Melia Cayo Coco Hotel 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.010
№1 viesnīcas reitingā Cayo Coco
6.3 Numurs
5.7 apkalpošana
7.7 Tīrība
6.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Kūrorts Melia Cayo Coco atrodas Moronā, Ciego de Avila. Uzcelta 1999. gadā. Uzņem viesus no 18 gadu vecuma. Viesnīcu ķēde: Melia Hotels & Resorts.Vairāk →
аватар travelexpert495
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vecas mē beles, š ausmī ga apkalpoš ana! Darbinieki ne tikai krā pjas uz katra soļ a naudas dē ļ , viņ i ir arī rupji un lamā jas ar viesiem, viņ i neļ ā va mums likties mierā . Rež isors - Huans ir atseviš ķ s stā sts, viss, kas par viņ u tiek rakstī ts ir pilnī gi meli. … Tomēr ▾ Vecas mē beles, š ausmī ga apkalpoš ana! Darbinieki ne tikai krā pjas uz katra soļ a naudas dē ļ , viņ i ir arī rupji un lamā jas ar viesiem, viņ i neļ ā va mums likties mierā . Rež isors - Huans ir atseviš ķ s stā sts, viss, kas par viņ u tiek rakstī ts ir pilnī gi meli. . . Melia Cayo Coco viesnī cu kategoriski neiesaku!
аватар nadezdapacevec
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas izvē le nebija nejauš a, manam puisim ļ oti patī k kaitsē rfings un svarī gi bija atbilstoš i apstā kļ i pū ķ u skolai ar inventā ra nomu, un pat ī paš nieki bija krievi, bet es gribē ju vienkā rš i atpū sties Kubā , jo nekad agrā k te nebija bijis. … Tomēr ▾ Viesnī cas izvē le nebija nejauš a, manam puisim ļ oti patī k kaitsē rfings un svarī gi bija atbilstoš i apstā kļ i pū ķ u skolai ar inventā ra nomu, un pat ī paš nieki bija krievi, bet es gribē ju vienkā rš i atpū sties Kubā , jo nekad agrā k te nebija bijis. Un vispā r uz okeā na) Uzreiz jā saka, ka no mī nusiem tas ir internets, pirmkā rt nedaudz dā rgā ks, nekā uzzinā ju no kuba) 2 cepumi stundā un ķ er tikai reģ istratū rā , lai gan es ne. nezinu par citā m viesnī cā m. Lai gan to pat nevaram uzskatī t par mī nusu, jo aizņ ē mā m tikai pā ris stundas un pietika visam pā rē jam. Un, izvē loties viesnī cu, tas nebija absolū ti svarī gi. Pludmale, nu, grū ti teikt, ka tā ir krā š ņ a pludmale un ļ oti liela ar skaistu skatu uz okeā nu, bet problē ma ir tā , ka tur ir daudz aļ ģ u, bet jū s varat peldē ties, ja pabraucat mazliet tā lā k, tā s nav neiejaucas. Teritorija lieliska, ir daudz dž akuzi baseinu utt. Viesnī cas teritorijā ir pat dabisks ezers. Ļ oti laba animā cija vakaros vestibilā , dzī vā mū zika un katru vakaru uzstā jas cita grupa. Interesanti š ovi un diskotē ka, pa dienu viss ir, arī nepavisam nav garlaicī gi. Nā kamā s nedē ļ as animā cija tika atkā rtota, tač u tā neš ķ ita tik interesanta. Jā , un nav animā cijas ar ikmē neš a programmu) Mū s arī ļ oti vilinā ja cenas zī me par viesnī cu. Kopumā plā nojā m ierastos č etrus, bet sanā ca pat vairā k, nekā gribē jā m. Vē lreiz paldies viesnī cas personā lam par apkalpoš anu un rū pē m. Ē diens ļ oti patika, brokastis bija parastas, bet vakariņ ā s pā ris reizes bija pat omā ri. Vienmē r laba gaļ as ē dienu izvē le. Daudz augļ u un svaigi spiestas sulas. Ir a la carte restorā ni pē c iepriekš ē ja pieraksta, bet, godī gi sakot, tie mani nekā di nepā rsteidza, man vairā k patika galvenais restorā ns. Labi atpū tā mies un visiem patika!
