Emelda Sun Club 5*– Atsauksmes

174
Novērtējums 8.610
№4 viesnīcas reitingā Kemera
7.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
9.0 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Kluba viesnīca Simena Sun Club atrodas Camyuva ciematā, jūras krastā. Uzcelta 1989. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Pateicoties attīstītajai infrastruktūrai un daudzveidīgai izklaidei, viesnīca ir lieliski piemērota aktīvai un ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар dartie
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Piekto reizi š ajā viesnī cā piestā tne tagad ir pilnī bā apmaksā ta, bet no tā s var nirt, viņ i atvē ra alus bā ru, atvē rts no 12 lī dz 24, č etru veidu izlejamais bez maksas, un astoņ i pudelē s, tie tiek maksā … Tomēr ▾ Piekto reizi š ajā viesnī cā piestā tne tagad ir pilnī bā apmaksā ta, bet no tā s var nirt, viņ i atvē ra alus bā ru, atvē rts no 12 lī dz 24, č etru veidu izlejamais bez maksas, un astoņ i pudelē s, tie tiek maksā ti, reģ istratū rā tagad lī dz 24 ir vestibila bā rs, no alkohola š ampanieš a un alus, ē diens ok, apkalpoš ana arī
Цены на пиво в баре
аватар direktormv
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jau ilgu laiku skatī jos uz š o viesnī cu. Bijā m tuvu Marco Polo, Pirates, Boran Mare, Gypsophila klubam, bet Emelda ir labā kā . Teritorija super, teritorijā pludmale, ē dinā š ana, personā ls, kafejnī cas uz 5. Sezonas beigā s cena pazeminā jā s, noslodze bija 100%, vienī gais ir numuriņ i, bet mē s tur tikai nakš ņ ojā m . … Tomēr ▾ Jau ilgu laiku skatī jos uz š o viesnī cu. Bijā m tuvu Marco Polo, Pirates, Boran Mare, Gypsophila klubam, bet Emelda ir labā kā . Teritorija super, teritorijā pludmale, ē dinā š ana, personā ls, kafejnī cas uz 5. Sezonas beigā s cena pazeminā jā s, noslodze bija 100%, vienī gais ir numuriņ i, bet mē s tur tikai nakš ņ ojā m . Droš i var ieteikt ikvienam. Ar bē rniem noteikti š eit atgriezī simies, jo viss ir priekš mazajiem! Paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos.
аватар dartie
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies no 25. augusta lī dz 7. septembrim, ieradā mies no rī ta, viesnī cā bijā m 7.40, iekā rtojā mies ap 1.559. istabā pirmajā stā vā , esam jau treš o reizi š ajā viesnī cā , nav jē gas daudz rakstī t. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 25. augusta lī dz 7. septembrim, ieradā mies no rī ta, viesnī cā bijā m 7.40, iekā rtojā mies ap 1.559. istabā pirmajā stā vā , esam jau treš o reizi š ajā viesnī cā , nav jē gas daudz rakstī t. , uzkopš ana istabiņ ā ir mī nusos, lai gan dzeramnaudas tika atstā tas katru dienu , piestā tnē arī jauninā jums, apakš ā uztaisī ja maksas sauļ oš anā s krē slus, sā kumā bija 20 eiro, pē c tam 15 jo maz cilvē ki ņ ē ma, iespē jams nā kamajā viņ i piestā tni padarī s par samaksu
аватар vladimir_ats
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Slikta apkalpoš ana Emelda Sun Club viesnī cā . Maijā vē l nav gatavs, oktobrī atkal nav gatavs! 1. Š ajā viesnī cā ieradā mies 4 reizes 13.10. 2021 pulksten 7:00, un, lai gan mums ir “VIP” karte 0001, mums bija kā rdinā jums reģ istrē ties lī dz pulksten 11:00, lai gan mums ir prioritā ra reģ istrā cija, un galu galā visu nakti pavadī jā m ceļ ā , un stā stī ja pasakas, ka brī vu istabu nav. … Tomēr ▾ Slikta apkalpoš ana Emelda Sun Club viesnī cā . Maijā vē l nav gatavs, oktobrī atkal nav gatavs!
