Smerekovii dvir 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 9.210
№2 viesnīcas reitingā Ždeņjevs
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.5 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kalnu strauta krastā gleznainā un ekoloģiski tīrā Verhovinas nostūrī, Aizkarpatijā, Ždenijevas ciemā un 50 metru attālumā no slēpošanas trases ar pacēlāju Tirsovata traktā (tuvākā pilsēta un dzelzceļa stacija Voloveca, 21 km). Netālu no viesnīcas ir slēpošanas trase ar lielu virvju tauvu un sniega lielgabaliem. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар savenkoandy
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tas bija nepā rspē jami! Š ī ir viena no labā kajā m un skaistā kajā m atpū tas vietā m, kurā esam bijuš i, un esam bijuš i daudzā s vietā s Karpatos un ā rpus tā s. Brī niš ķ ī ga daba un pati viesnī cas atraš anā s vieta, netā lu no upes, abā s pusē s mež am un kalniem. … Tomēr ▾ Tas bija nepā rspē jami!
Š ī ir viena no labā kajā m un skaistā kajā m atpū tas vietā m, kurā esam bijuš i, un esam bijuš i daudzā s vietā s Karpatos un ā rpus tā s. Brī niš ķ ī ga daba un pati viesnī cas atraš anā s vieta, netā lu no upes, abā s pusē s mež am un kalniem. Man patika pati viesnī ca un teritorija, kas ir ļ oti sakopta un tī ra. Ā rkā rtī gi draudzī gi cilvē ki, uzmanī gs personā ls, un virtuve ir vienkā rš i vā rdos neaprakstā ma...neko garš ī gā ku nekur neesam ē duš i, paš i noķ ē rā m foreles dī ķ ī , ko mums gatavoja uz grila, tas ir kaut kas. Visa mū su ģ imene ar prieku pavadī ja atvaļ inā jumu Smerekovo Dvorā , tagad gaidī sim pavasari, lai š eit atkal atgrieztos!
Paldies visam viesnī cas personā lam un ī paš niekiem, kas padarī ja mū su atvaļ inā jumu neaizmirstamu.
аватар v_tina-74
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es gribu atstā t patiesu atbildi. Daž as dienas pē c brauciena bija laiks pā rlā dē t emocijas. "Egļ u pagalmu" reklamē gidi no Svaļ avas-Poļ anas uc Ja ir forš ā kā bū da un brī niš ķ ī ga viesnī ca. Kas attiecas uz bū du, viņ i nemeloja. … Tomēr ▾ Es gribu atstā t patiesu atbildi. Daž as dienas pē c brauciena bija laiks pā rlā dē t emocijas. "Egļ u pagalmu" reklamē gidi no Svaļ avas-Poļ anas uc Ja ir forš ā kā bū da un brī niš ķ ī ga viesnī ca. Kas attiecas uz bū du, viņ i nemeloja. Adekvā tas cenas. Garš ī gi. Bet tas ir pavā ru un personā la nopelns. Un ne dā ma. Viesnī ca ir skaisti izveidota. Bet ar to viss beidzas. Cenas viesnī cai ar nestrā dā još iem ledusskapjiem, fē niem, aukstajā m telpā m ziemā , zemu ū dens spiedienu - neiespē jami.

Uz sū dzī bā m par nefunkcionē još ā m elektroierī cē m kundze nereaģ ē . Ja no pirmā acu uzmetiena adekvā ta skaista sieviete. Bet viņ as acī s tā ir - "dod naudu un ej skatī ties". Kā da viesnī ca - neiesaku š o vietu, ī paš i rudenī -ziemā -agrā pavasarī . Galu galā viesnī ca ir garlaicī ga, izņ emot neveiksmī go pacē lā ju blakus slē potā jiem - š ajā ciematā jū s neatradī sit neko interesantu.
Pats uz grila pat neko negatavosi - jo dā mai neļ ausi. Vai nu maksā jiet naudu par gaļ as cepš anu vai koš ļ ā jiet to jē lu. Kad tevi slavē viesnī cas gids - neticiet. Viņ i visi sē ž procentos no tā , cik daudz jū s iztē rē jat bū dā . Agri vai vē lu kundze pametī s savu viesnī cu. Respekts bū das strā dniekiem.
