Holiday Club Kuusamo Tropikki 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.310
9.3 Numurs
8.5 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
"Kuusamon Tropikki" sastāv no divām ēkām (vecās un jaunās), tai ir savs akvaparks un labsajūtas centrs. Netālu atrodas distanču slēpošanas trases. Slēpošanas trases atrodas 20 km attālumā (Ruka). Bez maksas: turku pirts, sauna, akvaparks. Par maksu: aukle, frizieris. Ūdens nodaļa: pie viesnīcas ir uzbūvēts tropu akvaparks. Vairāk nekā 1000 tropu augu un dabīgo akmeņu ieskauj baseini, kuru ūdens temperatūra ir +32°C. Liela zāle ar peldbaseiniem, tropu augiem un ūdens tuneļiem. Džakuzi, ūdenskritumi, saules ala, hidromasāža un bērnu baseins. Somu saunas, turku pirts. Viesiem ir pieejama labi aprīkota trenažieru zāle. Atpūtas aktivitātes: Apkārtējā daba ir labvēlīga aktīvai sportošanai. Vasarā tie ir pārgājieni, airēšana, medības un makšķerēšana, pārgājieni pa "lāču taku", nolaišanās pa krācēm, golfs un apvidus riteņbraukšana. Ziemā: ziemas peldēšana, apgaismota slēpošanas trase, sniega motociklu safari, ziemeļbriežu un suņu kamanas. Visu gadu tiek organizētas ekskursijas uz Raumas ziemeļbriežu fermu un savvaļas dzīvnieku zooloģisko dārzu.Populārais slēpošanas centrs Ruka atrodas 20 km attālumā no Kuusamon Tropiikki ar kalnu slēpošanu, distanču slēpošanu un plašu atpūtas iespēju klāstu. Aprīkojuma noma āra aktivitātēm un sportam.Vairāk →
аватар Ledi_Di
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jau labu laiku esam koncentrē juš ies uz brī vdienā m Somijā , pagā juš ajā gadā bijā m š ajā viesnī cā uz Jauno gadu, š oreiz nolē mā m pavasarī doties uz pā rmaiņ ā m un salī dzinā t sajū tas. … Tomēr ▾ Jau labu laiku esam koncentrē juš ies uz brī vdienā m Somijā , pagā juš ajā gadā bijā m š ajā viesnī cā uz Jauno gadu, š oreiz nolē mā m pavasarī doties uz pā rmaiņ ā m un salī dzinā t sajū tas. Es jums teikš u, ka ziemā , vasarā - tā ir pasaka! Apkā rt mež s, ezeri, neaizmirstama daba, kopumā visi apstā kļ i neaizmirstamai atpū tai. Ar vī zā m problē mu nebija, un tā nu devā mies ceļ ā . Mū s iekā rtoja dzī voklī diviem, ar visā m ē rtī bā m, istabā bija kamī ns, kondicionieris, sava virtuve (pilnī bā aprī kota), telefons. Pati viesnī ca atrodas neliela ezera krastā mež ā , ir liels tropu akvaparks. Palmas, 35m slidkalniņ š , ū denskritumi, dž akuzi un baseini ar siltu ū deni un 32 grā du temperatū ru akvaparka iekš ienē ir atstā juš i savas pē das mū su sirdī . Kopumā mē s katru dienu atpū tā mies š ajā akvaparkā , pē rē jā mies pirtī s, atpū tā mies dž akuzi, sauļ ojā mies. Mums ļ oti patika.
аватар iren_p
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Š ī ziņ a vairā k domā ta tiem, kas uz Somiju dodas pirmo reizi un tā diem izvē lī giem kā mē s, kuriem pirmajā vietā ir komforts un apkalpoš anas kvalitā te. 1. Viesnī cas apraksts, numuri. Nepatī kamā kais brī dis, kas izsvī troja visu atvaļ inā jumu, ir tas, ka mums iedeva nepareizo istabu, par kuru samaksā jā m. … Tomēr ▾ Š ī ziņ a vairā k domā ta tiem, kas uz Somiju dodas pirmo reizi un tā diem izvē lī giem kā mē s, kuriem pirmajā vietā ir komforts un apkalpoš anas kvalitā te.
