U Matveia 1*– Atsauksmes

19
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Mukačevo
9.6 Numurs
9.1 apkalpošana
9.4 Tīrība
4.6 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Ģimenes īpašums "At Matveya" ar skatu uz Palanokas pili atrodas klusā, strupceļā, netālu no pilsētas centrālās daļas.Vairāk →
аватар renta.ua1900
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dyakuyu, Dyakuyu!!! ! ! Jū s Desider par savā m zelta rokā m. Mā ja, kurā dzī voja mū su kompā nija no Odesas, bija dievī ga, fantastiska. To bū vē jis pats saimnieks, savā m rokā m darinā jis arī interjeru un mē beles. Un Oksanoč ka, atseviš ķ a pateicī ba par interesantā kajā m ekskursijā m un par mā jas tī rī bu. … Tomēr ▾ Dyakuyu, Dyakuyu!!! ! ! Jū s Desider par savā m zelta rokā m. Mā ja, kurā dzī voja mū su kompā nija no Odesas, bija dievī ga, fantastiska.
To bū vē jis pats saimnieks, savā m rokā m darinā jis arī interjeru un mē beles.
Un Oksanoč ka, atseviš ķ a pateicī ba par interesantā kajā m ekskursijā m un par mā jas tī rī bu.
Jā saka, ka pagalms izskatā s tieš ā m š iki nekā bildē .
Это их сын Матвей. Мы как раз отдыхали,когда был сбор урожая винограда Экскурсии к водопаду Шикарные краэвиды Это Хозяйка и их сын Матвей
аватар obuwy
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija 4 dienas, bet atvaļ inā juma plā noš anā mums palī dzē ja muiž as saimniece Oksana. Mā ja ir skaista, lai gan es negaidī ju teikt. Interjerā daudz koka, viss dzī vs, ī sts. Pagalms. Ja mums taisī ja ē st, tad. Cenas nebū tu srvisu. … Tomēr ▾ Bija 4 dienas, bet atvaļ inā juma plā noš anā mums palī dzē ja muiž as saimniece Oksana.
Mā ja ir skaista, lai gan es negaidī ju teikt. Interjerā daudz koka, viss dzī vs, ī sts. Pagalms. Ja mums taisī ja ē st, tad. Cenas nebū tu srvisu. bet to var atrisinā t.
аватар oxan179
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Laba diena. Es esmu Oksana. Esmu privā tī paš uma "At Matvey" ī paš nieks. Tā kā nevaru sazinā ties ar administratoru. Es gribu uzrakstī t atsauksmi. Cienī jamie mū su viesi. Š ajā laika posmā ir mainī juš ā s mū su cenas naktsmī tnei un interjeram. … Tomēr ▾ Laba diena. Es esmu Oksana. Esmu privā tī paš uma "At Matvey" ī paš nieks. Tā kā nevaru sazinā ties ar administratoru. Es gribu uzrakstī t atsauksmi. Cienī jamie mū su viesi. Š ajā laika posmā ir mainī juš ā s mū su cenas naktsmī tnei un interjeram. Izmaiņ as sekos arī turpmā k. Mē s neesam viesnī ca, bet gan privā tī paš ums. Dzī ves dā rdzī ba 2015. gadam, mā ja no 2 lī dz 3 cilvē kiem - 350gr, sezonā.650gr, un vasarā.400gr.
аватар Basiasmechka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ieradā mies Mukač evā uz 2015. gada Jauno vī nu svē tkiem, ceļ ojā m divos pā ros. Viesnī ca izvē lē ta prom no centra un tā , lai privā tais sektors, jo skaidu plā tņ u mē beles un grī das ir noguruš as lielajā pilsē tā . … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies Mukač evā uz 2015. gada Jauno vī nu svē tkiem, ceļ ojā m divos pā ros. Viesnī ca izvē lē ta prom no centra un tā , lai privā tais sektors, jo skaidu plā tņ u mē beles un grī das ir noguruš as lielajā pilsē tā . Un tas, ka ī paš ums atrodas pils pakā jē , un pat ar neparastu interjeru, uzpirka! Vienojā s vē l decembrī , samaksā ja 50% priekš apmaksu. Atnā cā m un nenož ē lojā m. Patiesī bā viss ir kā fotoattē lā , ne vairā k, ne mazā k. Tikā m stacijā kā sarunā ts, apsveica ar mū su vī nu, garš ī gi! ! Mā ja bija tī ra, matrač i jauni un ē rti, gulta un dvieļ i tī ri un izgludinā ti, nebija problē mu ar karsto ū deni, mā ja bija silta. No loga var redzē t pili un kā virs tā s lec saule, lī dz centram ar taksi 20 UAH. Ceļ ojam ne pirmo reizi un š ī nav mū su pirmā viesnī ca, tā pē c PALDIES saimniekiem par skaidrī bu, konkrē tī bu un neuzbā zī bu. Ī paš s PALDIES Desideram par braucienu uz kalniem, tas bija brī niš ķ ī gi! ! ! Padoms topoš ajiem ciemiņ iem - esiet cilvē ks un dabū siet divreiz vairā k!!! ! ! Mums bija brī niš ķ ī gi svē tki un paldies sē tai, ka viņ a bija daļ a no tiem! ! !
аватар oksana_k80
