Koruna 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.510
№3 viesnīcas reitingā Tatarova
8.6 Numurs
8.2 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.3 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca-kūrorts "Koruna" atrodas Hutsulu reģiona centrā, starp majestātiskiem kalniem, Prutas upes ielejā. Kūrorts atrodas netālu no pacēlājiem un pārgājienu takām un piedāvā pilnvērtīgas brīvdienas jebkurā gadalaikā. Uz kūrorta teritoriju pārvietotas autentiskas 19. gadsimta beigu hucuļu koka mājas, un vienā no tām iekārtots etnogrāfiskais muzejs.Vairāk →
аватар kate4
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dzī vojā m pie vī ra augusta beigā s (bē rnu paņ ē ma no bē rnu nometnes) Pa ceļ am piestā jā m Korunā Iekā rtojies standarta numurā , tā kā viesnī ca bija pilna, citu istabu nebija Meitene reģ istratū rā ieteica rezervē t iepriekš Istaba nav liela (agrā k tā dā s nedzī voju), bet tī ra Dzī vojā m 2 dienas 2. … Tomēr ▾ Dzī vojā m pie vī ra augusta beigā s (bē rnu paņ ē ma no bē rnu nometnes)
Pa ceļ am piestā jā m Korunā
Iekā rtojies standarta numurā , tā kā viesnī ca bija pilna, citu istabu nebija
Meitene reģ istratū rā ieteica rezervē t iepriekš
Istaba nav liela (agrā k tā dā s nedzī voju), bet tī ra
Dzī vojā m 2 dienas 2. stā vā Korunkā , zem jumta
Mē s ē dā m kafejnī cā viesnī cas teritorijā , bija garš ī gi, hutsuļ u virtuve ir kaut kas (zā liens, kartupeļ i, salsa, gaļ a - vī ram viss garš oja)
Viesnī cas personā ls - ļ oti pieklā jī gs, bija ē rti sazinā ties
Teritorija liela, skaista, apkā rt kalns, mierī gi, neskatoties uz daudzajiem cilvē kiem, jū ti brī vī bu, tī rs gaiss, pilsē tā tā da nav, pasakaina vieta, noteikti atgriezī simies
аватар js215
Viesnī ca ir slikta. Cenas / kvalitā tes attiecī ba nepavisam nav patiesa. STANDARTA numurs diviem maksā.940 UAH. Ar brokastī m. Pati istaba ir š ausmī ga. Nolietota koka grī da. Mē beles "paš darinā tas" kaut kā ir izgatavotas. Karnī zes piestiprinā tas š ķ ī bi un š ķ ī bi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir slikta. Cenas / kvalitā tes attiecī ba nepavisam nav patiesa. STANDARTA numurs diviem maksā.940 UAH. Ar brokastī m. Pati istaba ir š ausmī ga. Nolietota koka grī da. Mē beles "paš darinā tas" kaut kā ir izgatavotas. Karnī zes piestiprinā tas š ķ ī bi un š ķ ī bi. Aizkariem nav nekā da sakara ar komfortu. Nolietotas grī das, saplaisā juš as sienas. Pati sava veida pamestī bas sajū ta saglabā jas gan telpā , gan gaiteņ os. Nav komforta, nav rū pju sajū tas par ciemiņ iem. . . Logu atvē rt nevar - no visur smird pē c kanalizā cijas. Jā , istabā bija dī vaina smaka.
Grī das starp stā viem ir plā nas. Virs mums dzī voja vai nu ļ oti liela cilvē ku ģ imene, vai ar ķ enguru bē rniem. Stomps bija š ausmī gs! Vienmē r bija bailes, ka kā ds no viņ iem caur griestiem iekritī s mū su istabā . PASTĀ VĪ GI virs galvas atskanē ja klaboņ a.
