DoubleTree by Hilton Antalya Kemer 5*– Atsauksmes

73
Novērtējums 8.110
№20 viesnīcas reitingā Kemera
8.6 Numurs
8.6 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Uzcelta 2005. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017.-2018. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas. Viesnīca atrodas pilsētas centrā, netālu no veikaliem, restorāniem un kafejnīcām. Sākotnējā viesnīcas koncepcija ir paredzēta mūsdienīgam dzīvesveidam. Eat Mobile un Street Food Trucks darbojas dažādos laikos un vietās visā viesnīcā ar plašu ēdināšanas iespēju klāstu. Piemērots visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар vezha2
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s dzī vojā m viesnī cā no 2023. gada 1. novembra lī dz 10. novembrim. Man bija tikai lieliski iespaidi no svē tkiem un apkalpoš anas, un par to liels paldies viesnī cas personā lam. Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. Mums uzreiz piedā vā ja atstā t mantas noliktavas telpā un doties lejā brokastī s. … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m viesnī cā no 2023. gada 1. novembra lī dz 10. novembrim. Man bija tikai lieliski iespaidi no svē tkiem un apkalpoš anas, un par to liels paldies viesnī cas personā lam.
Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. Mums uzreiz piedā vā ja atstā t mantas noliktavas telpā un doties lejā brokastī s. Pē c brokastī m mums iedeva dvieļ u kartī tes - un sā kā s atvaļ inā jums!
Reģ istrē š anā s notiek pulksten 14:00. Numuri ir mazi, bet ē rti un tī ri, un tajos ir viss nepiecieš amais labai uzturē š anā s laikā . Tī rī š ana tika veikta katru dienu, gulbji tika izgatavoti no dvieļ iem, dā vanas tika atstā tas istabā . Bā rs numurā ir bezmaksas un tiek papildinā ts katru dienu.
Ī paš i vē los atzī mē t, ka, reģ istrē joties kartē , tiek atzī mē ts tā lruņ a numurs, uz kuru visas uzturē š anā s laikā tiek saņ emtas ziņ as no administrā cijas par dienas programmā m, tematiskajā m vakariņ ā m, izklaidē m viesiem un vienkā rš i aptaujā m par pakalpojumu. Viesnī cas reakcija uz mazā kajiem komentā riem bija patī kami iepriecinoš a.
Internets ar labu ā trumu ir pieejams visā viesnī cā.
Ē diens viesnī cā - katrai gaumei un vajadzī bā m, ir bē rnu barī ba, ir ē diens atbilstoš i diē tai. Gaļ a, zivis, mā jputni, daudz dā rzeņ u, sieri, olī vas. Cepta katrai gaumei – tā ir atseviš ķ a liela nodaļ a! Liela augļ u izvē le, katru rī tu svaigas sulas. Pusdienas notiek uz lielas platformas, ko ieskauj pā rtikas laukumi. Un jau ir ē dienu izvē le katrai gaumei - no ukraiņ u borš č a ar virtuļ iem lī dz taizemieš u zupā m un beļ ģ u vafelē m. Vairā ki bā ri ar lielisku ī paš o dzē rienu izvē li.
Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, tač u katrs tā s metrs tiek izmantots ē rtai viesu atpū tai. milzī gs peldbaseins ar daž ā da dziļ uma sekcijā m. Ir vietas animā cijas un jogas nodarbī bā m.
Vakara animā cija notiek ī paš ajā Ibizas zonā . Katru vakaru viesnī cas vestibilā skan dzī vā mū zika.
Viesnī cas pludmale nav ī paš i liela - un tas ir vienī gais viesnī cas mī nuss. Ja vieta bū s pilna, pludmalē bū s grū ti atrast vietu sauļ oš anā s krē slos.
Novembrī bijā m atvaļ inā jumā , ļ oti uztraucā mies par laikapstā kļ iem, bet izrā dī jā s, ka velti. Visas 10 novembra dienas laiks bija silts un ļ oti ē rts sauļ oties. Ū dens jū rā bija tā dā paš ā temperatū rā kā gaiss! Tas papildinā ja mū su brī vdienas.
Jā , uzturē š anā s š ajā viesnī cā nav lē ta, tač u jū s saņ emsiet daudz vairā k prieka.
Tiem, kas š aubā s, vai doties uz š ejieni novembrī , teikš u: “Neš aubieties, jū s š eit atpū tī sities pē c sirds patikas. ”
Paldies viesnī cas personā lam par lielisko apkalpoš anu un atpū tu! Noteikti ieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem un paziņ ā m.
Nu, mē s...nā ksim vē l.. .
аватар Viktoria27
