Orchid Dead Sea 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.010
№14 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
Viesnīca atrodas savā pludmalē Nāves jūras krastā, Ein Bokek tūrisma zonas centrā. Tas ir kotedžu komplekss. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jū s redzat, cik tas maksā . Ko tu gribi par š o naudu. Jū s nesaņ emsiet labu servisu par lē tu. Parasta viesnī ca sā kas no 700 USD. Un š eit jū s vē laties ē st zivis un atpū sties piecā m zvaigznē m. Tas nenotiek bez maksas … Tomēr ▾ Jū s redzat, cik tas maksā . Ko tu gribi par š o naudu. Jū s nesaņ emsiet labu servisu par lē tu. Parasta viesnī ca sā kas no 700 USD. Un š eit jū s vē laties ē st zivis un atpū sties piecā m zvaigznē m. Tas nenotiek bez maksas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nevaru piekrist, ka slikta viesnī ca. Cena ir budž eta. Un atpū ta - man ļ oti patika. 2 gadi š ajā viesnī cā atpū tā s ģ imene, ļ oti apmierinā ta. Un vē l jo vairā k, nekā das rupjī bas. Ē diens, naktsmī tne, jū ra, atpū ta viss piemē rots. … Tomēr ▾ Nevaru piekrist, ka slikta viesnī ca. Cena ir budž eta. Un atpū ta - man ļ oti patika. 2 gadi š ajā viesnī cā atpū tā s ģ imene, ļ oti apmierinā ta. Un vē l jo vairā k, nekā das rupjī bas. Ē diens, naktsmī tne, jū ra, atpū ta viss piemē rots. Paldies visam personā lam. Starp citu, arī citi mū su radi vienmē r tur atpū š as un arī ir apmierinā ti. Neklausies nevienā ! Nā c un pā rliecinies pats.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
BRIESMĪ GA ATTIEKSME PRET KRIEVVALODĪ GĀ JIEM. ATTIECĪ BĀ UZ OTRĀ S KLASES CILVĒ KIEM GANDĪ JĀ M TELPU GANDRĪ Z TRĪ S STUNDAS UZŅ Ē MUMĀ , KAS VAIRĀ K KRIEVU VALODĀ . DEVA TIKAI PĒ C SKANDĀ LA UN PRASĪ BAS ATMAKSĀ T NAUDU. … Tomēr ▾ BRIESMĪ GA ATTIEKSME PRET KRIEVVALODĪ GĀ JIEM. ATTIECĪ BĀ UZ OTRĀ S KLASES CILVĒ KIEM GANDĪ JĀ M TELPU GANDRĪ Z TRĪ S STUNDAS UZŅ Ē MUMĀ , KAS VAIRĀ K KRIEVU VALODĀ . DEVA TIKAI PĒ C SKANDĀ LA UN PRASĪ BAS ATMAKSĀ T NAUDU. TAP paš ā LAIKĀ AMERIKĀ Ņ I UN CITI EIROPIEŠ I SAŅ EMA NUMURU 15 MINŪ Š U LAIKĀ . Pludmales VIETĀ BŪ VE BŪ VE. Ī SUMĀ VIENS NEGATĪ VS IZŅ EMOT Ē DIENU NEIESAKU
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū tā s pie drauga trī s dienas 2012. gada janvā rī . Istabas vecas, ar skudrā m. Tī rī š ana tiek veikta nesaprotamā veidā . Uz gultas tika atrasti mati un netī rumi no ielas. Un tas ir pē c tī rī š anas, pirms tam viss bija kā rtī bā . … Tomēr ▾ Atpū tā s pie drauga trī s dienas 2012. gada janvā rī . Istabas vecas, ar skudrā m. Tī rī š ana tiek veikta nesaprotamā veidā . Uz gultas tika atrasti mati un netī rumi no ielas. Un tas ir pē c tī rī š anas, pirms tam viss bija kā rtī bā . Dvieļ i ir mazgā ti netī ri pelē ki ar caurumiem. Tai pat laikā , ja pazaudē , prasa 20 NIS!! ! Istaba bija pirmajā stā vā . Otrajā uzturē š anā s dienā pamanī jā m, ka kā ds (laikam viena no viesnī cas apkopē jā m, jo ​ ​ pē cpusdienā viņ u ieraudzī ja ar uzkopš anas ratiem) lū r istabas logos !!! ! ! Un pē c tam atrada saplē stus peldkostī mus, kas karā jā s ž ū t pie istabas! ! ! Turklā t caurumi tika izveidoti ar nolū ku un skaidri noteiktā s vietā s, un peldkostī mi bija pā rklā ti ar spermu. Sazinā jā mies ar viesnī cas administrā ciju, kuri bija uzjautrinā ti par