IC Hotels Residence 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.710
№11 viesnīcas reitingā Antālija
9.9 Numurs
10.0 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.8 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Uzcelta 2007. gadā, pēdējā renovācija veikta 2020. gadā. Viesnīca ir veidota Dienvidaustrumāzijas, Indonēzijas un Bali stilā. Viesiem tiek piedāvāts ekskluzīvs VIP pakalpojums, kas nodrošina komfortu un privātumu. Viesnīcas viesi bauda visus IC Hotels Green Palace pakalpojumus. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар DontsovaS
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca cilvē kiem, kam patī k klusas, relaksē još as brī vdienas un jū ra ar smilš u pludmali. Viesnī cas koncepcija ir balstī ta uz izmitinā š anu daž ā du klaš u villā s un UAI koncepciju ar a-la cart maltī tē m galvenajā restorā nā un piekrastes bā rā -restorā nā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca cilvē kiem, kam patī k klusas, relaksē još as brī vdienas un jū ra ar smilš u pludmali. Viesnī cas koncepcija ir balstī ta uz izmitinā š anu daž ā du klaš u villā s un UAI koncepciju ar a-la cart maltī tē m galvenajā restorā nā un piekrastes bā rā -restorā nā . Tiek nodroš inā ts arī bezmaksas VIP transfē rs no/uz Lidostu - viss ir organizē ts ļ oti skaidri, ē rti un profesionā li. Viesu sagaidī š ana reģ istratū rā ar dzē rieniem un uzkodā m, sagaidī š anas buķ eti un vī nu istabā . Mē s dzī vojā m pamata villā s - Lake Villa ar platī bu 65 kv. metri ar nolaiš anos kopē jā baseinā š ā da veida telpā m ar platformu, kas aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu. Istaba sastā v no 2 guļ amistabā m un viesistabas, katra istaba aprī kota ar atseviš ķ u split sistē mu un var individuā li regulē t temperatū ru.
Istabu interjers ir patī kams, stilī gs un labi aprī kots, tajā ir pat ziepju trauki, retums pat premium viesnī cā s))), galda lampas, daudzi spoguļ i, lieli skapji, divi rakstā mgaldi, naktsgaldiņ i un galds viesistabā , panorā mas logi, ļ oti labas kvalitā tes logi labi absorbē skaņ u. Telpā ir viss nepiecieš amais: seifs, fē ns, tē jkanna un tē jas un kafijas komplekts, svari, peldmē teļ i, č ī bas, dvieļ i, kosmē tikas komplekti, minibā rs (ieskaitot ū deni, soda, alu un mini pudeles ar stipro importa alkoholu, ir labie rieksti, nač o, š okolā des). Lieliska istabu uzkopš ana - bez liekiem lū gumiem meitenes ievē roja mū su grafiku un uzkopa tieš i mums vajadzī gajā laika intervā lā , ļ oti rū pī gi - liels paldies darbiniekiem par darbu un patī kams kompliments uzturē š anā s beigā s - iekā rtoja istabu ļ oti sirsnī gi un no sirds.

IC Residence pludmale ir smilš aina, plaš a, ar vienmē rī gu dziļ uma pieaugumu, ū dens ir dzidrs, peld zivis.
Pludmalē ir paviljoni (kuiļ i), savrupu villu iemī tniekiem tie iekļ auti cenā , Lake Villas, ja ir, tos var ī rē t par maksu, š osezon 110 eiro. Arī pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu viesnī cas viesiem. Koka krē sli ar labiem matrač iem. Pludmale aprī kota ar ģ ē rbtuvē m, duš ā m, tualetē m, gā jē ju celiņ iem.

