Titanic Beach Lara 5*– Atsauksmes

36
Novērtējums 7.710
№17 viesnīcas reitingā Antālija
8.1 Numurs
6.8 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.9 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā. Uzcelta 2003. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Viesnīcas oriģinālā arhitektūra un interjera dizains ir veidots jūras tematikā. Šī pludmales viesnīca ir veidota kā kruīza kuģis. Ideāls variants ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Tukonditta
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sezona. Cilvē ku ir ļ oti daudz. Rindas pie restorā na. Lifti ir grū ti lietojami, jā gaida ilgi. Ē diens restorā nā ir tā ds pats kā visur citur. Bet pā rsteigts par pilnī gu jū ras velš u trū kumu. Ir tikai divu veidu ceptas zivis un viena vā rī ta. … Tomēr ▾ Sezona. Cilvē ku ir ļ oti daudz. Rindas pie restorā na. Lifti ir grū ti lietojami, jā gaida ilgi. Ē diens restorā nā ir tā ds pats kā visur citur. Bet pā rsteigts par pilnī gu jū ras velš u trū kumu. Ir tikai divu veidu ceptas zivis un viena vā rī ta. Zemā kas klases viesnī cā s vienmē r ir vismaz kalmā ri. Viesnī cas vadī ba – ļ oti pā rsteigta par nevē lē š anos risinā t problē mas. Mē s devā mies uz š o viesnī cu futbola laukuma dē ļ (futbolista dē ls). Tač u vakarā , kad karstuma dē ļ tieš ā m var uzspē lē t, laukumā gaismas netiek ieslē gtas. Sā kumā viņ i teica, ka tas ir bez maksas. Es saku: "Pie ieejas man jā saņ em maksā jums? ! ". Tad viņ i izdomā ja attaisnojumus, ka ā rstam jā bū t klā t. Izrā dā s, ka viesnī cā.1000 personā m pē c 20.00 nav dež urē još a ā rsta! Es š eit vairs neieš u. Viss ir apmaksā ts: kajī tes pludmalē utt. . Neiesaku š o viesnī cu! ! !
аватар liamarshmelou
Viesnī cai, tā pat kā visā m Laras viesnī cā m, ir savas priekš rocī bas: 1. Netā lu no lidostas. 2. Lieliska pludmale. 3. Mini klubs. Kopumā covida ziņ ā viss ir ok. Bet es gribē tu uzrakstī t nepilnī bas, kas sabojā ja manu kopē jo iespaidu. … Tomēr ▾ Viesnī cai, tā pat kā visā m Laras viesnī cā m, ir savas priekš rocī bas:
1. Netā lu no lidostas.
2. Lieliska pludmale.
3. Mini klubs.
Kopumā covida ziņ ā viss ir ok. Bet es gribē tu uzrakstī t nepilnī bas, kas sabojā ja manu kopē jo iespaidu.
Pirmkā rt - ierodoties gribē ja pā rdot skatu uz jū ru, par 50 € par nakti!
Istabā duš ā pastā vī gi nokrita jaucē jkrā ns duš ā . Un kopē jais iespaids par istabu - mazliet vecs un nolietots.
Bet apogejs bija vē lā izrakstī š anā s! No rī ta aizgā ju uz reģ istratū ru, pajautā ju vē lā s izrakstī š anā s iespē ju, meitene Svetlana man atbildē ja, ka š ā ds serviss maksā.20 € stundā...ok, saku, piekrī tam, jo. ar diviem bē rniem, un izbraukš ana 23:00. Tikai jū s tiksiet pā rvietots uz citu istabu. Labi. Pā rcē lies uz citu vietu. Numurs ir uz tiem. grī da, visur atkritumi, kastes, polistirols, vadi, pati istabiņ a maza ar vienu gultu (uz 4, jā ). . . kondicionieris nestrā dā , smacē jums neizturams. Pati telpa smarž oja pē c vecuma un mitruma. Pē c reģ istratū ras visi standarti ir aizņ emti. . . Pagaidi, par 120€ uz 6h!
