Kovcheg 3*– Atsauksmes

80
Novērtējums 9.310
№1 viesnīcas reitingā Vižņica
9.2 Numurs
9.4 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.6 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Gleznainā ekoloģiski tīrā Bukovinas Karpatu nostūrī, Megura kalna virsotnē, 1313 metrus augstajā, atrodas kluba viesnīca "Ark", kas nošķirta no cilvēka acīm un civilizācijas.Vairāk →
аватар andrii.kolesnyk
Devos viens pats: bez kompā nijas un ģ imenes 4 dienas. Vakarā rezervē ju, no rī ta jau biju viesnī cā . Man bija jā iet gulē t. Viņ š arī organizē ja mini radio ekspedī ciju (vadī ja tā lsatiksmes VHF sakarus ar portatī vo staciju un sakarus ar amatieru VHF satelī tiem). … Tomēr ▾ Devos viens pats: bez kompā nijas un ģ imenes 4 dienas. Vakarā rezervē ju, no rī ta jau biju viesnī cā . Man bija jā iet gulē t.
Viņ š arī organizē ja mini radio ekspedī ciju (vadī ja tā lsatiksmes VHF sakarus ar portatī vo staciju un sakarus ar amatieru VHF satelī tiem).
Viesnī ca atrodas kalna "Megura" virsotnē , uz to var nokļ ū t neatkarī gi ar jebkuru "SUV" ar ī sā m pā rkarē m (Toyota RAV-4 un Renault Duster brauc bez problē mā m un parasto riepu bojā jumu riska). Tač u nepiecieš ama darba pilnpiedziņ a, jo vairā kā s vietā s ir akmeņ aini stā vi kā pumi un peļ ķ es, kuru pā rvarē š ana vienā braucienā var bū t problē ma. "Atvaļ inā jums" klasiska pā rgā jiena formā tā ar smagu mugursomu pā r pleciem, mā lu jaukš ana slapjā s nogā zē s gumijas zā bakos, mosties slapjā teltī ar domu, kā pabrokastī s lietū - ne man. Š eit viņ i baro trī s reizes dienā , duš ā ar karstu ū deni, san.
saimniekdators un Wi-Fi telpā : varat baudī t rī tausmu/saulrietu un veikt radiozvanus, kamē r esat pilns, atpū ties un labi smarž o. "Ark" - ī sta eko viesnī ca. Visa elektroapgā de no saules paneļ iem, ū dens sildī š ana ar vakuuma kolektoriem. Es te atgriezī š os.
5:30 утра. Встречаю рассвет, планирую радиосвязи через спутники. Отель Отель Провожу связи через радиолюбительские спутники.
аватар Alexey2000
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los dalī ties iespaidos par brī niš ķ ī gu un neaizmirstamu vietu - Ark Hotel Megura kalnā . Meklē jā m klusu vietu kalnos, prom no steigas un burzmas. Starp vairā kā m iespē jā m izvē le vienbalsī gi krita uz Ark Hotel. Un, godī gi sakot, mē s gandrī z nož ē lojā m savu izvē li. … Tomēr ▾ Vē los dalī ties iespaidos par brī niš ķ ī gu un neaizmirstamu vietu - Ark Hotel Megura kalnā .
Meklē jā m klusu vietu kalnos, prom no steigas un burzmas. Starp vairā kā m iespē jā m izvē le vienbalsī gi krita uz Ark Hotel.
Un, godī gi sakot, mē s gandrī z nož ē lojā m savu izvē li.
Tas ir brī niš ķ ī go saimnieku Natā lijas un Valē rija nopelns, kuri apņ em savus viesus ar uzmanī bu un rū pē m, sniedzot sajū tu, ka esi pā rnā cis mā jā s, kur tevi gaida.
Viesnī cas numuri ar visā m ē rtī bā m, kas nepiecieš amas ē rtai atpū tai.
Atseviš ķ i es gribē tu teikt par uzturu, 8 dienas nebija neviena identiska ē diena, mā jā s viss ir garš ī gi, porcijas lielas.
Pati viesnī ca ir unikā la savā atraš anā s vietā , apkā rt ir tikai mež i un kalni, uz kuriem var skatī ties mū ž ī gi.
