Vedmezha Gora 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 9.110
№3 viesnīcas reitingā Jaremče
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.6 Tīrība
7.1 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Ģimenes atpūtas komplekss "Medvezhya Gora" ir zaļa slēgta aizsargājama teritorija meža zonā. Šeit jūs atradīsiet minerālu avotu ar kristāldzidru ūdeni un unikālu Lāču taku ar daudzveidīgu dabas ainavu. Arī viesnīcas teritorijā ir atpūtas zonas ar lapenēm, peldbaseiniem un tarifiem, tiek nodrošināta autostāvvieta. Komplekss atrodas Karpatu nacionālajā parkā, un pa logiem paveras gleznainas kalnu un apkārtnes ainavas. Netālu no viesnīcas atrodas voljērs ar dažādiem dekoratīviem putniem un savvaļas dzīvniekiem. Šeit var vērot briežu, mežacūku, lapsu, pāvu dzīvi. Komplekss sastāv no mājīgas viesnīcas, kotedžām un kotedžām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Vedmež ha Gora kompleksā . Mē s to izvē lē jā mies, jo š is komplekss atrodas blakus zoodā rzam. Iesaku visiem doties tur atpū sties. Viss bija brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Vedmež ha Gora kompleksā . Mē s to izvē lē jā mies, jo š is komplekss atrodas blakus zoodā rzam. Iesaku visiem doties tur atpū sties. Viss bija brī niš ķ ī gi.
аватар Ruslan04
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies š eit uzkost, pē c draugu ieteikuma. Nedaudz pastaigā jā mies pa teritoriju. Š ī viesnī ca ir diezgan interesanta un unikā la, ik pē c 5 metriem - ziņ kā rī ba pē c foto. Teritorijā atrodas zoodā rzs. Un tagad par galveno - virtuvi. … Tomēr ▾ Ieradā mies š eit uzkost, pē c draugu ieteikuma. Nedaudz pastaigā jā mies pa teritoriju. Š ī viesnī ca ir diezgan interesanta un unikā la, ik pē c 5 metriem - ziņ kā rī ba pē c foto. Teritorijā atrodas zoodā rzs.
Un tagad par galveno - virtuvi. Biju patī kami pā rsteigta par ē dienu š ajā kompleksā . Ē diens ir ā rkā rtī gi garš ī gs (š o vietu iekļ ā vu savā sarakstā "Noteikti apmeklē jiet vē lreiz") un cenas saprā tī gas. 500 gr. mē s č etri knapi paspē jā m pasū tī t pusdienas.
Kas vē las gardas uzkodas Karpatos, proti, Bukovelas-Jaremč es-Vorohtas apgabalā , iesaku š o vietu!
аватар deemusik
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija ļ oti labi, ē rtī bas, stā voklis, apkalpoš ana, personā ls - LABI BIEDRI! BET! Kas man nepatika Mū su viesnī cā viens no ē dieniem brokastī s bija olu kulteni ar tomā tiem. Kā "tomā ti" bija tomā ti mikroskopiski atgriezumi, biež i vien neapstrā dā ti un pat ne cepti. … Tomēr ▾ Viss bija ļ oti labi, ē rtī bas, stā voklis, apkalpoš ana, personā ls - LABI BIEDRI! BET!
Kas man nepatika Mū su viesnī cā viens no ē dieniem brokastī s bija olu kulteni ar tomā tiem. Kā "tomā ti" bija tomā ti mikroskopiski atgriezumi, biež i vien neapstrā dā ti un pat ne cepti. Sī pols salā tos izskatī jā s apmē ram tā pat.
Gaiš ajā diennakts laikā darbojā s ā mururbji, motorzā ģ i, tika uzstā dī ti kondicionieri ar š ausmī gu urbju gaudoš anu ar pusmetra urbjiem, bet kaut kur dvē seles dziļ umos saprotu, ka viņ iem nav citas izvē les, vajag paplaš inā ties.
аватар azozulina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir lieliski. Serviss+ apkā rtne ir ļ oti skaista Istaba ir lieliska Teritorijā ir viss nepiecieš amais. Virtuve ir ļ oti garš ī ga (viens mī nus neliela izvē le) Bija 3. reize. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski.
Serviss+
apkā rtne ir ļ oti skaista
Istaba ir lieliska
Teritorijā ir viss nepiecieš amais.
Virtuve ir ļ oti garš ī ga (viens mī nus neliela izvē le)
Bija 3. reize.
