Kraevid 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 8.710
№9 viesnīcas reitingā Jaremče
9.1 Numurs
9.0 apkalpošana
8.9 Tīrība
7.6 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Kotedžas atrodas 2 km attālumā no Jaremčes centra un 800 m no autoostas. Netālu no viesnīcas atrodas kafejnīca-bārs un būda, ir tirgus un pārtikas preču veikals, telefona birojs un interneta kafejnīca. Trīsstāvu kotedža 12 personām un divstāvu kotedža 4 personām.Vairāk →
аватар ukrrosstroy
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vieta super. Skats lielisks. Istabas tī ras. Teritorija zaļ a, mež s, lapenes, grils, kluss, ē rts. Virtuve vienkā rš i super, neesam tik garš ī gi ē duš i, pastā vī gi piedā vā daž ā dus ē dienus un gatavo vienkā rš i lieliski. … Tomēr ▾ Vieta super. Skats lielisks. Istabas tī ras. Teritorija zaļ a, mež s, lapenes, grils, kluss, ē rts. Virtuve vienkā rš i super, neesam tik garš ī gi ē duš i, pastā vī gi piedā vā daž ā dus ē dienus un gatavo vienkā rš i lieliski. Paldies Aleksandram par lielisko atpū tu. Iesakā m visiem. Bijā m 8 un visiem patika.
аватар jukova.mila
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba plaš a, tī ra, viss izklā ts ar koku - ļ oti krā sains. Ja braucat bez maš ī nas, tad no centra ir nedaudz tā lu jā iet kā jā m … Tomēr ▾ Istaba plaš a, tī ra, viss izklā ts ar koku - ļ oti krā sains. Ja braucat bez maš ī nas, tad no centra ir nedaudz tā lu jā iet kā jā m
аватар Tet_Mar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ā gada augustā , 2012, mē s nolē mā m pirmo reizi pavadī t brī vdienas Jaremč ē . Starp daudzajā m viesnī cā m nebija tik viegli atrast tā du, kas atbilstu mū su vajadzī bā m. Meklē jā m klusu vietu, bet arī tuvu centram, ar skatu uz kalniem, ar skaistu interjeru, ar pā rtiku un ne pā rā k dā rgu. … Tomēr ▾ Pagā juš ā gada augustā , 2012, mē s nolē mā m pirmo reizi pavadī t brī vdienas Jaremč ē . Starp daudzajā m viesnī cā m nebija tik viegli atrast tā du, kas atbilstu mū su vajadzī bā m. Meklē jā m klusu vietu, bet arī tuvu centram, ar skatu uz kalniem, ar skaistu interjeru, ar pā rtiku un ne pā rā k dā rgu. Izvē lē jā mies mini-viesnī cu "Kraevid", istabiņ u "Lielais kalns". Vieta (nedaudz virs kalna vidus, virs Jaremč es centra) un viesnī ca (guļ baļ ķ u kotedž a) pā rspē ja visas mū su cerī bas. Lielisks interjers, no istabas - brī niš ķ ī gs skats uz kalniem, garš ī gi mā jā s gatavoti ē dieni pē c pasū tī juma ē dienkartē , plus tī rā kais smarž ī gs gaiss, avota ū dens no krā na, silts saulains laiks, ogu mež s - avenes, mellenes, kazenes, brū klenes, vietē jo iedzī votā ju labvē lī ba un ukraiņ iem, un krievvalodī gajiem - viņ i rā dī s, pastā stī s, vadī s. Š ogad mē s š eit atkal atbraucā m uz ilgā ku laiku un atkal priecā jā mies. Liels paldies brī niš ķ ī gajiem saimniekiem Aleksandram un Margaritai. Tā turpini!
аватар Klim161
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien, nolē mu uzdā vinā t vī ram, tā teikt 23. februā rī nopirku biļ etes uz Karpatiem (Jaremč e). Zinot viņ a gaumi, bija skaidrs, ka tai nebija jā bū t milzu viesnī cai, bet gan omulī gai koka mā jai. Uzreiz tuvā k apskatī ju pā ris interesantus variantus, un, protams, mani piesaistī ja skaistais skats no istabas, par ko runā ja saimnieks. … Tomēr ▾ Labdien, nolē mu uzdā vinā t vī ram, tā teikt 23. februā rī nopirku biļ etes uz Karpatiem (Jaremč e).
Zinot viņ a gaumi, bija skaidrs, ka tai nebija jā bū t milzu viesnī cai, bet gan omulī gai koka mā jai.
Uzreiz tuvā k apskatī ju pā ris interesantus variantus, un, protams, mani piesaistī ja skaistais skats no istabas, par ko runā ja saimnieks.
Kopumā ī paš nieks tieš ā m nav maldinā jis, tas ir patieš ā m dieviš ķ i, kad pamostaties, un tavā logā ir kalni, pats komplekss atrodas kalnā .
Izcila mā jī ga istabiņ a ar savu virtuvi, ļ oti skaistu kamī nu, un interesantā kais ir krievu krā sns istabā )tieš ā m ļ oti skaists bā rs. Viss izskatī jā s vienkā rš i brī niš ķ ī gi. pat)))omulī gā kā nav liela kafejnī ca, pē c lielas pilsē tā s, jū s uzreiz jū tat mā jā s gatavotu ē dienu, svaigus mā jā s gatavotus produktus.
аватар mazur-