Ja vē laties atpū sties no pilsē tas burzmas, pagulē t, sakopot domas, paelpot svaigu gaisu, atpū sties dvē selē , ja jums patī k pā rgā jieni vai izjā des pa mež u, sē ņ ot ar mež a ogā m - jū s esat Kovč erā .
Paldies Natā lijai un Valē rijam par mū su labā ko atvaļ inā jumu, tā s bija unikā las!
Es ceru, ka mū su pā rskats palī dzē s jums izdarī t pareizo izvē li, un fotogrā fijas garī gi palī dzē s jums tikt nogā dā tam š ajā apbrī nojamajā vietā.. .
аватар Andrej946247
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar ģ imeni. Krā š ņ i skati, neparasti skaistuma saulrieti katru dienu tos apbrī noja. Viņ i lasī ja zemenes, mellenes, Ivan-tē ju. Interesanti vē rot, kā mā koņ i peld burtiski blakus. Pē dē jā s trī s dienas bija lietains, dzī vojā m mā konī , tas bija kā multfilmā "Ezī tis miglā " un tam bija savs š arms. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Krā š ņ i skati, neparasti skaistuma saulrieti katru dienu tos apbrī noja. Viņ i lasī ja zemenes, mellenes, Ivan-tē ju. Interesanti vē rot, kā mā koņ i peld burtiski blakus. Pē dē jā s trī s dienas bija lietains, dzī vojā m mā konī , tas bija kā multfilmā "Ezī tis miglā " un tam bija savs š arms. Ē diens bija garš ī gs, katru dienu savā dā ks. Neviena cita viesnī ca nekad nav nodroš inā jusi š ā du ē dienu. Katru dienu baudī ja zā ļ u tē jas.
аватар kowal
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti ē rti un mā jī gi. Tī ri un ē rti numuriņ i. Labs wifi. Super vieta. Garš ī gs ē diens. Viesmī lī gi saimnieki. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rti un mā jī gi.
Tī ri un ē rti numuriņ i.
Labs wifi.
Super vieta.
Garš ī gs ē diens.
Viesmī lī gi saimnieki.
аватар Anatoliy_Larisa
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja esat noguris no pilsē tas burzmas, trokš ņ ainā pū ļ a un smaga gaisa - dodieties atvaļ inā jumā uz "Arku". Izklausā s pē c reklā mas kliš eja, bet. . . kad nokļ ū sti Megura kalnā un paskaties apkā rt, saproti, ka esi miera gaisotnē . … Tomēr ▾ Ja esat noguris no pilsē tas burzmas, trokš ņ ainā pū ļ a un smaga gaisa - dodieties atvaļ inā jumā uz "Arku". Izklausā s pē c reklā mas kliš eja, bet. . . kad nokļ ū sti Megura kalnā un paskaties apkā rt, saproti, ka esi miera gaisotnē . Š ī ir vieta, kur jū s pilnī bā atpū š aties, atslē dzaties no ikdienas problē mā m, atpū tā t dvē seli un ķ ermeni.
Mē s ar sievu bijā m jū lijā . Sajū tas ir debeš ķ ī gas: gaiss, daba, klusums un arī ogas, sē nes un kalnu zā les. Visi apstā kļ i dabas mī ļ otā jiem. Neierobež ota un neaprakstā ma skaistuma ainavas: no vienas puses ir redzami Rumā nijas ciemati, bet no otras – Pop Ivana, Mika Mare, Hoverlas kalni.
Bijā m divvietī gā istabā , bet gultas bija vienvietī gas. Ū deni var dzert tieš i no krā na, tas ir tī rs, avots. Ir internets un TV.
Viesmī lī gie saimnieki nodroš inā s garš ī gus un daudzveidī gus (nekad neatkā rtotus! ) maltī tes ar lielā m porcijā m.