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmā viesnī ca, kas atstā ja tik divkā rš u iespaidu. Turcijā š ogad bijā m 5 reizes, vienmē r pirmajā pieciniekā . Mē s ar nepacietī bu gaidī jā m š o viesnī cu. Un viņ i bija nedaudz pā rsteigti. Pirmkā rt, tas ir pretī gi neuzmanī gs personā ls. … Tomēr ▾ Pirmā viesnī ca, kas atstā ja tik divkā rš u iespaidu. Turcijā š ogad bijā m 5 reizes, vienmē r pirmajā pieciniekā . Mē s ar nepacietī bu gaidī jā m š o viesnī cu. Un viņ i bija nedaudz pā rsteigti. Pirmkā rt, tas ir pretī gi neuzmanī gs personā ls. Atrast karotī ti un kafiju brokastī m bija mū su 11 atvaļ inā juma dienu problē ma numur viens. Restorā nā no rī tiem ne reizi vien neizdevā s iedzert kafiju. Jo kafijas automā ts, tē ja kā karotes ir paslē ptas. Un, lai to aizpildī tu, jums ir jā noķ er viesmī lis. Un viņ i izliekas, ka tevi nepamana. Un pat ja tev izdosies kā du noķ ert, pasū tī jums tev nekad netiks atvests. Rezultā tā lī dz svē tku beigā m viņ i paš i zinā ja, kurā atvilktnē rakņ ā ties, lai paņ emtu karoti.
Ē dienu sadale ir aplieta. Tu stā vē si un gaidī si divas dienas, lī dz viesmī lis piekritī s griezties pie tevis, lai ieliktu vienu tomā ta š ķ ē li.
Un tajā paš ā laikā labs ē diens, bezmaksas svaiga apelsī nu sula katru rī tu. . .
Otrs negatī vs ir baseins. Viņ š ir mazs. un ledus. Akas ū dens. Un tas pats iekš telpu baseinā . tie. dienā s, kad bija vē tra, nebija kur peldē ties. Tā pē c mē s vairs neapsveram š o viesnī cu ziemas koncepcijai.
Uzmundrinā ts ē dinā š anas laukums ar ielu pā rtiku arī ir tik un tā...puse no š iem furgoniem nedarbojas.
animā cija un bā ri ir lieliski.
Nosaluš i arī vestibilā esoš ā s kafejnī cas Starbucks darbinieki. Ir rinda, viņ a nekaunī gi apgriež as un aiziet.
Vispā r cilvē ciskais faktors sabojā visu biznesu.
Turklā t tē jas lapas neko nemaina uz labo pusi.
аватар podsolomko.l
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savam medusmē neš a ceļ ojumam. Darbinieki mū s sagaidī ja, istaba bija gatava 9:00, bez papildus maksas un pieprasī jumiem. Numurs: Rotā tas ar baloniem un gulbjiem, viss super, paldies! ) Viss strā dā ja, santehnika, kondicionieris. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savam medusmē neš a ceļ ojumam. Darbinieki mū s sagaidī ja, istaba bija gatava 9:00, bez papildus maksas un pieprasī jumiem.
Numurs:
Rotā tas ar baloniem un gulbjiem, viss super, paldies! ) Viss strā dā ja, santehnika, kondicionieris. . . Prasī ja gludekli, atnesa 30 minū tē s kopā ar gludinā mo dē li un vairs neņ ē ma.
Ē diens:
Ir izvē le: augļ i (arbū zs, melone, ķ irš i, zemenes, ananā si, greipfrū ti u. c. ), dā rzeņ i, gaļ a, zivis vienmē r ir vairā kā s versijā s. Garš ī gi! )
Ē dienu celiņ i ir lieliska funkcija! )
Pludmale:
Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi - viss ir pilnī gi jauns, tī rs.
Vienī gais negatī vais ir cilvē ki, kuri pludmalē ieņ em vietu pulksten 6:00, un viņ i paš i nā k labā kajā gadī jumā vakariņ ā s.
Es to nesaprotu.
Krastā ir daudz bē rnu, gribē jā m mieru un klusumu, devā mies uz molu, bijā m tur visu dienu! ))
Vispā rē jais iespaids:
Mums patika! ) Es gribu atgriezties, un tas izsaka visu)))
Lieliska pilsē tas atpū tas viesnī ca ar neuzbā zī gu atmosfē ru.
Вечерний коктейль в лобби , живая музыка!) Ещё один вечерний коктейль))
аватар Igor_Kobyljanskij
Izvē lē jos viesnī cu ļ oti ilgi un ilgi, skatī jos kaudzi atsauksmju, kā rezultā tā izvē lē jos š o viesnī cu un biju vī lies : (. Tagad saprotu, ka ne vienmē r var koncentrē ties uz atsauksmē m, kā arī par viesnī cas statusu. … Tomēr ▾ Izvē lē jos viesnī cu ļ oti ilgi un ilgi, skatī jos kaudzi atsauksmju, kā rezultā tā izvē lē jos š o viesnī cu un biju vī lies : (. Tagad saprotu, ka ne vienmē r var koncentrē ties uz atsauksmē m, kā arī par viesnī cas statusu. Un tā , sā ksim sakā rtot to, kas mums patika:

