Best Western Hotel Pav 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.110
№8 viesnīcas reitingā Prāga
9.5 Numurs
9.8 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Atrodas pilsētas centrā. Tas atrodas netālu no Prāgas slavenākajām vietām, kuras jums vienkārši jāapmeklē - Kārļa tilts, Vāclava laukums, Prāgas pils, vecpilsētas un jaunpilsētas. Turklāt tas, ko jūs varētu interesēt, ir tas, ka Pav atrodas netālu no slavenā alus darītavas "U Fleku".Vairāk →
аватар natafedorova1983
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir cenas un kvalitā tes attiecī ba. Pastaigas attā lumā lī dz centram bija viegli. Mē s ieradā mies pē cpusdienā un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Numurā ir viss nepiecieš amais, jo ī paš i tā pē c, ka mē s tajā gandrī z nekad neuzturē jā mies. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir cenas un kvalitā tes attiecī ba. Pastaigas attā lumā lī dz centram bija viegli.
Mē s ieradā mies pē cpusdienā un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Numurā ir viss nepiecieš amais, jo ī paš i tā pē c, ka mē s tajā gandrī z nekad neuzturē jā mies. Man vajadzē ja fē nu un wifi, un gultu, protams. Ar š o viss ir lieliski. Bezmaksas elektroniskais seifs, plazmas TV ar 6 krievu kanā liem.
Naktī bija nedaudz trokš ņ ains, bet personī gi mū s tas nekā di netraucē ja - pē c daudzu stundu pastaigas gulē jā m kā beigti.
Tī rī ts katru dienu.
Sā tī gas brokastis, no 7.00 lī dz 10.00, vienmē r pilnas.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika. Brokastu bufete. Viss ir garš ī gi. Apkalpoš ana ir normā la. Viņ i katru dienu tī rī ja istabu. Viņ i pat mainī ja gultu. Vienī gais trū kums ir tas, ka tas atrodas blakus Prā gas pazī stamajam krogam. Jū s atverat logu un visu nakti mū su tū ristu burzma. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika. Brokastu bufete. Viss ir garš ī gi. Apkalpoš ana ir normā la. Viņ i katru dienu tī rī ja istabu. Viņ i pat mainī ja gultu. Vienī gais trū kums ir tas, ka tas atrodas blakus Prā gas pazī stamajam krogam. Jū s atverat logu un visu nakti mū su tū ristu burzma. Un dziesmas arī ir mū su. Viņ i reģ istratū rā nesaprot krievu valodu - mā cieties angļ u valodu. Nu labi atpū tā mies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irsen-like
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti, ļ oti jauka viesnī ca Prā gas 1 rajonā , ē rta vieta visiem apskates objektiem - visur bez problē mā m gā jiens. Numuri ir labi, tī ri un klusi. WI-FI numuriņ os ir bez maksas (jautā jiet paroli reģ istratū rā ) - nepiecieš amī ba ceļ ojot un viens no galvenajiem kritē rijiem viesnī cas izvē lē pie mums ir bezmaksas interneta pieslē gums. … Tomēr ▾ Ļ oti, ļ oti jauka viesnī ca Prā gas 1 rajonā , ē rta vieta visiem apskates objektiem - visur bez problē mā m gā jiens. Numuri ir labi, tī ri un klusi. WI-FI numuriņ os ir bez maksas (jautā jiet paroli reģ istratū rā ) - nepiecieš amī ba ceļ ojot un viens no galvenajiem kritē rijiem viesnī cas izvē lē pie mums ir bezmaksas interneta pieslē gums. Brokastis diezgan garš ī gas, ļ oti laipna apkalpoš ana. Kopumā , ja vē laties atpū sties pē c iespaidiem bagā tas dienas, PAV noteikti ir domā ts jums!
