Dilorom 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Pansionāts "Dilorom" atrodas netālu no Kara-Oy ciema Issyk-Kul ezera krastā. Tajā pašā laikā pansionātā var atpūsties 280 cilvēki. Teritorijā ir ērtas mājiņas, rotaļu laukumi un sporta laukumi. , pirts, biljards, kafejnīca-bārs, tā pati diskotēka. Pludmalē ir rotaļu laukums ar baseinu un ūdens slidkalniņu.Vairāk →
аватар Gulkov_A
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š is ir ī sts Vidusā zijas š oks, sā kot ar gultas veļ u un dvieļ iem un beidzot ar sū du traipiem uz istabas ā rdurvī m (to pat grū ti nosaukt par ciparu). Pilnī gs tī rī bas jē dziena trū kums istabenes, kā arī visa pansionā ta personā la vidū . … Tomēr ▾ Š is ir ī sts Vidusā zijas š oks, sā kot ar gultas veļ u un dvieļ iem un beidzot ar sū du traipiem uz istabas ā rdurvī m (to pat grū ti nosaukt par ciparu). Pilnī gs tī rī bas jē dziena trū kums istabenes, kā arī visa pansionā ta personā la vidū . Ē dnī cā jū s varat nolikt cepumus, sviestu vai maizi uz netī ra š ķ ī vja, kas vakar tika izmantota citiem ē dieniem. Dvieļ i, ja tos tā var nosaukt, vairā k atgā dina grī das lupatu, pareizā k sakot, diegu sietiņ u, istabā s smird no tā , ka duš ā sienas samirkst lī dz pat gaitenī , mē ģ inot slē pt smaku, visu laiku pievienojot ū denim lē tu odekolonu, kas padara smaku vē l nepanesamā ku. Ē diens ir pretī gs. Un par to visu mē s maksā jā m apmē ram 1000 rubļ u dienā vienai personai. Visur nav elementā ru higiē nas standartu (telpā s nav ne tualetes papī ra, ne ziepju. ) Acī mredzot tā pē c uz durvī m parā dā s noteiktas izcelsmes traipi. Atpū ta tika sabojā ta ar š ā diem apstā kļ iem. Un pats galvenais, necentieties meklē t patiesī bu un taisnī bu, jū s tikai sabojā sit savus nervus. Vienkā rš i neticiet reklā mā m, ko viņ i ievieto vai laiž cauri tū risma operatoriem. Man ir š okē još i video, ž ē l, ka tos š eit nevar ievietot.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Пансионат «Дилором» расположен недалеко от селения Кара-Ой на берегу озера Иссык-Куль.Одновременно в пансионате могут отдыхать 280 человек.На территории находятся благоустроенные коттеджи, игровые и спортивные площадки, сауна, бильярд, кафе-бар, чайхана, и конечно- же дискотека. На пляже имеется детская площадка с бассейном и водяной горкой.

Atrašanās vieta Расположен пансионат в пос. Кара-Ой на северном берегу оз. Иссык-куль, 240 км от г. Бишкек и 10 км до г. Чолпон-Ата.
Pludmales apraksts Пляж: бесплатный, собственный, песочный, в 70- 150 метрах от коттеджей и корпусов. На пляже есть детская площадка "Корабль" с бассейном и водяной горкой. Площадка оборудована всем необходимым инвентарём. Есть навесы от солнца и теневые зонтики.
Viesnīcā

детская, игровые и спортивные площадки, сауна, бильярдная, кафе-бар, чайхана, дискотека.

FAQ