аватар jluxeon
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks dzī voklis, ļ oti tī rs, mā jī gs un ē rts. Viesnī ca atrodas tieš i pie pacē lā ja, paš ā viesnī cā ir pieejama slē poš anas inventā ra noma. Arī viesnī cas teritorija skaista, draudzī gs personā ls, krā saina bū diņ a ar tik garš ī gu virtuvi, ka pē c pā ris atpū tas dienā m visdrī zā k te izripinā siet)) forele, stilbiņ š , sē ņ u zupa, garš ī gi marinē ti gurķ i, un neesmu ē dusi labā kais tiramisu pat paš ā Itā lijā . … Tomēr ▾ Lielisks dzī voklis, ļ oti tī rs, mā jī gs un ē rts. Viesnī ca atrodas tieš i pie pacē lā ja, paš ā viesnī cā ir pieejama slē poš anas inventā ra noma. Arī viesnī cas teritorija skaista, draudzī gs personā ls, krā saina bū diņ a ar tik garš ī gu virtuvi, ka pē c pā ris atpū tas dienā m visdrī zā k te izripinā siet)) forele, stilbiņ š , sē ņ u zupa, garš ī gi marinē ti gurķ i, un neesmu ē dusi labā kais tiramisu pat paš ā Itā lijā . Viesnī cas saimnieki ir ļ oti draudzī gi un sirsnī gi cilvē ki, gatavi palī dzē t jebkurā situā cijā . Vispā r tā da sirsnī gas un ģ imeniskas atmosfē ras sajū ta. . Blakus baseins, tenisa korts, skaista daba. Viss ir ļ oti forš i un ļ oti saprā tī gas cenas. Nā kamreiz, kad plā nojam š eit atgriezties, mums patika pilnī gi viss!
аватар tanyska2011
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Koka mā jiņ as vienkā rš i super, viss patika, tī rs, ē rts, lapene ar bā rbekjū , WI-FI, laipni saimnieki. Paldies) … Tomēr ▾ Koka mā jiņ as vienkā rš i super, viss patika, tī rs, ē rts, lapene ar bā rbekjū , WI-FI, laipni saimnieki. Paldies)
аватар MihaMihovna
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kumā nedē ļ u nevarē ju rezervē t istabu. Viņ i man teica, ka pierakstī ja uz mani, un, kad bū s laiks, viņ i izmetī s kata numuru. Pē c nedē ļ as tiku pie saimnieces un izrā dī jā s, ka pa š o laiku viņ i jau bija paspē juš i to rezervē t. … Tomēr ▾ Sā kumā nedē ļ u nevarē ju rezervē t istabu. Viņ i man teica, ka pierakstī ja uz mani, un, kad bū s laiks, viņ i izmetī s kata numuru. Pē c nedē ļ as tiku pie saimnieces un izrā dī jā s, ka pa š o laiku viņ i jau bija paspē juš i to rezervē t. Viņ i piedā vā ja suite, nevis koka mā ju ķ ieģ eļ u mā jā , bet tā pē c bē rni jau bija pieskaņ ojuš ies konkrē tai telpai, man bija jā rezervē ar pā rvā kš anos. Rezervē ju gandrī z 4 mē neš us iepriekš , un 3 dienas pirms zvanī ju, lai precizē tu datumus utt. . Saimniece visu apstiprinā ja pa telefonu. Ierodoties izrā dī jā s, ka mums ir rezervā cija nā kamajai dienai un kā ds kaut ko saputroja un uz dienu ielika mū s istabiņ ā viesnī cas robotiem, solot visā das atlaides un koncesijas, ko mē s tā arī neredzē jā m.
+ Liela zaļ a un mā jī ga teritorija
Jauks balkons "suite" numuram galvenajā ē kā
Brī niš ķ ī ga upe blakus viesnī cai
Pasū tot bezmaksas foreļ u makš ķ erē š ana
Ekskursijas no viesnī cas
- Neatsaucī gi saimnieki
slikts wifi
Viss jau ir apnicis: santehnika; lū kā koka mā jā ir baigais matracis un viss š ausmī gi č ī kst.
Slikta tī rī š ana
Vī rs oficianti. dzimumi atpū š as, nevis strā dā
Pts. dā rgs kampots - 45 UAH. litrs un tē ja 12 UAH. 200 ml
Briesmī ga ekskursija uz Khustu ar citu siera raž otni nekā uz vietas

Kopumā svē tki bija izdevuš ies, bet 2 reizes vairs uz š ejieni nebrauksim
аватар dwork09
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pavadī ja lieliskas vasaras brī vdienas! ! ! Viesnī ca un apkalpoš ana ir augstā kā s klases, draudzī gi un uzmanī gi saimnieki. No aktivitā tē m ī paš i patika ekskursija uz siera raž otni, kuras laikā apskatī jā m briež u un strausu fermas, un ī paš u uzmanī bu ir pelnī jusi vieta, kur piestā jā m pusdienā s tā s piļ u dekorā cijas dē ļ . … Tomēr ▾ Pavadī ja lieliskas vasaras brī vdienas! ! ! Viesnī ca un apkalpoš ana ir augstā kā s klases, draudzī gi un uzmanī gi saimnieki. No aktivitā tē m ī paš i patika ekskursija uz siera raž otni, kuras laikā apskatī jā m briež u un strausu fermas, un ī paš u uzmanī bu ir pelnī jusi vieta, kur piestā jā m pusdienā s tā s piļ u dekorā cijas dē ļ . Iesaku visiem!