P. S. Ī paš s paldies ī paš niekiem, ka N. Post atsū tī ja mums aizmirstā s lietas))
аватар vasisdas85
Viesnī cā bijā m š ogad no 6. lī dz 16. augustam. Mē s bijā m č etri – es, mana sieva un divas meitas 2 un 4 gadus vecas. Viesnī ca tika pieskatī ta pirms 3 gadiem, tač u baidī jā s riskē t doties tuksnesī uz (un no kuras) ar maziem bē rniem grū ti nokļ ū t. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m š ogad no 6. lī dz 16. augustam. Mē s bijā m č etri – es, mana sieva un divas meitas 2 un 4 gadus vecas. Viesnī ca tika pieskatī ta pirms 3 gadiem, tač u baidī jā s riskē t doties tuksnesī uz (un no kuras) ar maziem bē rniem grū ti nokļ ū t. Bet patiesī bā tieš i viesnī cas atraš anā s vieta tuksnesī , tā lu no apdzī votajā m vietā m (un cilvē kiem, kas tā s apdzī vo), uzpirka relaksē još as brī vdienas, kas pilsē tas apstā kļ os vienkā rš i nav iespē jamas. Un viņ š sevi pilnī bā attaisnoja, bet iesim kā rtī bā . Es nezinu, kas visvairā k interesē s š ī apskata lasī tā ju, tā pē c es aprakstī š u visu.
1) REZERVĒ Š ANA UN AVANSMAKSĀ JUMS
Daž as nedē ļ as pirms vizī tes piezvanī jā m Valē rijam, vienojā mies par priekš apmaksas datumu un summu (kas sastā dī ja 50% no kopē jā m mū su uzturē š anā s izmaksā m viesnī cā , ieskaitot transfē ru no Č erņ ivci un atpakaļ ). Ieliku naudu Privat kartē , saņ ē mu apstiprinā jumu, ka viss kā rtī bā , mū s gaida. Š ajā posmā (tā pat kā visu pā rē jo laiku) Valē rijs bija ļ oti laipns, draudzī gs un labprā t atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem par gaidā majiem svē tkiem.
2) Transfē rs UZ VIESNĪ CU.
Valē rijs mū s sagaidī ja stacijas vestibilā , ierodoties Č erņ ivcios. Pa ceļ am uz ciemu viņ š labprā t stā stī ja daudz interesantu faktu par Č erņ ivcu vē sturi, Č erņ ivcu apgabalu, tā ģ eogrā fiju, iedzī votā ju dzī vi un tamlī dzī gā m izglī tojoš ā m lietā m. Aizrā vuš ies ar š ī m sarunā m, mē s braucā m uz Dolishny Shepot ciematu, kur pā rsē dā mies apvidus automaš ī nā un braucā m pa pā reju uz kalnu. Kā piens uz pā reju izvē rtā s ļ oti iespaidī gs un krā sains, un atstā ja daudz pozitī vu iespaidu no redzē tā un dzirdē tā .
3) VIESNĪ CA UN INTERJERS
Paš ā viesnī cā š obrī d ir 6 numuriņ i. Uz visu mū su uzturē š anā s laiku tajā vidē ji bija aizņ emti 3 no tiem. Tomē r 10 dienas ir diezgan ī ss laika posms, un tas nevar bū t indikatī vs. Telpas ir daž ā da izmē ra. Vienā no divā m plaš ā kajā m istabā m mums pietika vietas mantā m gan mums, gan bē rniem rotaļ ā m (par to vē lā k). Istabas ir pieticī gas, bez volā niem, bet tajā paš ā laikā diezgan ē rtas, ļ oti tī ras un sakoptas, bez salauztā m mē belē m vai kaut kas nestrā dā još s. Neskatoties uz to, ka esmu daudzas reizes bijis daž ā da lī meņ a viesnī cā s no Apvienotā s Karalistes lī dz Austrā lijai un pieradis pie noteiktiem standartiem, vienī gā s 2 lietas, ko es kā dreiz gribē ju redzē t numurā savas uzturē š anā s laikā , bija televizors. ar lielā ku diagonā li un klā tbū tnes vannu vannas istabā . Tas ir, ja jū s uzskaitā t, labi, vienkā rš i dariet visu, ko es tikai vē los redzē t. Bet pat bez tā man bija pilnī gi ē rti.
