Makadi Palace 5*– Atsauksmes

23
Novērtējums 6.010
№22 viesnīcas reitingā Makadi līcis
5.8 Numurs
6.3 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Makadi līcī, blakus viesnīcai Grand Makadi. Iekļauts vienā no lielākajām viesnīcu ķēdēm Red Sea Hotels. Atvērts 2006. gadā. Viesiem ir pieejami restorāni Makadi Mall un Grand Makadi viesnīcā. Ieteicams ģimenēm ar bērniem, kā arī jauniešiem un snorkelētājiem.Vairāk →
аватар uletauvleto
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Absolū ti neatbilst savā m zvaigznē m! Viesnī ca nav gatava! Nebija karstā ū dens. Netī rs! Ierodoties tika parā dī tas trī s istabas. Tā bija netī rā veļ a, vai varat iedomā ties? ! Nav pieejas jū rai. Vai kā da cita pontons vai kā da cita pludmale caur divā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ Absolū ti neatbilst savā m zvaigznē m! Viesnī ca nav gatava!
Nebija karstā ū dens.
Netī rs!
Ierodoties tika parā dī tas trī s istabas.
Tā bija netī rā veļ a, vai varat iedomā ties? !
Nav pieejas jū rai. Vai kā da cita pontons vai kā da cita pludmale caur divā m viesnī cā m.
Ē diens ir tik nabadzī gs. Otrajā dienā saķ ē ra zarnu.
Neapstrā dā ta gaļ a un jē las zivis.
Olas no rī ta!
Apkalpojoš ais personā ls ignorē krievus, paklanā s vā cieš iem.
Jū tos apkrā pts.
аватар vmartianova9
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s, tā pat kā daudzi krievu tū risti, bijā m apmetuš ies ē kā , kurā vannas istabā nebija karstā ū dens, daudzi sū dzē jā s, arī mē s. Katru dienu viņ us baroja ar "brokastī m" un solī jumiem visu salabot. … Tomēr ▾ Mē s, tā pat kā daudzi krievu tū risti, bijā m apmetuš ies ē kā , kurā vannas istabā nebija karstā ū dens, daudzi sū dzē jā s, arī mē s. Katru dienu viņ us baroja ar "brokastī m" un solī jumiem visu salabot. Karsto ū deni iedeva tikai mū su uzturē š anā s pē dē jā dienā.

Internets ir tikai vestibilā , bet arī tur nestrā dā ja - nopirkā m dā rgu SIM karti (15$).

Runā jot par ē dienu, ē diens kopumā ir ok, bet ne lielisks. Uz trim. Visvairā k man patika Botā niskais dā rzs (galdiņ š jā rezervē iepriekš ), bet tur tieš ā m garš ī gi. Teritorijā ir Sunset Bar kafejnī ca, tur taisa burgerus. Arī mē s, diemž ē l, nolē mā m tos izmē ģ inā t. Burgeri tiek komplektē ti ar rokā m, bez cimdiem - rezultā tā mē s ar puisi ļ oti spē cī gi saindē jā mies ar š iem burgeriem, nevienam neiesaku tur ē st!

Viesnī cas teritorija ir milzī ga un ļ oti skaista – tas ir viens no retajiem š ī s viesnī cas plusiem.
Istabas vecas, mē beles š ausmī gi vecas.
Ū denī ieeja apgrū tinā ta, koraļ ļ u daudz, tā pē c esiet uzmanī gi, vairā kas reizes skrā pē jā m sevi, bet ne kritiski. Jū ra ir neticami skaista krā sa + daudz krā sainu zivju (bet neaiztieciet tā s ar rokā m, tā s ir bī stamas! ) - tas ir 5 no 5, iespē jams, labā kais Ē ģ iptē . No mola ir arī ieeja ū denī , bet lī dz tai aiziet ilgi, bet tur ir ļ oti skaisti!

Viņ i labi iztī rī ja istabu, jo atstā jā m dzeramnaudu, regulā ri tika mainī ti dvieļ i, tā pat pastā vī gi tika dots ū dens pudelē s.

Pē dē jā s 2 dienas pirms izlidoš anas parā dī jā s animā cija - ļ oti jauks puisis vadī ja ū dens aerobiku un volejbolu. Kā mums skaidroja Biblio Globus pā rstā vji, "viesnī ca vienkā rš i nebija gatava apmeklē tā jiem no Krievijas, mē s negaidī jā m, ka Krievija tiks atvē rta un visi nā ks pie mums. " Lai gan tajā paš ā laikā viesnī cā bija daudz viesu no citā m valstī m.