1) Man ļ oti patika galvenais restorā ns, gaumī gi pagatavots, ļ oti stilī gi.
2) Ē diens, kas ir gandrī z viss, garš o diezgan ok.
3) No pirmā acu uzmetiena numurs ir ok, tad es jums pateikš u, kā pē c tikai sā kumā.
4) Kemeras centrs ir 10 minū š u gā jiena attā lumā , ir Migros tī kla veikals un ļ oti skaists skvē rs ar parku, uz kuru iesaku aiziet pa nakti.
5) Viesnī ca nodroš ina podiņ u bē rniem un ratiņ us pē c pieprasī juma.

Nepatika:

1) Kad ieradā mies, viesnī cas noslogojums bija 30%, bija ē rti, vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli, nebija ī paš u problē mu ar ē dienu pasū tī jumiem. Tiklī dz iedzī votā ju skaits pā rsniedza 60%, tas kļ uva ļ oti briesmī gi.
Viesnī ca ir ļ oti maza un nav paredzē ta tā dam cilvē ku skaitam, bet esiet gatavi, ka visiem bū s vienalga, gandrī z gulē si uz galvas, pē c 9 no rī ta nav iespē jams atrast brī vus sauļ oš anā s krē slus. Viesnī cai ir 3 galvenā s atpū tas zonas vietas, tā pē c esiet gatavi, ka visur bū s tik daudz cilvē ku, ka izskatā s, ka bū s masu mī tiņ š , tikai skudru pū znis...Pē dē jā s dienā s likā s, ka viesnī ca plī sī s no plkst. tā ds cilvē ku pieplū dums. Š ā dam cilvē ku skaitam viesnī cai jā bū t vismaz 3 reizes lielā kai.