Paš as telpas atrodas otrajā stā vā . Pirmajā stā vā atrodas halle, ē damistaba un saimniecī bas telpas. Interjers ir ļ oti interesants, tikpat tī rs un kā rtī gs kā telpas.
4) PERSONĀ LS
Mū su atvaļ inā juma laikā personā ls sastā vē ja no 4 cilvē kiem: Valē rijs, Natā lija, Marina un Jura. Visi kā viens draudzī gi, patī kami sarunā ties un jebkurā laikā gatavi jums palī dzē t jebkurā jautā jumā . Es nekrā soš u, kurš ir kas un kurš ko dara, jo. Es pats nezinu visas detaļ as. Jā , tam nav nozī mes. Patieš ā m svarī gi ir tas, ka viņ u attiecī bas ar jums var raksturot kā "cilvē ku", nevis "personā la-klienta" attiecī bas. Jū s atrodaties ģ imenē , kuras pagaidu locekli kļ ū stat. Š ajā gadī jumā neviens tevi ar neko neapgrū tinā s. Tas viss ir diezgan unikā ls un jauki. Kopumā ir ciets 5+. Marinoč ka atseviš ķ i sveicieni no bē rniem!
5) PĀ RTIKA
Esmu ļ oti izvē lī ga attiecī bā uz pā rtiku. Tas ir, es ē du to, ko viņ i dod, bet ar prieku es ē du nedaudz. Izņ emot ļ oti ierobež otu ē dienu komplektu, uzminiet, ko es tagad gribē tu ē st, ir no loterijas laimestu sē rijas. Viesnī cā nebija daudz ko izvē lē ties, jo. vienai ē dienreizei pasniegto ē dienu komplekts ir ierobež ots, un nebū s tā di kā turku-ē ģ iptieš u-grieķ u un citos all inclusive. Mē s lasī jā m atsauksmes un bijā m tam gatavi. Un mani vienkā rš i pā rsteidza, kā no produktiem, kurus principā neē du, var tik konsekventi pagatavot ē dienus, kas man patī k. Tas ir bez pā rspī lē jumiem. Ē dienu garš a bija vienkā rš i izcila. Porcijas bija lielas. Ne tik ļ oti liels (3 reizes gā ju prasī t papildinā jumu), bet arī ne mazs. Vispā r es nekad neizgā ju no galda izsalcis.
6) DABA UN IZKLAIDE
Ko mē s darī jā m 10 dienas?
- Savā ktas ogas. Ogas savā ca dofiga. Tas tieš ā m ir dofiga savā ktā s ogas. Tā tieš ā m ir dofiga. Un tas bija forš i. Galvenokā rt vā cā m avenes. Avenes tur ir tikai tumš a tumsa. It kā avenes nolē ma pā rņ emt planē tu un sā ka ar vietē jā m. Un garš ī gas...es nevaru pateikt. Pē c tam pamē ģ inā ju veikalu - apē du pā ris ogas, un noliku malā . Es vē l nevaru, mani iespaidi ir pā rā k svaigi. Tas ir arī pilns ar mellenē m. Savā c traukā un pē c tam ē d ar karotē m. Noķ ē rā m kazenes sezonas sā kumu, bet jau paš ā s beigā s. Arī kazenes tur bū s neizmē rojamas.
- Gā ja pa mež u. Diemž ē l ar diviem maziem bē rniem nevar ī paš i pastaigā ties pa mež u. Bet tur ir paradī ze sē ņ otā jiem. Redzē ju citu atpū tnieku "lomu" - ļ oti iespaidī gi. Bū tī bā , starp citu, baltā sē ne.
- Braucā m ar zirgiem, barojā m dzī vniekus, braucā m š ū polē s, stulbi ripinā jā m uz paklā jiņ a zā lī tē pie viesnī cas (rež ī ms: "dā rzenis" ; ) ).
- Kamē r bē rni gulē ja, viņ i skatī jā s televizoru (vairā ki desmiti kanā lu, laba uztverš anas kvalitā te), vai kā pa tī klā (savienojuma kvalitā te, atkal, laba).
- Spē lē ja bingo, kā rtis un klasiskā s galda spē les no tā m, kas bija viesnī cā .
