Lara Dinc Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.510
№44 viesnīcas reitingā Antālija
8.2 Numurs
7.7 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 300 metru attālumā no jūras Laras rajonā. Uzcelta 2005. gadā. Viesnīca sastāv no vienas septiņstāvu ēkas ar liftu. Piemērots budžeta ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар rp030397
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2019. gada septembra pirmajā pusē . Viesnī ca gā ja kā budž eta loterija. Un tagad par jaunā ko patiesī bu. Liels pluss viesnī cai ir tas, ka tā atrodas netā lu no lidostas. Bet ne tā , kā teikts viesnī cas aprakstā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2019. gada septembra pirmajā pusē . Viesnī ca gā ja kā budž eta loterija. Un tagad par jaunā ko patiesī bu.
Liels pluss viesnī cai ir tas, ka tā atrodas netā lu no lidostas. Bet ne tā , kā teikts viesnī cas aprakstā . Ar vidē jo ā trumu pilsē tā , bez sastrē gumiem, braucā m 15-20 minū tes. Ap pusdienlaiku mū s aizveda uz viesnī cu. Uzreiz mū s brī dinā ja, ka jā gaida lī dz 14:00, it kā , kamē r telpas tiek uzkoptas. Tač u š o divu stundu gaidī š anas laikā citiem jaunpienā cē jiem kā joks izklausī jā s frā ze: konkurss par labā ko istabu un labā ko skatu no istabas. Tač u skaidrs, ka tas bija mā jiens uz piemaksu. Piemaksā t neviens negrasī jā s, visi sē dē ja un gaidī ja tieš i lī dz 14:00.
Pusdienas sā kas 13:00, tā pē c gaidī š anas laikā jau bija iespē ja analizē t tā saucamo "restorā nu", mē s devā mies uz turieni un no tā , ko mē s redzē jā m, uzreiz nokrita rokturi. Vienkā rš i nav ko ē st. No pagā tnes ciemoš anā s pat niecī giem č etriniekiem, kur galdi it kā plosā s no ē diena, un sakā m, ka tur slikts ē diens, tad vispā r nekā . Pat pats galds ar ē dienu ir 2 metri +2 metri un vē l 1.5. Cik daudz daž ā du ē dienu jū s varat iedomā ties septiņ stā vu ē kai. Augļ u valsts, bet uz 8 uzturē š anā s dienā m pat bez augļ a, tikai arbū zs.
Es atgriezī š os, lai pā rbaudī tu istabu. Beidzot iedeva ilgi gaidī to atslē gu, otrajā stā vā , 208. kab. Nekavē joties iegā jā m istabā , vajag pā rbaudī t visu, vai nav kļ ū mes. Uzreiz pamanī jā m balkona stikla pakeš u rokturi, kas ļ oti karā jā s. Nofotografē jā mies pa telefonu un uzreiz nokā pā m uz reģ istratū ru un parā dī jā m. Bet visas dienas neviens nenā ca remontē t. Piektajā dienā viņ i pamanī ja gaisa kondicioniera noplū di, tieš i uz naktsgaldiņ a un uz grī das, viņ i arī gā ja un teica, un arī neviens neko nedarī ja. Un spriež ot pē c cokola izskata uz grī das, š is kondicionieris jau sen tek, bet nekas nav remontē ts. Nu, kopumā es nevaru teikt neko sliktu par istabu. Š ķ iet, ka istaba ir tī ra. Arī duš a ir ok. Skats no loga uz viesnī cas pagalmu, baseinu. ES iesaku! Jo no otras puses skats uz ceļ u, maš ī nu troksnis un tā s paš as augstceltnes, nekas cits neinteresē . Nav skata uz jū ru ne no viena virziena, to vienkā rš i nevar redzē t.
Viesnī ca atrodas kvartā la iekš ienē , no visā m pusē m, manuprā t, dzī vojamā s augstceltnes. Atveram koferus, uzvelkam peldkostī mus un skrienam uz jū ru. Uzreiz uzzinā m, ka viesnī cas pludmale ir kaut kur tā lu, viesnī cas mikroautobuss uz pludmali aizved 9:00, bet no pludmales 12:00. Ir divi reisi, jo vienā reizē visi š ajā autobusā neietilpst. Pē c tam pē c pusdienā m tiek braukts arī.14:00 un atpakaļ.17:00. Bet, tā kā bija sestdiena, sestdienu pē cpusdienā s un svē tdienā s viņ i nebrauc uz pludmali. Labi...Mē s samierinā jā mies un skrē jā m uz pilsē tas pludmali, ejot lī dz tai vidē jā tempā.10-15 minū tes. Atnā cā m uz pludmali, uzreiz krī t acī s netī rā s smiltis ar maziem oļ iem. Gar jū ru š ī s pilsē tas pludmales garums ir 100 metri, robež as, pludmales, iespē jams, citas viesnī cas. Kā jau teicu, ļ oti netī rs.
Uzreiz saproti kontingentu, visu. Nav sauļ oš anā s krē slu vispā r, nav maksas, nav bezmaksas. Nav ne duš as, ne tualetes. Pē c baumā m, es dzirdē ju, ka par naudu var noenkuroties tuvē jā pludmalē , tač u viņ i neuzzinā ja, cik tas maksā . Nav pat jaucē jkrā na ar ū deni, lai noskalotu kā jas no smiltī m. Pa pludmali skraida klaiņ ojoš i suņ i. Tavi dvieļ i, lietas, somas viņ iem nav š ķ ē rslis.
Beidzot pienā ca pirmdiena un mē s devā mies, š ķ iet, kā uz viesnī cas pludmali. Bet š ķ iet, ka tas ir tikai ī rē ts zemes gabals netā lu no kā da pludmales. Divas rindas sauļ oš anā s krē slu, kuras var izmantot tikai un nevis tā s, kas ir viesnī cas apraksta bildē , kas ir kā gultas formā . Viņ i ir klā t, bet tie, kas pieskata pludmali, jū s nelaidī s. Domā jams, par piemaksu viņ i var atļ auties. Un tā tad pludmale ir sakopta, cilvē ku maz. Ir visas ē rtī bas. Bā rs ir apmaksā ts (lē tā kais alus 20 liras). Un vē rojoš ais turks nemitī gi staigā , rok, vai nu tu sauļ oš anā s krē slu tā lu pastū mi, vai lietussargu nepareizi noliku. Tas bija saspringti. Jū s nevarat ienest savu pā rtiku vai alu uz pludmali. Kā pē c nezinā t.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu. Visas uzturē š anā s dienas ē diens bija vienmuļ š , nebija no kā elsties. Brokastī s nav pat tradicionā lā olu kulteni. Kā dreiz bija ceptas desiņ as. Un tikai vā rī tas olas. Trī s veidu desas, divu veidu siers. Un pā rē jais, tas ir tā pat kā pusdienā s un vakariņ ā s. Viesnī cā ir bā rs. No alkohola: alus (kā parasts), degvī ns (27 grā di), raki degvī ns, baltvī ns un sarkanvī ns (amatierim), kokteiļ i. Sulas (piemē ram, Jupi, no automā ta), tē ja, kafija. Kafija var bū t pretī ga, un viņ i nesaprata, kā viņ i daž ā dos veidos to pagatavo automā tā .