2) Uzturs. Laikā , kad cilvē ku bija maz, ē diens tika sagriezts maksimā li. Brokastī s nebija lielas izvē les, vienmē r tas pats. Pusdienā s galvenais restorā ns ir slē gts, ē dinā š ana iespē jama ielu furgonos. Pusdienas vienmē r ir vienā das. Pide, vista, liellopa gaļ a.

Č ips - katram treileram sava tematiskā virtuve, vienā meksikā ņ u virtuvē , otrajā kebabs, treš ajā - makaroni, ceturtajā - nū deles, piektajā - burgeri.
Starp citu, viss ir ļ oti garš ī gi, BET darbinieku nemaz nepietika, kā rezultā tā strā dā ja mazā k kā puse furgonu, lai veiktu pasū tī jumu, ik pa laikam bija jā stā v rindā katrā dedzinoš a saule, laikam vispā r bija grū ti noķ ert personā lu, skraidī ja no viena furgona uz otru, beigā s var Gaidī ja 30 minū tes un neviens neieradā s.

Viesnī cā faktiski trū kst veselī gas pā rtikas, 90% ē diena ir cepti vai grū ti sagremojami, piemē ram, pica.

Viesnī cā pilnī gi trū kst pā rtikas bē rniem! Tā vispā r neeksistē . Vienī gais, ko bē rnam var dot, ir augļ i, dā rzeņ i, kartupeļ u biezeni (lī dzī gi garš o Mivina tvaicē tais kartupeļ u biezenis un vā rī ti rī si)

Viesnī cā nav bē rnu piederumu. Bē rniem tiek piedā vā tas plastmasas karotes. Kā du dienu mū su bē rns no karotes nokoda plastmasas gabalu, karote salū za un varē ja viegli pā rgriezt bē rnam mē li.

Viesnī cā ir ļ oti vā ji deserti.
Garš o kā lē tajā Ē ģ iptes viesnī cā (tas ir, gandrī z visas ir vienā das kursam), tā pē c kaķ is arī raudā ja par izvē li. Paredzams, ka kursam derē s nacionā lie saldumi.

3) Skaitlis

Telpas kopumā ir tī ras, tač u ir daž as problē mas...
- Duš as kabī ne tek, nepā rtraukti jā slauka ū dens
- Nav vispā r ventilā cijas un nedarbojas nosū cē js. Piesā tinā jums ir nereā ls, tā pē c arī smarž as visas saglabā jas ļ oti ilgi : )
- Pati istabiņ a ļ oti maza, ar 2+1 izmitinā š anu vietas tikpat kā vairs nav
- Puse viesnī cas numuriņ u ir vē rsti uz viesnī cas reģ istrē š anā s pusi, ja gulē jat ar atvē rtu logu, esiet gatavi tam, ka katrs autobuss, kas iezvanī s, pie ieejas grabē s apmē ram 5 minū tes. Es personī gi pamodos 2-3 reizes naktī š ī s buzz dē ļ

4) Bā ri, kafejnī cas, alkohols
Viesnī ca lepni apgalvo, ka viņ iem ir 11 alus. Un krogā galvenajā ē kā ir arī krā ns ar Ginesa alu. Ī sā k sakot, neredziet mani. Tur bija tikai 1 lē tā kā Effes alus š ķ irne.
Uz jautā jumu, kad bū s Giness, bā rmenis joko, ka vajadzē tu bū t 45 dienā m, bet viņ i saka, ka jums nav jā gaida ...

Importē tais smagais alkohols ir tur, jautā jumi netiek uzdoti

Vī ns - g ...acī mredzami. Jū s varat dzert tikai baltu sausu.

Viesnī cā ir 2 kafejnī cas, kur var pasū tī t kafiju un desertus.
Jū s varat arī pasū tī t kafiju galvenajā bā rā vestibilā.

Visur ir profesionā li kafijas automā ti, bet vai nu nevarē š anas, vai slinkuma dē ļ tev kafiju lej no automā tiskā kafijas automā ta...Dievs, tik baigo kafiju vē l vajag meklē t.