– Valē rijs piedā vā ja doties uz voljē ru, bet mē s nolē mā m, ka labā k vienkā rš i pastaigā ties.
Kopsavilkuma vietā :
Kopumā pā rē jais (uz ko mē s tiecā mies) izrā dī jā s pē c iespē jas mierī gā ks un mierī gā ks. Puiš i no viesnī cas darī ja visu iespē jamo, lai tas notiktu. Vietē jā daba ir ļ oti iespaidī ga. Runā jot par relaksā cijas lī meni un atslē gš anos no ikdienas rutī nas, 10 dienā s saņ ē mu tā du paš u (ja ne labā ku) rezultā tu kā.2 nedē ļ ā s jū rā kaut kur pā ri kalnam. Konkrē ti, no š ī atvaļ inā juma man vajadzē ja tieš i š ā du rezultā tu, un mē s š eit nekļ ū dī jā mies.
аватар psergeyv
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Meklē jā m kā du nomaļ u vietu kalnos, kur bū tu daba un tikai daba, tā teikt, atrauties no sabiedrī bas. Jā , tas ir dā rgi, bet. . . tas noteikti ir tā vē rts. Vieta ir unikā la - neticamas panorā mas, neapstrā dā ta daba, klusums, miers, kvalitā te, stils un viesu nama tī rī ba. … Tomēr ▾ Meklē jā m kā du nomaļ u vietu kalnos, kur bū tu daba un tikai daba, tā teikt, atrauties no sabiedrī bas. Jā , tas ir dā rgi, bet. . . tas noteikti ir tā vē rts. Vieta ir unikā la - neticamas panorā mas, neapstrā dā ta daba, klusums, miers, kvalitā te, stils un viesu nama tī rī ba.
Valera un Natā lija kopā ar saviem palī giem jums tieš ā m izdevā s radī t mā jī gi siltu atmosfē ru saviem viesiem! Paldies!
Es domā ju, ka, tur ierodoties, jū s bū siet patī kami pā rsteigti. . . Iesaku! Mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz.
P. S. Ballī š u mī ļ otā jiem tur nav ko ķ ert, š ī vieta nav priekš viņ iem.
аватар Sweet-mango
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ir tik grū ti nokļ ū t kalnos, lai atrastos tā dā...Pe... Nekad nevienam neieteikš u. . . Mū s ar vī ru un 2 gadus vecu bē rnu, kurš pirms gulē tieš anas ņ urdē ja (kā jau visi normā li bē rni) tika izlikti ā rā.23:00, jo baidī jā s, ka netraucē sim kā dam no "viesnī cas" viesiem. … Tomēr ▾ Ir tik grū ti nokļ ū t kalnos, lai atrastos tā dā...Pe...
Nekad nevienam neieteikš u. . .
Mū s ar vī ru un 2 gadus vecu bē rnu, kurš pirms gulē tieš anas ņ urdē ja (kā jau visi normā li bē rni) tika izlikti ā rā.23:00, jo baidī jā s, ka netraucē sim kā dam no "viesnī cas" viesiem...es to nebiju redzē jis un neesmu dzirdē jis par to!!!!! !
Un mē s naktī braucā m bezceļ a pa mež u...es vienkā rš i esmu š okā ! ! ! Tas ir pilnī gs haoss!!! ! ! Man nav vā rdu !! !
Tie nav cilvē ki - tie ir nelieš i!
аватар budnik4
Š is atpū tas veids ir paredzē ts tiem, kas prot novē rtē t PATIESO! Kad uzzinā ju par š o viesnī cu, mani visvairā k iespaidoja ideja: tieš i kalna galā ir vieta, kur var atpū sties, ē rti nakš ņ ot, bū si paē dis, bet apkā rt bū s tikpat daudz dabas kā dedzī gā kais sociopā ts var vē lē ties : ) Patiesī bā , atpakaļ ceļ ā , iekā pjot vilcienā , viņ i apmainī jā s iespaidiem ar draugu: bija sajū ta, ka viņ i ciemojā s pie radiem - satikā s stacijā , atveda, apmetā s, pabaroja, ā rstē ja, sazinā jā s, konsultē ja un nebija pā rslogoti ar rū pē m, un tad aizveda uz staciju, atveda uz Č erņ ivcu centru un rā dī ja, kuras vietas labā k apmeklē t. … Tomēr ▾ Š is atpū tas veids ir paredzē ts tiem, kas prot novē rtē t PATIESO!