Par civilizā cijas priekš rocī bā m - Wi-Fi istabā vispā r neķ eras, par ko netika brī dinā ts telefoniski numura rezervā cijas brī dī , bet gan vietnē , kur š ī viesnī ca tiek slavē ta. Televizors tieš ā m ir "plakans", bet lielas jē gas no tā nav - neviens kanā ls normā li neķ eras, viss snieg un rū c. ne laba bilde, ne skaņ as, un pat tā lvadī bas pults rokā s nemitī gi š ķ ī ra.
Vienī gā telpa, kas neizraisī ja kairinā jumu un riebuma sajū tu, dī vainā kā rtā ir vannas istaba - tī ra, higiē niska, diezgan moderna. Un tas, ko es gribē tu uzslavē t, ir istabenes darbs - lai gan pati viesnī ca izskatā s pē c staļ ļ a all la PSRS, tā ir tī ra. gudras meitenes.
Par restorā nu - tas ir drū ms! Ieradā mies noguruš i un izsalkuš i. Pasū tī jā m divus kartupeļ us (vā rī tus gabalos un ceptus), gaļ u un salā tus. Un vē l divas sulas no iepakojuma! (Tas ir svarī gi). Vā rī ti kartupeļ i nebija svaigi, bet vienkā rš i karsē ti ar raksturī gu smarž u. Ceptais kartupelis izrā dī jā s tā s paš as novecojuš as kartupeļ u š ķ ē les, tikai saceptas lī dz krekeru stā voklim. Vispā r nebija iespē jams ē st piedevu, gaļ a bija normā la. Sula atnesa 2 lē tas pastmarkas Mū su dā rzs vai kaut kas tamlī dzī gs. Summa č ekā š ķ ita aizdomī gi liela, tač u nogurums darī ja savu. Un tikai no rī ta redzē jā m, ka mū su rē ķ inā ir iekļ auta svaiga sula! kuru nepasū tī jā m un kuras mums neatnesa. Rezultā ts - rē ķ ins par 200 gramu gaļ as gabalu un vakardienas nejaukiem kartupelī š iem, kaut kā da nekā rtī bas stabs pā rgā ja kā salā ti, lē ta sula mums izmaksā ja 380 UAH. No tiem 60 UAH par svaigu, ko mē s nepasū tī jā m un neatnesā m. Tas ir, viņ i š eit nerē ķ inā s ar sī kumiem.
Neiesaku ne restorā nu, ne viesnī cu. Cenas un kvalitā tes attiecī ba nav vienā da.
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Liela sakopta teritorija, viesnī ca piedā vā daž ā da veida pakalpojumus. Numuri ir labi, mā jī gi un skats pa logu ir burvī gs ap kalniem, daž iem kalniem. Pusdienas maksā s kaut kur lī dz 100 grivnā m. Ieteicams labā m un relaksē još ā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Liela sakopta teritorija, viesnī ca piedā vā daž ā da veida pakalpojumus. Numuri ir labi, mā jī gi un skats pa logu ir burvī gs ap kalniem, daž iem kalniem. Pusdienas maksā s kaut kur lī dz 100 grivnā m. Ieteicams labā m un relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар slavam06
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s februā ra beigā s - marta sā kumā . No mī nusiem: 1) viesnī cai ir ļ oti slikta skaņ as izolā cija, ja kā ds dzī vos virs jums - jums ir visas iespē jas dabū t negulē tu nakti; 2) Viesnī cas personā ls nesteidzas pievē rst tev uzmanī bu, tev vajag - ej paš am; 3) Ņ emiet vē rā , ka viesnī cai ir priekš apmaksa, un, ja pē kš ņ i mainī siet plā nus - jū su problē mas, neviens neatgriezī s jū su naudu; 4) Viesnī cas vadī ba neizrā da nekā du lojalitā ti pastā vī gajiem klientiem (nā kam jau otro gadu); 5) Viesnī cā nav interneta. … Tomēr ▾ Atpū tā s februā ra beigā s - marta sā kumā . No mī nusiem: 1) viesnī cai ir ļ oti slikta skaņ as izolā cija, ja kā ds dzī vos virs jums - jums ir visas iespē jas dabū t negulē tu nakti; 2) Viesnī cas personā ls nesteidzas pievē rst tev uzmanī bu, tev vajag - ej paš am; 3) Ņ emiet vē rā , ka viesnī cai ir priekš apmaksa, un, ja pē kš ņ i mainī siet plā nus - jū su problē mas, neviens neatgriezī s jū su naudu; 4) Viesnī cas vadī ba neizrā da nekā du lojalitā ti pastā vī gajiem klientiem (nā kam jau otro gadu); 5) Viesnī cā nav interneta. Pozitī vā puse - viesnī ca ir labi uzkopta un tai ir laba atraš anā s vieta. Vienaldzī ba pret klientiem sabojā visus labos iespaidus. Ņ emot vē rā iepriekš minē to, mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā un neieteiksim to nevienam.
