Petros 3*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.710
№5 viesnīcas reitingā Tatarova
7.2 Numurs
6.4 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.1 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca Petros atrodas gleznainā Karpatu nostūrī 750 m augstumā virs jūras līmeņa, Prutas upes ielejā, Khomyak pakājē (1540 m virs jūras līmeņa). Sastāv no 6 koka mājiņām un restorāna-kolyba. Apkure: autonoms tvaiks. Ūdens apgāde: visu laiku auksts un karsts, sava katlu telpa. Slēpošanas trases atrodas ciematā. Vorohta (8 km), ar. Jabluņica (12 km), Bukovela (16 km), Jasinja (25 km), Dragobrata (30 km).Vairāk →
аватар zoriana10
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nekā patī kama. Pā rsteidza pozitī vas atsauksmes par kotedž u, kas rada iespaidu par ī paš i rakstī tu un pasū tī tu. Par saviem iespaidiem pastā stī š u ar foto apstiprinā jumu no "Petros". Pirmkā rt, ā rkā rtī gi netī rs, nesakopts, neestē tisks. … Tomēr ▾ Nekā patī kama. Pā rsteidza pozitī vas atsauksmes par kotedž u, kas rada iespaidu par ī paš i rakstī tu un pasū tī tu.
Par saviem iespaidiem pastā stī š u ar foto apstiprinā jumu no "Petros".
Pirmkā rt, ā rkā rtī gi netī rs, nesakopts, neestē tisks. Telpā ir zā ģ u bars, plafoni pie griestiem melni ar muš u lī ķ iem. Visur karā jas melns tī kls. Pelē kas zemes gulta ar caurumiem. Santehnika ir tik sarū sē jusi, ka 3 dienu laikā mana ģ imene neuzdroš inā jā s istabā iet duš ā . Nā cā s meklē t citus variantus, kas bija ā rkā rtī gi saspringts ilgi gaidī tā atvaļ inā juma laikā . Duš ā flī zes ir saplī suš as, paklā js uz grī das ir vienkā rš i č ourī gs. Skaistie aizkari uz logiem ir netī ri, nož ē lojami un saplē sti. Caur caurumiem sienā s. Uz mū su jautā jumiem par mazgā š anas lī dzekļ iem viņ i atnesa 4 ziepju gabaliņ us ar uzrakstu "Ukrzaliznica".
Istabā s nav elementā ras skaņ as izolā cijas: skaidri dzirdamas kaimiņ u sarunas, maš ī nu dū koņ a, naktī s nevar gulē t, jo bija stiprs vē jš , kā rezultā tā grabē ja ā rdurvis, nepā rtraukti pū ta vē jš . pū š starp koka apš uvumu.
Slē poš anas inventā ra ž ā vē š anai nav apstā kļ u, kas arī nav ī paš i iepriecinoš i.
Arī servisu bū dā vajag labā k. Ukrzaliznicja arī pasniedz saldo un saldo tē ju krū zē s pie pamatē diena. Garnē jumus vairā kas reizes karsē , nevis svaigi pagatavo. Un č anakos ir ieskicē ts viss, kas dienas laikā netiek realizē ts. Nu vienkā rš i Š AUSMAS!
Darbinieki reaģ ē ja uz mū su izteikumiem, sā kumā sakot, ka sakopš anas plafonos muš ā m nav iespē jams nomirt, ka zirnekļ i atrodas istabā , jo š eit ir silts un tā tā lā k, bet tad mū su prombū tnē joprojā m bija tī rī ts.
Un direktors sarunā bija pā rsteigts, viņ i saka, ka mē s zinā m savas problē mas, bet jū s š eit nesauca, mums ir savs klientu loks, un jū s rezervē jā t istabu tieš saistē , lai mē s varē tu dot naudu un meklē t labā ku likteni. ziema ar bē rniem. (bet viss ir maigi un draudzī gi, jā saka). Tā pē c padomā divreiz, kad uzdroš inā s tur doties.