Blakus bā ram ir 5 bezmaksas lieli dī vā ni atpū tai, un paš ā bā rā ir garš ī gs saldē jums, daž ā di aukstie dzē rieni, tiek gatavoti kvalitatī vi alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļ i, uzkodas. No atpū tnieku pamestajiem sauļ oš anā s krē sliem pludmalē pastā vī gi tiek izņ emti atkritumi, trauki un dvieļ i, tiek izlī dzinā ti sauļ oš anā s krē sli un nomainī ti slapjie matrač i, slaucī ti celiņ i un nolī dzinā tas smiltis - ir ļ oti ē rti staigā t pa nolī dzinā to pie pludmales. augusta karstuma maksimums. Pludmales zonā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai viesu ē rtī bā m.
Atseviš ķ s bū tisks faktors ir piekrastes bā ra Omer personā la izcilais darbs - superprofesionā ls un Pozitī vais kungs, vienmē r ar smaidu pat elles karstumā , varonī gā Alena, Tamila, š efpavā rs Mehmets un citi puiš i - nodroš ina augstā kā lī meņ a apkalpoš anu. , pagatavojiet gardu kafiju un izcilus kokteiļ us, lieliskas pusdienas - pirmo reizi savos jū ras braucienos ar prieku pusdienojā m pludmalē . Viss ir tik garš ī gi, skaisti noformē ts, viesmī lī gi un operatī vi, ka negribas nekur braukt prom. Piekrastes bā ra darbinieki, strā dā jot lī dz pē dē jam klientam, izraisa tikai apbrī nu par profesionalitā ti un viesmī lī bu, liels paldies!

Galvenais Spy Bag bā ra restorā ns – pandē mijas periodam negaidī ti, gan pavā ru, gan viesmī ļ u augstā darba kvalitā te, patī kama mū zika un diskrē ts, bet stilī gs interjers, satriecoš i skaistas lustras – rada patī kamu atmosfē ru un priecē ar apkalpoš anas kvalitā ti.
Dzī vā mū zika, skaistas glā zes, restorā na servē š anas trauki, kvalitatī vi galda piederumi individuā lā iepakojumā , pasniegti ar salveš u komplektu, sā li, pipariem, zobu bakstā mais - viss hermē tiski iepakots individuā lā komplektā - viss pā rdomā ts un higiē niski. Ē dieni restorā nā ir kā ē dienkartē , ir arī papildus neliela bufete - labs gā jiens, lai daž ā dotu ē dienkarti ilgstoš ai uzturē š anā s laikam, vasarā parasti piestā jam vismaz uz 2 nedē ļ ā m un pat labā kajai ē dienkartei ir laiks apnī k, un tā da bufete ienes kvalitatī vu daž ā dī bu un rada noskaņ u.

Restorā na sortimentā ir lieliska gaļ as un zivju izvē le, salā ti, uzkodas, deserti - vienkā rš i maģ iski - viens no labā kajiem Antā lijas piekrastē . Bufetē ir laba zaļ umu un sieru izvē le, tostarp ļ oti garš ī gi Camembert un dor blue.
Augļ i: arbū zi, melones, "pū ķ a augļ i", papaija, persiki, aprikozes, banā ni, zemenes, mellenes, vī nogas, ananā si, plū mes - sortiments ir plaš s un visi augļ i ir sulī gi un garš ī gi. Ē dieni galvenokā rt ir turku un Eiropas virtuve. Visā laika posmā nesanā ca neviens sā lī ts, pā rā k pikants vai pā rcepts ē diens, viss ar mē ru.

