Albatros Citadel Resort Sahl Hasheesh 5*– Atsauksmes

216
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Sahls Hašišs
8.5 Numurs
8.3 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā ar privātu pludmali. Viesnīca, kas atrodas Sahl Hasheesh rajonā, ir celta no dabīgā akmens, kas iegūts no tuvējiem akmeņiem. Viesnīcā valda Francijas dienvidu ostas pilsētu vai Amalfi piekrastes atmosfēra, ko rada plašā osta. Tā piedāvā jahtu piestātni un 1,6 km garu privāto pludmali. Starptautiska animācijas komanda katru dienu organizē dažādas aktivitātes. Atvērts 2008. gadā. Pēdējais remonts: 2021 (istabās, sabiedriskās vietās). Piemērots ģimenes un jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар finogenovax
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Albatros Citadel Sahl Hasheesh viesnī cā ieradā mies otro reizi, pirmā reize bija 2020. gada augustā , tajā laikā bija vainaga augstums un puse no visa (daļ ē ji restorā ni, ū denspī pes bā rs, naktsklubs, daž i bā ri) bija slē gti. … Tomēr ▾ Albatros Citadel Sahl Hasheesh viesnī cā ieradā mies otro reizi, pirmā reize bija 2020. gada augustā , tajā laikā bija vainaga augstums un puse no visa (daļ ē ji restorā ni, ū denspī pes bā rs, naktsklubs, daž i bā ri) bija slē gti. sakarā ar viesnī cu noslogojumu par 50%. BET mē s to pat nepamanī jā m, jo ​ ​ bez tā visa pietika.

Lasot sliktas atsauksmes par š o viesnī cu, zinā mā mē rā saprotu cilvē kus, kas tā s raksta, gribu teikt vienu – š ī viesnī ca nav piemē rota visiem. Mē ģ inā š u pastā stī t sī kā k, kam noteikti jā apmeklē Albatros citadele, un kurš noteikti bū s vī lies, apmetoties š ajā vietā.

Tā tad, pirmais, ko redzat, ieejot zā lē , ir milzī gas arkas, un aiz tā m plosā s jū ra.
Manuprā t, š ī ir visbrī niš ķ ī gā kā uzņ emš ana, jo ne jau izpalī dzī ga personā la dē ļ jū s veicat š ā du braucienu, bet gan jū ras dē ļ , nevis nominā li “tā ir tā , bet tev vajag iet, iet, no š ī s vietas var redzē t kā du ū dens gabalu”, ja priekš Jums nav svarī gi VIENMĒ R redzē t jū ru, tad droš i varat izvē lē ties citu viesnī cu. Tā kā š ī viesnī ca tika radī ta tiem, kas ir iemī lē juš i jū ru, jū ras vē ju un brī vī bu, iztē les iespē jas ir milzī gas. Nav nekā du barjeru betona sienu, ē ku, ž ogu veidā š ī vā rda tieš ā kajā nozī mē . Viesnī ca stiepjas gar krasta lī niju, cik no tā s garuma var redzē t citos avotos, sauso skaitļ u nebū s. Viesnī cas Ē ģ iptē galvenokā rt aizņ em nelielu daļ u no pludmales, un visas ē kas iet dziļ ā k, kas nozī mē , ka ē kas vai bungalo pludmalē ar skatu uz jū ru maksā s dā rgā k (zinu no personī gā s pieredzes). Albatros citadelē jū s varat neuztraukties par to, gandrī z jebkura istaba ar skatu uz jū ru.
Mē s ieradā mies 10:00, mū s lū dza pagaidī t, viss bija ļ oti pareizi, es nezinu, varbū t ir svarī gi, lai kā ds jū su priekš ā padejotu, atnes kokteiļ us un zī daini, negaidiet š o te, viss ir vairā k nekā pieklā jī gs, ar smaidu, bet bez pū kā m. Neaizmirstiet, daž reiz, lai redzē tu smaidu, vispirms jā smaida, un kronis no jums nenokritī s. Es saprotu, ka jū s maksā jā t naudu, ielidojā t un vē laties pienā cī gu pakalpojumu lī meni, es jums apliecinu, š eit tas ir vairā k nekā cienī gs, tikai bez uzmā cī bas un patosa. Š eit strā dā tie paš i cilvē ki, tā pat kā jū s, bet nez kā pē c daudzi cilvē ki, kas ierodas Ē ģ iptē un Turcijā , aizmirst, ka viņ i nav karaļ i un dievi. Un man liekas, ka tie cilvē ki, kuri ir saš utuš i par rupjī bā m (vai bija rupjī bas? ) vai pussmaidiem no personā la aizmirst, ka viņ i ir tā di paš i darbinieki, strā dnieki, vadī tā ji savā dzimtenē un ak, kā es š aubos, ka viņ i ir super. draudzī gi un smaidī gi ar saviem viesiem, klientiem, klientiem.
Bet, kā saka, jū s nevarat redzē t staru savā acī.