Wifi viesnī cā ir bezmaksas, bet ne pā rā k spē cī gs. Telpas parasti vai nu darbojas, vai ne. Kā du iemeslu dē ļ iPhone pastā vī gi prasī ja paroles autorizā ciju. Android ierī cē tā das nebija.
Lidmaš ī nas visu diennakti paceļ as un nolaiž as ļ oti zemu virs mā ju jumtiem, jo ​ ​ lidosta ir tuvu.
Viesnī cas tuvumā ir ļ oti maz mazumtirdzniecī bas vietu, salī dzinot ar citā m vietā m, kur mē s atpū tā mies, un es teiktu, ka viss ir nedaudz dā rgs. Tā pē c labā k atrast tirgus vai tirgus.
аватар Chireva.innainna
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Iekā rtojā s uzreiz, istaba 2hmest standarta skaista, mā jī ga. Tī rī š ana bija lieliska katru dienu, mainot dvieļ us un palagus. Internets diezgan labs, ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs un ļ oti apmierinoš s, personā ls pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Iekā rtojā s uzreiz, istaba 2hmest standarta skaista, mā jī ga. Tī rī š ana bija lieliska katru dienu, mainot dvieļ us un palagus. Internets diezgan labs, ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs un ļ oti apmierinoš s, personā ls pieklā jī gs. Pludmale ir 7-10 minū š u gā jiena attā lumā , pa ceļ am uz pludmali ir migro tirgus, 40 minū š u gā jienā no viesnī cas ir ū denskritums, krastā ir smilš u skulptū ru parks, ieeja vienai personai 7 dolā ri. Uz Antā lijas centru var doties ar autobusu kl08 t/c terasiti, ceļ ot ar kartē m, kuras var iegā dā ties pie š ofera, vienā kartē ir divi braucieni. Terasijā ir lē ti apģ ē rbu veikali.
аватар olga.bobrova1995
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Svē tki pagā ja lieliski. Viesnī cā strā dā pieklā jī gs personā ls, palī dzot ā tri atrisinā t visas raduš ā s problē mas. Man patika restorā ns viesnī cas ē kā , ļ oti garš ī gs ē diens. Trokš ņ a izolā cija ir lieliska. … Tomēr ▾ Svē tki pagā ja lieliski. Viesnī cā strā dā pieklā jī gs personā ls, palī dzot ā tri atrisinā t visas raduš ā s problē mas. Man patika restorā ns viesnī cas ē kā , ļ oti garš ī gs ē diens. Trokš ņ a izolā cija ir lieliska. Wifi signā ls ir labs.
Vē los atseviš ķ i pateikties Viktorijai un Jusufam!
Ludmila no Voroņ ež as.
аватар cassandra77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jau no pirmā s ieraš anā s dienas bija problē mas ar Wi-Fi. Un tā katru dienu 11 dienas. Darbinieki un vadī ba to apzinā s, tač u nekas nemainā s uz labo pusi. Publiskā pludmale nav tā lu, bet bez sauļ oš anā s krē sliem, netī rs, uz smiltī m var likt dvieli tikai uz izsmē ķ iem. … Tomēr ▾ Jau no pirmā s ieraš anā s dienas bija problē mas ar Wi-Fi. Un tā katru dienu 11 dienas. Darbinieki un vadī ba to apzinā s, tač u nekas nemainā s uz labo pusi. Publiskā pludmale nav tā lu, bet bez sauļ oš anā s krē sliem, netī rs, uz smiltī m var likt dvieli tikai uz izsmē ķ iem. Blakus - ar sauļ oš anā s krē sliem, par samaksu. Es nezinu, cik tas maksā tū ristiem, bet turki maksā ja 10 liras par sauļ oš anā s krē slu. Lī dz viesnī cas pludmalei ar marš ruta autobusu no viesnī cas vai sabiedrisko autobusu (brauciens -2.60 liras) var nokļ ū t 5 minū tē s, bet karstumā apmē ram stundu ejiet kā jā m pa š oseju gar jū ru. Tā pē c neuzticieties informā cijai par pludmali viesnī cu aprakstu vietnē s. Numurs tika uzkopts katru dienu, palagi un dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3 dienā m. Ē dienu sortiments nav ī paš i liels, tač u no bada nomirt nav iespē jams. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s.
аватар ena-yar
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lara Dinc Hotel ir ļ oti patī kama 3 zvaigž ņ u pilsē tas viesnī ca, kas atrodas Antā lijas kū rorta zonā - Lara. Mū sdienī ga septiņ stā vu rozā ē ka, teritorija neliela, bet ir kafejnī ca ar atvē rtu verandu un bā rs, kas piedā vā ē dienu un dzē rienus viss iekļ auts sistē mā , baseins ar bē rnu sekciju un slidkalniņ u, sauļ oš anā s krē sli ar blakus atrodas lietussargi, WC. … Tomēr ▾ Lara Dinc Hotel ir ļ oti patī kama 3 zvaigž ņ u pilsē tas viesnī ca, kas atrodas Antā lijas kū rorta zonā - Lara. Mū sdienī ga septiņ stā vu rozā ē ka, teritorija neliela, bet ir kafejnī ca ar atvē rtu verandu un bā rs, kas piedā vā ē dienu un dzē rienus viss iekļ auts sistē mā , baseins ar bē rnu sekciju un slidkalniņ u, sauļ oš anā s krē sli ar blakus atrodas lietussargi, WC. Manuprā t, atmosfē ra ir ļ oti mā jī ga, mā jī ga un demokrā tiska, bez patosa. Apkalpojoš ais personā ls brī niš ķ ī gs, visi draudzī gi, vē rī gi, lai arī krieviski maz runā , bet saimnieka sieva Viktorija brī vi pā rvalda valodu, pie viņ as var sazinā ties jebkurā jautā jumā.