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Svē tki nebija vienkā rš i izdevuš ies, tie bija visveiksmī gā kie svē tki. Pateicoties muiž as ī paš niekiem Desideram un Oksanai, daž u dienu laikā varē ju gan peldē ties termā lajos ū deņ os, gan apskatī t viduslaiku pilis (pati saimniece Oksana bija gide - ļ oti interesanti stā stī ja), kā arī slē pot. … Tomēr ▾ Svē tki nebija vienkā rš i izdevuš ies, tie bija visveiksmī gā kie svē tki. Pateicoties muiž as ī paš niekiem Desideram un Oksanai, daž u dienu laikā varē ju gan peldē ties termā lajos ū deņ os, gan apskatī t viduslaiku pilis (pati saimniece Oksana bija gide - ļ oti interesanti stā stī ja), kā arī slē pot. kalnos (Oksana bija arī mana instruktore), un ej pie tvertnē m un iegremdē jies kalnu upē . Mā ja ir ļ oti mā jī ga un paš i saimnieki ir ļ oti viesmī lī gi cilvē ki. Liela vē lme aizbraukt pie viņ iem vasarā .
аватар maman_L
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s rū pī gi izvē lē jā mies nakš ņ oš anas vietu, pē tī jā m atsauksmes un izvē lē jā mies ī paš umu "U Matveya" Mukač evo. Realitā te pā rspē ja visas cerī bas! Mē s ne tikai labi atpū tā mies paš ā ī paš umā , bet arī iemī lē jā m š o reģ ionu! Mē s kū pē jā mies mucā s kalnu upes krastā , tajā atvē sinā damies; izklaidē jā s "Dece pie notā ra"; staigā ja pa Berehovi, peldē jā s termā lajā baseinā ; vī na degustā cija lī dz vī nkopja Jurija Parazkas krā sainajiem stā stiem (visvairā k man patika "ledus" vī ns! ); svinē ja Ziemassvē tkus rusiņ u ciematā Rostokā , kur skanē ja lauku bē rnu dziesmas un smarž ī gā bograch - ganu zupa, kas vā rī ta uz ugunskura, un brauciens ar ragaviņ ā m pa ceļ u starp krē sliem (Ziemassvē tku egli Aizkarpatijā sauc par smereku) zem sniega uz ū denskritumu; apmeklē ja Palanokas un Svē tā Nikolaja pili, grā fa Š enborna medī bu pili, uzzinot ne tikai vē stures faktus, bet arī skaistas š ī novada leģ endas. … Tomēr ▾ Mē s rū pī gi izvē lē jā mies nakš ņ oš anas vietu, pē tī jā m atsauksmes un izvē lē jā mies ī paš umu "U Matveya" Mukač evo. Realitā te pā rspē ja visas cerī bas! Mē s ne tikai labi atpū tā mies paš ā ī paš umā , bet arī iemī lē jā m š o reģ ionu! Mē s kū pē jā mies mucā s kalnu upes krastā , tajā atvē sinā damies; izklaidē jā s "Dece pie notā ra"; staigā ja pa Berehovi, peldē jā s termā lajā baseinā ; vī na degustā cija lī dz vī nkopja Jurija Parazkas krā sainajiem stā stiem (visvairā k man patika "ledus" vī ns! ); svinē ja Ziemassvē tkus rusiņ u ciematā Rostokā , kur skanē ja lauku bē rnu dziesmas un smarž ī gā bograch - ganu zupa, kas vā rī ta uz ugunskura, un brauciens ar ragaviņ ā m pa ceļ u starp krē sliem (Ziemassvē tku egli Aizkarpatijā sauc par smereku) zem sniega uz ū denskritumu; apmeklē ja Palanokas un Svē tā Nikolaja pili, grā fa Š enborna medī bu pili, uzzinot ne tikai vē stures faktus, bet arī skaistas š ī novada leģ endas. . . Kā tu tik daudz paspē ji 4 dienu laikā ? Tikai pateicoties pā rdomā tajiem ekskursiju marš rutiem, ko piedā vā dē la Matveja vā rdā nosauktā muiž as ī paš nieki Desiders un Oksana. . Mā ja, kurā bijā m izvietoti, ir mā jī ga, ē rta atraš anā s vieta, aprī kota ar visu dzī voš anai nepiecieš amo. Saimnieki, jauki cilvē ki, ar atvē rtu prā tu mū s sagaidī ja un sagaidī ja kā radus. Tas, ka mū su atvaļ inā jums izdevā s, ir viņ u lielais nopelns! Par ko zems paklanī š anā s viņ iem un sirsnī ga pateicī ba! Lai veiksme jū s nepamet, mī ļ ie! Jeļ ena, Aleksandrs, Tatjana.
Купание в чанах
аватар bosun_o
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brauciens izkrita spontā ni, nekas iepriekš netika apspriests. Tieš i manas sievas dzimš anas dienas priekš vakarā viņ i nolē ma viņ u satikt Aizkarpatijā . Izvē le, protams, krita uz š o vietu pē rli - Mukač evo. Tikko spontā ni uzdū ros š ai privā tajai viesnī cai internetā . … Tomēr ▾ Brauciens izkrita spontā ni, nekas iepriekš netika apspriests. Tieš i manas sievas dzimš anas dienas priekš vakarā viņ i nolē ma viņ u satikt Aizkarpatijā . Izvē le, protams, krita uz š o vietu pē rli - Mukač evo. Tikko spontā ni uzdū ros š ai privā tajai viesnī cai internetā . Un kā ds bija mū su pā rsteigums, ka Mukač