аватар sergegan7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
"Junior suite" numurs, 5 naktis 2012. gada decembra beigā s Kopumā man patika uzturē š anā s. Laba atraš anā s vieta, netā lu no Bukovelas. Telpas kvalitatī va apdare, plaš a, silta. Piezī mes: - slikta skaņ as izolā cija, var dzirdē t, kā kaimiņ i krā k vai runā ; - mū su istabā pamodā s lielas un kuplas, skaļ i zudinoš as muš as. … Tomēr ▾ "Junior suite" numurs, 5 naktis 2012. gada decembra beigā s
Kopumā man patika uzturē š anā s. Laba atraš anā s vieta, netā lu no Bukovelas. Telpas kvalitatī va apdare, plaš a, silta.
Piezī mes:
- slikta skaņ as izolā cija, var dzirdē t, kā kaimiņ i krā k vai runā ;
- mū su istabā pamodā s lielas un kuplas, skaļ i zudinoš as muš as. Reģ istratū rā izteicu piezī mi, bet muš as nekur nepazuda. Vajadzē ja samaksā t par istabiņ u un sadalī t tos izmitinā š anai : )
- Lampā virs gultas nebija spuldzes. Izteica piezī mi - pieskrū vē ts;
- daž i televī zijas kanā li rā da ar lieliem traucē jumiem;
- istabā nav wi-fi, bet bū tu jauki, ja bū tu;
- nebū tu slikti, ja brokastis restorā nā bū tu nevis 8 no rī ta, bet 7-30 vai 7 no rī ta, tad varē tu paspē t pabrokastot un tikt lī dz rī ta akcijai Bukovelā un bū t pirmais uz lifta. Likā s arī , ka restorā ns ir par mazu visam istabu skaitam, ja lielā kā daļ a ir pilnas, tad restorā nā visiem vietas nepietiks.
Pā rē jā viesnī ca ir ok, iesakā m visiem.
