Viktoriia Villa 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
9.3 Numurs
9.7 apkalpošana
9.7 Tīrība
6.3 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Villa "Viktorija" atrodas Truskavecas parka zonas centrālajā daļā, pāris minūšu gājiena attālumā no Minerālūdeņu centrālās sūkņu telpas. Divstāvu villa ir 19. gadsimta arhitektūras piemineklis, kas paredzēts ūdeņu apmeklētāju izmitināšanai. Pilnīga rekonstrukcija tika veikta 2004. gadā.Vairāk →
аватар yulisha2010
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Katram jauns ceļ ojums ir jauna pieredze, emocijas, spilgti iespaidi. Pirmais jautā jums ir izmitinā š ana. Mana izvē le krita uz villu "Viktorija". Vietnē atradu informā ciju, ka š is ir 19. gadsimta arhitektū ras piemineklis. Villa atrodas Truskavecas centrā , netā lu no Bilas muzeja un pretī datoram. … Tomēr ▾ Katram jauns ceļ ojums ir jauna pieredze, emocijas, spilgti iespaidi. Pirmais jautā jums ir izmitinā š ana. Mana izvē le krita uz villu "Viktorija". Vietnē atradu informā ciju, ka š is ir 19. gadsimta arhitektū ras piemineklis. Villa atrodas Truskavecas centrā , netā lu no Bilas muzeja un pretī datoram. Š evč enko. Istabu skaits vienkā rš i lielisks, mā jī gs un mā jī gs. Š eit ir viss, kas nepiecieš ams ē rtai atpū tai. Dzī voju vienvietī gā istabā un manā atraš anā s vietā bija - gaitenis, mini ledusskapis, elektriskā tē jkanna, tē jas komplekts 2 personā m, galda piederumi, karafe un 2 glā zes ū dens, elektriskā tē jkanna, gulta, skapis, TV ar 50 satelī ta kanā liem, galds , pufas , 3 dvieļ i, kosmē tikas komplekts. Istabas siltas, valkā ju š ortus un T-kreklu. Karsts ū dens visu diennakti. Ir savienojums ar draugiem, izmantojot wi-fi. Pē c ieraš anā s autoostā sazvanī ju meitenes reģ istratū rā un viņ as man atsū tī ja taksi (transfē rs ir iekļ auts cenā ).
Liels paldies visam villas personā lam un ī paš i reģ istratū ras meitenē m Nataš ai un Lilijai, visas pamudinā ja, stā stī ja, rā dī ja. Visi lū gumi tika izpildī ti ā tri un galvenais nemanot, kas bija patī kami iepriecinoš i. Dodiet 5% atlaidi Lielajā ē dnī cā , bā rā -restorā nā "Retro", veselī bas kompleksā "Dragonfly". Patī kams pā rsteigums bija atlaide tā lā kai naktsmī tnei un neliels suvenī rs. Uz drī zu redzē š anos! ! ! ! !
аватар diva733
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mā jī ga viesnī ca paš ā Truskavecas centrā . Lī dz sū kņ u telpai - 5 minū tes, lī dz SPA centram un Med-Palace - 3 minū š u gā jiena attā lumā . Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Ir viss nepiecieš amais atpū tai. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga viesnī ca paš ā Truskavecas centrā . Lī dz sū kņ u telpai - 5 minū tes, lī dz SPA centram un Med-Palace - 3 minū š u gā jiena attā lumā . Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Ir viss nepiecieš amais atpū tai. Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs, rū pē jas par katru klientu, rada mā jī gu atmosfē ru. Liels paldies par svē tkiem.
аватар 57888
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neliela villa Truskavecas centrā , netā lu no sū kņ u telpas, medicī nas ē kā m un kafejnī cā m. Villa ir arhitektū ras piemineklis! Telpas labas! Ja ņ em 2-istabu dzī vokļ us, tos atdala arka. Ē dinā š ana ir netā lu kafejnī cā ''Zorya''. … Tomēr ▾ Neliela villa Truskavecas centrā , netā lu no sū kņ u telpas, medicī nas ē kā m un kafejnī cā m. Villa ir arhitektū ras piemineklis! Telpas labas! Ja ņ em 2-istabu dzī vokļ us, tos atdala arka. Ē dinā š ana ir netā lu kafejnī cā ''Zorya''. Tie, kas vē las ā rstē ties, var dzī vot villā un iegā dā ties kursovku uz jebkuras sanatorijas pamata. Labas kvalitā tes villa!
1-местный стандарт Хорошенькая вилла Хорошенькая вилла Хорошенькая вилла 2- местный Хорошенькая вилла 1-местный стандарт


iemiesojums annakhlebosolov
Vai vienvietīgajā istabā ir fēns un vannas kosmētika un kāda? Kāda ir skaņas izolācija starp telpām? Vai tas ir trokšņains, jo pretī viesnīcai skan nepārtraukta mūzika no izstāžu centra? Visiem, kas atbildēja, paldies. .Iveta.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums villa-viktoriya
‹ Viesnīca Viktoriia Villa 3*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Вилла «Виктория» находится в центральной части парковой зоны Трускавца, в паре минут ходьбы от Центрального бювета минеральных вод. Двухэтажная вилла является памятником архитектуры XIX века, предназначалась для размещения приезжающих на воды. Полная реконструкция произведена в 2004 году.

Atrašanās vieta 67,7 км до международного аэропорта Львова.
Viesnīcā

Общий лаундж, специальные диетические меню (по запросу), услуги по глажению одежды, круглосуточная стойка регистрации, принимаются только наличные, персонал говорит на русском и украинском языках.

  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports Лечение проводится на базе лечебно-диагностического SРА-центра «Мед-Палас» или в Центральной курортной водолечебнице.
  • Spa vai labsajūtas centrs
Telpu apraksts

Всего 19 номеров: стандартные одно- и двухместные 14 и 17 м², двухкомнатные люксы 30 м². Все номера декорированы в светлых пастельных тонах, пол паркетный, на стенах использована отделка из декоративной пробки.

Istabās

Отопление, вентилятор, телевизор, холодильник, телефон, платяной шкаф, журнальный стол, кофеварка/чайник, ванная комната с душевой кабиной и санузлом, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi. ежедневная уборка.

Adrese пл. Кобзаря, 5, г. Трускавец, 82200, Львовская область. Украина.
Tālruņi: +38 (03247) 6-60-03
+38 (03247) 5-31-84
+38 (067) 565-72-41
+38 (095) 554-59-23
Tīmekļa vietne: Viktoriia Villa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.