Scandic Rukahovi 4*– Atsauksmes

SomijaRoka
5
Novērtējums 7.210
№1 viesnīcas reitingā Roka
7.4 Numurs
7.8 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.2 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
"Rantasipi Rukakhovi" pamatoti tiek uzskatīta par labāko viesnīcu Somijas ziemeļos. Jaunā ēka piekļaujas vecajai viesnīcas ēkai, kas tika pilnībā renovēta 2001. gadā. Visa kūrorta infrastruktūra atrodas 50-200 metru attālumā no viesnīcas, un slēpošanas trases un pacēlāji sākas gandrīz pie sliekšņa.Vairāk →
аватар info_vilenatravel
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
tuvu visā m izklaidē m, stā vos ir saunas (iekļ auts numuru cenā ), standarta numuri ir ļ oti pieticī gi (vecā kie š ajā viesnī cā , kas piedzī voja pilnī gu rekonstrukciju 2012. gadā ), visos numuros ir ž ā vē š anas skapji, labi atrodas attiecī bā pret slē poš anas trasē m ir viesnī cā un numuri ar pirti (junior suite un prezidenta apartamenti). … Tomēr ▾ tuvu visā m izklaidē m, stā vos ir saunas (iekļ auts numuru cenā ), standarta numuri ir ļ oti pieticī gi (vecā kie š ajā viesnī cā , kas piedzī voja pilnī gu rekonstrukciju 2012. gadā ), visos numuros ir ž ā vē š anas skapji, labi atrodas attiecī bā pret slē poš anas trasē m ir viesnī cā un numuri ar pirti (junior suite un prezidenta apartamenti). Mū su tū ristiem jā pievē rš uzmanī ba Rantasipi Rukahovi apartamentiem! Tie ir jauni, var izmitinā t 5-6 cilvē kus, š ajā s istabā s ir pirtis, lieli bē niņ i vai balkoni, virtuve-viesistaba (ar visiem piederumiem) un divas atseviš ķ as guļ amistabas
аватар Natalochka3
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliski! ! Brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums, bez pā rspī lē jumiem! … Tomēr ▾ Lieliski! ! Brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums, bez pā rspī lē jumiem!
аватар taurus1965
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja ierodaties Kuusamo Rukā galvenokā rt un galvenokā rt slē poš anas nolū kos, tad labā k nevar iedomā ties: Rukas kalns, galvenā s slē poš anas trases, lieliska inventā ra noma to iekaroš anai, instruktori - viss ir burtiski pie izejas no viesnī cas. … Tomēr ▾ Ja ierodaties Kuusamo Rukā galvenokā rt un galvenokā rt slē poš anas nolū kos, tad labā k nevar iedomā ties: Rukas kalns, galvenā s slē poš anas trases, lieliska inventā ra noma to iekaroš anai, instruktori - viss ir burtiski pie izejas no viesnī cas. Labā k ir rezervē t telpas jaunajā ē kā ("superior") - tā s ir lielā kas un modernā kas. Ja galvenais ceļ ojuma mē rķ is ir jautra Jaunā gada vai Ziemassvē tku sagaidī š ana, ekskursijas, vizinā š anā s ar ragaviņ ā m, suņ i, ziemeļ briež i, distanč u slē poš ana, sniega kurpes u. c. , un intensī va slē poš ana nav iekļ auta plā nos, tad labā k. palikt "Kuusamo Tropics" ("Holiday Club Kuusamo"). Tur viesnī ca ir labā ka, un brokastis un vakariņ as ir daudz garš ī gā kas, daudzveidī gā kas un bagā tī gā kas, un ainavas ir skaistā kas. Starp citu, tur telpas jaunajā ē kā ir daudz labā kas. Tomē r es atkā rtoju, ka slē poš anas cienī tā jiem Rantasipi Rukahovi viesnī ca ir labā kā un ļ oti cienī gā kā izvē le.
