Armas Labada Hotel 5*– Atsauksmes

164
Novērtējums 7.010
№68 viesnīcas reitingā Kemera
7.2 Numurs
7.2 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.5 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 1999. gadā, pēdējais remonts notika 2017. gadā. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas un papildu parka ēkas, kas atrodas 400 m no galvenās ēkas, pāri neaizslogotam ceļam. Parka ēkas viesi izmanto visas viesnīcas infrastruktūru. Viesnīcai ir kompakta teritorija, bet labi attīstīta infrastruktūra āra aktivitātēm. Ir vairāki baseini, ūdens slidkalniņi, sporta spēļu iespējas. Piemērots ģimenēm, arī tām, kurās ir bērni.Vairāk →
аватар Stayli
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Manā ceļ ojumu vē sturē uz daž ā dā m pasaules vietā m - š ī ir vispretī gā kā viesnī ca Visumā ! Es neko tā du neesmu redzē jis pat Ē ģ iptes graudainajā.4-ke. Punkti: 1. Serviss - tā vienkā rš i nav, maksimums uzsmaidi tev un sū ti nafig, taktiski! 2. … Tomēr ▾ Manā ceļ ojumu vē sturē uz daž ā dā m pasaules vietā m - š ī ir vispretī gā kā viesnī ca Visumā ! Es neko tā du neesmu redzē jis pat Ē ģ iptes graudainajā.4-ke.
Punkti:
1. Serviss - tā vienkā rš i nav, maksimums uzsmaidi tev un sū ti nafig, taktiski!
2. Ē diens - viss, kas ir aprakstī ts vietnē s ir pā rspī lē ts, gatavoš ana ir briesmī ga, gaļ as praktiski nav, manas uzturē š anā s laikā - 10 dienas - bija 2 reizes, vistas spā rniņ i, pā rē jā laikā - patrokha un kaut kas maltā gaļ ā , no kuras maltā gaļ a ir pilnī gi neskaidra.
3. Teritorija - viss nobruž ā ts, 2 palmas, nav labi kopts, bez apstā dī jumiem, ļ oti maz vietas.
4. Istaba - par laimi viss strā dā , bet liekas, ka kaut kas ir izņ emts, katru dienu tī ru, dvieļ us mainī ja, bet ne steigā , biež i nokrita tajā laikā , kad karstums sasniedza maksimumu un pā ris reizes bija atteikties no tī rī š anas. Tabulu nav.
5. Izklaide - tā s vienkā rš i neeksistē , diskotē ka, ar š ausmī gu mū ziku pat ne 90. gadu)) sajū ta, ka esi lauku diskotē kā Krievijas nomalē , nav animatoru, nav ķ ermeņ a kustī bas dienas laikā , nav pilnī gi nekā , tikai kaitinoš i tirgotā ji, kas piedā vā ņ emt lī dzi.
6. Kukurū za uz kū kas bija telpas pagarinā š anas neiespē jamī ba, par naudu, protams, un nespē ja nodroš inā t ar mani vakariņ as, izrakstī š anā s no manas viesnī cas 16:30, izbraukš ana 21:00, lai gan operatore teica - kam ir vē lā izrakstī š anā s, tas der par reģ istratū ru un saka, lai savā c pusdienu kastī ti! Bet nē , viņ i man kaut ko teica, ka tev jau ir pusdienas))
Lai spē ks un pacietī ba ar jums, ja pē kš ņ i nonā kat š ajā ellē!! ! ))
аватар pro100masa
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieraš anā s Antā lijā.5. 35 - 7.10 jau bija viesnī cā . Aizpildī ju anketu, parunā ju ar viesnī cas personā lu, uzreiz aproce un kautiņ š ar koferi aizveda uz istabu. 5347 - istaba, kurā biju apmetusies, izrā dī jā s ar diviem balkoniem un vienā vē l bija divi sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem. … Tomēr ▾ Ieraš anā s Antā lijā.5. 35 - 7.10 jau bija viesnī cā .