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ ojumam gatavojos rū pī gi izlasot info internetā...galvenais kritē rijs bija - skaisti skati apkā rt, tī rī ba, garš ī gs ē diens! Pē c gara un grū ta ceļ a - balvā saņ ē mā m š o brī niš ķ ī go viesnī cu! Brī niš ķ ī ga vieta prom no pilsē tas centra, netā lu no mež a, brī niš ķ ī gi skati apkā rt. … Tomēr ▾ Ceļ ojumam gatavojos rū pī gi izlasot info internetā...galvenais kritē rijs bija - skaisti skati apkā rt, tī rī ba, garš ī gs ē diens! Pē c gara un grū ta ceļ a - balvā saņ ē mā m š o brī niš ķ ī go viesnī cu! Brī niš ķ ī ga vieta prom no pilsē tas centra, netā lu no mež a, brī niš ķ ī gi skati apkā rt. . . Saimnieki izpalī dzī gi, jauki cilvē ki. . . Ē diens ļ oti garš ī gs (un lielas porcijas). . . ! Mū su istabā bija 2 balkoni - likā s, ka tur var pavadī t visu laiku, apbrī nojot vietē jos skaistumus. . . Man patika viss - iesaku!
аватар vika1112
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties ar visiem saviem iespaidiem par rudens brī vdienā m Karpatos un ieteikt, kā doties uz Kraevidu. Š oreiz atvaļ inā jums izvē rtā s ne garš , bet ļ oti patī kams. Viesnī ca atrodas patieš ā m klusā vietā netā lu no mež a, gaiss un ū dens ir ļ oti tī ri, un koka numuri un komforts palī dz pilnī bā aizmirst par pilsē tu un mū sdienu dzī ves ritmu. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar visiem saviem iespaidiem par rudens brī vdienā m Karpatos un ieteikt, kā doties uz Kraevidu.
Š oreiz atvaļ inā jums izvē rtā s ne garš , bet ļ oti patī kams. Viesnī ca atrodas patieš ā m klusā vietā netā lu no mež a, gaiss un ū dens ir ļ oti tī ri, un koka numuri un komforts palī dz pilnī bā aizmirst par pilsē tu un mū sdienu dzī ves ritmu.
Ē diens garš ī gs, saimnieki viesmī lī gi cilvē ki.
Iet - jū s to nenož ē losit.
аватар bulibuli81
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar draugiem Jaremč ē mini viesnī cā Kraevid. Izsakā m pateicī bu saimniekiem par labo uzņ emš anu. Jū s mums ļ oti patikā t, jo treš o reizi atpū tā mies Karpatos, un ir ar ko salī dzinā t. Kopumā atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti laba. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugiem Jaremč ē mini viesnī cā Kraevid. Izsakā m pateicī bu saimniekiem par labo uzņ emš anu. Jū s mums ļ oti patikā t, jo treš o reizi atpū tā mies Karpatos, un ir ar ko salī dzinā t. Kopumā atmosfē ra viesnī cā ir ļ oti laba. Ļ oti ē rti un viss ir labvē lī gs atpū tai. Ī paš s paldies no mū su vī rieš iem par labu ē dienu.
аватар nfyz_01
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
первый этаж двухэтажного коттеджа - кухня, столовая, бар сезам откройся балкон № 1 за высокими воротами, крутыми поворотами на первом этаже - кухня, столовая, бар наш номер
аватар nfyz_01
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Nolē mu rudenī doties uz Karpatiem, izvē lē jos Jaremč e (klusa, mierī ga, tī ra pilsē ta). Viņ i š ī s viesnī cas izvē li uztvē ra ļ oti nopietni - ilgi izvē lē jā s, apsvē ra daž ā dus piedā vā jumus (attā lums no pilsē tas, atraš anā s vieta, balkona klā tbū tne, skats no logiem utt. … Tomēr ▾ Nolē mu rudenī doties uz Karpatiem, izvē lē jos Jaremč e (klusa, mierī ga, tī ra pilsē ta). Viņ i š ī s viesnī cas izvē li uztvē ra ļ oti nopietni - ilgi izvē lē jā s, apsvē ra daž ā dus piedā vā jumus (attā lums no pilsē tas, atraš anā s vieta, balkona klā tbū tne, skats no logiem utt. , utt. . . un tagad, balstoties uz fotogrā fijā m, atsauksmē m izvē lē jā mies mini-viesnī cu "Kraevid". Veicā m 30% priekš apmaksu, uztraucā mies. Bet viss izrā dī jā s vienkā rš i lieliski!! ! Atrodas apmē ram 2 km no pilsē tas centra, vispirms ir asfaltē ts ceļ š , pē dē jie 600 metri ir bruģ ē ts ceļ š no š ķ embā m. Uzreiz rezervē ta istabiņ a uz diviem "Velika Gora". Istaba sanā ca superī ga, daudz labā ka kā bildē ! Gaiš a plaš a istaba, viss kombinā cijā ar koka guļ bū ve un akmens; tī ra, patī kama gultas veļ a, dvieļ i; pati istaba silta, mā jī ga; tī rs avota ū dens no krā na, var dzert bez krā na; istabā - divguļ amā gulta, naktsgaldiņ i, galds, krē sli, kumode, spogulis, TV, apvienota vannas istaba (duš a, izlietne, tualete), nepā rtraukta karstā un aukstā ū dens padeve, seifs. Mē s vienmē r š eit vakariņ ojā m - virtuve ir lieliska, sā tī ga, garš ī gi paē dusi nakti. Nu skati pa logiem. . . ak, kā da vī zija. . . ak, kā da panorā ma. . . tas ir jā redz! Svaigs, kalnu gaiss – tieš i pē c trokš ņ ainas pilsē tas. Ī paš s paldies saimniekiem Ritai un Saš ai par omulī go, labu atpū tu!
а нас белка посещала... осень золотая медведь спустился с гор... вид с балкона а внизу яремче вид на парковку со второго балкона
аватар famos
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iesaku visiem doties uz Ainavu … Tomēr ▾ Iesaku visiem doties uz Ainavu
вид з балкона
Parādīt vairāk »