1. Viesnī cas apraksts, numuri. Nepatī kamā kais brī dis, kas izsvī troja visu atvaļ inā jumu, ir tas, ka mums iedeva nepareizo istabu, par kuru samaksā jā m. Un viņ i samaksā ja par Superrior kotedž as istabu (divistabu, ar visu tehniku, virtuvi). Mē s dabū jā m viesnī cas numuru, ko sauc arī par Superrior, bet vienistabu un, protams, bez visa iepriekš minē tā dzī vī bas. tehnoloģ ija. Kotedž as istabu izvē lē jā mies galvenokā rt bē rnu dē ļ , jo viņ i pie mums neē d (3 un 7 gadi) un ne visu, tā pē c, lai mē s viņ iem varē tu gatavot. Vispā r viņ i zvē rē ja, uzzinā ja, bet neko nesasniedza. Mē s lidojā m cauri ekskursijai. firma "Gamalia", un es uzskatu, ka š is incidents ir pilnī bā viņ u vaina. Somus motivē ja arī tas, ka viesnī ca ir pilna un nav vietu. Istaba, ko viņ i mums iedeva, ir maza, bet vismaz ar divguļ amo gultu un dī vā ngultu.
Starp citu, kaimiņ i parā dī ja savu standarta istabu - tas parasti ir caurums. Divi cilvē ki tajā diez vai var ietilpt, un, ja uz grī das noliek koferi, tad atliek vien pā rlē kt tam pā ri. Istabā mani iepriecinā ja tikai tas, ka istaba bija silta un vannas istabā grī da ar elektrī bu apsildā ma, bija arī termostats. Tas ir viss telpas skaistums. Matrač i ir š ausmī gi neē rti un tik mī ksti, ka, ja viens pagriezā s, pā rē jie lē kā ja. Gultas veļ a tiek mainī ta 1 reizi 7 dienā s (pat ja netī ra, negaidiet nomaiņ u). Somijā dzeramnauda netiek pieņ emta. TV ir cits stā sts. Bezmaksas ir tikai kanā li somu valodā , krievu kanā la nav. Ja vē laties papildus kanā li (atkal somu valodā ) maksā.3 eiro par programmu. Tagad vannas istaba: paš as vannas nav, un duš a ir caurums grī dā un durvju aizkaros. Istabā bija divi peldmē teļ i, bet tā di, ka bija pretī gi pieskarties, nevis uzvilkt.
Nav bidē , tā vietā š ļ ū tene ar duš u, kas plū st. Turklā t vannas istabā ir bē rnu podiņ š ! Neņ emiet to lī dzi! Istabā nav seifa, reģ istratū rā var noī rē t kameru (3 eiro dienā vai 10 eiro nedē ļ ā ), ir minibā rs: ū dens 0.5l - 3 eiro, fanta, alus, sprite tajā paš ā jauda un cena. Ē dienu pasū tī š ana no galvenā restorā na uz istabu - uz ē dienu izmaksā m + 10 eiro, starp citu, telpā nav ē dienkartes - pasū tiet pē c atmiņ as. Istabas uzkopš ana ir dvieļ u maiņ a (tikai tos, kurus nometā t uz grī das), viegli noslaukiet putekļ us no galda un noslaukiet tos ar mitru mopu ejā starp gultā m. Izlietni un tualeti neviens netī ra. Koridorā paklā js nobruž ā ts ar plikiem plankumiem. Viesnī cas vestibilā ir ļ oti auksts (pat nav jā ņ em plā nas blū zes meitenē m). Sakarā ar to, ka pirmajā stā vā uz visā m pusē m ir ieejas durvis un cilvē ki skraida š urpu turpu, vajag silti ģ ē rbties - ideā li der flī ss, bet labā ks ir flī sa uzvalks (ļ oti izglā ba).
Galvenais restorā ns mani pā rsteidza ar tā ē dienkartes trū kumu un ē dienu novecoš anos, kā arī atmosfē ras nabadzī bu un netī rajiem sē dekļ iem uz krē sliem. Krupis mū s beidzot saspieda, kad sapratā m, ka esam velti maksā juš i par vakariņ ā m. Tur nebija ko ē st un vē l vairā k ar ko pabarot bē rnus. Minē š u vakara maksas ē dienkartes piemē ru: veseli vā rī ti kartupeļ i (uzpeldinā ti ū denī ) un vā rī ti kartupeļ i. un tad sautē ti, dā rzeņ u sautē jums (burkā ni - daudz, sī poli, paprika) - tas ir viss garnī rs. Sautē ta zivs fileja ar asakā m, briež a gaļ as sautē jums (baigi smirdē ja, kā jē ra gaļ a). Dā rzeņ i: tomā ti, gurķ i, aisberga salā ti - viss atrodas vairā k nekā vienu dienu un izskatā s nož ē lojami. Vī rs kaut kā vakarā paņ ē ma vā rī tu cū kgaļ u un uzreiz izspļ ā va - skā bs. Beigā s tomē r visu pasū tī jā m no maksas ē dienkartes. Starp citu, tas ir daudz lē tā k. Iztē rē jā m kā dus 30-40 eiro uz 4 personā m ar vī nu, ū deni, sulā m. No tā , ko atceros: frī kartupeļ i un panē ta vista - bē rnu porcija 5 eiro, gliemeņ u zupa - 7.50 eiro, pica - 9.