Pirmajā (pē c turku standartiem “nulles”) stā vā atrodas diennakts reģ istratū ra, stilī gs vestibils ar bā ra leti (pie mums gan nestrā dā ja), jau minē tā kafejnī ca-ē damistaba. Ir 2 lifti.
Vienam jocī ga iezī me ir tā , ka viņ š periodiski aiziet uz pagraba stā vu uz saimniecī bas telpā m, kur pa durvī m, kas atvē rtas no “nepareizā s” puses, var vē rot istabenes smaidoš o seju. Mē s mē dzā m ar viņ u smaidī t, un lifts mū s aizveda uz pareizo stā vu. Man ļ oti patika viesnī cas iekš ē jais dizains - tī rs, gaiš s, moderns, stā vos, kur ir 8 numuriņ i, izkā rtas pastorā lā s gleznas. Bezmaksas un diezgan pienā cī gs Wi-Fi visā viesnī cā , tostarp numurā.

Mums piedā vā ja 503. istabu 5. stā vā . Izrā dī jā s ļ oti jauks un mā jī gs, ļ oti jauks un stilī gs, dekorē ts neitrā lā gaiš i bē š ā un brū nā krā sā , tī rs, svaigs, diezgan plaš s un ē rts.
Bija standarta moderno mē beļ u un tehnikas komplekts: milzī gs skapis, divas kopā sastumtas gultas, pā ris naktsgaldiņ i, lampas, galds ar iebū vē tu brī vo stieni, divi banketi, liels spogulis, neliels televizors ar pā ris. Krievijas kanā li, gaisa kondicionē tā js, telefons, divas glā zes un pelnutrauks, sienu rotā ja jautra ainava no Turcijas dzī ves. Veļ a ir tī ra un balta. Tī rī š ana pulksten 12, katru dienu, periodiski mainī t gultas veļ u un dvieļ us, ņ emt lī dzi jaunus š ampū nus un ziepes.

