Royal Court Hotel 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Prāga
9.0 Numurs
9.6 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.8 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca Royal Court atrodas Prāgas centrā, bijušā 19. gadsimta karaļa galma ēkā. Atrodas pašā Jaunpilsētas centrā, tas kļūs par jūsu mājām jūsu uzturēšanās laikā Prāgā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm vai draugiem.Vairāk →
аватар elena_t.70
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atpū tā mies ar meitu Prā gā un nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Ko lai saka, mums ļ oti patika, reģ istratū rā strā dā ļ oti vē rī gi puiš i, visi runā krieviski, mums tas bija svarī gi, visi pastā stī s kā kur nokļ ū t, ierodoties prasī s kā pagā ja diena. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies ar meitu Prā gā un nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Ko lai saka, mums ļ oti patika, reģ istratū rā strā dā ļ oti vē rī gi puiš i, visi runā krieviski, mums tas bija svarī gi, visi pastā stī s kā kur nokļ ū t, ierodoties prasī s kā pagā ja diena. Brokastis garš ī gas un daudzveidī gas, paē dā m un bijā m paē duš i lī dz pusdienā m. Istabā viss tī rs, tī rī ts katru dienu, liels paldies istabenei. Ja mē s atkal ieradī simies Prā gā , mē s paliksim tikai š eit, un es noteikti ieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā augstā kā s klases numurā . Gribu sā kt ar to, ka pie ieejas sajauca telpas kategoriju, par ko tomē r uzreiz atvainojā s ar vī na pudeli. Reģ istratū rā strā dā.2 cilvē ki - meitene un puisis. … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies š ajā viesnī cā augstā kā s klases numurā . Gribu sā kt ar to, ka pie ieejas sajauca telpas kategoriju, par ko tomē r uzreiz atvainojā s ar vī na pudeli. Reģ istratū rā strā dā.2 cilvē ki - meitene un puisis. Es domā ju, ka meitene labā k zina savu profesiju. Viņ a ir draudzī ga un saprot pirmo reizi. Ja reģ istrē jaties ilgā k par 3 dienā m, tiek piedā vā ts spa un ekskursija no viesnī cas (bezmaksas) par to, es gribu teikt, labā k neuzticē ties. Vakar mē ģ inā jā m uz to aizbraukt, tā pē c gids nemaz neieradā s, un pē c stundas gaidī š anas un beidzot nosalš anas izgā jā m no savā kš anas punkta. Brokastis viesnī cā ir labas, bet tas atkarī gs no pavā ru maiņ as. Un tas kompensē personā la neuzmanī bu - tika mainī tas gultas un sabojā ta baterija. Lai gan darbinieki gā ja mū s sagaidī t) viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba un ē rta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nataly1970kr
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca, izvē lē jos vē lreiz. Lieliska atraš anā s vieta, viss tī rs, garš ī gs, bez sū dzī bā m. Cenas / kvalitā tes atbilstī ba. Ja ieš u treš o reizi, tad palikš u š eit … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, izvē lē jos vē lreiz. Lieliska atraš anā s vieta, viss tī rs, garš ī gs, bez sū dzī bā m. Cenas / kvalitā tes atbilstī ba. Ja ieš u treš o reizi, tad palikš u š eit
аватар pudowa.natali
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca pretī stā v ar stā vā m kā pnē m, nav pat elementā ras ierī ces kofera celš anai uz riteņ iem, jā velk manuā li. Viesu vidū bija ģ imene ar mazu bē rnu, viņ iem ar ratiem ir ļ oti neē rti. Viņ i saka, ka š ī ir bijuš ā s karaļ a galma ē ka. … Tomēr ▾ Viesnī ca pretī stā v ar stā vā m kā pnē m, nav pat elementā ras ierī ces kofera celš anai uz riteņ iem, jā velk manuā li. Viesu vidū bija ģ imene ar mazu bē rnu, viņ iem ar ratiem ir ļ oti neē rti. Viņ i saka, ka š ī ir bijuš ā s karaļ a galma ē ka. Vairā k kā cietuma ē ka ar mazā m vieninieku kamerā m. Mū su istaba bija tik maza, ka tajā ienests standarta izmē ra č emodā ns bloķ ē ja kustī bu pa istabu, mums nā cā s tai pā rkā pt. Mē ģ inā jums ieslē gt sildī tā ju beidzā s ar aptumš oš anu telpā . Tika izsaukts elektriķ is, kurš problē mu novē rsa. Pē c vakara pastaigas pa Prā gu vē sa duš a neiepriecinā ja. Darbinieki karstā ū dens trū kumu skaidroja ar jaudas trū kumu, ieteica no rī ta ieiet duš ā .