аватар pussylion
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Oktobrī atpū š oties Tatarivā , nolē mā m paē st kā dā krā sainā vietā...Izlasot slavinoš as atsauksmes par Korun, izvē lē jā mies viņ u restorā nu. Teritorija patieš ā m ir ļ oti labi kopta un sakopta (neskatoties uz notiekoš o bū vniecī bu). … Tomēr ▾ Oktobrī atpū š oties Tatarivā , nolē mā m paē st kā dā krā sainā vietā...Izlasot slavinoš as atsauksmes par Korun, izvē lē jā mies viņ u restorā nu. Teritorija patieš ā m ir ļ oti labi kopta un sakopta (neskatoties uz notiekoš o bū vniecī bu). Tā kā laikapstā kļ i bija labvē lī gi ē š anai brī vā dabā , palikā m vasaras rotaļ u laukumā . Vienī gais, kas mū s brī dinā ja, kad pirmo reizi ieradā mies, bija diezgan tievie suņ i kompleksa teritorijā (lai gan ar š ā du mē rogu "dzī vniekiem" š eit vajadzē tu dzī vot labi). Mū su pasū tī jums tika pieņ emts ā tri. . . Pasū tī jā m sē ņ u zupu, trī s salā tus, trī s cū kgaļ as iesmus, kartupeļ u pankū ku hucuļ u gaumē un č etrus uzvarus. Pirms viesmī le paguva doties prom, viesnī cas iemī tnieki sā ka “pievilkties” pie mums un skatī ties mums acī s. Vē l nebija ko ā rstē t, jo. viņ i atnesa tikai vā ju uzvaru (negribu domā t, ka tas bija š ķ ī ries) un daž us maizes gabalus (ne pā rā k svaigu). Pē c 15 minū š u ilgas spē les “skatī š anā s” ar skaistu, jaunu kaķ i (nobijies tiktā l, ka katrs cilvē ka pagrieziens krē slā liek viņ ā “aizbē gt”), ​ ​ nolē mu viņ ai piedā vā t vismaz kā du maize. . .
Protams, esmu galvaspilsē tas iedzī votā js un nezinu, kā laukos dzī vo dzī vnieki, bet es vē l nebiju redzē jis, ka kaķ is ar tā du alkatī bu mestos uz novecojuš as maizes! Dabiski, ka viņ ai iedeva visas aknas no salā tiem un nedaudz š aš liku! Turklā t kaķ im (kurš viesnī cā nepā rprotami "nav uz putna tiesī bā m", jo bija kakla siksnā ) pievienojies arī suns, kurā histē riju izraisī jis arī kartupeļ u pankū kas gabals.
Pasū tī jums tika atnests 30 minū tē s, porcijas mazas, cepts kebabs nepā rprotami nav uz grila un pā rā k marinē ts (uz 100 g kebaba iet 3-4 mazi gaļ as gabaliņ i un sakapā ts rā cenis, bez mē rces, nav paredzē ti zaļ umi , sē ņ u zupa arī nebija ī paš i (lī dz tam laikam jau bija ar ko salī dzinā t) kartupeļ u pankū ka bija garš ī ga, bet kaut kā vairs ī sti negribē jā s ē st. . Pā rsā tinā juma sajū ta nebija, samaksā jā m 300 UAH par visu (iepriekš ē jā dienā ē dā m “Pie Jakova” tikai par 60 UAH. dā rgā k, bet ļ oti garš ī gi un apmierinoš i, porcijas 2x lielā kas).
Neviens cits restorā ns uz mani neatstā ja nepatī kamā ku iespaidu! Jo, kad labi paē dis kaķ is iespaidī gi staigā starp galdiem, tas izraisa maigumu, un, kad kaķ ē ns lidojumā norij maizes gabalu, tas rada riebumu visam restorā na personā lam. Ceru, ka mans apskats nenovedī s pie dzī vnieku iznī cinā š anas teritorijā , bet gan pie humā nā kas attieksmes pret tiem, jo ​ ​ daudzi apmeklē tā ji nā k ar bē rniem, kuriem bū s tikai prieks vē rot savvaļ as dzī vniekus.
Saprotu, ka ne visi Koruna apmeklē tā ji mani sapratī s, bet gribas ticē t, ka ž ē lsirdī go tomē r ir vairā k nekā vienaldzī go! Diemž ē l nevaru novē rtē t viesnī cu. mē rķ is bija garš ī gi paē st, bet spriež ot pē c redzē tā dzī ves apstā kļ iem jā bū t pieklā jī giem! Lai gan ieeja viesnī cā varē tu bū t labā ka, ceļ š neasfaltē ts, nav kur pabraukt garā m pretim braucoš ai maš ī nai. . . baidī gi iedomā ties, kā tur ziemā kā pj maš ī nas.