Kad uzzinā ju par š o viesnī cu, mani visvairā k iespaidoja ideja: tieš i kalna galā ir vieta, kur var atpū sties, ē rti nakš ņ ot, bū si paē dis, bet apkā rt bū s tikpat daudz dabas kā dedzī gā kais sociopā ts var vē lē ties : )
Patiesī bā , atpakaļ ceļ ā , iekā pjot vilcienā , viņ i apmainī jā s iespaidiem ar draugu: bija sajū ta, ka viņ i ciemojā s pie radiem - satikā s stacijā , atveda, apmetā s, pabaroja, ā rstē ja, sazinā jā s, konsultē ja un nebija pā rslogoti ar rū pē m, un tad aizveda uz staciju, atveda uz Č erņ ivcu centru un rā dī ja, kuras vietas labā k apmeklē t...Nu, parā diet, kur vē l esat sastapis tā du servisu? ? !!
Patiesī bā viesnī ca ir ideā li piemē rota tiem, kam ir svarī gi sī kumi - attieksmē , komforta organizē š anā , ē diena gatavoš anā - uzreiz tiks jautā ts, vai jums ir kā das ī patnī bas uzturā , varbū t kaut kas nē . ē st vai nepatī k. . ?
Norē ķ ins: tiem, kas augstu vē rtē vides standartus un atzinī gi vē rtē atjaunojamo enerģ iju - rosī bu var gū t no tā , ka tur viss darbojas, izmantojot dabiskos enerģ ijas avotus.
Krā na ū dens - avota, dzerts, uz sevis pā rbaudī ts - garš ī gi un lieliski! : )
Neskatoties uz to, ka viesnī cai ir 10 gadi, santehnika, numuriņ i tā dā stā voklī kā tikko atvē ra! Viss tī rs, tī rs, telpas no koka, minimā lisma stilā . Mē s tur pavadī jā m tikai nakti, tā pē c viss bija vairā k nekā pietiekami!
Ja kā jas ir slapjas (jo bijā m maija sā kumā - daž kā rt pē cpusdienā lija lietus, kas varē ja noķ ert taisni kalnos), tad pie ieejas iedos č ī bas, pieliks kurpes pie lielā katla, kā dā stundu atkal var doties pastaigā : )
Tikai š eit atklā ju ī sto ukraiņ u virtuves noslē pumu: Vispirms vajag nogurt staigā t pa kalniem svaigā gaisā (ja ne staigā š ana kalnos, tad der arī darbs kalnos.. ); )? Pē c tam, noguris un piesā tinā ts ar skā bekli, sē di pie vakariņ u galda, kam seko zaļ umi, tomā ti, gurķ i, redī si, sā ls, ukraiņ u maize! ! ! ! ! ? Mā la krū zē jā bū t kompotam. . Lielā mā la podā kā krū zē pasniedza sē ņ u zupu (no baltajā m sē nē m), ar ķ iplokiem tik labi. ? Pē c tam mā la traukos tiek pasniegti pelmeņ i ar kartupeļ iem, sautē ti cepeš krā snī ar gaļ u, sieru un pā rkaisī ti ar zaļ umiem!
No š ā diem apstā kļ iem ukraiņ u virtuve š ķ iet visgardā kā pasaulē . . ! ! ! ! !!
Nu, tas viss ir iekļ auts dzī ves dā rdzī bā . . !!
Un nevienu ravioli nevar salī dzinā t ar mū su pelmeņ iem, un neviens ministrs un blakus gulē ja ar sē ņ u zupu, un nekā di teriyaki, formē jumi utt tā dos apstā kļ os uz š ī galda nenonā ks ...!
