Velika Vedmeditsia 4*– Atsauksmes

31
Novērtējums 8.710
pamatā
31 atsaukt
№5 viesnīcas reitingā Jaremče
9.0 Numurs
8.9 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Ģimenes Eco-Hotel Velika Vedmeditsya atrodas 600 metru attālumā no Jaremčes centra. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas un 2 papildu koka ēkām.Vairāk →
аватар MaxIce
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Rezervē ts "suite" numurs uz 9 naktī m, sā kot no 2020.  gada 2.  janvā ra. Uzturē jā s tikai vienu dienu un pā rcē lā s uz citu viesnī cu. Kā pē c tā? 1. Nobraucot 700 km ar diviem maziem bē rniem, ieraudzī jā m mā ju privā tajā sektorā , kur tiek ī rē tas istabas par 3500 UAH par nakti. … Tomēr ▾ Rezervē ts "suite" numurs uz 9 naktī m, sā kot no 2020.  gada 2.  janvā ra. Uzturē jā s tikai vienu dienu un pā rcē lā s uz citu viesnī cu. Kā pē c tā?
1. Nobraucot 700 km ar diviem maziem bē rniem, ieraudzī jā m mā ju privā tajā sektorā , kur tiek ī rē tas istabas par 3500 UAH par nakti. Izmaksas š ā dos apstā kļ os ir neadekvā tas.
2. Pirms rezervā cijas ī paš i uzsvē ru, ka mē s ar sievu nā ksim ar diviem maziem bē rniem lī dz 3 gadu vecumam un mums ir svarī gi, lai bū tu kur pastaigā ties, iztī rī t ceļ us, lai varē tu braukt ratiņ krē slā . Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka ar to nav nekā du problē mu. Kad ieradā mies, bijā m izmisumā . Pat ne tas, ka ar ratiņ krē slu ir grū ti noiet vismaz 100 metrus, lai nokristu. Aprē ķ iniet, ka jū s ejat slidot. Pastaigas neizdevā s atbilstoš i…
3. Tuvā kais tuvumā esoš ais apskates objekts ir dzelzceļ š ! Lai nokļ ū tu pilsē tas centrā , katru reizi jā š ķ ē rso pā reja.
4. Ī paš u uzmanī bu pievē rs tiem, kas atrodas automaš ī nā . Bezmaksas stā vvieta tā da ir, bet tomē r galvenais.
Izrā dā s, ka visiem viesiem ir jā noparko praktiski taisnstū rveida š aurā tunelī divā s rindā s. Maš ī nas novietoš ana pie mā jas - no rī ta nevarē si izbraukt, kamē r visi priekš ā esoš ie viesi neaizies. Tas ir, ir jā vienojas, kurš kad iet un tā tā lā k, jo jū s varat palikt bloķ ē ts bez problē mā m.
5. Restorā ns un ē diens. Nez kā pē c pie kafejnī cas bez logiem pagrabā siera kū kas maksā.250 UAH. Tika nobaudī ti arī citi ē dieni - cena neatbilst kvalitā tei.

Pats galvenais, kad ziņ ojā m par visā m nepilnī bā m un vē lmi doties prom, administrā cija atteicā s atdot avansā samaksā to naudu, bet solī ja meklē t variantus. Periodiski zvanī ju ar informā cijas pieprasī jumu un janvā ra vidū man atzvanī ja administratore un teica, ka ar mani sazinā sies nedaudz vē lā k, bet apliecinā ja, ka naudu atgriezī s un viss bū s kā rtī bā.
Kad ar mani vairs nesazinā jā s, es atzvanī ju un vairs nebija runa par naudas atmaksu, bet man teica, lai atstā ju š os lī dzekļ us uz maiju, bet nekā.
nav jē gas, jo š ī s nepilnī bas jau no paš a sā kuma lika man mainī t atraš anā s vietu.