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienkā rš i super! Atvaļ inā jums visaugstā kajā lī menī ! Paralē li iemā cī jā mies braukt ar pū ķ iem !! ! Man arī patika Flamingo ! Ļ oti silta jū ra, skaista saulrieti. Telpas diezgan plaš as un ē rtas! Ē diens vienkā rš i augstā kā klase! Noteikti vē l atgriezī š os Kubā ! Iesaku visiem! Kuba mana mī lestī ba!. … Tomēr ▾ Vienkā rš i super! Atvaļ inā jums visaugstā kajā lī menī ! Paralē li iemā cī jā mies braukt ar pū ķ iem !! ! Man arī patika Flamingo ! Ļ oti silta jū ra, skaista saulrieti. Telpas diezgan plaš as un ē rtas! Ē diens vienkā rš i augstā kā klase! Noteikti vē l atgriezī š os Kubā ! Iesaku visiem! Kuba mana mī lestī ba!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар svetlanaed
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū su atvaļ inā jums pagā ja lieliski, mums viss ļ oti patika, un viesnī cas cena ir ļ oti pieņ emama un naudas vē rta. Gribu sā kt no pludmales, tā ir gara, paisumi zemi, bet nav pā rā k lieli un ir ē rti peldē ties. Pludmale ir tī ra, un tajā ir daudz sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Mū su atvaļ inā jums pagā ja lieliski, mums viss ļ oti patika, un viesnī cas cena ir ļ oti pieņ emama un naudas vē rta. Gribu sā kt no pludmales, tā ir gara, paisumi zemi, bet nav pā rā k lieli un ir ē rti peldē ties. Pludmale ir tī ra, un tajā ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Kajakus var paņ emt par brī vu, katamarā nus, lai gan reizē m ir rinda, bet var pierakstī ties uz konkrē tu dienu. Bet jū ras dzī vī bas ir maz, bet mē s ieradā mies pludmales skaistuma dē ļ ! Viesnī cā ir peldbaseins, bet mē s tur pat nepeldē jā mies, patiesī bā mums tas nemaz nebija vajadzī gs. Mē s devā mies uz pludmales brī vdienā m) Numurs ir labs ar labā m mē belē m un normā lu remontu, mē s bijā m ļ oti noraizē juš ies, izlasot atsauksmes par citā m viesnī cā m, bet viss izrā dī jā s kā rtī bā . Gulta ē rta gulta regulā ri mainī ta. Numurā ir tē jkanna ar kafijas un tē jas maisiņ iem. Vannas istaba ir pietiekami plaš a ar ē rtu duš u. Labi iztī riet telpu un nav atkarī gs no tā , vai tiks izgā zts vai nē . Tī rī š anas kvalitā te ir tā da pati. Viesnī ca ir labi pabarota papildus galvenajam restorā nam, ir a la carte, bet viņ i nav pā rsteigti, viņ i visur gatavo garš ī gus ē dienus, bet lē na apkalpoš ana. Nu par to paš u naudu ideā lu negaidī jā m. Ē dienu izvē le ir diezgan plaš a, bet salā tu ziņ ā daž ā dī ba bija maza. Jū ras veltes vienmē r ir bijuš as un plus ļ oti garš ī gas ceptas zivis tieš i jū su priekš ā . Dzē rieniem bez vī na un sulā m, lai gan labu vī nu var paņ emt par piemaksu. Sulas ir stipri atš ķ aidī tas. Kokteiļ i parasti ir labi. Daudz gaļ as ē dienu. Pienā cī ga saldumu izvē le kopumā ē diens ir ļ oti labs. . Viesnī cā ir ļ oti klusi jaunieš i, pā rsvarā kanā dieš i un pusmū ž a pā ri no Lielbritā nijas. Tā tad š eit nav trokš ņ ainas ballī tes. Piemē ram, mē s izklaidē jā mies, izbraucā m ar velosipē du, ir kaut kā da animā cija bez maksas, bet mē s pat nepievē rsā m uzmanī bu, mē s gribē jā m pludmali un sauli, un mē s neesam š ī biznesa fani) Kopumā viesnī ca ir lieliski piemē rota roņ u atpū tas cienī tā jiem)