аватар nikolos
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies junior suite, Dolina ē kā - lieliski numuri ar dā rgā m mē belē m. Viesnī cā viss ir ļ oti pā rdomā ts lī dz sī kumiem, Ukrainā tas ir retums, par adekvā tu naudu. Gardas bufetes tipa brokastis. Vienī gais mī nuss - meitenē m reģ istratū rā pietrū kst pieklā jī bas. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies junior suite, Dolina ē kā - lieliski numuri ar dā rgā m mē belē m. Viesnī cā viss ir ļ oti pā rdomā ts lī dz sī kumiem, Ukrainā tas ir retums, par adekvā tu naudu.
Gardas bufetes tipa brokastis. Vienī gais mī nuss - meitenē m reģ istratū rā pietrū kst pieklā jī bas. . . bū tu 10 balles
аватар Irina_U_S
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi, kad biju Karpatos (devā mies atpū sties ar vī ru un gadu veco dē lu un vē l vienu ģ imenes draugu pā ri ar meitu), ļ oti uztraucos, kas bū s, vai man tas patiks, bet kad ieradā mies vietā , visas š aubas un baž as pazuda, tā ir tikai pasaka: krā š ņ s istabiņ š (mums bija junior suite ar lielu divguļ amo gultu un lai arī gulē jā m trī s ar vī ru un bē rnu, tā nebija vispā r pā rpildī ts), viss pilnī bā no koka, istaba Ļ OTI silta (kaut gan ā rā bija auksts februā ra mē nesis), tī rs un ē rts , burvī gs skats pa logu, savs balkons ar galdu un krē sliem, es ļ oti iepriecinā ja apsildā mā grī da vannasistabā , brokastu bufete, viss svaigs, ļ oti garš ī gi, paš u konditorejas izstrā dā jumi (atpū tas nedē ļ ā pieņ ē mos pā ris kilogramus; )) krā š ņ a teritorija, ļ oti uzmanī gs un draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Pirmo reizi, kad biju Karpatos (devā mies atpū sties ar vī ru un gadu veco dē lu un vē l vienu ģ imenes draugu pā ri ar meitu), ļ oti uztraucos, kas bū s, vai man tas patiks, bet kad ieradā mies vietā , visas š aubas un baž as pazuda, tā ir tikai pasaka: krā š ņ s istabiņ š (mums bija junior suite ar lielu divguļ amo gultu un lai arī gulē jā m trī s ar vī ru un bē rnu, tā nebija vispā r pā rpildī ts), viss pilnī bā no koka, istaba Ļ OTI silta (kaut gan ā rā bija auksts februā ra mē nesis), tī rs un ē rts , burvī gs skats pa logu, savs balkons ar galdu un krē sliem, es ļ oti iepriecinā ja apsildā mā grī da vannasistabā , brokastu bufete, viss svaigs, ļ oti garš ī gi, paš u konditorejas izstrā dā jumi (atpū tas nedē ļ ā pieņ ē mos pā ris kilogramus; )) krā š ņ a teritorija, ļ oti uzmanī gs un draudzī gs personā ls. Nosvinē ju mana dzimš anas diena Korunā un nenož ē loju ne mirkli, viņ i bija nevis vienkā rš i apmierinā ti, bet Ļ OTI apmierinā ti, guvu iespaidus nā kamajam gadam!! ! Iesaku visiem! ! !
аватар fllove
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies korporatī vajā ballī tē un viss bija ļ oti skaisti un stilī gi...ī paš i jaunā zā le, kur viņ i plā no naktsklubu viesnī cas viesiem ziemā!!! ! Ļ oti skaista un liela zā le ar kamī nu ! ! Ļ oti ē rta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies korporatī vajā ballī tē un viss bija ļ oti skaisti un stilī gi...ī paš i jaunā zā le, kur viņ i plā no naktsklubu viesnī cas viesiem ziemā!!! ! Ļ oti skaista un liela zā le ar kamī nu ! ! Ļ oti ē rta...Paldies visiem...mē s jū s slē posim!! ! Jū s esat super. . .