Vannas istabā , kas dekorē ta ar smilš krā sas flī zē m, ir jauna santehnika, tostarp vanna ar bī dā miem aizkariem, vē l viens liels spogulis, dvieļ u komplekts, ziepes un š ampū ns ar viesnī cas etiķ eti, kā arī fē ns.

Istabai bija arī neliels balkoniņ š ar skatu uz ielu, tā lajiem kalniem un jū ras malu, kā arī pā ris pī ti krē sli. Diemž ē l nebija veļ as ž ā vē tā ja.

Uz logiem ir pakeš u logi. Tas ir par dzirdi.
Plastmasas logi praktiski nelaiž cauri troksni, bet, guļ ot ar atvē rtu balkonu, ir dzirdamas kū rortpilsē tas naktsdzī ves skaņ as: maš ī nu troksnis un mež onī gi griež as motorolleri, garā mbraucoš u atpū tnieku pusnakts sarunas, melodijas. krievu popmū zika un priecī gi futbola fanu izsaucieni no pretē jā bā ra, un visbeidzot rī ta dziedā š ana muezzin. Lidmaš ī nas diennakts gaiš ajā laikā lido diezgan aktī vi. Nu, š ī s klases viesnī cu sienas, kā likums, ir “kartons”. Bet, pirmkā rt, ko jū s vē laties par š ā du cenu? Un, otrkā rt, cilvē kam, kas dzī vo lielā pilsē tā bez stikla pakeš u logiem un gaisa kondicionieriem, nakts skaņ as ir pazī stamas un nemaz netraucē.