Parasta kafija tiek pagatavota tikai kafejnī cā , kas atrodas reģ istratū ras stā vā , un pē c tam katru reizi daž ā dos veidos. Parasti to darī ja tikai cirtains puisis, ar meiteni ar blondiem matiem, pā rē jie karsē ja pienu lī dz stā voklim, lī dz iznā ca tvaiki ...

5) Personā ls un serviss

– Lielā kā daļ a darbinieku slikti saprot gan krievu, gan angļ u valodu. Bā rmeņ i - vairā k vai mazā k. Pā rē jo ir patieš ā m grū ti izskaidrot.
– Ir katastrofā ls darbinieku trū kums.
Kad bija maza slodze, tā joprojā m bija vairā k vai mazā k. Kad tē rauda viesnī ca ir pā rslogota, darbinieku skaits paliek nemainī gs. Rezultā tā viesmī li varē ja gaidī t 15 minū tes, pē c kurā m beigā s bija jā skrien, jā ķ eras gandrī z aiz rokas un jā lū dz atnest ū deni vai sulu

6) Animā cija un izklaide

- Animā cijas praktiski nav. Esiet gatavi tam, ka š eit neviens jū s vispā r neizklaidē s. Garlaicī gi.
- No izklaides - 1 stundu diskotē ka augš ē jā terasē
- Vienlaikus galvenajā skatuvē bē rnu diskotē ka (20 minū tes). Diskotē kas laiks pieauguš ajiem un bē rniem krustojas, diskotē kas vieta atrodas 30 metru attā lumā viens no otra. Mū zika krustojas, tā s ir tikai š ausmas ausī m. Lai mū zika no pieauguš o diskotē kas netraucē tu bē rniem, man bē rnu diskotē kā bija jā pagriež mū zika maksimā li, nabaga bē rni .. .
аватар laguuna
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar vī ru. Labs viesnī cas formā ts, ir daudz vietu ē dienam un uzkodā m. Vakariņ ā s vairā ku veidu gaļ a un zivis, vienmē r bija 2 zupas, daudz saldumu. Pusdienas ir nedaudz vienkā rš ā kas ar daž ā diem variantiem picu, burgerus, kebabus utt tiem, kas vē las vai ko klasiskā ku. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar vī ru.

Labs viesnī cas formā ts, ir daudz vietu ē dienam un uzkodā m. Vakariņ ā s vairā ku veidu gaļ a un zivis, vienmē r bija 2 zupas, daudz saldumu. Pusdienas ir nedaudz vienkā rš ā kas ar daž ā diem variantiem picu, burgerus, kebabus utt tiem, kas vē las vai ko klasiskā ku. Mums tas derē ja. Vispā rē ja neuzbā zī ga atpū tas telpas atmosfē ra. Skaista skaidra jū ra. Viegla mū zika, ko vakaros vestibilā spē lē mū ziķ i. Priecē ja arī viesnī cas minimā listiskais, bet modernais dizains. Istabas bija tieš i tā das kā fotoattē lā , kas ir jauki. Mē s uzkopā m laikus, minibā rs tika atjauninā ts katru dienu. Kā arī vienreiz vē sā dienā apmeklē jā m bezmaksas hammam un pirti.