аватар zzu11
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan liels viesnī cu komplekss, no vairā kā m ē kā m. Corunca ir trī sstā vu ē ka ar standarta numuriem. Numura saturs pā rsteidzoš i precī zi atbilst Koruna vietnē ievietotajā m fotogrā fijā m. Istabas nav lielas, bet pietiekami ē rtas. … Tomēr ▾ Diezgan liels viesnī cu komplekss, no vairā kā m ē kā m.
Corunca ir trī sstā vu ē ka ar standarta numuriem. Numura saturs pā rsteidzoš i precī zi atbilst Koruna vietnē ievietotajā m fotogrā fijā m. Istabas nav lielas, bet pietiekami ē rtas. Divvietī gs numurs "standarta" - 350 UAH dienā . Jū s varat dzī vot viens par 300 UAH dienā . Mē s dabū jā m istabu treš ajā stā vā . Istaba ir apmē ram 3x3 metri (varbū t 3x4), vestibils ir apmē ram 1.5x1.5, vannas istaba. Istabā ir: TV, skapis, galds, elektriskā tē jkanna, seifs (skaties skapī ! ), fē ns, trauki (skaties galdā! ), krē sls, krē sls, naktsgaldiņ i, gulta vai gultas. Visas mē beles ir koka un masī vas. Istaba ir silta. Ja ir auksts, varat ieslē gt akumulatoru temperatū ras regulatoru. Viņ š strā dā . Turklā t ir siltas segas un stikla pakeš u logi bez atstarpē m. Karstais ū dens ir arī neierobež ots. Ledusskapja nav.
Bet aiz loga ir diezgan plata horizontā la palodze, kur var glabā t ā tri bojā još os produktus. Istabas uzkopš ana notiek katru dienu. Gulta 5 dienas mainī ta vismaz vienu reizi, dvieļ i - vismaz 2 reizes (varbū t vairā k). Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Wi-fi ir. Bet praktiski neķ er. Jā ! Ja jums ir kaut kas, ko var pieslē gt sienas kontaktligzdai, un tam ir vecs padomju laika spraudnis, noteikti paņ emiet lī dzi adapteri! Pretē jā gadī jumā jū s nevarē sit izmantot š o kaut ko š ausmī gi nepiecieš amo. Telpā ir visas Eurotype ligzdas (apaļ as un dziļ as).
Vē l viens brī dis, kas mani nobiedē ja visvairā k. Daž ā s atsauksmē s internetā bija sū dzī bas par pilnī gu skaņ as izolā cijas trū kumu. Tika izveidoti stratē ģ iskie vates krā jumi, ko iebā zt ausī s, ja nu kaimiņ i gaiteņ a otrā galā š ņ ā c vai ko citu dara. Nav noderī gi. Bija pietiekami kluss. Nekad neesmu dzirdē jis, ka kā ds cits darbojas TV vai fē ns.
No rī ta var dzirdē t durvju aizcirš anu, un tas nav tik skaļ š . Treš ā stā va priekš rocī ba ir tā da, ka virs tā ir tikai jumts, un neviens virs galvas nestaigā slē pju zā bakos. Relatī vais mī nuss: griestos (jumtā ) ir logs, un to nekas neaizsedz, tā pē c nā ksies mosties ar sauli.
Brokastis ilgst no 8 lī dz 11 stundā m. Bufete. Atkal diezgan mazs, bet ē diens garš ī gs. Parasti pieejams: ā bolu pī rā gs vai biezpiena kastrolis, mazie saldie bageļ i, desa, š ķ iņ ķ is, siers, sviests, maize, marinē ti gurķ i un tomā ti, augļ i (apelsī ni un ā bolu š ķ ē les), pankū kas ar biezpienu, ievā rī jums, krē jums. Varē ja bū t kaut kas cits, tagad neatceros. No dzē rieniem: Greenfield tē jas maisiņ i (zaļ ā un melnā ), olu krē ma kafija, sandorra sulas (2-3 karafes katru rī tu), piens, rū guš piens, jogurts. Kopumā pirmajā rī tā brokastis mū s nedaudz pā rsteidza.