Kā jau minē ju, viesnī ca darbojas pē c sistē mas "viss iekļ auts". Grafiks: brokastis: 8-10, pusdienas: 13-14, vakariņ as 18.30-20.30. Ē st var slē gtā kafejnī cā vai pie baseina, kur atrodas bā rs, ē diens ir bufete.
Kā dreiz ņ ē mu kukurū zas bumbiņ as un pā rslas ar pienu, starp citu, pē dē jā ir ļ oti garš ī ga, lai gan pienu parasti nedzeru vispā r. Vienmē r bija vairā ku veidu svaigi garš augi (salā ti, dilles, pē tersī ļ i, kā ds cits ļ oti garš ī gs un sulī gs garš augs), tomē r katra ē dienreize ar to tika papildinā ta. Vairā ki kafijas veidi, arī š okolā de, no kafijas automā ta, tē jas maisiņ i, cukurs, kā arī š ķ ī stoš ā s sulas kā "Jupi" - vē l viena bē rnī bas atmiņ a : ). Vispā r, manuprā t, tā dā m jā bū t veselī gā m un sā tī gā m brokastī m, citā di parastajā s darba dienā s savā trakulī gajā ritmā vienmē r nā kas aprobež oties ar jogurtu vai Aktimel pudeli un kafijas tasi darbā.

Pusdienas un vakariņ as bija gandrī z vienā das. Ē diens, protams, nav paredzē ts gardē ž iem, tač u to ir pilnī gi iespē jams piepildī t.
Dā rzeņ u cepetis, vā rī ti, sautē ti un cepti dā rzeņ i: baklaž ā ni, paprika, zirņ i, pupiņ as, tomā ti, kartupeļ i, spinā ti, brokoļ i un burkā ni, Havaju maisī jums, pā rsteidzoš i maiga kukurū za pienā , marinē ti gurķ i un marinē ti zaļ ie tomā ti, konservē ti š ampinjoni - veselī gi, apmierinoš i, garš ī gi. Vienmē r bija svaigi dā rzeņ i (paprika, gurķ i, tomā ti) salā tu veidā , vairā ku veidu zaļ umi, kā arī brokastī s. Kā likums, bija vairā ki pamatē dieni: cī siņ i tomā tu mē rcē , kas man garš oja, tī rradņ i, dievī gi pildī ti paprika, vista, cū kgaļ as cepetis un paprika, sojas kotletes (garš a specifiska, bet ē st var). Ceturtdienā s viesnī cā - "zivju diena", vakariņ ā s dod zivis, ļ oti labas, filejas, ar citronu. Man (ar daž iem izņ ē mumiem) negarš o zivis un ē du ā rkā rtī gi reti, bet otrreiz, kad pasniedza vā rī tu zivi, nolē mu pamē ģ inā t, dī vainā kā rtā man patika.
Garnē jumam - vairā ku veidu vā rī ti irdeni rī si, kas garš oti ar daž ā diem garš augiem. Bija arī makaroni majonē zē un mē rcē s, bet mē s tos neizmē ģ inā jā m, piemē ram, majonē zes salā tus.

Pusdienu zupas tika pasniegtas ļ oti savdabī gas, krieviem ne pā rā k pazī stamas. Ilgi nevarē ju izlemt pamē ģ inā t, skatoties pē c izskata, tač u uzvarē ja ziņ kā rī ba - vienmē r sapņ oju uzzinā t, kas ir biezeņ u zupa. Pā rsteidzoš i, bet man patika. Viena no zupā m izrā dī jā s uz vistas buljona, ne pā rā k bieza, ar peldoš iem burkā niem un papriku, sā tī ga un garš ī ga, citreiz kukurū za, pamē ģ inā ju arī tomā tu ar pupiņ ā m un rī siem, arī brī niš ķ ī gi. Es atzī mē ju arī ļ oti ē stgribu maizi, kaut arī tikai baltu, bet vienmē r svaigu un mī kstu. Vienmē r bija daž ā das mē rces, bet mē s tā s neņ ē mā m, bija jau pietiekami pikanta.
Kopumā viesnī cas (un, iespē jams, visas turku virtuves) ī patnī ba ir tā , ka visos ē dienos ir diezgan daudz eļ ļ as, tomā tu mē rces un garš vielu, nedaudz cukurots, pikants un piparots, bet pie tā ā tri pierod. .

