Pigi 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.910
№10 viesnīcas reitingā Tatarova
8.0 Numurs
7.7 apkalpošana
8.1 Tīrība
6.6 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Privātā viesnīca Pigy, kas atjaunota 1999. gadā, atrodas netālu no Karpatu augstākā kalna - Hoverlas, Prutas upes krastā. Divu kilometru attālumā atrodas trīs aktīvi tramplīni, kā arī slēpošanas trases ar pacēlājiem. Viesnīcas arhitektūras ansamblis veidots senajā Karpatu stilā. Pirmajā stāvā atrodas mājīga zāle un restorāna zāle. Pašu apkures un ūdens apgādes sistēmas no kalnu avotiem. Apsargāta autostāvvieta.Vairāk →
аватар Tretyak8
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā , 2 dienas apmeklē ja 2: in Wild Honey kanalizā cijas smird, Natā lijā , nesatika un krā pā s ar pā rtiku. Viesnī cā Piggy bija 2 istabas: divistabu standarta un divistabu apartamenti. Abi ir tī ri, rotā ti ar eļ ļ as gleznā m uz audekla. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā , 2 dienas apmeklē ja 2: in Wild Honey kanalizā cijas smird, Natā lijā , nesatika un krā pā s ar pā rtiku. Viesnī cā Piggy bija 2 istabas: divistabu standarta un divistabu apartamenti. Abi ir tī ri, rotā ti ar eļ ļ as gleznā m uz audekla. Jauna santehnika, burbuļ vanna, jauna veļ a. Administratore Andž ela sagaidī ja un ņ ē ma vē rā visas mū su vē lmes. Virtuve ir garš ī gi pagatavota par saprā tī gā m cenā m. Skaisti kalni visapkā rt! Viesnī cā ir peldbaseins, sauļ oš anā s krē sli, verandas un mež i. Tagad mē s nā ksim tikai š eit! Cenas saprā tī gas, viss pā rē jais vienkā rš i lieliski!
аватар nikolos
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Standarta numurs. Normā la viesnī ca, par savā m 2 zvaigznē m, ja neskaita numuru cenas - tā s ir nepā rprotami pā rcenotas, neskatoties uz to, ka brokastis nav iekļ autas cenā . Ē dieni restorā na ē dienkartē – labi un lē ti pagatavoti. … Tomēr ▾ Standarta numurs. Normā la viesnī ca, par savā m 2 zvaigznē m, ja neskaita numuru cenas - tā s ir nepā rprotami pā rcenotas, neskatoties uz to, ka brokastis nav iekļ autas cenā . Ē dieni restorā na ē dienkartē – labi un lē ti pagatavoti. Koridorā un istabā s ir paklā js, kas padara kustī bu bez trokš ņ a, bet putekļ u savā cē js joprojā m ir tas pats. . .
No priekš rocī bā m - jū s varat vienoties par atlaidi naktsmī tnei))
аватар Yazep
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s istabā "vip suite numurs 1". Pati viesnī ca nav slikta, velk uz 2-3 zvaigznē m. Man ļ oti nepatika personā la attieksme pret apmeklē tā jiem, jo ​ ​ tā das nav. Tī rī š ana istabā tika veikta 1 reizi 7 dienā s un tad, pē c skandā la. … Tomēr ▾ Atpū tā s istabā "vip suite numurs 1". Pati viesnī ca nav slikta, velk uz 2-3 zvaigznē m. Man ļ oti nepatika personā la attieksme pret apmeklē tā jiem, jo ​ ​ tā das nav. Tī rī š ana istabā tika veikta 1 reizi 7 dienā s un tad, pē c skandā la. Veļ a pē c 3 dienā m, kā norā dī ts, neviens tevi nemainī s, ja pats nepieprasī si (mū su draugi, kas dzī voja citā istabā , nav mainī ti). Pirts nestrā dā ja. Biljards visi "nogalinā ti". Malka kamī nam (mums istabā bija kamī ns) nav iespē jams iekurt, ļ oti mitra. Pirmā s 3 dienas apkure tika atslē gta naktī (lai ietaupī tu naudu), pē c skandā la pā rtrauca to atslē gt. Un tā ar visu, tā pē c, ja nevilcinā ties pieprasī t maksas pakalpojumus.