Tā tad, mē s sē dē jā m 20 minū tes, baudot skatus pie kafijas tases. Tad mums piezvanī ja, uzlika rokassprā dzes, pasē atstā ja nelielu dzeramnaudu, prasī ja ē ku (4), kurā atradā mies 2020. gadā , jo tai, mū su subjektī vajā skatī jumā , ir labā kā atraš anā s vieta. Atslē gas saņ ē mā m bez problē mā m un mū s veda uz savu istabiņ u, apskatī jā m istabu, viss bija kā rtī bā un tā sā kā s mū su atvaļ inā jums.

Man liekas nepareizi, ka tu atnā c pie jū ras, un jū ru redzi tikai no rī ta pludmalē un visas ē dienreizes tiek turē tas, skatoties uz ē kā m, sienā m, ž ogiem. Tiem, kas vē las, lai brokastis, pusdienas, vakariņ as, uzkodas un visas iespē jamā s “kuses” bū tu ar skatu uz jū ru, noteikti atrodies Albatros citadelē . Nav restorā nu bez pā rsteidzoš iem skatiem. Mē s, piemē ram, to izbaudā m.
Un par brī vu galdiņ u nebū s jā cī nā s, viesnī cas milzī gā s teritorijas dē ļ brī ž iem likā s, ka viesnī cā esam vieni, nebija ne drū zmē š anā s, ne rindu, visi tū risti kaut kā izklī duš i pa teritoriju .

Vairā k par ķ ermeni un tā atraš anā s vietu.
Pirmā lieta, ko es gribu pateikt, ir tas, ka jums bū s jā iet daudz, daudz (mums ir vidē ji 1.000 tū kstoš i soļ u dienā , tas ir bez liekā m pastaigā m: istaba - brokastis - pludmale - pusdienas - pludmale - istaba - vakariņ as - animā cija - istaba. Ņ emiet vē rā , ka tas nav taisns ceļ š , tas ir bezgalī gas kā pnes, kā pumi un lejup (visur flī zes, ir ē rti staigā t) Tā tad tie, kuriem nepatī k staigā t (+34-37 grā di karstums) noteikti ne š eit, tā mums nav problē ma, bet tieš i otrā di mums patī k tas, kas mums ir kustī ba. Un ļ oti svarī gs punkts, jū s veicat visu ceļ u ar lieliskiem skatiem, lai kur jū s pagrieztos, neatkarī gi no tā , kā dā m kā pnē m jū s ejat , no jebkuras vietas jū s vē rojat galvu reibinoš us skatus uz viesnī cu un jū ru. Mū su acis vienmē r bija skaistas, vienmē r vispā r.
Korpusa orientā cija:
2. ē ka virs jahtu piestā tnes - atrodas vistuvā k galvenajai ē kai, kur galvenais restorā ns, reģ istratū ra, tas ir arī vistuvā k lagū nai, kur notiek dienas un vakara animā cija, tieš i zem š ī s ē kas Marinas daž reiz notiek arī vakara animā cija vai arī jū s var vienkā rš i nolaisties burtiski 2 minū tes un sē dē t pie ū dens (daudz galdiņ u), ir bā rs, viesmī ļ i piedā vā dzē rienus un saldē jumu. Bet mī nuss man ir pilnvē rtī ga balkona trū kums, ir nelielas arkas, vai nu logs, vai pabalkons, (protams ar skatu uz jahtu un jū ru, bet pa kreisi un pa labi no ē kas ), iespē jams, telpas ir mazā kas par citā m, neesmu tur bijusi, in Vispā r gaumes lieta.