80 eiro, Sheraz sarkanvī ns - 8.50 glā ze, cū ku sē ņ u zupa - 8.50, Boloņ as makaroni - 4.90. Un tā , apmē ram, viss. Dā rgā kais ē diens bija par 27.50 eiro kaut kas no veģ etā rā s ē dienkartes. Tē ja, kakao, sula - 2 eiro. Starp citu, katrā ē dienā no bē rnu ē dienkartes tika ielikts gabaliņ š arbū za un dā rzeņ u. Katru reizi mums bija jautā jums: "Vai viņ i mū s uzskata par idiotiem? Vai ir iespē jams, ka kā ds no vecā kiem ļ aus bē rnam apē st š o arbū za gabalu. " Viņ š izskatī jā s tā , it kā viņ am gribē tos raudā t. Tu to paņ em aiz ā das, un miesa nokarā jas kā puņ ķ is. Un kā to vispā r var likt uz š ķ ī vja? Ī paš i bē rniem? Pā rē jiem dā rzeņ iem gan nebija tas labā kais skats. Pirmajā stā vā atrodas kafejnī ca Piazza - atvē rta no 12-21-30. Galdi š ajā kafejnī cā ir netī ri, lipī gi, ar netī riem galdautiem. Reiz š ajā kafejnī cā pasū tī ju sviestmaizi - bulciņ a slapja, dā rzeņ i kū tri. Galvenais restorā ns ir atvē rts no 7-10 brokastī m, 11-3:13-30 pusdienā m, 17-20 vakariņ ā m, lai gan jū s varat nā kt un pasū tī t par maksu no 12-22.
Jā , ja nebrokastojā t pirms 10:00, jū s bū siet izsalkuš i lī dz 12:00, nav kur citur ē st. Tikā m pie Ziemassvē tku vakariņ ā m. O! Tas ir cits stā sts. Pirmkā rt, tas sā kā s pulksten 20:00 un pirmo stundu cilvē ki vienkā rš i koš ļ ā ja mū zikas pavadī bā . Bē rniem viņ i uzcē la piepū š amo arē nu un telti, kur apgleznoja sejas. Pē c pulksten 21:00 programma sā kā s, bet mē s, viens no daudziem, atstā jā m, nespē jot izturē t saspiestī bu un dū mus, ko viņ i pē c tam palaida vaļ ā . Ē diens nebija ī paš i daudzveidī gs, izņ emot to, ka pievienoja siļ ķ i, kū pinā tu lasi, sarkanos kaviā rus. Paslavē jā m sevi par to, ka agrā k vakariņ ojā m mierī gi un bez steigas un haosa. Pirmajā stā vā ir bē rnu istaba, bet tur auklī tes nav, bē rnus vē rojiet paš i. Un pati istaba ir ā rkā rtī gi nož ē lojama, izņ emot slidkalniņ u un spilvenus, nekā cita nav. Numura pagarinā š ana izbraukš anas dienā uz 4 stundā m maksā.50 eiro.
2. Tagad par apkā rtni. Kuusamo ir ciems, kurā nav nogā ž u. Bū s jā brauc lī dz Rukai (25 km). Jums tiks piedā vā ts doties ar Sky Bass vai ar taksometru.
Taksometri ņ em 40-50 eiro vienā virzienā . Autobusā var iegā dā ties divu dienu biļ etes (atkā rtoti lietojamas), pieauguš ajam - 14 eiro, bē rnam 10 eiro. Bet! Autobusa marš ruts un tā karte bija sastā dī ts tik gudri, ka mē s, kopumā nelū zeri un ar augstā ko izglī tī bu, izdomā jā m tikai otrajā dienā un apmaldī jā mies ar pirmo reizi. Ja vē lies tikt uz lielveikalu Prizma (iesaku to darī t uzreiz, nopirkt ū deni, sulas, cepumus, desu, sieru) - pasū ti taksi ar gaidī š anu, tas maksā s 63 eiro. Rukā mums patika daudz vairā k, kaut kā da dzī ve plosā s, ik uz soļ a ir restorā ni un veikali. Starp citu, restorā nu tualetē s ir bē rnu podi (tas joprojā m ir tikai Zviedrijā ).
