Solnechnyi 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.610
№7 viesnīcas reitingā Lauces
7.7 Numurs
7.5 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Aizkarpatu veselības komplekss "Solnechny" atrodas Poļanas ciemā Bolshaya Pinya upes ielejā (Latoritsa upes baseins). Sanatorijas teritoriju rotā gleznains, kristāldzidrs ezers ar tekošu ūdeni.Vairāk →
аватар NatellaWin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga vieta, kalni, gaiss, skaistums. Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, katram ir ko izvē lē ties no divu ē dienkartes saraksta (kastroļ i - pieklusinā ti)! Vestibilā kafija ir garš ī ga! Animā cija bē rniem un pieauguš ajiem - ī paš a cieņ a, gudrinieki! Medicī niskā bā ze ir pamatī ga un sakā rtota, ir sā ls istaba atpū tai (kas man ir ī paš i svarī gi)! Ž ē l, ka atvaļ inā jums nav tik garš , kā gribē tos, tač u esam iecerē juš i atgriezties Jaunajā gadā ! Mī nusi, ja tā di ir, ir nenozī mī gi: pirmkā rt, jums ir jā apzinā s, ka š ī nav Turcija piecas zvaigznes (par cenu, protams), bet, otrkā rt, jā ņ em vē rā noskaņ ojums, ar kā du jū s dodaties atpū sties - pozitī vi ir prioritā te!. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta, kalni, gaiss, skaistums. Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, katram ir ko izvē lē ties no divu ē dienkartes saraksta (kastroļ i - pieklusinā ti)! Vestibilā kafija ir garš ī ga! Animā cija bē rniem un pieauguš ajiem - ī paš a cieņ a, gudrinieki! Medicī niskā bā ze ir pamatī ga un sakā rtota, ir sā ls istaba atpū tai (kas man ir ī paš i svarī gi)! Ž ē l, ka atvaļ inā jums nav tik garš , kā gribē tos, tač u esam iecerē juš i atgriezties Jaunajā gadā ! Mī nusi, ja tā di ir, ir nenozī mī gi: pirmkā rt, jums ir jā apzinā s, ka š ī nav Turcija piecas zvaigznes (par cenu, protams), bet, otrkā rt, jā ņ em vē rā noskaņ ojums, ar kā du jū s dodaties atpū sties - pozitī vi ir prioritā te!
аватар Valery_Khonda
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar sievu atpū tā s sanatorijā "Sunny", Svaļ avas rajonā , Poļ anas ciemā , kū rortpilsē tā jū lija sā kumā . Sanatorijas maš ī na mū s atveda no Svaļ avas stacijas (jā pasū ta iepriekš ). Ā tri nokā rtojā s. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu atpū tā s sanatorijā "Sunny", Svaļ avas rajonā , Poļ anas ciemā , kū rortpilsē tā jū lija sā kumā . Sanatorijas maš ī na mū s atveda no Svaļ avas stacijas (jā pasū ta iepriekš ). Ā tri nokā rtojā s. Uzreiz devos ē st uz restorā nu (ē damistabu nevaru nosaukt, ļ oti garš ī gi, divas diē tas, no kurā m izvē lē ties, daudz ē dienu, katru dienu jauni ē dieni, savi konditorejas izstrā dā jumi. Un galvenais, mē s nepieņ ē mā mies svarā! ) . Pē c ievā kš anā s un brokastī m (mums atstā ja) mū s aizveda pie dakteres, kura izrakstī ja procedū ras (pē c izvē les, mums bija veselī bas talons). Sanatorijas ē ka moderna, ar skaistu interjeru, istaba tī ra, ar koka mē belē m, stū ra vanna. Auksts un karsts ū dens, ū dens netrū kst. Ir ledusskapis, kondicionieris. Mā ja atrodas netā lu no mež a, kū rortpilsē tas augstā kajā punktā ! Gaiss ir tī rs, piepildī ts ar skā bekli, vē ss pat karstumā . Ir labi atpū sties kopā ar bē rniem, ar viņ iem nodarbojas animatori.
