Tsvit Paporoti 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 8.810
№8 viesnīcas reitingā Jaremče
9.3 Numurs
8.8 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.0 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Papardes zieds atrodas starp zaļajiem Karpatu kalniem, mājīgā ielejā netālu no Prutas upes. Viesi tiek aicināti izmantot saunu, peldēties baseinā, spēlēt biljardu, atpūsties ar masāžu.Vairāk →
аватар lis1987
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kš u ar to, ka mums ar bē rnu bija 4 gadi. Bē rns ar mums gulē ja gultā (atļ autais izmē rs bez problē mā m). No plusiem: 1. Pē c pirmā s nakts radā s nepiecieš amī ba pē c papildus segas. Pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru to saņ ē mā m 30 minū š u laikā. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka mums ar bē rnu bija 4 gadi. Bē rns ar mums gulē ja gultā (atļ autais izmē rs bez problē mā m).
No plusiem:
1. Pē c pirmā s nakts radā s nepiecieš amī ba pē c papildus segas. Pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru to saņ ē mā m 30 minū š u laikā.
2. Ikdienas daļ ē ja telpas tī rī š ana (atkritumu izmeš ana no miskastes, putekļ u noslaucī š ana).
3. Pē c 3 dienā m vajadzī bas gadī jumā nomainī jā m gultas veļ u un dvieļ us (2 nomainī jā m otrajā dienā ).
4. Skaists skats pa logu.
5.4. stā vā atrodas bē rnu istaba.
6. Ir vietas, kur pavadī t brī vo laiku: biljards, sauna ar baseinu.
7. Uz ielas ir rotaļ u laukums ar slidkalniņ u, š ū puļ tī klu, batutu utt.
8. Skaists restorā ns, kas atrodas istabas pirmajā stā vā , kur garš ī gi gatavoti ē dieni un ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte.
9. Teritorijā.2 lapenes atpū tai un terase no restorā na.
10. Lieliska atraš anā s vieta - 5 minū tes. uz d. stacija un autoosta.
11.
Vieta atrodas Jaremč es centrā , bet no galvenā ceļ a apmē ram 150 m, kas netraucē trokš ņ iem.
12. Piekļ uve visam skaistajam (kvadraciklu noma, velosipē di, pieteikumi ekskursijā m, veikali).
13. Teritorijā ir autostā vvieta.
14. Galvenais, ko gribu teikt, ir LIELISKO saimnieku attieksmi pret atpū tniekiem! ! ! ! ! ! ! Jaroslavs un Ž anna ir vienkā rš i labi puiš i, lai tas tā bū tu.
No mī nusiem....Godī gi sakot, kaut kā mū su atvaļ inā juma laikā tie nebija.
Es novē lu jums labklā jī bu ...Labas brī vdienas, labus laika apstā kļ us. Mē s noteikti jū s apmeklē sim! Paldies.
аватар grigoreva.sabina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca ar ē rtu atraš anā s vietu. Liela, iež ogota teritorija un privā ta autostā vvieta. Numuri ir tī ri un ē rti, tiek uzkopti katru dienu. Gultas veļ a tika mainī ta pē c 3 dienā m. Labs restorā ns, garš ī gi ē dieni. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca ar ē rtu atraš anā s vietu. Liela, iež ogota teritorija un privā ta autostā vvieta.
Numuri ir tī ri un ē rti, tiek uzkopti katru dienu. Gultas veļ a tika mainī ta pē c 3 dienā m.
Labs restorā ns, garš ī gi ē dieni.
Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Mē s nā ksim vē lreiz. Patika.
аватар nika.ostahova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Karpatos pirmo reizi vasarā . Iespaidi vienkā rš i super: viesnī cas teritorija liela, bezmaksas autostā vvieta, lapenes uz ielas, sauļ oš anā s krē sli, š ū poles, soliņ i. Ī paš s paldies par virtuvi, viņ i gatavo perfekti un viss ir mā jas stilā (paldies meitenē m). … Tomēr ▾ Karpatos pirmo reizi vasarā . Iespaidi vienkā rš i super: viesnī cas teritorija liela, bezmaksas autostā vvieta, lapenes uz ielas, sauļ oš anā s krē sli, š ū poles, soliņ i.
Ī paš s paldies par virtuvi, viņ i gatavo perfekti un viss ir mā jas stilā (paldies meitenē m).
Mē s ieradī simies Zvit Fern ziemā !
аватар kiril.istrin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lai laba atpū ta! Atbrauca uz 3 dienā m maijā . Teritorija ļ oti patika: viss sakopts, tī rs, skaists. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem - devā mies makš ķ erē t, lai ķ ertu upes foreles, braucā m ar zirgiem un kvadracikliem. … Tomēr ▾ Lai laba atpū ta!
Atbrauca uz 3 dienā m maijā .
Teritorija ļ oti patika: viss sakopts, tī rs, skaists. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem - devā mies makš ķ erē t, lai ķ ertu upes foreles, braucā m ar zirgiem un kvadracikliem.