Plaš a ē dienu izvē le ir arī bezmaksas apkalpoš anai numurā , bet ar prieku pastaigā jā mies pa teritoriju, apkalpoš anu numurā neizmantojā m, devā mies uz restorā nu. Ja ir kā das papildu vajadzī bas telpas komplektē š anai, jautā jumi un nelielas problē mas – palī gā nā k viesu attiecī bas. Jū s vienmē r varat sazinā ties ar Natā liju, Marinu un Ezgi gan klā tienē , gan caur WhatsApp un viņ i jū s pamudinā s, operatī vi palī dzē s, orientē s. Daudz ceļ ojot pa viesnī cā m, varu droš i apliecinā t, ka š ī s ir labā kā s speciā listes, burtiski burves, kuras godī gi atrisina ikviena viesa jautā jumu un ne tikai izrā des pē c.
Ņ emot vē rā , ka kopumā.70 tū kstoš u kvadrā tmetru platī bā . metri ir 43 villas - pat sezonas kulminā cijā , teritorija nav pā rpildī ta, tiek nodroš inā ts atbilstoš s privā tuma un klusuma lī menis, lieliski, ka animā cija ir izvietota atseviš ķ ā teritorijā - vidē jā viesnī cā , kas ir daļ a no IC grupas, ja nepiecieš amas aktivitā tes, var brī vi apmeklē t visus pasā kumus un akvaparkus, un bē rnu izklaides, un IC Residence teritorijā ir diezgan kluss un mierī gs. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, neticami zaļ a - tur ir nemitī ga laistī š ana un ainavu veidotā ju darbs, tā pē c jū s paliekat dendrā rijs ar putnu dziesmā m, priež u skuju, lauru un ziedu aromā tiem. Kopumā noteikti iesaku tiem, kas ir noguruš i no metropoles trokš ņ a un degš anas, kuri vē las zaļ umu, jū ru un relaksē još u atpū tu.
аватар Elena_Dom
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska daba, ļ oti laba ieeja jū rā . Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un patieš ā m cenš as palī dzē t visos jautā jumos. Ē diens ļ oti kvalitatī vs un daudzveidī gs. No nelieliem trū kumiem (es to pat nevaru nosaukt par mī nusu): ļ oti slikts WiFi pludmalē . … Tomēr ▾ Lieliska daba, ļ oti laba ieeja jū rā . Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un patieš ā m cenš as palī dzē t visos jautā jumos. Ē diens ļ oti kvalitatī vs un daudzveidī gs.
No nelieliem trū kumiem (es to pat nevaru nosaukt par mī nusu): ļ oti slikts WiFi pludmalē . Animatori no Green Palace gandrī z nekad nesasniedz rezidenci un netiek aicinā ti uz spē lē m dienas laikā . Mū su vecā kajam bē rnam bija neē rti, jo. Man paš am bija jā seko lī dzi laikam, lai nenokavē tu ū denspolo spē li. Pā rsteidzoš i, ka atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m daž ā di ā das un zelta pā rdevē ji nav ī paš i uzmā cī gi (nu vai arī mums jau no pirmā s reizes palaimē jā s paskaidrot, ka tas mū s neinteresē ja). Tač u to kompensē SPA salona darbinieki, kuri ar savu apsē stī bu daž kā rt pat izraisī ja aizkaitinā jumu.
Kopumā iespaids ir ļ oti pozitī vs.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja uz Turciju, tad tikai tur. Viesnī ca atbilst 5* … Tomēr ▾ Ja uz Turciju, tad tikai tur. Viesnī ca atbilst 5*
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар fanfaron
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca! 100 punkti! Izvē lē jā mies, jo devā mies atvaļ inā jumā ar diviem bē rniem, un pē c cenu piedā vā jumiem tas bija vispiemē rotā kais nakš ņ oš anai 2 istabā s. Piemē ram, Amara Dolce Vita parastais numurs 4 personā m (pat ne galvenajā ē kā! ) maksā arī. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca! 100 punkti!

Izvē lē jā mies, jo devā mies atvaļ inā jumā ar diviem bē rniem, un pē c cenu piedā vā jumiem tas bija vispiemē rotā kais nakš ņ oš anai 2 istabā s. Piemē ram, Amara Dolce Vita parastais numurs 4 personā m (pat ne galvenajā ē kā! ) maksā arī.
Tā pat liels pluss ir individuā ls transfē rs visiem IC RESIDENCE viesiem, starp citu, ja tū roperators jums to nenorā da ekskursijā , droš i sazinieties ar viesnī cu un jū s sagaidī s absolū ti precī zi! un viņ i tevi aizvedī s uz lidostu (bez maksas), mē s to darī jā m, Teztour bija galī gi slinks - viņ iem acī mredzot ir grū ti to izdarī t paš iem (norakstī t viesnī cu un atrunā t š o pakalpojumu), tā pē c viņ i nenorā da š o iepakojumā un pat noliegt tā da esamī bu (lai gan viesnī ca to pozicionē ) .
Viņ i neuztraucā s par atraš anā s vietu (daudzi cilvē ki ļ oti negatī vi runā par Kundu, viņ i saka, ka daba nav tā da pati kā Kemerā ), tač u š ī s viesnī cas teritorijā jū s varat atrast brī niš ķ ī gu ainavu un jū s nenož ē losiet atraš anā s vietu. bit (ja jums ir pietiekami daudz viesnī cas teritorijas un jū s neesat 2 stundu pastaigu atbalstī tā js). Viesnī ca ir ļ oti zaļ a, teritorija ir ļ oti labi kopta.