Sanatorija piedā vā daudzas izklaides un sporta aktivitā tes bē rniem un pieauguš ajiem un citas sanatorijas, veikali, kafejnī cas, restorā ni, divi tirgi Sū kņ u telpa ar pļ avu un kvasa ū deni. pa ceļ am ļ oti skaista daba, labi skati fotogrā fijā m. Personā ls ļ oti profesionā ls, uzmanī gs, atsaucī gs. Kalpones tī ra katru dienu, kā rtī gas, formas tē rpos. , sauļ oš anā s krē sli, jū s varat iegū t lielisku iedegumu.
Atpū tnieku vecums atš ķ iras no jauniem lī dz veciem. Tirgū ir daudz ogu, mellenes ir lē tas, UAH 30. puslitra burka. Daudz mā jā s gatavota vī na. Pilsē tā ir brī niš ķ ī gs dī ķ is ar ū densvelosipē diem. Sanatorija tika izvē lē ta nejauš i un nenož ē loja. Cenas adekvā tas, lieliski apstā kļ i, attieksme, apkalpoš ana augstumā . Visiem, kas vē las un nevē las, es ļ oti iesaku atpū sties sanatorijā "Sunny", jū s nenož ē losiet un nenož ē losiet iztē rē tos lī dzekļ us. Tas ir tā vē rts!
Санаторій. Вид на гори. Чудова природа.
аватар bst310552
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
ZOK "Sunny" - izvē lē jā s sanatoriju pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā s. Personā ls - pieklā jī gs, draudzī gs, vienmē r palī dzē ja un atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Ē diens ir garš ī gs, daudzveidī gs, un porcijas ir milzī gas. … Tomēr ▾ ZOK "Sunny" - izvē lē jā s sanatoriju pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā s. Personā ls - pieklā jī gs, draudzī gs, vienmē r palī dzē ja un atbildē ja uz visiem jautā jumiem.
Ē diens ir garš ī gs, daudzveidī gs, un porcijas ir milzī gas.
Medicī nas centrs - viss tī rs, labi padarī tas meitenes (draudzī gas, kvalificē tas), procedū ras katrai "gamei".
Istabas - arī ir daž ā das, mū sē jais bija mazs ar balkonu, tī rī ja katru dienu.
Animā cija bē rniem un pieauguš ajiem - ir bē rnu istaba, bē rniem tika nodroš inā tas daž ā das izklaides, strā dā arī (ar bē rniem un pieauguš ajiem) psihologs - labi padarī ts.
Garlaicī gi nebija. Es pat negribē ju iet mā jā s.

Ja ieš u nā kamgad, tad tikai uz š o sanatoriju.
аватар nikitanlyuba
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tagad atpū š amies Saulainē! ! ! Izvē loties sanatoriju, lasī ju daž ā das atsauksmes par Solņ eč niju, tač u intuī cija mudinā ja doties uz š ejieni. . Nobraucā m 1150 km un nerē ķ inē jā m ieraš anā s laiku, ieradā mies nakts vidū , bijā m izkā rtojuš ies ar bē rnu un no rī ta jau pilnī bā pavadī jā m atvaļ inā jumu ! ! ! Uz divā m dienā m, kad esam š eit, mums ir daudz pozitī vu iespaidu!! ! ! Ļ oti mā jī ga laba istabiņ a, lai gan pasū tī jā m ekonomisku variantu, ē diens ļ oti garš ī gs un sā tī gs, porcijas lielas un daudzveidī gas, ļ oti mā jī ga ē damistaba, kurā vienkā rš i ir patī kami ē st un, kas mums ir svarī gi, tikai kad ieraudzī jā m savu mazuli mums uzreiz bija baroš anas krē sliņ š !! ! ! Mū su bē rns ir kaprī zs attiecī bā uz ē dienu, bet š eit viņ š ē d ar prieku!! ! ! un kā mamma ļ oti priecā