аватар lenimak
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies par lieliskajā m brī vdienā m. Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā . Lī dz dzelzceļ a stacijai, autoostai, lielveikalam (tur cep ļ oti garš ī gus mafinus - siera kū ka ar ķ irš iem ir neslavē jama!! ! ), daž ā dā m kafejnī cā m - 5-10 minū š u gā jiens. … Tomēr ▾ Liels paldies par lieliskajā m brī vdienā m. Viesnī ca atrodas ļ oti ē rtā vietā . Lī dz dzelzceļ a stacijai, autoostai, lielveikalam (tur cep ļ oti garš ī gus mafinus - siera kū ka ar ķ irš iem ir neslavē jama!! ! ), daž ā dā m kafejnī cā m - 5-10 minū š u gā jiens. Un tajā paš ā laikā viesnī cā jū t visu Karpatu š armu, skati ir brī niš ķ ī gi. Un, š ķ iet, no visiem cipariem. Logi uz grī du katru rī tu pā rvē rš as par pasaku. Viesnī ca ir nevainojami tī ra un ļ oti labi kopta. Ļ oti labs restorā ns pirmajā stā vā . Man ī paš i patika kartupeļ u pankū kas, banosh un visi sarakstā iekļ autie gaļ as ē dieni))) Arī Karpatu tē ja ir pā rsteidzoš i garš ī ga. Izmē ģ iniet, nenož ē losiet! Brī niš ķ ī gi, izpalī dzī gi cilvē ki, skaista daba, tī rs gaiss = brī niš ķ ī gas atmiņ as visam gadam. Vē lreiz liels paldies.
аватар elka77
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
plusi: tī rs, blakus upe, lielveikals, centrs mī nusi: mazas istabas, dī vains personā ls, bezgarš ī gs ē diens. 2 pieauguš ie iepriekš rezervē ja istabu, divi bē rni, atbrauca, iekā rtojā s, nebija neviena spilvena, nevarē ja izdalī t. … Tomēr ▾ plusi: tī rs, blakus upe, lielveikals, centrs
mī nusi: mazas istabas, dī vains personā ls, bezgarš ī gs ē diens. 2 pieauguš ie iepriekš rezervē ja istabu, divi bē rni, atbrauca, iekā rtojā s, nebija neviena spilvena, nevarē ja izdalī t. istabene aizgā ja, un saimnieks neliekas ne zinis, kur atrodas spilveni ((bet tas nekas, viņ i to izdarī ja. Virtuve nav garš ī ga, banosh ar cū ku sē nē m. Tā ir putra, kas pā rlieta ar ž elejveidī gu š ķ idrums un 2 gabaliņ i sē ņ u. Mani pā rsteidza. Visi pā rē jie ē dieni arī nebija ī paš i Par laimi tuvumā ir daudz kafejnī cu, gā jā m. Viesnī cā kafejnī ca strā dā lī dz 22, pē c tam nebū si var pasē dē t uz verandas un dzert tē ju, izslē dz gaismu, bet var blakus lapenē s, bet nav kam apkalpot - slē gts. Spē ļ u istaba: rotaļ lietu ir diezgan daudz, bet visas salū zuš as . reiz mums uz visu dienu tika atslē gts ū dens, jo viens no darbiniekiem teica, ka tas ir tā pē c, lai ietaupī tu naudu, jo viesnī cā ir maz cilvē ku. tas ir, tie, kas nav cilvē ki? un viņ iem nevajag mazgā t? draugi turpat blakus dzī voja ar pusotru gadu vecu bē rnu-bez ū dens bija ļ oti slikti. Kam ir mazi bē rni zina, ka ē da-vajag mazgā t, kakā t-arī mazgā t)). sagadī jā s, ka uzturē š anā s laikā vecā kajam bē rnam bija dzimš anas diena. stundu priekš vakarā.19. 00 nopirkā m kū ku tuvā kajā lielveikalā , bet ielikt ledusskapī sagā dā ja lielas problē mas. mums atteica, pamatojoties uz to, ka ledusskapī nebija mesa (lai gan vietas bija daudz, bija pustukš as lā des ū denim)) beigā s mū s pierunā ja un ielika mū su kū ku ledusskapī . vispā r pā rtiku vispā r nav kur glabā t, istabiņ ā nekā nav. paš i negatavojā m, tā pē c, izņ emot kū ku, nekas cits ledusskapī nebija jā slē pj. Starp citu, maiņ ā s bija tā di nedraudzī gi cilvē ki, pirms tam maiņ ā bija brī niš ķ ī gs puika, mierī gi ielika ledusskapī sulu un kompotu (mū su draugu mazajai meitiņ ai) Liels paldies!! !
Labi atpū tā mies, upe un daba nevar vien priecā ties, bet neskatoties uz visā m viesnī cas priekš rocī bā m, vairā k tur nebrauksim. Mē s biež i atpū š amies Jaremč e un dodamies uz turieni tikai sirsnī bas un vietē jā s viesmī lī bas dē ļ! ! ! pati daba
аватар SvitlanaS
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Augusta sā kumā atpū tā mies Jaremč ē . Tā kā atpū tā mies pie visiem radiem, paņ ē mā m suite. Atklā ti sakot, bija bail iet (visi atrunā ja), bet bijā m patī kami pā rsteigti. Vienmē r draudzī gs, izpalī dzī gs, ļ oti viesmī lī gs personā ls. … Tomēr ▾ Augusta sā kumā atpū tā mies Jaremč ē . Tā kā atpū tā mies pie visiem radiem, paņ ē mā m suite. Atklā ti sakot, bija bail iet (visi atrunā ja), bet bijā m patī kami pā rsteigti. Vienmē r draudzī gs, izpalī dzī gs, ļ oti viesmī lī gs personā ls. Un vispā r Karpatos visi cilvē ki laipni.
Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta: pilsē tas centrā , 200m lī dz upei. Tī rs, plaš s un skaists numurs ar skatu uz kalniem, pareizā k sakot uz klinti.
Restorā nā gatavo garš ī gi un galvenais, viss vienmē r ir svaigs, kas ir svarī gi, jo bijā m ceļ ojumā ar bē rnu. Bē rnam atseviš ķ i tika gatavotas daž ā da veida graudaugi un zupas pē c mū su pasū tī juma, starp citu, restorā nā ir augstais krē sls bē rniem.
Liels paldies par labo attieksmi un sirsnī go uzņ emš anu. Ar visu bijā m apmierinā ti!
аватар kisileva1983
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā nedē ļ ā atpū tā s kopā ar ģ imeni Jaremč ē . Atraš anā s vieta ļ oti laba, tuvumā ir pilnī gi viss: centrs, upe, un veikals. Tī ri, ē rti numuri, balkons ar skatu uz kalniem; kluss, svaigs gaiss. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā nedē ļ ā atpū tā s kopā ar ģ imeni Jaremč ē .
Atraš anā s vieta ļ oti laba, tuvumā ir pilnī gi viss: centrs, upe, un veikals.
Tī ri, ē rti numuri, balkons ar skatu uz kalniem; kluss, svaigs gaiss. Personā ls ļ oti draudzī gs un gatavs palī dzē t jebkurā jautā jumā .
Ir rotaļ u laukums un bē rnu istaba, kas ir ļ oti ē rti, ja ā rā lī st lietus.
Noteikti nā ksim vē l.
аватар ValentinaKrulov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s vē lē tos pateikties Gostiny Dvor Tsvit Paroroti in Yaremche par brī niš ķ ī go uzturē š anos. Lieliski pavadī jā m Jauno gadu Karpatos. Viesnī ca mā jī ga, numuriņ i tī ri. Teritorijā pirts, bē rnu istaba. Restorā na ē dienkarte ir ļ oti daudzveidī ga: ir gan Eiropas, gan tradicionā lie ukraiņ u ē dieni. … Tomēr ▾ Mē s vē lē tos pateikties Gostiny Dvor Tsvit Paroroti in Yaremche par brī niš ķ ī go uzturē š anos. Lieliski pavadī jā m Jauno gadu Karpatos. Viesnī ca mā jī ga, numuriņ i tī ri. Teritorijā pirts, bē rnu istaba.
Restorā na ē dienkarte ir ļ oti daudzveidī ga: ir gan Eiropas, gan tradicionā lie ukraiņ u ē dieni. Viss ir ļ oti garš ī gs, ī paš i kalnu forele.
Personā ls ļ oti uzmanī gs un gā dī gs. Vienmē r operatī vi ar smaidu, sniedz atbildes uz visiem jautā jumiem.
Mums ļ oti patika. Liels paldies!
аватар Lesik5
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Rezervē ja š o viesnī cu Jaunajam gadam. Pa telefonu jautā ju, vai istabā s bū s silti, pā rliecinā ja, ka jā . Tač u ierodoties izrā dī jā s, ka temperatū ra nepakā psies virs 19 grā diem, neskatoties uz mū su lū gumiem. … Tomēr ▾ Rezervē ja š o viesnī cu Jaunajam gadam. Pa telefonu jautā ju, vai istabā s bū s silti, pā rliecinā ja, ka jā . Tač u ierodoties izrā dī jā s, ka temperatū ra nepakā psies virs 19 grā diem, neskatoties uz mū su lū gumiem. Atbraucā m ar mazu bē rnu un viņ š visu laiku staigā ja siltā s drē bē s. Akumulatora jaudas regulatoru uzstā dī jā m uz maksimumu, un kad atgriezā mies istabā no pastaigas, apkopē ja to samazinā ja uz pusi! Un tas ir dā rgā kajā apmaksā tajā sezonā! ! ! Kā di, atvainojiet, "ebreju paradumi"? Arī ū dens ne vienmē r bija karsts. Ē diens restorā nā ir pā rā k dā rgs un ne pā rā k garš ī gs. Banosh, piemē ram, no kaimiņ u bū dā m ir lē tā ks un daudz garš ī gā ks.
Man patika Vecgada vakars. Tabula slikta, bet programma laba. Tas bija ļ oti jautri. Tas maksā ja 1400 UAH. diviem. Labi, ka par bē rnu nebija jā maksā ! Bet atseviš ķ as porcijas tajā netika pasniegtas : (
Liels mī nuss ir tas, ka tas ir tā lu no Bukovelas - 35 km. Tas ir stundas brauciens ar mikroautobusu pa viņ u ceļ iem.
Iesaku aiziet uz zoodā rzu, tur ir ļ oti skaistas vietas ! ! ! un nav tā lu, var staigā t ar kā jā m.
Liels viesnī cas pluss ir tā s atraš anā s vieta - lī dz autoostai maksimums 5 minū š u gā jiens.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alter-ego79
Kāda cena 2.jūnijam pieaugušie un 2 bērni 5-2 gadi divistabu un vai ir wi-fi un virtuve?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums alyonadast
cenas par izmitināšanu numuriņos, un kas tajā ietilpst?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums berezka13
Mēs plānojam brīvdienas oktobra beigās (pēdējā nedēļā). Iesakiet, ko ņemt? Kādi laikapstākļi ir šajā gadalaikā? Kāds ir labākais veids, kā organizēt savu atvaļinājumu?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

