Arnika 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.010
№34 viesnīcas reitingā Truskaveca
7.0 Numurs
6.5 apkalpošana
7.7 Tīrība
6.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Arnika sanatorija atrodas Truskavecas centra parka zonā, kas paredzēta 80 cilvēkiem, tās teritorijā ir koncentrēti dažāda veida minerālūdeņi, kas tiek izmantoti gan iekšējai, gan ārējai lietošanai. Ārstēšana: aknu iekaisuma procesi, žultsceļu remisija: holelitiāze bez komplikācijām; žults ceļu motoriskās slimības; kuņģa-zarnu trakta iekaisuma procesi remisijas stadijā; Botkina slimības atlikušās sekas; vielmaiņas slimība. Hroniski iekaisuma procesi nierēs un urīnceļos bez izteikta asinsspiediena paaugstināšanās. Urolitiāze ar akmeņu klātbūtni un stāvokli pēc ķirurģiskas, instrumentālas akmeņu noņemšanas 1,5-2 mēnešu laikā; Urīnceļu diatēze, seksuāli traucējumi vīriešiem.Vairāk →
аватар negodatanya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Man patika sanatorija "Arnika". Personā ls ir atsaucī gs un uzmanī gs. Mani ļ oti iepriecinā ja WI-FI istabiņ ā s. Tiesa, tualetes atraš anā s vieta 308. istabā nebija pā rdomā ta, siltā ū dens praktiski nav, nepā rtraukti klakš ķ ē ja radiatorā , pā rsvarā no rī ta (istabene stā stī ja ka tas bija nemainī gs, daž i trū kumi). … Tomēr ▾ Man patika sanatorija "Arnika". Personā ls ir atsaucī gs un uzmanī gs. Mani ļ oti iepriecinā ja WI-FI istabiņ ā s. Tiesa, tualetes atraš anā s vieta 308. istabā nebija pā rdomā ta, siltā ū dens praktiski nav, nepā rtraukti klakš ķ ē ja radiatorā , pā rsvarā no rī ta (istabene stā stī ja ka tas bija nemainī gs, daž i trū kumi). Ē diens bija labs, ē diens bija labs, porcijas bija lielas. Diē tiskā pā rtika. Ļ oti ē rti, ka procedū ras ir vienā korpusā . Ā rsts Pjotrs Miroslavovič s nesaprot, kā pē c viņ š strā dā sanatorijā , viņ aprā t, procedū ras nav vajadzī gas, galvenais ir ū dens un ē diens. Lai iegū tu kā du procedū ru, saskaņ ā ar atpū tnieku atsauksmē m, jums ir jā maksā ā rstam. Varbū t sanatorijai tā ds ā rsts nav vajadzī gs! ! ! Liels paldies masieriem: Tarasam un Vasilijam, viņ iem ir zelta rokas. Kaut bū tu vairā k tā du speciā listu!! !
Vissvarī gā kais ir ierasties sanatorijā ar labu garastā vokli un pozitī vā m emocijā m, un tad ā rstē š ana nā ks par labu.
аватар kuper454545
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pamatī ga ē ka un tī ras telpas - te beidzas visas pozitī vā s ī paš ī bas. Ja nolemsi uzlabot veselī bu Arnikā , tad pieļ ausi rupju kļ ū du. Jo nekā ds medus tevi tur negaida. pakalpojumu vai terapeitiskā diē ta. Es izjutu visus priekus paliekot š ajā iestā dē . … Tomēr ▾ Pamatī ga ē ka un tī ras telpas - te beidzas visas pozitī vā s ī paš ī bas. Ja nolemsi uzlabot veselī bu Arnikā , tad pieļ ausi rupju kļ ū du. Jo nekā ds medus tevi tur negaida. pakalpojumu vai terapeitiskā diē ta. Es izjutu visus priekus paliekot š ajā iestā dē . Un ļ oti nož ē loju iztē rē to laiku un naudu. Varu rakstī t ilgi, bet ī si aprakstī š u. Ā rsts(ja viņ u tā var saukt)Petrot Miroslavovič s garī gi nav normā ls . Viņ š runā rupji un kliedz. Vienmē r kaut kur steidzas. Es paņ ē mu lī dzi izmeklē jumus un ultraskaņ as, tā pē c viņ š pat neskatī jā s. Viņ š man izrakstī ja dzert divu veidu ū deni. Viens no tiem, ja ir nieru slimī ba, tad nedrī kst dzert vispā r. Man nebija smiekli! !