Desertā pusdienā s un vakariņ ā s piedā vā ja sulī gus ā bolus un garš ī gas nesaldinā tas melones, kaut kā iedeva izcili nogatavojuš os granā tā bolus, reizē m (pē c "zivju dienas") parā dī jā s citroni. Tē jai varē ja ņ emt uzpū teni vai mazus medū mē rcē tus cepumus - ļ oti cukurotus, ņ ē ma vienreiz un vairā k par gabaliņ u nesavaldī ja (konfektes mums ir vienaldzī gas).

Pusdienas un vakariņ as parasti papildinā jā m ar glā zi Efes alus, baltvī na vai sarkanvī na - diezgan patī kami un nepavisam nereibinoš i dzē rieni. Pē c pludmales bā rā padzē ru kokteiļ us: dž inu ar dzē rienu un pienu, kolas un dž ina maisī jumu ar ledu - ļ oti garš ī gi.
Protams, pā rtika ir tī ri individuā la lieta.
Piemē ram, otrajā dienā sā ku nopietni uztraukties par saviem 42 kilogramiem, cerī ba tos atgriezt veselus pazuda katastrofā lā ā trumā . Manam vī ram arī pietika ē diena, ē dieni viņ am garš oja. Tiesa, mē s abi, atš ķ irī bā no normā liem cilvē kiem, ē dam diezgan maz. Bet daudzi tautieš i sū dzē jā s par “monotoniju” un pa ceļ am no pludmales lū dza apturē t dolmuš u pie Migros tirgus, no kurienes atgriezā s ar pilnā m pā rtikas pakā m.
Nedaudz par viesnī cas kontingentu: pā rsvarā krievi un irā ņ i (vai turki), daž i vā cieš i, jauks pā ris jaunu angļ u bija arī redzē ti. Daž ā dā s dienā s bija daudz cilvē ku, tad tikai daž i cilvē ki. No krieviem priekš galā bija tantes pirmspensijas vecumā , pā rlieku sabiedriskas un aktī vas, neapgrū tinā tas ar labā m manierē m un visur jū tas kā mā jā s.
Vispā r jau pirms š ī brauciena biju pā rliecinā ts, ka visi š ie stā sti par krieviem ā rzemē s ir tikai smieklī gi stā sti. Diemž ē l izrā dī jā s, ka nē . Starp citu, uz viesnī cas pludmali devā s tikai tautieš i. Irā ņ us (vai turkus) neinteresē ja pludmales brī vdienas. Viņ i parasti ieradā s trokš ņ ainā s grupā s, nedē ļ as nogalē s un vakaros labprā tā k pavadī ja laiku viesnī cas bā rā : hop-hop! Un viņ u skaistā s un jaunā s sievas, biež i vien laicī gajā s drē bē s, bet ar galvu obligā ti apsegtas ar š alli, pieticī gi smaidī ja un filmē ja savus dzī vespriecī gos dzī vesbiedrus video.

Viesnī ca noī rē ja Dido pludmales posmu, kur divas reizes dienā gā ja bezmaksas dolmuš a, ceļ ojuma laiks 5 minū tes, reisi: 9.00 un 12.00, 14.00 un 17.00. Daž kā rt autobuss varē ja izbraukt agrā k (tomē r neorganizē tie krievi drī z vien "sakā rtoja" š oferi, un, mā cī juš ies no rū gtā s atgrieš anā s pieredzes kavē tā jiem, viņ š labā k uzkavē jā s). Atgriež oties no pludmales, labā k pievē rsties citiem atpū tniekiem.
Ja cilvē ku ir daudz, dolmushs veic divus braucienus. Sestdien mikroautobuss veica tikai pirmspusdienas braucienu, svē tdien š oferim bija brī vdiena.