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Š orī t atgriezos no Cayo Coco, gribē ju uzrakstī t par Cayo Coco - tad izlasī ju iepriekš ē jo recenziju par "Russian Nyusha atvaļ inā jumā ", pasmaidī ju un netiku lī dz viesnī cas aprakstiem. Sasodī ts, krievs prot sabojā t sev atvaļ inā jumu un než ē lot citus! Es tieš ā m nebiju Tripā , bet kaimiņ os Lagunā , bet noteikumi visur ir vienā di: ja gribi cilvē ciskas attiecī bas - neuztver vā rdu "viss iekļ auts" burtiski, plā tī ties ar konvertē jamu peso dzeramnaudu - bū s dzeramais ū dens katru dienu ledusskapī , un vieta restorā nā bez rindas, un istabiņ a vē l pirms reģ istrē š anā s laika. … Tomēr ▾ Š orī t atgriezos no Cayo Coco, gribē ju uzrakstī t par Cayo Coco - tad izlasī ju iepriekš ē jo recenziju par "Russian Nyusha atvaļ inā jumā ", pasmaidī ju un netiku lī dz viesnī cas aprakstiem. Sasodī ts, krievs prot sabojā t sev atvaļ inā jumu un než ē lot citus! Es tieš ā m nebiju Tripā , bet kaimiņ os Lagunā , bet noteikumi visur ir vienā di: ja gribi cilvē ciskas attiecī bas - neuztver vā rdu "viss iekļ auts" burtiski, plā tī ties ar konvertē jamu peso dzeramnaudu - bū s dzeramais ū dens katru dienu ledusskapī , un vieta restorā nā bez rindas, un istabiņ a vē l pirms reģ istrē š anā s laika. Un pats galvenais – nedomā jiet, ka Kuba ir dā rgs kū rorts. Tieš i attā luma dē ļ tas jums tā iznā k, kungi, bijuš ie tautieš i. Un tiem paš iem kanā dieš iem Kuba ir kaut kas lī dzī gs maskavieš iem Taganrogam: ē st rumu un nodarboties ar seksu jū rā nebeidzamas un stindzinoš as Kanā das ziemas vidū . Nenosodiet kanā dieš us strikti, dā rgie krievi, viņ i vienkā rš i zina, kas ir Kuba vai Dominika - un, piedodiet, jū s domā jat, ka, ja nedē ļ as laikā uzpū tī siet divarpus slī pi viss iekļ auts, kubieš iem vajadzē tu jū s noskū pstī t pa dupsi. Brauc uz Turciju, mans Dievs, tur tev tuvā k un lē tā k. Kā pē c jū s tik dā rgi atdevā t š o Kubu ar nejaukajiem kanā dieš iem? Pats, protams, š obrī d esmu kanā dietis, bet uz Ņ uš u neapvainojos. Ira-Njuš a, nā kamreiz pirkstos ar savu krieviskumu - ne lī stes, gribas ar tevi cilvē ciskas attiecī bas - piesedz sevi, savu mā ti! Chehlis ar personā lu! Pret jums izturē sies ar tikpat labu un cieņ pilnu attieksmi kā pret Kanā das tū ristiem. Emisijas cena nedē ļ ā ir 50 peso. Tas, protams, pā rsniedz "viss iekļ auts", un tā pē c - š ausmī gi sā pī gi. Tač u tieš i tik daudz par kajā m jā atdod istabenē m, viesmī ļ iem, baseina puiš iem un citiem bā rmeņ iem, lai brī vdienas Kubā kļ ū tu nesarež ģ ī tas un jautras kanā dieš u stilā .
Kanā dieš us Kubā mī l, jo viņ i ir galvenā Kubas kū rortu klientū ra, ja nav viņ u brā ļ u amerikā ņ u, kurus no Kubas izsita viņ u paš u valdī bas embargo. Bet ar Nyusha nav iespē jams strī dē ties - tas ir tas, ka biedriem, bijuš iem tautieš iem jū s Kubā nepatī kat. Ne jau tā pē c, ka esat krievi, bet gan tā pē c, ka esat pilnī bā izpū stas no diž enuma un domā jat, ka jums ir iespē jams viss no Kubas lī dz Kurš evelai, un es lū dzu ievē rot - bez maksas! KLUSĒ , odzes! Aizsedz sevi! Un tev viss bū s atļ auts. Par vienu varenī bu un piederī bu lielai sasodī tai nā cijai — tagad jū s nekur tā lu netiksiet, Kurš evelas policisti un Kubas viesmī ļ i iegremdē s jū su seju sū dos, lī dz jū s apgū sit vienkā rš o patiesī bu: tikai jū s varat bez maksas ļ auties ā rzemniekiem. Un tas ir iedzimtas kalpī bas dē ļ , nevis apzinā ti. Pā rē jā pasaulē Holdeis kalpī ba maksā naudu. miers un mī lestī ba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmkā rt, Trip nav 5 zvaigznes, bet 4. Otrkā rt, š is nav labā kais komplekss pā riem ar bē rniem – izvē lieties labā ku tū roperatoru (tā tad arī jū su piedzī vojumi). Treš kā rt, atturieties par kubieš iem - tie ir forš i puiš i, esmu apceļ ojis pusi pasaules un zinu, par ko runā ju. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, Trip nav 5 zvaigznes, bet 4.