аватар vip.49
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu jau bijusi Truskavecā , citā sanatorijā , ir ar ko salī dzinā t. Pirmkā rt, Arnicai ir draudzī ga attieksme pret klientu, kas izpaudā s š ā dos brī ž os: tika ietaupī ta numura rezervā cijas cena, kas ieraš anā s brī dī kļ uva augstā ka; pirms ekskursijas pē c pieprasī juma brokastis tika pasniegtas individuā li pusstundu agrā k, izbraukš anas dienā tika pasniegtas brokastis, kuras ierodoties tika izlaistas, lai gan formā li noteikumos tas nav paredzē ts. … Tomēr ▾ Esmu jau bijusi Truskavecā , citā sanatorijā , ir ar ko salī dzinā t. Pirmkā rt, Arnicai ir draudzī ga attieksme pret klientu, kas izpaudā s š ā dos brī ž os: tika ietaupī ta numura rezervā cijas cena, kas ieraš anā s brī dī kļ uva augstā ka; pirms ekskursijas pē c pieprasī juma brokastis tika pasniegtas individuā li pusstundu agrā k, izbraukš anas dienā tika pasniegtas brokastis, kuras ierodoties tika izlaistas, lai gan formā li noteikumos tas nav paredzē ts. Vē l gribu pieminē t vē rī gā s viesmī les Mariju un Irinu, kuras ā tri un pacietī gi apkalpoja prasī gos klientus. Un, protams, masieris Tarass Vasiļ jevič s ar savā m zelta rokā m. Pozitī vi bija tas, ka uz procedū rā m nebija rindu, pat bez noteikta laika vairumam no tā m.
Ī paš i jā piemin uzturs. Tilpuma ziņ ā vairā k piemē rots nevis sanatorijai, bet gan rehabilitā cijas slimnī cai) Ko vē rtas piecu kā rtu vakariņ as! Man bija 5p diē ta un likā s, ka esmu ā rstē jusi aizkuņ ģ a dziedzeri, kam agrā k ī sti neticē ju (pankreatī ts, diemž ē l, nav ā rstē jams), bet salī dzinā ju ultraskaņ as rezultā tus pirms un pē c - neticē ju savā m acī m. , manā mi uzlabojā s aizkuņ ģ a dziedzera parametri. Diē tiskais ē diens, kā zinā ms, nav ī paš i garš ī gs, tač u kvalitatī vs un svaigs deva savu efektu. Un kefī rs vakariņ ā s man atgā dinā ja mā jā s gatavotu rū guš pienu, nevis kokteili ar palmu eļ ļ u vienā Odesas sanatorijā )
Mana vienvietī gā istaba pirmajā stā vā bija ē rta, wi-fi sasniedza pat soliņ us mā jī gajā pagalmā . Plakanā ekrā na televizors ar izcilu digitā lo attē lu un gandrī z simts programmā m. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, bet tas kopē jo pozitī vo iespaidu nesabojā ja.
Ir daž as nelielas piezī mes. Penka tika atbrī vota tikai pusstundu dienā , kur vienmē r bija sanatorijai neierasta rinda. Lā zerduš a, kurā arī bija neliela rinda, izrā dī jā s parasta duš a, kurai lejkannas vidū mirgo sarkans punkts, neatstā jot vieglu nospiedumu uz ā das, kas izraisī ja smaidu. Jā , pie duš as istabā netraucē tu kaut kā ds gumijas paklā jiņ š . Tas laikam arī viss.