Aizpildī ju anketu, parunā ju ar viesnī cas personā lu, uzreiz aproce un kautiņ š ar koferi aizveda uz istabu.
5347 - istaba, kurā biju apmetusies, izrā dī jā s ar diviem balkoniem un vienā vē l bija divi sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem. Katru rī tu uz balkona pie aromā tiskas kafijas tases es sagaidī ju rī tausmu pulksten 6.58!
Telpā viss darbojā s pareizi.
Istabu tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja katru dienu.
Es neskatī jos stū ros, nemeklē ju putekļ us ar citu cilvē ku matiem un nesatiku. Uz balkona izskaloja pelnu trauku un noņ ē ma glā zes - aizmirsu izņ emt.
Mini bā rs ir piepildī ts vienu reizi ieraš anā s brī dī .
Internets visā viesnī cā ir bezmaksas, pludmalē signā ls ir vā jā ks.
Pludmale ir tikai dziesma Uz sauļ oš anā s krē sliem nav matrač u - sā p sā ni. Life hack - mē s ejam uz pludmali, ejam pa labi uz ekstrē majiem sauļ oš anā s krē sliem, paņ emam matraci no kaimiņ u L. Oceanica un uzliekam to uz mū su solā rija. Tikai izejot no pludmales, neaizmirstiet to atdot!
Ē diens ir viesnī cas sā pī gais punkts! Par to rakstī ja daudzi Labada viesi.
Ē dienu daudzveidī ba restorā nā nav slikta, ē dienu pasniegš ana ir laba, š efpavā ri viesus apkalpo ā tri, bet pagatavoto ē dienu garš a nav visiem! Bija mī ļ ā kie ē dieni - laizī si pirkstus.
Viesnī cas vadī tā ji visu rū pī gi izlasa un zina par to trū kumiem.
Bet ir sezonas beigas. Ar virtuves darbiniekiem - vajag nopietni strā dā t un viss bū s kā rtī bā !
Arī bā rmeņ i bā ros ir vā jais posms.
Viens kokteilis – trī s daž ā di bā rmeņ i gatavo kā vē las. Bloody Mary – tā izrā dī jā s tikai tomā tu sula un degvī ns.
Pludmales dvieļ i man bija jauni un bez caurumiem! Ja uzduries kā dam ar caurumiem, vai SPA centrā ir grū ti uz to norā dī t un mest malā ?
Man patika viesnī ca un atceros to!
Noteikti ieteikš u viņ u saviem draugiem un ģ imenei!
Cienī jamie Deniz un Jusuf, bā rmenis Salih - ugunī gi sveicieni!
Salihs ir labā kais bā rmenis viesnī cā !
аватар Uliana_Uliana
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cai ļ oti nepiecieš ams remonts. Burtiski viss ir novecojis – no gaismas slē dž iem un telefoniem lī dz mē belē m un santehnikai. Telpas ir ļ oti tumš as, gaismas tik tikko spī d. Visur netī rs, pretī ga tī rī š ana, spoguļ i nav noslaucī ti, rū sa uz flī zē m un santehnikas, melns pelē jums uz ledusskapjiem un kondicionieriem, pludmalē ir daudz netī ru sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Viesnī cai ļ oti nepiecieš ams remonts. Burtiski viss ir novecojis – no gaismas slē dž iem un telefoniem lī dz mē belē m un santehnikai. Telpas ir ļ oti tumš as, gaismas tik tikko spī d. Visur netī rs, pretī ga tī rī š ana, spoguļ i nav noslaucī ti, rū sa uz flī zē m un santehnikas, melns pelē jums uz ledusskapjiem un kondicionieriem, pludmalē ir daudz netī ru sauļ oš anā s krē slu. Daž i pludmales dvieļ i jau ir nolietoti lī dz marles stā voklim, tač u tie joprojā m tiek izsniegti. Restorā nu nevar saukt par "restorā nu", tas izskatā s pē c studentu ē dnī cas. Tu vai nu skrien un meklē vietu, jo tā dai viesnī cai ir par mazu, vai arī cī nies ar muš ā m, jo ​ ​ tā s ir visur (arī uz uzliktā ē diena). Minibā rs tiek papildinā ts tikai ierodoties, vannas istabā nav standarta higiē nas preč u, piemē ram, vates spilventiņ i, kociņ i, mini š ampū ni, kondicionieri, nagu vī les. Administrā cija ā tri reaģ ē uz sū dzī bā m un var uzreiz nodroš inā t daž us papildu bonusus (kam vajadzē tu bū t standartam visiem viesiem), tač u, spriež ot pē c vecajā m atsauksmē m un standarta atbildē m uz tā m, globā lā s problē mas pastā v jau ļ oti ilgu laiku un tiek ignorē tas. . Vienī gais pozitī vais ir pludmales tuvums un skaidra jū ra. Viesnī ca neatbilst 5 zvaigž ņ u standartiem. Neļ aujiet sevi maldinā t, palieciet malā .
