Prutets 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
7.7 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
2 stāvu kotedža. Pirmajā stāvā virtuve, ēdamistaba, viesistaba ar kamīnu. Otrajā stāvā ir piecas 2-vietīgas istabas.Vairāk →
аватар adelveis
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
paskatī jā mies 10 minū tes, lai redzē tu, kas notiek, esam apmierinā ti ar apstā kļ iem, bet ir trū kumi: visas istabas atrodas augstā otrajā stā vā , istabā s nav televizoru - viens ir vestibilā , un tur ir problē mas ar gaismu. … Tomēr ▾ paskatī jā mies 10 minū tes, lai redzē tu, kas notiek, esam apmierinā ti ar apstā kļ iem, bet ir trū kumi: visas istabas atrodas augstā otrajā stā vā , istabā s nav televizoru - viens ir vestibilā , un tur ir problē mas ar gaismu. Saimnieki dzī vo pagrabā !
аватар golday_bis.net.ua
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s š eit esam pirmo reizi! Prutets ir vienkā rš i SUPER! ! ! Lilija un Igors jū s esat vienkā rš i SUPER! ! Mē s devā mies uz Hoverlu, uz Khomyak. Ļ oti skaisti svē tki augstā lī menī ! Dodieties uz turieni un nekad nenož ē losiet par lielisko atvaļ inā jumu! ! Arī mē s ceram pie viņ iem atgriezties vē l ne reizi ; ). … Tomēr ▾ Mē s š eit esam pirmo reizi! Prutets ir vienkā rš i SUPER! ! ! Lilija un Igors jū s esat vienkā rš i SUPER! ! Mē s devā mies uz Hoverlu, uz Khomyak. Ļ oti skaisti svē tki augstā lī menī ! Dodieties uz turieni un nekad nenož ē losiet par lielisko atvaļ inā jumu! ! Arī mē s ceram pie viņ iem atgriezties vē l ne reizi ; )
Гостинная Ноаер в котором мы жили
аватар Mariyan
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī s vasaras laikā paspē jā m apmeklē t Krimu un Karpatus, Poliju un Č ehiju. Ko lai saka, mums bija vislabā kā istaba Karpatos, un š ajā ceļ ojumā mē s iztē rē jā m daudz mazā k naudas. "Prutets" droš i var saukt par villu: milzī ga viesistaba, kur patī kami gulē t uz aitas ā dā m, liela virtuve, kur ē rti uzcept no rī ta mež ā salasī tā s sē nes, ē rta ē damistaba ar izeju uz terasi. … Tomēr ▾ Š ī s vasaras laikā paspē jā m apmeklē t Krimu un Karpatus, Poliju un Č ehiju. Ko lai saka, mums bija vislabā kā istaba Karpatos, un š ajā ceļ ojumā mē s iztē rē jā m daudz mazā k naudas. "Prutets" droš i var saukt par villu: milzī ga viesistaba, kur patī kami gulē t uz aitas ā dā m, liela virtuve, kur ē rti uzcept no rī ta mež ā salasī tā s sē nes, ē rta ē damistaba ar izeju uz terasi. ar skatu uz kalniem, kur no rī tiem ir tik patī kami dzert kafiju, un istabiņ a ir klasiska eiropeiska ar visā m ē rtī bā m. Blakus ir veikals, tā pē c brauciens pē c alus (Persha Privatna Brovarnya vienmē r ir pieejams : ) bija 5 minū tes.
Augļ u dā rza saimnieki Lilija un Igors ir LABIE LĪ DZĒ JI! Villa veidota gudri, gaumī gi, rū pē joties par tū ristiem. Skatī jā mies, kā iebrauc tū ristu grupa no Maskavas, katra acis kļ ū st apaļ as. Mums laikam bija tā da pati bilde (sā kumā domā jā m, ka esam nepareizā vietā - neticē jā m, ka par istabu ar brokastī m var maksā t 150 UAH! ). Pakalpojums nav slavē jams! Lilija gatavo lieliski, neaizmirstot noformē t ē dienus restorā na stilā : ) Igors ir kultū ras nozare. Par izklaidi atseviš ķ i: ļ oti ē rta sadyba atraš anā s vieta - razdorizhzhya - netā lu no Bukovelas (6 km), Vorohtas (15 minū tes ar mikroautobusu), Jaremč es (20 minū tes ar mikroautobusu, ceļ ojums 2 UAH). Autobusi pietur tieš i pie vā rtiem. Ja ziemā viss skaidrs - aiz slē pē m un uz priekš u uz Bukovelu, tad vasarā izklaide ir nedaudz savā dā ka.