3 korpuss atrodas virs otrā , t. i. , jums jā kā pj pa kā pnē m. Ir telpas ar privā tā m terasē m bez augstiem ž ogiem, kas man ir dī vaini, jo no terasē m paveras skats uz gā jē ju ceļ u, un, ja pē c duš as sē ž at dvielī , ņ emiet vē rā , ka pirmajā rindā pie estrā des))
Tiem, kam ir bē rni, droš i vien ir ē rti 3. korpusā , jo ir telpas, kas iet tieš i uz baseinu, ir arī baseins mazajiem, mammas kaut kur teļ a vidū , ir glā bē ji. Tas ir, nevajag iet lejā , nekur iet, bet baseins uzreiz iznā ca, ir bā rs, mū zika, parasti tur ir daudz bē rnu, jo jū ra š ajā viesnī cā nav bē rniem, dziļ ums , koraļ ļ i. Tajā paš ā lī menī atrodas vē l viens galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis un vakariņ as. Tā tad, ja ar bē rniem un baseins jums ir piemē rots (jo ir pareizi doties uz jū ru), es ieteiktu apsvē rt 3. korpusu. Bet lū dziet piekļ uvi baseinam.
4. ē ka, mū su mī ļ ā kā , atrodas zem 3. korpusa, jā iet lejā lī dz jū rai, ja pludmale ir pa kreisi, tad 4 minū tes, ja pludmale ir zem galvenā s ē kas, tad 7-10 minū tes gā jienā , tikai izejot. ē kā , kurā uzreiz nokļ ū stat bezgalī bas baseinā , no š ī baseina paveras lielisks skats (saka, ka ziemas mē neš os tas tiek apsildī ts un visa animā cija notiek š eit). Vidē ji visi restorā ni atrodas 7-10 minū š u gā jiena attā lumā . No terases paveras visskaistā kais skats uz viesnī cu, jū ru un lagū nā m. Jo š ī ē ka atrodas augstu, bet ir vistuvā k jū rai. Mums bija istaba augš ē jā stā vā , iespē jams, tajā paš ā ē kā , bet zemā k esoš ajos stā vos bū s cits skats, bet ne mazā k skaists, es esmu pā rliecinā ts. Š ī ē ka ir ē rta, jo principā attā lums lī dz visā m vietā m ir vienā ds, karaliskā lagū na atrodas kreisajā pusē un arī aptuveni 7 minū š u gā jiena attā lumā.
Ja vē laties izpē tī t visu viesnī cu un izvē lē ties sev ē rtā ko vietu, kur sauļ oties, peldē ties un atpū sties, tad lai ko jū s izvē lē tos, jū s bū siet visu notikumu centrā . Bet jums ir jā iet.

5. ē ka atrodas blakus ē kai 4, t. i. , tā lā k no galvenā s ē kas (restorā ni, animā cija), bet tuvā k pludmalē m, kur ir maz cilvē ku un ir karaliskā lagū na, tā ir maza, bet ir smiltis un maiga ieeja , viņ i saka, ka tur var bū t pā rpildī ts. Varbū t kā ds atradī s sev priekš rocī bas. Brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s bū s jā iet daudz, tā pē c esiet tam gatavi. Bet zinu, ka daudziem patī k 5. ē ka, bet uzskatu, ka piektā ē ka iet uz viesnī cas teritorijas galu, tā tad astē ir istabiņ as, bet sā kumā ir, arī jā rē ķ inā s, atver karti, un jū s sapratī sit, par ko es runā ju.
Tā lā k 6 ir virsū PAR 5, tur arī bū s daudz jā staigā kaut kur.
7.
8. ē ka tieš ā m ir tā lu, droš i vien bez maš ī nu palī dzī bas, kas kursē ik pē c 5-10 minū tē m (pē c tū ristu domā m) neiztikt, mē s paš i uz š ī m ē kā m negā jā m.

Jums ir jā saprot, ka pastā v iespē ja, ka jums vajadzī gajā ē kā nebū s istabu un jū s apmetī sities attā lā s ē kā s, ir svarī gi bū t tam gatavam, lai š ajā brī dī jū s neaizē notu savu atvaļ inā jumu, mē s skatī jos, kā maš ī nas piebrauca uz pludmali, aizveda cilvē kus, patiesī bā viņ iem nemaz nav jā iet, tikai jā pierod, ka jā gaida rakstā mmaš ī na.

Ē DIENS, viss bija garš ī gi, neesam izvē lī gi, varbū t ja mā jā s gatavo jaunus ē dienus ik pē c divā m dienā m, pirmā otrā treš daļ a, tad tev var likties, ka ē dienkarte nav daudzveidī ga).
Visu laiku bija gan zivis, gan gaļ a (vista, liellopa gaļ a). Pusdienā s un vakariņ ā s pieejams grils. Nebija nekā du jū ras velš u, izņ emot garneles, bet uz vietas var aiziet uz maksas restorā nu, tur pasniedz jū ras veltes.
Deserti, augļ i, viss kā parasti, diezgan daudzveidī gs
.

Kurš nevar iztikt bez garš ī gas kafijas, tad to pasniedz galvenajā ē kā kafejnī cā , ir smē ķ ē tava. Un pusdienā s jū s varat dzert kafiju jahtu piestā tnē.

Kam nevajadzē tu izvē lē ties Albatros citadeli:
- Tev nepatī k daudz staigā t.
Jums ir grū ti nokā pt un nokā pt pa kā pnē m.
- Jums nepatī k vē jš (atkarī bā no gadalaika).
- Tev NAV svarī gi, lai jū ra bū tu tavā redzes laukā visu diennakti.
- Jū s esat izvē lī gs ē dā js, un jums ir nepiecieš ama daž ā dī ba.
- Nepiecieš ama maiga ieeja jū rā , smiltis un mierī ga jū ra.
- Tev vajag jaunieš u ballī tes brī vdienas.