Arniku iesaku ikvienam, kurš patieš ā m vē las uzlabot savu veselī bu.
аватар olyajan
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sanatorija "Arnika" ir labs "č etrinieks" pē c paš mā ju standartiem. Attiecī ba "cena" - "kvalitā te" ir ideā la. Mē s dzī vojā m "standarta" istabā par cenu 545 UAH. dienā vienai personai. Tajā paš ā laikā viņ i maksā ja 520 UAH, jo numurs tika rezervē ts jū nijā par cenu 520 UAH, un, reģ istrē joties, mē s par to uzskatī jā mies, kas bija ļ oti patī kami un izraisī ja cieņ u pret administrā ciju. … Tomēr ▾ Sanatorija "Arnika" ir labs "č etrinieks" pē c paš mā ju standartiem. Attiecī ba "cena" - "kvalitā te" ir ideā la. Mē s dzī vojā m "standarta" istabā par cenu 545 UAH. dienā vienai personai. Tajā paš ā laikā viņ i maksā ja 520 UAH, jo numurs tika rezervē ts jū nijā par cenu 520 UAH, un, reģ istrē joties, mē s par to uzskatī jā mies, kas bija ļ oti patī kami un izraisī ja cieņ u pret administrā ciju. Š ī s izmaksas ietvē ra izmitinā š anu, 3 ē dienreizes dienā un pamata ā rstē š anu.
Tagad par punktiem.
1. Izmitinā š ana. Skaitlis "standarts" vā rda pilnā nozī mē . Istaba ir izremontē ta, tā ar arku sadalī ta divā s zonā s - guļ amistaba un ē damistaba. Guļ amistabā ir divas gultas, televizors, divi naktsgaldiņ i un skapis (?? ? ). Tajā paš ā laikā naktsskapī š iem bija tikai augš ē jā s atvilktnes, nebija skaidrs, kur likt mantas, nolē mā m, ka tā s liksim lielajā skapī gaitenī , bet atverot arī bijā m pā rsteigti, tur bija tajā nav neviena plaukta, tikai dē lis ar pakaramiem. Risinā jums tika atrasts ā tri, izvilka visus traukus, uzlika uz ledusskapja, skapi pielā goja drē bē m. Tā pē c nekavē joties lū gums administrā cijai: lū dzu, pievienojiet plauktus drē bē m. Virtuves zonā atradā s ledusskapis un diezgan jauks tualetes galdiņ š , kā arī trauku komplekts (š ķ ī vji, dakš iņ as, karotes, naž i), glā zes, karafe un elektriskā tē jkanna, kas standarta istabā s ne vienmē r ir. . Vannasistaba arī tika izremontē ta, duš as kabī ne tieš ā m maza un norobež ota ar aizkaru, bija arī izlietne un spainis, bija pat izvads fē nam. Bet tas pats trū kums - nebija plauktu vannas istabas piederumiem. Administrā cija, lū dzu, pievienojiet duš ai plauktu, kur var likt ž eleju, š ampū nu utt. , pretē jā gadī jumā jums ir pievienots tikai ziepju trauks. Citā di komentā ru nav. Balkons labs, skatī jā mies uz pagalmu, bet bija pat labi, no rī ta pamodā mies no putnu dziedā š anas. Ja par istabu, tad uzreiz par tī rī š anu. Dzī vojā m 2. stā vā.208. istabiņ ā . Mū s uzkopa pusmū ž a sieviete, tā da tieva, piedod, aizmirsu viņ as vā rdu, bet ļ oti gribu pateikties, jo viņ a uzkopa ļ oti labi un ar dezinformā ciju . lī dzekļ i, kas ir retums lē tā m sanatorijā m (man vienmē r galvenais mī nuss - tā s ir istabenes, un š eit pirmo reizi esmu apmierinā ta ar telpas uzkopš anu). Gultas veļ a tika mainī ta ik pē c septiņ ā m dienā m, dvieļ i pē c pieprasī juma biež ā k. Veļ a laba, matrač i arī .