eva ir ne tikai pē rle, bet gan Ukrainas krā š ņ ā kā vieta, kurā ir vē l viena pē rle iekš ā - brī niš ķ ī gā viesnī ca "At Matvey". Staigā jot pa pilsē tu un apskatot citas viesnī cas, viņ i nekad nenož ē loja, ka atpū tai nav izvē lē juš ies nevienu no š iem "skudru pū ž ņ iem" ar skaistā m fasā dē m. Mē s ar sievu esam nobrieduš i cilvē ki un mū s ar kaut ko pā rsteigt nav ī paš i viegli, jo ī paš i tā pē c, ka esam no Odesas. Ar mī lestī bu veidota brī vdienu mā ja ir kaut kas. Tikai pē c atpū tas "Pie Matvey" jū s varat saprast, par ko mē s š eit runā jam. . . Ja kā ds domā , ka tā ir reklā ma, tad viņ am bū s taisnī ba! Jā ! Vē lamies, lai ikviens, kurš vē las atpū sties š ajā s vietā s, zinā tu, ka paš ā kalna pakā jē , uz kura atrodas senā pils "Palanok", ir tik forš a vieta. . Par saimniekiem daudz labu vā rdu teikuš i iepriekš ē jie atpū tnieki, tač u, zinot vē sturi, kā un kur liktenis viņ us savedis kopā , priecā jies, ka tas notiek ne tikai filmā s. Š ī ģ imene ir pelnī jusi labus vā rdus par to, kas viņ iem jau ir. Un par to, ka viņ i ar savu darbu mums sniedz brī niš ķ ī gu atpū tu - tā tad mē s vispā r klusē jam. Noteikti atbrauksim vē l vairā k nekā vienu reizi, jo mums nebija laika aptvert milzī bu (saimniekiem zinā mu iemeslu dē ļ ). Paldies.
аватар kiseljova.alla
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Agrā k domā ju, ka atpū sties var tikai pie jū ras. Pavisam nesen viesojos Aizkarpatijā un pā rdomā ju. Skaista daba, kalni, var doties ekskursijā s. Es pat gā ju slē pot! Lai gan bē rnī bā priekš roku devu slidā m. Man ļ oti patika atvaļ inā jums. … Tomēr ▾ Agrā k domā ju, ka atpū sties var tikai pie jū ras. Pavisam nesen viesojos Aizkarpatijā un pā rdomā ju. Skaista daba, kalni, var doties ekskursijā s. Es pat gā ju slē pot! Lai gan bē rnī bā priekš roku devu slidā m. Man ļ oti patika atvaļ inā jums. Ļ oti mā jī ga viesnī ca, kā pasakaina mā ja. Izbaudī ju klusumu, atpū tos no pilsē tas trokš ņ iem. Man bija privā ta istaba ar karstu un aukstu ū deni un vannas istaba. Ļ oti draudzī gi saimnieki. Tikā m labi uzņ emti, pacienā ti ar mā jas vī nu un nacionā lajiem ē dieniem. Atpū tos tikai Aizkarpatijā .
аватар kalmius
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī gs atpū tas veids aktī viem un zinā tkā riem cilvē kiem. Tici man, iespaidu bū s daudz vairā k nekā no Turcijas vai Ē ģ iptes. Labi dzī ves apstā kļ i, vē rī gi saimnieki un ļ oti interesants reģ ions. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs atpū tas veids aktī viem un zinā tkā riem cilvē kiem. Tici man, iespaidu bū s daudz vairā k nekā no Turcijas vai Ē ģ iptes. Labi dzī ves apstā kļ i, vē rī gi saimnieki un ļ oti interesants reģ ions. Aizkarpatija ir viena no kā dreiz plaš ā s Padomju Savienī bas pē rlē m. Jums nav jā rauj prā ts, veidojot atpū tas programmu. Pē c jū su izvē les viņ i piedā vā s jebkā da veida atpū tu, sā kot no ekstrē miem pā rgā jieniem kalnos lī dz vietē jā s virtuves iepazī š anai labā kajos Mukač evas un tā s apkā rtnes restorā nos. Ticu, ka daudzus patī kami pā rsteigs ekskursiju un restorā nu cenas.
Ī paš s paldies par Jauno gadu kalnos un mucā s!
Oksana un Desider Jū s esat vislabā kie. Veiksmi nā kamajā gadā !
аватар JoWoo
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kas attiecas uz mani, tagad atpū ta privā tajā sektorā ir labā ka nekā viesnī cā s. Š eit, protams, neviens pē c tevis nesteigsies tī rī t katru drupatu, bet š ī ir visa bū tī ba. Tu dzī vo pats, un tam ir radī ti visi apstā kļ i (paldies saimniekiem), un normā lam cilvē kam nav grū ti aiz sevis iztī rī t atkritumus. … Tomēr ▾ Kas attiecas uz mani, tagad atpū ta privā tajā sektorā ir labā ka nekā viesnī cā s. Š eit, protams, neviens pē c tevis nesteigsies tī rī t katru drupatu, bet š ī ir visa bū tī ba. Tu dzī vo pats, un tam ir radī ti visi apstā kļ i (paldies saimniekiem), un normā lam cilvē kam nav grū ti aiz sevis iztī rī t atkritumus. Kad bū š u Mukač ovā , noteikti / Pie Matveja /.
Мукачево осенью Мукачево осенью Мукачево осенью Мукачево осенью Мукачево осенью Мукачево осенью
Parādīt vairāk »