дірява постіль іржава сантехніка таке мильне дають таких дір в стінах багато розетки небезпечні для дітей килимок у ванній чорний від плісняви фіраночки на цвяшках
аватар tania777_84
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s š eit atpū tā mies 2017. gadā un nolē mā m kopā ar bē rniem sagaidī t Jauno gadu š eit! Bet es neiesaku rezervē t, izmantojot Bukovel vietni...viņ i tur pieņ em darbā jebkuru, proti, absolū ti nekompetentas jaunas dā mas (mū su gadī jumā zinā ma Viktorija !!! ! ) radī ja daudz problē mu! un ne ē rtas situā cijas gan no mū su kā klientu puses, gan no viesnī cas Petros administratora puses! Bet, neskatoties uz visu rezervā cijas nodaļ as darbinieku stulbumu, administrā cija reaģ ē ja ar sapratni. … Tomēr ▾ Mē s š eit atpū tā mies 2017. gadā un nolē mā m kopā ar bē rniem sagaidī t Jauno gadu š eit! Bet es neiesaku rezervē t, izmantojot Bukovel vietni...viņ i tur pieņ em darbā jebkuru, proti, absolū ti nekompetentas jaunas dā mas (mū su gadī jumā zinā ma Viktorija !!! ! ) radī ja daudz problē mu! un ne ē rtas situā cijas gan no mū su kā klientu puses, gan no viesnī cas Petros administratora puses! Bet, neskatoties uz visu rezervā cijas nodaļ as darbinieku stulbumu, administrā cija reaģ ē ja ar sapratni. Labojiet š ī s Viktorijas kļ ū das ??? ? ! Mē s ļ oti mī lam š o viesnī cu, un tagad mē s š eit atgriezī simies vē lreiz?? ? ?
аватар Jylini
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
rupjš personā ls! ! ! Ī paš i š efpavā rs! ! ! Pasniedza sapuvuš us marinē tus gurķ us! ! ! Sā lī tais dirū nijs ar smirdī gu malto gaļ u!! ! Sirdsapziņ a mī ļ ā! ! ! Ja esam ciemos pie tū ristiem, tas nenozī mē , ka mū s var barot kā cū kas!. … Tomēr ▾ rupjš personā ls! ! ! Ī paš i š efpavā rs! ! ! Pasniedza sapuvuš us marinē tus gurķ us! ! ! Sā lī tais dirū nijs ar smirdī gu malto gaļ u!! !
Sirdsapziņ a mī ļ ā! ! ! Ja esam ciemos pie tū ristiem, tas nenozī mē , ka mū s var barot kā cū kas!.. .
аватар rimma-vysockaya
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja runā jam par ģ imeni, tad mā jas atmosfē ru veido saimniece. Ja runā jam par "Petros", tad viesnī cas atmosfē ru veido personā ls. Ī paš i viesnī cas personā ls. Ī paš s paldies Ivanam un administratorei Natā lijai, viņ i steidzā s darī t visu, kas no viņ iem atkarī gs, un ne tikai. … Tomēr ▾ Ja runā jam par ģ imeni, tad mā jas atmosfē ru veido saimniece. Ja runā jam par "Petros", tad viesnī cas atmosfē ru veido personā ls. Ī paš i viesnī cas personā ls. Ī paš s paldies Ivanam un administratorei Natā lijai, viņ i steidzā s darī t visu, kas no viņ iem atkarī gs, un ne tikai. Vienmē r pretimnā koš a, draudzī ga un izpalī dzī ga. Un, ja viesnī ca, manuprā t, ir pelnī jusi vē rtē jumu 7, tad viesnī cas personā ls - solī dus 10!
Teritorija ir sakopta, lai gan turpat blakus kotedž ā m tiek celts vē l kaut kas. Bet tas nepievieno atkritumus. Izcirtums, puķ es, bē rnu š ū poles, soliņ i, lapenes - tas viss ir.
Pirts viesnī cā maza, bet tā ir. Uz malkas. tā s ir ak-o-ļ oti trauslas. Vannu pasū tī jā m divas reizes. Pirmajā reizē pasū tī jā m ar viņ u slotu (eikalipts-40 UAH). Bet es esmu neuzmā cī ga pirtniece, tā pē c kad ieraudzī ju š o "skropstu" : -), un tad es mē ģ inā ju tvaicē t. . . : -(((
Vispā r man neveicā s. Tā pē c ar vī ru aizbraucā m uz Jaremč u, nopirkā m divas bē rzu slotas, sasietu vienā , nopirku cepuri vannai un cimdus saimniecī bas veikalā (kas mī l vannu mani sapratī s) , un pat tad-a- a. . .
Jā , starp citu, ņ em lī dzi arī cepuri un cimdus. Ar Natā liju administratori runā jā m, kā pē c cepuru un cimdu nav? Higiē nas apsvē rumu dē ļ . Arī pareizi!