аватар angelpetit
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jaremč ē atpū tā mies otro reizi. Viesnī ca man ļ oti patika, teritorija ļ oti skaista: lapenes, ū denskritumi, skaists apsildā ms baseins. Visur ļ oti tī rs, viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Labas pirtis. Ļ oti laba atraš anā s vieta, skaists skats uz kalniem. … Tomēr ▾ Jaremč ē atpū tā mies otro reizi. Viesnī ca man ļ oti patika, teritorija ļ oti skaista: lapenes, ū denskritumi, skaists apsildā ms baseins. Visur ļ oti tī rs, viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Labas pirtis. Ļ oti laba atraš anā s vieta, skaists skats uz kalniem. Istabas arī ļ oti tī ras un ē rtas (paņ ē ma kotedž u). Mī nusi ir lapseņ u invā zija, kas iekrī t baseinā (nu ar to grū ti tikt galā ) un ne pā rā k daudzveidī gas brokastis restorā nā , un jums arī bija jā gaida 30-40 minū tes, lī dz trauks tiek izņ emts. Tā pat istabā s nav kondicioniera, ja ā rā ir karsts, tad istabā (ī paš i otrajā stā vā ) ir smacī gs. Un apkuri droš i vien ieslē dz rudenī , tas ir, ja ir auksts (kas Rietumukrainā biež i notiek pat vasarā ), tad istabā s nav sildī tā ja. Bet tie visi ir sī kumi, visos citos aspektos viesnī ca ir 5+. Yaremche cena nav lē ta, tač u tā sevi pilnī bā attaisno.
аватар Mykola79
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Garda virtuve, ē rta un tī ra istaba, kvalitatī vs serviss, pā rdomā ta izklaide bē rniem - bē rnistaba un animā cija. Ar iekā rtoš anos un dzī voš anu problē mu nebija (izņ emot sā kumā siltumu istabā , bet tas tika atrisinā ts). … Tomēr ▾ Garda virtuve, ē rta un tī ra istaba, kvalitatī vs serviss, pā rdomā ta izklaide bē rniem - bē rnistaba un animā cija. Ar iekā rtoš anos un dzī voš anu problē mu nebija (izņ emot sā kumā siltumu istabā , bet tas tika atrisinā ts). Kad mē s aizgā jā m, viņ i mū s pavadī ja ar medu. Sī kums, bet jauki!
аватар vadim604
‹ Viesnīca Vedmezha Gora 3*
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mazajiem viesiem ģ imenes kū rorta Vedmezha Gora animatori ir sagatavojuš i daudz interesantu lietu. … Tomēr ▾ Mazajiem viesiem ģ imenes kū rorta Vedmezha Gora animatori ir sagatavojuš i daudz interesantu lietu.
аватар igorstrazhevych
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta atpū tai. Mē s tur bijā m Vecgada vakarā . Draudzī gi puiš i reģ istratū rā satiekas un ar siltiem vā rdiem (un pat medus) aizbrauc prom. Kolyba nav slavē jama - ļ oti garš ī ga un ā tra. Izvē lne ok. Salī dzinā jumam varat doties uz netā lu esoš o zem tilta. … Tomēr ▾ Lieliska vieta atpū tai. Mē s tur bijā m Vecgada vakarā . Draudzī gi puiš i reģ istratū rā satiekas un ar siltiem vā rdiem (un pat medus) aizbrauc prom.
Kolyba nav slavē jama - ļ oti garš ī ga un ā tra. Izvē lne ok. Salī dzinā jumam varat doties uz netā lu esoš o zem tilta. Mī li savē jo vē l vairā k. Ja cilvē ku ir daudz, galdiņ u labā k rezervē t iepriekš .
Teritorija skaista: lī kumainas kā pnes, lapenes, mā jas ar griliem, mā jiņ as, rotaļ u laukumi, ezers ar dzī viem gulbjiem un pī lē m pie -14, voljers ar mī ļ iem zvē riņ iem (pat asinskā riem kuiļ iem der).
Izbraucot cauri Jaremč ei, kompleksa atraš anā s vieta š ķ ita ideā la: skaists skats uz kalniem, upe, tilts, ū dens avots, veikali ar tū ristu apskates objektiem, zirgi pastā vī gi jā j (satiksme nogurusi 5. dienā ), tad ir ū denskritums. Apkā rtnē ir tikai viens veikals. Pē c cenā m: vizinā ties ar zirgu kamanā s 100 UAH/pers. , kvadraciklos 600 UAH/st.
