Semiramida 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.710
№9 viesnīcas reitingā Koktebel
8.9 Numurs
8.9 apkalpošana
9.1 Tīrība
4.3 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no divām 3 stāvu ķieģeļu ēkām. Slēgta zaļā zona.Vairāk →
аватар lika71
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No 15. septembra atpū tā mies pie drauga Koktebelē - viesnī cā Semiramida. Ļ oti vē los pateikties saimniekiem par brī niš ķ ī go viesnī cu un brī niš ķ ī go attieksmi pret atpū tniekiem. . . Viesnī ca ir ļ oti ē rta, pā rsteidz ar savu tī rī bu, skaistu zaļ o zonu, brī niš ķ ī gu skatu no balkona uz Karadagu, mā jī gu virtuvi ar visu nepiecieš amie trauki ē diena gatavoš anai, un ē damistaba, kur var ē st (vai arī uz balkona) kopumā atgā dina nelielu restorā nu. … Tomēr ▾ No 15. septembra atpū tā mies pie drauga Koktebelē - viesnī cā Semiramida. Ļ oti vē los pateikties saimniekiem par brī niš ķ ī go viesnī cu un brī niš ķ ī go attieksmi pret atpū tniekiem. . . Viesnī ca ir ļ oti ē rta, pā rsteidz ar savu tī rī bu, skaistu zaļ o zonu, brī niš ķ ī gu skatu no balkona uz Karadagu, mā jī gu virtuvi ar visu nepiecieš amie trauki ē diena gatavoš anai, un ē damistaba, kur var ē st (vai arī uz balkona) kopumā atgā dina nelielu restorā nu. Bet vissvarī gā kais, ko vē los atzī mē t, ir stilī gu skaistu trauku klā tbū tne ē damistabā , un vannas istabā s vienmē r ir svaigas ziepes un TĪ RĪ BA. Katru gadu brī vdienas pavadu Krimā , cenš os apmeklē t daž ā das pilsē tas un pilsē tā s, protams, man nā kas ī rē t mā jokli atpū tai, bet pē dē jos 3 gadus Semiramis ir izrā dī jusies labā kā vieta, kur apmesties. . . Paldies Anijai un Volodjai par labi pavadī to atvaļ inā jumu un laba vē lē jumiem uzplaukumam lieliska viesnī ca! ! !
на лоджии...а за спиной сам Карадаг в столовой гостиницы
аватар anelak
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los uzrakstī t atsauksmi par brī niš ķ ī gu viesnī cu un vietu, kur var lieliski atpū sties kā ģ imene, tā kompā nija. viesnī cai "Semiramide" ir brī niš ķ ī gi saimnieki - ticiet man, tas ir ļ oti svarī gi, pā ris reizes esat bijis pludmalē un tikai no privā tmā jā m dzirdat: "Bē rni nevar zī mē t ar krī tu pa manā m takā m! ka tu naktī s trokš ņ o u. … Tomēr ▾ Vē los uzrakstī t atsauksmi par brī niš ķ ī gu viesnī cu un vietu, kur var lieliski atpū sties kā ģ imene, tā kompā nija. viesnī cai "Semiramide" ir brī niš ķ ī gi saimnieki - ticiet man, tas ir ļ oti svarī gi, pā ris reizes esat bijis pludmalē un tikai no privā tmā jā m dzirdat: "Bē rni nevar zī mē t ar krī tu pa manā m takā m! ka tu naktī s trokš ņ o u. c. "š eit ir iespē jams viss. Es braucu uz Koktebeli jau 4. reizi, pē dē jā s trī s dzī voju š ajā viesnī cā (atpū tusies gandrī z visur gar Melnā s jū ras piekrasti - tas vienkā rš i velk uz š ejieni - nav iespē jams izskaidrot - bet es pazī stu daudz cilvē ku kuri ierodas Koktebelā visu laiku) pat viesnī cā jū s satiekat cilvē kus, ar kuriem kopā atpū tā ties pagā juš ajā gadā . skats no istabā m tieš i uz kalniem, nav ne trokš ņ u, ne gruž u no krastmalas. viesnī cai ir atseviš ķ a ē ka, kur var gatavot un atpū sties, braucu ar draudzeni un draugiem - nav neviena cilvē ka, kurš teiktu, ka nepatika - visi bija sajū smā . un cenas vienkā rš i pasakainas - ticiet man - labā kas vietas Koktebelē nav
аватар stepanyuk-i-v
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Ikvienam, kurš vē las labi un ē rti atpū sties, iesaku apmeklē t viesnī cu Semiramida. Komforts, tī rī ba, mā jī gums, saimnieku (Annas un Vladimira) viesmī lī ba - tas jū s š eit sagaida. Apmeklē jiet viesnī cas vietni. Viss, kas redzams bildē un norā dī ts aprakstā ir realitā tē ! ! ! Lai jaukas brī vdienas! ! !. … Tomēr ▾ Ikvienam, kurš vē las labi un ē rti atpū sties, iesaku apmeklē t viesnī cu Semiramida. Komforts, tī rī ba, mā jī gums, saimnieku (Annas un Vladimira) viesmī lī ba - tas jū s š eit sagaida. Apmeklē jiet viesnī cas vietni. Viss, kas redzams bildē un norā dī ts aprakstā ir realitā tē ! ! ! Lai jaukas brī vdienas! ! !
Пляж Море Отель Во дворе Вид с балкона (первое впечатление) Кусочек рая
аватар vikki.8265
Viesnī ca nemaz nav slikta! Lieliski piemē rots ģ imenes brī vdienā m. BET! Atrodas ļ oti tā lu no jū ras - ejot pa putekļ ainu ceļ u apmē ram 35 minū tes lī dz jū rai. No trū kumiem: 1. Elektriskā plī ts, uz kuras apmē ram stundu gatavo pelmeņ us. … Tomēr ▾ Viesnī ca nemaz nav slikta! Lieliski piemē rots ģ imenes brī vdienā m. BET! Atrodas ļ oti tā lu no jū ras - ejot pa putekļ ainu ceļ u apmē ram 35 minū tes lī dz jū rai.