Pludmale laba, atrodas uz Kundu pusi, labiekā rtota. Koka grī das segums ved uz jū ru, ir bezmaksas tualetes, duš as un ģ ē rbtuves, sauļ oš anā s krē sli - balti ā das dī vā ni ar postamentiem (pirmo reizi tā da greznī ba redzē ta! ) vairā kā s rindā s, lietussargi. Ē dieni un dzē rieni kafejnī cā , kā arī teltis - bungalo bija par papildus samaksu. Diezgan tī ras, patī kamas smiltis, pelē kas, mijā s ar pavisam maziem oļ iem - sava veida masā ž a kā jā m, bet staigā š ana nesā p, vismaz lī dz smiltis sasilst lī dz karstai. Maz cilvē ku (ī paš i no rī tiem), veldzē još a jū ra, patī kams dibens, tomē r tas ā tri kļ ū st dziļ š . Tā lumā pa ziliem viļ ņ iem š ū pojas baltas jahtas, kursē skrejriteņ i, uz bezmā koņ u debesu fona reljefi kalni dū makā izskatā s kā zī muļ u skices.
Smieklī gas zivtiņ as peld ū denī , kož kā jā s, ja ilgi stā vat uz vietas, lai gan vī rs man apliecinā ja, ka tā s tikai bakstī ja degunu. Ū dens dzidrs, tī rs, un kā jas un zivis - kanibā li redzami, medū zas nesatikā s. Bet no otras puses, viņ i tika galā ar muš ā m, kaitinot, arī kož ot - un no kurienes viņ i š eit radā s? Vē l viens mā jlops bija visuresoš ie Antā lijas suņ i, kas izlikā s par sauļ oš anā s krē sliem ar meistarī gu izskatu, un burvī gi truš i, kas mierī gi koš ļ ā ja zā li pie ģ ē rbtuvē m.

Rī ta stundā s pludmalē sauļ ojā s tikai krievi, mū su viesnī cas viesi. Mē s diezgan trokš ņ aini runā jā m. Daž as reizes runā tā ji tika vilkti uz bā ru. Sā kumā viņ i uzvilka kaut ko turku un gandrī z nekaitinoš u, un tad sā ka mocī t ar zvē rī go krievu popmū ziku. Pē c vakariņ ā m, neraugoties uz sveš inieka - "algoto" cilvē ku izskatu, kļ uva mierī gā k. Vispā r novē rtē ju š ī s pludmales relatī vo skrajumu.
Bija patī kami peldē ties, apgulties, lasī t grā matu un klausī ties viļ ņ u š alkoņ u, pastaigā ties pa piekrastes joslu, un fotogrā fijas izvē rtā s romantiskas.

Vē l viena "Dido pludmales" iezī me ir tā da, ka pē cpusdienā viļ ņ i ceļ as, tajos ir diezgan jautri lē kā t. Jū ra bija silta, apmē ram + 22 grā di.

Mani nedaudz pā rsteidza pludmales darbinieku politika, kas selektī vi norā dī ja, kur tieš i ņ emt sauļ oš anā s krē slus. Un pirms un pē c vakariņ ā m viņ u viedoklis krasi mainī jā s. Un, ja pirms pusdienā m pie ū dens malas bija iespē ja paņ emt dī vā nus, tad pē cpusdienā , kad pludmali par maksu izmanto ā rzemnieki un parā dī jā s citi pilsoņ i, kas kafejnī cā s pē rk ē dienu un dzē rienus, vietas viesiem tika piedā vā tas vietas tā lu no jū ras. Lara Dinc viesnī ca. Nu, kā jau tā lā s - Laras pludmales nav plaš as, tā pē c jebkurā gadī jumā sauļ oš anā s krē sli atradā s tuvu maigajam sē rfam, lai gan daž iem viesiem patika strī dē ties ar pludmales puikā m. Savā di, ka pludmalē nebija atļ auts ē st un ū deni.
Pie ieejas viņ us, protams, nemeklē s, bet kā du piezī mi noteikti izteiks. Turklā t pirmajā nedē ļ ā pludmales puikas nepievē rsa uzmanī bu ū dens pudelē m, bet tad ieradā s viņ u š efpavā rs - krievs, starp citu, viņ š izrā dī jā s ļ oti stingrs (bet mē s tomē r paņ ē mā m lī dzi minerā lū deni un dzē rā m slepus - spē lē jā m spiegus : )).