Numura cenā iekļ autajā m brokastī m ir 3 iespē jas: 1 - pankū kas ar ievā rī jumu, 2 - olu kultenis, 3 - olu kultenis + tē ja un kafija. Ja iekā rtojaties 1. istabā , ņ emiet vē rā , ka no guļ amistabas uz blakus istabu ved durvis, tā pē c, ja kaimiņ i sastopas ar "vardarbī gu", bezmiega naktis garantē tas, dzirdamī ba ir lieliska.
No plusiem - viņ i samaksā ja par istabu 100% avansā - viņ i izdarī ja labu atlaidi, cenas un virtuve restorā nā ir pieņ emama, apkalpoš ana arī .
Nā kamreiz meklē sim variantu tuvā k Bukovelai (no Pigi braucā m uz pacē lā jiem 25-30 min (maš ī nu bija maz. Viesnī cas jū ras reģ ionā , visur bija sludinā jumi "ir brī vas vietas". Visiem ir labu atpū tu!
аватар vfrfhjyf
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā viss ir kā rtī bā , izņ emot: gulē t un sē dē t uz dī vā na Nr. 3 ir pilnī gi neiespē jami, tas bija pilnī gi miris; mē s nedaudz pagaidī jā m, lī dz istaba bija sagatavota, lai gan ieradā mies pē c 12, kā bija sarunā ts; mums bija jā gaida, kamē r ū dens uzsils. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir kā rtī bā , izņ emot: gulē t un sē dē t uz dī vā na Nr. 3 ir pilnī gi neiespē jami, tas bija pilnī gi miris; mē s nedaudz pagaidī jā m, lī dz istaba bija sagatavota, lai gan ieradā mies pē c 12, kā bija sarunā ts; mums bija jā gaida, kamē r ū dens uzsils. Un pē dē jais , kas raksturī gs Ukrainai, bet Eiropā pilnī bā izslē gts, pā rbaudot numuru izrakstī š anā s laikā . Vē rtē jums ir augsts, jo š ī joprojā m ir Ukraina.
Ludmila.
аватар Chocho-u
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cas lapā sniegtā informā cija ir nepilnī ga. Ir jauna ē ka, kuras telpas krasi atš ķ iras no fotogrā fijā redzamajā m, ne par labu. Veicot priekš pasū tī jumu (ar priekš apmaksu 50%), mums solī ja atlaidi un brokastis (braucā m grupā ), reā li iekā rtojā mies lē tā kā s jaunā s ē kas istabiņ ā s, un par to zina tikai iepriekš ē jā administratore (atlaista). … Tomēr ▾ Viesnī cas lapā sniegtā informā cija ir nepilnī ga. Ir jauna ē ka, kuras telpas krasi atš ķ iras no fotogrā fijā redzamajā m, ne par labu. Veicot priekš pasū tī jumu (ar priekš apmaksu 50%), mums solī ja atlaidi un brokastis (braucā m grupā ), reā li iekā rtojā mies lē tā kā s jaunā s ē kas istabiņ ā s, un par to zina tikai iepriekš ē jā administratore (atlaista). solī ja brokastis. Jaunais "administrators" neko nezinā ja par š o jautā jumu un pat nevarē ja kaut ko ieteikt par Ū DENS NAV ! ! ! ! ! ! istabiņ ā s š o problē mu mē ģ inā ja atrisinā t, iedodot mums spaini. Tas, ka visā viesnī cā nav nevienas zā les vai pat parastu krē slu, izolē cilvē kus istabā s, tā pat kā bū ros.
Rezultā tā : slikts garastā voklis, puse dienas pavadī ta jaunas dzī vesvietas meklē jumos, ieguvums ir daudz labā ki apstā kļ i par to paš u cenu. Meklē un atrodi!
аватар Kolya2000
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē dē jos 2 gadus esmu ceļ ojis uz daž ā dā m viesnī cā m Tatarivā , Poļ anicī , Jaremč e. Bija pagā juš ajā gadā "Cū kā s". Š ī ir vienī gā viesnī ca ar pareizu cenas un kvalitā tes attiecī bu. … Tomēr ▾ Pē dē jos 2 gadus esmu ceļ ojis uz daž ā dā m viesnī cā m Tatarivā , Poļ anicī , Jaremč e. Bija pagā juš ajā gadā "Cū kā s". Š ī ir vienī gā viesnī ca ar pareizu cenas un kvalitā tes attiecī bu. Eiropas cenas restorā nā š eit netiek pā rspē tas. lai gan virtuve un ē dieni tieš ā m gatavoti mā jas stilā garš ī gi. Istabas ir ē rtas, mē beles ir labā un patī kamā stilā . Ir visas nepiecieš amā s ē rtī bas brī vdienā m.