Bija daž i minimā li trū kumi, piemē ram, tabletes uz stā vlampas, bet mums tā s pilnī bā pā rklā jā s ar plusiem.
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Viesnī cas "ī paš ī ba" ir pasaules tautu virtuve autobusos. + Bezmaksas kabī nes pie baseina. + Daudzlī meņ u baseins, no 5 cm lī dz 1.40 cm. + 700 metri no paš a Kemeras centra. + Labas kvalitā tes ē dieni un importa dzē rieni. + Mū sdienī gi un stilī gi numuriņ i. … Tomēr ▾ "+":
+ Viesnī cas "ī paš ī ba" ir pasaules tautu virtuve autobusos.
+ Bezmaksas kabī nes pie baseina.
+ Daudzlī meņ u baseins, no 5 cm lī dz 1.40 cm.
+ 700 metri no paš a Kemeras centra.
+ Labas kvalitā tes ē dieni un importa dzē rieni.
+ Mū sdienī gi un stilī gi numuriņ i.
"-":
- Neliela teritorija.
Video apskats - https://www.youtube.com/watch? v=Dlqm_VdYVf0
аватар vikusichka_29
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m kopā ar vī ru medusmē nesī . Mū s sirsnī gi sagaidī ja reģ istratū rā . Reģ istrē jies pulksten 12.00. Istaba bija iekā rtota svē tkiem, baloni, dvieļ u gulbis, bija augļ i un š ampanietis. Viesnī ca un personā ls ir visaugstā kajā lī menī ! Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Bijā m kopā ar vī ru medusmē nesī . Mū s sirsnī gi sagaidī ja reģ istratū rā . Reģ istrē jies pulksten 12.00. Istaba bija iekā rtota svē tkiem, baloni, dvieļ u gulbis, bija augļ i un š ampanietis. Viesnī ca un personā ls ir visaugstā kajā lī menī ! Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Numuri tiek uzkopti katru dienu un tiek mainī ti dvieļ i. Ī paš i patika bungalo, tie, kas atrodas uz mola. Atseviš ķ i es vē los pateikties Emranam, kurš mū s apkalpoja bungalo. Mums ļ oti patika viss!
аватар knar_ina_hotmail.com
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Mums bija jā dodas uz Sidi, bet izvē lē tā viesnī ca mū su ekskursijas laikā netika atvē rta. Tū risma aģ ents ieteica š o viesnī cu, un, tā kā lī dz izbraukš anai bija palikusi diena, viņ i piekrita, neskatoties. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Mums bija jā dodas uz Sidi, bet izvē lē tā viesnī ca mū su ekskursijas laikā netika atvē rta. Tū risma aģ ents ieteica š o viesnī cu, un, tā kā lī dz izbraukš anai bija palikusi diena, viņ i piekrita, neskatoties. Ko nekad nav nož ē lojis.
Pilsē tas viesnī ca, pirmajā piekrastē ar savu pludmali. Viena ē ka, kura nevarē ja vien priecā ties par karantī nas apstā kļ iem. Ekskursijā mums bija skats uz sauszemi, bet reģ istratū rā ar piemaksu 10$ dienā dabū jā m istabu ar skatu uz jū ru. Istabas plaš as un gaiš as. Izmantoti dabī gi materiā li. Ikdienas uzkopš ana ar visu dvieļ u nomaiņ u. Labs wifi. Izņ em visā teritorijā un telpā s. Par uzturu tas bija pietiekami detalizē ti rakstī ts iepriekš ē jā pā rskatā , tā pē c es to neatkā rtoš u. Piebildī š u tikai to, ka vienmē r ir zivis, jū ras veltes, vairā ku veidu gaļ a daž ā dos pagatavojumos (cepta, tvaicē ta, sautē ta utt. ). Daudzi augļ i un ogas: zemenes, ķ irš i, vī nogas 3-4 sugas, ā boli, bumbieri, plū mes, aprikozes, persiki, nektarī ni, arbū zi, melones. Daudz dā rzeņ u, arī daž ā dā s interpretā cijā s. Lielisks apkalpojoš ais personā ls. Daudzi runā krieviski, visi angliski. Visi pieprasī jumi tiek atrisinā ti gandrī z uzreiz. Un viesmī ļ i un bā rmeņ i jau otrajā uzturē š anā s dienā atceras jū su vē lmes un uzreiz jautā : "Vai jū s vē lē tos pasniegt to un to? " Tas ir ļ oti jauki. Saldē juma kioska ir atvē rta no 10:00 lī dz 21:00. Ir 10 daž ā du saldē jumu veidi, kurus varat ē st jebkurā laikā un jebkurā daudzumā . 11-00 pie pludmales pontona tiek atnests stends un blenderis piena kokteiļ iem. Tieš i tavā priekš ā uz stundu taisa piena kokteiļ us, kurus visi ar prieku dzer. Kreisajā pusē , ieejot pludmalē , ir alus bā rs alus cienī tā jiem. Labajā pusē ir vē l viens bā rs, kur no 10:00 lī dz 24:00 jebkuri alkoholiskie un bezalkoholiskie dzē rieni (t. sk. kokteiļ i, liķ ieri un citi saldumi). Ir arī galda tenisa galdi. Jū s varat spē lē t dienas laikā .