Kam izvē lē ties Albatros citadeli:
- Jū s ierodaties jū rā JŪ RAS dē ļ.
- Jū s vienmē r vē laties redzē t jū ru.
- Jū s vē laties sajust vienotī bu ar dabu, vē laties dziļ i elpot un sadzirdē t sevi.
- Gribas redzē t zivis, daudz zivju, viesnī cai ir savs milzī gs rifs un tā du zivju nav pat izbraukuma ekskursijā s (pā rbaudī ts), tā pē c netē rē jiet naudu snorkelē š anai izbraukumā , tē rē jiet naudu labu masku un izbaudiet zemū dens pasauli viesnī cā.
- Gribas baudī t vakara pastaigu pa takā m gar viesnī cu, kas ir tik neticami izgaismota, ka rodas sajū ta, ka atrodies nevis Ē ģ iptē , bet Eiropas ciematā .
Кафе на марине 4 корпус Рассвет, вид из номера
аватар russkin
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija 7 dienas. Un visas 7 dienas es pieķ ē ru sevi pie domas, ka mē s netī š ā m meklē jam trū kumus. Bet viņ i tur nebija, krā š ņ ie koraļ ļ i, kas mums ir noteicoš ais. Ē diens ir lielisks, ī paš i a la carte Ā zijas ē dieni. … Tomēr ▾ Bija 7 dienas. Un visas 7 dienas es pieķ ē ru sevi pie domas, ka mē s netī š ā m meklē jam trū kumus. Bet viņ i tur nebija, krā š ņ ie koraļ ļ i, kas mums ir noteicoš ais. Ē diens ir lielisks, ī paš i a la carte Ā zijas ē dieni. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Mē s atgriezī simies un ieteiksim visiem.
аватар kobrin2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms š ī s viesnī cas izvē les es izlasī ju daudz atsauksmju. Es rakstu tieš i no viesnī cas. Mums ir otrā ē ka, bilde no istabas ir SUPER! BOMBA! Ē ģ iptē.5 reizes, nekad neatgriež as tajā paš ā viesnī cā , bet š eit es domā ju. … Tomēr ▾ Pirms š ī s viesnī cas izvē les es izlasī ju daudz atsauksmju. Es rakstu tieš i no viesnī cas. Mums ir otrā ē ka, bilde no istabas ir SUPER! BOMBA!
Ē ģ iptē.5 reizes, nekad neatgriež as tajā paš ā viesnī cā , bet š eit es domā ju. Istaba ir tikpat laba kā istaba. Es negā ju ar lupatu, nepā rbaudī ju putekļ us. Man ir cits uzdevums – atpū sties.
Jū ra.
Jū ra man ir lieliska. Ja meklē jat koraļ ļ u rifu, š ī ir ī stā vieta jums. Jā , ir sliktā k nekā Š armā , bet š ī ir Hurgada! Problē ma ir sasniegt koraļ ļ us un iekļ ū t tajā . Ir arī smilš u ieeja. Pludmales km 1.5-2.
Ē diens.
Mē s ar vī ru neesam izsalkuš i, bet ē dienam š ī ir visu laiku sliktā kā viesnī ca. Augusts - augļ u ā boli, apelsī ni, vī ģ es vienu reizi, melone no rī ta, ja ir laiks.
Restorā nā nav ē diena dekorā cijas, pasniegš anas skaistuma.
Restorā nā nav estē tikas! Kū kas, no kurā m vienmē r plosā s ē ģ iptieš u restorā ni, ir 3-5 veidu. Kas bija Ē ģ iptē , tas mani sapratī s.
Rakstu vē lreiz - MĒ S NESAM IZBASTI, bet te nav ne teļ a gaļ a, ne grilē ts tuncis.
Teritorija super, daudz vietu atpū tai, katrs atradī s savu.
Katru vakaru uz ielas ir animā cija un diskotē ka lī dz 23:00, ir kaut kas tā lā k, bet mē s negā jā m, es nezinu.
Lasiet atsauksmes un izvē lieties savu viesnī cu. Es esmu š eit SUPER!
аватар tetyana1304
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumā ar meitu. Viesnī ca pā rsteidza ar savu mē rogu, tā ir kā vesela pilsē ta ar pludmalē m, promenā di un jahtu piestā tni ar jahtā m. Bet es sā kš u no jauna. Viesnī cā ieradā mies ap 18:00, nokā rtojā m mū s 10 minū š u laikā , kā prasī jā m tuvā k jū rai, 5. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar meitu.
Viesnī ca pā rsteidza ar savu mē rogu, tā ir kā vesela pilsē ta ar pludmalē m, promenā di un jahtu piestā tni ar jahtā m.
Bet es sā kš u no jauna. Viesnī cā ieradā mies ap 18:00, nokā rtojā m mū s 10 minū š u laikā , kā prasī jā m tuvā k jū rai, 5. korpuss, 5125. kabinets. Vē l pē c 5 minū tē m mū s aizveda uz istabiņ u. Numurs ir liels un skaists diviem, ar krā š ņ u skatu uz jū ru un, kā izrā dī jā s no rī ta, tieš i pie viesnī cas pieprasī tā kā s pludmales.
Vakariņ ā s devā mies ar autobusu, kas katru rī tu un vakaru atpū tniekus no ē kā m ved uz reģ istratū ru.
No rī ta mū su gids Khishyan mums pastā stī ja par viesnī cu un ekskursijā m, neko neuzspiež ot, bet ieinteresē ja ar savu stā stu.