Brokastis labas, personā ls pieklā jī gs un draudzī gs. Uzskatā m, ka viesnī ca neatbilst deklarē tajai kategorijai (4*). Mē s iesakā m izvē lē ties citu viesnī cu.
аватар Irina_Classic
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jau vairā kus gadus strā dā ju Izraē las tū roperatorā Classic Travel. Tač u pirms tam viņ a strā dā jusi tū risma aģ entū rā , tā pē c viņ ai ir pieredze ne tikai viesnī cu pā rdoš anā Izraē lā , bet arī daudzā s citā s valstī s. … Tomēr ▾ Jau vairā kus gadus strā dā ju Izraē las tū roperatorā Classic Travel. Tač u pirms tam viņ a strā dā jusi tū risma aģ entū rā , tā pē c viņ ai ir pieredze ne tikai viesnī cu pā rdoš anā Izraē lā , bet arī daudzā s citā s valstī s.
Š oreiz ar vī ru un draugiem nolē mā m Jauno gadu pavadī t Prā gā .
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā s atraš anā s vietas, lai no centra varē tu nokļ ū t ar kā jā m, vē lē jā mies arī mā jī gumu un komfortu, un tajā paš ā laikā minimā las izmaksas dzī voš anai. Royal Court tikko izpildī ja visas š ī s prasī bas. Istabas mazas, bet ņ emot vē rā , ka Prā gā uz viesnī cu nā k tikai nakš ņ ot, tas nav biedē još i. Bet diezgan ē rti. Brokastis no 7 lī dz 10:30, daudzveidī gas, izsalcis nepaliks, lai gan bija dienas, kad nā cā m brokastī s, un ē dieni netika papildinā ti, lai gan pulkstenis bija 9:00. Tad jums paliek tikai putra, jogurti, olas, maize un karstie dzē rieni.
6. stā vā atrodas SPA. Maksa par 2 stundā m 40 eiro (1 stunda - 24 eiro), maksimums 4 personā m, Taizemes masā ž u var pasū tī t pē c pieprasī juma. Atrodas klusā Venzigov ielā , mū su istaba atradā s pirmajā stā vā , ar skatu uz ielu, bet nekā du troksni vai diskomfortu neizjutā m.
Viesnī cas personā ls runā krieviski, gatavs konsultē ties par visiem jautā jumiem jebkurā diennakts laikā .
Blakus ir daudz restorā nu, cenas zemā kas nekā centrā . Lī dz metro un tramvaja pieturai 10 min. kā jā m. Tiem, kas plā no doties no Prā gas ar vilcienu vai autobusu, netā lu atrodas centrā lā dzelzceļ a stacija. Pastaiga 25 minū tes, taksometrs - 100 CZK.
Ē dieni restorā nos ir milzī gi, var pasū tī t vienu uz diviem, bet uzņ ē mumam vairā kus daž ā dus ē dienus, un daž ā dot pusdienas vai vakariņ as bez pā rē š anā s. Viens ē diens maksā no 150-250 kronā m, tuvā k centram no 300-360 kronā m. 1 eiro maiņ as kurss ir aptuveni 27.34 kronas. Alus 0.5l. 30-40 kronas.