No trū kumiem:
1. Elektriskā plī ts, uz kuras apmē ram stundu gatavo pelmeņ us.
2. Virtuve ir ļ oti maza tik lielam apmeklē tā ju skaitam.
3. Saimnieki maldina, ka sū tī jums dosies uz jū ru, bet tas nav pat tuvu!
4. Stā vā ir 2 vannasistabas uz 5 istabā m, BET tā s izmanto visi un daž ā di un ir bardaks un rinda!
5. Saimnieki bez maksas tiekas Feodosijā , par ko mē s viņ iem pateicamies, bet, manuprā t, tas ir tā pē c, lai cilvē ki nebaidī tos no attā luma lī dz jū rai un viņ us nepā rtvertu citi saimnieki, kuri piedā vā mā jokli tuvā k jū rai un lē tā k! Bet, lai jū s aizvestu uz staciju, jums piedā vā s maksā t 100 UAH, lai gan taksometrs maksā.80 UAH, bet ar autobusu kopumā.5, 50 UAH!
6. Saimnieki ir Ļ OTI nekorekti ar savu apmeklē tā ju atsauksmē m - vienkā rš i izdzē š , ja kaut kas ir rakstī ts no viesnī cas nepilnī bā m!! !
Mū su apskatā viņ u mā jaslapā nekas slikts nebija rakstī ts, tikai stā stī ts par nelielu virtuvi, attā lumu lī dz jū rai, transportu un vannas istabu.
Bija ļ oti nepatī kama pē cgarš a, nā kamreiz nekad ar viņ iem nesazinā sies un draugiem neieteikš u!
Anija un Volodja, viņ i neceļ tā du biznesu!
Lai veicas un ciena citu viedokli!
аватар 92_172_2
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lai pilnī bā analizē tu ī paš nieku viesmī lī bu, viesnī ca, protams, nepietiek ar pā ris dienā m . . )))), bet kaut kā du iemeslu dē ļ es gribē ju atgriezties pie jums, Anija un Volodja nā kamajā gadā . , un varbū t septembrī uz dž eza koncertu))) viss tieš ā m ir augstā kā s klases, lē ti, kas ir svarī gi daudziem krī zes situā cijā (( tu esi lieliska, tev ir skaistas meitenes, kaķ is, kurš pie mums uzkā pa pa balkonu)))) ceru, ka turpinā si tā turpinā t)))). … Tomēr ▾ Lai pilnī bā analizē tu ī paš nieku viesmī lī bu, viesnī ca, protams, nepietiek ar pā ris dienā m . . )))), bet kaut kā du iemeslu dē ļ es gribē ju atgriezties pie jums, Anija un Volodja nā kamajā gadā . , un varbū t septembrī uz dž eza koncertu)))
viss tieš ā m ir augstā kā s klases, lē ti, kas ir svarī gi daudziem krī zes situā cijā ((
tu esi lieliska, tev ir skaistas meitenes, kaķ is, kurš pie mums uzkā pa pa balkonu)))) ceru, ka turpinā si tā turpinā t))))
ваша киска с нашим вином 1992ода уезжаем,так грустно(((
аватар Honey41
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tos viesnī cā Semiramida augusta mē nesī Koktebelē . Ja godī gi, man tur ļ oti patika, neskatoties uz to, ka viesnī ca neatrodas pie jū ras, par to brī dina rezervē jot numurus, patī k aktī vs dzī vesveids un ejot katru dienu, tad kas ir vajadzī gs. … Tomēr ▾ Atpū tos viesnī cā Semiramida augusta mē nesī Koktebelē . Ja godī gi, man tur ļ oti patika, neskatoties uz to, ka viesnī ca neatrodas pie jū ras, par to brī dina rezervē jot numurus, patī k aktī vs dzī vesveids un ejot katru dienu, tad kas ir vajadzī gs. Viesnī cas ī paš nieki Anna un Vladimirs ir ļ oti atraktī vi cilvē ki, lieliski sarunu biedri, viņ i ir labsirdī gi un ar satraukumu izturas pret saviem atpū tniekiem. Istabas vienmē r bija tī ras, skaisti skati uz kalniem, miers un klusums, un tas viss par pieņ emamā m cenā m, tieš i š o atvaļ inā jumu es novē rtē ju visvairā k. Ar nepacietī bu gaidu nā kamo gadu, lai atgrieztos Koktebelē , viesnī cā "Semiramide".
аватар iriwka_A
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Anya un Vova ir super, ka izveidoja tik maģ isku vietu! ! ! Labi padarī ts! ! ! … Tomēr ▾ Anya un Vova ir super, ka izveidoja tik maģ isku vietu! ! ! Labi padarī ts! ! !
Дворик Вид с балкона во дворик
аватар zenit212121
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s esam no Baltkrievijas, bijā m, iespē jams, pirmie, kurus uzņ ē ma "Semiramide" ī paš nieki Volodja un Anna. Viss bija ļ oti forš i. Volodja un Anija vispā r ir super! Apstā kļ i ir lieliski. Ja kā ds vē las atpū sties no visa - š ī ir labā kā vieta. … Tomēr ▾ Mē s esam no Baltkrievijas, bijā m, iespē jams, pirmie, kurus uzņ ē ma "Semiramide" ī paš nieki Volodja un Anna. Viss bija ļ oti forš i. Volodja un Anija vispā r ir super! Apstā kļ i ir lieliski. Ja kā ds vē las atpū sties no visa - š ī ir labā kā vieta. Izmantojot izdevī bu, sveiki mazā s meitenes Anija un Volodja.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotel-koktebel
‹ Viesnīca Semiramida 2*
Līdzīgas viesnīcas