Pludmales ir daudz, tač u ne visas ir ē rtas peldē š anai. Jū rā ir daudz zivju, kuras var redzē t ne tikai maskā , bet arī tieš i tā pat. Skaisti dzī vi rifi. Jauks bezgalī bas baseins. Vairā kas reizes gā jā m uz dž akuzi, bet nez kā pē c nestrā dā ja.
Ē diens bija labs, bet trū ka jū ras velš u.
Gribu teikt paldies bā rmenim Muhamedam pludmales bā rā par gardajiem un skaistajiem kokteiļ iem (foto). Viņ š ir labā kais. Kopumā visi bā rmeņ i visos bā ros un restorā nos ir ļ oti labi, un serviss viesnī cā ir lielisks.
Un tagad muš a ziedē . Nekā dā gadī jumā nedodieties ekskursijā s pa pludmali, it ī paš i no Tito (foto). Jo neviens nav atbildī gs par tavu veselī bu un dzī vī bu. Tito noorganizē ekskursiju, tad tu maksā naudu citam, tad taksistam un tad vē l diviem vai trī s starpniekiem. Ekskursijas apstā kļ i ir briesmī gi un dzī vī bai bī stami. Tā pē c neriskē jiet. Fotosesijas jā , masā ž a jā , bizes jā , bet pludmalē pirktas ekskursijas NĒ . Parū pē jies par sevi.
аватар nataliafesuk9
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir laba. Ir neparasts izskats. Ē diens nav slikts, bet sajū ta ir kā pē c karantī nas. Augļ u sezonā izvē les nav vispā r. Ja jums patī k saldumi, š ī nav jums piemē rota vieta. Animā cija ir vā ja. Vakaros ir garlaicī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ir neparasts izskats. Ē diens nav slikts, bet sajū ta ir kā pē c karantī nas. Augļ u sezonā izvē les nav vispā r. Ja jums patī k saldumi, š ī nav jums piemē rota vieta. Animā cija ir vā ja. Vakaros ir garlaicī gi. Bē rniem te nav ko darī t. Lielais viesnī cas trū kums ir tas, ka tā atrodas ā rpus Hurgadas un ir burtiski saistī ta ar viesnī cas izklaidi, restorā niem, vietē jiem izklaides pakalpojumiem, kas vienkā rš i nekur nedos caurlaidi. Uzbā zī go ekskursiju piedā vā jumu ar uzpū stā m cenā m dē ļ kopumā pludmalē atrasties nav iespē jams. Daž reiz jū s aizmirstat, ka esat atvaļ inā jumā , un jums rodas iespaids, ka atrodaties lē tā tirgū . Burtiski visi vē las no jums noplē st pē c iespē jas vairā k naudas.
Tā kā Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize, tad arī ekskursijas nebija. Vilinā ja pludmalē par it kā lē tā m fotogrā fijā m, kas uzņ emtas tieš i uz vietas. Viņ i sola cenu 3 USD par gabalu, un, ja jū s uzņ emat daudz fotoattē lu, tad it kā katrs USD 1. Rezultā tā esiet gatavs maksā t vismaz 100–200 USD, pretē jā gadī jumā viņ i vienkā rš i neatstā s jū s vienu. Fotogrā fijas nav sliktas, bet tik labā vietā tā s sanā k labas arī bez profesionā la fotogrā fa, turklā t pilnī gi bez maksas. Pludmale liela, sauļ oš anā s krē slu pietiek, bet praktiski ir viena ieeja jū rā , kur ir daudz cilvē ku. Tā pē c tas ir atkarī gs no jums. Bet man liekas, ka par tā du cenu var labā k atpū sties citā vietā .
аватар Kate999
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man patika viss viesnī cā , sā kot no ā rpuses un iekš puses, viesnī cas apkalpoš anas un pludmales. Diezgan liela viesnī ca ar savu piekrasti. Pludmale ir pilnī bā smilš aina. Ir lagū nas, kurā s ir daudz zivju. WiFi ir pieejams visā viesnī cā . … Tomēr ▾ Man patika viss viesnī cā , sā kot no ā rpuses un iekš puses, viesnī cas apkalpoš anas un pludmales. Diezgan liela viesnī ca ar savu piekrasti. Pludmale ir pilnī bā smilš aina. Ir lagū nas, kurā s ir daudz zivju. WiFi ir pieejams visā viesnī cā . Ē diens ir ļ oti labs.
Istabas interjers pā rsteidza. Kopumā viesnī ca man patika!
Bet ir mī nuss tū risma kompā nijai Coral Travel, caur kuru lidojā m, kas pilnī bā sabojā ja mū su atvaļ inā jumu! ! ! ! ! Ekskursija tika nopirkta uz 7 dienā m / 6 naktī m, un patiesī bā tā izrā dī jā s 5 dienas / 5 naktis. Izlidoš ana no Ē ģ iptes uz Kijevu nezinā mu iemeslu dē ļ tika atlikta uz 18 stundā m. Kad vē rsos Coral Travel, lai rastu pozitī vu risinā jumu š ai situā cijai, uzņ ē mums savukā rt uz manu lū gumu reaģ ē ja negatī vi.
Tū risma kompā nija Coral Travel nodarbojas ar krā pnieciskā m darbī bā m! ! ! !!
Tā pē c neiesaku iegā dā ties ekskursijas Coral Travel! ! ! ! !