2. Teritorija un apbū ve. Sanatorijas teritorija maza, bet ļ oti kopta, viss ziedos, no rī ta agri piecē los, un tā jau sē tniece (vai dā rzniece) laistī ja puķ es un viss tika sakopts. Sanatorijā ir tikai viena ē ka, bet to savieno pā rsegta eja ar ē damistabu un medicī nas nodaļ u, kas ir ļ oti ē rti, jo viss ir blakus. Ļ oti izdevī ga sanatorijas atraš anā s vieta, š ķ iet, ka tā atrodas centrā un it kā nedaudz dziļ umā , un ir viegli sasniedzama sū kņ u telpa, un nav pilsē tas trokš ņ a. Tas, ka mazā sanatorijas teritorija nav biedē još a, jo visi joprojā m dodas pastaigā uz Adamovkas pilsē tas parku vai iekā rto promenā di Truskavecas centrā . Pilsē ta ir maza, bet diezgan skaista, vienī gais, ka atkritumus izved vē lu, cilvē ki no rī ta iet uz sū kņ u telpu, un sē tnieki iznā k tikai ar slotā m, un viss krī t ā rā no atkritumu tvertnē m. Lū gums pilsē tas vadī bai: sakopt agrā k, lī dz pulksten 7 no rī ta. Suņ u ir daudz, bet visi č ipoti un nemaz nav agresī vi, un vā veres tā lē kā visur. Sū kņ u telpā jau ir ievesti terminā ļ i, tā pē c drī zumā par ū deni bū s jā maksā .
3. Ā rstē š ana ir galvenais sanatorijas faktors. Vissvarī gā kā ā rstē š anas metode, protams, ir Naftusya ū dens, bet tā kā mums tas š ķ ita garlaicī gi tikai ū dens dzerš anā , nolē mā m pievienot kompleksu ā rstē š anu - profilaksi. Mums paveicā s ar ā rstē još o ā rstu, mums tika nozī mē ta Olga Nikolaevna Lutchin. Viņ a mū s uzmanī gi uzklausī ja un sā kumā iedeva nosū tī jumu uz pā rbaudē m un EKG, bet pē c tam izrakstī ja procedū ras. Pē c pā rbauž u rezultā tiem man bija nepiecieš ama kardiologa un endokrinologa konsultā cija, un tā pē c konsultā cijas bija bez maksas, patika arī ā rstu pieeja problē mai. Ekskursijas cenā ir iekļ autas daudzas procedū ras, un viena no tā m, proti, “zemū dens duš a-masā ž a”, arī , lai gan citā s sanatorijā s tā vienmē r bijusi maksas procedū ra. Manuā lā masā ž a arī viena zona ir bez maksas, bet atkarī bā no biļ etes ilguma. Piemē ram, mums bija 13 dienas, tā tad bija 5 no visā m bezmaksas procedū rā m, un par pā rē jā m varē ja piemaksā t (piemē ram, 5 masā ž as bez maksas, 5 ar samaksu). Nu, ozokerī ts, piemē ram, š ā di: 5 ceļ a locī tavai, 5 pleca locī tavai, un dari tos katru otro dienu, un tas arī izrā dā s bez papildu maksas. Par maksu ņ ē mā m š ā das procedū ras: sausā ogļ skā bā vanna (ļ oti labs efekts, patika), presterapija (asins attece, limfodrenā ž a, kopumā arī diezgan efektī va) un kā ju burbuļ vannas. Viss medicī nas personā ls strā dā labi un labi koordinē ti, visi ir ļ oti draudzī gi, vienī gais ir tas, ka mē s iekļ uvā m brī vdienu sezonā , un sanatorija bija pilnī bā noslogota, un medmā sā m bija jā skraida pa daž ā dā m telpā m, aizstā jot viena otru, bet tomē r , tas nekā das ī paš as problē mas neradī ja, lai gan nelieli starpgadī jumi bija. Ozokerī tā meitenes vienmē r visu izdarī ja ļ oti ā tri un bez rindā m, liels paldies Gaļ inai, kā du laiku viņ a strā dā ja viena, bet tika galā . Arī Nadija fizisko procedū ru laikā vienmē r centā s visu iespē jamo. Liels paldies arī meitenei zarnu procedū ru kabinetā (atkal aizmirsu vā rdu), viņ a vienmē r visu izpildī ja ļ oti smalki un atsaucā s uz lū gumiem. Paldies Anijai no vannas istabas nodaļ as par ļ oti kvalitatī vu “duš as masā ž u”. Kopumā pateicamies visam sanatorijas medicī nas personā lam par mums sniegto ā rstē š anu!