Jā , diemž ē l es pazaudē ju naudu. Bet savu lē mumu nenož ē loju. Pā rcē lā mies uz Hotel Hvoya netā lu no lifta, istabā ir virtuve un viss nepiecieš amais ē diena gatavoš anai. Viesnī cā ir slē poš anas skola ar nomu un divstā vu pazemes autostā vvieta. Un ar visu to telpas izmaksas izrā dī jā s daudz lē tā kas.
аватар Vitalij173439
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss bija labi. Iespaidi bija labi, viesnī ca mā jī ga, istabiņ a laba, draudzī gs personā ls, mī nusus neatradu. Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, par cenu, patika pē c apraksta. Brokastis bija iekļ autas ekskursijā , bet es piekritu reģ istratū rā pagatavot vakariņ as par maksu. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija labi. Iespaidi bija labi, viesnī ca mā jī ga, istabiņ a laba, draudzī gs personā ls, mī nusus neatradu. Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, par cenu, patika pē c apraksta. Brokastis bija iekļ autas ekskursijā , bet es piekritu reģ istratū rā pagatavot vakariņ as par maksu. Ē diens ļ oti garš ī gs, sā tī gas brokastis. Viesnī ca atrodas netā lu no dzelzceļ a stacijas, kas bija ē rti. Pats devos uz Bukovelu, pats organizē ju atvaļ inā jumu, gida pakalpojumus viesnī cā neizmantoju.
аватар cetrine-power
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tas atrodas gandrī z Jaremč es centrā un netā lu no stacijas. Pagalms un vidus mā jī gs, ē rts, jauks personā ls. Igors un Marichka ir ī paš i draudzī gi un gā dī gi reģ istratū rā (Viņ iem ir atbildes gandrī z uz visiem jautā jumiem). … Tomēr ▾ Tas atrodas gandrī z Jaremč es centrā un netā lu no stacijas. Pagalms un vidus mā jī gs, ē rts, jauks personā ls. Igors un Marichka ir ī paš i draudzī gi un gā dī gi reģ istratū rā (Viņ iem ir atbildes gandrī z uz visiem jautā jumiem). Aizmirstiet par diē tu, jo viņ i gatavo sā tī gi un garš ī gi (gandrī z visi ē dieni ir skā bs krē jums). Cipari atbilst attē liem. Trū kums ir dzirdamī ba, bet viesi tiek brī dinā ti par cieņ u pret kaimiņ iem un atbilstoš u uzvedī bu.
аватар limar7
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neliela viesnī ca ar skaistu zaļ u, ziedoš u zonu! Telpas ir mā jī gas un tī ras! Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu! Tikā m brī niš ķ ī gi pabaroti, viss bija svaigs un garš ī gs! Bijā m ar bē rniem, … Tomēr ▾ Neliela viesnī ca ar skaistu zaļ u, ziedoš u zonu! Telpas ir mā jī gas un tī ras! Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a katru dienu! Tikā m brī niš ķ ī gi pabaroti, viss bija svaigs un garš ī gs! Bijā m ar bē rniem, tā pē c virtuvē viņ i izpildī ja visas mū su vē lmes ē diena ziņ ā ! Kopumā personā ls ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs! Viesnī cas atraš anā s vieta ir š ika, Jaremč es centrā , bet tā lu no liela ceļ a, blakus tirgum, kur katru dienu varē ja iegā dā ties svaigas ogas, kas ir ī paš i svarī gi vasarā ! Baseinā gan neizdevā s nopeldē ties, ar laikapstā kļ iem ī paš i nepaveicā s, un to silda saules paneļ i un 30 kubikmetru ū dens nesanā ca sasildī ties pat saulainā kajā s dienā s! Kopumā viesnī ca atstā ja tikai paš us pozitī vā kos iespaidus un noteikti varu ieteikt arī citiem!
Вид с окна Внутренний дворик Главные корпус
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka un mā jī ga viesnī ca, teritorija maza, bet zaļ a un kopta. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Virtuve ir ļ oti garš ī ga. Viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas centra. … Tomēr ▾ Jauka un mā jī ga viesnī ca, teritorija maza, bet zaļ a un kopta. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Virtuve ir ļ oti garš ī ga. Viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas centra.
аватар angelpetit
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vasarā devā s atvaļ inā jumā. Man ļ oti patika pati Yaremcha, ļ oti skaista daba, un mī ļ a pilsē tiņ a. Braucā m ar plostu (nu, rafting ir so-so), braucā m ar kvadracikliem, ļ oti patika, bijā m pā ris ekskursijā s. Viesnī cā ir skaista teritorija, lapenes, baseins, pieklā jī gi numuriņ i (paņ ē mā m suite, un istabu ar dž akuzi). … Tomēr ▾ Vasarā devā s atvaļ inā jumā.
Man ļ oti patika pati Yaremcha, ļ oti skaista daba, un mī ļ a pilsē tiņ a.
Braucā m ar plostu (nu, rafting ir so-so), braucā m ar kvadracikliem, ļ oti patika, bijā m pā ris ekskursijā s. Viesnī cā ir skaista teritorija, lapenes, baseins, pieklā jī gi numuriņ i (paņ ē mā m suite, un istabu ar dž akuzi).
Brokastis nav ī paš i garš ī gas (nu, tas ir saprotams, bezmaksas aplikā cija.
Bet Jaremč ē ir daudz restorā nu, kur var paē st lē ti un garš ī gi.
Problē mas viesnī cā sā kā s, kad pā rvā cā mies uz otro istabiņ u (ar dž akuzi).
Mē s ieslē dzā m dž akuzi, un no tā sā ka peldē t daž i netī rumi.
Tad augusta beigā s Karpatos bija diezgan auksts, viesnī cas istabā temperatū ra bija 15 grā di.
Es laipni palū dzu sildī tā ju, uz ko man atbildē ja, ka nav sildī tā ju, un viņ iem ir apkures sezona kopš oktobra.
Tas ir, tiem, kas ieradā s septembrī , istabā vajadzē tu staigā t jakā s, kā es saprotu.
Kopumā viesnī ca nav slikta, bet ir trū kumi.