аватар psvitlanchyk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Katru reizi man gribē jā s apturē t mirkli un izbaudī t skaistos skatus. Milzī ga teritorija. Tā pē c tū ristu pū ļ a nav. Viesnī ca ir veidota tā , ka droš i vien no visiem numuriem paveras skats uz jū ru un var pā rvietoties pa teritoriju ar vē siem koridoriem. … Tomēr ▾ Katru reizi man gribē jā s apturē t mirkli un izbaudī t skaistos skatus. Milzī ga teritorija. Tā pē c tū ristu pū ļ a nav. Viesnī ca ir veidota tā , ka droš i vien no visiem numuriem paveras skats uz jū ru un var pā rvietoties pa teritoriju ar vē siem koridoriem. Ir rifs ar zivī m. Daudz baseinu. Visur ļ oti draudzī gi puiš i strā dā viesnī cā . Lieliska fona mū zika. Ē rti iekā rtoti numuriņ i. Daudzveidī gs ē diens. Viss augstā kajā lī menī .
Protams, ja kā dam patī k staigā t pa pilsē tas ielā m, ja kā ds pā rē jo vē rtē tikai pē c kalmā ru, zemeņ u un citu labumu daudzuma, var atrast trū kumus, par kuriem raksta negatī vā s atsauksmes. Man patika viss. Un bez pā rspī lē jumiem, ja man bū tu jā nā k uz Ē ģ ipti, es nekavē tos ierasties Albatros citadelē . Viesnī ca piedā vā milzī gu daudzumu izklaides ā rpus viesnī cas, ko, iespē jams, ir vē rts izmantot. Man tā bija nogurdinoš a un garlaicī ga izklaide, kuras laikā man pietrū ka Albatros citadeles.
Tieš ā m ir vē rts izmantot vietē jā fotogrā fa Pē tera pakalpojumus. Š ī fotogrā fa fotogrā fijas nevar nepatikt. Ir iespē ja pasū tī t fotogrā fa pakalpojumus pie gida, pamatojoties uz Patrika fotogrā fiju (pludmalē - viņ š jū s atradī s pludmalē )). Lai visiem lieliskas brī vdienas!
аватар Dimonsumy1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Teikš u š ito Ē ģ iptē jau 8 reizes ir ar ko salī dzinā t, pirmais ē diens č aļ iem tieš ā m nevelk uz 5*maksimā li 3+ viesnī ca Darbinieku attieksme pret atpū tniekiem ir tikai rakstvedis, tā da sajū ta, ka esmu atnā cis atņ emt viņ iem darbu, attieksme ir š vaka, ā rzemnieki dzer latte kafiju no krū zē m un glā zē m, ieber mū s plastmasā , kad jautā kā pē c skatoties acī s, viņ š klaji melo, ko var dzert tikai ar tā dā m plastmasas glā zē m, patiesā sajū ta ir tā da, ka esi 3. … Tomēr ▾ Teikš u š ito Ē ģ iptē jau 8 reizes ir ar ko salī dzinā t, pirmais ē diens č aļ iem tieš ā m nevelk uz 5*maksimā li 3+ viesnī ca
Darbinieku attieksme pret atpū tniekiem ir tikai rakstvedis, tā da sajū ta, ka esmu atnā cis atņ emt viņ iem darbu, attieksme ir š vaka, ā rzemnieki dzer latte kafiju no krū zē m un glā zē m, ieber mū s plastmasā , kad jautā kā pē c skatoties acī s, viņ š klaji melo, ko var dzert tikai ar tā dā m plastmasas glā zē m, patiesā sajū ta ir tā da, ka esi 3. klases cilvē ks, tie dž eki, kas piedā vā ekskursijas un masā ž as no viesnī cas, viss ir pilns ar Livaku. Tas, kurš vē las labi atpū sties, nav priekš jums. Ja vē laties noslaucī t kā jas par sevi, nā ciet, viņ i jums nodroš inā s š o pakalpojumu pilnā apmē rā .
Это ужин в отеле смотрите как кормят здесь  Я за отель отдал 1300$ но понимаю что цена его 500 на двоих максимум Принесли подарок от отеля на именины размазанный пальцами с кислой унылой рожой принёс в номер тихий ужас ЭТО УЖИН САМЫЙ ХОРОШИЙ СТОЛ ВО ВСЕХ ОТЕЛЯХ Не понятно что их какие-то Маенезы которые даже не ест не кто Это огромный выбор салатов в 5* отеле Это Мега большой стол десертов прям глаза разбегаются,
аватар ok.demyanova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī viesnī ca bija labā kā! ! ! Atslē gvā rds BIJA! ! ! Tagad arhitektū ra ir labā kā un nekas cits! ! ! Viesnī cas atpū tā s š ajā viesnī cā , kad tā piederē ja AZUR ķ ē dei, Ē ģ iptē bija jau 8 reizes, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bija labā kā! ! ! Atslē gvā rds BIJA! ! ! Tagad arhitektū ra ir labā kā un nekas cits! ! ! Viesnī cas atpū tā s š ajā viesnī cā , kad tā piederē ja AZUR ķ ē dei, Ē ģ iptē bija jau 8 reizes, tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Brokastī s ir atvē rts tikai viens restorā ns. Brī vu galdiņ u var gaidī t 10 minū tes, jā gaida arī tī ri š ķ ī vji. Nav nekā du distances ievē roš anas pasā kumu, cilvē ki ir kā skudras skudru pū znī un arī personā