Отель состоит из двух 3-этажных кирпичных корпусов. Закрытая озелененная территория.

Atrašanās vieta 15 минут ходьбы от автостанции, до ближайшего продуктового магазина - 300 м, 25 минут пешком или 5 минут на маршрутке до набережной.
Viesnīcā

Бар, общая кухня, встреча на авто в Феодосии или Коктебеле, трансфер из Симферополя, 5 площадок со скамейками и шезлонгами во дворе, мангал, альпийская горка.

  • kafejnīca/bārs
Bērniem Качели, песочница.
Izklaide un sports Консультации по экскурсиям и отдыху в Коктебеле.
Telpu apraksts

14 номеров разного класса и двое апартаментов с кухней.

Istabās

Уборка номеров - раз в 5 дней или дополнительно по заказу. Все номера (кроме апартаментов на 3-м этаже) имеют балкон с видом на Карадаг. Из окон апартаментов на 3-м этаже видно море.

В каждом номере: кровати в стиле художественной ковки или деревянные, все с ортопедическими матрацами; шифоньер с зеркалом; пластиковый стол со стульями; холодильник; электрочайник; набор посуды; кабельное ТВ; журнальный столик; переносная сушилка для вещей. В комплект белья входят два полотенца.

Номера "Эконом" - санузел 1 на 4 номера, без кондиционера

Номера "Стандарт" - санузел 1 на 2 номера, с/без кондиционера

Номера "Полулюкс" – с санузлом, без кондиционера

Номера "Люкс" - с санузлом, с кондиционером

Апартаменты на 2-м этаже - с балконом, санузлом, кондиционером, комнаты проходные. Гостиная-студио с диваном книжкой и мягким уголком. Спальня - с большой двуспальной кроватью. Кухня совмещена с гостиной. Бесплатный Wi-Fi.

Апартаменты на 3-м этаже - без балкона, с санузлом, кондиционером, комнаты раздельные. В каждой двуспальная кровать. Кухня совмещена с коридором.

Adrese АРК, Коктебель, Садовая 5
Tālruņi: +38 (050) 596-61-29
+38 (098) 745-16-95
FAQ