Jaunais gads tika sagaidī ts Luvras restorā nā , kur notika izklaides programma un mū s ieskauj mū su dā rgie tautieš i. Viss bija brī niš ķ ī gi! Uguņ oš ana Prā gā oficiā li tiek organizē ta 1. janvā rī plkst. 18:00. Ļ oti labi! Viesnī ca piedā vā daž ā das iespē jas izbraucienam ar laivu pa Vltavu, ja vē laties, varat izvē lē ties ē dienkarti. Uzņ ē muma mā jaslapā viss tiek rezervē ts un apmaksā ts ar karti. Mē s izvē lē jā mies Jazz Boat + vieglas vakariņ as, dzē rieni nav iekļ auti. Maksa vienai personai ir 185 CZK. Mē s pavadī jā m brī niš ķ ī gu vakaru no 20:00-23:00. Dzī vā mū zika, vakara Prā ga apkā rt.
Iesaku arī paš am pastaigā ties pa Viš ehradu. Teritorijā atrodas funkcionē još s klosteris, senkapi, skaisti parki, baznī ca, kaplič a un
Lielisks panorā mas skats uz Prā gu. Atvaļ inā jums bija izdevies!
аватар anastasia_sms-k
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atrodas pastaigas attā lumā no Vaclavak, burtiski desmit minū tes, es apskatī ju viesnī cu reklā mas tū rē . Ē ka no ā rpuses izskatā s jauki, iekš ā skaisti interjeri. Vienkā rš i visur ir pā rā k cieš i. Vestibils un reģ istratū ra ir ļ oti mazi. … Tomēr ▾ Atrodas pastaigas attā lumā no Vaclavak, burtiski desmit minū tes, es apskatī ju viesnī cu reklā mas tū rē . Ē ka no ā rpuses izskatā s jauki, iekš ā skaisti interjeri. Vienkā rš i visur ir pā rā k cieš i. Vestibils un reģ istratū ra ir ļ oti mazi. Numuri ir arī mazi, no patieš ā m skaistā s (un ne pā rā k lē tas) viesnī cas, kā da tā ir, varē tu gaidī t vairā k vietas. Varbū t tas ir vienī gais negatī vais, kurā es atrastu vainu. Patiesī bā viss ļ oti tī rs, masī vas mē beles, istabā tē ja/kafija (vienmē r patī kami). Telpā var izmitinā t lī dz 3 cilvē kiem, bet neieteiktu pieauguš o kompā niju, maksimums 2+1, citā di bū s neē rti. Pā rim tā ir lieliska vieta, kur apstā ties skaistā kajā Eiropas galvaspilsē tā .
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta no 2013. gada 9. lī dz 15. septembrim. Laba viesnī cas atraš anā s vieta, tuvumā labi restorā ni. Netā lu no Pavlovas metro stacijas. Tī rī ja katru dienu, bet, protams, tī rī š ana nav kā Turcijā . Spoguļ i netika tī rī ti, bet tie visi ir sī kumi, jo jū s guļ at tikai istabā . … Tomēr ▾ Atpū ta no 2013. gada 9. lī dz 15. septembrim. Laba viesnī cas atraš anā s vieta, tuvumā labi restorā ni. Netā lu no Pavlovas metro stacijas. Tī rī ja katru dienu, bet, protams, tī rī š ana nav kā Turcijā . Spoguļ i netika tī rī ti, bet tie visi ir sī kumi, jo jū s guļ at tikai istabā . Brokastis ir lieliskas. Zē ni reģ istratū rā ir vienkā rš i lieliski. Ja ē dī sim vē lreiz, tad tikai š ajā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Prā gā atpū tā mies nedē ļ u no 28. janvā ra lī dz 4. februā rim. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Vā clava laukums atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā . Netā lu atrodas arī metro stacija. Rajonā , kur atrodas viesnī ca, var pusdienot daudz lē tā k nekā centrā . … Tomēr ▾ Prā gā atpū tā mies nedē ļ u no 28. janvā ra lī dz 4. februā rim. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Vā clava laukums atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā . Netā lu atrodas arī metro stacija. Rajonā , kur atrodas viesnī ca, var pusdienot daudz lē tā k nekā centrā . Ļ oti draudzī gs personā ls, omulī gs restorā ns, sā tī gas brokastis (desiņ as, siers, divi sā nu ē dieni, vā rī tas un ceptas olas, piena zupa, konditorejas izstrā dā jumi, graudaugi, sulas, augļ i, piens, tē ja, kafija, ievā rī jums, sviests, var pagatavot grauzdiņ us). Maza mā jī ga, tī ra istabiņ a. Ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a, katru otro dienu - gultas veļ as maiņ a. Numurā ir tē jkanna, tē ja, kafija, seifs, fē ns. Jū s varat izmantot gludekli. Tikai patī kami iespaidi par viesnī cu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар HotelBoutiqueAndSpa500