jos, ka ir bē rnu istaba ar ļ oti draudzī gu animatoru un daž ā dā m rotaļ lietā m un sajū tu lietā m. … Tomēr ▾ Tagad atpū š amies Saulainē! ! ! Izvē loties sanatoriju, lasī ju daž ā das atsauksmes par Solņ eč niju, tač u intuī cija mudinā ja doties uz š ejieni. . Nobraucā m 1150 km un nerē ķ inē jā m ieraš anā s laiku, ieradā mies nakts vidū , bijā m izkā rtojuš ies ar bē rnu un no rī ta jau pilnī bā pavadī jā m atvaļ inā jumu ! ! ! Uz divā m dienā m, kad esam š eit, mums ir daudz pozitī vu iespaidu!! ! ! Ļ oti mā jī ga laba istabiņ a, lai gan pasū tī jā m ekonomisku variantu, ē diens ļ oti garš ī gs un sā tī gs, porcijas lielas un daudzveidī gas, ļ oti mā jī ga ē damistaba, kurā vienkā rš i ir patī kami ē st un, kas mums ir svarī gi, tikai kad ieraudzī jā m savu mazuli mums uzreiz bija baroš anas krē sliņ š !! ! ! Mū su bē rns ir kaprī zs attiecī bā uz ē dienu, bet š eit viņ š ē d ar prieku!! ! ! un kā mamma ļ oti priecā jos, ka ir bē rnu istaba ar ļ oti draudzī gu animatoru un daž ā dā m rotaļ lietā m un sajū tu lietā m....pā rsteidzoš i vienkā rš i, bet š eit mē s atradā m batutu un sausu baseinu ar bumbiņ ā m un pat smilš u terapiju))) tas ir ļ oti patī kami)))) mē s kopumā bijā m apmierinā ti ar apkalpoš anu !! ! ! Ļ oti draudzī gs personā ls, jebkurš jautā jums tiek atrisinā ts ar smaidu un momentā ni))) š odien bijā m š ikā sā ls istabā un pat mans trī sgadī gais mazulis ar prieku pavadī ja laiku! ! ! Un tā kā mani masē ja Anita, ar pā rliecī bu varu teikt, ka labā ku masā ž as terapeitu neesmu satikusi!! ! ! Domā ju, ka mums vē l bū s liels entuziasms, bet ļ oti gribē jā s padalī ties iespaidos par pirmajā m dienā m!!! ! Esam ļ oti priecī gi, ka atbraucā m uz š ejieni!! ! ! Tu esi gudrs! ! ! Tu ļ oti centies un tas ir jū tams it visā , ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs kolektī vs un ir skaidrs, ka cilvē ki ļ oti mī l savu darbu un dara to ar prieku))) tā turpinā t !!! ! !
аватар njkz13
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ceļ oja kopā ar draugu 2017. gada aprī lī . Man ļ oti patika atvaļ inā jums: 1. Diē tiskā pā rtika (5. tabula) labā lī menī - liela "cieņ a" š efpavā ram. 2. Ā rstē š ana ir brī niš ķ ī ga. Galvenais ā rsts Luč kovs Igors Romanovič s stundas laikā izvē lē jā s medicī niskā s procedū ras atbilstoš i diagnozē m. … Tomēr ▾ Ceļ oja kopā ar draugu 2017. gada aprī lī . Man ļ oti patika atvaļ inā jums:
1. Diē tiskā pā rtika (5. tabula) labā lī menī - liela "cieņ a" š efpavā ram.
2. Ā rstē š ana ir brī niš ķ ī ga. Galvenais ā rsts Luč kovs Igors Romanovič s stundas laikā izvē lē jā s medicī niskā s procedū ras atbilstoš i diagnozē m.
3. Dež urantes (medmā sas, viesmī les un kalpones) ir ļ oti pretimnā koš as un draudzī gas.
4. Bet lielā kais dā rgums OC "Solnechny" ir profesionā la fitnesa un jogas instruktore Viktorija Solomaha (nodarbī bas jogā , fitnesā , pilates, austrumu dejā s, radoš ā s meistarklases).
OTs "Solnechny" tā turpinā t!!!!!! ! !