iemiesojums alter-ego79
Kāda cena 2.jūnijam pieaugušie un 2 bērni 5-2 gadi divistabu un vai ir wi-fi un virtuve?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums igturchinova
Mēs esam no Minskas. Kā tiek veikta priekšapmaksa? Irina. Pasta adrese [email protected]
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums natik30
Sakiet lūdzu kāda būs cena uz 5.-7.martu divām personām? Pateicos jau iepriekš
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Kraevud
‹ Viesnīca Kraevid 3*

Коттеджи расположены в 2км от центра Яремче и 800м от автостанции. Недалеко от отеля находится кафе-бар и колыба, есть рынок и продуктовый магазин, переговорный пункт и интернет-кафе. Трехэтажный коттедж на 12 человек и двухэтажный коттедж на 4 человека.

Telpu apraksts

При заказе VIP номера "Краевид" на период проживания предоставляется в пользование клубная VIP-карта Brilliant (внеочередное, бесплатное использование подъемников ТК Буковель).

Istabās

русская баня с бассейном, беседки с каминами, массажный кабинет, парковка, прокат снаряжения.

Adrese Івано-Франківська область, м. Яремче
вул. Б. Хмельницького, 8
Tālruņi: +38(050)401-11-15, +38(050)522-45-00, +38 (067) 575-35-54
Tīmekļa vietne: Kraevid
FAQ