Katrs viesnī cas darbinieks gaida dzeramnaudu par jebkuru savu darbī bu, stā v un gaida ar nekaunī gu skatienu.
Tas atstā ja š ausmī gu iespaidu uz cilvē kiem un Ē ģ ipti kopumā . Protams, "tā pat kā " dzeramnaudu neatstā jā m, tā pē c attieksme pret mums bija tā da.

Viesnī ca, tā pat kā Ē ģ ipte, š obrī d neiesaku vismaz par tik lielu naudu (13.000 divā m uz 9 naktī m) kā tagad.
аватар cat18102002
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā nav pirmā reize, kad esmu š eit, un kā vienmē r esmu ļ oti apmierinā ta. Liela zaļ ā zona, visur labs serviss, ļ oti draudzī gi darbinieki! Jā , viesnī ca ir veca, bet ar tī ru istabu, duš u un gultu pietika, lai es vienkā rš i izbaudī tu. … Tomēr ▾ Tā nav pirmā reize, kad esmu š eit, un kā vienmē r esmu ļ oti apmierinā ta. Liela zaļ ā zona, visur labs serviss, ļ oti draudzī gi darbinieki! Jā , viesnī ca ir veca, bet ar tī ru istabu, duš u un gultu pietika, lai es vienkā rš i izbaudī tu. Ē du galvenajā restorā nā , pā ris reizes gā ju uz a la carte, esmu ļ oti apmierinā ta, ī paš i ar botā nisko dā rzu : ) Ļ oti iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m! ! !
аватар emadabdelatef2020
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mani ļ oti iepriecinā ja š ī viesnī ca, liela zaļ ā zona un superkoraļ ļ i, atpū tos ar visu ģ imeni. 2 galvenie restorā ni un daudz a la carte, visu neizmē ģ inā jā m nedē ļ as laikā : ) Ir arī.2 uzkodu bā ri, kur vienmē r var kaut ko uzkost. … Tomēr ▾ Mani ļ oti iepriecinā ja š ī viesnī ca, liela zaļ ā zona un superkoraļ ļ i, atpū tos ar visu ģ imeni. 2 galvenie restorā ni un daudz a la carte, visu neizmē ģ inā jā m nedē ļ as laikā : ) Ir arī.2 uzkodu bā ri, kur vienmē r var kaut ko uzkost. Ir apsildā ms baseins, jū ra auksta, bet mē s ar sievu ļ oti labi pē tī jā m koraļ ļ us, laiks bija vienkā rš i super. Wi-fi tikai reģ istratū rā , bet atnā cā m atpū sties, nevis sē dē t internetā . Numuri ir veci, labi, ļ oti tī ri un super draudzī gs personā ls. Mē s ar prieku atgriezī simies!
аватар mohamedom78
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca! Viesnī cas milzī gā platī ba, daudz apstā dī jumu, viesnī cas dizains austrumnieciskā stilā . Ja jums nepiecieš ama palī dzī ba, Aleksandra un Viktorija jums palī dzē s daudzos veidos, padarī s jū su uzturē š anos ē rtā ku. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Viesnī cas milzī gā platī ba, daudz apstā dī jumu, viesnī cas dizains austrumnieciskā stilā . Ja jums nepiecieš ama palī dzī ba, Aleksandra un Viktorija jums palī dzē s daudzos veidos, padarī s jū su uzturē š anos ē rtā ku.
аватар Inesa_74
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nopirku skaistas bildes, ļ oti patika. Un patiesī ba viesnī cas teritorija ļ oti skaista, kā no austrumnieciskas pasakas. Tomē r ar to viss labais beidzā s. Istabas vecas, mē beles lipī gas, televizors aizvē sturisks. vannasistabā santehnika birst tieš i rokā s. … Tomēr ▾ Nopirku skaistas bildes, ļ oti patika. Un patiesī ba viesnī cas teritorija ļ oti skaista, kā no austrumnieciskas pasakas. Tomē r ar to viss labais beidzā s.
Istabas vecas, mē beles lipī gas, televizors aizvē sturisks. vannasistabā santehnika birst tieš i rokā s. Sakopa par pā ris eiro, tieš ā m neslikti (bez dzeramnaudas nezinu)
Ē diens nebija garš ī gs un vienmuļ š . Un es to rakstu, cilvē ks, kurš ē d gandrī z visu, prasa piedevas un viņ am vienmē r viss garš o. Vē lā kafijas smarž a arī neuzlaboja garastā vokli.
Apsildā mā baseina arī nebija, lai gan bijā m Vecgada vakarā un nebū tu lieki ļ aut cilvē kiem peldē ties, jo jū ra bija auksta. bet vienkā rš i auksta. Nekā du mū ziku neieslē dza, bija ideā ls klusums. laiks (kā pansionā tā )