redzē to! Acī mredzot š ā das nelikumī bas viesnī cā ir biež a parā dī ba. Viesnī cas administratore, kā da Diā na, kura atteicā s nosaukt savu uzvā rdu, atklā ti un ciniski paziņ oja, ka viesnī ca par š o incidentu nekā du atbildī bu nenes, ka to varē ja izdarī t kā ds no viesnī cas tū ristiem vai kā ds, kas atnā cis no ielas! ! ! Kā pē c tad viņ iem ir vajadzī ga droš ī ba? Tajā paš ā laikā Diā na neatlaidī gi piedā vā ja izsaukt policiju, kas, pē c viņ as vā rdiem, pateiks, ka viesnī cai ar to nav nekā da sakara. Tā kā atpū tā mies tikai trī s dienas, tad policijai laika neatlika. Pē c mū su č etru stundu debatē m viesnī cas vadī ba lika viņ ai atmaksā t 30% no uzturē š anā s izmaksā m kā kompensā ciju par sabojā tajā m lietā m. Un ceļ ojumu aģ entū ra mums vē lā k pastā stī ja, ka š ajā viesnī cā naudas atgrieš ana un neapmierinā ti klienti ir biež s gadī jums. Tā tad secinā jumus izdariet paš i, kungi. Personī gi es nevienam neieteiktu š o briesmī go viesnī cu. Viesnī cas personā ls nerū pē jas par saviem klientiem, viņ i ne par ko neatbild, vienmē r ir iesaistī ti un vienmē r neviena nav vietā (lai gan pē dē jie, esmu pā rliecinā ts, ir tikai attaisnojumi).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Apkalpojoš ais personā ls uzvedas než ē lī gi, reģ istratū rā runā par labu un reizē m pā rdroš i (administrators: cienī jama vecuma vī rietis, padomju emigrants). Ar visu savu izskatu un daž kā rt ar savā m darbī bā m viņ š mums (krievu tū ristiem) parā dī ja, cik ļ oti ienī st visu un visus, kas saistī ti ar Krieviju. … Tomēr ▾ Apkalpojoš ais personā ls uzvedas než ē lī gi, reģ istratū rā runā par labu un reizē m pā rdroš i (administrators: cienī jama vecuma vī rietis, padomju emigrants). Ar visu savu izskatu un daž kā rt ar savā m darbī bā m viņ š mums (krievu tū ristiem) parā dī ja, cik ļ oti ienī st visu un visus, kas saistī ti ar Krieviju. Man ir jautā jums gan viņ am, gan viesnī cas vadī bai: "Kā pē c viņ š tur strā dā? ! " Jo bū tī bā tieš i krievi apmetas š ajā viesnī cā . Tī rī š ana istabā s ir nominā la! Istabas pelē kas, nož ē lojamas, izmazgā ta veļ a un tarakā ni! Brī vdienā s jā bē g no viesnī cas. Autobusi ved skolē nus un studentus, no kuriem ir liels troksnis un netī rumi. Š ajā laikā neejiet uz viesnī cas pludmali vai baseinu. Viņ i zog visu, kas melo slikti, un, ja jū s neesat nozagts pludmalē (neesiet pā rā k laimī gs! ), jū s tiksit "iztī rī ts" istabā (un pavadoņ i!! ! ). Nekad neatgriezī š os š ajā viesnī cā un neieteikš u citiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
viesnī ca vā jam trijniekam, nobruž ā tas sienas, veca gultas veļ a, pelē ki dvieļ i. nav svaigu augļ u. Bet visnepatī kamā kais ir tas, ka viņ i zog naudu no viesnī cas numuriņ a. Un viesnī cas darbinieki neveica nekā dus pasā kumus, un pat neatvainojā s. … Tomēr ▾ viesnī ca vā jam trijniekam, nobruž ā tas sienas, veca gultas veļ a, pelē ki dvieļ i. nav svaigu augļ u. Bet visnepatī kamā kais ir tas, ka viņ i zog naudu no viesnī cas numuriņ a. Un viesnī cas darbinieki neveica nekā dus pasā kumus, un pat neatvainojā s. Visi svē tki tika sabojā ti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