аватар ship2
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembra pirmajā pusē atpū tā mies Solņ eč nijā . Skaista vieta, jaunas ē kas, liela, ē rta, labi mē belē ta un galvenais tī ra istaba. Mī ļ ā kais personā ls. Man ļ oti patika labsajū tas procedū ras, ī paš i iesaku hidromasā ž u un sā ls istabu. … Tomēr ▾ Septembra pirmajā pusē atpū tā mies Solņ eč nijā . Skaista vieta, jaunas ē kas, liela, ē rta, labi mē belē ta un galvenais tī ra istaba. Mī ļ ā kais personā ls. Man ļ oti patika labsajū tas procedū ras, ī paš i iesaku hidromasā ž u un sā ls istabu. Virtuve amatierim, bet tā pē c diē tiskā pā rtika. Kopumā viss ir garš ī gs un daudzveidī gs. Protams, iespaidu ietekmē ja lieliskie laikapstā kļ i un pā rsteidzoš ā s ainavas))
Mī nusi: vā jš Wi-Fi. Nu, jums jā ņ em vē rā , ka š ī ir vieta relaksē još ā m brī vdienā m, atpū tai, nevis izklaidei.
аватар vmakhankov
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atnā cā m atpū sties un ā rstē ties kopā ar ģ imeni. Es atzī mē ju, ka š ī nav Turcijas viesnī ca, kur cilvē ki iet peldē ties un cepties pludmalē . Tā pē c es tā das paralē les nevilktu. Tomē r š eit ir vē rts doties, ja ir iespē ja iziet procedū ras un iedzert ū deni. … Tomēr ▾ Atnā cā m atpū sties un ā rstē ties kopā ar ģ imeni.
Es atzī mē ju, ka š ī nav Turcijas viesnī ca, kur cilvē ki iet peldē ties un cepties pludmalē . Tā pē c es tā das paralē les nevilktu.
Tomē r š eit ir vē rts doties, ja ir iespē ja iziet procedū ras un iedzert ū deni. Ū deni, starp citu, jā dzer pē c medicī niskā personā la norī kojumiem, nevis kā vajag.
Ko mē s redzē jā m:
Liels un plaš s numurs, laba atraš anā s vieta netā lu no Poļ anas centra, ezeriem un mež iem.
Kompetents un gā dī gs personā ls. Tī rs un jauns spa.
Biju gaidī jis, ka izrakstī s procedū ras maksimā li un dā rgā k, bet nē , visas tikš anā s un procedū ras ir strikti veselī bas apsvē rumu dē ļ , un daž as procedū ras nebija ieteicamas.
Istabā viss ir tī rs, bet mē beles ir amatieru.
Liela un ē rta gulta. Vienī gais gultas trū kums, manuprā t, ir tas, ka tā ir viegla un grī da ir slidena. Gulta turpina attā linā ties no sienas. Bet tu vari labi izgulē ties un, savienojumā ar gaisu, jū ties lieliski.
Vannas istaba ir tī ra, ir vanna, bet š ķ iet, ka kontaktdakš a ir pazaudē ta.
Pē c ē diena skaidrs, ka ekonomiski, bet cenš as.
Ē dienkartei, protams, nav alternatī vas, tač u no rī ta piena putra laipni tiek nomainī ta pret ierasto. Un vakariņ ā s, kad bē rns prasī ja piedevas, neatteica.
Tā kā bijā m ar bē rnu, un viņ š visu nevarē ja ē st, man pietika. Kad nebija pietiekami, varat doties uz kā du no bū dā m, jo ​ ​ tuvumā ir daudz.
Uzturā mani ī paš i iepriecinā ja konditorejas izstrā dā jumi, jo sapratu, ka viņ i paš i gatavoja biskvī tu. Bū tī bā diē tisks un diezgan ē dams. Bezgarš ī gas bija, iespē jams, desiņ as kā du no dienā m.
Jū s varat trenē ties, bet sporta zā lē ir tikai kardio trenaž ieri. Uz ielas ir dī vains simulatoru komplekts, piemē ram, ielu rotaļ u laukumos visā pilsē tā . Saprotu, ka laba trenaž ieru zā le ir tikai Solvā , bet tur ir Ļ OTI dā rgi.
Protams, vē los ī rē t velosipē dus, iekš telpu baseinu, trenaž ieru zā li, somu pirti (jo ī paš i tas ir iespē jams, rudenī un ziemā , jo vasarā tik un tā var atrast citas nodarbes pē c savas patikas).
