kalnos. … Tomēr ▾ 1. reize Karpatos. Uzreiz teikš u, ka viesnī ca brī niš ķ ī ga, personā ls draudzī gs, ē diens izcils. Man ļ oti patī k apkā rtne, ž ē l, ka bija vē ss un lietains un nevarē jā m izpeldē ties ū denskritumos, bet daba ir forš a, jā iet karstumā un vasaras 2 pusē bū s ogas un sē nes un iedegums un aktī vas pastaigas kalnos. Mē s ar prieku nā ksim vē lreiz.
Малый Гук
аватар valbro
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
гарний настрій масса задоволення Чудовий післявесільний час природа чудова
аватар mumikkk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas kā ģ imene (es, vī rs, meita - 9 gadi). Ar mums bija draugi (arī mamma, tē tis, meita - 7 gadi). Svē tki ir vienkā rš i fantastiski! Pirmkā rt, lieliski dzī ves apstā kļ i. Skaistas, tī ras telpas, visas no koka. Tas smarž o tik jauki! Skats pa logu mani, kā pilsē tas iedzī votā jam, vienkā rš i pā rsteidza uz vietas. … Tomēr ▾ Atpū tas kā ģ imene (es, vī rs, meita - 9 gadi). Ar mums bija draugi (arī mamma, tē tis, meita - 7 gadi). Svē tki ir vienkā rš i fantastiski! Pirmkā rt, lieliski dzī ves apstā kļ i. Skaistas, tī ras telpas, visas no koka. Tas smarž o tik jauki! Skats pa logu mani, kā pilsē tas iedzī votā jam, vienkā rš i pā rsteidza uz vietas. Kalni, mež s, pie mā jas ganā s govis, dzied gaiļ i. Kā pasakā ! Ū denskritumi netā lu no viesnī cas. Viņ i sauļ ojā s uz akmeņ iem, peldē jā s dzidrajā s kalnu upē s. Ekskursijas – vismaz katru dienu! Tas man ir ļ oti svarī gi, jo atvaļ inā jums jū rā man š ķ iet garlaicī gi.
Vē los izcelt administratori Tanju. Pateicoties tam, atpū tnieki daudzē jā dā ziņ ā izjū t rū pes un pastā vī gu uzmanī bu. Un, kas ir ī paš i jauki, ir sajū ta, ka tas viss ir patiesi, nevis tā pē c, ka atpū tnieki ir ienā kumu avots. Mū su laikā liels retums.
Pē tera kungs bija mū su gids. Ļ oti daudzpusī gs cilvē ks. Cilvē ks, kurš aizraujas ar savu darbu. Vada neprā tī gi interesantas ekskursijas.
Es aizmirsu uzrakstī t par pā rsteidzoš o viesnī cas virtuvi. Un tagad es biju izsalcis un uzreiz atcerē jos : )! Viss garš ī gi, paš taisī ts, lielas porcijas. Uzreiz ir jū tams, ka sagatavojies nevis atpū tai kompā nijā , bet ar dvē seli nelielam cilvē ku skaitam. Tik garš ī gi. Tagad es zaudē ju svaru : (.
Un es pievienoš u vē l daž as bildes. Padalī š os ar skaistumu. Ž ē l, ka fotogrā fija nevar nodot to gaisu. Pirmā s dienas man bija tieš a saindē š anā s ar skā bekli; ).
Esam gandarī ti par pā rē jo. Uz Filvaroku braucam arī nā kamgad.
На полонині Росохата, що над селом Шешори. Купання у водоспаді Гук. Катання на фірі. Антицелюлітний масаж у водоспаді. Неймовірні  відчуття! Це Всередині У печері Довбуша. Дуже цікаво! Але треба ще й вилізти звідти :))) Зимова  постіль та літня постіль Св. Миколая.
аватар lili_savchenko
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Un mē s esam viena ģ imene ar 7 gadus vecu bē rnu, kas tika minē ts iepriekš ē jā apskatā . Pilnī bā piekrī tu visam teiktajam. Kā manam vī ram patika ik dienas atkā rtot: "Š ī s ir debesis uz zemes! " Es tieš ā m negribē ju iet prom. … Tomēr ▾ Un mē s esam viena ģ imene ar 7 gadus vecu bē rnu, kas tika minē ts iepriekš ē jā apskatā . Pilnī bā piekrī tu visam teiktajam. Kā manam vī ram patika ik dienas atkā rtot: "Š ī s ir debesis uz zemes! " Es tieš ā m negribē ju iet prom. Bē rnam ir daudz pozitī vu iespaidu. "Filvarkā " viss padomā ts ne tikai ē rtai atpū tai, bet arī interesantai laika pavadī š anai. Nebija jā bū t garlaicī gi.
Ē diens no svaigā kajiem produktiem tika gatavots pē c pasū tī juma, un bija jū tams, ka cilvē ki ieliek savu dvē seli jebkuru ē dienu gatavoš anā . Mū su meita ir ļ oti izvē lī ga ē dienam, un tomē r, visiem par lielu izbrī nu, viņ a ar prieku ē da tos ē dienus, no kuriem vienmē r bija atteikusies: salā tus, borš č u, kā postu tī teņ us, syrniki ar rozī nē m, pankū kas ar ā boliem un klimpas ar mellenē m, pila uzvar ( ļ oti garš ī gs). Brokastu, pusdienu, vakariņ u laiks tika noteikts katru dienu pē c mū su vē lmes, un paš i ē dieni tika pielā goti atkarī bā no mū su vē lmē m.
Tā pat nevaram klusē t par vietē jo sē ņ u lielumu un kvalitā ti. Un bez laipnā viesnī cas personā la palī dzī bas mē s nebū tu varē juš i novē rtē t brī niš ķ ī go balto sē ņ u un gaileņ u garš u! ! ! Liels paldies, ka IZGLĀ BJĀ T MŪ SU SĒ NES!! !