аватар lorri745
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lori. Kopā ar vī ru nolē mā m pavadī t medusmē nesi Karpatos. Iepriekš rezervē jā m junior suite numuru ar priekš apmaksu (50%). Pē c atsauksmē m, fotogrā fijā m un izskata viesnī ca š ķ ita patī kama. Bet patiesī bā viss izrā dī jā s nepareizi. … Tomēr ▾ Lori.
Kopā ar vī ru nolē mā m pavadī t medusmē nesi Karpatos. Iepriekš rezervē jā m junior suite numuru ar priekš apmaksu (50%). Pē c atsauksmē m, fotogrā fijā m un izskata viesnī ca š ķ ita patī kama. Bet patiesī bā viss izrā dī jā s nepareizi. Ieejot viesnī cā , jū s nokļ ū stat nevis reģ istratū rā , bet gan bā rā . Interjers uzreiz satrauca. Bā ra administratore nekavē joties pieprasī ja atlikuš o samaksu. Un tad viņ a mū s aizveda uz mū su istabu.
Istabā ir briesmī ga smaka. Droš i vien apstrā dā ts ar kaut kā dā m ķ imikā lijā m. Neizturē ja pat 20 minū tē s ar atvē rtu balkonu. Vannas istaba ir veca padomju slimnī ca)) Gulta ir pelē ka (nebija skaidrs, ka tā ir mainī ta). Augš ē jā plaukta skapī bija saburzī ta veļ a. Ledusskapis netī rs (beidzot bez vā rdiem).
Nebija viegli aizvē rt istabas ā rdurvis. Bet, kad mums tas izdevā s, izrā dī jā s, ka durvī s ir centimetru sprauga. Lū dza vadī tā jam to salabot. Viņ a teica, ka viņ i to varē tu darī t no pirmdienas. Mē s prasī jā m citu istabu, bet nevienas istabas nebija pieejamas.
Mē s nolē mā m izrakstī ties no viesnī cas un lū dzā m atmaksā t naudu. Uz ko administratore atbildē ja, ka atdos tikai pusi no summas, jo š odien š ajā istabā nevienu neizmitinā s (pē c kā da likuma?? ? ).
Rezultā tā ar kautiņ u nauda tika atgriezta pilnā apmē rā .
Tagad par plusiem. Sakopta teritorija pie viesnī cas, apzaļ umoš ana un tas viss.
Bet dzī vot tur nav iespē jams (smarž a!!!!!!!!! ! ). Un tur nenā ktu par ļ aunu apmeklē t sanitā ro un epidemioloģ isko staciju.
аватар Alex71
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Februā ra sā kumā atpū tā s š ajā viesnī cā . Mē s devā mies uz pā ris dienā m slē pot. Tā tad, parunā sim par to, kā viesnī ca izskatā s ziemas brī vdienā s. Es nevaru spriest, kā š eit bū s vasarā , lai gan mē s varam iedomā ties nedaudz vē lā k tekstā. … Tomēr ▾ Februā ra sā kumā atpū tā s š ajā viesnī cā . Mē s devā mies uz pā ris dienā m slē pot. Tā tad, parunā sim par to, kā viesnī ca izskatā s ziemas brī vdienā s. Es nevaru spriest, kā š eit bū s vasarā , lai gan mē s varam iedomā ties nedaudz vē lā k tekstā.
Ar vilcienu ieradā s "varoņ u pilsē tā " Volovecā (kā pē c varoņ u pilsē ta? Laikam tā pē c, ka centrā lais izplatī tā js pie slē poš anas kū rortiem). No š ejienes lī dz Zhdenievo ir apmē ram 25 minū tes ar mikroautobusu. Patī kami atzī mē t, ka transfē ru veic pati viesnī ca, ir mikroautobusi. Saprotu, ja gribē si, aizvedī s, kur vien vē lē sies. Ka pietika vecmā miņ u un laika.
