Albatros Dana Beach Resort 5*– Atsauksmes

193
Novērtējums 7.910
№10 viesnīcas reitingā Hurgada
8.1 Numurs
7.9 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.8 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 18 km attālumā no Hurgadas vecpilsētas centra, jūras krastā. Atvērts 2004. gadā. Pēdējā daļējā renovācija notika 2021. gadā. Viesnīca ar zaļo zonu. Tai ir sava laiska upe, pa kuru laiva viesus ved uz galveno restorānu un pludmali. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар marusyaka55
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Varbū t kā dreiz tas bija viens no labā kajiem Albatrosiem. Bet tagad to nevar teikt. Mī nusi: 1. Visur smarž o pē c kanalizā cijas. 2. Vakarā nesē di vestibilā , ja neesi smē ķ ē tā js. Viss vestibils ir klā ts ar cigareš u dū miem. … Tomēr ▾ Varbū t kā dreiz tas bija viens no labā kajiem Albatrosiem. Bet tagad to nevar teikt.
Mī nusi:
1. Visur smarž o pē c kanalizā cijas.
2. Vakarā nesē di vestibilā , ja neesi smē ķ ē tā js. Viss vestibils ir klā ts ar cigareš u dū miem.
3. Ē dienu izsniedz 2 gabalos un izskatā s pē c ienaidniekiem, bet tas, ka pie galda ir 2 bē rni un vajag vē l š ausmī gi nepatī k.
4. Bā rmene Nadija pludmalē , likteņ a sarū gtinā ta, acī mredzot nosoda visas sievietes, kas viņ ai nā k pretī alkohola dē ļ .
5. Viesmī ļ i nemaz nesteidzas. . . Atnest jau labi, bet noņ emiet vē mekli pē c bē rna, kurš restorā nā vē ma tieš i uz ejas. . . Laikam nolē ma, ka ā trā k izž ū s. . . Š ausmas!! ! ! Un cilvē ki š ajā laikā sē dē ja un ē da...
6. Istabas uzkopš ana ir viduvē ja.
7. Ē diens – tu nebū si izsalcis. Nemitī gi jā iet uz visiem restorā niem, lai atrastu, kas kur bū s garš ī gā ks.
Plusi:
Uzņ emš anas darbs. . . Ā tri un viss patiesī bā .
Jū ra no mola.
Slaidi bē rniem.
Un kā bonuss laiva slinkajiem.
Mani ļ oti pā rsteidza apmaksā tais hammam un pirts 30$ stundā !! !
Es atkal dziļ i domā ju par ceļ ojumu uz š o viesnī cu. Vienī gais, kas var uzpirkt, ir cena! Ja tas bū s tā ds pats vai dā rgā ks nekā agrā k. Protams, mē s vairs nebrauksim.
аватар nonamemenona
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
PILNA APAKŠ NĒ . Es ilgi nerakstī š u. Tagad viesnī cā , istabiņ a 4123. Santehnika un pati istabiņ a beigta, nekas, š ī ir Ē ģ ipte. Bet: 1. Č etras dienas nevarē ja nomainī t nestrā dā još u ledusskapi. 2. Tī rī š ana ir tik "rū pī ga", ka tiek iekļ auti sulas traipi un skudras uz terases. … Tomēr ▾ PILNA APAKŠ NĒ .
Es ilgi nerakstī š u. Tagad viesnī cā , istabiņ a 4123. Santehnika un pati istabiņ a beigta, nekas, š ī ir Ē ģ ipte.
Bet:
1. Č etras dienas nevarē ja nomainī t nestrā dā još u ledusskapi.
2. Tī rī š ana ir tik "rū pī ga", ka tiek iekļ auti sulas traipi un skudras uz terases.
3. Baseinā apsargs kliedza uz manu meitu, jo viņ ai bija krekliņ š (uzvilku, lai pleci neizdegtu) uz manu jautā jumu, bet ko, vai arā bu sievietes peldkostī mos drī kst no plkst. no galvas lī dz kā jā m vai kā ? Viņ š savā valodā pateica kaut ko agresī vu un aizgā ja.
4. Kafija - ū dens ar aromatizē tā ju.
5. Pludmalē , dodot picu ar seju, it kā es personī gi ņ emu ē dienu no viņ a bē rniem (paņ ē ma 6 gabalus uz 4 cilvē kiem, un viņ š iemeta katru nā kamo)
6. Pē c manā m sū dzī bā m pa telefonu - mans telefons vienkā rš i bija izslē gts, un nevarē ja tikt cauri reģ istratū rā vai viesu namā , kauns.
7. Visur smird pē c kanalizā cijas.
Rezultā tā Ē ģ iptē biju 13 reizes, vienmē r albatrosos. Bet tas nav iespē jams pat Ē ģ iptei, jo pret to izturas kā pret suņ iem. Alkohols vietē jais, ē diens pacieš ams, animā cija normā la, bē rniem jautri. Mē s maksā jā m 1200 USD par 3 par 9 naktī m, kaimiņ i 3000 USD par 3 par 14 naktī m, viņ i ir pilnī ga vilš anā s.
аватар sia75
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā palikā m jū lija beigā s, augusta sā kumā . Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti. Par viesnī cu atsauksmē s rakstī ts daudz laba un ne tik. Tā pē c uzrakstī š u savus iespaidus. 1. Jū ra Tur ir lagū na ar ne pā rā k tī ru ū deni, viņ i tur peldē jā s reti. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m jū lija beigā s, augusta sā kumā . Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti. Par viesnī cu atsauksmē s rakstī ts daudz laba un ne tik. Tā pē c uzrakstī š u savus iespaidus.