Atseviš ķ i par bū du. Personā ls it kā cenš as, bet nepietiek zinā š anu. . Kad biju students un nedaudz pē c tam (vispā r 5 gadi) strā dā ju, vispirms par viesmī li, tad par administratoru restorā nā , tā pē c man ir kaut kas lai salī dzinā tu ar. Mē s bijā m než ē lī gi urbti.
Bet, ja neaizmirstiet, ka atrodaties nevis Bukovelā , bet Tatarovas ciemā , tad visas krā š ņ ā s nepatikš anas pazū d paš as no sevis.
Gribē jā s protams parasto kafiju. Ar labu kafiju viņ iem ir liela spriedze. Grillē ta forele ir neslavē jama, gaļ as ē dieni, lī knes un loci. Ļ oti labas arī siera kū kas, klimpas un pankū kas.
Iesaku visiem pievē rst uzmanī bu, lai pirmie ē dieni bū tu labi sasildī ti, pasniegti nedaudz silti. Un vispā r par to, kā dā secī bā gribi redzē t ē dienus uz sava galda, uzreiz pā rbaudi pie viesmī ļ a.
Es novē lu jums visiem labas brī vdienas. Bē gu dzert Karpatu tē ju ar Karpatu medu. : -)
аватар pumaira
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š is nav pirmais gads, kad dodamies atvaļ inā jumā pie Karpatiem un cenš amies apmeklē t daž ā das vietas daž ā dī bas dē ļ . "Petros" sagā dā ja ā rkā rtī gi lielu vilš anos: papildus gulta - gultiņ a - neskatoties uz to, ka rezervē jot norā dī jā m, ka bē rnam ir 13 gadi, istabiņ ā - 2 mazas gultiņ as un TV ar 2 kanā liem. … Tomēr ▾ Š is nav pirmais gads, kad dodamies atvaļ inā jumā pie Karpatiem un cenš amies apmeklē t daž ā das vietas daž ā dī bas dē ļ . "Petros" sagā dā ja ā rkā rtī gi lielu vilš anos: papildus gulta - gultiņ a - neskatoties uz to, ka rezervē jot norā dī jā m, ka bē rnam ir 13 gadi, istabiņ ā - 2 mazas gultiņ as un TV ar 2 kanā liem. Nebija dvieļ u, kā arī tualetes papī ra. Pirmais jautā jums bija, kur bē rni nesī s gaļ u š aš likam, ņ ems lī dzi, un kā gaļ u cept...Teritorija nav aprī kota, viesnī ca atrodas uz ceļ a. Personā ls ir nedaudz rupjš , un ar visiem jautā jumiem iesaka zvanī t saimniekam, kurš principā arī nesteidzā s kaut ko lemt. Pē c 10 minū š u pā rdomā m man bija jā brauc atpakaļ uz Jaremč e un pulksten 22:00 jā iekā rtojas pā rbaudī tā vietā - apsveicam Markevič a muiž as ī paš niekus ar sirsnī go uzņ emš anu

P. S. Cienī jamais Jurij Ivanovič , mē s atš ķ irī bā no tevis savu solī jumu esam izpildī juš i.
аватар Anna45
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā pē c mē s ar vī ru pē kš ņ i nolē mā m apmeklē t Petrosu. Pirmo reizi ar š o iestā di tikā mies maija brī vdienā s. Mē s devā mies grupā caur tū risma aģ entū ru (Travelers' Club). Principā mums brauciens patika. … Tomēr ▾ Tā pē c mē s ar vī ru pē kš ņ i nolē mā m apmeklē t Petrosu. Pirmo reizi ar š o iestā di tikā mies maija brī vdienā s. Mē s devā mies grupā caur tū risma aģ entū ru (Travelers' Club).
Principā mums brauciens patika. Lai gan ir trū kumi. Visvairā k jū s iepriecinā ja tas, ka š ajā iestā dē pret jums neizturas kā pret pē dē jo piesū cekni pasaulē . Togad dzī vojā m Paļ anicā - par vienu un to paš u pakalpojumu maksā jā m trī sreiz (!!! ) Reiž u vairā k. Pirmkā rt, 150 UAH par numuru ar visā m ē rtī bā m ir labā kā cenas un kvalitā tes kombinā cija. (Pat tā das cenas bū tu ziemā!!! ). Otrkā rt, bezmaksas atbalsts kalnā (Mount Hamster). Treš kā rt, bū da (restorā ns) nodroš inā ja visu nepiecieš amo piknikam teritorijā un pat palī dzē ja gatavot grilu (Vadim, liels paldies). Ceturtkā rt, pirts saņ ē ma lielu atlaidi. (UAH 15 vienai personai). Piektkā rt, esam pateicī gi pieņ emš anā m (divas Natā lijas) par rū pē m un uzmanī bu. Meitenes tieš ā m ir labas. Piemaksas vai pā rmaksas netika veiktas.