Kas attiecas uz dabu un atpū tu - es braucu uz turieni atpū sties un atgū ties. . Tie, kuriem ir pazī stams nogurums no nogurdinoš ā ikdienas ritma, lielpilsē tas steigas, ikdienas svarī gu un sarež ģ ī tu lē mumu pieņ emš anas un vienkā rš i pazī stama sajū ta par nepiecieš amī bu "pā rstartē t" - jū s š eit.
Ir vietas, kur var redzē t tikai kalnus sev apkā rt, ir vietas, kur var sē dē t uz segas un sapņ ot, ir vietas, kur var nokrist un apgulties uz mī kstā s zā les, ir brī niš ķ ī gas š ū poles un soliņ i, uz kuriem sē ž ot jū s varat aplū kot pasauli un baudī t grā matu. .
Un vispā r dzirdē t klusumu ir tā da bauda, ​ ​ kas mū sdienā s kļ ū st ne tikai unikā la, bet arī eksotiska. . !!
Vienkā rš i – ja vē lies izjā t ar zirgiem – lū dzu, tie ir tavā rī cī bā , loka š auš ana – bez jautā jumiem, badmintons, frisbijs – vairā k vietas nekā pietiekami!
Bijā m ar bē rnu - puika 6 gadi un pat viņ am nebija jā bū t garlaicī gi!
Un pats galvenais – sajū ta, ka esi apmierinā ts ar atpū tu un spē ka un enerģ ijas piepildī ts, liek jau tagad aizdomā ties par melleņ u un sē ņ u sezonu, jo to ir neticami daudz! ! ! ! ! : )
Смачний український обід Краса оточуючих гір Веселка в горах - унікальне явище! І нехай весь світ зачекає..! :) Спокій після дощу.. Шикарні заходи сонця Життя проростає прям з дерева :) А ось і готель! :)
аватар people00
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu atradu nejauš i - rakņ ā jos pa Google Maps un uzgā ju interesantu vietu kalnā - tur bija fotogrā fijas un saites uz vietni. Es nemā ku rakstī t recenzijas, tā pē c ī paš i neceru, ka izdosies kaut kā skaisti. . Ī sā ks. … Tomēr ▾ Viesnī cu atradu nejauš i - rakņ ā jos pa Google Maps un uzgā ju interesantu vietu kalnā - tur bija fotogrā fijas un saites uz vietni.

Es nemā ku rakstī t recenzijas, tā pē c ī paš i neceru, ka izdosies kaut kā skaisti. .
Ī sā ks. .

Reljefs ir super-duper - š eit jums ir kalni - lai kur jū s redzē tu - dodieties tur. Pat uz ceļ a, pat tuksnesī . Es personī gi nemeklē ju ceļ vež us, bet gan kalnus, mež us, graustus. Saulriets – saule – š eit viss tiek uztverts savā dā k, ļ oti skaists, bagā ts un iespaidī gs. Personī gi man - vā rds "staigā t" neder, š eit - drī zā k piemē roti vā rdi "kā pt", "ceļ ot", "klī st", "izpē tī t".

Viesnī ca - super-duper - pē c paralē li perpendikulā rā Sovkova paneļ a 9 stā vi - ir piesā tinā ta ar garš u, oriģ inalitā ti un izsmalcinā tī bu. Domera - forš i. Tā pat ir iespē jams un nepiecieš ams klī st un izpē tī t. Fakts ir tā ds, ka ir tik daudz karā jā s, guļ , stā v, ka acis ir plaš i atvē rtas))) Un struktū ra un arhitektū ra. .
Vā rdu sakot, tos veda podos un trī nē s - tas joprojā m bija interesanti.

Atmosfē ra - arī super-duper - tā pē c viņ iem tas izdodas - radī t atmosfē ru. Protams, ir zinā ms "dress code", nu ne jau apģ ē rbam, bet prā ta sastā vam...Ja vien esi no tiem, kas uzskata - ka personā lam ir jā pacieš "tavi sī kumiņ i" un jā smaida. , jo tu par to samaksā ji - un dž akuzi nada un es kaut ko gribu, es kaut ko gribu...Nedomā š urp nā kt! ! ! ! ! Jū s nogalinā siet š o atmosfē ru ar savu klā tbū tni. Tas nav vajadzī gs ne tev, ne onkulim Valē rijam! Dodieties uz Kijevu pa Khreshchatyk - izmetiet 1-2 kilobakus, un jū s tur nesī s uz rokā m. Š eit valda neformā la, mā jī ga atmosfē ra. . Lū k - č ī bas, segas, stā sti, zini? . . Lielisks medī bu terjers vā rdā Betija, vai zini?