1. Jū ra
Tur ir lagū na ar ne pā rā k tī ru ū deni, viņ i tur peldē jā s reti. Tā pē c viņ i gā ja gar seklumu kreisajā pusē , lai peldē tu jū rā ar tī ru ū deni un zivī m.
2. Viesnī ca
Teritorija liela un skaista, pieskata un kopj. Fotogrā fijas sanā k skaistas. Ir upe, pa kuru viņ i brauc lī dz jū rai un galvenajai ē kai (bez maksas).
3 restorā ni
Ir č etri no tiem, bet 3 no tiem darbojas. Es neatceros nosaukumus, bet tie ir sadalī ti mutiski, piemē ram, ķ ī nieš u, austrumu un itā ļ u, jū s varat ē st visur. Ē dā m itā ļ u ē dienos garš ī gi un daž ā di, ir zivis, garš ī gi ē dieni uz grila, garneles, liellopu gaļ a, pica, daž ā di makaroni utt. Dodiet tik, cik vē laties. Citiem restorā niem tas nepatika. Austrumos pā rsvarā ē da vietē jie iedzī votā ji, ķ ī nieš u valodā bija daudz cilvē ku.
4. Personā ls
Viņ i pastā vī gi piedā vā kaut ko nopirkt no viņ iem, alkoholisko pā rtiku un visu to. Istaba tika labi iztī rī ta ar un bez dzeramnaudā m. Restorā nā viesmī lim iedeva 1 USD, viņ š vietu tī rī ja un atnesa visu, ko vien vē lies, un tik, cik vajag. Arī pludmalē problē mu nebija, alus, saldē jums, vī ns.
5. Kontingents
Vā cieš i, franč i, ē ģ iptieš i, ukraiņ i, poļ i, č ehi, krievi.
6. Istabas
Pē c remonta telpas, kas atrodas tuvā k reģ istratū rai, proti, ē ka 5000.6000, 1000.2000, pā rē jā s ir vecas. Ja kaut kas nedarbojas, negaidiet, ka jū s ā tri salabosiet. Vienkā rš i jautā jiet par numura maiņ u reģ istratū rā , tas darbojas uzreiz.
7. Netā lu no viesnī cas
Ir veikali, kur var nopirkt visu. Cenas ir augstas, tā pē c nā kas kaulē ties. Ir pieejams tū risma informā cijas birojs, kurā ir dā rgas adekvā tas cenas ekskursijā m gida pavadī bā .
8. Restorā ni vai nu pilsē tā , vai izejot no viesnī cas pa kreisi ap 800 metri zivju restorā ns (Delicious), bet mē s rū pī gi apsveram citā di.
9. Mī nusi ir vienmē r un visur. Galvenais nesabojā t garastā vokli un atpū tu.
Mū s ievietoja istabā ar paš reizē jo gaisa kondicionē tā ju. Atnā ca darbinieks par 2 dolā riem un ļ oti ā tri atrisinā ja problē mu.
Salū za tualetes pods, atnā ca strā dnieks un teica, ka atbraukš u pē c stundas, 3 dolā ri problē ma tika atrisinā ta 15 minū š u laikā , nomainī ja visu pildī jumu.
Kopumā mē s izbaudī jā m mū su brī vdienas.
Картошка и говяжьи котлеты... Пицца вкусно, и прикольный повар!!! Креветки очень вкусные.... Особенно под пиво.
аватар katechkakotechka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā s atmiņ as par uzturē š anos viesnī cā Dana Beach Resort 5 *, kur mana ģ imene ienira iespaidu un pozitī va atmosfē rā . Viesnī cai ir ā ra lagū nas baseins, bē rnu ū dens atrakciju parks, nirš anas centrs un piano bā rs. … Tomēr ▾ Labā kā s atmiņ as par uzturē š anos viesnī cā Dana Beach Resort 5 *, kur mana ģ imene ienira iespaidu un pozitī va atmosfē rā . Viesnī cai ir ā ra lagū nas baseins, bē rnu ū dens atrakciju parks, nirš anas centrs un piano bā rs.
Mē s paņ ē mā m ģ imenes istabu, ļ oti ē rtu pā riem ar bē rniem. Papildus iegā dā jā mies ekskursiju uz Luksoru, apbrī nojā m vietē jos apskates objektus. Braucā m ar kamieli, kā arī bija iespē ja braukt ar kvadraciklu. Mani iepriecinā ja situā cija ar tī ru istabu (tī ra katru dienu) un pieklā jī gu personā lu.
Par galveno: ē dienkarte ir piepildī ta ar daž ā diem ē dieniem un svaigiem eksotiskiem augļ iem un dā rzeņ iem. Kopumā izsalkuš i nebijā m! Viesnī cā ir internets, lidostā paņ ē ma sim karti.
Pludmalē vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli, to bija apmē ram tū kstotis. Jū rā ir pietiekams dziļ ums, lai redzē tu vietē jā s dzī vā s radī bas: spož u koraļ ļ u rifu, rajas, murē nas, bruņ urupuč us, daž ā da veida zivju barus, daudzveidī gas aļ ģ es.
Mū su bē rnam š eit bija daudz izklaides, sā kot no laivā m, kas kursē gar krastu, lī dz jautriem animatoriem.
Bē rnam ir daž ā das aktī vā s spē les, bet mums ne tikai rotaļ as.