Kopē jais iespaids bija ļ oti sabojā ts ; (
аватар Igorposlied
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska: - tuvu lidostai un Antā lijas centram; - laba pludmale, sauļ oš anā s krē sli vienmē r bez maksas, bē rniem laba ieeja jū rā , pie ieejas pludmalē tiek iedots/atņ emts dvielis; - ē diens daudzveidī gs, ē diens garš ī gs, alkohols labs un daž ā ds, daudz bā rmeņ u - rindu nav; - personā ls ir atseviš ķ s pluss - visi draudzī gi, kvalitatī vi un ā tri apkalpo, visi ļ oti cenš as; - akvaparks lielisks, baseini daudzveidī gi; - miniklubs ir interesants un aizraujoš s, garais puisis ir profesionā ls animators - viņ š vienmē r aizrauj bē rnus (vakarā viņ š rī ko arī mini diskotē ku bē rniem); - interesantas š ova programmas, diskotē ka lī dz 3-00; - Tī rī š ana katru dienu, labi iztī rī ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska:
- tuvu lidostai un Antā lijas centram;
- laba pludmale, sauļ oš anā s krē sli vienmē r bez maksas, bē rniem laba ieeja jū rā , pie ieejas pludmalē tiek iedots/atņ emts dvielis;
- ē diens daudzveidī gs, ē diens garš ī gs, alkohols labs un daž ā ds, daudz bā rmeņ u - rindu nav;
- personā ls ir atseviš ķ s pluss - visi draudzī gi, kvalitatī vi un ā tri apkalpo, visi ļ oti cenš as;
- akvaparks lielisks, baseini daudzveidī gi;
- miniklubs ir interesants un aizraujoš s, garais puisis ir profesionā ls animators - viņ š vienmē r aizrauj bē rnus (vakarā viņ š rī ko arī mini diskotē ku bē rniem);
- interesantas š ova programmas, diskotē ka lī dz 3-00;
- Tī rī š ana katru dienu, labi iztī rī ta.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es izvē lē jos Titanic Beach Lara, jo tai ir smilš aina pludmale. Viesnī cā viss bija kā rtī bā , ar uzkopš anu, apkalpoš anu un ē dinā š anu viss ir kā rtī bā . Liela, laba teritorija, ar pludmali viss kā rtī bā , trū kumus neatradu. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos Titanic Beach Lara, jo tai ir smilš aina pludmale. Viesnī cā viss bija kā rtī bā , ar uzkopš anu, apkalpoš anu un ē dinā š anu viss ir kā rtī bā . Liela, laba teritorija, ar pludmali viss kā rtī bā , trū kumus neatradu. Netā lu no viesnī cas ir pietiekami daudz visa, izklaides un veikali. Gids noorganizē ja, ar viesnī cu bijā m apmierinā ti.
аватар wenwen1958
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ko var teikt par istabu. Pirmkā rt, tas nav lielā kais. kuru satiku, bet tajā paš ā laikā vietas tajā ir pietiekami. Vismaz mē s nejutā mies neē rti. Otrkā rt, tas bija tī rs, jo katru dienu tika veikta tī rī š ana un dvieļ u maiņ a. … Tomēr ▾ Ko var teikt par istabu. Pirmkā rt, tas nav lielā kais. kuru satiku, bet tajā paš ā laikā vietas tajā ir pietiekami. Vismaz mē s nejutā mies neē rti.
Otrkā rt, tas bija tī rs, jo katru dienu tika veikta tī rī š ana un dvieļ u maiņ a. Diviem bija 10 dvieļ i. Diezgan labi. Un, protams, bija č ī bas un ķ ermeņ a kopš anas lī dzekļ i.
Numurā bija diezgan ā trs Wi-Fi un kluss gaisa kondicionieris.
viss bija istabā . Viss strā dā ja. Istaba bija tī ra.
2. Viesnī cas teritorija.
Atseviš ķ s pluss ir teritorija. Liela zaļ ā zona.
3. Ē dinā š ana Brokastis nebija vienmuļ as. Un ē diena bija daudz. Es sā ku no uzkodā m un augļ iem, beidzot ar vismaigā ko sautē tu gaļ u.
Bez izņ ē muma iesaku izvē lē ties š o viesnī cu!
Tā s teritorija, ē dieni (kas ir vienkā rš i lieliski), tī ra pludmale, tī ras telpas, pieklā jī gs personā ls, dodiet man tiesī bas VIEGLI ieteikt š o viesnī cu.