аватар pushkina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā palikā m luksusa numurā . Saņ ē mā m daudz pozitī vu emociju un iespaidu. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā netā lu no pilsē tas centra, bet tajā paš ā laikā prom no ceļ iem. Teritorija neliela, bet tajā harmoniski iederas lapenes, peldbaseins, š ū poles, vieta grilē š anai, autostā vvieta. … Tomēr ▾ Jū lijā palikā m luksusa numurā . Saņ ē mā m daudz pozitī vu emociju un iespaidu. Viesnī ca atrodas ē rtā vietā netā lu no pilsē tas centra, bet tajā paš ā laikā prom no ceļ iem.
Teritorija neliela, bet tajā harmoniski iederas lapenes, peldbaseins, š ū poles, vieta grilē š anai, autostā vvieta. Visa teritorija ir aprakta apstā dī jumos un ziedos.
Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Ī paš s paldies Marič kai par vē rī go attieksmi pret atpū tniekiem. Liels paldies viesnī cas ī paš niecei Oksanai Jaroslavovnai par tik brī niš ķ ī gas viesnī cas izveidi.
Ļ oti garš ī ga virtuve. Viss ir svaigi pagatavots pē c pasū tī juma, ņ emot vē rā visas jū su vē lmes. Pē c Jū su pieprasī juma pasū tī jums tiek atvests uz jebkuru no izvē lē tajiem paviljoniem. Ī paš i patī kami ir pusdienot brī vā dabā , ziedu un zaļ umu ieskautā .
Numuri, kas nesen atjaunoti, ir ļ oti ē rti. Viss tiek darī ts ļ oti ē rti un gaumī gi.
Man patika viesnī cas serviss: numuriņ u tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu, tē ju, kafiju, cukuru katru dienu, duš as preces (š ampū ns, ž elejas utt. ) papildinā ja katru dienu - reti redzi tā du servisu, kur viss. tiek uzraudzī ts bez atgā dinā juma.
Viesnī ca tieš ā m ir Eiropas lī meņ a! Iesaku visiem patī kamai atpū tai!
аватар ya.rododendron2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tieties kopā ar jums vasarā . Esam pateicī gi visiem par sirsnī go uzņ emš anu, par labo dabu, par smaidiem. ))) Ļ oti skaista daba, tī rā kais gaiss. Vā rdu sakot, tu negribi braukt prom! Marichka, liels paldies. Ļ oti laipns un draudzī gs cilvē ks. … Tomēr ▾ Atpū tieties kopā ar jums vasarā . Esam pateicī gi visiem par sirsnī go uzņ emš anu, par labo dabu, par smaidiem. ))) Ļ oti skaista daba, tī rā kais gaiss. Vā rdu sakot, tu negribi braukt prom! Marichka, liels paldies. Ļ oti laipns un draudzī gs cilvē ks. Virtuve ļ oti garš ī ga, PALDIES pavā rē m! Mē s vē lam jums visiem veselī bu, laimi un Dieva svē tī bu. Ar cieņ u un pateicī bu, Sergejs, Svetlana un Arishka
аватар charkov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta Lielajā Lā cī ir Eiropa. Mē s ar vī ru daudz ceļ ojam un bijā m ļ oti pā rsteigti, ka mums ir š ā ds pakalpojums privā tā viesnī cā Ukrainā . Numuri ir eleganti, gultas veļ a 5 zvaigž ņ u viesnī cas lī menī . … Tomēr ▾ Atpū ta Lielajā Lā cī ir Eiropa. Mē s ar vī ru daudz ceļ ojam un bijā m ļ oti pā rsteigti, ka mums ir š ā ds pakalpojums privā tā viesnī cā Ukrainā . Numuri ir eleganti, gultas veļ a 5 zvaigž ņ u viesnī cas lī menī . Viss ar garš u. Pat svē tku rotā jumus uz logiem (tē mu Lieldienu) redzē ju tikai Vā cijā . Teritorija ir pilna ar ziediem un dekoratī viem kokiem, kā Botā niskajā dā rzā . Un pats galvenais, ka vakarā , kad ā rā +16 un baseinā +22, ir vienkā rš i labi. Tā ir jā mē ģ ina un jā mī l darbs, bizness, lai tā ds komforts bū tu. Saimnieci gandrī z neredzē ja, viņ a nemitī gi kaut kur gā ja, bet administratore Marič ka ar savu attieksmi pā rspē ja visus. Tā turpini. Virtuve - labi darī tas meitenes. Liels paldies visiem. Veselī bu jums. Sergejs un Nataš a. Harkova.
аватар Katrin01
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atgriezā mies tikai vakar, apskatu, tā teikt, "ar svaigu prā tu". Patika viss - daba, istabiņ as, viesnī cas teritorija, izpalī dzī gs personā ls, ekskursijas....var turpinā t bezgalī gi. Ī sumā par visu: Iekā rtojums: viesnī ca atrodas labā vietā Jaremč es centrā . … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies tikai vakar, apskatu, tā teikt, "ar svaigu prā tu". Patika viss - daba, istabiņ as, viesnī cas teritorija, izpalī dzī gs personā ls, ekskursijas....var turpinā t bezgalī gi. Ī sumā par visu:
Iekā rtojums: viesnī ca atrodas labā vietā Jaremč es centrā . Liels pluss ir attā lums no dzelzceļ a, respektī vi, vakarā garā m braucoš o vilcienu skaņ as (to ir maz, bet tomē r) netraucē s. Netā lu no veikaliem, tirgiem, kafejnī cā m, restorā niem.
Teritorija: ļ oti, ļ oti daudz apstā dī jumu. Mē s dzī vojā m junior suite otrajā stā vā , skaists skats uz kalniem un koka lapenes pagalmā . Ziedu un interesantu koku jū ra. Teritorija atgā dina botā nisko dā rzu. Ir baseins un sauļ oš anā s krē sli.
Istabas: Es atkā rtoju, mē s dzī vojā m junior suite - man patika viss. Ē rta gulta, ir tī rs matracis, sniegbalta gulta (izteikš os Oljas Freimutas vā rdiem : ))))), kur var ielikt lielu koferi, ledusskapi, kumode. Laba, tī ra vannas istaba. Cik es zinu, istabas nesen tika izremontē tas. Ē rts balkons ar diviem koka krē sliem, uz kuriem sē ž ot paveras krā š ņ s skats uz Karpatiem.
Apkalpoš ana: Labi iztī rī ta, dvieļ i mainī ti katru dienu, duš as kosmē tika papildinā ta. Tā pat istabā ir tē jkanna, tē ja, kafija, kas ir ļ oti ē rti. Brokastī m pietika daž u stundu pastaigai vai izbraucieniem. Internets darbojā s labi, pā ris reizes bija pā rtraukumi, acī mredzot laikapstā kļ u dē ļ . Darbinieki var palī dzē t organizē t ekskursijas, kā arī precizē t visu nepiecieš amo informā ciju.
Paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, mē s noteikti atgriezī simies!
Iesaku 100%! ! ! : )
бассейн часть территории одна из беседок-альтанок тот самый балкончик
Parādīt vairāk »