ls neievē ro masku rež ī mu ! ! ! Nav vispā r nekā das dezinfekcijas, nav galdu vai ierī č u. Ē dienu daž ā dī ba nav, ē diens vispā r nav! ! Visu nedē ļ u ē dā m vienu un to paš u. Lū dzot darbiniekiem, kas pasniedz brokastis un pusdienas, izlikt gatavo ē dienu, augļ us, picas, viņ i prasa dolā ru ! ! ! La carte restorā ns pē c vienoš anā s tika atstā ts viens, marokā ņ u, pā rē jais par 25 USD no personas. Mē s tur sē dē jā m ilgi un gaidī jā m, kad kā ds pie mums atnā ks. Viņ i "š ū pojā s", lai piezvanī tu viesmī lim, pat vī na ielieš ana ir problē ma. Viņ i aizmirsa atnest zupu. Pā rtraukums starp pamatē dienu un desertu bija 15 minū tes, jau grasī jā mies doties prom bez deserta. Pē c deserta viesmī lis bija ļ oti pā rsteigts, ka mums nebija pirmais ē diens, piedā vā ja mums atnest zupu un pasmaidī t)).
Istaba ir ne tikai slikti iztī rī ta, bet arī nav iztī rī ta vispā r. Es izsita glā zi. Trī s reizes nā cā s zvanī t uz tī rī š anu! Viņ š atnā ca kaut ko savā kt, paņ ē ma dzeramnaudu un aizgā ja. Treš o reizi nā cā s palikt istabā un ar pirkstu parā dī t, kur saudzī gi notī rī t stiklu ! ! ! Kā dreiz bija iepakotas sulas, bet tagad niktar - un tad ierobež ots daudzums, uz stieņ iem bija trauku mazgā jamā s maš ī nas, tagad glā zes tikai noskalojas zem krā na! Vienmē r ir rinda pē c saldē juma un gaisa kondicionieris š ajā bā rā nedarbojas, ir salū zis. Tī rot krastmalu, visi atkritumi tika izmesti lagū nā ! ! ! (Pielikumā foto) Kurā peldē jas tū risti! ! ! Tas bija pilnī gs š oks! ! ! Nav animā cijas, no vā rda "absolū ti", ir tikai "uzlā de". Daudz tū ristu, kuri nebija pirmo reizi š ajā viesnī cā , viņ u saš utumam kopumā , tā pat kā mū sē jiem, nebija robež u !! ! !
Пицца нарезается маленькими квадратиками и выкладываются только края, остальное за доллар Весь мусор с набережной марины уборщик босил в лагуну Очередь за яичницей Ассортимент и количество овощей Закончившиеся блюда никто добавлять не спешит Ассортимент и количество фруктов
аватар vollna74
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu izvē lē jos divus mē neš us pirms ceļ ojuma, vadī jos pē c ā rē jā m neparastī bā m, un atsauksmē m, kas ceļ ojuma rezervē š anas brī dī pā rsvarā bija pozitī vas. Atbrauca no rī ta, ā tri iekā rtojā s, uzaicinā ja brokastī s. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos divus mē neš us pirms ceļ ojuma, vadī jos pē c ā rē jā m neparastī bā m, un atsauksmē m, kas ceļ ojuma rezervē š anas brī dī pā rsvarā bija pozitī vas. Atbrauca no rī ta, ā tri iekā rtojā s, uzaicinā ja brokastī s. Istaba nav jauna, bet tī ra, bez volā niem (dvieļ i nebija savī ti), gultas veļ a pelē ka, izmazgā ta, pudeles (š ampū ns, ž eleja u. c. ) bija par vienu eksemplā ru diviem, laikā palikt istabā tie tika pievienoti vienu reizi, nevis tie, kas tika izmantoti. Pludmales ir milzī gas, tač u lielā kajai daļ ai nav ne ieejas jū rā , ne bā ra tuvumā , tā pē c ilgu laiku tā s ir tukš as, atpū tnieki ieņ em vietas ar dvieļ iem pie vairā k vai mazā k pieņ emamas ieejas jū rā . Trū kst pontona.
Teritorijā atrodas trī s baseini, kas atrodas tuvu viens otram, pie diviem atrodas bā ri. Ir arī dž akuzi, to ir pietiekami daudz, bet puse no tā m nedarbojas, un strā dā jot ar vannā m, kas ir taukainas no netī rumiem un rū sas, ū dens tiek piegā dā ts no viena vai diviem caurumiem, pā rē jā s visticamā k aizsē rē juš as. Par ē dienu jau rakstī jā m, neatkā rtoš os, š is ir sliktā kais sortiments no visiem maniem ceļ ojumiem, ē damistabā ir pastā vī gas rindas, nepietiek galdu un š ķ ī vju, beidzamais ē diens netiek papildinā ts. Izklaides nebija, izņ emot dziedā tā jus vakaros, bet interesanti vienu vai divus vakarus, animā cijas arī , kas, ņ emot vē rā viesnī cas attā lumu no civilizā cijas, padara uzturē š anos tajā diezgan sā pī gu, lai gan infrastruktū ra ļ auj izvairī ties no pū ļ iem un rindā m ē damzā lē s un daž ā dot atpū tnieku brī vo laiku, tač u visstingrā kā viesu ietaupī juma rež ī ms to neļ auj.
Vairā k uz š o viesnī cu neieš u un nevienam neieteikš u.
Parādīt vairāk »