1. Š ajā viesnī cā ieradā mies 4 reizes 13.10. 2021 pulksten 7:00, un, lai gan mums ir “VIP” karte 0001, mums bija kā rdinā jums reģ istrē ties lī dz pulksten 11:00, lai gan mums ir prioritā ra reģ istrā cija, un galu galā visu nakti pavadī jā m ceļ ā , un stā stī ja pasakas, ka brī vu istabu nav. Ka brī vas telpas parā dī sies tikai pē c uzkopš anas - un kas tev liedz dež urē t apkopē ju brigā di un iztī rī t telpas uzreiz pē c atbrī voš anas. Un tas parasti notiek 3-4 no rī ta!
2. Bet poļ u komanda, 15-20 cilvē ki, kas ieradā s pē c mums 8-00, tika ievietota uzreiz!
3. Piepū š amie jū ras slī dkalniņ i nez kā pē c jau ir noņ emti, lai gan atpū tnieku ir daudz un viesnī ca ir pilnī bā pilna.
4. Interneta lī menis visā teritorijā un telpā s ir vā jš un pastā vī gi nedarbojas, un ir nepiecieš ama pā rkonfigurā cija.
5. Ē diens ir kā rtī bā , bet tē ja ir pretī ga, un, ja esat tē jas cienī tā js, ņ emiet lī dzi tē ju maisiņ os, un tas neskatoties uz to, ka UAI ē diens ir ultra!
6.
Spilveni istabā s ir kaut kā di sintē tiskie ziemotā ji - uz tiem ir ļ oti neē rti gulē t.

07.11. 2021, Vladimirs
аватар asuta.wayne
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lē mums doties uz š o viesnī cu bija spontā ns, jo iepriekš izvē lē tā viesnī ca septembra beigā s bija pilnī bā aizņ emta : ( Kā pē c Emelda? Man patī k kalni un zaļ umi, man nepatī k daudzstā vu viesnī cas, kur visi ir viens otram virsū , tā pē c HV koncepts man ir lieliski piemē rots. … Tomēr ▾ Lē mums doties uz š o viesnī cu bija spontā ns, jo iepriekš izvē lē tā viesnī ca septembra beigā s bija pilnī bā aizņ emta : (
Kā pē c Emelda? Man patī k kalni un zaļ umi, man nepatī k daudzstā vu viesnī cas, kur visi ir viens otram virsū , tā pē c HV koncepts man ir lieliski piemē rots.
Sā kš u ar savu pirmo iespaidu par viesnī cu: reģ istratū rā mums neviens nepievē rsa uzmanī bu, bija jā gaida 10-15 minū tes. Pē c visu anketu un anketu aizpildī š anas mū s aizveda uz 100. istabu. Varbū t kā dam š is numurs bū tu paticis, bet mums tas nederē ja. Tas ir bez balkona, ē kā pie galvenā baseina, ar plā nā m durvī m, ar nulles skaņ as izolā ciju, tā pē c mē s dzirdē tu pilnī gi visu, kas notiek koridorā .
Pē c 15 minū tē m nolē mā m atgriezties reģ istratū rā un tomē r dabū t istabiņ u ar balkonu (jo tas ir lī gumā noteiktais standarta numurs). Meitene teica, ka viņ iem ir tikai viena istaba ar 2 atseviš ķ ā m gultā m, mums tas nemaz netraucē ja, kopā viegli izdomā jā m, it ī paš i nā kamajā dienā mums atveda dubulto matraci : )
Mū su numurs bija 330.2 stā vu bungalo tipa ē kā , tieš i pretī Marco Polo. Protams, cilvē kiem, kuri iet gulē t pirms 00, vai cilvē kiem ar maziem bē rniem, tas absolū ti nav piemē rots. Mū zika ar Marko Polo skan no 10:00 lī dz 00, jums ir jā bū t gatavam tam.
Pati istabiņ a nebija slikta, balkons zaļ umu ieskauts, karsts ū dens jebkurā diennakts laikā , labi matrač i, ē rti spilveni.