Ja viņ i uzlabos to, kas viņ iem ir, tas bū s lieliski.
аватар openyazkova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kad es rezervē ju istabu, biju lasī jusi iepriekš ē jā s negatī vā s atsauksmes un biju gatava sliktā kajam. Braucā m februā rī un, pirmkā rt, man bija bail, ka nebū s auksti, jo te rakstī ja par to. Kad atbraucā m, brī vi izelpoju, jo viss izrā dī jā s normā li, bija silts, pat karsts, telpas un gaiteņ i tī ri, regulā ri tī rī ja, mainī ja dvieļ us un veļ u. … Tomēr ▾ Kad es rezervē ju istabu, biju lasī jusi iepriekš ē jā s negatī vā s atsauksmes un biju gatava sliktā kajam. Braucā m februā rī un, pirmkā rt, man bija bail, ka nebū s auksti, jo te rakstī ja par to. Kad atbraucā m, brī vi izelpoju, jo viss izrā dī jā s normā li, bija silts, pat karsts, telpas un gaiteņ i tī ri, regulā ri tī rī ja, mainī ja dvieļ us un veļ u. Superior numurs 4 stā vā bija ē rts, gaiš s, nedaudz vecas mē beles un ū dens duš ā pē kš ņ i mainī jā s no auksta uz karstu, istabā s nav Wi-fi, tikai gaiteņ os nevis recepcijā - š ie visi ir mī nusi. Par uzturu - varē ja palielinā t porcijas, skaidrs, ka taupa. Piemē ram, pusdienā s garnī rs varē tu sastā vē t no diviem sī kiem gaļ as gabaliņ iem, putras un netā lu sarī vē tas bieš u vai burkā nu kaudzī tes, pat vakariņ u bulciņ a ir mikroskopiska, turklā t cilvē kiem ar nopietnā m kuņ ģ a un zarnu trakta slimī bā m tur nav ko darī t. , jo viņ i varē tu pasniegt ceptu kotleti un karbonā de. Tomē r kopumā ē diens bija garš ī gs. Bet daž kā rt nā cā s paē st kaimiņ u bū dā s. Medicī nas centrs ir lielisks, svaigs, pē c remonta, personā ls gā dī gs, patī kams, procedū ru laikā atpū tā mies un atpū tā mies. Man ļ oti patika sā ls istaba. Visus trū kumus viesnī cā kompensē ja skaistā Karpatu daba, ceļ ojumi uz termā lajiem avotiem, ā rstnieciskais ū dens, svaigs gaiss, pastaigas mež ā , garš ī gi grilē š ana bū dā )) Pā rē jais bija veiksmī gs, mē s atgriezī simies Polianā atkal un vē lam Solneč nijam attī stī bu un labklā jī bu.
аватар atuletochka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Satieciet jauno 2016. gadu š ajā viesnī cā . Bijā m ļ oti priecī gi, kad bija brī vas vietas, atsauksmes solī ja š iku atpū tu ē rtā s istabā s un trī s diē tiskā s ē dienreizes dienā . Ko mē s patiesī bā ieguvā m: Numurs. … Tomēr ▾ Satieciet jauno 2016. gadu š ajā viesnī cā . Bijā m ļ oti priecī gi, kad bija brī vas vietas, atsauksmes solī ja š iku atpū tu ē rtā s istabā s un trī s diē tiskā s ē dienreizes dienā .
Ko mē s patiesī bā ieguvā m:
Numurs. Mē s paņ ē mā m visdā rgā ko trī sistabu komplektu (vai tos sauc par apartamentiem) par 2000 UAH ar mazumiņ u dienā . Istabas ir lielas un gaiš as, mē beles ir vecas, bet labā stā voklī un tas viss ir plusi. Netī rs un putekļ ains, vietā m ir tī rī š anas pē das putekļ ainu traipu veidā , kaut kur tas tā nebija. Gaisā ir putekļ i. Tualetes vannas istabā s nav piestiprinā tas pie grī das. Uzturoties piecas dienas, viņ i 1. janvā rī uzkopa 1 reizi un viss! pirms izbraukš anas bijā m spiesti staigā t pa istabu ielas apavos, jo ž ē l č ī bas nosmē rē t. Protams, gulta un dvieļ i nemainī jā s! Arī istabā bija auksti.