Lake villa numuri ir ļ oti ē rti bē rniem vai 4 pieauguš ajiem. Viens brī dinā jums - vecā ku guļ amistabā (kam tas ir nepiecieš ams atribū ts-sory) nav TV, ir arī citā s istabā s. Katram numuram ir sava piekļ uve baseinam un savi klā ja krē sli un sava veranda. Tiesa, oktobrī š ajā baseinā ū dens jau ir ļ oti vē ss, vasarā manuprā t gluž i pareizi.
Numuri 5000-5008 nav ī paš i labi, jo no otrā s guļ amistabas logiem paveras skats uz viesnī cas IC GREEN PALACE galveno ieeju, kā arī citas viesnī cas blakus teritoriju. Sakarā ar to no rī ta ir troksnis no tehniskajā m maš ī nā m, vakarā lī dz 3 diskotē kas dē ļ.
Tas netraucē , ja paš am patī k zumē t lī dz 2-3 : -) un arī tad, ja guļ ar aizvē rtiem logiem (oktobrī es gribē ju gulē t ar atvē rtiem logiem, vasarā , kad ir karsts, domā ju visi guļ ar gaisa kondicionē tā ju).
Vē l gribu atzī mē t, ka ezera villas nav ī paš i droš as bē rniem lī dz 5 gadu vecumam, ņ emot vē rā to, ka pieeja baseinam no istabā m nav iež ogota un, ja vecā kiem patī k atpū sties, tas nedarbosies. tur vajag aci un aci bē rnam, nesē di verandā vē l bē rns skrien! Š ajā ziņ ā Bali villa ir labā ka.
No istabiņ as uz pludmali, ja ir slinkums mī dī t kā jas, aizved ar minimaš ī nu : -), zvaniet caur reģ istratū ru.

Tī rī š ana perfekta, nekā ds speciā lais uzgalis netika atstā ts, kvalitā te no š ī nemainī jā s. Minibā rs bija piepildī ts katru dienu, augļ i un rieksti arī . Abiem š iem pakalpojumiem varat norā dī t laiku, lī dz kuram vē laties sakā rtot istabu (ē rti, ja bē rniem paš iem vai patī k gulē t pa dienu, viņ i netraucē )

Ir tikai viens restorā ns - bet tas ir ļ oti labs, apkalpoš anas ziņ ā SUPER!
ir viens viesmī lis uz 2-3 galdiņ iem, un puiš i visi ir labi biedri, kas nekaitina (kurus tas kaitina), var teikt: nevis ko darī si, bet ko darī si : -), ļ oti laipni un pacietī gi ar visiem (neatkarī gi no tautī bas). Visi dzē rieni ir bezmaksas (gan vietē jie, gan importē tie! ). Ē dienu izvē le ir ļ oti laba un al carte un bufete. Izmaiņ as vakariņ u un pusdienu ē dienkartē . Bē rniem lī dz 2 gadiem grū ti ar speciā lo barī bu, bet mums jau pē c 2, tā pē c viņ a ē d visu un š ajā ziņ ā nebija nekā konkrē ta, kas bē rnam nebū tu ē dams. Virtuve bū tī bā ir eiropeiska (un nevis parodija, bet gan laba kopija)
Pā rmaiņ ai varat apmeklē t restorā nus galvenajā viesnī cā , tač u tie mū s nepā rsteidza, jo apkalpoš ana uzreiz nebija tā da pati.

Pludmales serviss arī lielisks! ! !
Vienī gais mī nuss ir tas, ka bē rnu klubs nav ī paš i augsts, nav normā la rotaļ u laukuma (tā ir pilsē tiņ a ar diviem slidkalniņ iem), nav š ū poles, rotaļ u istaba ir ļ oti neē rta, nav skaista, galvenā ē ka vispā r ir briesmī ga (slikta netī ra telpa ar minimā lu rotaļ lietu daudzumu). Sargi animatori! slinkas meitenes bez, tā da runa, ka ausis nokalst, nav aktī va, nav pievilcī ga. Bē rni par tiem neinteresē , tā pē c, ja vecā ki cer atpū sties paš i un sagā dā t prieku bē rniem, ar tiem bū s jā tiek galā paš iem, citā di nabaga bē rni: -(.

Vispā r uz svē tkiem bez bē rniem vai ar lielā kiem bē rniem - super.
LIELS PALDIES viesnī cas vadī bai un darbiniekiem par sirsnī go darbu.

P. S. laikapstā kļ i oktobra beigā s: + 23 +26 JŪ RA +23 LIJA 2 DIENAS

Ar cieņ u Viktorija.