аватар solnce1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uz ziemas brī vdienā m nolē mu bē rnam uzdā vinā t pasaku! Dā vana izrā dī jā s diviem, jo ​ ​ Lapzemē visi iejū tas pasakā , gan lieli, gan bē rni! : ) Izvē lē jā mies Rukas kū rortu, jo š eit viss ir pa rokai, un pasakaina daba, un aktivitā tes brī vā dabā : slē pes, ragavas, snovbordi, sniega motocikli (tas viss ir tieš i pie ieejas viesnī cā ), un tā nav problē ma doties uz visā m ekskursijā m, un kafejnī cā m, restorā niem Ir pietiekami daudz veikalu katrai gaumei. … Tomēr ▾ Uz ziemas brī vdienā m nolē mu bē rnam uzdā vinā t pasaku! Dā vana izrā dī jā s diviem, jo ​ ​ Lapzemē visi iejū tas pasakā , gan lieli, gan bē rni! : ) Izvē lē jā mies Rukas kū rortu, jo š eit viss ir pa rokai, un pasakaina daba, un aktivitā tes brī vā dabā : slē pes, ragavas, snovbordi, sniega motocikli (tas viss ir tieš i pie ieejas viesnī cā ), un tā nav problē ma doties uz visā m ekskursijā m, un kafejnī cā m, restorā niem Ir pietiekami daudz veikalu katrai gaumei.
Galvenais, lai tur nokļ ū tu nav problē mu. No Kijevas ir tieš ais č arterreiss uz Kuusamo, tur sanā k autobuss un pē c 20 minū tē m esi pie viesnī cas. Kuusamo ir reģ ionā lais centrs, bet Ruka ir ciems kalnā . 10-15 siltā ks kā zemā k Kū samo. Atbraucā m, lidostā bija -27, un tikā m lī dz viesnī cai, termometrā redzē jā m -17 : )
Ja neesi profesionā ls slē potā js, tad pirmo dienu var veltī t ciemata iepazī š anai: Kur? Ko? Cik? Un kā pē c? : )
Ja jums ir problē mas ar angļ u valodu, tad gribu ieteikt vairā kos restorā nos ir krievu ē dienkarte (Kolorado, pretī viesnī cai, ir arī krieviski runā još s viesmī lis, un ē diens ir ļ oti garš ī gs). , bet neesiet. slinkums, tas ir tā vē rts! ! ! : ) Krievu ē dienkarte arī ir. Citā s kafejnī cā s un restorā nos vienmē r atradī siet ē dienkarti angļ u valodā , tā pē c ar ē dienu nebū s problē mu. Pā rtikas un alkohola lielveikalā pā rdevē jas runā angliski.
Noteikti aizvediet bē rnu un sevi uz vasarnī cu pie Ziemassvē tku vecī š a. Teikt, ka š is ir ceļ ojums pasakā , nozī mē neteikt neko! Pē c š ī s tikš anā s bē rni atkal tic Ziemassvē tku vecī tim (man ir 14 gadi, manas acis tik dega ka nav iespē jams nodot). Un pieauguš ie sā k ticē t cilvē ka laipnī bai un neieinteresē tī bai : ) Pē c š ī ceļ ojuma ekskursija uz Rovaniemi (Ziemassvē tku vecī š a oficiā lā rezidence), tikai š ķ irne kaut kam : )) Man patika tie, kuriem ir bē rni. jaunā ki par 5 gadiem : )
Jums noteikti vajadzē tu apmeklē t haskiju fermu un vadī t komandu.
Var bū t neliela vilš anā s no zoodā rza, ko viņ i tā reklamē . Tiem, kas ir apmeklē juš i daž ā dus pasaules zoodā rzus, Ranua atradī s izbalē juš u. Bet mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, bija nedaudz saules un temperatū ra -5 tā tad pastaigā jā mies, elpojā m tī ru gaisu, baudī jā m dabu. Pie zoodā rza atrodas Fazer firmas somu š okolā des veikals, noteikti aizbrauciet tur liela izvē le un rū pnī cas cenas!