3. Noma un instruktori. Slē pju nomu un instruktora pakalpojumus var apmaksā t viesnī cā – tā ir vieglā k un siltā k. Par vienu dienu samaksā jā m 301 eiro - tie ir 2 bē rnu instruktori uz 50 minū tē m. (t. i. 45 par 2) un 1 pieauguš ais (64 eiro) + slē pes.
Jaunā kajai meitai nomā slē pes nebija, bet maksā jot no viesnī cas atrada tā das mazas slē pes: )). Ragavu noma 2 eiro un visas ragavas ir salū zuš as un netī ras, un lielveikalā ragavas var nopirkt par 7.95 eiro.
Mans viedoklis - Somija ir atpū ta cilvē kiem bez bē rniem vai ar bē rniem virs 7 gadiem. Obligā ti dzī vokļ os vai mā jā s, ar savu auto vai ī rē tu, ar savu slē poš anas inventā ru. Ū dens parks, kas mums bija viesnī cā , mums kaut kā nepatika (laikam ne sezona). Vispā r nebija vē lmes peldē t, un kaut kā ds vienkā rš s baseins. Vispā r labi, tā nav Turcija, ne Turcija! Viss ir nabadzī gs un netī rs!
4. Tikš anā s ballī te mums bija Nordic Holideys - viņ i zina, kā slaveni un nepā rdomā ti nospē lē t ekskursijas. Ī paš i viena blondī ne ap 40 gadiem. Bet tad visa problē ma ir atdot naudu, tas aizņ em no vienas stundas lī dz dienai. Kurš maksā ja bijuš ajam. Rovaniemi apciemot Santa, tad visi tā lā kie bijuš ie. atgriezā s. Viņ i neņ ē ma vē rā faktu, ka aiz polā rā loka ir tempera.
Par 10 grā diem zemā ks nekā Kuusamo, t. i. , ja Kū sā . bija -28 grā di, pē c tam Rowan. -38 grā di. un š is bijuš ais. uz visu dienu no 8 lī dz 20. Visi atgriezā s slimi. Vieglā k ir doties uz Ziemassvē tku vecī š a mā ju - tas ir Kū sā , viss eesk. aizņ em 4 stundas, silts. Bē rniem ļ oti garš o: kopā ar Ziemassvē tku vecī š a sievu bē rni cep cepumus un bulciņ as, kuras pē c tam dā vina visiem lī dzņ emš anai. Cena ir 50 eiro pieauguš ajiem, 60 eiro bē rnam no 4 lī dz 14 gadiem, 25 eiro bē rniem lī dz 4 gadu vecumam. Paredzē ts arī briež u un haskiju (suņ u) audzē tavas apmeklē jums, vizinā š anā s ar ragaviņ ā m. Bet! Komandu var kontrolē t tikai cilvē ks, kura ķ ermeņ a svars ir lielā ks par 50 kg (es biju lidojumā : ((). Un š ie izņ emot ir bē rniem virs 7 gadiem - tas ir mans viedoklis (lai gan raksta virs 4 gadiem)) , jo ir ļ oti auksts Cenas gandrī z vienā das. Kopumā viesnī cā bija daudz slimu cilvē ku un katrs otrais klepoja.
5. Tagad par nepatī kamo vispā r: uz Somiju es tev neieteiktu braukt ar maziem bē rniem, labā k uz Alpiem. Pirmkā rt, ir ļ oti auksts, nav apkalpoš anas, nav ē rtī bu.
Ja pē kš ņ i saslimsti, tā pat kā mē s, tu kļ ū sti traks no garlaicī bas. Esiet uzmanī gi ar apdroš inā š anas polisē m un atrunā jiet visas nianses, jo ā rsta izsaukš ana no privā tā s klī nikas maksā.240 eiro + 20 eiro par tulku vai arī jums piedā vā s doties uz klī niku paš am, kur jū s stā vat rindā kā visi Somi un maiņ as vī rusi. Izvē lē jā mies pirmo un, protams, apdroš inā š anas kompā nija nav atbildī ga, jo apdroš inā š ana ir standarta. Labi, vismaz mums bija lī dzi visas zā les, bet es nedzē ru antibiotikas, un Somijā antibiotiku var nopirkt tikai ar recepti. Pacē lu vī rusu lidmaš ī nā , jo slimī ba izpaudā s 3. dienā ar temperatū ru 39 un uzreiz baigais klepus. Vī rs un bē rni saslima vienlaikus. Pirms lidojuma bē rni nedē ļ u bija mā jā s (neviens negā ja ne bē rnudā rzā , ne skolā ), tā pē c atliek tikai grē kot lidmaš ī nā . Tas ir tas pats sabiedriskais transports, ar kuru mē s esam zaudē juš i ieradumu.