Katru vakaru vestibila zonā (reģ istratū rā ) Dzī vā mū zika un arī ļ oti labs bā rs. Vē l viens bā rs pirmajā stā vā ir GEORGIE'S bā rs ar biljarda galdu. No 16:00 tur strā dā bā rmenis Yerkan (ja pareizi atceros nosaukumu). Pagatavo lieliskas kafijas kannas ar Kaluha/Martini un vē l kaut ko, bet ļ oti garš ī gi. Pē c vakariņ ā m ar draugu mē s speciā li ieradā mies š ajā bā rā , lai izdzertu glā zi jauna garduma.
Vienī gais negatī vais ir tas, ka pludmale netiek tī rī ta ī paš i rū pī gi. Jā , viņ i katru rī tu noslauka sauļ oš anā s krē slus un galdus ar antiseptisku lī dzekli, bet buļ ļ i un ž ā vē tu augļ u atgriezumi daž reiz guļ starp oļ iem un uz koka klā jiem. Viņ u ir maz, bet tie pastā v.
Pā rē jā viesnī ca pilnī gā sajū smā . Mē s iesakā m visiem. Jū s nenož ē losiet.
аватар therhehbr
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika (Turcijā nav pirmā reize un ir ar ko salī dzinā t). Ierodoties, bija 2 iespē jas izvē lē ties istabu, viena ar skatu uz jū ru, otra bez. Ar skatu uz jū ru bija jā maksā papildus 15 USD dienā . Izvē lē jā mies bez, jo skatam nav ī paš i liela nozī me. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca man ļ oti patika (Turcijā nav pirmā reize un ir ar ko salī dzinā t).
Ierodoties, bija 2 iespē jas izvē lē ties istabu, viena ar skatu uz jū ru, otra bez. Ar skatu uz jū ru bija jā maksā papildus 15 USD dienā . Izvē lē jā mies bez, jo skatam nav ī paš i liela nozī me. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, komentā ru nav.
Uz gaisa kondicioniera rē ķ ina - centrā lais, pats nevar iestatī t temperatū ru (var vienkā rš i pacelt). Jū s to vienkā rš i ieslē dzat, un laika gaitā temperatū ra pazeminā s. Par gaisa kondicionē tā ja darbī bu sū dzī bu nav.
Ē diens: karantī nas laikā jū s nepasniedzat ē dienu sev, jū s vienkā rš i sakā t, ko vē laties, un jums to uzliek. Rindas nebija (lai gan viesnī ca bija pilna par 40 procentiem), tā pē c ilgi nebija jā gaida. Ē diens pats par sevi ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Pusdienlaikā strā dā pā rtikas kravas maš ī nas, kur var dabū t kebabu, š avarmu, burgeru, kartupeļ us utt. Ē diens vienmē r bija vai arī teica, ka jā pagaida 10 minū tes (š is ir burgera vai kebaba piemē rs pita maizē ), izrā dā s, ka viņ i to gatavo jums personī gi.
Nelielai viesnī cai ir daudz bā ru ar daž ā diem alkoholiskajiem dzē rieniem. Bā rmeņ i visi lieliski, gatavo gardus kokteiļ us, š otus.
Baseins tī rs, vakarā ļ oti skaisti spī d, lai gan nedziļ i, maksimums 140cm. Gribē tu lai sasniegtu 2m.
Jū ra ir silta un tī ra. Piekraste ir oļ i.
Tā ka viesnī cā nav tā du mī nusu, man ļ oti patika atvaļ inā jums.
Tagad nav daudz cilvē ku, ir pienā cis laiks atpū sties)