Diē tiskā pā rtika )))) No uztura tikai porcijas lielums. Nav garš ī gs, nav veselī gs (cepti kartupeļ i un ceptas kotletes ir diē tisks ē diens? ? ) Un vienmē r auksti (nav sasildī ti). Gandrī z pē c katras ē dienreizes mē s ar ģ imeni devā mies ē st uz citā m kafejnī cā m.
Samaksā jā m arī par Jaungada vakariņ ā m (1200 UAH vienam pieauguš ajam un 500 UAH bē rnam). Teikš u uzreiz - bē rni ē da tikai maizi un svaigus gurķ us, pā rē jam ar bē rnu pā rtiku nebija nekā da sakara. Salā ti tikai ar majonē zi, gaļ a tikai trekna un cepta un bez piedevā m! ! ! Mē s devā mies gulē t pulksten 01:00 un vairs neredzē jā m ē dienu. Un š ajā s vakariņ ā s viņ i mums nozaga selfiju kociņ u, kad lū dzā m darbiniekiem paskatī ties/jautā t apkā rt, lai saņ emtu saprotamu atbildi.
Reģ istratū rā uz jautā jumu: "Kā pē c ē diens ir tik slikts? " Mums teica - Tā tad ir nedē ļ as nogale!
Labi? Atvainojos par traucē jumu! Kopumā radā s iespaids, ka Solņ eč nija viesi kalpoja par sponsoriem pā rē jam viesnī cas personā lam. Viņ i ļ oti jautri atpū tā s, ī paš i pavā rs. Viņ š viesus pabarojis ar “brokastī m” un solī jumiem, kamē r pā rtikas piegā dē nebija nekā du pā rtraukumu.
Tagad ļ oti nož ē loju, ka nesabojā ju savu garastā vokli, fotografē jot nekā rtī bu istabā un “traukus” uz galda. Pā rskats bū tu izvē rties krā sainā ks, bet tā joprojā m bija brī vdiena, un mē s centā mies turē ties tā lā k no Solnechny.
Viesnī cā satikā m saprā tī gus cilvē kus, kuri jau no pirmā s dienas uzskatī ja "š iku" par saulainu un prasī ja atdot naudu un aizbrauca uz citu vietu, kur bija gan izklaide, gan ē diens un cena bija uz pusi mazā ka. Ž ē l, ka mē s par to neiedomā jā mies.
Interesi un rū pes par viesiem izrā dī ja viena darbiniece - tā ir bē rnu animatore Dž ū lija. Jā piebilst, ka viņ ai bija ļ oti maz iespē ju ieinteresē t bē rnus: bē rnu istabā ir ļ oti, ļ oti auksts un es kā mamma neriskē ju bē rnus tur atstā t ilgā k par 30-40 minū tē m, bet Jū lija ir profesionā le. un izmantoja š o laiku maksimā li.
REZULTĀ TS: ļ oti atvainojos par iztē rē to naudu. It ī paš i, kad š ajā rajonā redzē ju cienī gas viesnī cas un cenas tajā s bija krietni zemā kas par Saulainajā m. Es nekad nevienam neieteikš u š o viesnī cu
аватар Volodina9
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Bijā m š ajā "brī numu viesnī cā " Jaunajā gadā ! Grupā.6 pieauguš ie un 5 bē rni! Sliktā kie svē tki, kā dus vien var iedomā ties! Š ķ iet, ka viesnī cā ir viss brī niš ķ ī gai atpū tai, un bē rnistaba, mā jī ga atpū tas telpa, un kamī ns, un animators, bet diemž ē l vadī ba to neprot izmantot! Ē kā bija š ausmī gi auksti! gaiteņ i nav apsildā mi, bē rnistabā ir ledā js, istabas arī š ausmī gi aukstas, karstais ū dens bija vā jš spiediens. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā "brī numu viesnī cā " Jaunajā gadā ! Grupā.6 pieauguš ie un 5 bē rni! Sliktā kie svē tki, kā dus vien var iedomā ties! Š ķ iet, ka viesnī cā ir viss brī niš ķ ī gai atpū tai, un bē rnistaba, mā jī ga atpū tas telpa, un kamī ns, un animators, bet diemž ē l vadī ba to neprot izmantot! Ē kā bija š ausmī gi auksti! gaiteņ i nav apsildā mi, bē rnistabā ir ledā js, istabas arī š ausmī gi aukstas, karstais ū dens bija vā jš spiediens.... Brī numainā kā rtā izdevā s paņ emt ventilatora sildī tā ju, tas izglā ba...bet mē s tikai istabā bija karstums. un cita bija silta vieta pie kamī na, viss, visur bija ļ oti auksts!