4. Uzturs. (š eit tas bū s subjektī vi, jo tas mani uztrauc vismazā k, esmu nepretenciozs cilvē ks, man piestā v vienkā rš a putra). Ē diens š ķ iet daudz, man tik daudz nevajag. Bet! Mazā k bū tu labā k, bet labā k, kā saka. Piemē ram, sviesta vietā iedeva smē rē jumu, kas ir ļ oti kaitī gs pacientiem ar ā rstē š anas profilu kuņ ģ a-zarnu traktam, siera vietā bija siera izstrā dā jums, kas arī ir pilnī gi nederī gs. Man patika zupas, ī paš i sē ņ u zupas, garš ī gi kastroļ i, ž ā vē tas plū mes vienkā rš i pā rē das, no otrajiem ē dieniem priekš roku devu putrai ar zivī m (heku), no rī ta pienu, lai gan brokastī s un vakariņ ā s bija trī s ē dieni, un varē ja izvē lē ties, vai ē st visus trī s , arī kompotu ar bulciņ u. No rī ta, starp citu, deva ļ oti labu kafiju ar pienu, vakarā kefī ru ar konditorejas izstrā dā jumiem. Pā rē jais ir standarta: kotletes, kotletes, zrazy, kotletes, kā postu rullī š i, pelmeņ i kā dreiz bija, bija arī pietiekami daudz dā rzeņ u salā tu, svē tdienā s pat deva sviestmaizes ar sarkanajiem ikriem. Kopumā ē diens ir normā ls, kā jau sanatorijai. Varu likt pamatī gu č etrinieku. Ē damzā les darbinieki ļ oti pieklā jī gi un draudzī gi, viesmī les vienmē r bija ar mieru palī dzē t un varē ja nomainī t ē dienu, ja kaut kas neatbilda pasū tī jumam. . Varē ja pat vienoties, ierodoties no garā s ekskursijas, lai vakariņ otu vē lā k.
5. Atpū ta. Paš ā sanatorijā brī vā laika kā tā da nav, tā dā ziņ ā , ka nav diskotē ku vai atpū tas vakaru, bet visu atpū tu var pavadī t pilsē tā . Kultū ras pilī katru dienu notiek ukraiņ u un ā rzemju vidē jā lī meņ a "zvaigž ņ u" koncerti (Viktors Pavļ iks, Alberts Saltykovs, Lisapetnijas bataljons, Mila Nitič a (starp citu, es gā ju, koncerts bija brī niš ķ ī gs), nu utt. . ) Ļ vovas drā mas teā tris arī viesojā s , es arī gā ju uz izrā di, aktierspē le ir pā rsteidzoš a. Kultū ras pilī ir arī diskotē ka "Ripā " (tiem, kam ir pā ri...) un miljons kafejnī cu, restorā nu, vasaras rotaļ u laukumu un ē stuvju. Kā arī milzī gs pilsē tas parks, kur var vienkā rš i pastaigā ties vai pasē dē t uz soliņ a ar kā du interesantu grā matu. Ir arī milzī gs skaits tū risma aģ entū ru, kas zvana un aicina uz daž ā dā m ekskursijā m. Bet tā kā es jau sen esmu noteicis, ka mums nav ceļ u, mani vilinā ja tikai viena ekskursija ar skaisto nosaukumu "Karpatu Š veice". Un tomē r velti 2 stundas bezceļ a smacī gā mikroautobusā bez kondicioniera, nu, paskatī jā mies uz vietē jiem, nopeldē jā mies kalnu upē (ū dens tur bija tieš i lī dz ceļ iem), un Skhidnicā , kaut kā dā pagrabā , mē s dzē rā m ū deni no avota. Apogejs bija viesoš anā s kā dā apš aubā