Redzot, cik maz tiek piedā vā ts ē diens, un garī gi gatavojoties treniņ am nogā zē , savā cā m š ķ ī vjus "ar slidkalniņ u" un devā mies to visu norī t. Diezgan daudz paspē jā m uzsū kt, kad pie mums vē rsā s viesmī lis ar jautā jumu: "Un kas tu bū si uz karsta? ". Jā , nā cā s ē st arī negaidī ti siltu ē dienu. Uz "karstajiem" katru rī tu viņ i piedā vā vienu un to paš u. Izvē lei: auzu pā rslas ar pienu, auzu pā rslas ar sviestu (man personī gi nepatika - pā rā k š ķ idrs), griķ i, olu kultenis, olu kultenis. Ī sā k sakot, ē diens ir nepretenciozs, bet apmierinoš s un droš s. Restorā ns atrodas atseviš ķ ā ē kā , pusminū tes gā jiena attā lumā no Korunkas.
Saka, ka tur var pusdienot ar kompleksajā m pusdienā m par 100 grivnā m vienai personai. Kas attiecas uz mani - ļ oti dā rgi, tā pē c es nekad neizmantoju š o pakalpojumu. Kā du vakaru, nu, biju tik izslā pis, restorā nā nā cā s nopirkt litru Sandoras sulas (kastī tē ) - 28 UAH. Visu nepiecieš amo labā k pa ceļ am iegā dā ties veikalā.
Tas atrodas apmē ram 300 metrus pē c pagrieziena uz Vorohtu. Viņ i tirgo daudz ko: ū deni, sulas, alkoholu, saldumus, konservus, saldē tus pelmeņ us, č ipsus un citus mivī nus...

Koruna nodroš ina transfē ru uz Bukovelu. Tas maksā.100 grivnas vienā virzienā , neatkarī gi no sē dvietu skaita. Tas ir, renault kangoo tipa auto un mercedes sprinter autobuss maksā vienā di. Pā rsū tī š ana bija diezgan nekā rtī ga. Jums tas jā pasū ta no vakara lī dz rī tam. Maksā jiet reģ istratū rā pē c atgrieš anas. Š oferi naudu neņ em, tā pē c par galveno konduktori jā padara kā ds no pasaž ieriem. Korunā ir 3 vai 4 autobusi, un katrā ir atš ķ irī gs vietu skaits. Biež i gadā s, ka vakarā tiek pasū tī ts transfē rs uz 17 sē dvietā m, un piebrauc autobuss, kurā ir tikai 14 sē dvietas...Lī dz Bukovelai jā brauc pusstunda. Atceļ ā š oferis bez problē mā m apstā jas pie minē tā veikala.