аватар nastua1992by
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oja kopā ar mammu. Viesnī ca mums ļ oti patika: pirmā krasta lī nija, baseins, istabiņ a ar skatu uz jū ru, izcils ē diens, neuzbā zī ga animā cija, labs spa. . . Vā rdu sakot, pasaka 10 dienu garumā... Starp priekš rocī bā m es vē lē tos atzī mē t: - jauka istaba ar ē rtu gultu un labi funkcionē još u gaisa kondicionieri; - daudzveidī gs uzturs un liela ē dienu izvē le; - pozitī vs (vienmē r joko un izsaka komplimentus), kā arī ļ oti izpalī dzī gs personā ls; - wi-fi, kas velk pat pludmalē ; - neuzbā zī ga animā cija vakaros (dzī vā mū zika, daž ā di priekš nesumi, diskotē kas); - iespē ja jebkurā laikā izkā pt ne ī paš i nogurdinoš ā ekskursijā (iesaku noteikti doties uz Demri) vai braukt ar laivu/laivu; - maģ isks spa, kur var iziet (es teiktu iedvesmojoš u) masā ž as kursu : ) Ļ oti iesaku Ahmedu, kurš burtiski salaboja manu muguru pē c tam, kad pirmajā s atpū tas dienā s mana muguras lejasdaļ a nolē ma saslimt. … Tomēr ▾ Ceļ oja kopā ar mammu.
Viesnī ca mums ļ oti patika: pirmā krasta lī nija, baseins, istabiņ a ar skatu uz jū ru, izcils ē diens, neuzbā zī ga animā cija, labs spa. . . Vā rdu sakot, pasaka 10 dienu garumā...
Starp priekš rocī bā m es vē lē tos atzī mē t:
- jauka istaba ar ē rtu gultu un labi funkcionē još u gaisa kondicionieri;
- daudzveidī gs uzturs un liela ē dienu izvē le;
- pozitī vs (vienmē r joko un izsaka komplimentus), kā arī ļ oti izpalī dzī gs personā ls;
- wi-fi, kas velk pat pludmalē ;
- neuzbā zī ga animā cija vakaros (dzī vā mū zika, daž ā di priekš nesumi, diskotē kas);
- iespē ja jebkurā laikā izkā pt ne ī paš i nogurdinoš ā ekskursijā (iesaku noteikti doties uz Demri) vai braukt ar laivu/laivu;
- maģ isks spa, kur var iziet (es teiktu iedvesmojoš u) masā ž as kursu : ) Ļ oti iesaku Ahmedu, kurš burtiski salaboja manu muguru pē c tam, kad pirmajā s atpū tas dienā s mana muguras lejasdaļ a nolē ma saslimt. Ļ oti patī kami arī tas, ka stundas masā ž as cenā (30$) ietilpst sejas maska ​ ​ un garda granā tā bolu tē ja.
- bezmaksas pludmales dvieļ i, kas tiek ņ emti lī dzi un iznomā ti katru dienu spa.