Jaungada programma.... tas vispā r bez komentā riem. Izmaksas bija 1200 pieauguš ie, 500 bē rni....ē diens jā , bet bē rniem nebija ko ē st uz galda! Bē rni bija izsalkuš i Ziemassvē tkos! Viss bija baigi trekns un negarš ī gs....2os atnesa kaut kā du dī vainu zupu ar speķ i un tad ceptas ribiņ as ar kartupeļ iem. . 2os naktī ! Izklaides programma vispā r nebija saprotama. . . Izskatī jā s, ka vadī ba nolē ma acī mredzot ietaupī t uz izklaidi, tā pē c pieņ ē ma lē mumu: š efpavā rs periodiski pā rģ ē rbā s kostī mos un centā s cilvē kus pasmieties, kas, maigi izsakoties, arī izdevā s. neveicas ļ oti labi. Arī bē rniem nebija programmas, iznā ca Ziemassvē tku vecī tis, iedeva dā vanas par dzejoli un aizgā ja. un tas ir par 500 UAH vienam bē rnam! Runā ja arī viesnī cas saimniece, kas viņ iem ir laba viesnī ca, kuru viņ i pozicionē kā ģ imenes viesnī cu..... Ko ī sti viņ i domā ja ar ģ imenes stā vokli, mē s nesapratā m...Vispā r likā s, ka vadī ba bija sapulcē jusies sagaidī t Jauno gadu jū su kompā nijā ar savā m ģ imenē m (atseviš ķ ā telpā ), un visi pā rē jie sponsorē ja š o zī mī go notikumu....Ī paš i labi tas bija redzams 1. janvā ra rī tā , kad bija sava veida brī vdienu turpinā jums ā rā.... ap ugunskuru bija vadī bas kompā nija , un citi viesnī cas apmeklē tā ji, viņ i tur acī mredzot neiederē jā s. . . Par viesmī lī bu nedzirdē ja, gan. 'par kautkā du klientu apkalpoš anu nedzird un nezin.....š efpavā rs ir atseviš ķ s stā sts....Ng vakarā viņ š stā stī ja vienu, no rī ta 1. janvā ris ir savā dā ks, beigā s pagriezā s ā rā bū t treš ais...nu laikam pā rgā ja)))) un precī zā k sakot sā kumā teica, ka brokastis un viņ a paraksta brī numzupa bū s uz ielas, tad no rī ta teica, ka bū s auksts ā rā brokastis ē damistabā , atnā cu uz ē damistabu, par to vispā r nav nekā viņ i viņ u nepazī st. . . ī si sakot, MALDI!
Ē diens.... pirmā s trī s dienas ē diens bija vienkā rš i pretī gs! Nu, tas ir vienkā rš i š ausmī gi! un tad treš ajā dienā ir skaidrs, ka vai nu pavā rs tika nomainī ts, vai viņ š atjē dzā s un pā rdomā ja, ē diens bija daudz labā ks, porcijas lielā kas, vienkā rš i garš ī gi!
Istabas.... Ja Oļ a Freimuta vai valdī bas inspektors bū tu tur nokļ uvis, viņ i tur bū tu noš ā vuš ies)))) un tā tad, kopumā , nav slikti...ja neiedziļ inā ties detaļ ā s.