Brokastis tika pasniegtas precī zi pē c grafika glī ti un gaumī gi. Patī kami, ka Karpatos ir labs serviss. (Lai gan ass redzu no atsauksmē m, ka daž iem ziemā nepaveicā s). Ļ oti liels pluss š ai iestā dei ir netā lu no Prutas. (pā ri ielai). Ceru vē lreiz apciemot Petrosu ar cerī bu uz labu atpū tu.
Vislabā kie vē lē jumi no Ļ vovas.
Ось Я
аватар Oleg_ker
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mū su uzņ ē mums "Resource-Invest" reizi gadā nolē ma doties atvaļ inā jumā . Mē s atradā m Petros Hotel, izmantojot internetu. Galvenais arguments bija cena (laba atlaide) un turklā t vispusī gais grupas serviss. Mē s bijā m 34.20 - izvietoti vienistabas standartos, citi, 14 cilvē ki, junior suite. … Tomēr ▾ Mū su uzņ ē mums "Resource-Invest" reizi gadā nolē ma doties atvaļ inā jumā . Mē s atradā m Petros Hotel, izmantojot internetu. Galvenais arguments bija cena (laba atlaide) un turklā t vispusī gais grupas serviss. Mē s bijā m 34.20 - izvietoti vienistabas standartos, citi, 14 cilvē ki, junior suite. Pats galvenais, mē s bijā m gandarī ti, ka junioru apartamenti mums tika pieš ķ irti par tā du paš u cenu kā standarta (Viņ iem tas ir ī paš i grupā m, tā teikt, "visaptveroš s serviss").
Pakalpojums mū s pā rsteidza. Godī gi sakot, es domā ju, ka bū s sliktā k. Visi mū su lū gumi tika uzklausī ti un izpildī ti.
Restorā na robots ir pelnī jis stabilu 4+. Man patika tas, ka darbojā s restorā na-viesnī cas saikne, proti, restorā ns un viesnī ca labi sadarbojā s. Mums, piemē ram, brokastis tika pasniegtas 7.20, lai varē tu ā tri doties uz kalniem pastaigā ties. Istabas bija tī ras un siltas. Laiks bija labs. Atpū ties labi!
P. S. Ī paš s paldies reģ istratū ras darbiniekiem un restorā na administratorei par mū su privā to vē lmju izpildi. Starp citu, mū su Ž eņ a pē c tam atrada savu mī lestī bu. Ī paš s paldies no viņ a.
Un vē l viena lieta: tiem, kas vē las atpū sties Petrosā : mē s iesakā m kaulē ties ar vadī tā ju lī dz pē dē jam.
Колыба 2 Рекомендуем всем отдых в «Петросе» Колыба Петрос Петрос Рекомендуем всем отдых в «Петросе»
аватар Muff_New
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Pat nedomā jiet turp doties. Ir auksts, nepietiek vietas, visu satur montā ž as putas un hermē tiķ is, vannas istaba un izlietne ir miniatū ra, tā lr. 4 kanā li, ledusskapja nav, koka grī da - plika, kaimiņ us dzird no visā m pusē m it kā savā istabā . … Tomēr ▾ Pat nedomā jiet turp doties. Ir auksts, nepietiek vietas, visu satur montā ž as putas un hermē tiķ is, vannas istaba un izlietne ir miniatū ra, tā lr. 4 kanā li, ledusskapja nav, koka grī da - plika, kaimiņ us dzird no visā m pusē m it kā savā istabā . Daž os numuros ir dū mi no apkures sistē mas.
Paldies darbiniekiem - atsaucī gie palī dzē ja cī nī ties ar š o murgu
Петрос Територия Петроса
аватар dmitriymoskov
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Mani sauc Dmitrijs. Es esmu no Maskavas. Pirmo reizi Petrosā . Es nesaprotu negatī vā s atsauksmes. Tas droš i vien ir dž insi. Problē mas ar š o viesnī cu: 1. Izklaides infrastruktū ras trū kums. 2. Ainavas labiekā rtojuma trū kums. 3. Restorā na darbinieki (tā tiesa). … Tomēr ▾ Sveiki. Mani sauc Dmitrijs. Es esmu no Maskavas. Pirmo reizi Petrosā . Es nesaprotu negatī vā s atsauksmes. Tas droš i vien ir dž insi. Problē mas ar š o viesnī cu:
1. Izklaides infrastruktū ras trū kums.
2. Ainavas labiekā rtojuma trū kums.
3. Restorā na darbinieki (tā tiesa).
Par plusiem:
1. Pacieš ami noslī cis. Istabā s bija ļ oti silti.
2. Karstā ū dens klā tbū tne.
3. Garš ī ga virtuve.
Citos aspektos š ī viesnī ca nav sliktā ka par citā m viesnī cā m, bet ne labā ka savā cenu kategorijā .
