Edouard 7 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
10.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Parīzes centrā, 3 minūšu pastaigas attālumā no Garnjē operas. Metro stacija Opéra atrodas 200 metru attālumā, nodrošinot satiksmi uz dažādām Parīzes apskates vietām. Roissybus atiet no Operas laukuma un tieši uz Šarla de Golla Starptautisko lidostu.Vairāk →
аватар
Kuru pagrū dī s, to izdzen no Manifik kluba! 22. jū lijā atpū tā mies naktsklubā MANIFIC Parī zē blakus Luvrai, pretī ga vieta ! ! ! Vienkā rš i š ausmī gi! ! ! Cenas neadekvā ti augstas (200 eiro par š ampanieš a pudeli vismaz)! ! ! Attieksme pret apmeklē tā jiem un tū ristiem vispā r ir vienkā rš i neiespē jami š ausmī ga, viņ i domā tikai par savē jiem, bet par pā rē jo pat nedomā ! Vispā r nav vietas, vienistabas dzī vokļ a laukumā saspiesti 100 cilvē ki, ne dejot, vienkā rš i nav iespē jams pat parunā t ! ! ! Visi ļ oti spiež ! Un viņ i pilnī gi tic, ka viņ iem ir taisnī ba! Apsargi uzreiz izceļ nevis kū dī tā jus, bet gan mazā k zinā mos! Viņ i pat nemē ģ ina to izdomā t! Nevienam neiesakā m tur pat skatī ties!. … Tomēr ▾ Kuru pagrū dī s, to izdzen no Manifik kluba! 22. jū lijā atpū tā mies naktsklubā MANIFIC Parī zē blakus Luvrai, pretī ga vieta ! ! ! Vienkā rš i š ausmī gi! ! ! Cenas neadekvā ti augstas (200 eiro par š ampanieš a pudeli vismaz)! ! ! Attieksme pret apmeklē tā jiem un tū ristiem vispā r ir vienkā rš i neiespē jami š ausmī ga, viņ i domā tikai par savē jiem, bet par pā rē jo pat nedomā ! Vispā r nav vietas, vienistabas dzī vokļ a laukumā saspiesti 100 cilvē ki, ne dejot, vienkā rš i nav iespē jams pat parunā t ! ! ! Visi ļ oti spiež ! Un viņ i pilnī gi tic, ka viņ iem ir taisnī ba! Apsargi uzreiz izceļ nevis kū dī tā jus, bet gan mazā k zinā mos! Viņ i pat nemē ģ ina to izdomā t! Nevienam neiesakā m tur pat skatī ties!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар shumera
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
dzī voja 6. stā vā istabā ar balkonu un skatu uz Operu, arī dzē ra kafiju ar kruasā niem no tuvā kā s maiznī cas, vē roja pilsē tas burzmu, parī zieš i vienmē r steidzā s, vakarā staigā ja lē nā m. ļ oti ē rta atraš anā s vieta - no Viesnī cas lī dz Luvrai, 10 minū tes kā jā m, lī dz Dievmā tes katedrā lei - 30 minū tes, gā jiena solis, un ko vē l Parī zē darī t labā laikā , kā nestaigā t! skats pa logu uz Operu - tas izsaka visu! plaš a un ē rta istaba, patieš ā m plaš a)! pē c Parī zes standartiem - balles zā le))) daudzveidī gas brokastis - bufete - pieejams viss nepiecieš amais, svaigi spiestas apelsī nu un mandarī nu sulas. … Tomēr ▾ dzī voja 6. stā vā istabā ar balkonu un skatu uz Operu, arī dzē ra kafiju ar kruasā niem no tuvā kā s maiznī cas, vē roja pilsē tas burzmu, parī zieš i vienmē r steidzā s, vakarā staigā ja lē nā m.
ļ oti ē rta atraš anā s vieta - no Viesnī cas lī dz Luvrai, 10 minū tes kā jā m, lī dz Dievmā tes katedrā lei - 30 minū tes, gā jiena solis, un ko vē l Parī zē darī t labā laikā , kā nestaigā t!
skats pa logu uz Operu - tas izsaka visu! plaš a un ē rta istaba, patieš ā m plaš a)! pē c Parī zes standartiem - balles zā le)))
