Spravzhnia kazka 2*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.810
pamatā
21 atsaukt
№1 viesnīcas reitingā Podobovets
8.9 Numurs
8.9 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.2 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Hostelis atrodas slavenajā slēpošanas kūrortā Podobovets, 15 km attālumā no dzelzceļa stacijas. Art. Volovets, 950 m augstumā virs jūras līmeņa, blakus pacēlājiem. Trīsstāvu koka viesnīca celta nacionālajā stilā, kur atradīsiet mājīgas istabiņas, būdiņu, atpūtas istabu ar kamīnu.Vairāk →
аватар nina.carpaccio
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta grupā . Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra! Telpas siltas un mā jī gas! Ē diens ļ oti garš ī gs, derē ja visai mū su grupai, neskatoties uz to, ka ne visi ir veģ etā rieš i. Uz vietas iespē jams pasū tī t transfē ru un ekskursijas. … Tomēr ▾ Atpū ta grupā . Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra! Telpas siltas un mā jī gas! Ē diens ļ oti garš ī gs, derē ja visai mū su grupai, neskatoties uz to, ka ne visi ir veģ etā rieš i. Uz vietas iespē jams pasū tī t transfē ru un ekskursijas. Visi organizatoriskie jautā jumi tiek atrisinā ti ļ oti ā tri! Paldies visam personā lam par sirsnī go uzņ emš anu!
аватар VasiLkova34
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Spravzhnya kazka" ir vieta, kur jū s varat un vajadzē tu doties kopā ar bē rniem, pat ja tē tis pē kš ņ i nespē j uzturē t jums kompā niju. Vienmē r brī nī jos, ka mā miņ ā m ar bē rniem neviens nepiedā vā atvaļ inā jumu, kas orientē ts tā , ka pat tad, ja ģ imenes stiprā puse nepalī dzē s mammai tikt galā ar bē rniem, pā rē jais bū s virsū . … Tomēr ▾ "Spravzhnya kazka" ir vieta, kur jū s varat un vajadzē tu doties kopā ar bē rniem, pat ja tē tis pē kš ņ i nespē j uzturē t jums kompā niju.
Vienmē r brī nī jos, ka mā miņ ā m ar bē rniem neviens nepiedā vā atvaļ inā jumu, kas orientē ts tā , ka pat tad, ja ģ imenes stiprā puse nepalī dzē s mammai tikt galā ar bē rniem, pā rē jais bū s virsū . Galu galā bez vī ra ir grū ti - lietas vienā rokā , bē rni otrā . Ko darī t, ja kaut kas notiks? Ko darī t, ja jums kaut kas jā iegā dā jas...un viss pats...
Un es, kā jau visas mammas, sē dē ju un gaidī ju tē ta atvaļ inā jumu. . Es gaidī ju un smadzenes sā ka vā rī ties (mā ja, skola, virtuve, tī rī š ana un tā tā lā k pa apli. . )
Un tā viņ i sā ka vā rī ties...saruna ar manu vī ru)))...biļ etes internetā.2 dienas pirms brauciena...rezervā cija tajā paš ā vakarā un pē c 2 dienā m esmu CARPATHIES !! ! ! !
Skaista vieta, patī kami un izpalī dzī gi darbinieki, kuru organizē tais darbs atpū tu padarī ja Ī STU!! !
Pirmkā rt - transfē rs uz viesnī cu (somas paņ ē ma tieš i no platformas un ielika maš ī nā ),
Otrkā rt - silta, tī ra un ē rta istaba ar vannas istabu.
Treš kā rt - garš ī ga virtuve (viss svaigs, glī ts un skaisti pasniegts). Pirmo reizi 7 gadu atvaļ inā jumā ar bē rniem negatavoju ē st. Galu galā viņ a vienmē r bija noraizē jusies par to, ko un kā bē rni ē d. Š eit jū s varat atpū sties un neuztraukties par to.