ma izskata bū dā , kur velns mani vilka pasū tī t jē ra š aš liku. Pē c gaļ as nogarš oš anas sapratu, ka ja ne no beigta ē zeļ a, tad ausis, tad citas ķ ermeņ a daļ as no viņ a noteikti bija. Vē rsos ar jautā jumu pie meitenes, kura ar vienu roku virinā ja gaļ u uz iesma, ar otru slaucī ja degunu, ar jautā jumu - vai š is ir jē rs? Viņ a pati skatī jā s uz mani kā viens slavens dzī vnieks katrā ē kā . Vispā r man nepatī k mū su apskates braucieni pilnī gā ceļ u un pakalpojumu trū kuma dē ļ .
6. Klimats. Truskavecas klimats nav piemē rots visiem. Bijā m augustā , bija karsts, bet ne kā mums dienvidos, bet mitrums bija traks. Tā pē c serdeņ i tur vasarā nebū s comme il faut. Lietus praktiski nebija, vienreiz lija, bet pē c tā kļ uva pat vieglā k elpot.
Nu lū k, mans apskats par Truskavecu un Arnikas sanatoriju. Un, ja cilvē kam ir nepiecieš ama ā rstē š ana ar minerā lū deni "Naftusya" un viņ š vē las atbraukt uz Truskavecu, tad es ieteiktu sanatoriju "Arnika".
Центр Трускавца Санаторий Арника (фасад) Карпатская Швейцария Центр Трускавца Музей Биласа Карпатская Швейцария На территории санатория Купание в горной речке
аватар svmar214
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tos kopā ar sievu divvietī gā "junior suite" numurā Nr. 203. Istaba nav slikta, un mē s esam cilvē ki bez lieliem pieprasī jumiem. Ē rta gulta, labi dvieļ i, veļ as maiņ a reizi nedē ļ ā . Vannas istabas mī nuss ir ļ oti maza duš as kabī ne: diez vai ietilpē ju : ). … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar sievu divvietī gā "junior suite" numurā Nr. 203. Istaba nav slikta, un mē s esam cilvē ki bez lieliem pieprasī jumiem. Ē rta gulta, labi dvieļ i, veļ as maiņ a reizi nedē ļ ā . Vannas istabas mī nuss ir ļ oti maza duš as kabī ne: diez vai ietilpē ju : ). Gaitenī atradā s briesmī gs vecs skapis, kas nedaudz sabojā ja bildi. Istaba bija aprī kota ar tē jkannu, gludekli un nepiecieš amo trauku komplektu. Apkalpojoš ais personā ls ir pieklā jī gs un lielā koties bez problē mā m, par ko esmu viņ iem ļ oti pateicī gs.
Č etras dienas blakus istabā kaut ko remontē ja: kaltē ja, metinā ja, š troboja. Un viņ i to darī ja pē c vakariņ ā m klusā stundā . Izgā ju no mā jas no kaimiņ a remonta, bet te tā pati bē da!
Sanatorijas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta: piecas lī dz septiņ as minū tes lī dz centrā lajai sū kņ u telpai, netā lu ir dzelzceļ a stacija, un no autoostas ar kā jā m ne vairā k kā.20 minū tes.
Medicī niskā bā ze satur visu galveno procedū ru sastā vu: ozocerī tu, elektrisko un ū dens. Daž as procedū ras ir maksas, bet cenas ir lē tas. Personā ls labs, sū dzī bu nav.