23.10-30.10 Rī ga. Latvija
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca! 100 punkti! Izvē lē jā mies, jo devā mies atvaļ inā jumā ar diviem bē rniem un pē c cenu piedā vā jumiem tas bija vispiemē rotā kais nakš ņ oš anai 2 istabā s. Piemē ram, Amara Dolce Vita parastā istabiņ a 4 personā m (pat ne galvenajā ē kā ! ) arī maksā ja. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca! 100 punkti! Izvē lē jā mies, jo devā mies atvaļ inā jumā ar diviem bē rniem un pē c cenu piedā vā jumiem tas bija vispiemē rotā kais nakš ņ oš anai 2 istabā s. Piemē ram, Amara Dolce Vita parastā istabiņ a 4 personā m (pat ne galvenajā ē kā ! ) arī maksā ja. Tā pat liels pluss ir individuā ls transfē rs visiem IC RESIDENCE viesiem, starp citu, ja tū roperators jums to nenorā da ekskursijā , droš i sazinieties ar viesnī cu un jū s sagaidī s absolū ti precī zi! un viņ i tevi aizvedī s uz lidostu (bez maksas), mē s to darī jā m, Teztour bija galī gi slinks - viņ iem acī mredzot ir grū ti to izdarī t paš iem (norakstī t viesnī cu un atrunā t š o pakalpojumu), tā pē c viņ i nenorā da š o iepakojumā un pat noliegt tā da esamī bu (lai gan viesnī ca to pozicionē ) . Viņ i neuztraucā s par atraš anā s vietu (daudzi cilvē ki ļ oti negatī vi runā par Kundu, viņ i saka, ka daba nav tā da pati kā Kemerā ), tač u š ī s viesnī cas teritorijā jū s varat atrast brī niš ķ ī gu ainavu un jū s nenož ē losiet atraš anā s vietu. bit (ja jums ir pietiekami daudz viesnī cas teritorijas un jū s neesat 2 stundu pastaigu atbalstī tā js). Viesnī ca ir ļ oti zaļ a, teritorija ir ļ oti labi kopta. Lake villa numuri ir ļ oti ē rti bē rniem vai 4 pieauguš ajiem. Viens brī dinā jums - vecā ku guļ amistabā (kam tas ir nepiecieš ams atribū ts-sory) nav TV, ir arī citā s istabā s. Sava piekļ uve baseinam, un katrai istabai ir savi terases krē sli un sava veranda. Tiesa, oktobrī š ajā baseinā ū dens jau ir ļ oti vē ss, vasarā manuprā t gluž i pareizi. Numuri 5000-5008 nav ī paš i labi, jo no otrā s guļ amistabas logiem paveras skats uz viesnī cas IC GREEN PALACE galveno ieeju, kā arī citas viesnī cas blakus teritoriju. Sakarā ar to no rī ta ir troksnis no tehniskajā m maš ī nā m, vakarā lī dz 3 diskotē kas dē ļ . Tas netraucē , ja paš am patī k zumē t lī dz 2-3 : -) un arī tad, ja guļ ar aizvē rtiem logiem (oktobrī es gribē ju gulē t ar atvē rtiem logiem, vasarā , kad ir karsts, domā ju visi guļ ar gaisa kondicionē tā ju). Vē l gribu atzī mē t, ka ezera villas nav ī paš i droš as bē rniem lī dz 5 gadu vecumam, ņ emot vē rā to, ka pieeja baseinam no istabā m nav iež ogota un, ja vecā kiem patī k atpū sties, tas nedarbosies. tur vajag aci un aci bē rnam, nesē di uz verandas tomē r bē rns pats skrien! Š ajā ziņ ā Bali villa ir labā ka. No istabiņ as uz pludmali, ja ir slinkums mī dī t kā jas, aizved ar minimaš ī nu : -), zvaniet caur reģ istratū ru. Tī rī š ana ir ideā la, viņ i speciā li neatstā ja dzeramnaudu, kvalitā te no tā nemainī jā s. Minibā rs bija piepildī ts katru dienu, augļ i un rieksti arī . Abiem š iem pakalpojumiem var norā dī t laiku, lī dz kuram vē lies sakā rtot istabu (ē rti, ja bē rniem paš iem vai patī k pa dienu gulē t, viņ i netraucē ) Ir tikai viens restorā ns - bet tas ir ļ oti labs, apkalpoš anas ziņ ā SUPER! ir viens viesmī lis uz 2-3 galdiņ iem, un puiš i visi ir labi biedri, kas nekaitina (kurus tas kaitina), var teikt: nevis ko darī si, bet ko darī si : -), ļ oti laipni un pacietī gi visiem (neatkarī gi no tautī bas). Visi dzē rieni ir bezmaksas (gan vietē jie, gan importē tie! ). Ē dienu izvē le ir ļ oti laba un al carte un bufete. Izmaiņ as vakariņ u un pusdienu ē dienkartē . Bē