President Hotel 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.410
№12 viesnīcas reitingā Kijeva
7.8 Numurs
7.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.4 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 35 km attālumā no Borispiļas Starptautiskās lidostas un 10 km attālumā no Kijevas Starptautiskās lidostas, 5 km attālumā no Centrālās dzelzceļa stacijas, 15 minūšu gājiena attālumā no Neatkarības laukuma un 5 minūšu attālumā no NSC Olimpiyskiy un Sporta pils.Vairāk →
аватар lady.kozodoeva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Palikā m viesnī cā , braucā m garā m. Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, radies iespaids, ka tas bija vē rsts uz viņ iem. Recepcijā mē ģ inā ja maldinā t, paņ emt papildus naudu it kā par bē rna ē dinā š anu, lai gan ir vecuma dē ļ nav jā maksā . … Tomēr ▾ Palikā m viesnī cā , braucā m garā m. Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, radies iespaids, ka tas bija vē rsts uz viņ iem. Recepcijā mē ģ inā ja maldinā t, paņ emt papildus naudu it kā par bē rna ē dinā š anu, lai gan ir vecuma dē ļ nav jā maksā . Brokastis normā las, bet ja gribi uzkost a la carte restorā nā - labā k paņ em desertu pirmā stā va bā rā - Kijevas kotlete nebija pirmais svaigums, in vē l viens ē diens - deklarē tā s sē nes un gailenes tika aizstā tas ar banā lajiem š ampinjoniem, un mē rces pamatā bija majonē ze. . . Vē l nedaudz par skumjo. . . Nolē mā m izmantot "vē lā s izrakstī š anā s" servisu, par ko brī dinā jā m iepriekš . Ierodoties istabā , pā rsteigums bija aizslē gtas durvis, un lī dz izbraukš anai bijā m nepilnu stundu!.. .
аватар stardaudal
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas pluss ir tā s atraš anā s vieta un istabu lielums. Man nepatika vecā s mē beles, labi, viesnī cas vispā rē jais fons nav jauns. Viss kvalitatī vi iztī rī ts, bet visa apdare istabā veca. No mē belē m lī dz dvieļ iem. … Tomēr ▾ Viesnī cas pluss ir tā s atraš anā s vieta un istabu lielums. Man nepatika vecā s mē beles, labi, viesnī cas vispā rē jais fons nav jauns. Viss kvalitatī vi iztī rī ts, bet visa apdare istabā veca. No mē belē m lī dz dvieļ iem.
аватар grianka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzturoties viesnī cā , man patika personā la attieksme pret viesiem. Arī lieliskas brokastis. Tas ir, viss, kas attiecas uz cilvē kiem, ir virs vidē jā lī meņ a. Bet tas, kas palicis no vecajiem laikiem - atklā ti sakot, atstā j daudz ko vē lē ties. … Tomēr ▾ Uzturoties viesnī cā , man patika personā la attieksme pret viesiem. Arī lieliskas brokastis. Tas ir, viss, kas attiecas uz cilvē kiem, ir virs vidē jā lī meņ a. Bet tas, kas palicis no vecajiem laikiem - atklā ti sakot, atstā j daudz ko vē lē ties. Mē beles, palagi utt. Uz trim. Viss tač u ir tī rs.
аватар vladimir100
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca maigi izsakoties nav ī paš i laba. Numuri ir veidoti smailā stilā un ļ oti atš ķ iras no attē lā redzamā . Mē beles vecas, veļ a ļ oti "nogurusi". Bet rī t bija ļ oti labi. Cena ir vidē ja, tā pat arī pakalpojums. … Tomēr ▾ Viesnī ca maigi izsakoties nav ī paš i laba. Numuri ir veidoti smailā stilā un ļ oti atš ķ iras no attē lā redzamā . Mē beles vecas, veļ a ļ oti "nogurusi". Bet rī t bija ļ oti labi. Cena ir vidē ja, tā pat arī pakalpojums.
аватар sorokpiat
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika personā la attieksme reģ istratū rā . Draudzī gi, zinoš i puiš i. Taksometru dienestā ir labi cilvē ki. Peldbaseins, pirts - tiem, kas dzī vo lī dz 12.00 - pieejams)) Bet istabenes ir tik un tā . Veļ a istabā tika mainī ta 3 reizes nedē ļ ā . … Tomēr ▾ Man patika personā la attieksme reģ istratū rā . Draudzī gi, zinoš i puiš i. Taksometru dienestā ir labi cilvē ki. Peldbaseins, pirts - tiem, kas dzī vo lī dz 12.00 - pieejams)) Bet istabenes ir tik un tā . Veļ a istabā tika mainī ta 3 reizes nedē ļ ā . Nekad netika noslaucī ti putekļ i. ziepes beiguš ā s - bija jā pē rk. Katru otro reizi tika piegā dā ts ū dens pudelē s. Ē diens - nezinu, neē du (dā rgi). Zā ļ u nav. Bē rnam naktī sā pē ja auss, nevienam nebija pretsā pju zā les. Naktī bija jā iet uz diennakts aptieku.
аватар vladivostol