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š eit ir visi 10 punkti bez jautā jumiem. Š ī viesnī ca ir labā kā . Ļ oti ē rta piestā tne. Alkohols ir kvalitatī vs, dā rgs, bez atš ķ aidī š anas. Teritorija nav liela, bet viss kompakts un funkcionā ls, ir viss, daudzas atpū tas zonas, liels baseins ar slidkalniņ iem, iekš telpu baseins. … Tomēr ▾ Š eit ir visi 10 punkti bez jautā jumiem. Š ī viesnī ca ir labā kā . Ļ oti ē rta piestā tne. Alkohols ir kvalitatī vs, dā rgs, bez atš ķ aidī š anas. Teritorija nav liela, bet viss kompakts un funkcionā ls, ir viss, daudzas atpū tas zonas, liels baseins ar slidkalniņ iem, iekš telpu baseins. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, gaļ a garš ī ga. Apkalpoš ana laba, numuriņ i ē rti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alexa.tucha
Vai ir kāds, kas tajā ir bijis? Uzrakstiet lūdzu savu viedokli
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums podnebesnaya
Tik drīz cik vien iespējams!!!!!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums ninoshka89
Palīdziet, ja varat) nepieciešams sazināties ar fotogrāfiem kaķis. strādāt tur tagad - 2012 vasara. PALDIES!!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Revekka
Vai kāds var man pateikt, kuras dienas ir šajā viesnīcā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Ildar81
Pastāstiet, lūdzu, kurš zina mākslinieku vai kur atrast mūziku, kas katru vakaru noslēdza animācijas programmu amfiteātrī, pie kuras visi dejoja)) Jau iepriekš paldies
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Построен в 2005 году, последняя реновация прошла в 2017-2018 году. Состоит из одного 4-этажного корпуса. Отель расположен в центре города, недалеко от магазинов, ресторанов и кафе. Оригинальная концепция отеля рассчитана на современный стиль жизни. В разное время и в разных местах отеля работают передвижные точки питания (Eat Mobile) и передвижные грузовики с едой (Street Food Truck) с широким выбором блюд. Подходит для всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Отель расположен в 300 от центра г. Кемер, на берегу моря, в 50 км от аэропорта г. Анталия, в 38 км от г. Анталия.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 150 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ ксерокопирование, круглосуточное обслуживание номеров (платно), 5 ресторанов: 1 основной ресторан, 4 a la carte: итальянский, арабский, рыбный, барбекю, по предварительной записи, резервация — платно, фуд-треки (тематические кафе на колесах), 4 бара, 3 конференц-зала (на 100-400 чел.), магазины, 1 крытый бассейн с морской водой, 120 кв.м., (с подогревом с ноября по март), 1 открытый бассейн 1330 кв.м., без подогрева, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый), детский клуб (4–12 лет), детская коляска: по запросу, бесплатно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, дартс бесплатно, живая музыка бесплатно (в определенные дни), уроки подводного плавания платно, игровые автоматы платно, уроки тенниса платно, анимация бесплатно, кинозал. 4 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 324 номера, с видом на море/горы/сад/окрестности.

Istabās

Сейф (бесплатно), кондиционер: центральный, телефон, телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар бесплатно (прохладительные напитки и пиво пополняются ежедневно), электрический чайник, набор для приготовления чая/кофе, балкон, ванная комната, фен, халат и тапочки, room service: круглосуточно, платно, уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Ataturk Bulvari, No:28 /1, Antalya, 07980, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 8147000 Fax: +90 242 8147070
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.