Mans ieteikums visiem - nē sā jiet maskas, nekautrē jieties, pretē jā gadī jumā tas varē tu bū t tā ds pats sabojā ts atvaļ inā jums kā mums. Starp citu, mans draugs reiz vasarā uz Turciju atveda bē rnu ar vē jbakā m, tas ir brī niš ķ ī gi, tieš ā m, vai varat iedomā ties, kā ds pā rsteigums gaidī ja visus, kuri bē rnī bā nebija slimojuš i? Tā tad ā rsta izsaukš ana izrā dī jā s vesela problē ma. Visā Rukas pilsē tā un Kū samo ciemā no privā tā s klī nikas dež urē tikai viens ā rsts. Un ar to lū zumu skaitu, kas bija kalnā , gaidī jā m ā rstu no 10 lī dz 20-00 (tas ir par 240 eiro! ). Un, vai tā ir tā da attieksme pret ukraiņ iem, bet kad praktiski kliedzā m klausulē , tad pusdeviņ os vakarā mē ģ inā jā m noskaidrot, kur tad daktere galu galā ir (bē rns 3 gadi apdegums 39 tempos ), mums stā sta, ka drī z bū s, turklā t viņ š jau bija aizbraucis pie mums, bet pa ceļ am zvanī ja, ka tur Rukā saslimis 4 gadus vecs bē rns un pie viņ a atgriezusies daktere! Un jū s, lū dzu, uzgaidiet! jau brauc. Tā mū s mī l Eiropā .
аватар umka2001
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patiesī bā mana atsauksme nav par paš u viesnī cu (lai gan daž i vā rdi par to bū s zemā k), bet gan par ekskursiju, kuru neiesaku apmeklē t, lai ietaupī tu naudu, un galvenais, laiku, kas ir tik svarī gi tik ī sā atvaļ inā jumā . … Tomēr ▾ Patiesī bā mana atsauksme nav par paš u viesnī cu (lai gan daž i vā rdi par to bū s zemā k), bet gan par ekskursiju, kuru neiesaku apmeklē t, lai ietaupī tu naudu, un galvenais, laiku, kas ir tik svarī gi tik ī sā atvaļ inā jumā . Tas ir par Rovaniemi. Š ķ iet, kā pē c mē s ar bē rniem braucam uz Somiju - jā , jo š eit ir Ziemassvē tku vecī š a dzimtene - atbildē s katrs vecā ks, vedot savu bē rnu uz tikš anos ar š o pasaku varoni. Es arī tā domā ju. Lī dz brī dim redzē ju garu rindu noguruš iem vecā kiem un vaimanā još iem bē rniem uz tiem paš iem noguruš iem, bet ne č ī kstē tiem (pozī cija neļ auj), ar atklā ti ž ā vā još iem elfu palī giem, Ziemassvē tku vecī ti - Yolo Puki. Jā , bet pirms tam bija ne mazā k aizraujoš s skats - Santa Park (jeb Santa Claus Cave - cits nosaukums). Kurš.2002. -2003. gadā bija Hurgadā ekskursijā s ar zemū deni (man nez kā pē c liekas, ka š ī s ekskursijas jau sen ir slē gtas pilnī gas rupjī bas dē ļ ), viņ š mani sapratī s. Veca, putekļ aina, atklā ti sakot nolietota dekorā cija. Un uz viņ u fona entuziasma pilni gidi, it kā pirmo reizi redz tū ristu vilš anos. Jā , tu dabū si tik dā rgu (naudas) un kā rotu foto ar Ziemassvē tku vecī ti, bet sagatavojies muš ai. Un vai ir vē rts pavadī t veselu (! ! ) dienu ceļ ojumā no Kuusamo uz Rovaniemi? Neļ aujiet sevi vilinā t ar mū su tautieš u stā stiem, kuri tur strā dā par tū roperatoriem - viņ i pierunā s miruš os, kaut vai pā rdot š o ekskursiju. Netā lu no Kuusamo atrodas tā sauktā Ziemassvē tku vecī š a namiņ š . Tur mā jī gā gaisotnē gandrī z tas pats Ziemassvē tku vecī tis ar savu vecenī ti sarunā jas ar bē rniem un vecā kiem un kopā cep Ziemassvē tku kū kas un rotā pastkartes un pirms tam brauc ar ragaviņ ā m un cep desiņ as. To var ieteikt. Bē rniem un arī vecā kiem ir interesanti, mierī gi, bez satraukuma. Tur iekļ uvu sarunā ar vienu no tur esoš ajiem vecajiem strā dniekiem (somi parasti runā angliski, daž i labā krieviski), viņ š man pastā stī ja par š ī s savrupmā jas vē sturi un par tā s iemī tniekiem.