Iztē rē ts nav ž ē l), mē s ar prieku atgriezī simies vē lreiz! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m.
Ресторан
аватар sashadarnitskii
Viesnī ca savulaik tika uzskatī ta par luksusa viesnī cu un bija paredzē ta Rietumeiropas tū ristiem. Pandē mijas laikā viesnī ca pā rorientē jā s uz tū ristiem no NVS, jo pakalpojumu lī menis kaut ko lū dza. Tomē r viesnī ca ir vidē jo Ē ģ iptes 4-5 zvaigž ņ u viesnī cu lī menī. … Tomēr ▾ Viesnī ca savulaik tika uzskatī ta par luksusa viesnī cu un bija paredzē ta Rietumeiropas tū ristiem. Pandē mijas laikā viesnī ca pā rorientē jā s uz tū ristiem no NVS, jo pakalpojumu lī menis kaut ko lū dza. Tomē r viesnī ca ir vidē jo Ē ģ iptes 4-5 zvaigž ņ u viesnī cu lī menī.
Teritorija liela un sakopta – jū ties kā mazā pilsē tiņ ā . Galvenā iezī me ir mā kslī gs upes kanā ls ar zivī m un nakts apgaismojumu, kas vī sies cauri visai viesnī cai un pa kuru kursē motors, kas ved cilvē kus uz pludmali un atpakaļ . Ir daudz peldbaseinu un dž akuzi. Spa un sauna diemž ē l ir maksas. Trenaž ieru zā le ir bezmaksas. Daudz infrastruktū ras bē rniem: sekli baseini, rotaļ u laukumi, mini golfa laukums, ū dens laukums, maigs un sekls saulriets.
Numuri atrodas pa viesnī cas perimetru: ir tikko izremontē ti (man bija), un ir "noguruš i".
Viesnī cā ir daudz restorā nu un bā ru: atrodas daž ā dā s vietā s: no reģ istratū ras lī dz pludmalei.
Ē diens ir normā ls, bet negaidiet gardumus.
Ir vairā ki milzī gi ekrā ni ar futbola pā rraidē m.
Pludmale ir ļ oti liela. Saulriets jū rā ir maigs, bet jū ra dubļ aina. Tad jū s varat noiet jū dzi lī dz dziļ umam: ir vairā k caurspī dī ga ū dens, un jū s varat peldē t maskā . Jū rā var doties arī no mola: š eit jū s sastapsiet pusmiruš u koraļ ļ u rifu, starp kuriem peld zivis. Zem mola ē nā peldiet arī zivis (redzot lauvu zivis un nogā zi). Viesnī ca piedā vā arī laivu nomu: piemē ram, varat nodarboties ar vindsē rfingu.
Viesnī ca atrodas salī dzinoš i tuvu Senzo tirdzniecī bas centram un Smilš akmens muzejam.
Kopumā viesnī ca ir laba. Droš i vien vairā k piemē rots ģ imenē m ar bē rniem.
аватар R.kudritskiy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es parasti nerakstu atsauksmes, bet tas ir vienkā rš i sā pī gi. Cietais skaitlis 4. Teritorija, iespē jams, joprojā m ir 5. Bet... Ē diens vienkā rš i sū dī gs!!! Gaļ as izvē le ir cepta vista, ne pā rā k jauna cepta liellopa gaļ a un viena veida zivis (pasniedz ar daž ā da veida mē rcē m). … Tomēr ▾ Es parasti nerakstu atsauksmes, bet tas ir vienkā rš i sā pī gi.