Internets ir pieejams tikai vestibilā , bet tur nevar dzert kokteili ar portatī vo datoru - viss iekļ auts vestibilā nedarbojas! Maksā jiet!
Vecgada vakarā visus cilvē kus nevarē ja savā kt kopā - nebija vienotī bas, visi bija drū zmē juš ies paš i. . 23.50 prasī ju mums kokteiļ us, lai mē s ar draugu varē tu svinē t, tā pē c viesmī lis atveda jau 00.15. ! Mums pat dzē riens rokā s nebija, lai sagaidī tu jauno gadu! Gan jau ierē dnis par dienestu saņ ē ma 2 eiro!
Ieeja jū rā neeksistē (trī s simts metru garuma sī kums, kas joprojā m klā ts ar koraļ ļ iem un akmeņ iem (cilvē ki nira no pontona, iegā ja snorkelē t. Citā di nevar.
Ī sā k sakot, es vairs neieš u un citiem neieteikš u!
аватар bobowiecbeata
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska Red Sea Hotels, kas dibinā ta 2006. gadā , ar neticami skaistu tropu dā rzu, kas izvietots divos lī meņ os, kas dod iespē ju pastaigā joties baudī t skatu uz pludmali un jū ru. Visas viesnī cas ē kas ir 5 un 6 stā vos. Viesnī cā ir 19 ē kas, no kurā m 1 ir atseviš ķ a, un 18 ē kas ir savstarpē ji savienotas. … Tomēr ▾ Lieliska Red Sea Hotels, kas dibinā ta 2006. gadā , ar neticami skaistu tropu dā rzu, kas izvietots divos lī meņ os, kas dod iespē ju pastaigā joties baudī t skatu uz pludmali un jū ru. Visas viesnī cas ē kas ir 5 un 6 stā vos. Viesnī cā ir 19 ē kas, no kurā m 1 ir atseviš ķ a, un 18 ē kas ir savstarpē ji savienotas. Viesnī cā ir vairā kas formas baseini pieauguš ajiem un bē rniem, bē rnu klubs ar animā ciju un slidkalniņ iem, vairā ki bā ri pie baseina un pludmalē (animā cija pie baseina notiek katru dienu), galvenais restorā ns un a la carte restorā ni Grand Makadi: Itā ļ u, Karī bu un Libā nas virtuves (katru un kuras var apmeklē t vienu reizi bez maksas nedē ļ as laikā , iepriekš rezervē jot viesnī cas reģ istratū rā ) un Makadi palace 2 a la carte restorā ni Taizemes un starptautiskā s virtuves ē dieni. Ē diens galvenajā restorā nā ir daudzveidī gs, ē dienkarte mainī ta nedē ļ as laikā , daudz augļ u, jū ras veltes, daž ā di deserti, itā ļ u krievu virtuve, ir bē rnu ē dienkarte. Par apkalpoš anu un istabu uzkopš anu komentā ru nav, personā ls lielisks! Pludmale ir milzī ga ar maigu, bet daž reiz akmeņ ainu pieeju (iesaku ņ emt ī paš us apavus) un pā rsteidzoš u koraļ ļ u rifu. Dienas laikā vienmē r bija pieejami sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, bet varbū t tā pē c, ka klusajā sezonā bijā m janvā rī . Ziemā viesnī cas viesi var izmantot blakus esoš ā s viesnī cas Grand Makadi apsildā mo iekš telpu baseinu. 5-10 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas tirdzniecī bas centrs Makadi Mall ar suvenī ru kioskiem un lielveikaliem. Viesnī ca ir ieteicama pā riem un labā m ģ imenes brī vdienā m)))
аватар elvira.isambaeva
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem! Mē s ar draugu pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā uz ā rzemē m un atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Makadi Palace. Man jā saka, mums ļ oti patika viesnī ca, bija ļ oti jautri) Pirmais, kas mani patī kami pā rsteidza, bija milzī gā skaistā viesnī cas teritorija, katru dienu bija iespē ja izstaigā t jaunas vietas. … Tomēr ▾ Sveiki visiem!
Mē s ar draugu pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā uz ā rzemē m un atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Makadi Palace. Man jā saka, mums ļ oti patika viesnī ca, bija ļ oti jautri)
Pirmais, kas mani patī kami pā rsteidza, bija milzī gā skaistā viesnī cas teritorija, katru dienu bija iespē ja izstaigā t jaunas vietas. Teritorijā ir vairā ki pieauguš o un bē rnu baseini, bā ri, milzī ga pludmale, tenisa korts, rotaļ u laukums ar daž ā dā m mā jā m un akvaparks.