Pastaigas attā lumā no viesnī cas atrodas lielveikals Migros, suvenī ru veikali, veikali, aptieka, kafejnī ca, autobusu pietura un paš valdī bas pludmale. Laras apkaime ir diezgan patī kama, skaista. Jū s varat staigā t lī dz Lower Duden ū denskritumam vai vakarā doties uz diskotē ku blakus esoš ajā s viesnī cā s, vienkā rš i pastaigā jieties pa ielā m. Tā pat nav grū ti ar sabiedrisko transportu nokļ ū t Antā lijas centrā , apmeklē t Kaleič i vecpilsē tu, apbrī not Marinas miniatū ru ostu, apskatī t leģ endā ros Adriā na vā rtus, Saat Kulesi pulksteņ a torni, slaidos minaretus un noslē pumainā s moš ejas.

Kopumā viesnī ca visos aspektos vairā k nekā attaisnoja cerī bas.
Lielisks budž eta variants nepretencioziem tū ristiem. Tā tad cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā Lara Dinc Hotel izrā dī jā s topā .
аватар DEYMOS
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ekskursija tika uzņ emta kā.3. , bet izrā dī jā s 4. Neliela pilsē tas viesnī ca, netā lu no lidostas, 7-8 minū tes lī dz pilsē tas pludmalei. staigā t, bet 2 reizes dienā viesi tiek vesti uz Dido pludmali (aprī kota apkalpota pludmale, lielisks serviss, par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem nemaksā ja, bet ū deni un pā rtiku lī dzi neņ em). … Tomēr ▾ Ekskursija tika uzņ emta kā.3. , bet izrā dī jā s 4. Neliela pilsē tas viesnī ca, netā lu no lidostas, 7-8 minū tes lī dz pilsē tas pludmalei. staigā t, bet 2 reizes dienā viesi tiek vesti uz Dido pludmali (aprī kota apkalpota pludmale, lielisks serviss, par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem nemaksā ja, bet ū deni un pā rtiku lī dzi neņ em). Apkā rt viesnī cai ir dzī vojamā s ē kas, viesnī cas, netā lu no Club Hotel SERA, daudz veikalu, kur cenas ir zemas un vietē jā valū tā . No rī ta un pē cpusdienā lidmaš ī nas lido pā ri viesnī cai, bet naktī satiksme apstā jas un mē s gulē jā m pilnī gi labi. Skaņ as izolā cija viesnī cā ir normā la, viss darbojas, numuri tika iztī rī ti, veļ a un dvieļ i tika mainī ti katru dienu, personā ls nerunā krieviski ("hello-bye" neskaitā s), bet visi ir ļ oti labi audzinā ti un simpā tiski . Nekā du problē mu nebija. Ē diens vienmuļ š , izvē le maza, 4-ku nevelk, bet gaļ as pietika. Ģ imenē m ar bē rniem, izņ emot krē slus restorā nā un sekciju baseinā , nav nekā . Vē los atzī mē t rindu neesamī bu pē c ē diena, lielu vietu skaitu restorā nā , svaigus produktus, lielisku komunikā ciju ar pilsē tu, 10-15 minū š u attā lumā ir kur pastaigā ties. Viesnī ca ir ļ oti klusa. Daž iem manis teiktais nav ī paš i pievilcī gs, bet patiess. No sava zvanu torņ a vē rtē jot atpū tas apstā kļ us, teikš u "ļ oti labi" un nā kamgad vē los tur atgriezties.


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в 300 метрах от моря в районе Лара. Построен в 2005 году. Отель состоит из одного семиэтажного здания с лифтом. Подойдёт для бюджетного семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 7 км от аэропорта г. Анталия. 14 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 700 м, через дорогу. Курсирует шаттл на пляж, бесплатно. Заход в море – песок. Кабина для переодевания. В 300 м от отеля есть городской пляж (шезлонги и зонтики платно).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Ресторан - открытая секция на 150 человек и крытая секция на 100 человек.

Бар у бассейна, лобби-бар.

1 открытый бассейн с пресной водой, без подогрева. 1 водная горка. Бассейн не работает в зимний сезон.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн площадью 4 кв.м.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Хамам, сауна, массаж – платно.
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 52 номера в 7-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, мини-бар (платно), сейф (платно), ванна, душ, фен, балкон, бесплатный Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Güzeloba Lara Cad. No: 585 ANTALYA / TÜRKİYE
Tālruņi: +90-242-3493330-31
Tīmekļa vietne: Lara Dinc Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.