«Цвит папороти» находится среди зелёных Карпатских гор, в уютной долине вблизи речки Прут. Гостям предлагается воспользоваться сауной, поплавать в бассейне, поиграть в бильярд, расслабиться на массаже.

Atrašanās vieta До центра г. Яремча — 300 м, до речки — 200 м, до ж/д вокзала и автостанции — по 300 м, до сувенирного рынка — 800 м, до водопада Пробой — 1000 м, до тропы Довбуша — 1400 м, до вольеров с оленями — 1500 м, до бугельного подъёмника Багровец — 2,5 км, до Буковеля — 32 км, до Ивано-Франковска — 60 км. Вокруг Яремчи множество маркированных пеших маршрутов — до горы Маковица, до Белого камня (место силы, доисторическое капище древневеров), до водопада «Девичьи слёзы».
Pludmales apraksts На территории отеля есть шезлонги для загорания. Речка, где есть места для купания, на расстоянии 200 м от отеля.
  • sauļošanās krēsli  FREE 
Viesnīcā

Экскурсии, походы в горы, рыбалка, квадроциклы, рафтинг, поездки на джипах в горы, верховая езда, праздничные программы.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
Bērniem Игровая детская комната, детские электромобили.
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

20 уютных однокомнатных и двухкомнатных номеров, оснащенных современной мебелью, телевизором с кабельным ТВ, душевой и туалетом, сейфом. Также предлагаются большие трехкомнатные и четырехкомнатные номера. Номера первого этажа пригодны для использования лицами, ограниченными в движении.

Istabās

ТВ, внутренний телефон, балкон, сейф, санузел.

Adrese Івано-Франківська область, м. Яремче, вул. Підскельна, 10
Tālruņi: +38 (03434) 2-20-52, 2-15-03
+38 (050) 373-19-48, +38 (097) 488-04-10
Tīmekļa vietne: Tsvit Paporoti
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.