Mē s ieguvā m plaš u istabu otrajā stā vā ar skatu uz jū ru. Istaba vienmē r tī ra, uzkopš ana katru dienu, svaigi dvieļ i, veļ a, forš i, bija lieliski tur atpū sties pē c veselas dienas iespaidiem.
Ē dā m galvenajā restorā nā , ē diens bija garš ī gs. Ļ oti daudz daž ā du virtuvju, ir pat krievu. Ē dienkartē bija arī jū ras veltes. Pusdienas un vakariņ as ļ oti sā tī gas, bā rā var arī uzkost, bija arī saldē jums. Ī paš i gardi deserti un daž ā di saldumi bija arbū zi un melones, kā arī daž ā di svaigi augļ i. Alkoholu var pasū tī t restorā nā vai bā rā , ir pieejami gan vietē jie, gan importē tie dzē rieni.
Pie galvenā baseina animā cijas ir arī ū dens parks, kurā viņ i pavadī ja daudz laika. Pludmalē pie jū ras ir vairā ki bā ri, kur var malkot dzē rienus un uzkodas. Un tuvumā animatori izklaidē cilvē kus - vingroš ana, dejas, ū dens aerobika, volejbols, futbols, š autriņ as un daudz kas cits. Jums tur noteikti nebū s garlaicī gi.
Vissvarī gā kais ir jū ra, kurā pavadī jā m lielā ko daļ u laika, pludmale ir lieliska sauļ oš anā s krē sli lietussargi tur viss ir pat tad, kad atbraucā m pē c 10iem vienmē r var viegli atrast brī vas vietas. Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir tieš i tas, kas nepiecieš ams gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Darbinieki š eit ir ļ oti uzmanī gi uz visā m problē mā m un nekavē joties reaģ ē .
Vē l gribē ju atzī mē t, ka viesnī cas darbinieki ir lieliski - par viņ iem nav nekā du pretenziju, ļ oti uzmanī gi, paldies.
Noteikti brauksim tur vē l. Es iesaku š o viesnī cu.
аватар 78lubov78
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
sveiki, gribu sā kt ar labu lietu-viesnī cas teritorija tieš ā m lieliska-tas arī viss, izlasot atsauksmes-izvē lē jā mies š o viesnī cu-nauda izmesta-sā kš u ar istabu-viss ļ oti vecs, virtuve- ē diens ir č etrinieks ar mī nusu, netī rumi - visur - trauki , krū zes, glā zes - tas ir skā rds - mē s ar meitu staigā jā m ar salvetē m un slaukā m traukus, to nobeidza arī tas, ka vakariņ ā s viņ i noņ em visu, ko tu var dzert - izdari pasū tī jumu viesmī lim un var bū t, ka viņ š bū s pē c 2 vai 40 minū tē m, kad viņ š tev atnesī s iedzert ū deni , KAFIJA - es nekad mū ž ā neesmu dzē rusi tā du slapju, bet ja nu viņ i pagatavotu labu kafiju tu - tas ir maksas, internets ir tikai recepcijā un tad vakarā pē c vakariņ ā m visi nā ks un tu tur sē dē si stundā m, tik slikti strā dā - es neesmu izvē lī gs cilvē ks - esmu bijis Ē ģ iptē. … Tomēr ▾ sveiki, gribu sā kt ar labu lietu-viesnī cas teritorija tieš ā m lieliska-tas arī viss, izlasot atsauksmes-izvē lē jā mies š o viesnī cu-nauda izmesta-sā kš u ar istabu-viss ļ oti vecs, virtuve- ē diens ir č etrinieks ar mī nusu, netī rumi - visur - trauki , krū zes, glā zes - tas ir skā rds - mē s ar meitu staigā jā m ar salvetē m un slaukā m traukus, to nobeidza arī tas, ka vakariņ ā s viņ i noņ em visu, ko tu var dzert - izdari pasū tī jumu viesmī lim un var bū t, ka viņ š bū s pē c 2 vai 40 minū tē m, kad viņ š tev atnesī s iedzert ū deni , KAFIJA - es nekad mū ž ā neesmu dzē rusi tā du slapju, bet ja nu viņ i pagatavotu labu kafiju tu - tas ir maksas, internets ir tikai recepcijā un tad vakarā pē c vakariņ ā m visi nā ks un tu tur sē dē si stundā m, tik slikti strā dā - es neesmu izvē lī gs cilvē ks - esmu bijis Ē ģ iptē.12 reizes tikai 5 zvaigznē s - es visu saprotu visur ir nepilnī bas, BET Š EIT ARĪ IR - STIPRI NEIESAKU - ž ē l, ka pirms skolas aizvedu bē rnu uz cū kkū ti par savu naudu - citā di esmu š itā no egle nenosauks
аватар 46915061