Standarta plus labs numurs. Viss ir labi un tī rs. Wifi darbojas. Kopumā es iesaku
аватар Innakh
Š oziem mē s ar vī ru un dē lu nolē mā m atpū sties Karpatos. Grū tī bas bija ar viesnī cas izvē li, jo. vī ram patika milzī gā viesnī ca ar visā dā m izklaidē m, bet man gribē jā s kaut ko klusā ku. Rezultā tā vienojā mies par viesnī cu Medvezhya Gora netā lu no pilsē tas centra. … Tomēr ▾ Š oziem mē s ar vī ru un dē lu nolē mā m atpū sties Karpatos. Grū tī bas bija ar viesnī cas izvē li, jo. vī ram patika milzī gā viesnī ca ar visā dā m izklaidē m, bet man gribē jā s kaut ko klusā ku. Rezultā tā vienojā mies par viesnī cu Medvezhya Gora netā lu no pilsē tas centra. Ierodoties, tikā m ā tri iekā rtojuš ies un ī si pastā stī ti par apkā rtni. Kopumā Jaunā gada brī vdienas pagā ja ar blī kš ķ i. Ī paš i man patika zivju mizoš ana, vī ram pirts un biljards, bet dē lam patika bē rnu klubiņ š un Valera briež i vietē jā zoodā rzā , ko viņ š ļ oti gribē ja katru rī tu pabarot un galu galā pasū tī ja Ziemassvē tku vecī tim mī ksto rotaļ lietu - briedi. . Starp citu, tā s ir divas labas lietas. Viesnī cas mā jaslapā nekas nebija teikts par bē rnu animā ciju un par to mū s informē ja administratore ierodoties. Animatori Maksimam paņ ē ma pusi dienas un mē s ar vī ru varē jā m atpū sties pirtī vai pastaigā ties. Vienī gā problē ma bija katru reizi vest dē lu uz pusdienā m no bē rnistabas. Un viņ i katru dienu devā s uz aplokiem ar dzī vniekiem, jo. viesnī cas viesiem tas ir bez maksas. Man patika arī izjā des un braukš ana ar ragaviņ ā m. Viss ir forš i, bet bija arī mī nusi: starp viesnī cu un restorā nu ir daudz pakā pienu, kuriem ir bail nokā pt ledū , lai gan celiņ i ir kaisī ti. Ē dienu istabā viņ i nedod, un, ja dod, tad kastē s, un par biljardu maksā .
Bet kopumā ar atpū tu esam ļ oti apmierinā ti un jau esam apsolī juš i dē lam atbraukt vasarā .
аватар kuptchak
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
mū su ģ imene nolē ma svinē t ģ imenes svē tkus - dzimš anas dienu Jaremč ē , tam izvē lē jā mies atpū tas kompleksu "Lā č u kalns". Bez mū su ģ imenes bija vē l divi ar bē rniem. Uz divā m atpū tas dienā m atgriezā mies pilni ar labā kajiem atpū tas iespaidiem š ajā viesnī cā : grezni numuriņ i koka mā jā s, kuros apvienota unikā la Karpatu krā sa ar mū sdienī giem atpū tas lī dzekļ iem. … Tomēr ▾ mū su ģ imene nolē ma svinē t ģ imenes svē tkus - dzimš anas dienu Jaremč ē , tam izvē lē jā mies atpū tas kompleksu "Lā č u kalns". Bez mū su ģ imenes bija vē l divi ar bē rniem. Uz divā m atpū tas dienā m atgriezā mies pilni ar labā kajiem atpū tas iespaidiem š ajā viesnī cā : grezni numuriņ i koka mā jā s, kuros apvienota unikā la Karpatu krā sa ar mū sdienī giem atpū tas lī dzekļ iem. Viesnī cas labiekā rtoš ana bija vienkā rš i pā rsteidzoš a - aprī koti rotaļ u laukumi, burvī gs ū denskritums, lapenes grilē š anai - viss visaugstā kajā lī menī . Draudzī gi viesmī ļ i, dzī vā mū zika un nepā rspē jama Karpatu virtuve restorā nā "Koliba" palī dzē ja nosvinē t Dr. augstā kajā lī menī . Liels paldies viesnī cas personā lam un jo ī paš i administratoram Oļ egam, kas ir profesionā lis savā jomā , kā arī ī paš niekiem, kuriem izdevā s izveidot tik pā rsteidzoš i skaistu vietu Jaremč e. Ivans ar Olgu un viņ u kompā niju.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ergleb
Gribam atbraukt slēpot Bukovel laukā 10.martā 4 pieaugušie uz 4dienām Mēs varam dzīvot vienā istabā. Ko jūs varat piedāvāt attiecībā uz izmitināšanu un cik tas maksās? Kā būtu ar pārsēšanos uz Buku?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums Lina.V
Mēs ceļojam ar bērnu un vēlamies slēpot, vai vēlaties būt tuvu pacēlājam?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums svmak
Sakiet, gribam nākt ģimene ar 2 bērniem uz 2-3 dienām. Atrašanās vietas iespējas un cenas augusta beigās ap Neatkarības dienu.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums 72764
Sveiki! Mēs plānojam ierasties Jaremče 2011. gada 4. februārī uz 4 dienām. Gribētos apskatīt apskates vietas, ieelpot gaisu un doties slēpot. Cik tālu ir trase no jūsu viesnīcas? kāda ir cena par trim naktīm trīsvietīgā numurā.paldies
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Evagrin
Labdien! Vēlos uzzināt istabu izmaksas brīvdienās! Mēs ar vīru plānojam 2.-3.janvārī doties uz Jaremču.Man ļoti patika jūsu viesnīca!