Attiecī bā uz sauli: dienas gaiš ais laiks š ajā gadalaikā ilgst 3 stundas, ja ir saulaina diena, tad saule karā jas virs horizonta no pulksten 11 lī dz 15. Pā rē jā laikā izbaudiet apgaismojumu!
Par ziemeļ blā zmu : ) Neticiet gidiem, kuri aicina uz safari, lai redzē tu ziemeļ blā zmu! Pirmkā rt, š ī s parā dī bas sezona ir novembra beigas-decembra sā kums un februā ra beigas-marta sā kums. Otrs un galvenais nosacī jums š ai parā dī bai ir laikapstā kļ i - dienu vai ilgā k vajadzē tu bū t skaidram bezvē ja laikam, tas ir, saulei vajadzē tu spī dē t bez mā koņ iem dienā un mā koņ iem, un vakarā un naktī nevajadzē tu snigt.
Mums paveicā s, pirmajā vakarā ieraudzī jā m izbalē juš u zaļ ganu ziemeļ blā zmu (diena pirms tam tieš ā m skaidra, vakars kluss bez vē ja un sniegputeņ iem). Tā da laika vairs nebija mū su uzturē š anā s laikā : (
Iesakā m visiem ziemā ceļ ot uz Somiju! Gū stiet neaizmirstamu pieredzi! ! !
Дача Санты на главной деревенской площади
аватар greedykitty
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ aujiet man sā kt no sā kuma, tā sakot. Ieraš anā s datums 03/01/2008. Ierodamies lidostā , esmu dž insos, snovborda jakā un krasovkos, skatos un domā ju, kā tur lidmaš ī nā laikapstā kļ i. . . ņ emu mugursomu un izeju ā rā . … Tomēr ▾ Ļ aujiet man sā kt no sā kuma, tā sakot. Ieraš anā s datums 03/01/2008.
Ierodamies lidostā , esmu dž insos, snovborda jakā un krasovkos, skatos un domā ju, kā tur lidmaš ī nā laikapstā kļ i. . . ņ emu mugursomu un izeju ā rā . Pirmā doma, izejot no ielas: kā pē c es esmu š eit un kā pē c neesmu Kubā ? Kas par bagā ž nieku, atvainojos, es atbraucu no valsts, kur ir auksts, uz valsti, kur ir vē l aukstā ks. Grā ds bija -28C, nu vispā r ne vasara, ne rudens. Nu labi, pievilku vā ciņ u pie krū tī m un meklē sim tū res pā rstā vi, uzreiz atradu, gaidī ju, satiku mantas, š oferis palī dzē ja sabā zt autobusā , apsē dos un braucu. Sen nebiju redzē jusi tā du ziemas skaistumu, kas pazib manā acu priekš ā ! Vairā k par skaistumu.
Ieradā mies viesnī cā , viss kā bildē s, lifts pie durvī m, vestibils izcils, ar kamī nu, personā ls (darbinieki) draudzī gs, izpalī dzī gs un smaidī gs.
Atslē gas saņ ē mu, tā s ir karte un ielecu cauri visai viesnī cai istabiņ ā , tikai vē lā k sapratu, ka jā iet tuvā k pa citā m durvī m, bū s, nu, ne par to ir runa
Istaba, nu, istaba kā istabiņ a nekas ī paš s, tī rs, silts un aiz loga ir distanč u pacē lā ji. Viņ a izkaisī ja savas mantas, katram ugunsdzē sē jam uzvilka snovborda bikses un metā s iepazī ties ar ā rpasauli, veikaliem, kafejnī cā m un restorā niem. 50 metru rā diusā atradu visu, kas var ienā kt prā tā , un iepriekš minē to un autobusa pieturu, un suvenī rus, boulingu utt utt. , un galvenais, bankomā ts. Viss ir blakus, viss darbojas, viss ir angļ u valodā un pat daž reiz krieviski.
Lai arī ekipē jumu paņ ē mu lī dzi, tik un tā gā ju apskatī ties, kas ī rē , pē kš ņ i. . . viss ir un ļ oti labā stā voklī , cenas neskatī jos, bet nevajadzē ja Uzreiz nopirku slē poš anas karti, kaut kā di 120 eiro uz 8 dienā m.