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā mē s divas reizes lidojā m lī dz Sarkanajai jū rai, un, kad radā s jautā jums rudenī pavadī t atvaļ inā jumu Turcijā vai Ē ģ iptē , izvē le jau izvē rtā s pati no sevis - iespē jams, Sarkanā s jū ras skaistumu iemī lē jā m uz visiem laikiem! Kamē r mē s nolē mā m neatpū sties vienā un tajā paš ā viesnī cā divas reizes pē c kā rtas, mums ir jā redz kaut kas cits. … Tomēr ▾ Tā mē s divas reizes lidojā m lī dz Sarkanajai jū rai, un, kad radā s jautā jums rudenī pavadī t atvaļ inā jumu Turcijā vai Ē ģ iptē , izvē le jau izvē rtā s pati no sevis - iespē jams, Sarkanā s jū ras skaistumu iemī lē jā m uz visiem laikiem!
Kamē r mē s nolē mā m neatpū sties vienā un tajā paš ā viesnī cā divas reizes pē c kā rtas, mums ir jā redz kaut kas cits. Mē s izvē lē jā mies Makadi Palace 5 * viesnī cu, (Makadi Bay).
Atpū tā s no 2016. gada 17. lī dz 24. novembrim, draugu lokā - divas ģ imenes. Kā rtī bā tū re atkal tika uzņ emta gandrī z degot, visiem bija tik grū ti saskaņ ot atvaļ inā jumus vienlaicī gi, Kijevā caur Join UP ceļ ojumu aģ entū ru. Ekskursija bija labi noorganizē ta: reiss neaizkavē jā s, ieradā mies septiņ os no rī ta, pē c reģ istrā cijas lidostā mani sagaidī ja gids no SUN INTERNATIONAL saimnieka. Ieradā mies apmē ram pē c stundas, jau ap 09.00 bijā m viesnī cā , mū s uzreiz sagaidī ja un pacienā ja ar kokteili, kas bija jauki.
Uzvilka rokassprā dzes un piedā vā ja telpas tikai daž ā dā s ē kā s un daž ā dos stā vos, kas mū su kompā nijai nederē ja un par nelielu dzeramnaudu jautā jums tika atrisinā ts, uzreiz tika sū tī ti brokastī s. Ieradā mies agri, tā pē c tā du viesmī lī bu negaidī jā m, atgriež oties mū s gaidī ja divi numuriņ i blakus treš ajā stā vā centrā lajā ē kā ar skatu uz viesnī cas iekš ē jo teritoriju. Patika.
Ap 11.00 jau peldē jā mies jū rā un galvenais pē c kā nā cā m bija jū ra....Laiks bija labs, tikai pirmajā dienā pū ta vē ss stiprs vē jš , tā pē c pludmales josla bija gara un lī cis bija liels, mums bija jā iet dziļ i lī cī , tur var nopeldē ties un citu viesnī cu priekš ā neviens mums neko neteica. Ieejas jū rā ir izcirstas caur akmeņ iem, tā s ir kaut kur kuš anas attā lumā.100-150 metrus viena no otras, jā bū t speciā liem apaviem, piekrastē ir sekls un ū dens vē ss otrajā pusē . novembrī , ī paš i bē guma laikā.
Lai ieietu jū rā un peldē tu, jums jā iet kā jā m, varat pa ū deni vai pludmalē . Daž iem tas var bū t daudz un tā lu - saistī bā ar to daž i atpū tnieki neatstā ja baseinus savu viesnī cu teritorijā , mums nebija problē mu pastaigā ties, mē s devā mies no savas pludmales. viesnī cā vai no mola ar Grand Makadi 5 *, snorkelē ja gar krastu vienā vai otrā pusē . Var arī aiziet gar krastu uz tuksnesi, aiz Grand Makadi 5 * viesnī cas un iet no krasta tur, nav ī paš i ē rti iekā pt ū denī , jo jū ra tur ir skaistā ka, daudz koraļ ļ u saliņ u nav ļ oti dziļ i (3-5 metri), vairā k jū ras dzī vī bas, daudz dzeloņ raju, biež ā k var redzē t murē nas un maz cilvē ku, ne kā pie pontona. . Pagā juš ajā gadā lielu iespaidu atstā ja The Three Corners Pensee viesnī cas lī č a neskartais skaistums, kas baidī jā s, ka mē s š eit neko interesantu neredzē sim, bet jū ra nebija vī lusies, liels skaits vienmē rī gu daž ā du zivju baru. un zivis kompensē ja koraļ ļ u dā rzu un labirintu neesamī bu.
Ī paš i man patika uzpeldē t uz topoš ā s viesnī cas pusi, kur koraļ ļ i ir dzī vā ki un ū dens pasaule bagā tā ka. Gribē ju redzē t bruņ urupuci, daž iem paveicā s - ieraudzī ja un aizpeld gandrī z lī dz pontonam, mums š ogad nepaveicā s...Jū ra, bez sū dzī bā m, visas dienas bija silts, vienkā rš i super. Un, protams, Sarkanā s jū ras skaistumu nav iespē jams izteikt vā rdos ...mē s tik daudz peldē jā m, ka mums pat nebija laika sauļ oties. Š ogad ekskursijā nedevā mies, nirš anas tū rē , nirā m ar akvalangu, sajū ta ir spē cī ga, ja var mē ģ inā t atkā rtot nirš anu.