Mans vī rs sapņ o par ziemas brī vdienā m "Filvarka nad Hukom", lai apmeklē tu vietē jā s slē poš anas trases un pirti, bet, pat ja mē s nevaram ierasties ziemas brī vdienā s, tad vasarā mē s noteikti paliksim savā iecienī tā kajā viesnī cā ! Priekš ā vē l Hoverlas iekaroš ana, braucieni uz mež u pē c sē nē m un ogā m. . . protams, ne bez Petra Ivanovič a Zadorož ņ uka pavadī juma.
Пляж Возле водопада Ещё раз спасибо Татьяне и всему персоналу! Особенная благодарность поварам в оказании помощи грибам! На пляже В номере после посещения ярмарки В зале отдыха В каминном зале
аватар exclusive2006
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti labi atpū ties! ! ! ! ! ! ! Patī kams un pieklā jī gs personā ls, garš ī gi ē dieni. Ideā la vieta, kur atpū sties kopā ar bē rniem. … Tomēr ▾ Ļ oti labi atpū ties! ! ! ! ! ! ! Patī kams un pieklā jī gs personā ls, garš ī gi ē dieni. Ideā la vieta, kur atpū sties kopā ar bē rniem.
Гарний відпочинок
аватар Mandrivniki
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2010. gada jū nija vidū atpū tā s Filvarkā . Neapstrī dams, ka pirmais iespaids par iestā di veidojas no sliekš ņ a un rada noskaņ u visai svē tkiem. Tā dā noskaņ ojumā bijā m jau ierodoties "Filvarka" pagalmā – viņ a komanda mū s jau priecī gi sagaidī ja uz sliekš ņ a. … Tomēr ▾ 2010. gada jū nija vidū atpū tā s Filvarkā . Neapstrī dams, ka pirmais iespaids par iestā di veidojas no sliekš ņ a un rada noskaņ u visai svē tkiem. Tā dā noskaņ ojumā bijā m jau ierodoties "Filvarka" pagalmā – viņ a komanda mū s jau priecī gi sagaidī ja uz sliekš ņ a. Kad mū s aizveda uz istabu, bijā m patī kami pā rsteigti par perfekto telpas tī rī bu un svaigiem ziediem uz kumodes. Ī paš s restorā na akcents ir virtuve - Ļ OTI GARŠ Ī GI! ! ! ! ! Š efpavā re Ludmilas kundze sarī kos brī vdienas jums un jū su vē deram. Un ī paš s paldies Tatjanai - š ī visa meistarē m - sirsnī gai, cienī gai, laipnai, centī gai, vienmē r smaidī gai, bez viņ as "Filvarok" grū ti iedomā ties. Paldies viņ ai un visam personā lam par labu atpū tu un patī kamajiem iespaidiem!
Nu ī sumā:
ISTABA: LCD TV, kondicionieris, hidromasā ž as duš a, viss darbojas nevainojami. Gulta ar ortopē disko matraci, balta gulta, dvieļ i.
TERITORIJA: labiekā rtota, naktī apgaismota, ir sava autostā vvieta, viss apsargā ts.
Ē DINĀ JUMI: brokastis iekļ autas cenā (Izlasot vietnē , ka cenā ir iekļ autas brokastis, bija diezgan skeptiski noskaņ oti, labi padomā ju, ka ir kafija, maize un sviests, desiņ as un viss. Nekas tamlī dzī gs, nav standarta kompleksi, jū s izvē laties ne tikai ko tieš i tu ē dī si, un arī stundu, par kuru tev to visu atdot, lieliski! ). Pusdienas, vakariņ as - pē c pieprasī juma, pē c ē dienkartes un garš ī gi.
ATPŪ TA: Atseviš ķ a kamī nzā le ar LCD TV, DVD atskaņ otā ju un karaoke, pirts, biljards, teritorija, bā rbekjū , nolaiš anā s no teritorijas uz kā pnē m uz savu pludmali, sauļ oš anā s krē sli, peldē š anā s upē , pā rgā jieni mež ā sē ņ ot un ogot.
Daba: Ū denskritumi - skaistums.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kissulya
Apsveicam! Sakiet, vai varat palikt uz laiku no 30. decembra līdz 5. janvārim un cik tas maksās trim. Kā arī – vai pie jums ir iespējams braukt ar ragaviņām un gultām un vai ir inventāra noma. Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums felvarok
‹ Viesnīca Filvarok nad Gukom 2*

Новый трехэтажный дом на 7 номеров (14 мест), находится в с. Шешоры, 2 км от трассы Коломыя — Косов (Р-24).

Viesnīcā

На первом этаже — рецепция с холлом, комната отдыха с камином (мягкий уголок, плазменный телевизор, DVD, караоке), санузел, (умывальник, туалет), ресторан на 20 человек (плазменный телевизор, аквариум), 2 номера полулюкс.
На втором этаже — полулюкс, полулюкс "2+1", 2 люкса и номер "VIP-люкс".
На цокольном этаже — сауна и бильярд.
На территории есть мангал.
Отопление: автономное водяное.
Водоснабжение: холодная и горячая вода постоянно (родниковая).

Adrese Ивано-Франковская область
Косовский р-н
с. Шешоры
Tālruņi: Тел.: +38 (067) 342-02-35
Тел./факс: +38 (03478)5-83-90
Tīmekļa vietne: Filvarok nad Gukom
FAQ