rniem lī dz 2 gadiem grū ti ar speciā lo barī bu, bet mums jau pē c 2, tā pē c viņ a ē d visu un š ajā ziņ ā nebija nekā konkrē ta, kas bē rnam nebū tu ē dams. Virtuve principā ir eiropeiska (un nevis parodija, bet laba kopija) Pā rmaiņ ai varat apmeklē t galvenā s viesnī cas restorā nus, tač u tie mū s nepā rsteidza, jo apkalpoš ana uzreiz nebija tā da pati. . Apkalpoš ana pludmalē arī super!! ! Vienī gais mī nuss ir tas, ka bē rnu klubs nav ī paš i augsts, neviens rotaļ laukums nav normā ls (tā stā v pilsē tiņ a ar diviem slidkalniņ iem), nav š ū poles, spē ļ u istaba ļ oti neē rti, nav skaisti, galvenajā ē kā vispā r ir briesmī gi (nabaga netī ra telpa ar minimā lu rotaļ lietu). Sargi animatori! slinkas meitenes bez, tā da runa, ka ausis nokalst, nav aktī va, nav pievilcī ga. Bē rniem tie neinteresē , tā pē c, ja vecā ki cer atpū sties paš i un bē rniem bū s jā priecā jas, citā di nabaga bē rni : -(. Vispā r brī vdienā m bez bē rniem vai ar lielā kiem bē rniem - super. Viesnī cas vadī ba un darbiniekiem LIELS PALDIES par sirsnī go darbu P. S. laiks oktobra beigā s: + 23 +26 JŪ RA +2.2 DIENAS LIJA Lietus Ar cieņ u Viktorija 23.10-30.10 Rī ga, Latvija
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Построен в 2007 году, последняя реновация прошла в 2020 году. Отель выполнен в стиле стран Юго-Восточной Азии, Индонезии и острова Бали. К услугам гостей — эксклюзивный VIP сервис, обеспечивающий комфорт и уединение. Гости отеля пользуются всеми услугами IC Hotels Green Palace. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 15 км от аэропорта г. Анталия, в 25 км от центра г. Анталия, в п. Кунду.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 200 м. Шезлонги, зонтики, матрацы, пляжные полотенца – бесплатно. Заход в море – песок. Душ, кабины для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), обслуживание номеров (платно), диетическое меню (по запросу), бизнес-центр (в отеле IC Hotels Green Palace), интернет-кафе (платно, в отеле IC Hotels Green Palace), 1 основной ресторан, 7 A la Carte ресторанов (6 ресторанов — в отеле IC Hotels Green Palace), 4 бара, 1 основной бассейн 360 м2, 1 бассейн Lake Pool и индивидуальные бассейны вилл.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый) — в отеле IC Hotels Green Palace, мини-клуб (возраст 4-12 лет), детская коляска (по запросу, платно, в отеле IC Hotels Green Palace), детское меню — в отеле IC Hotels Green Palace, детская площадка — в отеле IC Hotels Green Palace, развлекательные программы — в отеле IC Hotels Green Palace.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Водные горки, теннисный корт, сквош, настольный теннис, пляжный волейбол, аэробика, мини-гольф, каноэ, дартс — бесплатно в отеле IC Hotels Green Palace. Теннисные мячи и ракетки, освещение теннисного корта, уроки тенниса, боулинг, бильярд, водные лыжи (с лицензией), серфинг (с лицензией), парашют — платно в отеле IC Hotels Green Palace.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 48 вилл.

Istabās

В номерах представлено: сейф (бесплатно), мини-бар (безалкогольные напитки, пиво, крепкие алкогольные напитки, вино, чипсы, орешки, вафли, шоколад - ежедневно), халат и тапочки, фен, душ, ванна, Wi-Fi (бесплатно), телефон, ТВ с российскими каналами, чайник, набор чай-кофе, индивидуальный кондиционер, банные принадлежности

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • peldbaseins
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Ozlu Koyu, Kocacam Mevkii Kundu, 07110, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 431 2800
Tīmekļa vietne: IC Hotels Residence
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).