Tā kā esmu slē potā js, un restorā na un viesnī cas grafiks man ļ ā va ā tri veikt transfē rus uz Bukovelu (tas ir ļ oti liels pluss), man patika mana atvaļ inā jums. Ī paš s paldies administratoriem par mū su pieprasī jumu izpildi.
аватар iurik71
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viesnī ca ir kā telts, sienas it kā ir, bet tas nekas, ka tā s nav 99% dzirdamas - ī paš i “patī kami” bija, kad ievā cā s ģ imene ar mazu bē rnu un bē rns steidzā s pa istabā m ar pieauguš ajiem - bija ļ oti jautri. Viss ir salī mē ts ar putā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir kā telts, sienas it kā ir, bet tas nekas, ka tā s nav 99% dzirdamas - ī paš i “patī kami” bija, kad ievā cā s ģ imene ar mazu bē rnu un bē rns steidzā s pa istabā m ar pieauguš ajiem - bija ļ oti jautri. Viss ir salī mē ts ar putā m. Atpū tnieki izvā cā s no pirmā stā va (mē s dzī vojā m 2. stā vā ) un viesnī cas darbinieki uzkopa, lai meitenes, kas tur tī rī ja, smē ķ ē ja, lai mē s varē tu izkā rt cirvi, neskatoties uz to, ka uz durvī m nebija smē ķ ē š anas uzrakstu. Dū mi pū ta pa elektrī bas rozetē m un sadalī tā jiem. Apvienotā vannas istaba ir tik maza, ka garam cilvē kam, kas sē ž uz poda, bū s vai nu plaš i jā izpleš kā jas, vai arī jā sē ž sā nis. Uzturē š anā s nedē ļ ā atkritumi netika izvesti, paš iem bija jā izved par telpas uzkopš anu, uzminiet paš i. Plusi: laba apkure, draudzī gs personā ls.
Tagad par kolī bu. Viņ i to sauc par "restorā nu". Ja tas ir restorā ns, tad viņ u viesnī ca ir 7 zvaigž ņ u viesnī ca. Nav darbinieku.
Jau ar pirmo pasū tī jumu viņ i sajauca kafiju (Espresso vietā atnesa vienkā rš u š ķ ī stoš o), un viesmī lis atvainojā s vē l 2 metrus pirms sasniedza galdiņ u, t. i. , viņ š jau iepriekš zinā ja, ka viņ iem nav Espresso un nolē ma, ka varbū t tas ir brauciens, tas ir brauciens, jo mē s nolē mā m viņ am piedot, bet š ī bija mū su kļ ū da, kas bija vē l sliktā ka. Viņ iem nav vairā k par pusi no milzī gā s ē dienkartes (jā , visticamā k, nekad nav). Jaunais gads jā redz paš am, par 3 cilvē kiem maksā ja 1480 grivnas. Pirms izbraukš anas rezervē jā m galdiņ u - par ko dabū jā m, iespē jams, sliktā ko galdiņ u visā kolibā - priekš ā bija pakaramais - un viss, ko apskatī jā m visu jauno gadu - jakas un cepures. Kad viņ i atnā ca un ieraudzī ja, kas bija uz galda, viņ i vienkā rš i nobijā s. No salā tiem izplū da nepatī kama izskata juš ka, siļ ķ i nelika virsū , bet iemeta no pieciem metriem š ķ ī vī.