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nebija pirmā reize, kad biju š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā , kur visu caurvij senatnes gars, bet man NEKAD nav veicies ar viesnī cu. . . Š ajā ceļ ojumā es arī negaidī ju brī numus, un man bija ļ oti pā rsteigts, kad nokļ uvu š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Nebija pirmā reize, kad biju š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā , kur visu caurvij senatnes gars, bet man NEKAD nav veicies ar viesnī cu. . . Š ajā ceļ ojumā es arī negaidī ju brī numus, un man bija ļ oti pā rsteigts, kad nokļ uvu š ajā viesnī cā . Izrā dī jā s moderni aprī kots, labs remonts un teicams serviss (respekts reģ istratū rā m). Brokastis ir labas, ir daudz, no kā izvē lē ties, numuri ir ē rti un tī ri. Kopumā iesaku
Es nebiju pā rā k slinks un atradu viņ u adresi internetā http://royalcourthotel. cz/
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā zu gadadienas (35 gadi) dienas pavadī jā m Prā gā , dzī vojot brī niš ķ ī gajā Royal Court viesnī cā . Pateicamies viesnī cas ī paš niekam un visam personā lam par lielisko uzņ emš anu, mā jī go numuru un gardajā m brokastī m. … Tomēr ▾ Kā zu gadadienas (35 gadi) dienas pavadī jā m Prā gā , dzī vojot brī niš ķ ī gajā Royal Court viesnī cā . Pateicamies viesnī cas ī paš niekam un visam personā lam par lielisko uzņ emš anu, mā jī go numuru un gardajā m brokastī m. Es vē lē tos jū s vē lreiz apmeklē t. P. S. Ī paš s paldies Antonam!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums ghfuf2012
Kas palika šajā viesnīcā, pastāstiet mums par saviem iespaidiem.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums KoloritRSN
Vai pie viesnīcas vai tiešā tuvumā ir autostāvvieta?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums nata8209
Vai istabā ir balkons, kur var smēķēt?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ElizavetaGRM
2 atbildi
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Royal Court Hotel расположен в центре города Прага, в здании бывшего Королевского Суда XIX века. Расположен в самом центре Нового города, станет для Вас домом на время пребывания в Праге. Отель подойдёт для отдыха с семьёй или с друзьями.

Atrašanās vieta Ближайшая станция метро находится в 5-ти минутах ходьбы от отеля, а прогулка до Вацлавской площади займёт всего 15 минут. Рядом с отелем Вы найдёте множество ресторанов с традиционной чешской кухней и, конечно же, знаменитыми сортами чешского пива.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, кофейня, специальные диетические меню (по запросу), частная парковка, круглосуточная охрана, допускается размещение домашних животных.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 45 номеров.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, ТВ, телефон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Wenzigova 6, Прага, 12000, Чехия.
Tālruņi: +420 224 263 154
Tīmekļa vietne: Royal Court Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).