Tā tad mē s:
1. Aizgā jā m uz pļ avu, to var redzē t pa virtuves logu. Ļ oti skaists ceļ š pa mež u-pļ avu-jaunu mež u-akmeņ u kritumu-vē ju-tumš u mež u un skaistumu! Tatariv rezervā ts, tā pē c daba tur ir tas, kas jums nepiecieš ams. Ē dā m kazenes un brū klenes. Apskatī ja resnas salamandras. Starp citu, gandrī z visi marš ruti Karpatos ir marķ ē ti, tā pē c nezaudē jiet, ja esat piesardzī gs.
2. Savā ktas sē nes mež ā (15 min gā jienā no mā jā m). BALTS! skrē jiens! kuram vairā k! Lī dz š im daž reiz sapņ o par š o brī numu. Ar Lilijas palī dzī bu viņ i to izž ā vē ja un atnesa mā jā s.
3. Mē s kā pā m kalnos. Bija uz Hoverla un Khomyak, skaistules. Bet vispirms uzkā piet Hoverlā , atstā jiet kā mī ti desertā , un uzkā pt tur ir vieglā k.
4. Mē s devā mies uz ū denskritumu. Nekas ī paš s, bet visu ceļ u vā cā m ķ ē rpjus un kraukš ķ ē jā m riekstus, un pirmo reizi mū ž ā redzē jā m, kā cilvē ki iznes no mež a...sporta somas ar cū ku sē nē m. Likā s, ka ar savu groziņ u bijā m pirmklasnieki.
5. Mē s devā mies makš ķ erē t. Upe ir 30 metrus no mā jas, bet vieta nav paredzē ta zivī m, tā pē c nā cā s iet uz citu, bet atrā vā mies.
6. Bijā m iepirkties Jaremč e. Nopirkā m sev aitā das, virtuvei prichandall, gumijas zā bakus : ) mež am, dā vanas draugiem utt.
7. Aizbraucā m uz Kosivu. Nu tā -tā pē c Kolomijas un Jaremč es š ī amatnieku pilsē ta nav ī paš i iespaidī ga un ē st tur nav kur. Lai gan pieļ auju, ka varbū t mums neviens nav parā dī jis, kur tē rē t simts trī s.
8.8 dienā s mums nebija laika: kā rtī gi aizbraukt makš ķ erē t, vizinā ties ar zirgiem Vorohtā , braukt ar dž ipu kalnos, doties uz Pip-Ivan observatorijas pili. Nolē mā m, ka noteikti atgriezī simies!
Starp citu, š is ir aktī vo biedru atvaļ inā jums, mū su kaimiņ i izgā ja no istabas tikai, lai paē stu un sū dzē tos par garlaicī bu (iedomā jieties, ka istabā televizorā ir tikai 17 kanā li, un, lai skatī tos 150, jums jā iet lejā uz dzī vojamā istaba : )))
Iesaku: ņ emt lī dzi gumijas zā bakus un/vai elektriskos apavu ž ā vē tā jus, binokli, lietusmē teļ us, groziņ u sē nē m, gultasveļ u, makš ķ eres, termosu, pā rtikas kastes, č ī bas uz mā jā m, somu suvenī riem. Paskatieties laika prognozi, mums viss precī zi sakrita, tā pē c brī vo laiku plā nojā m, vadoties pē c viņ u laikapstā kļ iem.
Kopumā vē rtē jums ir 5 ballu skalā : naktsmī tne 5, saimnieku attieksme 5+, transporta apmaiņ a 5, izklaide 5. Ir tikai viens trū kums - jā rezervē iepriekš , citā di tū ristu daudz. kā mē s un viņ i visi vē las Lilu un Igoru.


iemiesojums Elina88
Man tiešām ir vajadzīga informācija par internetu
14 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lilejagmail
‹ Viesnīca Prutets 1*
Atrakcijas

2-х этажный коттедж. На первом этаже кухня, столовая, гостиная с камином. На втором этаже пять 2-х местных номеров.

Viesnīcā

* Кухня
* Столовая
* Библиотека
* Автостоянка

Adrese Ивано-Франковская обл., с. Татаров, ул. Независимости, 305.
Tālruņi: +38 (067) 3424633 - служба бронирования отелей р-на Буковель
FAQ