No mī nusiem:
- uz sauļ oš anā s krē sliem nav matrač u (pamanī ju, ka tie bija citā s viesnī cā s);
- ievestais alkohols ir par piemaksu. maksa.
Kopumā es š ai viesnī cai pieš ķ iru 10 no 10 un lielu paldies Armas Labada par burvī gajā m brī vdienā m!
аватар Viktoria27
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atsauksmes ir daž ā das, atkarī bā no tā , ko salī dzinā t. Atpū tusies tā dā s budž eta viesnī cā s vē l neesmu, Vacation mani vilinā ja augsts vē rtē jums. Istabas: santehnika lē ta, viss pa puņ ķ iem. Apmetā s pirmais 1. … Tomēr ▾ Atsauksmes ir daž ā das, atkarī bā no tā , ko salī dzinā t. Atpū tusies tā dā s budž eta viesnī cā s vē l neesmu, Vacation mani vilinā ja augsts vē rtē jums.
Istabas: santehnika lē ta, viss pa puņ ķ iem. Apmetā s pirmais 1. stā vā - knapi nakš ņ oja. Skudras pat gultā , odi kā pj ā rā no visā m spraugā m. Nā kamajā dienā ar kautiņ u viņ i pā rcē lā s uz 3. stā vu. Numurs bez balkona. No logiem paveras skats uz ieeju viesnī cā un kaut kā du fermu pā ri ceļ am. Lai gan iegā dā tā s telpas kategorija ir pieeja dā rzam. Visu nakti kliedz gaiļ i vai tī tari (nakts laikā ir laiks padomā t par š iem sirdi plosoš ajiem saucieniem, jo ​ ​ gulē t ir nereā li) un autobusi trokš ņ o. To visu var dzirdē t pat ar aizvē rtu logu. Un mē s esam š eit 14 naktis, lai pavadī tu nakti. Viņ i prasī ja $ 140 par pā rcelš anos uz otru pusi. Mē s atteicā mies.
Ē dienu ziņ ā - izvē le maza, viss vienā variantā . Vistas gaļ a, kartupeļ u biezeni, rī si, makaroni, zupa, garš augi, gurķ i-tomā ti. Arbū zs, ā boli, apelsī ni. Bet viss ir garš ī gi. Uzkodu bā rs ir labs - pica, burgers, frī kartupeļ i, ayran. Labi der arī konditorejas izstrā dā jumi ar vestibila bā ru - zā ļ u tē jas, kū kas, saldē jums, turku kafija. Ir arī izvē le alkoholam. Pat š ampanietis un Baileys. Pludmale ir akmeņ aina, bet koraļ ļ i ir labi. Ir maz sauļ oš anā s krē slu un visiem nepietiek ne pludmalē , ne baseinā . Ir slaidi.
Vai es brauktu uz š ejieni vē lreiz? Nezinu. . . par to cenu, ko paņ ē mā m, varbū t jā , bet es telpas izvē lei bū tu piegā jusi ar lielu uzmanī bu. Personā ls, starp citu, cenš as bū t draudzī gs.
аватар vikisuperstar19
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nevē los pamest Armas Labada viesnī cu. Svē tki bija 100% izdevuš ies. Ja jū s patieš ā m vē laties atpū sties, nevis meklē t trū kumus viesnī cā , tad jū s esat š eit. Karantī nas apstā kļ os, kad viss un viss strā dā izdzī voš anai, viesnī ca ļ oti cenš as, lai atpū tnieki patieš ā m atpū stos. … Tomēr ▾ Es nevē los pamest Armas Labada viesnī cu.
Svē tki bija 100% izdevuš ies.
Ja jū s patieš ā m vē laties atpū sties, nevis meklē t trū kumus viesnī cā , tad jū s esat š eit.
Karantī nas apstā kļ os, kad viss un viss strā dā izdzī voš anai, viesnī ca ļ oti cenš as, lai atpū tnieki patieš ā m atpū stos.