pirmo reizi atpū tos Izraē lā , ļ oti patika daudz iespaidu, viesnī ca mums ļ oti patika, personā ls kulturā ls un pieklā jī gs, visi runā krieviski. Istabas tika tī rī tas katru dienu un pā rsvarā no rī ta brokastu laikā , bet sanā ca tā , ka kamē r tī rī jā m istabu, vienreiz bez mums arī dvieļ us mainī ja katru dienu, pa 6 gab. … Tomēr ▾ pirmo reizi atpū tos Izraē lā , ļ oti patika daudz iespaidu, viesnī ca mums ļ oti patika, personā ls kulturā ls un pieklā jī gs, visi runā krieviski. Istabas tika tī rī tas katru dienu un pā rsvarā no rī ta brokastu laikā , bet sanā ca tā , ka kamē r tī rī jā m istabu, vienreiz bez mums arī dvieļ us mainī ja katru dienu, pa 6 gab. jā , pā rsvarā pensijas vecuma atpū tnieki, bet tas mums netraucē ja atpū sties pē c mū su plā na, pensionā ri pā rsvarā ir krievi, kulturā li cilvē ki un nekas tā ds kā augstā k rakstī ts nebija, tā ka stā vē ja pie ē damzā les durvī m gaidī ja atklā š anu, sagrā ba ar rokā m ē dienu, un tur viņ i to izmē ģ inā ja, tā nav taisnī ba, es varu teikt, ka vecie cilvē ki, gluž i pretē ji, ieradā s vē lā k nekā jaunieš i un ē da kulturā li apmierinā ti. ē damistabā galdi klā ti: uz 2.4 vai 6 cilvē kiem katrs sē ž kā grib, mē s dabiski sasē dā mies kopā , un neviens mū s netraucē ja, jo galdi ir atseviš ķ i. Viesnī cā ir kluss un mierī gs, jau ieraš anā s brī dī sā kas tracis un zeķ ubikses, bet tas ā tri norimst, nekas briesmī gs nebija. interneta wi-fi Lobā . istabā s ir gaisa kondicionē tā js. Bet naudu vajag mainī t iepirkš anā s centrā pā ri ielai, jo. lī dz. viesnī cā valū tas kurss nav izdevī gs. pie jū ras vienmē r ir maz cilvē ku, tikai vakaros sapulcē jā s vecenes un smuki sarunā jā s, un tā peldies, sauļ ojies cik gribi, un ir daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu. Vietē jie reti iegriež as, var arī nesanā kt, bet kad bijā m, tad reiz nokļ uvā m, ienā ca studenti vai skolē ni, no sā kuma bija skaļ š , bet tad aizgā ja uz baseinu un viss nomierinā jā s, vakarā viņ i atstā ja. Kopumā iesaku, nenož ē losiet!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lija beigā s atpū tā mies. Š ī nav sezona - ir ļ oti karsts, bet š is ir arī atlaiž u laiks pirkumiem. Man ļ oti patika. Jū ra ir neparasta. Kurš vē las izjust lidojuma un bezsvara sajū tu, tā ir jū ra. Dibens ir redzams, pat ja "aizpeld" tur, kur dibens vairs nav sasniedzams. … Tomēr ▾ Jū lija beigā s atpū tā mies. Š ī nav sezona - ir ļ oti karsts, bet š is ir arī atlaiž u laiks pirkumiem.
Man ļ oti patika. Jū ra ir neparasta. Kurš vē las izjust lidojuma un bezsvara sajū tu, tā ir jū ra. Dibens ir redzams, pat ja "aizpeld" tur, kur dibens vairs nav sasniedzams. Sajū ta ir tik neparasta, ka gribas lidot un lidot bezgalī gi, bet nevar (paņ emt! ).
Skaitlis sā kumā gribē ja pievilt, bet! - ir duš a, ir tualete, ir kondicionieris, ē rtas gultas, istabā ledusskapis, istabā tē jkanna (lai arī pieskrū vē ta pie galda), ir televizors ar krievu kanā liem. Viesnī cā ir baseins ar saldū deni, jū ras ū dens, pirts, dzesē tā ji ar auksto un karsto ū deni ir visur, ar dvieļ iem problē mu nebija!
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ideā la! mē s paš i redzē jā m, kā nabaga piecu zvaigž ņ u istabu saimnieki 30-40 metru lielajā karstumā stutē ja uz savā m ē rtī bā m. Un mē s: ja gribi uz jū ru - divi soļ i, ja gribi brokastis - divi soļ i!