Makadi Palace 5 * ir daļ a no RED SEA HOTELS viesnī cu ķ ē des - Grand Makadi 5 *, Sunwing Waterworld 5 *, Makadi Sunwing Family 5 *, Makadi Spa 5 * (Makadi Bay), liela skaista, kopta teritorija (ž ē l viņ i nesagaidī ja, kad pie galvenā restorā na tiks atjaunots baseins), teritorija ir ī paš i skaista vakaros, lielisks apgaismojums - tū kstoš iem gaismu, kas izgaismo katru ē ku, koku un krū mu.
Mums bija istabas numurs 4328. Telpā ir divas zonas: guļ amistaba un atpū tas zona.
kā arī ļ oti liels balkons ar sauļ oš anā s krē sliem, mē beles ir diezgan novecojuš as un nobruž ā tas, kā jau pā rē jā viesnī cā , bet principā bija tī rs un kā rtī gs. Seifs skapī - bez maksas, ierodoties divas pudeles ū dens, ledusskapis, bā rs (par maksu), pie sienas piestiprinā ts vecā stila fē ns, duš a un neliela vanna, televizors arī vecs, ar CRT, divi kanā li krievu valodā . Gaisa kondicionē tā js bija skaļ š , un mē s to neizmantojā m daudz. Skaņ as izolā cija ir laba: diskotē kas troksnis, kad balkons ir aizvē rts, vispā r nav dzirdams. Tī rī ja katru dienu, ļ oti rū pī gi, puika grieza figū riņ as un mainī ja veļ u katru dienu. Dzeramnaudu atstā ja arī katru dienu, tagad tū ristu maz, bet cilvē ks centā s. Bezmaksas Wi-Fi viesnī cā pie reģ istratū ras ir ļ oti slikts, ja paveicas, ir maksas Wi-Fi visā teritorijā - tas labi.
Pē c nostā stiem, lielā kā daļ a atpū tnieku sū dzē jā s par ē dienu. Lai gan meitene no ceļ ojumu aģ entū ras ieteica š ī s viesnī cas ē dienu.
Nevienam no mums 5 cilvē kiem nebija problē mu ar pā rtiku, varbū t mums paveicā s, ierodoties viesnī cā , cilvē ku skaits viesnī cā burtiski nā kamajā dienā ievē rojami samazinā jā s, un lī dz brī dim, kad mē s izbraucā m, tas bija samazinā jies par 50 procentiem. Atpū tnieki pā rsvarā ir gados veci un veci vā cieš i, itā ļ i, ukraiņ u ir ļ oti maz, baltkrievu un krievu ir maz.
Iepriekš ē jos gados 5*s nebija tā das pā rtikas pā rpilnī bas, viss svaigs un garš ī gs, mums nav pretenziju. Brokastī s ē dienu izvē le nav ī paš i daudzveidī ga, pusdienā s un vakariņ ā s ir vairā k ē dienu, konditorejas izstrā dā jumi, dā rzeņ i un augļ i ir daudzveidī gā ki. Jebkurā gadī jumā ē dienu var izvē lē ties pē c savas gaumes un diez vai kā ds paliks izsalcis. Bija gadī jumi, ka pē c Ala carte restorā nu apmeklē juma tomē r atgriezā mies DOME, lai kaut ko garš ī gu uzkostu. Ī paš i patika: zivis, grilē ti ē dieni, konditorejas izstrā dā jumi un deserti.
Dzē rieni, kā jau Ē ģ iptei, nav pietiekami slikti, kokteiļ i bā ros un garš ī gs alus, dzeramais ū dens, ja nepiecieš ams, var ņ emt lī dzi pludmalē pudelē s. Personā ls restorā nos, protams, ir izlutinā ts ar dzeramiem no vā cieš iem, kuri viņ iem dod pat tieš i tā pat un tas ir manā mi. Bet, ja jū s nepievē rš at uzmanī bu š iem sī kumiem un visur ir vienkā rš i labi cilvē ki, un, ja viņ i nā k pie jums ar smaidu un tomē r izpilda jū su vē lmes, tad vairs nav ž ē l dzeramnaudas.
Pludmale gandrī z visā m piecā m viesnī cā m kopī ga - tī ra, uzreiz atnesa matrač us, mantas varē ja bez bailē m atstā t pludmalē vismaz uz visu dienu, atrada kur atstā ja, nekas nebija pazudis. Ļ oti neē rti - dvieļ u maiņ a istabā un to vilkš ana uz pludmali un no tā s. Istabā jā bū t arī tad, kad tā s tiek mainī tas (mainī jā m ap 18.00), citā di paliksi slapjš , un š o laiku var pavadī t citā pievilcī gā kā vietā.