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā ir skaista halle, netā lu no centra, sava autostā vvieta ir bezmaksas, Wi-Fi, brī vdienā s, š ķ iet, ir spē kā "nedē ļ as nogales" tarifs, tā pē c cena par numuru priecē ja, izpalī dzī gs personā ls. Acī mredzot viesnī cas numuriņ os jau ilgu laiku nav veikts remonts; veļ a veca, ar caurumiem; spilveni - ļ oti veci; Brokastis ir ļ oti pā rcenotas. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir skaista halle, netā lu no centra, sava autostā vvieta ir bezmaksas, Wi-Fi, brī vdienā s, š ķ iet, ir spē kā "nedē ļ as nogales" tarifs, tā pē c cena par numuru priecē ja, izpalī dzī gs personā ls. Acī mredzot viesnī cas numuriņ os jau ilgu laiku nav veikts remonts; veļ a veca, ar caurumiem; spilveni - ļ oti veci; Brokastis ir ļ oti pā rcenotas. Viesiem iesaku rezervā cijas laikā neiekļ aut (nemaksā t iepriekš ) brokastu izmaksas, bet labā k izvē lē ties brokastis no ē dienkartes no rī ta - lē tā k un garš ī gā k
аватар annaIK
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es biju š ajā viesnī cā maija brī vdienā s. Viesnī ca ļ oti nepatika. Pē c izskata, protams, pretenciozs un reģ istratū ra ļ oti jauki iekā rtota, bet istabas gribas to labā ko. Mē beles ir vecas, nekad nav tī rī tas, personā ls ir tā ds (vienmē r aizņ emts). … Tomēr ▾ Es biju š ajā viesnī cā maija brī vdienā s. Viesnī ca ļ oti nepatika. Pē c izskata, protams, pretenciozs un reģ istratū ra ļ oti jauki iekā rtota, bet istabas gribas to labā ko. Mē beles ir vecas, nekad nav tī rī tas, personā ls ir tā ds (vienmē r aizņ emts). Es neteiktu, ka viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, ja kaut kur jā brauc, tad jā sauc taksi, jo. iet pietiekami tā lu.
аватар kroshka_p
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apmē ram pirms 2 nedē ļ ā m es ierados Kijevā uzņ ē muma darī jumu dē ļ . Tā kā ceļ ojumam vajadzē ja bū t garam, nolē mu nenoslogot brā li un draudzeni, bet izmantot ceļ a izdevumus. Viņ a arī negribē ja ī rē t ī rē tu dzī vokli. … Tomēr ▾ Apmē ram pirms 2 nedē ļ ā m es ierados Kijevā uzņ ē muma darī jumu dē ļ . Tā kā ceļ ojumam vajadzē ja bū t garam, nolē mu nenoslogot brā li un draudzeni, bet izmantot ceļ a izdevumus. Viņ a arī negribē ja ī rē t ī rē tu dzī vokli. Man bū tu jā veic mā jas darbi. Mū su sekretā re Ludoč ka ī rē ja istabu viesnī cā President. Viņ a teica, ka tas atrodas centrā , istaba bū s mā jī ga, un vairā ki restorā ni ļ aus man atsvaidzinā t sevi, ja es palieku izsalcis. Un man jā saka, ka viņ as vā rdi pilnī bā apstiprinā jā s. Ē rti, virtuve ir garš ī ga, un personā ls ir ļ oti pieklā jī gs (it kā tas izrā dī jā s Eiropā ). Ak, un daudz citu forš u lietu.
аватар Ksenia70
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pats esmu no Minskas, atbraucu uz bē rnī bas drauga kā zā m. Viņ a man ieteica š o viesnī cu un bija taisnī ba. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, ē rti numuriņ i, labs restorā ns. Kā da draudzene vē lā k ļ oti nož ē loja, ka nesvinē ja kā zas viesnī cā President))) Kā izrā dī jā s, viņ iem ir vienkā rš i krā š ņ i kā zu piedā vā jumi. … Tomēr ▾ Pats esmu no Minskas, atbraucu uz bē rnī bas drauga kā zā m. Viņ a man ieteica š o viesnī cu un bija taisnī ba. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, ē rti numuriņ i, labs restorā ns. Kā da draudzene vē lā k ļ oti nož ē loja, ka nesvinē ja kā zas viesnī cā President))) Kā izrā dī jā s, viņ iem ir vienkā rš i krā š ņ i kā zu piedā vā jumi. Administrators man pat ierā dī ja istabu jaunlaulā tajiem - vienkā rš i super!
Domā ju, ka nā kamajos braucienos drauga izvē li nemainī š u un turpinā š u nakš ņ ot viesnī cā President)))
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jaukas telpas iekš ā . Mū s labi uzņ ē ma un apsē dā m. Mums patika personā la attieksme pret mums. Profesionā li un bez liekā m detaļ ā m. Viss ir kā pulkstenis. Es iesaku. … Tomēr ▾ Ļ oti jaukas telpas iekš ā . Mū s labi uzņ ē ma un apsē dā m. Mums patika personā la attieksme pret mums. Profesionā li un bez liekā m detaļ ā m. Viss ir kā pulkstenis. Es iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums azprospect
‹ Viesnīca President Hotel 4*
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

Отель находится в 35 км от международного аэропорта «Борисполь» и 10 км от международного аэропорта «Киев», в 5 км от Центрального железнодорожного вокзала, в 15 минутах ходьбы до площади Независимости, и 5 минутах от НСК «Олимпийский» и Дворца Спорта.

Atrašanās vieta 35 км от международного аэропорта «Борисполь». 10 км от международного аэропорта «Киев». 5 км от Центрального железнодорожного вокзала.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Президент Отель предлагает для размещения 374 номера различных категорий – от Бизнес до Президентского Люкса.

Istabās

Кондиционер, бесплатный Wi-Fi и скоростной кабельный интернет, набор для приготовления чая и кофе, мини-сейф, фен, тапочки и халат.

Adrese ул. Госпитальная, 12, Киев, Украина
Tālruņi: +38 (044) 256 - 3256
Tīmekļa vietne: President Hotel
FAQ