Ceturtkā rt, skati visur ir krā š ņ i, un jums nav ilgi jā mocā s. Mani bē rni 7 un 2 gadi gā ja visur un atpū tā s pie mammas. Mē s paņ ē mā m lī dzi karemā tu un vienmē r varē jā m sē dē t jebkur un zī mē t dabas skaistumus.
Piektkā rt - ū dens un gaiss - nav iespē jams paelpot un piedzerties!
Sestkā rt, kaķ i: bē rni tos glā stī ja, spē lē jā s un skaitī ja.
No pū kaina tikai pozitī va!
Septī tkā rt, netā lu atrodas krē slu pacē lā js, lī dz kuram var pastaigā ties un pē c tam gū t daudz iespaidu.
Astotais - skaista pirts ar terasi un skatu uz kalniem!
Vā rdu sakot - ideā la vieta, kur pē c iespē jas vairā k atpū sties pat uz daž ā m dienā m! ! !
аватар _539566
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, ņ emot vē rā veģ etā ro ē dienu un atrakciju tuvumu. Mē s apmetā mies “Pazuduš ajā pasaulē ”. Un viņ š tieš ā m bija. Apkā rtnē visu klā ja pē cvē tras migla un skats no balkona š ķ ita kaut kas neiespē jami intriģ ē još s. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, ņ emot vē rā veģ etā ro ē dienu un atrakciju tuvumu. Mē s apmetā mies “Pazuduš ajā pasaulē ”. Un viņ š tieš ā m bija. Apkā rtnē visu klā ja pē cvē tras migla un skats no balkona š ķ ita kaut kas neiespē jami intriģ ē još s. Istaba bija tī ra un ļ oti ē rta. Apstā jā mies pie Gerberā m. Atbilstoš i uzturam: auzu pā rslas ar ogā m, siera kū kas, pankū kas ar sē nē m, augļ u salā ti, kartupeļ i ar sē nē m, borš č s.......tas bija kaut kas! Un kā da lieliska tē ja! Viesnī cas teritorijā bija daudz kaķ u, bet smaku nejutu. Tas ir jauki. Pieklā jī ba un draudzī gums personā lam ir liels pluss. Ludmila Sergejevna ir dzī vī bas glā bē ja, paldies par taktiku un visvarenī bu! ))) Viktorija, liels paldies par motanku meistarklasi! Esmu sajū smā un bē rns arī ! SIA . atseviš ķ u vā rdu par rotaļ u laukumu: BATUTS. Manam bē rnam tieš i tas, ko ā rsts lika. Smilš u kaste ir prieks jebkuram bē rnam. Jauka rotaļ u istaba, atgā dinā ja Marijas Montesori stilu. Labi, nekas vairā k. Un tagad par galveno: daba ap viesnī cu. Nē , tā nav daba, tā pietrū ka manam ķ ermenim, dvē selei. Š ī ir paradī ze starp krē slu un avotiem, mellenē m, mellenē m. . tas ir tī rā kais gaiss, kas novē rš visu nogurumu. Tā ir Gimba, kuru uz pusi dienas ģ imenes iekarojā m. . . un tikt uz augš u, es gribē ju 2 lietas: vai nu vienkā rš i apsē sties un klusē t. Vai lidot. Es domā ju, ka tas izsaka visu. Noteikti, ka asaras, kas plū da no manis, atstā jot š o Pazuduš o paradī zi, lū dza atgriezties š eit nā kamgad. Es domā ju, ka es viņ us uzklausī š u. Ar uv. Tatjana
аватар rina4ka1988