iemiesojums nataljapetruna
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums galanciuc
Plānojam ierasties ar 3 cilvēku ģimeni. sestdienas vakarā jāpaēdina,tad pirts,masāža.Pēc masāžas relaksējoša tēja,nakts un no rīta brokastis.Izbraukšana 10-11
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums best27
Labdien, lūdzu pasakiet aptuvenās svētku izmaksas no 30. decembra līdz 8. janvārim? Valentīna t. 095 216 67 56
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Семейный эко-отель «Велика Ведмедиця» расположен в 600 метрах от центра города Яремча. Состоит из главного 4-х этажного здания и 2 деревянных дополнительных корпусов.

Atrašanās vieta 400 м до водопада Пробой, 3 км до Карпатского природного парка, 12,7 км до горнолыжного подъемника «Вытяг 22», 14,4 км до подъемника «Буковель Lift 7», 49,5 км до международного аэропорта Ивано-Франковска.
Viesnīcā

Сад с беседками, скамейками и мангалом, круглосуточная стойка регистрации, зал для завтраков, факс/ксерокопирование, принимаются только наличные, персонал говорит на русском и украинском языках.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
Bērniem Детские книги, музыка или фильмы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Массаж (платно), верховая езда, катание на лыжах и снегоходах.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Бюджетный двухместные номера 12 м², полулюксы 22 м² с балконом, люксы 40 м² с камином. Номера отделаны деревянными панелями, тканями и декоративными растениями.

Istabās

Отопление, телевизор со спутниковыми каналами, сейф, электрический чайник, ванная комната с душевой кабиной или ванной, тапочки и махровые халаты, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, паркетный пол с ковровым покрытием, меблированный балкон (не во всех номерах), ежедневная уборка.

Adrese Витовского ул. 5A, Яремча, Ивано-Франковская обл., 78500, Украина.
Tālruņi: +38 (067) 408 1590, +38 (03434) 22559.
Tīmekļa vietne: Velika Vedmeditsia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.