Viesnī ca ir kompakta un maza, viss ir ļ oti tuvu. Pludmale, baseini, slidkalniņ i, bā ri un restorā ni atrodas pastaigas attā lumā .
Numuri ir daž ā di, katrai gaumei.
Pludmale ir tī ra un liela, vietas pietiek visiem atpū tniekiem. Piestā tne ir glī ta un ne pā rā k gara.
Galvenais restorā ns katru dienu priecē ar jauniem produktiem. Pavā ru komanda ļ oti cenš as daž ā dot ē dienkarti. Protams, jaunie karantī nas noteikumi ir ieviesuš i korekcijas, tač u tiem var pielā goties, un ir pareizi, ka viesmī ļ i liek ē dienu š ķ ī vjos, nevis katrs sev. Ja nepiecieš ams, vienmē r pievienojiet ē dienu, visu pē c jū su pieprasī juma.
Ja jū s atpū š aties, tad vienkā rš i izbaudiet katru mirkli.
Dzī ve ir š eit un tagad. Tajā slē pjas tā burvī ba.
аватар mng4
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 6 no rī ta, iekā rtojā mies lī dz 12.00, devā mies brokastī s un devā mies peldē ties pludmalē ! Istaba ir lieliska 2 stā vā ar sā nu skatu uz jū ru, halā ti, č ī bas, š ampū ns utt. - viss ir, katru dienu uzkopj istabā s, viss tī rs! Ē diens labs, vista, tī tars, zivis, liellopu gaļ a, uzkodas, pica, plā tsmaize, airan. … Tomēr ▾ Ieradā mies 6 no rī ta, iekā rtojā mies lī dz 12.00, devā mies brokastī s un devā mies peldē ties pludmalē ! Istaba ir lieliska 2 stā vā ar sā nu skatu uz jū ru, halā ti, č ī bas, š ampū ns utt. - viss ir, katru dienu uzkopj istabā s, viss tī rs! Ē diens labs, vista, tī tars, zivis, liellopu gaļ a, uzkodas, pica, plā tsmaize, airan. . . vienmē r bā rā taisa kokteiļ us (uz 2 bā riem), dzē rieni visi labi! Personā ls brī niš ķ ī gs, š efpavā rs iet pā rbaudī t) Pludmale plaš a, ar lielā m nojumē m, sauļ oš anā s krē slu kaudzi 2 rindā s, pietiek visiem. Ieteikš u viesnī cu visiem! (Kas attiecas uz mani, vienī gais negatī vais ir tas, ka uz sauļ oš anā s krē sliem nebija matrač u)
аватар kovalchukalla
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atbraucu no Kemeras. Ko lai saka, IZCILI! Ieradā mies 18:00 un uzreiz tikā m apsē duš ies. Viesnī ca ir maza un kompakta. Mums iedeva istabiņ u (bez papildus maksas) ar skatu uz dā rzu un kalniem – kluss un mierī gs. Istaba tī ra - jaunkundze tī rī ja katru dienu, dzeramnaudu atstā ja tikai 2 reizes par 1$, gultu mainī ja divas reizes, dvieļ us katru dienu. … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no Kemeras. Ko lai saka, IZCILI! Ieradā mies 18:00 un uzreiz tikā m apsē duš ies. Viesnī ca ir maza un kompakta. Mums iedeva istabiņ u (bez papildus maksas) ar skatu uz dā rzu un kalniem – kluss un mierī gs. Istaba tī ra - jaunkundze tī rī ja katru dienu, dzeramnaudu atstā ja tikai 2 reizes par 1$, gultu mainī ja divas reizes, dvieļ us katru dienu. Wi-Fi ir pieejams arī numurā bez maksas un tiek izmantots visā viesnī cā .