Cenas: par 5 dienu izmitinā š anu un ē dinā š anu 2 pieauguš ajiem un 1 bē rnam ar NG programmu samaksā jā m 1.880 UAH....Par š o viesnī cu tā ir ļ oti liela naudas summa, nav pat 50% no š ī summa!
Secinā jums: Es neiesaku pat ienaidniekiem!
Un ieteikums vadī bai – vienu vai divas reizes pā rskatī t savu cenu politiku, mē ģ inā t bū t nedaudz viesmī lī gā kam, draudzī gā kam un sā kt strā dā t klienta, nevis sev! Veiksmi!
Parādīt vairāk »


iemiesojums madam.sachuk
Citās vietnēs sliktas atsauksmes par Solnechny. Vai tas tiešām ir tik slikti, vai tomēr tas ir labi? Ēdam kā ģimene ar bērniem, es šausmīgi uztraucos !!! Atbildi lūdzu!!!!
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums jkletsova
‹ Viesnīca Solnechnyi 3*

Закарпатский оздоровительный комплекс «Солнечный» расположен в селе Поляна в долине реки Большая Пиня (бассейн р. Латорица). Территорию санатория украшает живописное, кристально чистое озеро с проточной водой.

Atrašanās vieta Расположен в уютном селе Поляна, Свалявского района Закарпатской области в долине реки Большая Пиня (бессейн р. Латорица) на высоте 340 м над уровнем моря между живописными карпатскими хребтами – Вулканическим и Полонинским, в так называемой Пиенинской гидрологической зоне. Здешнее месторождение минеральной воды «Поляна Квасова» известно издавна – о нем упоминается еще в венгерских королевских грамотах 1463 года. Территорию санатория украшает живописное озеро с проточной водой – здесь у наших гостей есть возможность арендовать катамаран, половить рыбу. Рядом с Закарпатским оздоровительным комплексом «Солнечный» расположен лес, в котором проложены специальные маршруты для лечебной ходьбы.
Viesnīcā

Открытый бассейн с бесплатными шезлонгами, беседки, бесплатный трансфер от железнодорожной станции Свалява.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • bankomāts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports В зимнее время для гостей ЗОК «Солнечный» предлагается трансфер к горнолыжным спускам: - бугельный подъемник на г. Стрижилец (в центре поселка, длина спуска 300 м, перепад высоты 40 м; - бугельный подъемник у въезда в поселок Поляна, спуск длиной 700 м; - 2 бугельных подъемника в с. Солочин (15 мин езды от п. Поляна), длина трасс 300 и 600 м, перепад высоты 150 м, прокат снаряжения, профессиональные инструктора. Направления лечения: - заболевания органов пищеварения; - заболевания опорно-двигательного аппарата. Методы лечения: - консультации врачей; - лечение минеральной водой «Поляна Квасова»; - физиотерапия; - водные процедуры; - озонотерапевтические процедуры; - массажы Лечебная база: - бальнеолечение: минеральные, жемчужные, вихревые, арома ванны, души: подводный душ-массаж, восходящий гидролазерный душ, душ Шарко, циркулярний душ; - физиотерапия: электрофорез (обычный или с медицинскими препаратами), магнитотерапия (амплипульс, Д’арсонваль), ультразвуковая терапия, фонофорез, электросон, озокерит, ингаляции, лазерная терапия; - массажные кабинеты: общий, массаж спини, массаж воротниковой зоны, массаж позвоночного отдела позвоночника, массаж грудного отдела, массаж ног, массаж живота, детский массаж, массаж рук, антицелюлитный массаж; - очистительные клизмы, микроклизмы, гидроколонотерапия; - озонотерапия, фитобар.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера Полулюкс, Люкс 1 категории, Люкс 2 категории, Апартаменты.

Istabās

Телевизор, чайник, холодильник, посуда, фен, умывальник, душ.

Adrese Украина, Закарпатская обл., Свалявский р-н, с. Поляна, ул. Курортная, дом. 3А
Tālruņi: (044) 379-29-59 (097) 779-29-59 (099) 279-29-59
Tīmekļa vietne: Solnechnyi
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.