Kas attiecas uz teritoriju: katru dienu viegli nogā jā m 1.000 - 1.000 soļ us, bet izbaudī jā m. Visur kopti zā lieni, puķ es, koki, krū mi, vispā r dzī voja kā parkā .
Baseini, diemž ē l, mū s neiepriecinā ja. . . Ū dens bija +22 grā di, un pa dienu absolū ti neiesila, tā pē c pē c saslimš anas nolē mā m peldē ties tikai jū rā .
Viesnī cas priekš rocī bas:
- noteikti teritorija;
- ē diens (man personī gi viss bija garš ī gs, izņ emot gaļ as produktus, jo es tos neē du). Piedevas, zupas, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, jū ras veltes, konditorejas izstrā dā jumi - viss bija ideā li. Bē rniem un cilvē kiem ar veselī bas problē mā m tiek sagatavota atseviš ķ a diē tas ē dienkarte;
- alkohols. Viņ iem ir vienkā rš i lieliski, bā rmeņ i gatavo gardus kokteiļ us, viņ i neko neatš ķ aida ar ū deni. Personī gi es iesaku izmē ģ inā t Pina Colada;
- Viesnī cas personā ls. Visi draudzī gi, vē rī gi, (izņ emot uzņ emš anu) neviens neskatā s š ķ ī bi, nav rupjš ;
- bē rniem ir mini diskotē ka, atrakciju parks, slidkalniņ i, mini klubs.
No mī nusiem es vē los izcelt:
- š ovu programmas. Tā s ir atklā ti sakot garlaicī gas. . . Vakara diskotē kas ir mū zika cilvē kiem no 40+, un tas praktiski nemainā s. Pateicoties bā rmeņ iem no Olympos Bar, mē s varē jā m dejot uz š o, bet tomē r mē s vē lē tos kaut kā du daž ā dī bu un vismaz 1.5 stundu mū ziku jaunajai paaudzei;
- baseinu tuvumā nav pā rklā juma. Vairā kkā rt redzē ju, kā cilvē ki paslī dē ja, bet pabalsts nekrita. Ļ oti bī stama teritorija, un nav nozī mes tam, vai esi apjucis vai nē . Jums jā bū t pē c iespē jas uzmanī gā kam;
- nu kā gan bez š ī s..."rezervā cijas" sauļ oš anā s krē sliem ar dvieļ iem. Man tas ir viesu alkatī bas rā dī tā js, un diemž ē l tā da Emelda ir daudz, it ī paš i, ja patī k arī atpū sties uz mola. Visi viesi par to sū dzas, bet nekas nemainā s. Administrā cijai par to vē lams ieviest naudas sodus.
Es neteikš u, ka Emelda ir super-duper viesnī ca, bet mē s tur labi pavadī jā m laiku.
Vai mē s tur atgriezī simies vē lreiz? Nē , jo cita HV tipa viesnī ca nozaga manu sirdi.
Es noteikti vē los atzī mē t, ka Emelda ir tā s naudas vē rta (1400 USD divā m personā m par 8 naktī m), un, protams, iesaku : )
аватар lobanova.dr87
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nolē mu uzrakstī t jaunu atsauksmi, jo joprojā m esam viesnī cā. Viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa “pabaro bē rnu”, jo ir alerģ ija, lai jū ra blakus un vē rtē jums labs. Izvē lē jā mies Emelda saules klubu, lasī jā m atsauksmes, ņ ē mā m vē rā mī nusus. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t jaunu atsauksmi, jo joprojā m esam viesnī cā.
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c principa “pabaro bē rnu”, jo ir alerģ ija, lai jū ra blakus un vē rtē jums labs.
Izvē lē jā mies Emelda saules klubu, lasī jā m atsauksmes, ņ ē mā m vē rā mī nusus. Ieradā mies 16. septembrī , 2 pieauguš ie un bē rns 2 gadi. Ā tri iekā rtojā mies, jo ieradā mies pē c 20:30.
Sā kš u ar plusiem:
1 - Teritorija skaista, zaļ a, ir kur pastaigā ties ar bē rnu. Man atgā dina Botā nisko dā rzu. Audzē granā tā bolus, mandarī nus, avokado, ir neliels dī ķ is ar zivī m.