Vakaros dzī vā s uzstā š anā s mū ziķ iem, kuru balsis sirsnī gi iepriecinā ja - dziļ as un skaistas. Mums patika dejot, klausī ties dziedā š anu, vienkā rš i atpū sties!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lija beigā s atpū tā mies. Š ī nav sezona - ir ļ oti karsts, bet š is ir arī atlaiž u laiks pirkumiem. Man ļ oti patika. Jū ra ir neparasta. Kurš vē las izjust lidojuma un bezsvara sajū tu, tā ir jū ra. Dibens ir redzams, pat ja "aizpeld" tur, kur dibens vairs nav sasniedzams. … Tomēr ▾ Jū lija beigā s atpū tā mies. Š ī nav sezona - ir ļ oti karsts, bet š is ir arī atlaiž u laiks pirkumiem.
Man ļ oti patika. Jū ra ir neparasta. Kurš vē las izjust lidojuma un bezsvara sajū tu, tā ir jū ra. Dibens ir redzams, pat ja "aizpeld" tur, kur dibens vairs nav sasniedzams. Sajū ta ir tik neparasta, ka gribas lidot un lidot bezgalī gi, bet nevar (paņ emt! ).
Skaitlis sā kumā gribē ja pievilt, bet! - ir duš a, ir tualete, ir kondicionieris, ē rtas gultas, istabā ledusskapis, istabā tē jkanna (lai arī pieskrū vē ta pie galda), ir televizors ar krievu kanā liem. Viesnī cā ir baseins ar saldū deni, jū ras ū dens, pirts, dzesē tā ji ar auksto un karsto ū deni ir visur, ar dvieļ iem problē mu nebija!
Vakaros dzī vā s uzstā š anā s mū ziķ iem, kuru balsis sirsnī gi iepriecinā ja - dziļ as un skaistas. Mums patika dejot, klausī ties dziedā š anu, vienkā rš i atpū sties!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bijā m tur 3 dienas (tā da tū re jau bija pirkta Izraē lā ). Principā man patika. Viesnī ca atbilst tā s 3. Ē diens normā ls, pasniedz 2x dienā , protams izvē le nav liela, bet izsalcis jau neaizbrauksi, lai gan vakariņ ā s tē ju nedod. … Tomēr ▾ Bijā m tur 3 dienas (tā da tū re jau bija pirkta Izraē lā ). Principā man patika. Viesnī ca atbilst tā s 3. Ē diens normā ls, pasniedz 2x dienā , protams izvē le nav liela, bet izsalcis jau neaizbrauksi, lai gan vakariņ ā s tē ju nedod....bet istabā ir tē jkanna...eh . . Kaut es agrā k zinā tu par tē jkannu : ). Jū ra ir ļ oti tuvu 2 minū š u gā jiena attā lumā . pludmale ir bezmaksas, tas ir saprotams. . cilvē ki iet ā rstē ties, un viņ i iesaka ū denī uzturē ties ne vairā k kā.20 minū tes, pludmalē ir duš a ar saldū deni. Ir baseins ar saldū deni, kad tiek ievestas vienas dienas ekskursijas - pulksten 12 jau ir daudz cilvē ku...jū s nevarat peldē t, bet vakarā viņ i jau ir aizvesti. Ž ē l bū tu, ja paņ emtu 5 zvaigž ņ u viesnī cu. . . dā rgā ku un tomē r katrā viesnī cā pabaro 2x dienā , un bū tu tā lā k lī dz jū rai. . . Bijā m apmierinā ti ar izvē li Viesnī ca.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums lili471
vai šajā viesnīcā ir kašruts un kurš, man ir svarīgi. Cik tālu ir atsevišķa pludmale, kur peldas sievietes.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Masada cietoksnis
Novērtējums 9.0
Izraēla, Mirusī jūra
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Nāves jūra
Novērtējums 8.0
Izraēla, Mirusī jūra
Atpūta, Daba

Отель расположен на собственном пляже на берегу Мёртвого моря, в центре туристической зоны Эйн Бокек. Представляет собой комплекс коттеджей. Отель идеально подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 200 км от аэропорта Тель-Авива.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Всего в отеле 160 номеров, расположенных в небольших коттеджах.

Istabās

Кондиционер, телевизор, холодильник, телефон, терраса (в некоторых номерах).

Adrese Ein Bokek Dead Sea, Эйн-Бокек, 86930, Израиль
Tālruņi: Tel: +972-8-6688111, Fax +972-8-6688100
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).