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vadim604
‹ Viesnīca Vedmezha Gora 3*

Семейный рекреационный комплекс «Медвежья гора» — это зеленая закрытая охраняемая территория в лесной зоне. Здесь вы найдете минеральный источник с кристально чистой водой и уникальный маршрут «Медвежья тропа» с разнообразным природным ландшафтом. Также на территории отеля расположены зоны отдыха с беседками, бассейны и ставок, предусмотрено место для парковки. Комплекс находится в Карпатском национальном парке, а из окон открываются живописные пейзажи гор и окрестностей. Рядом с отелем расположено вольерное хозяйство с различными декоративными птицами и дикими зверями. Здесь можно наблюдать за жизнью оленей, кабанов, лисиц, павлинов. Комплекс состоит из уютного отеля, коттеджей и шале.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1,5 км от ж/д вокзала Яремче, в 27,9 км от ж/д станции г. Ворохта, в 61,6 км от ж/д вокзала г. Ивано-Франковск и 60 км от аэропорта Ивано-Франковска. Буковель — 35 км, Яблуница — 32 км, Ворохта — 30 км, Говерла — 55,3 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, конференц-зал до 20-ти чел., сувенирный магазин, ресторан украинской кухни, зоны отдыха с беседками (с мангалами — дрова, разжигание платно), 1 открытый бассейн для взрослых бесплатно (глубина: 1,5 м, площадь: 30 м2, температура: 27 градусов, работает с мая месяца), у бассейеа есть терраса для загара с шезлонгами, а также раздевалки и душевые комнаты с полотенцами.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-бассейн для детей бесплатно (глубина: 1 метр, температура: 27 градусов). Посетителям до 3 лет необходимо одевать подгузники для плавания. Для тех, кто учится плавать, предусмотрены надувные круги. Клуб «Веселый медвежонок» — два этажа развлечений. На первом – обустроенная территория для мастер-классов, просмотров мультфильмов и вечерних дискотек. Программа активности меняется каждую неделю. Второй этаж — зона активного отдыха. Здесь разместились лабиринты с преградами, бассейны, наполненные шариками, столы для настольного тенниса и футбола.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
Izklaide un sports Экскурсии и походы, дартс, велопрогулки. Естественный горный источник с лечебно-столовой водой. Магний и кальций насыщают воду и способствуют укреплению пищеварительной системы: потребление налаживает отток желчи, очищает желудок и мочевые пути, способствует лучшему усвоению микро- и макроэлементов. Расположен рядом с отелем. Вольерное хозяйство с различными декоративными птицами и дикими зверями. Здесь можно наблюдать за жизнью оленей, кабанов, лисиц, павлинов. Расположено рядом с отелем. Курорт «Медвежья гора» находится в живописном уголке гор и граничит с Карпатским национальным природным парком. На территории комплекса также находится «Медвежья тропа», знаменитая своим уникальным ландшафтом.
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле (17 номеров), коттеджном апартаменте (8 номеров) и шале (3 домика).

Istabās

Кондиционер (не везде), шкаф для одежды, ЖК-телевизор (спутниковое телевидение), сейф, Wi-Fi (бесплатно), телефон, холодильник/мини-бар, электрический чайник и набор для приготовления чая/кофе, оборудованный кухонный уголок (в некоторых коттеджах и шале), санузел (душ, туалет, умывальник, набор для личной гигиены, халаты итапочки, фен), балкон.

Adrese ул. Грушевского, 29, Ивано-Франковская обл., г. Яремче, Украина
Tālruņi: +38 098 371-51-52
+38 066 315-39-41
+38 093 838-88-41
Tīmekļa vietne: Vedmezha Gora
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.