Pirms daž iem gadiem jau bijā m Podobovecā un brī nī jā mies par Karpatu skaistumu, nolē mā m uz š ejieni doties vē lreiz. Draugi ieteica š o viesnī cu - "Spravzhnya kazka". Tā tieš ā m izrā dī jā s pasaka! Istaba, kurā dzī vojā m, ar kamī nu nav liela, bet ļ oti ē rta, ar visā m ē rtī bā m. … Tomēr ▾ Pirms daž iem gadiem jau bijā m Podobovecā un brī nī jā mies par Karpatu skaistumu, nolē mā m uz š ejieni doties vē lreiz. Draugi ieteica š o viesnī cu - "Spravzhnya kazka". Tā tieš ā m izrā dī jā s pasaka! Istaba, kurā dzī vojā m, ar kamī nu nav liela, bet ļ oti ē rta, ar visā m ē rtī bā m. WiFi istabā . Pa logu paveras fantastisks skats uz kalniem. Personā ls smaidī gs un ļ oti pieklā jī gs. Administratore Ludmila Sergejevna ir lielisks kolē ģ is. Viņ a pā rvalda visu un apmierina katru iegribu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista. Daudz ziedu, ū denskritums, skulptū ras. Lielisks ainavu dizainera darbs. Atpū tniekiem ar bē rniem š eit ļ oti patiks un bū s jautri un mā jī gi. Ekskursiju klā sts ir uzkrī toš s savā mē rogā , katru dienu kaut kur devā mies, atpū ta katrai gaumei. Uz vietas ir arī pirts un vegā nu veikals, kas pā rdod neprā tī gi gardus cepumus un saldē jumu. Kā arī ar rokā m darinā tas rotaļ lietas un gleznas. Virtuve ir nenormā li garš ī ga, plaš a ē dienu un dzē rienu izvē le, viss svaigs un sulī gs, un pasniegš ana ir atseviš ķ a cieņ a! Papildus suņ iem viesnī cas teritorijā dzī vo 58 kaķ i, tie ir visur, pamatiedzī votā ji un reizē m arī vakariņ u kaimiņ i : -) Tik daudz pū kainu vienuviet, jū ties kā kaķ u valstī bā ! Mums š eit bija lieliskas brī vdienas, un mē s iesakā m visiem š eit ierasties. Iespaidiem un pozitī vā m emocijā m bagā ts! Mē s noteikti atgriezī simies nā kamgad ar savu dē lu.
аватар tropa12
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas izvē le notika nejauš i, intuitī vi, bijā m ļ oti priecī gi, ka cerī bas attaisnojā s. Patika VISS - cilvē ki, atmosfē ra, attieksme, virtuve, daba. Pievienojamies visā m pozitī vajā m atsauksmē m, un atseviš ķ i vē los atzī mē t komfortablu vidi un patī kamo atsaucī go personā lu, kas strā dā viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī cas izvē le notika nejauš i, intuitī vi, bijā m ļ oti priecī gi, ka cerī bas attaisnojā s. Patika VISS - cilvē ki, atmosfē ra, attieksme, virtuve, daba. Pievienojamies visā m pozitī vajā m atsauksmē m, un atseviš ķ i vē los atzī mē t komfortablu vidi un patī kamo atsaucī go personā lu, kas strā dā viesnī cā . Bija sajū ta, ka ciemojā mies ar veciem labiem draugiem. . . Paldies !! ! . Kas attiecas uz mū su mazā kajiem draugiem. . . cilvē kiem, kuri kritizē kaķ u klā tbū tni vai nu nepatī k dzī vnieki, vai. . . vienmē r ir izvē le, kad viņ u klā tbū tne kļ uva ļ oti kaitinoš a vai kā dam traucē ja, meitenes viņ us paņ ē ma un aiznesa. . Piemē ram, viņ i mū s ļ oti aizkustinā ja. . . Cilvē ki visi ir daž ā di - kam, ko. . .
аватар n-feniks
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Stā sts! Ziemassvē tkos atpū ties ar ģ imeni, izklaidē jies, lai gan gandrī z palaida garā m ilgi gaidī to sniegu! Telpas mazas, bet ļ oti siltas, viss tiek darī ts CILVĒ KIEM!! ! Un sen nebiju satikusi tik lielu uzticī bu tū ristiem, parasti maksā ju naudu un bez maksas! Kā iet, kas ar tevi. … Tomēr ▾ Stā sts!