2 - Jū ra ir tuvu, ja dzī vojat tai vistuvā kajā s ē kā s.
3 - viesmī lī gs, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, viņ i cenš as atrisinā t jū su vē lmes. Daudzi runā krieviski.
4 - Alerģ iska bē rna baroš ana nav problē ma, viņ i gatavos atseviš ķ i. Jū s pat varat izveidot savu ē dienkarti. Izsalcis arī nepaliksi, ē diena ir daudz un jebkurā diennakts laikā . Tas, ka darbinieki uzliek ē dienu, netraucē.
Pat trekns pluss par to!
5 - Pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet, ja vē laties tuvā k jū rai vai netā lu no ieejas pludmalē , nā ciet agrā k.
Mē s nonā cā m lī dz 10:30-11:00 daudzā s vietā s netā lu no rotaļ u laukuma.
6 - Ū dens pudelē s ir visur, tā ir daudz.

Tagad mī nusi:
Tas noteikti nav 5 zvaigznes. Ciets 4.
Tie, kas bijuš i Eiropā vai citā.5* Turcijā , sapratī s, ko es domā ju.
1 - cipari ir noguruš i, no vā rda vispā r. Mē beles ir vecas, kaut kas nokrī t, kaut kas strā dā ar grū tī bā m. Nav peldmē teļ u, lai gan tas ir 5 *.
2.  Istabas uzkopš ana 3 no 5. Negaidiet, ka grī da, izlietne utt. bū s tī ra, kamē r neatstā siet dzeramnaudu, tač u, pat ja jū s to darā t, tā joprojā m nebū s tī ra.
3 - skudras! Mē s dzī vojam 1 stā vā un viņ i ir, es nevaru pateikt, kā ir ar 2 stā viem. Lū dzu, apstrā dā jiet katru dienu. Bē rns ir gudrs.
4 - Neē rta gulta! Mē s nezinā m, kurā gadsimtā ir matracis, bet gulē t uz tā vienkā rš i nav iespē jams! Ķ ermenis ir sists! Spilveni vispā r ir atseviš ķ as sā pes, neē rti vispā r, nav iespē jams gulē t!
5 - Es gribu mieru un klusumu! Dzī vojam 167. istabā – tā s ir jū rai tuvā kā s ē kas.
BET lī dz 23:30 klausī sies mū ziku no diskotē kas bļ auš anas. Tā lā k lī dz 01:00 klausī sies kā no restorā na izkrauj atkritumus, strā dā tehnika utt. utt. ~ 04:00 tevi pamodinā s mū lis, un tad klausī sies, kā darbinieki iet uz darbu restorā nā un aizsit metā la vā rtus.
6 - NAV RESTORĀ NS. Es nezinu par pā rē jo, bet man ir atš ķ irī gs restorā na un garš ī gu ē dienu jē dziens.
Tuvā ks vā rds bū tu ē damistaba.
Ē dienu patieš ā m ir daudz, ir no kā izvē lē ties, augļ u ir pietiekami daudz, bet ē diens nesagā dā prieku.
7 - Vecā ki, ja vedat bē rnu uz rotaļ u laukumu pie jū ras, tad ņ emiet vē rā , ka tas ir ā rkā rtas un bī stami.
Mā jas ir vecas un plastmasa saplaisā jusi - bē rns pats var sagriezties!
No ž oga ir izbā zuš ā s skrū ves, kas var savainot jū su bē rnu. Pa perimetru ir knaģ ī š i, no kuriem izceļ as sarū sē juš i nagi.
Š ī ir viesnī ca ar bē rnu koncepciju, tač u vadī ba nez kā pē c nerū pē jas par bē rniem, pakļ aujot briesmā m viņ u dzī vī bas.
Ja jū s nevilina Eiropa, garš ī gi ē dieni un apkalpoš ana, tad varat apmeklē t š o viesnī cu.

Izbraucam 29. septembrī un vairs nebrauksim. Viesnī cā nav ieteicams reģ istrē ties!