Ja jū s redzē jā t mandarī nus, kas bija uz galda - augļ u paplā te trim sastā vē ja no trim nelaimī giem sapuvuš iem mandarī niem, viena ā bola, kas sagriezta mazos gabaliņ os, un viena maza vī nogu zariņ a. Kopumā ē diens bija uz pusotru cilvē ku, par to produktu garš u un svaigumu, no kuriem tika gatavoti Jaungada ē dieni, neko neteikš u. Ē dienkartē bija norā dī ta gaļ a karaliskā veidā un trusis - redzē jā m tikai trusi, kurš droš i vien nomira dabiskā nā vē un bija pagatavots - gaļ a bija š ausmī ga, un gaļ u karaliskā veidā droš i vien "apē da" darbinieki. Vienī gais, kas bija ē dams, bija cū ka, kas tika nokauta visiem. Vispā r aizbraucā m pirms 1.00 aizvainoti lī dz neiespē jamī bai, un nā kamajā rī tā pasū tot brokastis (tā s ir bez maksas) mums pateica, ka neesam samaksā juš i par it kā pasū tī to kafiju. Tiesa, vē lā k izrā dī jā s, kā viņ i mums stā stī ja, ka š o kafiju droš i vien pasū tī juš i citi, bet nez kā pē c norakstī ja to no mū su galda.
Pē c š ī atgadī juma viesmī ļ u attieksme pret mums kļ uva, maigi sakot, nekā da - viņ i vai nu mū s ignorē ja, vai arī saš utuš i jautā ja, kas par vainu, neskatoties uz to, ka par visā m uzturē š anā s dienā m neizteicā m nevienu pretenziju. Pret mums bija tā da attieksme - mē s neesam š ī s viesnī cas klienti - un tā tad - vienreizē jā s, kas nejauš i sabrauca un piestā ja paē st. Tas neskatoties uz to, ka pirmajā s dienā s pat atstā jā m dzeramnaudu. Saš utuš i par š ā du attieksmi pret mums, pā rē jā s dienas ē dā m Bukovelā vai viesnī cas "Mystery of the Carpathians" restorā nā - lai arī tā lu, bet garš ī gi, pieklā jī gi un saprā tī gas cenas - pē c atkā rtotas viesoš anā s š ajā restorā nā , meitene kura mū s apkalpoja uzreiz jautā ja vai esam no viņ u viesnī cas, tad viņ a varē ja mums rezervē t galdiņ u, lai atnā kam bez problē mā m un vienmē r jautā ja vai patī k - pat bez dzeramnaudas.
Tiesa, atzī mē ju, ka pē dē jā dienā Petros pilnī bā mainī jā s viss Petros viesnī cas un superrestorā na personā ls un pat viesmī ļ i bija izpalī dzī gi un pieklā jī gi, varbū t mums vienkā rš i nepaveicā s ar š ī restorā na darbiniekiem, bet super restorā ns palika tas pats, Vadims, ļ oti pieklā jī gs puisis un galvenais Zaglis š ajā maigi izsakoties, ē stuvē s. Pirms izbraukš anas, kad sildī ju savu maš ī nu, viņ š gā ja garā m un pat nesasveicinā jā s, un viņ a skatiens uz sā niem manā virzienā liecinā ja, ka viņ a pieklā jī ba tika nodota visam š ī s ē dnī cas personā lam.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums petrosn
‹ Viesnīca Petros 3*
Atrakcijas

Отель Петрос находится в живописном уголке Карпат на высоте 750 м над уровнем моря, в долине реки Прут, у подножья г. Хомяк (1540 м над уровнем моря). Состоит из 6 деревянных коттеджей и ресторана-колыбы. Отопление: автономное паровое. Водоснабжение: холодная и горячая постоянно, собственная котельная.

Горнолыжные трассы располагаются в с. Ворохта (8 км), с. Яблуница (12 км), Буковель (16 км), Ясиня (25 км), Драгобрат (30 км).

Atrašanās vieta В с.Татаров, в 20 км от Яремчи, 50 м от автотрассы Р-03, рядом с автостанцией и железнодорожным вокзалом.
Telpu apraksts

1-комнатный — 2 односпальных кровати, телевизор, санузел (туалет, умывальник, душ), балкон.

2-комнатный — гостиная и спальня, 2 односпальных кровати, телевизор, шкаф для одежды, санузел (туалет, умывальник, душ), балкон в каждой комнате. Дополнительные места — диван в гостиной.

3-комнатный — гостиная и 2 спальни (в одной — двухспальная кровать, в другой — 2 односпальных кровати), телевизор, шкаф для одежды, столовая посуда, санузел (туалет, умывальник, душ), балкон в каждой комнате. Дополнительные места — раскладной диван и кресла в гостиной.

Adrese Ивано-Франковская область, Яремча, с.Татаров, ул.Незалежности, 16
Tālruņi: +38 (03434) 35222, колыба-35288
+38 (067) 3441577, 9607433
+38 (098) 9487330
+38 (097) 1049340
FAQ