iemiesojums angelochek_91_o
Sveiki! Vēlamies ar vīru uz 2 dienām (27., 28. maijā) apmeklēt Mukačevu. Mēs esam tikai divi. Kādas būs izmaksas? Paldies!
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums tihomirova7
Kādas ir izmaksas un vai tuvumā ir velosipēdu noma?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums ltlrjdcrfz
Mēs ar vīru vēlamies atpūsties pie jums augustā 10 dienas Cik maksā vienai personai dienā un cik rezervēt?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Tatochka77
Sveiki. Meklējam privātu viesnīcu. Mēs vēlamies apmeklēt jūsu vietas septembra beigās - oktobra sākumā. Ierašanās pēc 3-4 dienām. Divas. Nav naktsmītņu. Cik tas maksās vienai personai dienā? Cik tālu iepriekš ir jārezervē? Cik tālu no pilsētas centra? Pateicos jau iepriekš. Ar cieņu Tatjana
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums leluca
Vēlos īrēt istabiņu 3 uz 5 naktīm augusta mēnesī vasarā.
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Семейная усадьба «У Матвея» с видом на Замок «Паланок», находится в тихой, тупиковой улочке, недалеко от центральной части города.

Viesnīcā

Индивидуальные экскурсии по Закарпатью. Вызов такси.

Не принимаются командировочные и компании, только для семейного и спокойного отдыха.

  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отдельный дом во дворе. Размещение до 4 гостей. В каждой комнате двуспальная кровать, стеллаж для одежды, телевизор. Кухня, душевая комната, санузел.

Istabās

Холодильник, посуда, микроволновка, кофеварка, чайник. Телевизор. Вся мебель, как и интерьер, выполнен в авторском стиле, из натуральной древесины.

Adrese 89602 Закарпатская обл, г. Мукачево, ул. И. Зрини 179
Tālruņi: +38 (093) 5449282
+38 (066) 0303066
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.