аватар Vetka86
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Priekš vā rds: mē s atpū tā mies š ajā nodaļ ā.10 gadus, kur iet pē c lokauna nebija jautā jums - protams, Simena, bet izrā dī jā s, ka tā nebija Simena, bet gan Emelda. Manas dzī ves galvenais sauklis ir nekad neatgriezties pie bijuš ā . … Tomēr ▾ Priekš vā rds: mē s atpū tā mies š ajā nodaļ ā.10 gadus, kur iet pē c lokauna nebija jautā jums - protams, Simena, bet izrā dī jā s, ka tā nebija Simena, bet gan Emelda. Manas dzī ves galvenais sauklis ir nekad neatgriezties pie bijuš ā . Un tā tas ir arī š eit. Š ī nav tā pati viesnī ca, kā da tā bija agrā k. 1) Piestā jā m 11:00, iekā rtojā mies pusstundas laikā bez problē mā m - tas ir pluss. 2) Istabu skaits nav tikai vecs - tas ir super vecs un brū k zem tavā m rokā m. Kaste atvē rā s - saplī sa, pieskā rā s naktsskapī š am - sabruka. Santehnika telpā ir normā la. Kondicionieris strā dā labi un liels pluss ir uzgalis, kas nepū š pa gultu. Istabas ir vienkā rš i mikroskopiskas - ir divas gultas un viens naktsgaldiņ š . Kad es ceļ oju ar bē rniem, es vienmē r paņ ē mu ģ imenes istabu. 3) Par uzturu varu teikt viennozī mī gi - kļ uvis daudz sliktā ks. Un runa pat nav par pretcovid pasā kumiem – pats trauku komplekts kļ uvis par maz. Bet ar pā rtiku esmu bijis vecs ienaidnieks, tā pē c diē tiskajam ē dienam pietika. 4) Ir animā cija bē rniem, izklaides nav - norakstī sim uz covid. 5) Krā š ņ a teritorija, laba baseinu atraš anā s vieta - ir mierī gs, ir ar mū ziku, ir bē rnu, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu pat pludmalē pie jū ras. 6) Tī rī š ana ir viduvē ja, bet neesmu izvē lī ga un man piestā v. Es nelietoju alkoholu, bet, pē c vī rieš u domā m, tas nav ī paš i labi. Bija spē cī ga sajū ta, ka jaunais ī paš nieks pumpē naudu no viesnī cas, bet neko tajā neiegulda un ietaupa uz visu. Tak aizmirsti par Simenu, kur tev pie baseiniem pasniedza sasaluš us dvieļ us un par viesmī ļ iem strā dā ja skaisti turku puikas, kur viss darbojā s kā pulkstenis, tagad kolhozs. Vispā rē jais secinā jums ir tā ds, ka š is nav ultra piecinieks, bet gan stabils č etrinieks ar labu teritoriju. Atpū š os 209. istabā - moš eja dzirdama, bet ļ oti klusa, kaimiņ u viesnī cas nedzird.
К мебели подходить страшно
аватар tasha89.nv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Emelda man ieteica draudzene, viņ i š eit atpū tā s pagā juš ajā gadā un bija ļ oti apmierinā ti. Ar grū tu izvē li (kurš izvē las mani rū pī gi saprast) mē s pie tā samierinā jā mies un nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Emelda man ieteica draudzene, viņ i š eit atpū tā s pagā juš ajā gadā un bija ļ oti apmierinā ti. Ar grū tu izvē li (kurš izvē las mani rū pī gi saprast) mē s pie tā samierinā jā mies un nenož ē lojā m.

1. Skaista teritorija, viss apstā dī jumos un ziedos. Es katru dienu izbaudī ju š o skaistumu.
2. Istabas normā las, neteikš u, ka jaunas, bet kopumā viss ok ne ī paš i izvē lī gajiem tū ristiem. Priecē neliels koridors un plaš a vannas istaba. Tī rī š ana bija katru dienu, dzeramnaudu negaidī jā m un neatstā jā m tik biež i. Dvieļ i tika mainī ti katru reizi. Mē s nekad neesam dzirdē juš i par moš ejā m.