Jū ra lieliska - iesaku pirkt plastmasas vai gumijas apavus vai č ī bas, kas der pē dai (tirgū viesnī cā maksā.3 un 5 dolā rus). ieiet jū rā pa oļ iem ir vieglā k nekā izkā pt - vilnis neļ auj. Ē diens ir izcils, pietiekami daudz gaļ as un vistas un rī su un kartupeļ u. biezeņ i, dā rzeņ i, marinā des, saldumi, dzē rieni. No augļ iem - ā boliem, apelsī niem, greipfrū tiem, medus. Netā lu no viesnī cas ir veikali, kur var iegā dā ties ķ irš us, zemenes, arbū zus utt. Personā ls uzmanī gs, runā krieviski.
Jū ra ir divu soļ u attā lumā , vietas pietiek, daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale tī ra. Pie baseina sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti no 8 rī tā - bet tas jau ir jautā jums mū su tū ristiem, tukš i sauļ oš anā s krē sli ar dvieļ iem var stā vē t visu dienu. . . Animā cijas nebija, bet domā ju, ka tas ir lokauna dē ļ .
Vienī gais, kas aizē noja pā rē jo, ir tas, ka izlidoš ana no vakara netika pā rcelta agri no rī ta - aviokompā nija nozaga dienu. Esiet gatavi tam, ka aviokompā nijas pā rceļ lidojumus, informā ciju par izlidoš anu dienā skatiet reģ istratū rā . Mums visiem patika! ! ! Ikviens, kurš visā atradī s vainu, noteikti atradī s par ko sū dzē ties ! ! ! Mē s dosimies uz š o viesnī cu vē lreiz.
аватар Melnikovama05
Jū ra skaista, teritorija kompakta (bet mums tas ir pluss, jo esam kopā ar bē rniem). Nav animā cijas, trenaž ieru zā le nedarbojas, lai gan turku pirts un pirts darbojas (es to nesaprotu). Blakus viesnī cā viss darbojas. Ē diens labs un pietiekami garš ī gs. … Tomēr ▾ Jū ra skaista, teritorija kompakta (bet mums tas ir pluss, jo esam kopā ar bē rniem). Nav animā cijas, trenaž ieru zā le nedarbojas, lai gan turku pirts un pirts darbojas (es to nesaprotu). Blakus viesnī cā viss darbojas. Ē diens labs un pietiekami garš ī gs. Bet ir viens mī nuss, kad atnā k vakariņ ā s un gribas apsē sties pie galdiņ a ar skatu uz jū ru - nez kā pē c ir ar REZERVES zī mi, uz minū ti bezmaksas restorā nā ! Un š ī zī me var nostā vē t stundu, lai gan š ajā laikā vairā kas ģ imenes jau varē tu pavakariņ ot. Es to nesaprotu. Istaba ir ok, uzkopš ana slikta. Caurvē jš nones putekļ u gabalus redzamā s vietā s.
Bet tie visi ir sī kumi, salī dzinot ar viesnī cas vadī tā jas Denī zes draudzī gumu. Varbū t mums tā paveicā s, un tikai mē s bijā m rupji pret viņ u. Viņ a mū s nekad nepierakstī ja restorā nā , viņ a teica, ka tur ir tikai zivis, tā pat kā galvenajā restorā nā , un mums it kā ir bē rni) un nav pat piedevas. Protams, es palū dzu redzē t ē dienkarti, bet arī tā s nebija). Un tad vietu vairs nebija. To uzzinā jā m 3 dienas pirms izlidoš anas. Tā pē c es iesaku reģ istrē ties tū lī t pē c ieraš anā s, un tad pē kš ņ i nebū s vietu). Lai gan tas mums nesabojā ja garastā vokli. Bet nā kamajā dienā š ī sieviete Denī ze nenomierinā jā s, pie bufetes galda, kad es visiem paņ ē mu saldumus (esam 5 cilvē ki), viņ a pienā ca pie manis un teica, lai es tik daudz neiegū stu, jo nebija pietiks visiem)))) Teikt, ka biju satriekts neko neteikt! Un to sauc par ULTRA IEKĻ AUVUMU.