Protams, liels mī nuss gidam no SUN INTERNATIONAL saimnieka, visa tū ristu instruktā ž a ir situā cijas valstī iebiedē š ana (nebrauciet tur, nebrauciet š eit) un savu ekskursiju tvaicē š ana pa valsti un apskates objektu apskate (bezmaksas) uz Hurgadu, lai aizvestu uz veikaliem, no kuriem viņ š tur atvestiem tū ristiem. Cenas visam, izņ emot ekskursijas, ir pieauguš as, salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem, iespē jams, tū ristu trū kuma dē ļ . Uz Hurgadu jā dodas tikai paš am, citā di pat neļ aus staigā t pa pilsē tu. Un es pat nepieminē ju, ka jums tū lī t pē c ieraš anā s jā iet uz Sunwing Waterworld 5 *, lai uzvilktu viņ u aproces, lai varē tu brī vi ē st viņ u restorā nos (ja vē laties) un braukt akvaparkā . To mums ieteica agrā k atbraukuš ie tautieš i. Sunwing Waterworld 5 * viesnī cā ir labs akvaparks, kur var izklaidē ties un izklaidē ties
Personā ls pā rsvarā labs, neuzbā zī gs, krieviski praktiski nerunā , labi saprot zī mju valodu. Atpū tniekiem no Ukrainas, kas aizbrauca kopā ar mums un dzī voja citā ē kā pirmajā stā vā , bija daž as problē mas: kaut kas trū ka istabā , bet kaut kā mē s nebijā m informē ti par š o jautā jumu, ar mums viss bija kā rtī bā . Bet nenoliegš u, ka Ala Carte restorā nos (ī paš i Karī bu salā s un Itā lijā ) un ne tikai tur personā ls nav ī paš i cieņ ā pret krievvalodī gajiem apmeklē tā jiem, nezin kā pē c mū sē jie viņ us kaitinā ja, bet viņ i ne. nepatī k attieksme pret mums - vai viņ i nesaprot, ko tu viņ iem prasi vai pasū ti vienu, viņ i atnes citu...Lai gan citos restorā nos saprata mū su ne pā rā k spē cī go angļ u valodu. Mē s ar to ī paš i neuztraucā mies, tač u š ā ds fakts ir klā t.
Animā cija ir vē rsta uz vā cieš iem un veciem cilvē kiem, jaunieš i ir garlaicī gi.
Krievvalodī gos animatorus nesatikā m, teica, ka ir, kaut kā nesanā ca...Ģ imenes ar bē rniem Makadi Palace 5 *, Grand Makadi 5 * un Makadi Spa 5 * viesnī cā s pā rsvarā netiek izmitinā tas, divvietī gas istabas, pē c izvē les ar vienu vecā ku bē rnu (tad bē rnam gultas vietā ir dī vā ns).
Izbraukš anas dienā no rī ta vē l paspē jā m nopeldē ties kā das č etras stundas, atbrī vot istabu pirms 12.00, atļ ā va papusdienot, tad vē l nedaudz pastaigā jā m pa teritoriju, tieš i 14.25 piebrauca autobuss. Lidostā , protams, tika pā rkā pti droš ī bas pasā kumi, reiss uz Kijevu pacē lā s laicī gi, viss kā rtī bā.
Visu laiku pavadī jā m jū rā , kas mums arī bija vajadzī gs - lieliski atpū tā mies, mū su cerī bas attaisnojā s, un sī kumi ir visur un nav daudz uzmanī bas vē rti, ja prasī bas ir augstā kas, jā ņ em dā rgā ka viesnī ca....
Laba cenas / kvalitā tes attiecī ba un serviss, Kopē jais iespaids bija pozitī vs par atpū tu Makadi Palace 5 * viesnī cā , ieteiksim viesnī cu atpū tai radiem un draugiem, ceru, ka nā kamgad izvē lē š os RED SEA HOTELS viesnī cu.
Brī niš ķ ī gs un skaists austrumu stila viesnī cu pils komplekss Makadi Palace 5 * ir piemē rots relaksē još ā m brī vdienā m un snorkelē š anas cienī tā jiem, ģ imenē m ar bē rniem Sunwing Waterworld 5 * un Makadi Sunwing Family 5 *.
Parādīt vairāk »