Atkal nopriecā jos par skaistumu un par veikaliem, atradu slidotavu, kas ir arī stā vlaukums maš ī nā m, visas 8 dienas redzē ju tikai 1 slidotā ju un tad ne uz ilgu laiku.
Atgriezos viesnī cā , un iepirksim ekskursijas, aizvedu uz fermu ar suņ iem un briež iem, pie Ziemassvē tku vecī š a, uz zoodā rzu, un tas arī viss. . . viss patika! Viņ a sē dē ja Ziemassvē tku vecī tim uz ceļ iem, jā ja ar suņ iem, baroja no rokā m stirnas, redzē ja polā rlā č us un arī pabaroja alni. Super!
Otrajā dienā pamostos ar modinā tā ju, paskatos pa logu un saprotu, ka ir nakts! 8:00 un aiz loga nav viegli tumš s, bet pilnī gi tumš s! Izrā pos no gultas un dodos brokastī s, jau rit pilnā sparā , neesmu izvē lī ga un no rī tiem neē du, tā pē c jogurts ar ž ā vē tiem augļ iem un kafiju sanā ca lieliski, kamē r meklē ju kā rtī gu kafiju, es izdevā s apsvē rt, ko ē st, ko, un pē c citu reakcijas viss š ķ iet garš ī gi.
Rā pos kalnos augš ā , kalni nav lieli, bet mierī gai slē poš anai ļ oti piemē roti. Jā , un kā ds skaistums apkā rt, eglī tes, vē l eglī tes, vē l eglī tes, nu, daž ā dī bas labad vē l eglī tes! Trases ir koptas, brauc sniega tī rī tā ji, glā bē ji arī uz zemes, un brauc bodē s virsū un ar sniega motocikliem, tā pē c, ja kaut kas notiks, ilgi nebū s jā gaida. Atkā pe par glā bē ju tē mu: Redzē ju daudz nepatī kamu gadī jumu, kas krita un salauza roku, simts degunu uz ledus, kuri nav pareizi izkā puš i no pacē lā ja utt un tā tā lā k, un tā glā bē ji vienmē r reaģ ē ja ļ oti ā tri, viens vī rietis pat uz miegainī bas no kalna nolaidā s. Tā tad ar to Rokā viss ir kā rtī bā .
Nogā zē s: ir daudz ceļ u iesā cē jiem un vidē jiem, ir caurule, bet profesionā ļ iem Ruku droš i vien nevar ieteikt. Vispā r man likā s, ka š ī vieta ir tiem, kas vē las izbaudī t ne tik daudz nolaiš anā s ā trumu, cik procesu, turklā t lē ni un ar sakā rtojumu. Apkā rtne ir ļ oti skaista un ļ oti mierī ga.
Mē s raiti pā rejam pie atpū tniekiem, ko lai saka, daudz krievu, somu un angļ u, lai gan pē dē jie ir ļ oti kautrī gi un parasti slē pjas. Krievi uzvedas daudz mierī gā k nekā , teiksim, Austrijā vai Francijā , bet tas, iespē jams, ir š ī s vietas raksturs, kas to ietekmē . Lai gan iegā dā tā alkohola daudzums liek domā t, ka viņ š Ā frikā dzer krievu valodu.
Biju lieciniece smieklī gai ainai: kā pu kalnā , stā vē ju, skatī jos uz nogā zi, sauli, sakopoju domas un pē kš ņ i man pa labi pienā ca vī rietis ar slē pē m rokā s (drī zā k rā poja augš ā ). ), un viens ar degunu uz augš u, otrs ar degunu sniegā . Š is zemnieks apstā jas, paskatā s uz to paš u kalnu, kur es, un saka un pie sevis: Uz...vai man to vajag? Pagriež as un dodas uz restorā nu.
Un sausais secinā jums no visa teiktā ir š ā ds:
Ja esat iesā cē js vai uzlabojat katushechnik, ja jums ir apnicis darbā klausī ties kliedzienus, kliedzienus utt. un vē laties mieru un klusumu, tad Ruka ir jums! Man ļ oti patika! ! ! Ī paš s paldies Tourland.
НУУУУ очень понравилось НУУУУ очень понравилось НУУУУ очень понравилось склоны НУУУУ очень понравилось склоны Санта дом НУУУУ очень понравилось