Par viesnī cu. Normā ls, solī ds, eiropeisks. Laba virtuve, ja vien, protams, neesat no tā s cilvē ku kategorijas, kas sevi uzskata par izvē lī giem un tikai nez kā pē c atvaļ inā jumā . Mā jā s, kā likums, š ā di cilvē ki ē d visu. Ir ļ oti patī kami peldē ties siltā baseinā , kad ā rā ir stipri auksts. Dī vaini, kā pē c Somija š eit tiek salī dzinā ta ar Turciju. Daž ā da reliģ ija, kultū ra, tautī ba, nemaz nerunā jot par dabu un klimatu. Turcija Turcijā . Apsveriet mentalitā ti un tradī cijas. Jā , Jaunais gads beidzas 0.15. Nedzer, nesmē ķ ē , nedejo. Bet viņ i slē po, tvaicē pirtī s, bauda klusumu un neskarto dabu. Viņ i tieš ā m liek gaļ u desā s, nekur nekur uguni, runā angliski, mā cā s krievu valodu un mī l dabu. Tā pē c izvē lieties vietu, kur jū taties ē rti. Ja ir jautā jumi, labprā t atbildē š u.
аватар taurus1965
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca ģ imenē m. Tai ir savs neliels akvaparks ar saunā m, baseiniem (kaut arī maziem bē rniem) utt (viss iekļ auts cenā ). Garš ī gas un daudzveidī gas brokastis un vakariņ as. Apkā rt lieliska daba. Tieš i blakus viesnī cai ir autobusu pietura uz Rukas kalnu (15 min. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ģ imenē m. Tai ir savs neliels akvaparks ar saunā m, baseiniem (kaut arī maziem bē rniem) utt (viss iekļ auts cenā ). Garš ī gas un daudzveidī gas brokastis un vakariņ as. Apkā rt lieliska daba. Tieš i blakus viesnī cai ir autobusu pietura uz Rukas kalnu (15 min. ar braucienu). Uz vietas jebkura kvalitatī va inventā ra noma ziemas sportam un atpū tai. Viesnī cas apkā rtnē ir skaistas vietas pā rgā jieniem, kā arī distanč u slē pju, sniega kurpē m, sniega skrejriteņ u testē š anai utt. Tiesa, lielveikali, veikali un restorā ni atrodas tā lu (apmē ram lī dz Rukas kalnam, kura pakā jē lielā kā daļ a). no tiem atrodas). Viesnī cā ir neliela bē rnu rotaļ u istaba. Telpas jā rezervē jaunajā ē kā – tā s ir plaš ā kas un modernā kas. Ļ oti iesaku viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem, ī paš i Jaungada un Ziemassvē tku brī vdienā m. Jaunā gada sagaidī š ana ir ļ oti pieklā jī ga, ņ emot vē rā vietē jo mentalitā ti, lai arī garlaicī ga (somiem ī stie svē tki nav Jaunais gads, bet gan Ziemassvē tki - 24. -25. decembris). Mē s esam bijuš i š ajā viesnī cā divas reizes ar visu ģ imeni, un es jū tu, ka mē s brauksim vē l (jū s pietrū ka). Tač u, ja ceļ ojuma galvenais mē rķ is ir slē poš ana, tad labā k izvē lē ties nevis š o viesnī cu, bet kā du no viesnī cā m tieš i Rukas kalna pakā jē , piemē ram, Rantasipi Rukahovi (apkalpoš ana sliktā ka, ē diens acī mredzot vienkā rš ā k, bet tas ir daudz ē rtā k intensī vai slē poš anai no kalna) .
аватар rvyacheslav
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kuru varu ieteikt ikvienam. Plusi: - salī dzinoš i lē ti. - Ir lielisks akvaparks. - labas istabas. Mī nusi: - mazliet tā lu no civilizā cijas (lai gan š ajā Somijas apgabalā visi tā atrodas). - ne pā rā k normā ls restorā ns vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kuru varu ieteikt ikvienam.
Plusi:
- salī dzinoš i lē ti.
- Ir lielisks akvaparks.
- labas istabas.
Mī nusi:
- mazliet tā lu no civilizā cijas (lai gan š ajā Somijas apgabalā visi tā atrodas).
- ne pā rā k normā ls restorā ns vakariņ ā m.