3. Ē diens izcils, viss svaigs. Bez nekā diem volā niem, bet reizi nedē ļ ā jū ras velš u vakars (garneļ u salā ti, garš ī gs kalmā ru sautē jums u. c. ), vienreiz - turku virtuves vakars, bija daž ā da veida garda gaļ a. Garš ī gi deserti, augļ i (nav eksotikas, bet garš ī gi arbū zi, persiki, plū mes, ā boli, bumbieri, daž reiz banā ni). Rū pnī cas saldē jums, 3-4 tips, ļ oti garš ī gs.
Plā tsmaize ar airā nu ir lieliska. Atvē rtā pieejā ledusskapī pudelē s pildī ts vī ns (nav slikts), airā ns, bē rnu kefī rs. daž ā du veidu saldais piens, sulas maisos un vē l kaut kas, neņ ē mā m.
4. Bē rnu animā cija ir lieliska, mans 5gadnieks bija laimī gs. Slaidi, bē rnu klubs, bē rnu diskotē ka 20.30 (skraidī ju katru dienu un baidī jos palaist garā m), 21 atveras atrakciju parks (vilciens, karuselis, bē rnu gumija, piepū š amais batuts, š ahs, golfs, popkorns un ā boli karamelē uz kociņ a).
5. Jū ra ir skaista, pirmajā s dienā s neizkā pā m no ū dens, lai gan dzī vojam pilsē tā pie jū ras) Ū dens temperatū ra jū lija sā kumā ir ideā la. Arī ū dens baseinos nav slikts, nejutu spē cī gu balinā tā ja smaku vai ko tamlī dzī gu.

NEGATĪ VS – dosimies ekskursijā s no Join UP! (okeanā rijs un vienā - Tahtali, moš eja, olī vu muzejs, brauciens ar jahtu.
Ļ OTI NEIESAKU klausī ties š ī uzņ ē muma ceļ vež us. Nā kamreiz brauksim no vietē jiem, tur vismaz cena lē tā ka.
Meli ik uz soļ a! Par brauciena laiku, maksas/bezmaksas dzē rieniem (sola bezmaksas, bet tad jā maksā ), par to, kā das bū s papildus biļ etes akvā rijā , kur bū s pelde uz jahtas, un tas vē l nav viss. It kā tas ir kļ uvis par piesū cekņ iem.
OLĪ VU MUZEJS ir rupji pā rcenots veikals. Konfekš u kastes, kuras tur pā rdod par 5 eiro, veikalos pie viesnī cas ir uz ielas kā lē tā kā s un maksā.5 eiro. e. 3 gab. Viss pā rē jais ir tas pats.
аватар soncevdoloni
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā tev izskatā s Ē denes dā rzs? Manuprā t, tā ir ļ oti lī dzī ga š ai viesnī cai. Norē ķ ins ir tū lī tē js, istaba ar balkonu klusā dā rzā , skaistums un ziedi, granā tā boli un apelsī ni. Pludmale ir liela, ir vairā k nekā pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Kā tev izskatā s Ē denes dā rzs? Manuprā t, tā ir ļ oti lī dzī ga š ai viesnī cai. Norē ķ ins ir tū lī tē js, istaba ar balkonu klusā dā rzā , skaistums un ziedi, granā tā boli un apelsī ni.
Pludmale ir liela, ir vairā k nekā pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Ieeja jū rā ir lieliska (mazi oļ i vai ē rtas nogā zes). Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, visā m gaumē m.
Ja vē lies savu atvaļ inā jumu padarī t neaizmirstamu – dodies uz SPA. Draudzī gā Zoja visu izstā stī s un parā dī s. Klausieties padomu - jū s to nenož ē losit. Masieri Ismailu Kungs skū pstī ja uz dziednieka gaiš o galvu un rokā m. Pirmo reizi gada laikā pē c viņ a masā ž as es gulē ju tā , it kā manā dzī vē nebū tu nekā du rū pju.
Vispā r jau daudzu gadu ceļ ojumā pirmo reizi gribē jā s atgriezties.