iemiesojums _953822
компания туроператор джоин ап есть просто напросто криминальный елемент. не советую иметь дело с этой компанией. жена купила у представителя джоин ап по египту екскурсию в израиль. жена заплатила 120 доларов ей дали ЧЕК. перед поездкой представитель джоин ап нагло забрал ЧЕК у жены. ЧЕК ЕСТЬ СОБСТВЕННОСТЬ ТОГО КТО ЗАПЛАТИЛ ДЕНЬГИ. джоин ап имеет другое мнение по этому вопросу .поэтому я не рекомендую иметь какие либо дела с этим туроператором.
5 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Tatiana3572
Labvakar.Izvēlos starp MAKADI PALACE 5* un SUNRISE Select Garden Beach Resort & Spa 5* Teritorija vairāk piesaista jau no pirmās, bet mulsina ieeja jūrā un atsauksmes par vecām nobružātām mēbelēm.Tikai nevaru izlemt. Palīdzība.
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 10 atbildes
iemiesojums ruta30
oktobris-novembris ar bērnu, sakiet kur šarmā vai makadi mazāk vējains?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в заливе Макади, рядом с гостиницей Grand Makadi. Входит в одну из крупнейших цепочек отелей Red Sea Hotels. Открыт в 2006 году. Гости могут посещать рестораны Makadi Mall и отеля Grand Makadi. Рекомендуем для семейного отдыха с детьми, а также для молодежи и любителей снорклинга.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта, в 28 км от центра Хургады.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы – 1 км. Каменистый заход в море, рекомендуется специальная обувь. Пирс/понтон расположен в соседнем отеле The Grand Makadi.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

The Dome (интернациональная кухня, шведский стол).

Melange (интернациональная кухня, шведский стол).

Ресторан Discovery (интернациональная кухня, шведский стол).

2 ALa Carte ресторана:

Thai Garden (тайская кухня, по резервации, есть бесплатное и платное меню).

Botanikal Garden (интернациональная кухня, по резервации, есть бесплатное и платное меню).

Lobby Bar (работает 24 часа).

Lobby Terrace (время работы с 10:00 до 24:00).

Joker (время работы с 10:00 до 01:30).

Rendez-Vous (время работы с 10:00 до 17:00).

Sunset (время работы с 10:00 до 17:00).

Piano Bar (время работы с 18:00 до 01:00).

4 взрослых бассейна, которые соединены между собой, 1 бассейн с подогревом на территории отеля The Grand Makadi 5*, магазины, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрация, открытая терраса.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 детский бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика.
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 511 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Red Sea, Safaga Road, Makadi Bay, Egypt
Tālruņi: +20 0 65 395 0154
Tīmekļa vietne: Makadi Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.