Ziemassvē tkos atpū ties ar ģ imeni, izklaidē jies,
lai gan gandrī z palaida garā m ilgi gaidī to sniegu!
Telpas mazas, bet ļ oti siltas, viss tiek darī ts CILVĒ KIEM!! !
Un sen nebiju satikusi tik lielu uzticī bu tū ristiem, parasti maksā ju naudu
un bez maksas! Kā iet, kas ar tevi. . . Un tikai izrakstoties personā ls aizdomī gi skatā s uz viesnī cas somā m un inventā ru, viss ir savā s vietā s?...Bet te nav runa par PASAKU!
Kad izbraucā m, gatavojā mies "inventarizā cijai", istabā bija daudz jauku lietu. . . Es bū tu pā rbaudī jusi somas ar tū ristiem. . . Un viņ i mums izsauca maš ī nu, iedeva dā vanas un atstā ja atslē gas durvī s, saka.... es ciems!! !
Ī paš i sveicieni Ziemassvē tkos! Š o redzu pirmo reizi! Kā mē s esam aizmirsuš i savas tradī cijas!
Siens uz soliņ iem, kutya, maize Kubeletsā , didukhs un visu veidu zabobonu jū ra, par ko es nezinā ju!! !
Un viss ir BEZMAKSAS! ! ! Mē s par programmu nemaksā jā m ne santī ma! Un atvainojiet, man bija jā dod "desmitnieks" !! !
Cenas cilvē ciskas, personā ls mī ļ š , administratore burve!! !
Zems loks un milzī gs cilvē ks PALDIES Ludmilai Sergejevnai ! !
Kā mums visiem pietiek, nevaru iedomā ties!!! !
Visi ar mī lestī bu un neticamu pacietī bu!! !
Un pats galvenais, viss ir SIRSNĪ GI! ! ! Mā jas ir viens vā rds!
Un virtuve! ! ! Super! Sā kumā gan nā cā s nedaudz pagaidī t, bet tad saņ ē mā m gultņ us, pasū tī jā m iepriekš un bija vē dera svē tki! Tik videi draudzī gus kokteiļ us pat Kijevā nebiju redzē jusi!
Un kaķ i!! ! ! Tev nepatī k kaķ i? Jū s vienkā rš i nezinā t, kā tos pagatavot! Joks protams!
Pasakā kaķ i ļ oti mī l, un tas arī parā dā s! tik forš i un tik daudz nekad nav redzē ts!! !
Un viņ u "Kaķ u mā ja" ir kaut kas, nofilmē ju veselu fotosesiju!
Varu ilgi rakstī t - tik daudz iespaidu!! !
Kopumā PASAKA-SUPER! Tā turpinā t Stā stnieki!! !
Un vē l tā du labu tū ristu kā mē s
аватар tetianalysenko9
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī stā pasaka sastā v no diviem kompleksiem: Skazka Hotel un Lost World Cottage. Apmetā mies kompā nijā Lost World, izvē loties viesnī cu gribē jā m ko krā sainu, un guļ bū ves mā jiņ a atrodas nedaudz tā lā k no visa kompleksa, gandrī z mež ā . … Tomēr ▾ Ī stā pasaka sastā v no diviem kompleksiem: Skazka Hotel un Lost World Cottage. Apmetā mies kompā nijā Lost World, izvē loties viesnī cu gribē jā m ko krā sainu, un guļ bū ves mā jiņ a atrodas nedaudz tā lā k no visa kompleksa, gandrī z mež ā . Katrs numurs ir individuā li iekā rtots un ļ oti ē rts. No kotedž as balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz Karpatiem.