аватар kostik.daryja
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is ir mans pirmais atvaļ inā jums ā rzemē s. Varu teikt, ka esmu patiesi sajū smā ! Viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas. Lielisks wi-fi. ķ er pat krastā , kas nevar vien priecā ties. Patī kama, veselī ga virtuve, biež i vien zivis, 11 dienu laikā vairā kas reizes nonā ca pie vē ž iem un jū ras veltē m. … Tomēr ▾ Š is ir mans pirmais atvaļ inā jums ā rzemē s. Varu teikt, ka esmu patiesi sajū smā ! Viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas.
Lielisks wi-fi. ķ er pat krastā , kas nevar vien priecā ties. Patī kama, veselī ga virtuve, biež i vien zivis, 11 dienu laikā vairā kas reizes nonā ca pie vē ž iem un jū ras veltē m. Pā rtikas daudzveidī ba ir pietiekama. Dzē rieni garš ī gi, alkohols labs, ī paš i alus. Patika, ka viss ir tuvu, nekur nevajag skriet. No bā ra uz pludmali 10 sekundē s, no istabiņ as lī dz pludmalei 20 sekundē s : ) Visa viesnī ca tī ra, istabas tiek tī rī tas divas reizes dienā (ja nekarina netraucē jiet taliku, tad noteikti notī ri uzreiz : ). Divas reizes viņ i sarī koja š ikus svē tkus 9. maijā un Bayram š efpavā rs sastā dī ja nelielu programmu, zā lē tika klā ti galdi ar dzē rieniem. Jauki.
Ī paš s sveiciens puiš iem masieriem no Hammamas. Tas ir neticami, iesaku visiem izmē ģ inā t, izgā ju 5 procedū ru kursu.
Mī nusi: nebija pietiekami daudz animā cijas, lai gan mē s bijā m slē gtā stā voklī , iespē jams, tā pē c. Neliels akvaparks strā dā ja 4 stundas dienā . Istabas vietā m ir mazliet novecojuš as, bet ne kritiskas. Daž reiz ē damistabā nebija pietiekami daudz vietu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums jagodka25
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
iemiesojums rbrntdf
Vai šīs viesnīcas numuros ir peldmēteļi?2013
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums armas_sales
‹ Viesnīca Armas Labada Hotel 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель был открыт в 1999 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Состоит из основного 4-этажного здания и дополнительного корпуса Park, который находится в 400 м от основного здания, через не оживленную автомобильную дорогу. Гости корпуса Park пользуются инфраструктурой всего отеля. У отеля компактная территория, но развитая инфраструктура для активного отдыха. Есть несколько бассейнов, водные горки, возможности для спортивных игр. Подходит для семейного отдыха, в том числе и с детьми.

Atrašanās vieta Отель располагается на первой береговой линии, в 5 км от центра г. Кемер, в 50 км от центра г. Анталия, в 60 км от аэропорта г. Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 150 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service: платно, Wi-Fi предоставляется в общественных зонах (платно), ежедневная уборка номера, диетическое меню (по запросу), 4 ресторана: 1 основной ресторан, 2 A la Carte (турецкий, морепродукты — по предварительной записи, плата за резервацию), Снэк ресторан, 4 бара, 2 конференц-зала, услуги фотографа, 3 бассейна (1 крытый бассен: 120 м2, 2 открытых с пресной водой: бассейн 356 м2 и бассейн с горками 106 м2, 3 горки), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 детские секции в открытых бассейнах, по 6 кв., мини клуб (4-12 лет и 12-16 лет), мини-диско, детский буфет (обед и ужин), микроволновая печь и блендер в ресторане, детская коляска (платно), детская ванночка, детский горшок (по запросу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, 3 водные горки, 2 теннисных корта (с бетонным покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно (залог), освещение теннисного корта платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, водное поло, водные виды спорта платно, живая музыка бесплатно (в определенные дни).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 186 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Uluçinar Mah. Deniz Cad. 8, Çamyuva, Kemer, Antalya, Turkey
Tālruņi: 0 242 824 63 20
Tīmekļa vietne: Armas Labada Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.