Cietais skaitlis 4.

Teritorija, iespē jams, joprojā m ir 5.

Bet...

Ē diens vienkā rš i sū dī gs!!!

Gaļ as izvē le ir cepta vista, ne pā rā k jauna cepta liellopa gaļ a un viena veida zivis (pasniedz ar daž ā da veida mē rcē m).

Personā ls kontrolē , cik daudz ē diena jū s uzņ emat (man nesanā k pilns š ķ ī vis, bet š is skatiens, kas skaita gramus).

Griezumu pasniedz tikai no rī tiem, bet centā mies to neē st, jo š o pusfabrikā tu kvalitā te atstā j daudz ko vē lē ties.

Augļ i - NULLE (slā buš as zemenes, mazas apelsī nu š ķ ē lī tes ap š ķ ī vi ar dā rzeņ iem) ne no rī ta, ne pē cpusdienā , ne vakarā!! ! Un tas ir Ē ģ iptē!

Nav animā cijas vispā r!

Es runā ju par bē rnu animā ciju. Nē , es neklusē ju - tā arī nav !!!

Jebkurš lū gums (nevis pieprasī jums) tiek izskatī ts no pozī cijas: nu, ko tu no mums gribi? tū risti jū s, jā š anā s).

Blakus viesnī cā s ir diskotē kas pieauguš ajiem un bē rniem, animā cija visas dienas garumā gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Augļ i pē c jū su izvē les no rī ta, pē cpusdienā un vakarā.

Š eit ir geto!

Tū risti nemitī gi sū dzas, PRASA pā rtiku (tā vienkā rš i var nebū t š ajos baseinos).

Bet administratori nebē dā!

Jebkuras domas, piemē ram, tas, iespē jams, ir saistī tas ar COVID-19, ir nepareizas. Tas ir tikai variants - "jā , mē s neņ emam vē rā ...ka jū s esat tū risti un maksā jat par pā rē jo. "

Vē rš oties pie viesnī cas administrā cijas ar jautā jumu par š ā da stā vokļ a cē loņ iem, saņ ē mā m "saprā tī gu" atbildi - viesnī ca ir ekonomiskā rež ī mā.

TĀ PĒ C IZDARĪ JIET TO, PIRMS TŪ RISTS NĀ K PIE JUMS, UN NELIETOJIET VIŅ U VĒ Ž A POZĪ CĀ PĒ C IERADĪ Š ANĀ S, SAKIET, KA DANA BEACH RESORT ir stabils 3*, nevis 5*.

Varē tu ilgi rakstī t un sū dzē ties, bet tas vienkā rš i ir kaut kā pazemojoš i, tā pē c visu Š ARMU var piedzī vot pats.

Mans pā rskats - ALBATROS DANA BEACH RESORT JŪ S NAV LAIPNI LAIPNI.