Лучший вариант в регионе Лучший вариант в регионе Лучший вариант в регионе
аватар LILIANA_ODESSA
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gribu pievienot foto, jo manuprā t tā du ir ļ oti maz, kas ir nepelnī ti tā dai vietai - vienai no skaistā kajā m Karpatos. Visas fotogrā fijas uzņ ē ma mū su uzņ ē muma darbinieki Vecgada vakarā Pigi viesnī cā . … Tomēr ▾ Gribu pievienot foto, jo manuprā t tā du ir ļ oti maz, kas ir nepelnī ti tā dai vietai - vienai no skaistā kajā m Karpatos. Visas fotogrā fijas uzņ ē ma mū su uzņ ē muma darbinieki Vecgada vakarā Pigi viesnī cā .
возле отеля вид с окна отеля заезд в отель терасса 2-го этажа отеля на санках возле отеля вид на горы с отеля, под мостом речка вид на горы с отеля вид со балкона 2-го этажа
аватар LILIANA_ODESSA
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka viesnī ca antī kā stilā lieliskā vietā . Daba apkā rt ir vienkā rš i pasakaina! Objektī vi visi plusi un mī nusi. Viesnī ca pē c remonta, visur paklā js, jauna santehnika, kvalitatī vas importa mē beles klasiskā stilā . … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca antī kā stilā lieliskā vietā . Daba apkā rt ir vienkā rš i pasakaina!
Objektī vi visi plusi un mī nusi. Viesnī ca pē c remonta, visur paklā js, jauna santehnika, kvalitatī vas importa mē beles klasiskā stilā . Gulta nav mainī ta 7dien, lai gan raksta ik pē c 3 dienā m. Dvieļ i tika mainī ti bez problē mā m.
Pirts protams nolietota, nedeg visas lampas, durvis neslē dzas. Par cenu 150-180 UAH/st. lapas netiek izsniegtas, pirts cepures nav, flip-flops.
Biljarda kamī ns nedarbojas, ir diezgan auksts.
Viesnī cai nav sava transporta un slē pju nomas. Transportlī dzekļ a pasū tī š ana ir ļ oti sarež ģ ī ta, ar direktora starpniecī bu to var izdarī t ar lielu labvē lī bu, bet tas, ka tas bū s adekvā ts vadī tā js, nav fakts. Meklē ja sevi, izmantojot mobilo internetu. Starp citu, viesnī cā nav interneta.
Virtuve ir diezgan parasta. Par restorā nu grū ti nosaukt, jo darbs ar vienas stundas nokavē š anos, bet labā k pasū tī t pē c pusdienas.
Lapenes un bā rbekjū ar malku - bez maksas.
Viesnī cas administrā cija cenš as, bet ī paš nieki cenš as ietaupī t uz visu, tā pē c ī paš i nervoza un mantkā rī ga viesnī ca nav ieteicama.
в номере шашлыки возле отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частная гостиница Пиги, отреставрированная в 1999 году, расположена недалеко от самой высокой горы Карпат — Говерлы, на берегу реки Прут. На расстоянии двух километров находится три действующих лыжных трамплина, а также горнолыжные спуски с подъемниками. Архитектурный ансамбль гостиницы выдержан в старинном карпатском стиле. На первом этаже расположен уютный холл и зал ресторана. Собственные системы отопления и водоснабжения из горных источников. Охраняемая автостоянка.

Telpu apraksts

Полулюкс (1-но комнатный 2-х местный). Комнаты просторные, уютные, выдержаны в европейском стиле, с отдельным санузлом. Мебель деревянная. Ковровое покрытие. Вода холодная и горячая в номере круглосуточно. В каждом номере кабельное телевидение и телефон, шкаф для одежды, трюмо и т.д. Номера гостиницы отвечают западным стандартам, оборудованы спутниковым телевидением и телефоном.

Adrese Ивано-Франковская область, Яремчанський горсовет,
с.Татаров, урочище Пиги
Tālruņi: +38 (03434) 35404, 35464, 35465
+38 (098) 5866727
FAQ