iemiesojums Duck.berto
Es gribu paņemt līdzi savu planšetdatoru
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Duck.berto
gribu iet
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Duck.berto
Es nezinu, ko ņemt
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

"Kuusamon Tropikki" состоит из двух зданий (старое и новое), имеет собственный аквапарк и оздоровительный центр. Рядом – трассы для беговых лыж. До горнолыжных склонов – 20 км (Рука).

Бесплатно: турецкая баня, сауна, аквапарк.
Платно: няня, парикмахерская.

Водное отделение: При гостинице построен тропический аквапарк. Более 1000 тропических растений и натуральные камни окружают бассейны, температура воды в которых +32°С. Большой зал с бассейнами, тропическими растениями и водными туннелями. Джакузи, водопады, солнечная пещера, гидромассаж и детский бассейн. Финские сауны, турецкая баня. В распоряжении отдыхающих хорошо оборудованный тренажерный зал.

Активный отдых: Природа вокруг располагает к занятию активными видами спорта. Летом - это пеший туризм, гребля, охота и лов рыбы, поход по "медвежьей тропе", спуск по порогам, гольф и катание на кроссовых велосипедах. В зимнее время: зимнее плавание, освещенная лыжная трасса, сафари на снегоходах, оленьих и собачьих упряжках. В течение круглого года организовываются экскурсии на оленеводческую ферму и зоопарк диких животных "Раума" В 20 км от Kuusamon Tropiikki расположен популярный горнолыжный центр Ruka с его скоростными спусками, лыжными трассами и широким спектром видов проведения досуга. Прокат инвентаря для передвижения на природе и занятий спортом.

Viesnīcā

- 2 ресторана
- бар
- бар у бассейна
- пиццерия
- конференц-залы
- парикмахерская
- сейф на рецепции
- услуги няни
- ski-room
- тропический аквапарк
- сауна
- тренажерный зал
- сквош
- теннис
- бильярд
- детская игровая
комната.

В оздоровительном центре
– финские сауны
- джакузи
- турецкая баня
- физиотерапия
- массаж
- термальные и грязевые ванны
- солярий
- услуги косметолога

Telpu apraksts

182 номера (138 из них двухместные). В 9 номерах есть сауна. 114 номеров для аллергиков (только для некурящих), 2 номера для инвалидов. Коттеджи: 17 коттеджей с кухней, микроволновой печью, холодильником, радио, телевизором, душем и туалетом. В номере: Все номера с туалетом, душем, телефоном, радио, телевизором, минибаром. В 9 номерах есть сауна. 114 номеров для аллергиков (только для некурящих), 2 номера для инвалидов.

Istabās

- ванная комната (душ)
- фен
- халаты
- телефон
- телевизор
- мини-бар

Adrese Kylpyläntie FIN-93600, Kuusamo
Tel. +358 (0)8 859 60
Fax +358(0)8 852 1909
www.holidayclub.fi
FAQ