daudzveidī gas brokastis - bufete - pieejams viss nepiecieš amais, svaigi spiestas apelsī nu un mandarī nu sulas. personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs. galvenais viesmī lis-afrikā nis mā cī jies PSRS un joprojā m labi atceras krievu valodu, pā rē jais personā ls cenš as nedaudz iemā cī ties), jo. viesnī cu diezgan iecienī juš i pieklā jī gi krievvalodī gie – viņ i izrā dī jā s kaimiņ i kā dam pazī stamam krievu politiķ im.
kopš atbraucā m ar auto - stā vvietu pieejamī ba bija neatņ emama sastā vdaļ a, savas stā vvietas nav, bet tuvā kā maksas ir divu minū š u gā jiena attā lumā . izmaksas ir aptuveni 20 eiro dienā .
Interneta wi-fi var noķ ert un tas ir bez maksas, tač u tas netiek uztverts visur, lū k, kā paveicies. maksas viesnī ca nemē ģ inā ja. no mī nusiem - istabā s nav gludinā mā dē ļ a, gludekļ us nedod, gludinā š ana ir tikai par papildus. maksa, izskaidrojot apdroš inā š anas sabiedrī bas prasī bas.
Es neiesaku jums saslimt Parī zē ) sestdien man sā pē ja zobs, reģ istratū ras darbinieki nevarē ja atrast nevienu zobā rstu, kas tajā laikā strā dā ja, lai gan viņ i ļ oti centā s). tika atklā ta tikai ā trā palī dzī ba universitā tes slimnī cā - stā voklis pielī dzinā ms noslepkavotajā m Maskavas slimnī cā m, plus ļ oti lī dzī ga publika - melnā dainie, arā bi un tā tā lā k. gā ja, paskatī jā s - nolē ma, ka tonna pretsā pju ir daudz labā k.
вид из окна номер номер
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2008. gada augustā . Ļ oti labi iespaidi, ē rts, personā ls pieklā jī gs un uzmanī gs. Viesnī ca atrodas Parī zes centrā , netā lu no Luvras, blakus operai. Brokastis ļ oti labas, viss garš ī gi, svaigi spiestas sulas, jogurti, olu kultenis, augļ u salā ti utt. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2008. gada augustā . Ļ oti labi iespaidi, ē rts, personā ls pieklā jī gs un uzmanī gs. Viesnī ca atrodas Parī zes centrā , netā lu no Luvras, blakus operai. Brokastis ļ oti labas, viss garš ī gi, svaigi spiestas sulas, jogurti, olu kultenis, augļ u salā ti utt. , un tā dus kruasā nus kā "Edouarde VII" nekur citur neesam ē duš i. Tī rī š ana katru dienu. Kopumā tas ir tieš i 4 *.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca 1 minū tes gā jiena attā lumā no Operas. Saskaņ ojas ar savā m zvaigznē m. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca 1 minū tes gā jiena attā lumā no Operas. Saskaņ ojas ar savā m zvaigznē m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель располагается в центральной части Парижа, в 3 минутах ходьбы от Оперы-Гарнье. В 200 метрах находится станция метро Opéra, откуда можно доехать до различных достопримечательностей Парижа. С площади Плас-де-Опера отправляется автобус Roissybus, который следует напрямую до международного аэропорта Шарль-де-Голль.

Atrašanās vieta Аеропорт Париж − Орлі расположен в 15,6 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, доставка прессы, доставка еды и напиктво в номер.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 69 номеров.

Istabās

Wi-Fi, домашний кинотеатр со спутниковым и кабельным телевидением, радио, телевизор с плоским экраном с большим выбором каналов на разных языках, сейф, мини-бар, фен, кондиционер, зеркало для макияжа, халаты и тапочки, кровати с пуховой периной, утюг и гладильная доска по запросу, I-pod станция в номерах Suiteи Junior Suite, ванная комната с душем и ванной.

Adrese 39 avenue de l'Opéra, 75002 Париж - Франция
Tālruņi: 33 (0) 1 42 61 56 90
Tīmekļa vietne: Edouard 7
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.