Teritorija Viesnī cas teritorija ir ļ oti jauka. Jebkā das lapenes, š ū poles, karuseļ i lieliem un bē rniem, ezers ar forelē m, daž ā di bruģ akmeņ i, eglī tes, nu vienvā rdsakot, acij tī kami. Ziemā paskaties, un vasarā , manuprā t, izklaidē sies ar bē rniem. Ak jā , malkas vanna un peldbaseins ar kalnu ū deni.
Nevarē ja tikt pie pirts: (, , viss laiks bija aizņ emts, patiesī bu nezinu kurš kā atpū tnieki citus neredzē ja. gab 5, ir pirts vai pirts, tā pē c ja gribi tvaicē t tev var atrast: ).
Apskatot viesnī cas fotogrā fijas, nez kā pē c iedomā jos, ka viesnī cas atrodas nedaudz tā lā k. Faktiski trī s viesnī cas (Spruce Yard, Extreme, Zhdi Nya Evo) ir salī mē tas kopā . Kā tas ir piemē rots ziemai un vasarai? . . Š ķ iet, ka jū s sē ž at š aurā pludmalē.
Viesnī cā ir slē pju noma par 50 UAH dienā . Slē poš anas trase ar pacē lā ju atrodas 15 metru attā lumā . Viss bū tu lieliski, ja ne viens tā ds sī kums. LIFTS NESTRĀ DĀ GANDRĪ Z 5 GADU! ! ! ! ! : ) Tā ka nav jē gas te braukt ziemā . Nu, izņ emot dabu apbrī not.
Vasarā laikam smuki, blakus tek upe, saka, ka var peldē ties. Taisnī bas labad jā atzī mē , ka viesnī ca cenš as kompensē t pacē lā ja piegā des nedarboš anos uz citiem slē poš anas kū rortiem, protams uz jū su rē ķ ina, piemē ram, IZKI un PLAY (lai aprakstī tu š os kū rortus, nebū s vē rts apmeklē t ). UAH 50 vienai personai, viena stunda automaš ī nā un jū s dodaties slē pot. Jautā jums. Kā pē c doties uz Zhdynyaevo?
Pati viesnī ca ir diezgan jauka. Pirmajā stā vā atrodas bā rs, restorā ns (teritorijā ir bū da, bet ē dienkarte tā pati). Apkalpoš ana laba (sveicinā ta Ņ ina), viss atbilstoš ā lī menī , personā ls nebremzē , kas raksturī gi Karpatiem. Izskatā s, ka administrā cija dara visu iespē jamo, lai klients bū tu pilns un nedusmotos! Aizkarpatu virtuve vispā r ir dziesma un cenas reā las.
Skaitļ i. Viss ļ oti tī rs, kā rtī gs. Saimnieka klā tbū tne ir jū tama š ī vā rda nozī mē . Standarts ir nepā rprotami paredzē ts slē potā jiem.
Atnā cu, nakš ņ oju, aizgā ju. Es domā ju, ka ir grū ti apstā ties ilgā k par trim dienā m, ir ļ oti pā rpildī ts, viss ir pā rpildī ts. Paredzē ts diviem cilvē kiem. Junior Suite - nedaudz lielā ks par standarta, ir papildus dī vā ns. Nedē ļ u var mierī gi iekā rtoties. Š ajā istabā divi bū s plaš i, trī s tuvu. Suite - divistabu. Kā pē c rakstī t - jo platī ba ir divu standartu, š eit jū s varat apturē t ģ imenes ar bē rniem vai nelielu uzņ ē mumu.
PS Ja jū s nolemjat doties slē pot - jū s š eit neesat. Ja nolemsi atpū sties no pilsē tas kņ adas, saplū st ar dabu, ieelpot svaigu skā bekli – domā ju, ka tev tas patiks.