Kopumā man patika.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Sasha_Gortsev
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums Romashechka27
Labdien! Es gribu septembrī doties uz Tatarivu. Izvēlējos viesnīcu, bet šobrīd viesnīcas oficiālajā mājaslapā cenas ir norādītas tikai līdz 31. jūlijam. Sakiet, lūdzu, septembrī attiecībā pret jūliju, kādas ir cenas, nu, vismaz aptuveni. Un kādi laikapstākļi ir šajā gadalaikā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums lenuse4ka19
Sveiki! Septembra sākumā plānojam doties ar draugu atpūsties. Šķiet, ka vieta ir izlemta, taču radās daži jautājumi. Pirmkārt, kā šajā laikā ir laikapstākļi, otrkārt, ar atpūtnieku skaitu? Ja pareizi saprotam, tad ekskursijas tiek organizētas grupās pa 17 cilvēkiem? Ja atbrauksim septembrī, vai būs iespēja kaut kur aizbraukt? Treškārt, kā es varu nokļūt viesnīcā no Ivanofrankivskas dzelzceļa stacijas? Un vēl viens jautājums. Kā saka "mēs paši neesam vietējie", vai ir kādas papildus prasības atpūtniekiem no Krievijas? Liels paldies!!!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Okssssss
Laba diena jums!Vēlamies ar jums atpūsties no 30.12.10.-01.10.11 2 pieaugušie un 4 gadus vecs bērns.Lūdzu atsūtiet cenas un pastāstiet vai būs Jaungada programma Paldies.Ar cieņu, Oksana
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Julia1982
Zinu, ka viesnīca ir 14 km. no pacēlājiem Bukovel, 6 km. no virves tauvas Vorohtas ciematā, pastāstiet man, kur labāk doties uz "tējkannu", kādas ir izmaksas (transfērs, slēpju noma utt.). Starp citu, kas ir sakabes āķis?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums koruna
‹ Viesnīca Koruna 3*
2 atbildi
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель-курорт «Коруна» расположен в самом сердце Гуцульщины, среди величественных гор, в долине реки Прут. Курорт расположен вблизи лыжных подъёмников и туристических маршрутов и предлагает полноценный отдых в любое время года. На территорию курорта перенесены аутентичные гуцульские деревянные дома конца XIX века, в одном из них работает этнографический музей.

Atrašanās vieta 5 км до автобусного и железнодорожного вокзалов Ворохты, 12 км до горнолыжного курорта Буковель, 80 км до международного аэропорта Ивано-Франковска.
Viesnīcā

Ресторан с летней террасой гуцульской и европейской кухни, шезлонги и зонтики у бассейна, круглосуточная стойка регистрации, 2 конференц-зала на 45 и 150 мест, сувенирный магазин, вызов такси, трансферы от отеля к подъемникам, терраса для загара, прокат лыжного снаряжения, услуги по глажению одежды, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая комната, мини-ферма.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports «Русская» баня на 10 мест, массаж (платно), мини-футбол, игровая комната с 2 бильярдными столами, катание на лошадях и пони, катание на лыжах и снегоходах, горнолыжный спорт, библиотека, кулинарный мастер-класс.
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 65 номеров: 23 стандартных номера 21 м² в корпусе «Корунка» с 2 односпальными или с двуспальной кроватями, 32 полулюкса 28 м² с 2 односпальными или с двуспальной кроватями, 6 люксов с двуспальной кроватью и диваном, 4 апартамента 105 м² в деревянных коттеджах.Номера оформлены в традиционном гуцульском стиле, оснащены мебелью из натурального дерева.

Istabās

Отопление, телевизор со спутниковыми каналами, DVD-плеер (по запросу), шкаф, письменный стол, электрочайник, набор посуды для приготовления чая и кофе, ванная комната с душевой кабиной или ванной и санузлом, фен, мини-бар (кроме стандартных), сейф (кроме стандартных), бесплатный Wi-fi, балкон (не во всех номерах), ежедневная уборка.
Люкс: минибар, сейф, балкон (в люксах), санузел (душевая кабина/ ванна, туалет, умывальник).
VIP-апартамент: (4 номера) 3-комнатный 3-уровневый номер с балконами: 1-й этаж: гостиная: диван раскладывающийся, телевизор, камин, кухня, санузел; 2-й этаж: спальня - двуспальная кровать, шкаф, сейф, санузел (душевая кабина/ ванна, туалет, умывальник); 3-й этаж: спальня - двуспальная кровать, шкаф, сейф, санузел (душевая кабина/ ванна, туалет, умывальник). Идеально подходит для размещения 4+4.

Adrese ур. Пиги, 660, Татаров, Ивано-Франковская обл. 78596, Украина
Tālruņi: +38(067) 693 7925
Tīmekļa vietne: Koruna
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, футбол. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.