Esmu ļ oti gandarī ts, ka viesnī cā ir agra reģ istrē š anā s, vilciens Volovecā ierodas no rī ta un nav jā gaida lī dz 14:00, kā ierasts citā s viesnī cā s. Starp citu, transfē rs no dzelzceļ a stacijas un ekskursijas tika pasū tī tas, rezervē jot telpas, viss tika organizē ts skaidri un harmoniski.
Dzī ves dā rdzī ba (250 UAH no cilvē ka dienā ) ietver divas ē dienreizes dienā viesnī cas bū dā , viss ir ļ oti garš ī gs, mā jī gs, porcijas ir vienkā rš i milzī gas, varat droš i ņ emt uz diviem. Mums bija veselas fotosesijas ar traukiem =), jo prezentā cija bija vienkā rš i pā rsteidzoš a. Ē st varē ja gan bū dā , gan uz ielas, omulī gs pagalms, viss ziedos =) Viesmī ļ i bija ļ oti apmierinā ti, vienmē r draudzī gi un smaidī gi.
Kā arī kompleksa teritorijā dzī vo ap 50 kaķ i, kuri izklī duš i pa visiem stū riem =) Izbraucot ekskursijā , atstā jā m istabā logu vaļ ā vē dinā š anai, atgriež oties savā gultā atradā m guļ oš u kaķ i, mē s pat nepaspē jā m izdzī t, vienkā rš i nereaģ ē ja uz mums = ) Bet visi kaķ i ir kopti, vakcinē ti, viesnī cas darbiniece, kas rū pē jas par kaķ iem, labprā t mums veica ekskursiju, parā dī ja mums mā jas, kur dzī vo dzī vnieki, lielā kā daļ a bija pamestas, katrai ir savs stā sts un daž reiz tas ir tik š ausmī gi, vienkā rš i biedē još i, cik cilvē ki var bū t než ē lī gi, un te kaķ i tiek aprū pē ti, mī lē ti un aizsargā ti. Labi padarī ts!
Es vē los teikt ī paš u paldies vadī tā jai Ludmilai Sergejevnai! Mē s izrā dī jā mies daž i nesavā kti tū risti, “pazuduš i”, bet Ludmila Sergejevna centā s pē c iespē jas atrisinā t jebkuru no mū su lū gumiem un patieš ā m sirsnī gi palī dzē ja, centā s padarī t mū su atvaļ inā jumu ideā lu =)
Paldies, Ludmila Sergejevna, mē s daudzviet esam atpū tuš ies, bet tik labu dabu vē l neesam sastapuš i. Es iesaku Skazku visiem saviem draugiem un ceru atgriezties vē lreiz!! ! !
Обитатели Сказки Интерьер колыбы Вкусный и полезный завтрак Колыба затерянный мир По дороге от Затерянного мира в сказку
аватар lena-shilova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Sā ksim ar to, ka viesnī ca ir lieliska. Mē s palikā m "Pazuduš ajā pasaulē ", mā jī ga, tī ra istaba, laba santehnika. Bē rns bija traks pē c pī tā krē sla un veļ as groza, kurā paslē pties. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Sā ksim ar to, ka viesnī ca ir lieliska. Mē s palikā m "Pazuduš ajā pasaulē ", mā jī ga, tī ra istaba, laba santehnika. Bē rns bija traks pē c pī tā krē sla un veļ as groza, kurā paslē pties. Pirmais mazais mī nuss atpū tniekiem ar maziem bē rniem ir kā pnes "Pazuduš ajā pasaulē ".
Liels pluss ir ē diens! Lielas porcijas, skaista pasniegš ana, VISS Ļ OTI GARŠ Ī GI.
Blakus restorā nam - batuts bē rniem, neliels rotaļ u laukums.