Otrkā rt, š is nav labā kais komplekss pā riem ar bē rniem – izvē lieties labā ku tū roperatoru (tā tad arī jū su piedzī vojumi).
Treš kā rt, atturieties par kubieš iem - tie ir forš i puiš i, esmu apceļ ojis pusi pasaules un zinu, par ko runā ju.
Jā , un ar kanā dieš iem velti tu esi tā - jaunieš i atpū š as, un starp citu, arī savē jiem (ne tikai tev. . . ) Kanā dā esmu bijis daudzreiz un mums ir vē l pirms viņ iem (bet ne priekš viņ iem) tu, protams. . . )
Un pē dē jā , papildus problē mai ar tū roperatoru, manuprā t, jums vienkā rš i pietrū ka mazliet. . . mī lestī bas, galu galā , Karī bu jū ra, un jū s visi esat par revolveri.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vaņ a, tu, acī mredzot, nezini, kā ds ir Kurš evelas cenu lī menis, kas nav pā rsteidzoš i, jo tu pati esi dempingā un "apvalkā " (kas tas par Khokhlyadsko-Kanā dieš u delektismu? ) kaut kā dā dupsī . Un, iespē jams, neviens tur nav dzirdē jis, ka tieš i tū risti no Krievijas atstā j visdā snā kos dzeramnaudu, jo viņ i to jau var atļ auties ilgu laiku. … Tomēr ▾ Vaņ a, tu, acī mredzot, nezini, kā ds ir Kurš evelas cenu lī menis, kas nav pā rsteidzoš i, jo tu pati esi dempingā un "apvalkā " (kas tas par Khokhlyadsko-Kanā dieš u delektismu? ) kaut kā dā dupsī . Un, iespē jams, neviens tur nav dzirdē jis, ka tieš i tū risti no Krievijas atstā j visdā snā kos dzeramnaudu, jo viņ i to jau var atļ auties ilgu laiku. Galu galā , jū s, iespē jams, izgā zā ties laikā , kad jū su dzimtene pā rdzī voja ne labā ko periodu savā vē sturē , un tagad jū s mierinā t sevi ar atmiņ ā m par tiem laikiem.
Tas pats par sevi nav pā rsteidzoš i. Visi zina, cik grū ti tagad ir bijuš ajiem, kuri pametuš i dzimteni, attaisnot savu stulbumu. Galu galā pamazā m un regulā ri nā kas saskarties ar realitā ti un tikties ar bijuš ajiem tautieš iem, kuri atpū š as visā pasaulē un atpū š as labā kajā s vietā s, un ne tikai kanā dieš u stilā - tuvā kajā Kubā , kas ir "kā Taganrogs". " viņ iem. Jā ?
Lī dz ar to no apziņ as par savu stulbumu, no skaudī bas, no kuras vienkā rš i izplū st tavs vē stī jums, no vē lmes paskatī ties vismaz savā s acī s kā labiem cilvē kiem, rodas š ā di stā sti par "iedzimto kalpī bu" un par haldieš iem, etiķ eš u apzī mē š anu. un nievā još as definī cijas.
Atbrī vojies no kompleksiem, Vaņ a, atbrī vojies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Курортный отель Melia Cayo Coco расположен в городе Морон провинции Сьего-де-Авила. Построен в 1999 году. Принимает гостей от 18 лет. Сеть отелей: Meliá Hotels & Resorts.

Atrašanās vieta 13 км до международного аэропорта Хардинес-дель-Рей.
Pludmales apraksts ПАляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 3 бассейна (1 с морской водой), сувенирный магазин, услуги консьержа, сад, платный Wi-fi, принадлежности для барбекю, услуги консьержа, хранение багажа, круглосуточная стойка регистрации, слуги по глажению одежды.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Настольные игры и/или пазлы.
Izklaide un sports Вечерняя программа, анимационный персонал, сноркелинг.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 250 номеров: 168 классических 32 м², 62 Grand Premium, 8 полулюксов и 12 Grand Suite 55 м².

Istabās

Кондиционер, балкон или терраса, спутниковое телевидение, док-станция для iPod, кофе-машина, набор для кофе и чая, мини-бар, сейф, телефон, ванная комната с душем, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, утюг и гладильная доска, ежедневная уборка.

Adrese Jardines del Rey, 69400 Кайо-Коко, Куба
Tālruņi: Тел.: 53 33 301 180 Факс: 53 33 301 195
Tīmekļa vietne: Melia Cayo Coco Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.