Вдали ТИПА Речка ПЛАЙ
аватар LenchikAP
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Zhdenievo ir brī niš ķ ī ga vieta tiem, kas mī l dabu. Viesnī cā ir mikroautobuss, viņ i ved jū s ekskursijā s, patieš ā m, Vasilijs Ivanovič s ir brī niš ķ ī gs stā stnieks. Viņ i cenš as vienā dienā parā dī t pē c iespē jas vairā k. … Tomēr ▾ Zhdenievo ir brī niš ķ ī ga vieta tiem, kas mī l dabu. Viesnī cā ir mikroautobuss, viņ i ved jū s ekskursijā s, patieš ā m, Vasilijs Ivanovič s ir brī niš ķ ī gs stā stnieks. Viņ i cenš as vienā dienā parā dī t pē c iespē jas vairā k. Bet mē s bijā m savā maš ī nā un paš i organizē jā m ekskursijas. Kad bijā m kopā ar Vasī liju Ivanovič u uz Sinevyru, esam ļ oti apmierinā ti. Mazliet par viesnī cu. Pa ceļ am uz Aizkarpatijā m nakš ņ ojā m Ternopilā , viesnī cā uz apvedceļ a. Š ī viesnī ca sabojā ja mū su iespaidu par Smerekov Dvor : 0). Gandrī z ideā li un par tā du paš u naudu kā Ž deņ ijevā . Smerekov Dvor nav reģ istratū ras, bet viņ i apmetā s uzreiz, meitenes pie bā ra iedeva atslē gu, viņ i vairs nevarē ja atbildē t uz jautā jumiem. Mū su numurs bija junior suite numurs 3 (!! ! ). Vē rš u uzmanī bu, ka š ī ir vienī gā telpa, kur kalnu skata vietā no balkona paveras jumts zemā k izvietotajai konferenč u telpai. Vispā r tā da veida nav. Kas vē las no rī ta sē dē t uz balkona un dzert kafiju, apbrī nojot kalnus, JUNIOR SUITE №3 NEŅ EM! Rezervē jā m numuriņ us uz mē nesi, bija tikai divi nr. 3 un suite (tur dzī voja mū su draugi). Kad ieradā mies pē c Ternopiļ as, bijā m sarū gtinā ti, viesnī ca jau bija nedaudz nobruž ā ta, kaut kā gaidī jā m no junior suite, un vē l vairā k no suite. Bet tad viņ i pieraduš i, jo ī paš i tā pē c, ka viņ i katru dienu devā s prom un tikai nakš ņ oja viesnī cā . Teritorija ļ oti laba, zaļ a, krā saina, ir kur bē rniem pastaigā ties. Mū su bē rniem tas patika, un tas ir galvenais. Izvē lī go baroš ana ir normā la, bet nedaudz dā rga. Paē dā m tikai brokastis, vauč eri bija ar brokastī m, pā ris reizes paē dā m. Ē da ā rā . Viesnī cas teritorijā esoš ajā dī ķ ī tieš ā m ir noķ erta forele, pā ris stundu laikā var noķ ert mazu zivtiņ u. Visbeidzot, es teikš u, ka mē s esam ļ oti priecī gi par Transcarpathia. Man ļ oti patika, no Ž deņ ijevas var aizbraukt uz Solotvino, un uz Beregovu, Mukač evu, Už gorodu, ir kur aizbraukt. Brī niš ķ ī gs klimats, skaistas "alpu" pļ avas - vienkā rš i pasaka! Lai var pā rdzī vot vieglo viesnī cas noplucisī bu : 0)
водопад Шипот Оленья ферма Солотвино Отель Мукачево, замок Паланок Отель Отель г.Гента, Пилипец
аватар LenchikAP
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jū s varat dzī vot! : 0) … Tomēr ▾ Jū s varat dzī vot! : 0)
Отдых в Ждениево Отдых в Ждениево Отдых в Ждениево Отдых в Ждениево Отдых в Ждениево Отдых в Ждениево Отдых в Ждениево Отдых в Ждениево
Parādīt vairāk »


iemiesojums milaorlova087
Jūs varat nokļūt Zhdenieve. Netālu. Jauki pastaigāties. Ir ļoti labs minimārkets,Kronis saucas manējais.Visu nepieciešamo atradīsi. Mēs pat nopirkām nazi. Tātad viss ir kārtībā.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sdvir
‹ Viesnīca Smerekovii dvir 3*

Отель раскинулся на берегу горной речушки в живописном и экологически чистом уголке Верховины, в Закарпатье, в поселке Ждениево и в 50 метрах от горнолыжного спуска с подъемником в урочище Тырсовата (ближайший город и железно дорожная станция Воловец, 21 км). Возле отеля оборудована горнолыжная трасса с большим бугельным подъемником и снежными пушками. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 21 км от ж/д станция Воловец.
Viesnīcā

Мангал и беседки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • slēpju noma
Bērniem Детский батут.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Сон на пчелиных ульях. В округе популярны зимние виды спорта.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Трехэтажное современное здание на 15 номеров, деревянный коттедж на 5 комнат.

Istabās

Во всех номерах есть телевизор, санузел (туалет, умывальник, душ, полотенца — 2 на человека), шкаф для одежды, балкон (кроме номеров в котедже), холодильник, Wi-Fi.

Adrese Закарпатская область, Воловецкий р-н, пгт.Ждениево, ул.Шевченко, 253
Tālruņi: (097) 272-33-29
Tīmekļa vietne: Smerekovii dvir
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.