аватар iraira1123
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā nu mē s ieradā mies š ajā viesnī cā , izvē lē jā mies atsauksmes. Teritorija tieš ā m š ika, bē rniem ir ko darī t, ē diens ok, pludmale un baseini arī labi. BET! Nez kā pē c neviens recenzijā s neierakstī ja, ka pa nakti MOŠ Ē JA KĻ AU! Tu guli, tu guli, un pulksten č etros no rī ta sā k kliegt lū gš anas! No brī ž a, kad ieradā mies, mē s negulē jā m lī dz pat vienas nakts rī tam! Bē rns nobijā s jau pirmajā vakarā no š ī s gaudas! Un tā mē s, izrā dā s, ielidojā m atpū sties, bet kā var saukt par atpū tu to, ko viņ i pamodina nakts vidū un biedē tavu bē rnu. … Tomēr ▾ Tā nu mē s ieradā mies š ajā viesnī cā , izvē lē jā mies atsauksmes. Teritorija tieš ā m š ika, bē rniem ir ko darī t, ē diens ok, pludmale un baseini arī labi. BET! Nez kā pē c neviens recenzijā s neierakstī ja, ka pa nakti MOŠ Ē JA KĻ AU! Tu guli, tu guli, un pulksten č etros no rī ta sā k kliegt lū gš anas! No brī ž a, kad ieradā mies, mē s negulē jā m lī dz pat vienas nakts rī tam! Bē rns nobijā s jau pirmajā vakarā no š ī s gaudas! Un tā mē s, izrā dā s, ielidojā m atpū sties, bet kā var saukt par atpū tu to, ko viņ i pamodina nakts vidū un biedē tavu bē rnu. . . Esam š okā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Julietta777
Labdien! Mēs gribam lidot uz turieni maijā - vai ir apsildāms baseins?
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Terminator.l
3 pieaugušie 1 bērns 2 gadi no 11. jūnija 9 dienas 8 naktis - cik maksā?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 13 atbildes
iemiesojums 7qwerty7
Sakiet, lūdzu, vai pie viesnīcas ir vietas, kur vakarā var pastaigāties? Klubi un bāri - neinteresē. Kaut kas līdzīgs promenādei vai Soho Šarm.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums gorkovaya
Laba diena! Lidojam septembrī un gribētos zināt kas ir bijis trenažieru zālē - kāds ir darba laiks? Kas ir tur!? Vai instruktori ir uzspiesti vai arī varat to izdarīt pats?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums kocz1
cik maksā augustam no 25. no 2 pieaugušajiem un 2 bērniem 2 un 7 gadi
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums infovfref
‹ Viesnīca Emelda Sun Club 5*
Atrakcijas
Goynuk kanjons
Novērtējums 9.6
Turcija, Kemera
Atpūta, Daba
Olympos vagoniņš
Novērtējums 9.8
Turcija, Kemera
Daba, Transports
Pilsēta un Phaselis līcis
Novērtējums 8.9
Turcija, Kemera
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Клубный отель Simena Sun Club расположен в посёлке Чамьюва, на берегу моря. Построен в 1989 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Благодаря развитой инфраструктуре и разнообразию развлечений отель прекрасно подойдёт для активного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta 7 км от г. Кемер. 65 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Протяжённость пляжа – 300 м. Вход в море – галька. 2 деревянных пирса.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева: площади: 850 кв.м , 610 кв.м, 137 кв.м.

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сувенирный магазин.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 1 открытый бассейн. Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает 10:00-12:00/14:00-17:00. Открытая игровая площадка. Аренда детских колясок (платно). Мини-диско. В основном ресторане – детский буфет 12:00- 13:30 и 18:30- 20:30.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, без подогрева. 2 теннисных корта с жестким покрытием. В анимационной команде есть русскоговорящие аниматоры.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 450 номеров. Отель состоит из 85 коттеджей Hotel (2 и 3 этажа) и комплекса Select.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Çamyuva Mahallesi Turizm Bulvarı No:21 Kemer Antalya
Tālruņi: 0 242 824 51 11
Tīmekļa vietne: Emelda Sun Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.