Tagad mī nuss, kas mani ī paš i traucē ja, bija kaķ i. Viņ i ir visur. Vakariņ u laikā tā s vairā kas reizes jā noslauka no sava sola. Ja jū s mī lat š os dzī vniekus, iespē jams, tas jums nesā pē s...Kopumā , ja tas nebū tu kaķ iem, viss bū tu ideā li))
аватар ivanorganocoffe
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
pirms vilciena uz "Ī sto pasaku" jau biju pa Karpatiem tač u uzturē š anā s š ajā nometnes vietā atpū tu Karpatos padarī ja ī paš u papildus kvalitatī vam servisam un ļ oti garš ī giem veģ etā riem ē dieniem Man patika … Tomēr ▾ pirms vilciena uz "Ī sto pasaku" jau biju pa Karpatiem
tač u uzturē š anā s š ajā nometnes vietā atpū tu Karpatos padarī ja ī paš u
papildus kvalitatī vam servisam un ļ oti garš ī giem veģ etā riem ē dieniem
Man patika tie iespaidi
kas ir attī stī jies

man tā š ķ ita
ka es neierados nometnē
un saviem radiniekiem
kuri mani gaidī ja un ļ oti priecī gi redzē t)

Uz "Ī sto pasaku" gribas tikt vē l un vē l
un ņ em lī dzi draugus)

Mī li Karpati
jo viņ i mū s mī l)
аватар kiev111
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Janvā rī atpū tā mies tū risma centrā "Spravž ņ a Kazka". Es nesaprotu, kas tur notika, bet nevar salī dzinā t ar to, kas notika pagā juš ajā gadā . Virtuve ir kļ uvusi daudz sliktā ka, viss ir ļ oti bezgaumī gs. Apkalpoš ana pretī ga, viesmī ļ i rupji. … Tomēr ▾ Janvā rī atpū tā mies tū risma centrā "Spravž ņ a Kazka". Es nesaprotu, kas tur notika, bet nevar salī dzinā t ar to, kas notika pagā juš ajā gadā . Virtuve ir kļ uvusi daudz sliktā ka, viss ir ļ oti bezgaumī gs. Apkalpoš ana pretī ga, viesmī ļ i rupji. Kafejnī cas zā lē nemitī gi jū tama kaķ a urī na smaka - kur skatā s Sanstation? ! Vairā k tur nebraukš u un neiesaku!
Parādīt vairāk »


iemiesojums Haribol
Labdien. Sakiet, lūdzu, vai ir brīva 3-vietīga istaba uz 3 naktīm no 29. janvāra līdz 1. februārim? Un vai tajā ir jāiekļauj pārtika? Ja ir iespējams bez ēšanas, lūdzu, maksa par istabu. Un kā nokļūt pie jums no stacijas? Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums ianic85
Vai maija beigās telpas tiek apsildītas?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ianic85
Kādas apm. laika apstākļi maija beigās? Kas jāņem līdzi bērniem? Kādas kurpes?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums lenova
Ja ir brīvas vietas, lūdzu rakstiet uz [email protected] Jau iepriekš paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums you_la
Mēs vēlamies doties uz 4 dienām. cenu atšķirība ir 65 UAH. dienā. pateicos jau iepriekš
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Турбаза расположена на известном горнолыжном курорте Подобовец в 15 км от ж/д. ст. Воловец, на высоте 950 м над уровнем моря, рядом с подъемниками. Трехэтажный деревянный отель построен в национальном стиле, где вас ждут уютные номера, колыба, комната отдыха с камином.

Viesnīcā

Прокат горнолыжного снаряжения, сноубордов, санок, помещение для хранения лыж, сушка для одежды и обуви.

Telpu apraksts

• 1-но местный номер (максимальное размещение 2чел.): санузел (Д,У,Т); ТВ.
• 2-х местный номер: двуспальная или две односпальные кровати, санузел (Д,У,Т), спутниковое ТВ, DVD.
• 3-х местный номер: раздельные кровати, санузел (Д,У,Т).
• 2-, 3-х местный номер без удобств: раздельные кровати, удобства - на этаже.

Adrese Закарпатська область
Міжгірський р-н
с. Подобовець, 138
Tālruņi: +38 (067) 4030218
+38 (097) 2415854
FAQ