Ē diens ir pacieš ams, jo ir diē tisks. Kopumā viņ i baro daudz, jū s nebū siet izsalcis. Pirmajā s trī s dienā s viss bija ļ oti garš ī gi, bet pē c tam virtuvē mainī jā s komanda un ē diens sabojā jā s. Iepriekš pasū tī š anas ē dienkartes tiek veiktas katru otro reizi. Ja nedaudz nokavē jies, tad riskē nesaņ emt to, ko pasū tī ji – iedos citiem. Strī dē ties ir bezjē dzī gi, viesmī les to vienkā rš i ignorē . Padoms visiem! Ja vē laties doties ekskursijā s, noteikti iepriekš informē jiet administrā ciju. Tā tad pastā v iespē ja, ka nauda par pā rtiku tiks daļ ē ji atgriezta. Un jū tieties brī vi pieprasī t!
Un visbeidzot vē l vienu brī di dusmī gs uz administrā ciju! Mū su ieraš anā s dienā mē s ieradā mies pusdienlaikā . Ietaupī ja mums naudu brokastī s. Un izbraukš anas dienā viņ i vienkā rš i aizbrauca bez brokastī m, lai gan saskaņ ā ar lī gumu viņ iem bija jā pabaro. Ja tā nebū tu brī vdiena, viņ š bū tu sataisī jis skandā lu. Un tas tā neizdevā s.
Bet kopumā no uzturē š anā s sanatorijā palika pozitī vas atmiņ as. Tā pē c es noteikti tur braukš u vē lreiz.
аватар Vladimir47
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sanatorija "Arnika" tika izvē lē ta pē c draugu atsauksmē m un stā stiem, viņ i nekļ ū dī jā s. Truskavecā esam bijuš i jau 8 reizes (bija Almazas, Vesnas, Dņ epras, Viktora, Truskavecas-SBU sanatorijā s), bet š ī sanatorija ir vienī gā , kas atbilst cenas un kvalitā tes principam. … Tomēr ▾ Sanatorija "Arnika" tika izvē lē ta pē c draugu atsauksmē m un stā stiem, viņ i nekļ ū dī jā s. Truskavecā esam bijuš i jau 8 reizes (bija Almazas, Vesnas, Dņ epras, Viktora, Truskavecas-SBU sanatorijā s), bet š ī sanatorija ir vienī gā , kas atbilst cenas un kvalitā tes principam. Mē s apmetā mies standarta numurā.2 stā vā . Istaba ir neliela, bet viss ir. Logs plastmasas, paklā js, mē beles nav vecas. Kad viņ i noņ ē ma, viņ i neredzē ja. bet tas vienmē r bija tī rs. Par mī nusu uzskatu ļ oti vā jo dvieļ u ž ā vē tā ju vannas istabā , tā pē c lielus dvieļ us nā cā s ž ā vē t uz radiatora istabā . Medicī niskā bā ze nav slikta, gandrī z viss ir, bet daž as procedū ras (duš as, hidrokolonoterapija) ir maksas. Masā ž as terapeite bija patī kami pā rsteigta. Ā rstē ja Vasilijs. Ņ emot vē rā mū su pieredzi ā rstē joties Truskavecā , š ī ir augstā kā s kvalitā tes masā ž a, kas veikta sanatorijā s. Procedū ras visas ir laikā , mā siņ as draudzī gas. Es neko nerakstu par ā rstiem. Ē diens diē tisks, nav trū cī gs, vienmē r 3 ē dieni, bet vajag sekot secī bai, var iedot vienu kotleti. Ar "Karpatu tramvaju" devā mies ekskursijā uz Karpatiem. Daba ir ļ oti skaista - kalni, mež i, ū denskritumi, kalnu upes, nekur nevar noslē pt mū su postu. Sarež ģ ī tā s pusdienas ekskursijas laikā bija š ausmī gas, garš ī gs bija tikai Aizkarpatu konjaks. Otrā ekskursija bija uz Vī ni. Iesaku tū risma firmu "Eiropa", tū res bez nakts pā rbraucieniem. Man viss ļ oti patika, 3 dienas pagā ja vienā elpas vilcienā . Uzņ ē muma direktors, š oferis un mū su gids vienā personā Š apvaļ enko Vadims liels paldies viņ am un liels sveiks. Kopumā pā rē jo uzskatu par labu, un sanatorija "Arnika" ir pelnī jusi spē cī gu č etrinieku. Kas grib atpū sties un ā rstē ties augsta lī meņ a sanatorijā s, tad jā brauc uz sanatoriju Rixos, Karpaty, Geneva, tur ir pavisam citas cenas.