iemiesojums nb1435
Mēs vēlamies slidot. Vai man tās ņemt līdzi? Vai arī ir noma? Ja jā, cik tas maksā? Un kur braukt? Pateicos jau iepriekš.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

"Рантасипи Рукахови" считается по праву лучшим отелем в северной Финляндии. Новое здание примыкает к старому корпусу отеля, который был полностью отреставрирован в 2001году. Вся инфраструктура курорта находится на расстоянии 50-200 метров от отеля, а горнолыжные спуски и подъемники начинаются практически у порога.

Atrašanās vieta Отель расположен в самом центре курорта Рука, 50м от подъемников, пункта аренды лыж и снаряжения, ресторанов, баров и спортивно-оздоровительного центра Ruka Clubi.
Viesnīcā

- 2 конференц-зала на 90 чел.

- несколько ресторанов для любого времени дня и ночи

- танцевальный ресторан Рукахови на 550 чел. ежедневно собирает любителей традиционной финской кухни, музыки и танцев

- ресторан Калтиокиви на 220 чел. ждет в гости семьи с детьми, для них здесь открыта игровая комната с видео

- лучшая ночная

тусовка курорта - ночной клуб Tellu Night (на 420 чел.) и горнолыжный бар "Ski Pub" (60 чел.)

- в двух шагах от отеля "Рантасипи Рукахови" построено новое здание магазина-проката спортивного снаряжения и новый ресторан-бар

Telpu apraksts

В отеле всего 180 номеров, из них в новом здании отеля - 105 двухместных номеров площадью 30 м2 (все с возможностью доп. кровати), 2 президентских люкса с камином, сауной и джакузи, 2 люкса площадью 45 м2 с сауной и 10 джуниор люксов.

В старом здании отеля находится 72 двухместных номера (из них часть с возможностью доп. кровати) и 3 номера

Двухместные номера в новом здании площадь 30 м2, две кровати, раскладывающийся диван (на 1-2 доп. чел.), телевизор со спутниковыми и платными каналами, телефон, мини-бар, туалет/душ, фен, сушильный шкаф, балкон.

Двухместные номера в старом здании площадь 20 м2,

две кровати, кресло, телевизор со спутниковыми и платными каналами, телефон, мини-бар, туалет/душ, фен, сушильный шкаф. В части номеров возможна установка доп. кровати на 1 чел.

Номера люкс (Junior Suite) двухкомнатный номер площадью 45 м2, в спальне две кровати, раздвижной диван в гостиной (на 2 доп. чел.), телевизор со спутниковыми и платными каналами, телефон, мини-бар, туалет/душ, фен, сушильный шкаф, выход на балкон из спальни и из гостиной.

Номер Люкс с сауной (Sauna Suite) двухкомнатный номер площадью 45 м2, в спальне две кровати, раздвижной диван в гостиной (на 2 человека), телевизор со спутниковыми и платными каналами, телефон, мини-бар, туалет/душ, сауна, фен, сушильный шкаф, выход на балкон из спальни и из гостиной.

Президентский Люкс (President Suite) двухкомнатный номер площадью 85 м2, в спальне две кровати, большая гостиная, телевизор со спутниковыми и платными каналами, телефон, мини-бар, камин, туалет/душ, джакузи, сауна, фен, сушильный шкаф, выход на балкон из спальни и из гостиной.

Istabās

- телевизор

Adrese Rukankyläntie 15 93830 Rukatunturi
Tālruņi: +358 8 2374 8948
Tīmekļa vietne: Scandic Rukahovi
FAQ