аватар 3065
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
ļ oti mā jī ga viesnī ca, pievienojiet bildes … Tomēr ▾ ļ oti mā jī ga viesnī ca, pievienojiet bildes
вид с окна номера вид номера
аватар alsnupi
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man ļ oti patika, ļ oti ē rta, tī ra, klusa. Ē dieni - parastā bufete, lai arī vienmuļ a, bet nav garlaicī ga. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a ik pē c divā m dienā m. personā ls ir ļ oti draudzī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, ļ oti ē rta, tī ra, klusa. Ē dieni - parastā bufete, lai arī vienmuļ a, bet nav garlaicī ga. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a ik pē c divā m dienā m. personā ls ir ļ oti draudzī gs. Interneta pieslē gums ir pieejams viesnī cā un ir bez maksas. Viesnī ca atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā no Kā rļ a tilta. Pā rē jais ļ oti patika, pati Prā ga ir krā š ņ a un iespaidus papildinā ja omulī ga viesnī ca. netā lu ir alus darī tava "pie fleck" - tas mū s netraucē ja, nebija daudz trokš ņ a, tas pat palī dzē ja, kad atgriezā mies vē lu. padoms: nedzeriet tur alu kopā ar beč erovku un parē ķ iniet maksā juma summu - viņ i ļ oti krā pjas !!! ! !
аватар EveKat
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja godī gi, iesaku! Mū su ceļ ojumu aģ entū ra š o viesnī cu "uzzī mē ja" gandrī z pē dē jā brī dī - pasū tī ja, nedaudz dā rgā k -, tač u nenož ē loja ne mirkli. Numuri ir lieli un tuvu vecpilsē tai. … Tomēr ▾ Ja godī gi, iesaku! Mū su ceļ ojumu aģ entū ra š o viesnī cu "uzzī mē ja" gandrī z pē dē jā brī dī - pasū tī ja, nedaudz dā rgā k -, tač u nenož ē loja ne mirkli. Numuri ir lieli un tuvu vecpilsē tai. Tī rī ba, internets bā rā , rī ta bufete ir diezgan apmierinoš a. Blakus ē ka ir alus darī tava "At Flick" - alus darī tava vecpilsē tā - protams, tur katru vakaru ir tū ristu celmlauž i (tā dā nozī mē : kad iziet ā rā , jau dzied korī ) - bet uz plkst. no otras puses, dzī vo alu (pat ja jū s personī gi to nedzerat) - un ņ emiet lī dzi draugus, paziņ as, radus. Aiz viņ a - vē sā ks - "Absints-kafejnī ca-bā rs-krogs" - protams, amatierim. bet ļ oti laba dzī vā mū zika, un var ne tik grū ti - bet tikai alu vai sauso vī nu, piemē ram. Ī paš nieks ir bijuš ais Kijevas iedzī votā js. Lī dz dziedoš ajā m strū klakā m brauc ar 17. tramvaju no krastmalas, pa to - lī dz Ebreju kvartā lam, lī dz Pulvervā rtiem 15 minū tes ar kā jā m. Tesco ir ceļ ā . Padoms: ļ oti ē rti apavi: ne vienmē r tikai kedas, bet, lai bū tu ē rti pilnā apjomā , neberzē neko, nekā dus papē ž us (bū s jā staigā pa bruģ akmeņ iem). Mē s esam redzē juš i pietiekami daudz skaistu meiteņ u ar fiksē tiem potī š u pā rsē jiem un kruķ iem. Bet vispā r – gribu atgriezties Prā gā .