GRIBAS IZSPLATĪ T SAVUS SVĒ TKUS - ESAT LAIPNI!! !
аватар masha.zinchenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzturē jā s kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Norē ķ inā jā s ar piemaksu 20$ labā istabiņ ā.6. korpusā.3. stā vā . Skats uz baseiniem un rotaļ u laukumu. Liels pluss ir nesaulainā puse. Teritorija liela, kopta, skaista. … Tomēr ▾ Uzturē jā s kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Norē ķ inā jā s ar piemaksu 20$ labā istabiņ ā.6. korpusā.3. stā vā . Skats uz baseiniem un rotaļ u laukumu. Liels pluss ir nesaulainā puse. Teritorija liela, kopta, skaista. Upes vidū ar laivu uz jū ru. Upē peld skaistas zivis. Jū ra ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, no vienas puses ļ oti sekla lagū na, super bē rniem, no otras mazliet dziļ ā ka, lieliski piemē rota pieauguš ajiem. Ū dens ir ļ oti tī rs un silts. Ja dodaties tā lā k jū rā apmē ram 300-400 metrus, varat peldē ties koraļ ļ u salā s. Skaists!
Un tagad mī nusi...pā rtika ir par neko. Vienī gā s jū ras veltes ir kalmā ri: cepti, sautē ti, cepti, kā kurā dienā . No augļ iem - gvajaves, apelsī niem, banā niem, datelē m. 2 reizes bija zemenes, vienu reizi - kivi. Runā jot par apkalpoš anu, atseviš ķ i vē los atzī mē t attieksmi pret ukraiņ iem un krieviem. Ļ oti nedraudzī gi, lai neteiktu vairā k. No visa personā la es varu minē t Ā zijas restorā na viesmī li Ahmedu Ali, Piano Piano bā rmeni, viena pavā ra Castello un tas arī viss. Visi pā rē jie skatā s ar nicinā jumu un nelabprā t apkalpo. Nepatī kami (((atš ķ irī ba attieksmē pret vā cieš iem ir ī paš i redzama.
Bē rnu animā cija, kā arī vispā r pieauguš ajiem, nav vispā r! Š eit vispā r! Slī dkalniņ i ir piemē roti tikai paš iem mazā kajiem. Ļ oti neapmierinā ts ar š o brī di, gaidī ju vismaz kaut kā das izklaides klā tbū tni.
Es varu arī ieteikt VIP braucienu ar kuģ ī ti uz Rosetta II. Gids Ahmeds sniedz jums iespē ju justies kā VIP. Ļ oti ļ oti daudz! Nirš ana, snorkelē š ana, paradī zes sala un brauciens ar banā niem – tī rs saviļ ņ ojums! Visai ģ imenei ļ oti patika!
Kopumā es neiesaku š o viesnī cu. Par š o naudu var atrast daudz labā ku, to paš u Sunrise Garden, no kura katru vakaru skanē ja disko un karaoke skaņ as. Un ē diens tur ir daudz labā ks pat pē c Anexa darbinieku atsauksmē m.
Островки рифов недалеко от пляжа
аватар elena_ignatenko
Viesnī ca izvē lē ta tā pē c, ka bē rni. Bē rnu pā rtika - nulle, un pieauguš ajiem nav 5 *, C pakā pe. Dzē rieni ir pretī gi, pē rc beznodokļ u. Š eit lielveikalos pā rdod tikai pirmā s 2 dienas pē c ieraš anā s, treš ajā dienā vairs nepā rdos. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta tā pē c, ka bē rni. Bē rnu pā rtika - nulle, un pieauguš ajiem nav 5 *, C pakā pe. Dzē rieni ir pretī gi, pē rc beznodokļ u. Š eit lielveikalos pā rdod tikai pirmā s 2 dienas pē c ieraš anā s, treš ajā dienā vairs nepā rdos. Apkalpoš ana rupja, slinka. Droš i vien Ramadā ns ietekmē , attieksme ir kā netī rī ba. Anex tū res pā rstā vji nekaunī gi popularizē ekskursijas. Viņ i arī iedeva reisu atpakaļ.12 stundas agrā k, puse dienas tika nozagta. Vā rdu sakot, neuzskatu par viesnī cu, it ī paš i ar bē rniem. Rupjī bas visapkā rt.
аватар Leonora2020
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē ģ iptē atpū ties nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Pati viesnī ca atrodas lieliskā vietā , tuvu lidostai, teritorija liela, skaista, kopta. Bet paš as istabiņ as š ausmī gas, gulta saplī susi, tills arī , istabas netiek tī rī tas katru dienu, reizi 3 dienā s, 1 reizi iedeva mazgā š anas lī dzekļ us. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē atpū ties nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Pati viesnī ca atrodas lieliskā vietā , tuvu lidostai, teritorija liela, skaista, kopta. Bet paš as istabiņ as š ausmī gas, gulta saplī susi, tills arī , istabas netiek tī rī tas katru dienu, reizi 3 dienā s, 1 reizi iedeva mazgā š anas lī dzekļ us. Un ē diens...tas vispā r ir vienkā rš i briesmī gs, nav sortimenta, zivis un vista - tas ir viens vā rds, š ausmas, tikai tomā ti, paprika, kā posti no dā rzeņ iem. Murgs. Aizbraucot pat nebija kur nomazgā ties, pā rģ ē rbties un nož ū t. Viesnī ca teritorijai ir 5, bet apkalpoš anai un izmitinā š anai 3. Vairā k neieš u un neiesaku.
аватар fomaplus
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Par plusiem daudz nerakstī š u, bet tie ir (istabu krā juma atjaunoš ana), liela zaļ ā zona, laba smilš u pludmale un ieeja jū rā . Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst ē dienam, jo ​ ​ š ajā viesnī cā atpū š os jau daudzus gadus. … Tomēr ▾ Par plusiem daudz nerakstī š u, bet tie ir (istabu krā juma atjaunoš ana), liela zaļ ā zona, laba smilš u pludmale un ieeja jū rā . Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst ē dienam, jo ​ ​ š ajā viesnī cā atpū š os jau daudzus gadus. Es saprotu, ka Ukrainā nav bada, un mē s nemirstam badā mā jā s, betooo...ja esat gatavs ē st lē tus grumbus, piemē ram, makaronus, rī sus, frī un picas - jū s esat š eit. Ē diens briesmī gs, vienmuļ š , no lē tā kajiem produktiem. Dana, tu pat nevari sasniegt 4*. Varbū t ukraiņ u tū rists vairs nav tū rists. Dana, tu man pievī li.
Parādīt vairāk »