iemiesojums sugako1971
Есть ли где погулять вне отеля? Далеко ли до ближайших торговых точек?
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas

Отель с частным пляжем находится на берегу моря. Отель, расположенный в районе Сахл-Хашиш, построен из природного камня, добытого в близлежащих скалах. В отеле царит атмосфера портовых городов юга Франции или побережья Амальфи, созданная благодаря обширной гавани. К услугам гостей пристань для яхт и частный пляж протяженностью 1,6 км. Международная команда аниматоров ежедневно организует различные мероприятия. Открыт в 2008 году. Последняя реновация: 2021 г. (в номерах, общественные места). Подойдет для семейного, молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Центр Хургады и международный аэропорт Хургада находятся в 20 км.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 1600 м, вход в море: камни и кораллы (есть небольшая часть пляжа с песчаным входом), берег: песчаный пляж, рекомендуется специальная обувь, 2 искусственные морские лагуны, 1 королевская лагуна с песчаным входом, пляжные полотенца бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, мини-маркет (на территории), доставка еды и напитков в номер, услуги консьержа, хранение багажа, аптека, химчистка за дополнительную плату. Автобусное сообщение по территории отеля «Taф-Taф».

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem Детский бассейн без подогрева, мини-диско, детская анимация. Мини-клуб для детей от 5 лет: ежедневно, с 08:00 до 23:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Тематический ужин, велосипедные экскурсии, вечерняя программа бесплатно, ныряние с маской и трубкой оплачивается отдельно за территорией, каноэ, дартс бесплатно, массаж платно, амфитеатр, анимация бесплатно, бочча бесплатно, водное поло бесплатно, волейбольная площадка на пляже бесплатно, дневные спортивно-развлекательные программы бесплатно, настольный футбол бесплатно, игровая комната (игровая приставка и автоматы) за дополнительную плату. Обязательная доплата за шоу NEVERLAND NIGHT SHOW.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

552 номера.

Istabās

Кондиционер, душ, фен, минибар, телефон, набор для кофе и чая, сейф в номере бесплатно, ТВ, терраса/балкон.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Sahl Hasheesh, Hurghada 1, Red Sea Governorate, Egypt
Tālruņi: +20-65-360 5000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.