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Palikā m nedē ļ u, 3 pieauguš ie, istabiņ a milzī ga, divistaba, labi iztī rī ta, istabenei dienā atstā ja dzeramnaudu 50 kronas mazā , vienreiz slikti iztī rī ja, kad dzeramnauda palika papī ra kroņ os. Brokastis ir zviedru galds, viss ļ oti garš ī gs un liela izvē le, bā rā brī niš ķ ī ga kafija, sulas utt. … Tomēr ▾ Palikā m nedē ļ u, 3 pieauguš ie, istabiņ a milzī ga, divistaba, labi iztī rī ta, istabenei dienā atstā ja dzeramnaudu 50 kronas mazā , vienreiz slikti iztī rī ja, kad dzeramnauda palika papī ra kroņ os. Brokastis ir zviedru galds, viss ļ oti garš ī gs un liela izvē le, bā rā brī niš ķ ī ga kafija, sulas utt. . Personā ls draudzī gs, daž i runā krieviski, reģ istratū rā var saņ emt palī dzī bu jebkurā jautā jumā , internets ir bezmaksas. Un pats galvenais - ļ oti laba atraš anā s vieta, gandrī z visi galvenie apskates objekti ir 5-10 minū š u gā jiena attā lumā , lī dz tramvaja pieturai un metro arī . Tuvumā atrodas daudzi restorā ni, kafejnī cas, blakus 2 nepā rtraukti pā rtikas veikali, kas Č ehijai ir retums. No mī nusiem - ledusskapja trū kums istabā , laiks bija karsts un gribē jā s dzert kaut ko aukstu, nevis istabas temperatū ru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар zlobni_leming
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauna, moderna viesnī ca. Numuri ir lieli un tī ri. Mē beles jaunas. Personā ls draudzī gs. Internets viesnī cas viesiem – bez maksas. Brokastis ir pienā cī gas. Atrodas Prā gā -1.10 minū š u gā jiena attā lumā no Kā rļ a tilta un Vā clava laukuma. … Tomēr ▾ Jauna, moderna viesnī ca. Numuri ir lieli un tī ri. Mē beles jaunas. Personā ls draudzī gs. Internets viesnī cas viesiem – bez maksas. Brokastis ir pienā cī gas. Atrodas Prā gā -1.10 minū š u gā jiena attā lumā no Kā rļ a tilta un Vā clava laukuma. Nā kamreiz brauksim tikai uz Pā vu
аватар vlad2008
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiks tū rist . Sā kumā es kopā ar vecā kiem devos uz Č ehiju 2007. gada augustā (beigā s). Š is bija mū su otrais brauciens. Mē s jau sen gribē jā m doties uz Eiropu un mums ieteica sā kt no Č ehijas. Vispā r visiem, kas pirmo reizi ceļ o uz Eiropu, iesaku startē t no Č ehijas, jo. … Tomēr ▾ Sveiks tū rist .
Sā kumā es kopā ar vecā kiem devos uz Č ehiju 2007. gada augustā (beigā s). Š is bija mū su otrais brauciens. Mē s jau sen gribē jā m doties uz Eiropu un mums ieteica sā kt no Č ehijas. Vispā r visiem, kas pirmo reizi ceļ o uz Eiropu, iesaku startē t no Č ehijas, jo. saprā tī ga cena un tā ir tikai pasaka.
Viesnī ca. Izvē lē jā mies 3* PAV viesnī cu. Viesnī ca atrodas gandrī z pilsē tas centrā , netā lu no Dejojoš ā s mā jas un no tū ristu satikš anā s vietas, kas dodas ekskursijā s. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir 3 * vai pat vairā k. Pilnī gi jauns remonts, plaš i numuri, grezna vannas istaba, plazmas TV. Viss ir ļ oti moderni un sakopti. Tā tad cena: ekskursija mums izmaksā ja aptuveni 750 USD vienai personai un ar lidojumu no Kijevas uz 8 dienā m. Tiem, kurus cena nesamulsinā ja, es stā stu tā lā k...
Viesnī ca darbojas uz brokastī m. Tajā ietilpst: vairā ku veidu jogurti, svaigi augļ i, milzī ga tē ju izvē le, kafija, piens, olu kultenis, desiņ as, salā ti....kopumā nepietiekams uzturs nedraud. Tomē r nejauciet Eiropu ar Ē ģ ipti vai Turciju. Eiropā viss ir pieticī gā k, es domā ju pā rtiku.
Viesnī cas mī nuss (lai gan kā dam tas var bū t milzī gs pluss) ir tas, ka tā atrodas blakus slavenajai č ehu alus darī tavai, nu, iespē jams, jū s sapratā t mā jienu . Mī nuss ir nevis tas, ka apkā rt ir daudz iereibuš u cilvē ku, bet gan tas, ka ap 19:00 tur pulcē jas laikam puse Prā gas un sā kas ī sti svē tki ar dziesmā m un dejā m, un tā visu nakti un katru dienu. Lai gan, ja cieš ā k aizver logu, var gulē t. Š is mī nuss ir tik niecī gs, ja salī dzina ar iespaidiem, ar kuriem aizpilda Č ehija, ka tam nav ī paš i jā pievē rš uzmanī ba.