Rezultā ts.
Komforts? - Tā tad.
Glamū rs? - Nē.
Atvaļ inā jums? - Tā tad.
Izdabā š ana jebkurai jū su kaprī zē m - nē.
Tī rī ba - jā.
Sterilā tī rī ba - nē.
Kalnu, mež u klā tbū tne, dabas pā rpilnī ba – jā.
Nav kiosku, lielveikalu vai naktsklubu.
Kaut kā . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Apyatka
Jautājumi vecajiem. Atbildiet, kurš atradās šķirstā. Fotogrāfijās redzamas dīvainas gultas - ar augstu sānu atzveltni, vienvietīgas. Vai viņi ir pārcelti uz pāri? Vai vispār nav divguļamo gultu? Un, lai neceltos divreiz, ko iesaki ņemt līdzi? Grāmatas, es redzu, ir. Ēdiens pa stundām, tad kādu uzkodu var paņemt no "kontinentāla" - šokolādes, riekstus? Paņemt katlu?) Kafiju, tēju? Caurejas līdzeklis, toniks, mezims?) Vai tur ir trekns ēdiens?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums tusi2013
Sveiki. interesē Jaungada brīvdienas no 30 12 līdz 5 01 13. 7-10 cilv. viens bērns. Paldies. Natālija.098 599 12 40. [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums hohlushka
Mēs paši zinām, kas ir koka viesnīca – Jaremčē viņi dzīvoja tādā vietā – ne ņurdēja, ne farsa. Un kā šķirstā dzird kaimiņus?Baidos,ka smēķētāji to sasprindzinās.Vai arī ir kāda īpaša vieta?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums NVeterok
Labdien! Es lasīju vietnē tikai pozitīvas atsauksmes par viesnīcu "Ark". Cienījamie tūristi, kuri ir apmeklējuši šo viesnīcu, lūdzu, pastāstiet man par standarta divvietīgā numura izmaksām pavasara-vasaras-rudens periodā. Un vēl jautājums: par pārtiku maksā atsevišķi? Cik tas maksā vidēji vienai personai dienā (brokastis, pusdienas, vakariņas)? Jau iepriekš pateicos par visām atbildēm.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums hatinka
Plānoju šeit ierasties vēlā pavasarī/vasarā. 1.Kas ir veģetārietis ēdienkartē? 2. Vai netālu no viesnīcas atrodas mobilo telefonu tornis? 3. Vēlamies paņemt līdzi velosipēdus un arī "pastaigāties" paši. Cik pareizi ir atteikties no visām papildu izklaidēm - kvadriķiem, zirgiem, gidiem? 4. Vai daļēji pamestajā Falkovas (Falkivas) ciematā bija kāds? Paldies
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

В живописном экологически чистейшем уголке Буковинских Карпат, на вершине горы Мегура, высотой 1313 метров расположился уединенный от людских глаз и цивилизации клубный отель «Ковчег».

Viesnīcā

Охраняемая парковка, высокоскоростной интернет, бассейн (в летнее время), мангалы.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
Telpu apraksts

Комплекс, выполненный из дерева, может принять от 12 до 16 человек (6 двухместных номеров).

Istabās

Спутниковое телевидение, санузел, душевая кабина. Из крана течет родниковая вода (с горы Мегура начинается исток реки Сирет).

Adrese Гора Мегура 1313.1м
долгота: 25° 16' 24.8",
широта: 47° 57' 55.4",
Покутско-Буковинские горы
Черновицкая обл.
Вижницкий район
Село Долишний Шепит
Tālruņi: +38 (050) 3380585
+38 (067) 3725258
Tīmekļa vietne: Kovcheg
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.