аватар schokun.diana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es devos ar savu vī ru. Viesnī cā viss ir visaugstā kajā lī menī . Ļ oti labs rajons. tik skaists un garš ī gs ē diens)) Paldies puiš iem par uzmanī bu un rū pē m))) … Tomēr ▾ Es devos ar savu vī ru. Viesnī cā viss ir visaugstā kajā lī menī . Ļ oti labs rajons. tik skaists un garš ī gs ē diens)) Paldies puiš iem par uzmanī bu un rū pē m)))
аватар zironka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu...bet sā ksim kā rtī bā ! Mū su ieraš anā s bija agri un mū s atveda uz viesnī cu ap 7 no rī ta, reģ istratū rā mums piedā vā ja atstā t koferus un doties brokastī s. … Tomēr ▾ Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu...bet sā ksim kā rtī bā !
Mū su ieraš anā s bija agri un mū s atveda uz viesnī cu ap 7 no rī ta, reģ istratū rā mums piedā vā ja atstā t koferus un doties brokastī s.
Viņ i apsolī ja reģ istrē ties agri, ja ir brī vas istabas, un lū dza ierasties reģ istratū rā lī dz pulksten 9:00. Mē s devā mies brokastī s) Ko lai saka, š iks liels restorā ns, brī niš ķ ī ga ē dienu un dzē rienu izvē le, bija daudz augļ u! Pē c brokastī m atgriezā mies reģ istratū rā.8-30 un kā ds bija mū su pā rsteigums, mū su istaba bija gatava! ! Mē s bijā m samierinā juš ies, un tas bija bez piemaksā m un mā jieniem, ka bijā m ar bē rniem. (Kā tas biež i notiek Ē ģ iptē )
Dzī vojā m galvenajā ē kā labajā spā rnā , istabiņ a maza. . bet tī ra un ē rta), mē beles jaunas un modernas, bija liela gulta un dī vā ngulta. Tī rī š ana notiek katru dienu, bet galvenais ir brī dinā t reģ istratū ru, ja pa dienu istabā guļ mazulis.
Bā rs tiek papildinā ts katru dienu bez maksas)
Daudz baseinu, jauks akvaparks.
Tagad par pludmali: liela smilš u pludmale, lielas nojumes, nevis lietussargi! un sauļ oš anā s krē slu jū ra
Atseviš ķ i par alkoholiskajiem dzē rieniem....izcila izvē le, ir ne tikai vietē jā burda)...mans vī rs aizrā vā s ar Chivas Regal, bet man patika Baileys un Mojito)))
Man ļ oti patika animā cija. Tas vienmē r bija jautri un interesanti.
Iespaidi no viesnī cas ir paš i pozitī vā kie!
Jū tieties brī vi doties tur atkal un atkal)))
аватар Lukyanchenko.galinka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca man uzreiz iepatikā s jo atgā dina kuģ i un pat uz ū dens (6000m2 baseini) ļ oti labs serviss. Ē diens ļ oti garš ī gs un var ē st visu dienu ik uz soļ a. labs darbs. Lai veicas viesnī cai tā turpinā t. Lukjanč enko ģ imene. … Tomēr ▾ Viesnī ca man uzreiz iepatikā s jo atgā dina kuģ i un pat uz ū dens (6000m2 baseini) ļ oti labs serviss. Ē diens ļ oti garš ī gs un var ē st visu dienu ik uz soļ a. labs darbs. Lai veicas viesnī cai tā turpinā t. Lukjanč enko ģ imene
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2015. gada augustā.11 naktis š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā ar bē rniem (dē lam - 19 gadi, meitai - 9 gadi). Izlasī ju visā das blē ņ as tū ristu atsauksmē s un nolē mu pē c tik ilga laika uzrakstī t par saviem iespaidiem. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2015. gada augustā.11 naktis š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā ar bē rniem (dē lam - 19 gadi, meitai - 9 gadi). Izlasī ju visā das blē ņ as tū ristu atsauksmē s un nolē mu pē c tik ilga laika uzrakstī t par saviem iespaidiem. Pē c ieraš anā s mū s uzreiz apsē dā s. Par 20 dolā riem reģ istratū rā tikā m pie greznas istabas ar skatu uz jū ru, vitrā ž ā m no griestiem lī dz grī dai, patī kamu interjeru un lielu lodž iju. Istaba tī ra, ē rta, vā rī ti balti palagi, bā rs katru dienu tika papildinā ts ar sulu, ū deni, alu un daž ā dā m uzkodā m. Viesnī cas teritorija ļ oti gleznaina, daudz apstā dī jumu, baseinos nemaz nesmarž o pē c balinā tā ja. Es koncentrē jos uz to, jo tas man bija svarī gi. Ē diens ir vienkā rš i augstā kā s klases. Tik daudzveidī ga gaļ a, zivis, dā rzeņ i un augļ i, deserti - tas vispā r ir atseviš ķ s jautā jums ! ! ! Viss ir ļ oti garš ī gi! Un visa š ī daž ā dī ba katru dienu. Divas reizes bija dienas ar jū ras veltē m – tī ģ ergarnelē m un daudz ko citu. Ir suš i un ruļ ļ u dienas. Vispā r š efpavā ri cenš as uz 5+, personā ls pieklā jī gs, atnes tehniku, uzlej dzē rienus, laicī gi notī ra galdus. Animā cija ir lieliska gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. . Abi bē rni bija laimī gi! : ) Iesaku š o viesnī cu visiem saviem draugiem! Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Turcijā , un mē s bijā m vienkā rš i sajū smā par Titā niku ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Irina_Majkop
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vispā r patika. Trū kumi-dvieļ i tiek atvē rti vē lu un tikai pie baseina, pludmalē nomainī t nevar, bet tā lu jā iet. Ē dinā š ana tikai pē c grafika - bez uzkodā m starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Problē ma ar bē rniem. … Tomēr ▾ Vispā r patika. Trū kumi-dvieļ i tiek atvē rti vē lu un tikai pie baseina, pludmalē nomainī t nevar, bet tā lu jā iet. Ē dinā š ana tikai pē c grafika - bez uzkodā m starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Problē ma ar bē rniem. Lī dz 12 no 7 var teikt badastreiks. Pē c pusdienā m un vakariņ ā m galvenajā restorā nā saldē jums, kad vairs neder. Apsildā ms sporta baseins(dziļ ums 1.80), pā rē jais ledus . Grū ti. Dž akuzi neatradī si, ir ledains, neviens nesē ž . Ietaupī jumi redzami visur! Bet vakari bija lieliski! Ir daudz un interesanti koncerti. Bijā m no 20.08. 15 lī dz 30.08. 15 Venē cijā - ir tumš s. 21.00 var gulē t. Jū s varat izvē lē ties. Es varē tu atgriezties, bet man patī k jaunas lietas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Pahomova-2013
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums 7434776
Vai istabās ir wi-fi? Samaksāts vai nē?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Similia
Mēs vēlamies mūsdienīgu numuru šajā viesnīcā ar dušu
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums lomakinalf
peldmētelis, čības, šampūns, matu balzams, diegi ņemt?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель разместился на берегу моря. Построен в 2003 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Оригинальная архитектура и дизайн интерьеров отеля выдержаны в морской тематике. Здание этого прибрежного отеля построено в форме круизного лайнера. Идеальный вариант для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 10 км от аэропорта Анталии. 12 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа – 165 м. Заход в море — песок, деревянный пирс. Шатры Cabana и Gazebo — платно. Душ, кабины для переодевания, спасатели на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер.

3 A’la Carte ресторана — турецкий, рыбный и итальянский (по предварительной резервации, платно).

8 баров (2 бара в лобби, 3 бара у бассейнов, на пляже, диско-бар, боулинг-бар) и кондитерская

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Площадь большого открытого бассейна курортного отеля составляет более 5 000 кв. м. Кроме того, к услугам гостей футбольное поле стандартного размера, 4 теннисных корта и баскетбольная площадка. В курортном отеле Titanic Beach работает спа-центр с полным спектром услуг, включая различные процедуры для тела, сеансы массажа и ароматерапии. Помимо этого, проводятся разнообразные процедуры по уходу за кожей.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 586 номеров, с видом на море, бассейн, горы и сад.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Lara Turizm Merkezi Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 352 02 02 - 37 (pbx),
Fax: +90 242 352 02 00
Tīmekļa vietne: Titanic Beach Lara
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.