iemiesojums svetulya123
Sliktas atsauksmes galvenokārt par pitahiya.... Agrāk zināju, ka ir brīnišķīgi kokteiļi, ļoti liela gaļas un zivju izvēle. Un, protams, kafejnīca Columbus ar kafiju. Vai tas ir viss? Labprāt dzirdētu jaunas atsauksmes.
3 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 8 atbildes
iemiesojums NATA.M
Vai tiešām viss ir tik slikti, kā saka recenzijās, vai tomēr tas ir subjektīvi un ir arī pozitīvi aspekti?
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
iemiesojums natal555
Kas zina, kā tagad klājas Danā? Daudz tūristu? Cik bāru un restorānu ir atvērti? Iesaki, pzhl, kā nokļūt Džungļu akvaparkā no Danas, varbūt ir kādi noslēpumi?
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в 18 км от центра Старого города Хургады, на берегу моря. Открыт в 2004 году. Последняя частичная реновация прошла в 2021 году. Отель с зеленой территорией. Есть собственная ленивая речка, по которой лодка довозит гостей до главного ресторана и пляжа. Подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 10 км от аэропорта Хургады, в 18 км от центра города, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts На пляже матрасы: бесплатно, на пляже полотенца бесплатно, бар на пляже: бесплатно, причал.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Бассейны: 5 (4 взрослых(3 с подогревом) и 1 детский (с подогревом)), круглосуточная стойка регистрации, лимузин-сервис (платно), заказ такси (платно), химчистка (платно), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы: бесплатно; магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (с 4 до 12 лет), детский уголок в ресторане, водные горки, детский бассейн: с подогревом в зимний период, отделение для детей в бассейне для взрослых (3 (с подогревом в зимний период)), водные горки: 7, крытый бассейн (с 2-мя горками в помещении детского клуба).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк (11 горок для взрослых, 7 горок для детей), бочче бесплатно, кайтсерфинг платно, дартс бесплатно, освещение теннисного корта платно, живая музыка бесплатно, массаж платно, прокат теннисных ракеток и мячей платно, катамаран платно, водные лыжи платно, мини-гольф бесплатно, кальян платно, мини-футбол бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

866 номеров.

Istabās

Сейф: бесплатно, душ, фен, кондиционер: индивидуальный, мини-бар, ТВ, набор для приготовления чая/кофе бесплатно, Wi-Fi бесплатно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Villages Road, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20-65-346 0401
Tīmekļa vietne: Albatros Dana Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.