Prā ga. Š ī ir skaista pilsē ta – brī vdabas teā tris. Visas ē kas ir veidnē s, zeltā , gleznojumā . . vispā r mā kslas pazinē ju paradī ze. Noteikti dodieties ekskursijā pa pilsē tu. Uz tā jū s aizvedī s uz slavenā kajā m vietā m, un jū s sā ksit vismaz nedaudz pā rvietoties pa pilsē tu (galu galā tā ir milzī ga). Arī Prā gā iesaku apmeklē t Krž iž ikovijas gaismas un mū zikas strū klakas - š ī ir neaizmirstama izrā de, kā arī slaveno Prā gas zooloģ isko dā rzu, kur nav bū ru un voljē ru. Zoodā rzā ir visā di dzī vnieki, ir kafejnī ca, dzī vniekus var paglaudī t, fotografē t. Zooloģ iskajam dā rzam ir divi lī meņ i, un uz otro lī meni ved troš u vagoniņ š .
Starp citu, padoms, esmu students un no savas pieredzes varu teikt - obligā ti paņ em studenta apliecī bu un uzrā di visā s valsts iestā dē s, atlaide ap 30% vai pat vairā k.
Pa Prā gu var staigā t stundā m, ī paš i skaisti ir naktī un pilnī gi droš i, jo tā tač u ir Eiropa!
Mē s apmeklē jā m milzī gu skaitu ekskursiju un apmeklē jā m gandrī z visas lielā kā s Č ehijas pilsē tas. Karlovi Vari ir pelnī juš i ī paš u uzmanī bu. Tas ir pavisam cits stā sts. Nevilcinieties un dodieties ekskursijā uz Karlovi Vari. Š ī ir neliela kū rortpilsē ta starp kalniem, kuras centrā tek Teplas upe. Vari ir milzī gs skaits geizeru un ā rstniecisko avotu. Ir arī ā rstniecī bas baseins. Brī vajā laikā apmeklē jiet veikalus, iegā dā jieties suvenī rus un slavenā s Karlovi Vari vafeles. Par Karlovi Vari var runā t stundā m ilgi, tas ir tikai brī nums, bijā m sajū smā un plā nojam turp doties nā kamgad.
Nu, iespē jams, tev jau ir apnicis mans stā sts. Ja jums pē kš ņ i rodas jautā jumi par š o pasakaino valsti, rakstiet man uz ICQ 406408797 un es noteikti palī dzē š u. Starp citu, biju arī Turcijā un Ē ģ iptē , braucu uz AAE. Varat arī uzdot jautā jumus par š ī m valstī m.
PS: kā jau teicu, gā jā m augustā , bet naktī temperatū ra noslī dē ja lī dz 9 grā diem, pa dienu pakā pā s lī dz 27. Karlovi Varos bija ap 10 grā diem un apmā cies, lietus. Tač u pē c saules iznā kš anas kļ uva vē l karstā ks.
Cenas Prā gā ir diezgan pieņ emamas, nesalī dzina ar Franciju vai Itā liju, tur tā s ir daudz augstā kas.
Vlads.
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Par viesnī cu Pav 3 *. Neko labu nevaru pateikt. Bet brokastis ļ oti pieklā jī gas, lī dz 16:00 gā jā m bez problē mā m, pat ē st negribē jā s. Bet puse no spuldzē m bija izdegusi, gulta nekad netika mainī ta, nebija krievu kanā lu. … Tomēr ▾ Par viesnī cu Pav 3 *. Neko labu nevaru pateikt. Bet brokastis ļ oti pieklā jī gas, lī dz 16:00 gā jā m bez problē mā m, pat ē st negribē jā s. Bet puse no spuldzē m bija izdegusi, gulta nekad netika mainī ta, nebija krievu kanā lu. Dvieļ i mainī ti tikai vienu reizi. Protams, nebija ne tē jkannas, ne dzeramā ū dens. Blakus sporta bā rs. Sestdien tiek aizvadī tas vietē jā s lī gas spē les. Un kaut kur lī dz vieniem naktī bija skaļ š , fani gā ja).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Находится в центре города. Расположен недалеко от самых известных мест Праги, которые Вы просто обязаны посетить - Карлов мост, Вацлавская площадь, Пражский Град, Старый и Новый Город. Также, что Вам будет интересно узнать, Pav расположен около известного пивовара "U Fleku".

Adrese Kremencova 13, Прага 1
FAQ