аватар Vetlitskiy
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iespaids izcils! Laba medicī niskā bā ze. Daudz daž ā du ā rstē š anas metož u. Tā pat kā jebkurā citā sanatorijā , ir arī maksas procedū ras. Tas ir atkarī gs no pacienta vē lmes – neviens nevienu nevar piespiest! Kū rorta personā ls ir draudzī gs. … Tomēr ▾ Iespaids izcils!
Laba medicī niskā bā ze. Daudz daž ā du ā rstē š anas metož u.
Tā pat kā jebkurā citā sanatorijā , ir arī maksas procedū ras.
Tas ir atkarī gs no pacienta vē lmes – neviens nevienu nevar piespiest! Kū rorta personā ls ir draudzī gs. Ā rsti uzmanī gi un laipni uzklausa pacientu un izraksta atbilstoš u
ā rstē š ana.
Novē lu visiem tur ā rstē ties un atpū sties!
аватар chernyakov
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Medicī niskā bā ze ir primitī va. 80 cilvē kiem viena daktere Oksana Jaroslavovna, kas nodarbojas ar izspieš anu, reizē m uzliek tā saucamo datordiagnostiku, citreiz "lā zera" akupunktū ru. Tas viss rada papildus ā rstē š anas izmaksas. … Tomēr ▾ Medicī niskā bā ze ir primitī va. 80 cilvē kiem viena daktere Oksana Jaroslavovna, kas nodarbojas ar izspieš anu, reizē m uzliek tā saucamo datordiagnostiku, citreiz "lā zera" akupunktū ru. Tas viss rada papildus ā rstē š anas izmaksas.


iemiesojums 4601415
Jaunais 2013. gads, 8 cilvēku kompānija vēlas apmeklēt šo kūrortu. Kāda ir šī pasākuma programma? Un kāda ir cenu politika? Es gribēju apvienot biznesu ar prieku.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sanarnika
‹ Viesnīca Arnika 2*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Санаторий Арника расположен в парковой зоне центра города Трускавец, рассчитан на 80 мест, на его территории сосредоточены различные типы минеральных вод, которые используются как для внутреннего, так и для наружного применения.

Лечение: воспалительные процессы печени, желчевыводящих путей в стадии ремиссии: желчно- каменная болезнь без осложнений; моторные заболевания желчевыводящих путей; воспалительные процессы желудочно-кишечного тракта в стадии ремиссии; остаточные явления болезни Боткина; нарушение обмена веществ. Хронические воспалительные процессы почек и мочевыводящих путей без выраженного повышения артериального давления. Мочекаменная болезнь с наличием камней и состояние после оперативного, инструментального удаления камней через 1,5-2 месяца; Мочевые диатезы, половые расстройства у мужчин.

Viesnīcā

видеозал, тренажерный зал, бильярдная, сауна с бассейном.

Telpu apraksts

одно- и двухместные со всеми удобствами комнаты и номера - люкс.

Istabās

телевизор, холодильник, телефон, ванная комната.

Adrese 293780, Украина, Львовская обл., г.Трускавец, ул.Биласа, 12
Tālruņi: +38 (03247) 6-60-11 +38 (03247) 6-60-21
Tīmekļa vietne: Arnika
FAQ